eitaa logo
همراهان اجتماعی ری
183 دنبال‌کننده
33.9هزار عکس
4.5هزار ویدیو
202 فایل
hamrahan rey ارتباط با مدیر: @Ejtemaerey1 ارتباط با ادمین:
مشاهده در ایتا
دانلود
فرزند 🔴خطرات لاک زدن برای کودکان: حساسیت‌های پوستی آسیب‌های چشمی واکنش‌های حساسیتی علائم عصبی حالت تهوع انقباضات عضلانی ناباروری اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ناحیه ری
وحی 🔴 آیا مومنان نمیخواهند از خواب غفلت بیدار شوند ؟؟ 📍أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَلَا يَكُونُوا كَالَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِن قَبْلُ فَطَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَكَثِيرٌ مِّنْهُمْ فَاسِقُونَ (سوره حدید آیه ۱۶) 📍ﺁﻳﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﺁﻥ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﻛﻪ ﺩﻝ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﻳﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻗﺮﺁﻧﻲ ﻛﻪ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪﻩ ﻧﺮم ﻭ ﻓﺮﻭﺗﻦ ﺷﻮﺩ ؟ ﻭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻛﺘﺎﺏ ﺁﺳﻤﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ، ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ [ ﺳﺮﮔﺮﻣﻰ ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻱ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺩﺭﺍﺯ ] ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﻃﻮﻟﺎﻧﻲ ﮔﺸﺖ ، ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺩﻝ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺳﺨﺖ ﻭ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﻌﻄﺎﻑ ﺷﺪ ، ﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ .✳✳✳ 📍 ﻗﺮﺁﻥ ﮔﺮﻭﻫﻰ ﺍﺯ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺳﺨﺖ ﻣﻠﺎﻣﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﻮﺭ ﺧﺎﺷﻊ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﻧﺪ؟، ﻭ ﭼﺮﺍ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺍﻣﺘﻬﺎﻯ ﭘﻴﺸﻴﻦ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻏﻔﻠﺖ ﻭ ﺑﻴﺨﺒﺮﻯ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ؟ ﻫﻤﺎﻥ ﻏﻔﻠﺘﻰ ﻛﻪ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺁﻥ ﻗﺴﺎﻭﺕ ﺩﻝ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺴﺎﻭﺗﻰ ﻛﻪ ﺛﻤﺮﻩ ﺁﻥ ﻓﺴﻖ ﻭ ﮔﻨﺎﻩ ﺍﺳﺖ! ﺁﻳﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺍﺩﻋﺎﻯ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻗﻨﺎﻋﺖ ﻛﺮﺩﻥ ﻭ ﺍﺯ ﻛﻨﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻣﻬﻢ ﺑﻪ ﺳﺎﺩﮔﻰ ﮔﺬﺷﺘﻦ ﻭ ﺗﻦ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﻣﺮﻓﻪ ﺳﭙﺮﺩﻥ، ﺩﺭ ﻧﺎﺯ ﻭ ﻧﻌﻤﺖ ﺯﻳﺴﺘﻦ، ﻭ ﭘﻴﻮﺳﺘﻪ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﻋﻴﺶ ﻭ ﻧﻮﺵ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺳﺎﺯﮔﺎﺭ ﺍﺳﺖ؟!✴✴✴ اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ناحیه ری
۱۶۹ و کاهش اعتیاد *🛑روش هاي نوين ترك اعتياد🛑* در اين مقاله ما نمي خواهيم كسي را به جرم اعتياد محاكمه و سپس درمان كنيم .به نظر ما اعتياد يكي از پديده هاي بيمار گونه در جوامع به شمار مي آيد و اعتياد نيز مانند ساير بيماري هاي مزمن يك نوع بيماري محسوب ميشود. همانطوري كه عوامل زيادي سبب بيماري سرطان و رشد آن در بدن ميشوند ، براي اعتياد نيز عوامل مسبب وجود دارند كه اگر به موقع تشخيص داده نشده ويا درمان نشوند سبب هلاكت خواهند شد.اين علت ها ميتوانند به خاطر مشكلات روحي رواني دوران كودكي،عوامل ژنتيكي، سابقه اعتياد در خانواده و افراد فاميل نزديك ، مشكلات اقتصادي، بحران هاي زندگي ، مناسبت و بر قراري روابط با افراد معتاد و هزاران دليل ديگر باشند. اعتياد به ترياك و مشتقات آن به عنوان يك مشكل فزاينده بر زندگي اقتصادي،شخصي و سلامت رواني و اجتماعي افراد جامعه تاثير ميگذارند. خواص مشتقات ترياك (هروئين ، ترياك ،شيره و..)بسيار شبيه به هم ميباشند.اعتياد به مواد مورفيني سبب تخريب احساسات افراد نسبت به خود و كاهش اعتماد به نفس واقعي در آنها ميشود .نهايتا اعتياد به مواد مخدر سبب تخريب محيط خانوادگي ،ترك شغل ،بروز افسردگي،عصبانيت ،و خشونت خواهد شد و چهارچوب قواي رواني فرد را به مخاطره مياندازد.افراد معتاد معمولا مايل به تنهايي هستند و معمولا در جمعي شركت ميكنند كه مانند آنها درآن جمع نيز حضور داشته باشند.بد قولي، انجام ندادن به موقع وظايف محوله ،دير خوابيدن و دير بيدار شدن ، ترك شغل ، دوري از دوستان و خويشاوندان سالم از مشخصات افراد معتاد است اجتماعی حوزه "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۴ و کاهش اعتیاد *🛑توصیه هایی در مورد ترک اعتیاد به شیشه* در زمان ترک شیشه موارد زیر را جدی بگیرید: ۱ـ از درمان خود سرانه ترک شیشه جدا خودداری نمایید چرا که ممکن است فرد را با پیامدها و عوارض جبران ناپذیری روبرو نماید. ۲ـ حتما برای درمان و ترک شیشه از یک فرد متخصص و درمانگر مشورت بگیرید. ۳ـ بعد از تمام شدن دوره درمانی حتما به یک پزشک برای مطمئن شدن از خارج شدن سموم از بدن فرد معتاد مراجعه نمایید. اجتماعی حوزه "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۱ و کاهش اعتیاد *🛑اگر سوء مصرف مواد احساس خوبی در فرد به وجود ميآورد،پس مشكل چيست؟* ممكن است در شروع مصرف، افراد آثار به ظاهر خوشايندي را تجربه كنند یا بعضی افراد با اين باور به مصرف مواد رو مي آورند كه مى توانند مصرف آن را تنظيم كنند درحالي كه مواد مخدر به سرعت كنترل زندگى آنها را در دست مي گيرد و مدتى پس از سوء مصرف مواد، احساس مجبور به ادامه پیش می آید و لذت ناشى از مصرف كاهش مي يابد و شخص فقط براى رفع حالت سوء مصرف به سراغ مواد مي رود , سوء مصرف كنندگان مواد به جايى مى رسند كه با وجود مشكلات جدى ناشى از مصرف مواد كه براى خود و عزيزانشان ايجاد كرده اند، همچنان به دنبال مواد مي روند. برخى افراد حتى در مراحل اوليه سوء مصرف، به افزايش مقدار و دفعات مصرف مواد مخدر احساس نياز مي كنند اجتماعی حوزه "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۳ و کاهش اعتیاد *🛑نقش خانواده در ترک اعتیاد به شیشه* از آنجایی که فرد معتاد به شیشه اعتیاد خود را قبول نمی کند، نقش خانواده برای شروع ترک بسیار حیاتی است. اعضای خانواده باید از یک درمانگر متخصص در این زمینه مشاوره بگیرند و با استفاده از راهکارها و راهنمایی هایی که دریافت می کنند فرد را نزد پزشک و درمانگر ببرند و هیچ دارویی بدون نظر پزشک برای فرد تجویز نکنند. خانواده ها باید رویکردی جدی در مقابل فرد ترک کرده داشته باشند. یکی از اولویت های ترک، آموزش خانواده ها برای یادگیری شرایط و رفتارهای جدید است. چرا که بیمار معتاد بعد از ترک دچار علائم و نشانه هایی به دلیل ترک شیشه می شود که اعضای خانواده باید نحوه برخورد صحیح با آنها را بدانند. مهمترین نکته در زمان ترک شیشه، رفتار خانواده نسبت به ترک می باشد. چرا که پس از اعتیاد به مرور رفتار خانواده نیز عوض شده و مطابق با رفتارهای اعتیاد گونه فرد شکل پیدا کرده است. یعنی زمانی که فرد مواد مصرف می کرده با تنبیه هاُ، تشویق ها و فشارهای زیادی از جانب خانواده خود روبرو شده است، همین امر سبب خارج شدن نظم خانواده از روال عادی خودش می باشد. حال که فرد تصمیم به ترک اعتیاد گرفته و می خواهد به بدنه سالم خانواده خود بازگردد باید به همان نسبت افراد خانواده هم در رفتار خود تغییراتی ایجاد نمایند تا آمادگی لازم برای پذیرش بیمار در حال ترک را داشته باشند. اجتماعی حوزه "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۵ فرزند هرگز به كودكمان نگوييم دوستت ندارم، ديگر مامان تو نيستم ميرم و تنهات ميزارم، اگر شيطنت كنی مامان مريض ميشه. اين موارد باعث عدم امنيت و ايجاد ترس كودكان می‌شود. شايد كودكان نتوانند اين ترس را به شكل واضح بروز دهند اما آن را به شكل‌هاى مختلفى همچون ناخن جويدن، لكنت زبان، شب‌ادرارى، كم رو و كم حرف شدن كاهش تمركز و خشونت نشان می‌دهند. حضرت ابوالفضل (ع) "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  ۱۷۷ و کاهش اعتیاد ⚠توجه به بار روانی اعتیاد به تریاک در تمامی روش هایی که ذکر شد بیشتر جسم و نیاز فیزیکی بیمار به تریاک در نظر گرفته می شود، اما باید بدانیم اعتیاد به تریاک تنها یک بیماری جسمانی نیست بلکه بخش مهمتر آن را فکر و روان فرد تشکیل می دهد و با در نظر نگرفتن این بخش در صورتی که به بخش روانی ترک توجه نگردد، بازگشت قطعا رخ خواهد داد. همانطور که شاهد هستیم معتادانی را می بینیم که بارها بعد از سم زدایی و تصمیم برای ترک باز هم به اعتیاد روی می آورند، چرا که حمایت ها و درمان های روانشناختی برای آن ها رخ نداده است. پس اگر به دنبال یک درمان موفق و بدون بازگشت هستیم باید بدانیم که نمی توان این بخش از درمان را نادیده گرفت. درمان های روانشناختی که صورت می گیرد باعث افزایش اعتماد به نفس و کسب مهارت های فردی و شناختی در فرد می شود. مهم ترین موضوع، مقابله با وسوسه ی مصرف مجدد است که از طرق مختلف توسط متخصص بر روی آن کار می شود.  ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۸ و کاهش اعتیاد *⚠راهکار های کمکی ترک اعتیاد به تریاک* روش های گوناگونی وجود دارند که به افراد کمک می کنند تا فرایند ترک تریاک را بهتر و سریعتر طی کنند. این شیوه ها به بهبود سلامت و کارایی فرد یاری می دهند. متخصصان از این روش ها بعنوان توانمند سازی یاد می کنند. وزرش کردنشرکت در انجمن های معتادانی که ترک کرده اند.استفاده از رژیم غذایی مناسب از جمله روش های کمکی برای ترک اعتیاد به تریاک هستند. ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۶ فرزند هر چقدر امروز در کوچکترین نا امیدی‌ها و شکست‌های کودکمان بیشتر ابراز نگرانی و احساس ناتوانی ایجاد کنیم، کودکمان در آینده در روبرو شدن با شکستها ناتوان‌تر خواهد بود. حضرت ابوالفضل (ع) "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۸۰ به معروف و نهی از منکر و حجاب 4⃣ کسانی‌که قبلا چادر داشتند، چرا چادر را کنار گذاشتند؟ 🔹️چون امر به معروف اشتباه شدند و از چادر زده شدند. 🔸️باید کسانی‌که تذکر رو اشتباه بیان می‌کنند، هم به آن‌ها هم تذکر داد چون باعث می‌شود دید مردم به دین اسلام بد بشود. 🔹️می‌توانیم‌ همان اعتقاد کم را در شخص تقویت کنیم، با بیان زیبا، برخورد زیبا، خود‌ کم‌ بینی، منظورم اینه که من خودم را برتر از آن فرد نبینم، دوستانه، خواهرانه، عاشقانه، به طریقی که طرف خوشش بیاد نه این‌ که کلا از چادر و چادری‌ها بدش بیاد. 🔸️امام خمینی(ره) : مفهوم است می‌گویند اگر کسی امر به معروف را به صورت غلط انجام دهد، باید او را از این کار منع کرد. نتیجه این که امر به معروف و نهی از منکر دو واجب از فروع دین ماست که مثل نماز خواندن یاد گرفتنی است، باید با قواعد و اشکال وظرافت‌ها و.... آشنا شد و یاد گرفت و آموخت، با پوست و خون و روان آدمی عجین شود تا بتوانیم دست دیگران را بگیریم... آمر خدا باشیم ☘ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۸۱ ✅ آیت الله مصباح یزدی؛ 🔹در امر به معروف باید به گونه ای عمل کنیم تا کمترین آسیب و تنش، ایجاد شده و همراه با تواضع و مهربانی باشد. 🔸توهین، تحقیر و مسخره کردن، در امر به معروف و نهی از منکر جایی ندارد و به شدت باید از آن پرهیز کنیم. 🔹راه و شیوه درست و اصولی ، با توجه به شرایط، موقعیت ها و افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است. 🔸قطعا خداوند متعال راضی نیست که احکام و ارزش های اسلامی در جامعه فراموش شود، از این رو همه وظیفه داریم تا با و کاری کنیم تا مردم گناه را ترک کرده و در جامعه نباشد. 🔹امروز به برکت انقلاب اسلامی و مجاهدت امام راحل(ره) و خون پاک شهیدان، شرایطی بوجود آمده است تا بتوانیم با امر به معروف و نهی از منکر، و آموزه های دینی را در جامعه رشد و دهیم. آمر خدا باشیم ☘ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۸۳ های مومنانه 🔹طبخ آبگوشت و توزیع بین ۶۰ نیازمند. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۴ ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۷۹ و حجاب 🍃سنگین شدن کفه‌ی آبرو و احترام به زن🍃 رهبر معظم انقلاب: حجاب مایه‌ی تشخص و آزادی زن است؛ برخلاف تبلیغات ابلهانه و ظاهربینانه‌ی مادیگرایان، مایه‌ی اسارت زن نیست. زن با برداشتن حجاب‌های خود، با عریان کردن آن چیزی که خدای متعال و طبیعت پنهان بودن آن را از او خواسته، خودش را کوچک میکند، خودش را سبک میکند، خودش را کم‌ارزش میکند. حجاب وقار است، متانت است، ارزشگذاری زن است، سنگین شدن کفه‌ی آبرو و احترام اوست؛ این را باید خیلی قدر دانست و از اسلام باید به خاطر مسئله‌ی حجاب تشکر کرد؛ این جزو نعمت‌های الهی است. شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۸۴ های مومنانه 🔹توزیع ۱۰۰۰ عدد ماسک و ۲۰۰ بسته داروی امام کاظم ع بین نیازمندان. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۴ ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۸۲ 💠 زنانی که به خاطر فعّالیت‌های خارج از خانواده، از آوردن فرزند استنکاف می‌کنند، برخلاف طبیعت بشری و زنانه‌ی خود اقدام می‌کنند. خداوند به این راضی نیست. کسانی که فرزند و تربیت فرزند و شیر دادن به بچّه و در آغوش مهر و عطوفت بزرگ کردن فرزند را برای کارهایی که خیلی متوقّفِ به وجود آنها هم نیست، رها می‌کنند، دچار اشتباه شده‌اند. بهترین روش تربیت فرزند انسان، این است که در آغوش مادر و با استفاده از مهر و محبّت او پرورش پیدا کند. زنانی که فرزند خود را از چنین موهبت الهی محروم می‌کنند، اشتباه می‌کنند؛ هم به ضرر فرزندشان، هم به ضرر خودشان و هم به ضرر جامعه اقدام کرده‌اند. اسلام، این را اجازه نمی‌دهد. آمر خدا باشیم ☘ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۱۶۶ 📖📚✒🌏 🔹برگزاری کارگاه تربیت فرزند توسط حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای اسماعیل زاده در مسجد حضرت زینب سلام الله علیها امام حسین علیه السلام ۳۵۸ یادگار امام (ره) حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
📚 👈همه فکر می‌کنند تحسین زیادی بچه را به هیولایی حق‌ به‌ جانب تبدیل می‌کند ‼️اما ماجرا اصلاً به این سادگی نیست.   ✍پژوهشی در سال ۲۰۰۷ در دانشگاه کالیفرنیا نشان داد 👈 والدینی که فرزندان پیش‌ دبستانی اشان را به‌ خاطر رفتار و آداب خوبشان تحسین می‌کنند ✍بچه‌هایی با بالاتر دارند. همچنین دوساله‌هایی که مادرانشان آن‌ها را تشویــــــــــــــ👏ـــــــــــق می‌کردند تا به تنهایی به کاوش بپردازند ✅ یک سال بعد مستقل‌تر از کودکانی بودند که مادرانشان آنها را تحسین نمی‌کرد. ✍توجه داشته باشید که تحسین بیش از حد فرزندان (تو فوق‌العاده‌ای!) 👈ممکن است این احساس را در بچه ها به‌ وجود آورد که استانداردهای شما خیلی بلند و بالا هستند، به‌ طوری که بترسند نتوانند همیشه آن‌ها را برآورده کنند یا بالعکس. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
امام صادق عليه السلام: زمستان، بهــــــــ🌿ـــــار مؤمن است؛ شبهايش طولانى است 🌸 و براى عبادتِ نيمه شب از آن كمك مى گيرد و روزهايش كوتاه است🌸 و براى روزه گرفتن از آن مدد مى جويد الشِّتاءُ رَبِيعُ المُؤمِنِ يَطُولُ فيهِ لَيلُهُ فَيَستَعِينُ بهِ على قِيامِهِ و يَقصُرُ فيهِ نَهارُهُ فَيَستَعِينُ بهِ على صِيامِهِ ميزان الحكمه جلد6 صفحه400 ‌ ‌ اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
همسرداری اسلامی 🔴 💠 گاهی بین زن و شوهر سر قضیه‌ای می‌شود و زن یا مرد به همسرش می‌گوید: "مطمئنم فلان مطلب را به من " و همسرش نیز با عصبانیت می‌گوید: "گفتم!" و سر همین قضیه، بگو مگو و مشاجره‌ی سختی رخ می‌دهد. 💠 پیشنهاد می‌شود با یک تغییر جزئی در خود از ایجاد مشاجره و تشدید شدن ناراحتی و عصبانیّت یکدیگر‌ جلوگیری کنید! مثلاً به همسرتان بگویید: "اگر فلان مطلب را گفتی شرمنده من ." یعنی کلمه‌ی "شرمنده نشنیدم" را بجای کلمه "نگفتی" به کار ببرید تا همسرتان نشده و فضای زندگی متشنّج نگردد. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
همسر داری اسلامی 🔴 💠 وقتی می‌خواهید از نامزد یا همسر کنید؛ ابتدا از چند ویژگی‌ِ همسرتان تعریف کنید! 💠 سپس موردی که می‌خواهید کنید را عنوان کنید. 💠 اینکار درصد بالایی از گارد گرفتنِ بی‌جهت یا لج بازی همسرتان را می‌کند. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
🌷 👈كودك به طور طبیعی از سن سه سالگی، مایل است خودش لباس هایش را بپوشد 🔻ولی معمولاً به  این دلیل که والدین صبوری لازم را ‏ندارند 🔻و تلاش می كنند با اصلاح كردن ها و كمك های بی جا، لباس پوشیدن او را تصحیح كنند ‼️كودك احساس كفایتی كه باید در این ‏زمینه داشته باشد را به دست نمی آورد. ✅ اجازه بدهید فرزند شما بداند كه لباس پوشیدن او وظیفه خودش است 👌و باید این كار را به تنهایی ‏انجام دهد. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
همسر داری اسلامی 🔴 💠 سختگیری زیاد در پذیرفتن همسر، می‌تواند موجب شود که او کمتر برای عذرخواهی پیش‌قدم شود. 💠 توقع نداشته باشید که همسرتان با الفاظ و مورد نظر شما عذرخواهی کند. 💠 گاهی حتی برخی رفتارها، نشان‌دهنده و چراغ سبزی به معنای است. پس سریع عذر زبانی و یا رفتاری همسر را بپذیرید و واقعاً او را ببخشید. 💠 گاهی دیر پذیرفتن عذر همسر، زمینه ایجاد ، سوءظن و سردی روابط می‌گردد. 💠 مواظب باشید در پذیرش عذرخواهی، نگذارید و حفظ همسرتان را در نظر بگیرید. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
همسرداری اسلامی 🔴 💠 همسرانی که بتوانند در مشاجرات خود را فرو ببرند و عصبانیت خود را در تصمیمشان دخیل نکنند بشدت و می‌شوند. 💠 فرو بردن خشم، بالاترین و تاثیرگذاری را بر طرف مقابل دارد. 💠 تغییر حالت بدن، ترک مکان، گرفتن، آب نوشیدن، به عاقبت کار اندیشیدن و و ائمه (ع) را ناظر دانستن از فرمولهای موفقیت در اینکار است. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی اسلامی 🎥 هر چیزی به وقتش ⭕️ چند مثال از گفتگوهای غلط بین زن و شوهر 🔰 اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
همسر داری اسلامی 🔴 💠 دکتری که بالاسر یک بیمار یا می‌رسد ابتدا علائم حیات بیمار را و چک می‌کند اگر قلب یا مغز مصدوم آسیب جدّی دیده باشد برای دکتر رسیدگی به این اعضاء از شکستگی انگشت و یا پارگی برخی اعضا دارد. قرار نیست دغدغه پزشک در این وضعیت، تمیز کردن صورت یا لباس بیمار از و آلودگی باشد. 💠 گلایه بسیاری از همسران در مشاوره‌ها این است چرا با اینکه به همسرم می‌کنم باز اختلاف زیاد و جنگ اعصاب داریم و شاهد همسرم می‌باشم. 💠 یکی از دلایل مهم این قضیه، عدم رعایت در رسیدگی به نیازهای همسر است. بطور مثال بچّه‌ای که زیاد است اگر ابتدا به فکر گرفتن ناخن او و یا پوشاندن لباس تمیز به او باشید با اینکه دارید به او رسیدگی می‌کنید ولی فقط از او می‌بینید! 💠 هنر شما باید این باشد که نیازهای و فوری همسرتان را در شرایط عادی و غیر عادی تشخیص دهید. مثلاً اگر شوهرتان نیاز شدید به دارد طبق روایات باید بدون درنگ ابتدا به این نیاز رسیدگی کنید و یا اگر خانم شما نیاز به گفتگو و دارد خرید نان و میوه و یا شستشوی ظروف قرار نیست او را آرام کند. 💠 راه نیازهای فوری و اصلی همسر، مطالعه پیرامون روان‌شناسی زن و مرد، گرفتن، سوال از همسر و توجّه به گلایه‌ها و توقّعات پرتکرار و منطقی اوست. اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزند 🎥 چرا بچه‌های خوب، بد می‌شوند؟ 🔴 اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
4_5864127571754486106.mp3
4.97M
همسرداری اسلامی 🎙اگر چیز ناپسندی از همسر دیدی ... 🔴 اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری