🏓 مسابقات تنیس روی میز انفرادی
🌙 جام رمضان
⏰ زمان برگزاری : ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
#ماه_رمضان
#تربیت_بدنی
پايگاه بسیج حضرت جوادالائمه ع
# حوزه ۳۵۱ امام محمدباقرع
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
#سخن_نگاشت_انتخابات
🔹 بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات در قالب عکس نوشت
✌️هر کس نظام رادوست داردهرکس امنیت رادوست دارد باید بیاید.
#انتخابات_شماره3
#پایگاه_بسیج
#هیئت_محبان_الهادی
#گروه_جهادی
#بچه_های_مسجد_الهادی_علیه_السلام
#حوزه351امام_محمدباقر_علیه_السلام
http://eitaa.com/alhadirey
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
والدینی که در تربیت فرزندشان باهم هماهنگ نباشند و مدام در خانه تنش هایی در این رابطه ایجاد کنند
در این هنگام نوجوان هم کاری را که دوست دارد، انجام می دهد و این باعث می شود نوجوان احساس آرامش نکند و به دوستان نامناسب پناه ببرد.
کودکان برای كامل كردن زندگی ما به دنیا نيامده اند...
آنها براي جبران نقصها و برآوردن آرزوهای ما نيامده اند.
آنها برای اينكه ما را به بزرگی و شهرت و افتخار برسانند، نيامده اند.
آنها انسانهایی مستقل از ما هستند که از قضا، قرار است مدتی زندگيشان را در كنار ما و با ما بگذرانند.
http://eitaa.com/hedaat
#معاونت_اجتماعی_حوزه370شفاعت
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
✅ دارندگی و برازندگی
✍امام علی علیه السلام: هرگاه خداوند، نعمت زیادی به کسی بدهد، وظیفهی او در برآوردن نیازهای مردم نیز سنگین میشود. پس هر کسی که بار نیازهای مردم را به دوش نکشد و از آنچه خداوند به او داده، مردم را بهرهمند نکند، بیتردید نعمت خداوند را در معرض نابودی قرار داده است.
📚مستدرکعوالم العلوم،ج ۲۳، ص۲۵۷
http://eitaa.com/hedaat
#معاونت_اجتماعی_حوزه370شفاعت
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
خانواده رکن اساسی جامعهی انسانی است و شرط پویایی و استواری آن، وجود روابط صحیح و پایدار میان همسران است. تحصیل معرفت به اینگونه روابط، نیازمند آشنایی هر یک از اعضا با وظایف و حقوق خویش است. قرآن کریم به عنوان عالیترین راهنمای حیات بشر، بهترین هدایتگر در این مسیر است. در نوشتار حاضر، با رجوع به رهنمودهای حکیمانهی این کتاب عظیم، راههای تحکیم روابط زن و شوهر در خانواده بررسی شده و ضمن معناشناسی خانواده و بیان اهمیت و ضرورت بحث، موضوعات ذیل تحلیل گردیده است: انگیزه تحکیم روابط در خانواده، عوامل مؤثر بر تحکیم روابط، ساختار خانواده آرمانی و اصول تحکیم خانواده در قرآن.
# تحکیم خانواده
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقاتری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
اهمیت پرداختن به موضوع «تحکیم خانواده»، ریشه در اهمیت نهاد خانواده دارد. نهاد مقدس خانواده، رکن بنیادین اجتماع بشری و محمل فرهنگهای گوناگون است تا آنجا که سعادت و شقاوت امتها، مرهون رشادت و ضلالت خانواده میباشد. اولین شـرط داشـتن جـامعهای سـالم و پـویا، سـلامت و پـایداری خانـواده اسـت. همهی دستاوردهای علمی و هنری بشر در سایهی خانوادههای سالم و امن پدید آمده است. علاوه بر این، کارایی و ارزش علم و هنر نیز در صورت برپایی خانواده است و بدون خانواده، نه تنها هویت انسانی بشر نابود میشود، بلکه همهی تلاشهای فردی و اجتماعی نیز در حقیقت بیثمر و نافرجام خواهد ماند. از این روست، ملتهایی که در آستانهی فروپاشی خانواده قرار گرفتهاند، درصدد حفظ این نهاد مهم برآمده و با خانوادههای جایگزین نظیر خانوادههای تک نفره، خانوادههای همجنس (زندگی هم جنس بازان) و شبیه به این ، با این بحران جدی مقابله میکنند؛ غافل از آنکه خانواده از نظر جامعهشناختی باید در هر شرایطی سه کارکرد اصلی خود را حفظ کند. «طبق نظریههای قدیمی که هنوز هم اعتبار دارند، خانواده سه وظیفهی عمده دارد: یکی مسائل جنسی است که در خانواده باید حل شود؛ دیگر فعالیت خانواده به عنوان یک واحد اقتصادی و بالاخره پرورش کودکان است که از وظایف مهم خانواده به شمار میآید.» (فرجاد، 1363: ص20)
از نگاه ادیان به خصوص اسلام، کارکردهای متعالیتری از خانواده انتظار میرود. علاوه بر آن، برپایی و پویایی نهاد خانواده، شاخصهی اصلی یک اجتماع زنده و رو به توسعه است. یکی از مهمترین عوامل توسعه، توسعهی نیروی انسانی است. گرچه معیار نیروی انسانی در توسعه، عموماً با ارزیابی بازدهی و کارایی آن است، اما در یک تحلیل عمیق، کارآیی انسان نیز از خانواده تأمین میشود. چه خانوادهای که در آن متولد شده و به مرحله بازدهی میرسد و چه خانوادهای که تشکیل میدهد و به آن دلبسته و وابسته است؛ بنابراین سهم خانواده در بالابردن توسعه، سهمی اساسی و قابل توجه است؛ اما متأسفانه هنوز در شمار پارامترهای سنجش توسعه قرار نگرفته است.
پیوند زناشویی، امری غریزی و از نیازهای اولیه و اساسی انسان است و نیازی به آموزش و محرک خاص ندارد؛ اما تداوم این پیوند و داشتن روابطی صحیح که به پایداری خانواده منجر میشود، نیازمند آموزش و عنایتی ویژه از سوی متولیان و دلسوزان جامعه است.
قرآن کریم، به عنوان برترین نسخهی زندگی و عالیترین راهنمای بشر برای دستیابی به حیات طیبه، بخش عظیمی از آیات را به تنظیم و تعدیل روابط اعضای خانواده، حقوق و وظایف همسران و فرزندان اختصاص داده است. رجوع به این آیات الهی، میتواند انسان را جهت دستیابی به عالیترین راهکارها در تحکیم خانواده هدایت کند.
اهداف خانواده و اقتضای تأسیس آن ایجاب میکند که بانیان آن یعنی زن و شوهر، در تحکیم و پایداری این بنا، نهایت سعی خود را بکنند و با همان انگیزه که بر تشکیل آن اقدام کردند، بر دوام آن اصرار ورزند تا وحدت و پویایی این نهاد مقدس تا پایان حفظ شود. تأکیدات اخلاقی و سفارشات حقوقی کتاب مقدس قرآن و روایات گرانقدر ائمه طاهرین (ع)، برای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده، بیش از جوانب دیگر حیات بشری است؛ بلکه در یک نگاه کلی، تمامی احکام و دستورات اسلام به نوعی ناظر بر صیانت از خانواده است. بخشی از آن برای تزکیه و تطهیر فرد و بخشی پیرامون اصلاح جامعه و حفظ سلامت آن وضع شده است.
# تحکیم خانواده
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
مقصود از تحکیم خانواده چیست؟ آیا منظور نگهداشتن بنایی هر قدر سست و ناپایدار صرفاً با حفظ نامی از آن است؟ آیا منظور، پایداری خانواده، به قیمت کوتاه آمدن یک طرف و پذیرش ظلم از سوی او و بیعدالتی از طرف مقابل است؟ آیا صرف اجتماع چند وابسته خونی یا سببی، زیر یک سقف با هرگونه روابطی هر قدر ظالمانه، با نادیده گرفتن حقوق و شخصیت انسانی یک نفر و زورگویی و یکهتازی دیگری، خانوادهای محکم خواهد بود؟ به طور قطع، سر پا بودن خانواده با تحکم از سوی یک فرد و بردباری از سر ناچاری و ترس از فروپاشی از سوی دیگری، استحکامی در پی نخواهد داشت و اگر در ظاهر پایدار بماند، از درون پوسیده و فرونشسته است.
مقصود از تحکیم خانواده، فراگیری اصل اعتدال میان همگان، حاکمیت اخلاق و حفظ حقوق همهی اعضاست. اگر هدف از برقراری زوجیت و تشکیل خانواده، به تعبیر قرآن، «به سکونت رسیدن اعضاست»[1]، لازم است که همهی رفتارها و تعاملات در راستای تحقق این هدف باشد و منظور از تحکیم، به کمال رساندن همین سکونت است که با کمترین ظلم، نامردی و تحقیر حتی یک عضو در خانواده، سازگار نیست.
ب ـ انگیزه تحکیم روابط در خانواده
پایداری خانواده در طول تاریخ و در پهنهی جغرافیای ملل، حاکی از انگیزه یا انگیزههایی برای حفظ روابط و پیوند میان اعضای آن است. تحلیل این پیوند، در خانوادههای مختلف با ساختارهای گوناگون، نمایانگر چند انگیزهی محدود میباشد. برخی روانشناسان معاصر، آدمی را دارای چند انگیزه اصلی و بنیادی میدانند. برخی دو غریزهی «صیانت ذات و غریزهی جنسی» را برمیشمارند. برخی «انگیزهی اجتماعی» را نیز به آن دو میافزایند و برخی چهار غریزهی «صیانت ذات، تغذیه، غریزهی جنسی و میل اجتماعی» را جزء این انگیزهها به حساب میآورند. (سیاسی، 1354: ج1، ص386) برخی که «میل جنسی» را محور تصمیمگیریها و تحرکات بشر میدانند، اعتقاد دارند که هدف اصلی تشکیل خانواده، شکل حقوقی و رسمی دادن به ارضای این غریزه است.
# تحکیم خانواده
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
✍مشاوره نوجوان
👈آزادی مفرط برای نوجوان
❌بیشتر مخرب است
‼️ نه موثر.
👈شما با آزاد گذاشتن فرزند پسرتان در هر زمینهای و برآورده کردن همه نیازهای او
‼️فردی متکبر و خودخواه از او میسازید
✍و موجب میشوید که او فکر کند در همه مکانها و زمانها، هر کاری که دلش بخواهد میتواند انجام دهد.
👈و وقتی این نوجوان طی زندگی با مسائلی غیر از آنچه باب میل اوست روبرو شود
‼️یأس و ناامیدی سراسر وجودش را فرا میگیرد
❌و عاقبت او چیزی نمیشود جز احساس پوچی و..
# تربیت فرزند
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
🍃🌸🍃🌸
#هر_دو_بدانیم
"اشتباهــات عاشــقانه"
1⃣ بیش از حد مهربان نباشید
👈 نباید این قدر راحت هر چه طرفتان میگوید را گوش دهید و انتظار داشته باشید که رابطهتان هم خیلی عالی باشد!
2⃣ او را مجبور نکنید
👈 نمیتوانید با یک بحث منطقی رابطهتان را از نو بسازید. شاید بتوانید برای خودتان دلیل و منطق بیاورید. اما برای طرف مقابلتان نمیتوانید!
3⃣ التماس نکنید
👈 خیلیها برای نگه داشتن طرفشان دست به عجز و لابه میزنند؛ «خواهش میکنم نرو، هر کاری که بخواهی برایت میکنم...» به هیچ وجه این کار را نکنید!
4⃣ هر پنج دقیقه یکبار نگویید «دوستت دارم»
👈 افتادن در دام این اشتباه خیلی ساده است، این که بخواهید تند و تند به طرفتان بگویید که چقدر برایتان ارزش دارد و چقدر دوستش دارید. خسته کردن طرفتان با «دوستت دارم» ها چندان کار رمانتیکی نیست.
5⃣ تفاوتها را فراموش نکنید
👈 مردها و زنها به چیزهای مختلفی جذب میشوند. نمیتوانید از چیزهایی که برای خودتان جذاب است برای جلب توجه جنس مخالف استفاده کنید.
6⃣ همه قدرت را به او ندهید
👈 طوری رفتار نکنید که اگر طرفتان شما را ترک میکند انگار زندگیتان به پایان رسیده است.
7⃣ در دام ظاهر و پول نیفتید
👈 فرهنگ ما طوری است که همه تصور میکنند ظاهر و پول برای همه در درجه اول اهمیت قرار دارد.
8⃣ کمک بگیرید!
👈 خیلیها با اشتباهات مختلفی که پشت سر هم مرتکب میشوند، رابطهشان به طور دردناکی به هم میخورد.
#معاونت اجتماعی حوزه 366اسوه
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
#پرسش_پاسخ
#زن_در_اسلام #حقوق_زن
♻️قسمت اول
❓اسلام چه حقوقی برای زنان در نظر گرفته؟آیا اسلام به زنان ظلم کرده؟
🔰برای اینکه ثابت کنیم اسلام برای زنان حق و حقوقی در نظر گرفته و به اونها ظلم نکرده باید بریم سراغ حقوق زنان در دین اسلام
▶️یکی از این حقوق مهریه یا صداق هست که مرد رو موظف می کنه در قبال بهره مندی از زن مبلغی به عنوان مهریه بر عهده بگیره.البته مهریه می تونه مادی نباشه مثلا در داستان حضرت موسی؛ حضرت شعیب در قبال ازدواج دخترش از موسی می خواد که ۸ سال برای او کار بکند.مهریه با توافق طرفین تعیین می شه و اگر کسی با مهریه پیشنهادی موافق نبود می تونن یا خانواده دختر رو به کم کردن مبلغ مهریه راضی کنه و یا صرف نظر کنه از اون دختر
▶️حق دیگری که خداوند برای زنان قرار داده حق نفقه هست.یعنی مردان موظف میشن مخارج زن از جمله خوراک و پوشاک و غیره رو تامین کنن و بسته به وسعشون مسکن مناسب برای زن تهیه کنند
💰این مزایایی که گفتیم رو اگر یک شرکت خصوصی برای ما فراهم کنه مثلا بگن مخارج ما رو تامین می کنن و مسکن هم برامون تهیه می کنن بعد یک هدیه به هر مقدار که توافق کردیم هم می تونیم به عنوان پشتوانه داشته باشیم حاضریم هر خدمتی در ازای این مزایا از ما خواستن براشون بکنیم.حالا اسلام رو در نظر بگیرید که در قبال این مزایا کار سختی هم زن ها نخواسته
#معاونت اجتماعی حوزه 366اسوه
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
#تربیت_فرزند
✅دانش آموز را مضطرب نکنید
اضطراب، قدرت یادگیری افراد را کاهش می دهد.
انسان وقتی اضطراب پیدا می کند نه چیزی می فهمد و نه چیزهایی که می داند را به خاطر می آورد انسان ممکن است تحت تاثیر اضطراب زیاد نام خودش را هم فراموش کند. در این صورت چرا بعضی از معلمین یا والدین توقع دارند با تنبیه و تهدید دانش آموزی را مجبور به یادگیری کنند.
آنها غافلند که همان لحظه که دانش آموز را مضطرب کرده و قدرت یادگیری او را به شدت کاهش داده اند.
برعکس اگر بتوانیم دانش آموزان را شاد و سرحال نگه داریم و با تشویق به جا با آنها رفتار کنیم آنها را برای یادگیری تحریک کرده ایم و حواسشان را روی درس متمرکز کرده ایم.
#معاونت اجتماعی حوزه 366اسوه
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey
🔴 #آسمان_عزّت_و_محبوبیت
💠 پذیرش #اشتباه یکی از راهکارهای پایداری بنیان خانواده است.
💠 شما میتوانید با گوش دادن به صحبتهای همسرتان او را #آرام کنید و با #پذیرفتن اشتباه خود و گفتن جمله ""ببخشید"" بار دیگر #عشق را به زندگیتان هدیه دهید.
💠 معنای پذیرش اشتباه این است که شما خواهان ادامه #رابطه_گرم با همسرتان هستید و برای حل مشکل، فرد #منطقی و بدون تعصب میباشید.
💠 علاوه بر اینکه پا گذاشتن روی هوای نفس و کوتاه آمدن، #سکوی پرشی به سمت آسمانِ #محبوبیت و عزّت است.
#معاونت اجتماعی حوزه 366اسوه
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی بسیج شهرری
@hamrahan_rey