دومین جلسه آموزش طب سنتی
۱۱ رمضان ۱۴۰۱
موضوع: تدابیر تغذیه ای در ماه رمضان
کارشناس: سرکار خانم بکاء
#هدف_ما_جلب_رضایت_خداست
#پایگاه_شهید_حیدری
#حوزه_۳۶۰_میقات
#ناحیه_ری
💎کلیدهای تربیت و رفتار همسرداری
⬅️#همسرداری
🔵تغییر الفاظ=تغییر زندگی
💠مشاجره بر سر گفتن یا نگفتن چیزی، بسیار بین همسران پیش می آید و زن یا مرد به همسرش میگوید: «مطمئنم فلان مطلب را به من نگفتی» و همسرش نیز با عصبانیت میگوید: «گفتم!»
و بر سر همین قضیه مشاجرهی رخ میدهد.
📌پیشنهاد میشود
با یک تغییر جزئی در الفاظ خود، از ایجاد مشاجره و تشدید شدن ناراحتی و عصبانیّت یکدیگر جلوگیری کنید!
🔸️مثلاً به همسرتان بگویید: «اگر فلان مطلب را گفتی شرمنده من نشنیدم.»
⚡گاه تغییرهای ساده، تاثیرات بزرگی دارد.
🍏#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
#حوزه۳۶۸چهارده معصوم علیهم السلام
#فرزند_پروری
ماه کمک و خیر رسانی به دیگران
چقدر خوب است اگر بتوانیم همراه با فرزندانمان در این ماه و بعد از افطار ، شبانه ، با الگو برداری از حضرت علی علیه السلام و به طرزی ناشناس به محله های نیازمند برویم و به قدر وسع خودمان ، به آنها کمک کنیم. بدین ترتیب فرزندانمان شناخت بیشتر و موثر تری از ماه رمضان پیدا می کنند و انگیزه آنها برای روزه گرفتن و همچنین خدمت و خیر رسانی به بندگان خدا بیشتر می شود. در عین حال ما درس بزرگی به آنها می دهیم که بتوانند مردم فقیر و از نظر مالی پایین تر را هم مشاهده کنند ، درد آنها را بفهمند و از خودخواهی خود کم کنند.
📑برگرفته از مقاله فرزند پروری دینی
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
#فرزند_پروری
توجه به شکرگزاری نعمتها در ماه رمضان
وقتی فرزندانمان با زندگی افراد نیازمند روبرو شوند علاوه بر این که انگیزه بیشتری برای کمک به مردم در راه خدا پیدا می کنند ، بهتر و بیشتر می توانند شکر خدا را به خاطر امکانات و موهبت هایی که دارند به جای آورند و این چیزی است که ما باید بدون منت گذاشتن بر سر آنها ، به آنها یاد بدهیم و گوشزد کنیم. در ماه رمضان مدام از آنها بپرسید که چگونه می توانیم خدا را بیشتر و بیشتر شکر کنیم و در باره مفهوم «شکر نعمت ، نعمتت افزون کند» با آنها بیشتر صحبت کنیم.
📑برگرفته از مقاله فرزند پروری دینی
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
#خانواده_در_ماه_رمضان
شناخت ارزش نعمتها در ماه رمضان
تحمل گرسنگى و تشنگى در ماه رمضان، میدان امتحان بندگان است. روزه؛ طعم واقعى گرسنگى را به روزه دار می چشاند تا حرمت نعمتهاى موجود را نگاه دارد و ارزش آنها را بداند. پیشوایان معصوم علیهم السلام بر تحمل گرسنگى و تشنگى تأكید زیادى داشتند و مردم را از پرخورى و اسراف نهى می كردند؛ زیرا معتقد بودند كه انسان وقتى با كمبود غذا و آب روبه رو باشد، هم قدر نعمتهاى خوردنى و آشامیدنى را بیشتر می داند و هم از اسراف پرهیز می کند.
در نتیجه روزه داری باعث می شود که تک تک اعضای خانواده ، قدر نعمتهایی که در اختیار دارند را بیشتر بدانند و همواره شکرگزار باشند.
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی