eitaa logo
همراهان اجتماعی ری
183 دنبال‌کننده
33.9هزار عکس
4.5هزار ویدیو
202 فایل
hamrahan rey ارتباط با مدیر: @Ejtemaerey1 ارتباط با ادمین:
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم. خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگ‌تر است. این خیلی مهم است. 🔸این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.
✔‍ گاهي بدون آنكه بدانيم به كودك اضطراب و استرس وارد مي كنيم و در انتها تعجب ميكنيم چرا فرزندمان بي قرار است و اذيت ميكند. « زود باش كار دارم»؛ «زود بگو باید برم»، «بدو دیرم شده» این جملات استرس را در جان كودك می نشاند. این وظیفه شما والدين است كه زمان را طوری تنظیم كنید كه مجبور به عجله كردن نباشید. @nabzekoodak
دوران ابتدایی برای دانشمند شدن کودکان نیست، بلکه برای چشیدن طعم لذت باسواد شدن است. با سخت گیری و ایجاد استرس این لذت بزرگ را از فرزند خود نگیرید. @nabzekoodak
استرس و اضطراب باعث ترشح هورمون كورتيزل می شود كه باعث آسیب به سلول های مغزی می شود. ✔فیلم های اضطراب زا و ترسناک را از برنامه فرزندتان حذف کنید . ✔بازی های رایانه ای خشن و نامناسب با سن او را در دسترسش قرار ندهید. ✔در زمینه خبرها و وقایع اضطراب زا ، در حضور او صحبت نکنید. ✔از تهدید و تنبیه جداً خودداری کنید. در زمان ترس و اضطراب به فرزندتان امنیت دهید و به ترس هایش احترام بگذارید. @nabzekoodak
۲۲۵ فرزند می‌گم لولو بیاد! معمولاً والدینــــی که شایستگی‌های ضعیف‌تری در شیوه‌های فرزند‌پروری دارند، به این مکانیسم متوسل می‌شوند، زیرا خود از توانایی لازم برای کنترل و مهار رفتارهای کودک بی‌بهره‌اند و از راه‌های کلامی، غیرکلامی و ابزاری برای به اطاعت کشانیدن کودکان و وادار کردن آنها به قبول کار دلخواه خود استفاده می‌کنند. آنها تاب تحمل نپذیرفتن و اطاعت نکردن کودکان خود را ندارند. ناآگاهی و بی‌تجربگی در امر تربیت صحیح، راه را برای ترسانیدن کودکانشان فراهم می‌آورد، به‌ویژه چون توانایی مقابله صحیح را ندارند، از راه رعب و وحشت کودکان را به اطاعت از خود وا می‌دارند. تأثیر این اعمال مسلماً بسیار ناخوشایند است. اگرچه ممکن است در کوتاه‌مدت در توقف رفتار ناشایست فرزندانشان تأثیرگذار باشد، ولی در بلند‌مدت زیان‌بار خواهد بود. زیرا علاوه بر‌اینکه اثری تا‌حدودی ‌ماندگار بر روان کودکان خواهد داشت، الگوی نامناسبی را برای ارتباط میان والدین و فرزندان باقی خواهد گذارد. حضرت ابوالفضل (ع) "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۰ و کاهش اعتیاد *⚠چه کسی معتاد به قمار محسوب می شود؟* معتاد به قمار شخصی است که وقت و پول خود را صرف قمار می کند به طوری که برای وی مضر است. کسی که شدیدا به قمار اعتیاد دارد به عنوان یک قمار باز اجباری یا پاتولوژیک شناخته می شود. علامت اصلی اعتیاد به قمار، از دست دادن کنترل نسبت به قمار است، سایر علائم اعتیاد به قمار را در ادامه مشاهده می کنید: تجربه هیجان : برای رسیدن به هیجان بیشتر و نشئگی با مبالغ بیشتر قمار می کند. تکانشگری : در مواقعی که کمتر قمار می کند احساس بي قراری و تکانشگری پیدا می کند. ناتوانی در کنترل خواست ها: شخص در کنترل تکانه ها و افکار خود برای قمار ناتوان است. افکار وسواسی : وسواس و افکار وسواسی به صورت خوره به سمت شخص حمله ور شده و فرد همواره در حال برنامه ریزی و تهیه پول برای قمار می باشد. گریز : فرد در مواقعی که احساس اضطراب و نگرانی به سراغش می آید این رفتار را بیشتر انجام می دهد. افکار نامعقول : در مواقعی که پول از دست می دهد با امید به برنده شدن در دفعات بعد همچنان عمل خود را تکرار می کند. درخواست از دیگران : برای امرار معاش و حتی برای تهیه پول قمار از دیگران درخواست پول می کند. شخص ممکن است معتاد به قمار یا قمارباز پاتولوژیک باشد اما فقط در رابطه با یک نوع قمار مشکل داشته باشد. برای مثال، برخی از معتادان به قمار ممکن است هر هفته یک بلیط لاتاری بخرند و هرگز در رابطه با آن نوع قمار مشکلی نداشته باشند اما در مورد شرط بندی ورزشی دارای مشکلات عمده ای باشند. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۱ ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۲۷ فرزند ترسانیدن کودکان چه اثری در زندگی کودکان در بزرگسالی آنها دارد؟ خاطره ناخوشایند برخورد نامناسب مادر یا پدر و اطرافیان همیشه عاملی سرنوشت‌ساز در آینده کودک است. از آنجا که ترسانیدن کودک به هر دلیل نمی‌تواند روشی عادلانه در ارتباط با کودکان خردسال باشد، در بزرگسالی می‌تواند به بی‌اعتمادی ارتباط با عامل ایجاد ترس یعنی والدین بینجامد. ارتباط ترسناک راه را بر سلامت روحی و روانی کودک می‌بندد و ایجاد نا ‌‌امنی می‌کند. ترس از عامل قدرت، علاوه بر بی‌اعتمادی، رابطه نادرست میان والدین و کودکان را پدید می‌آورد و موجب می‌شود تا کودکان این راه ناصواب را نیز در برخورد با دیگران به‌کار گیرند. کاهش اعتماد به نفس و خود‌پنداره منفی و شکاف ارتباطی، از دیگر تأثیرات این نوع ارتباط خواهد بود، زیرا این کودکان همیشه به ارتباطات مثبت، توأم با مهربانی و آرامش نیاز دارند و به‌ویژه محیط ترسناک، انسان‌های ترسناک، رفتارهای تهدیدآمیز و خشن و ایجاد رعب و وحشت همچون سم مهلکی در طریق ارتباط با آنهاست. زنگاره‌های عاطفی حاصل از این نوع ارتباط ناامن میان کودک و والدین، سلامت جسمی و روانی آنها را به خطر خواهد انداخت و موانعی را در راه شادی و موفقیت‌شان پدید خواهد آورد. انسان‌هایی که دچار ترس می‌شوند، اغلب خجالتی و کم‌رو هستند، قدرت تصمیم‌گیری ضعیفی دارند، دوستی‌های پایداری ندارند و همیشه در برخورد با مسائل مختلف احساس نا‌امنی می‌کنند و نمی‌توانند چندان مستقل باشند. عامل ترس همیشه مانند سایه آنها را دنبال می‌کند، به‌طوری‌که در موقعیت‌های روزمره زندگی از ترس‌های مبهم و دلهره و اضطراب رنج می‌برند. حضرت ابوالفضل (ع) "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۱ فرزند 👶تولد فرزند جدید خانواده ❌ گاهی والدین هیچ اطلاعاتی به فرزندان خود در زمینه تولد فرزند جدید نمی‌دهند،این والدین، فرزندشان را ناآگاه نگه می‌دارند، اما وقتی تولد فرزند جدید نزدیک و فرزند اول و یا سایر فرزندان متوجه این موضوع می‌شوند، دانستن این موضوع باعث ایجاد ضربه روحی خواهد شد. ⏪ باید کودکان را از شرایطی که قرار است ایجاد شود، آگاه کنیم. 👈از جمله کارهایی که می‌توان انجام داد، سهیم کردن سایر کودکان در مراقبت و نگهداری فرزند جدید است. در واقع، با دادن مسئولیت‌هایی، آنها را در تولد فرزند جدیدسهیم کنیم. برای مثال از کودکان می‌خواهیم که چیدمان اتاق را بر عهده بگیرند تا احساس حسادت به حداقل ممکن برسد. این راهکار مدیریتی ایجاد احساس مسئولیت و ارتباط عاطفی بین فرزندان است. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۲ ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۳ و کاهش اعتیاد *🔴نحوه جذب الكل در بدن🔴* مـصرف الـكـل در حـدود 20 درصـد آن از طـريق معـده جذب شده و 80 درصد مابقي در روده كوچك جـذب بـــدن ميگردد. سرعت جذب الكل و ميزان قدرت مست كنندگي آن به عوامل زير بستگي دارد: 1- پر و خالي بودن معده: چون بيشتر الكل مصرفي ازطـريــق روده كوچك جذب بدن ميگردد، بنابراين اگر مـعـده شـما از غذا پر باشد، دريچه معده براي هضم غذا بـستـه شـده و عبـور الـكل بـه روده كــوچك كند مي گردد و مـدت بيشتري الكل در معده باقي ميماند. 2- وزن بدن: هـر چه فرد وزنش بيشتر باشد، ديرتر تحت تاثير الكل قرار ميگيرد زيرا الكل پس از ورود به جريان خون در آب كل بدن حل شده و در واقع توزيع ميگردد. بـنـابـراين افراد سنگين وزن تر به خاطر آب بيشتر در بدنشان، ديرتر تـحت تاثير الكل واقع ميشوند. 3- چربي بدن: به علت آنكه الكل قادر به حل شدن در چربي نميباشد، هـر چـه مـيزان چربي بدن بيشتر باشد، فرد بيشتر تحت تاثير قرار مي گيرد. عـكس مـوضـوع نـيز صـدق ميكند افراد عضلاني ديرتر تحت تاثير قرار ميگيرند. 4- جنـســيت: زنـان زودتـر از مـردان تـحـت تـاثـيـر قــرارمي گيـرند حـتـي اگـر وزنشـان بـرابر باشد. علت آن اين اسـت كـه ميـزان چـربـي بــدن زنان بيشتر از بدن مردان ميباشد. همچنين بافت عضلاني در زنان كمـتر از مردان اسـت. زنـان هـمچنين فاقد آنزيم تجزيه كننده الكل بوده(دي هيدروژناز) كه به عنـوان سـد محـافظ در معده عمل كرده و نقش تجزيه الكل را بعده دارد. همچنين زناني كه از قرصهاي ضد بارداري استفاده مي كنند، بيـشتر تحت تاثير الكل هستند بـه عـلت آنـكـه قرصـهاي ضـد بارداري متابوليسم الكل را كاهش ميدهند. 5- غلضت الكل: هر چه غلظت الكل بيشتر باشد، جـذب آن بيـشتـر و سـريـعتر است. 6- سرعت نوشيدن، محـيط مـصرف (خانه، ميـهمانـي، محل كار)، خـستگي ( چون كبد آنزيم كمتري توليد ميكند)، نوع مشروب (مشروبات گازدار جذب الكل را افزايش ميدهند) نيز در سرعت جذب الكل و تاثير آن، موثر ميباشند. 7- اگر الكل همراه با ديگر قرصهاي روانگران (اكستازي) مـصرف گـردند قدرت سركوبگري الكل افزايش يافته و ميتواند بسيار خطرناك باشد. 8- افراد الكلي: افرادي كه بطور مستمر الكل مصرف مي كنند، نسـبـت به آن مقاومت پيدا كرده و در واقع بدنشان به مصرف الكل سازگاري پيدا مي كند. بـنابـراين بـراي ايـجاد حالت مستي به الكل بيشتري نياز دارند زيرا: كبدشان در پي سازش، آنزيم تجزيه كننده بيشتري ترشح ميكند فعاليت نورونهاي دستگاه عصبي و مغزشان افزايش مي يابد راه هاي دفع الكل، اثرات زيانبار كوتاه مدت و بلند مدت… راه هاي دفع الكل الكل از 4 طريق دفع ميگردد: كـليـه 5 درصـد الـكل را از طريق ادرار از بـدن خارج مي كند ششـهـا 5 درصـد الـكـل را از طـريـق بـاز دم خـارج مي كنند مقدار بسياراندكي از طريق تعريق دفع ميگردد قسمت اعظم الكل توسط آنـزيمـهاي كـبد اكسيد شـده و به اسـيـد استـيـك، دي ا كسيد كربن و آب تبديل مي گردد بطور متوسط يك انسان معمولي قادر است 15 ميلي ليـتـر الـكل را در طـي يـك ساعت دفع كند. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۲ ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۴ 🔹حجاب، نماز ، روزه باید زیر ۱۲ سال حل باشد و حل شود ، نه سن بالاتر از آن. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۹ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۲۹ و کاهش اعتیاد *⚠حالات خماری ناشی از مواد توهم زا* تا به حال گزارشی مبنی بر وابستگی جسمانی به مواد توهم زا ارائه نشده به جزء ماده ی PCP. افرادی که از توهم زاها استفاده می کنند در صورت عدم مصرف ممکن است به حالاتی که بعد از مصرف تجربه می کردند وابستگی پیدا کنند و این باعث می شود میل شدید به مصرف پیدا کنند. در صورت عدم مصرف ممکن است فلش بک اتفاق بیوفتد یعنی شخص تا مدت ها پس از مصرف، علائم پس از مصرف را به طور ناگهانی تجربه می کند. این فلش بک ها به صورت دگرگونی های بینایی، هاله هایی از نور و تاریکی، ریز بینی، درشت بینی، توهم های شنیداری، جرقه های رنگی، درک اشتباه از اشیای پیرامون ظاهر می شود. این دوره ها چند ثانیه تا چند دقیقه طول می کشد، اما احتمال دارد گاهی طولانی تر دوام یابد. PCP به دلیل عملکرد متفاوت آن بر مغز احتمال وابستگی جسمانی در آن وجود دارد. علائم ترک آن به صورت بی حالی، افسردگی، و میل شدید به مصرف می باشد، این ها به همراه وابستگی روانی هستند. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۱ ارشاد "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۹ ♻️قسمت اول ❓بهترین نوع حجاب چیست؟! در خانه ماندن زن یا پوشش چادر؟! ✅طبق تعریفی که استاد شهید مطهری از حجاب مطرح می کنند، ما در اسلام و در کتابهای فقهی چیزی به اسم حجاب نداریم. بلکه کلمه مناسب "ستر" می باشد به معنی پوشیده بودن و پوشش. ☝️اما از این جهت که زن با پوشش مناسب پشت یک پرده و یا پارچه قرار می گیرد، کم کم حجاب به معنای همان پوشیده بودن مطرح شد. (۱) 〽️بنابراین نظر اسلام پیرامون حضور و یا عدم حضور زنان در جامعه، بحث پوشش مناسب هست که همان معنای ستر می باشد. نه حجاب که به معنی حائل شدن چیزی هست و برخی از آن اینگونه برداشت کرده اند که زن باید در خانه محبوس باشد. ❌نخیر!بلکه همه فقها و مراجع از صدر اسلام تا کنون حضور اجتمایی زن در جامعه را با پوشش مناسب، که همان پوشش به جز صورت و دو کف دست می باشد، را جایز دانسته اند. ✳️چرا که نمونه های حضور زنان در جامعه در زمان رسول خدا(ص) آنقدر بارز بوده که کسی نمی تواند بگوید که اسلام خواهان این است که زن در خانه محبوس باشد. 🌀نمونه های آن، مثل خطبه خوانی حضرت زهرا سلام الله علیها در جمع اصحاب رسول خدا. و یا حضور برخی زنها به عنوان پرستار در جنگ ها و حضور بانوان در مساجد و .... ادامه دارد... 🔹مورخ ۹۸/۱۰/۱۱ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۵ تربیت دینی سه مرحله دارد( در مورد همه انسان‌ها)👇 ۱-اخلاق ( ۵۰ درصد) ۲-اعتقادات ( ۳۰ درصد) ۳-احکام ( ۲۰ درصد) 🔹هر سه با هم تکمیل شود، نه اینکه جدا جدا. ( برخی اعتقادات دارند اخلاق خوبی ندارند، یا احکام خوب بلد نیستن، اینها باعث می‌شود این فرد یک آدم مذهبی بدی در ذهن مردم جا بگیرد.پس یک فرد دیندار باید دارای هر سه شاخصه باشد) 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۹ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۶ بنیان خانواده 🔴 💠 رهبر انقلاب: بنای کار ازدواج، بر سازش دختر و پسر است؛ باید با هم بسازند. این «باهم بسازند»، معنای خیلی عمیقی دارد. من یک ‌وقت خدمت امام رفتم، ایشان می‌خواستند خطبه‌ی عقدی را بخوانند؛ تا من را دیدند، گفتند شما بیا طرف عقد بشو. ایشان برخلاف ما که طول و تفصیل می‌دهیم و حرف می‌زنیم عقد را اول می‌خواندند، بعد دو، سه جمله‌ی کوتاه صحبت می‌کردند. من دیدم ایشان پس از این‌که عقد را خواندند، رویشان را به دختر و پسر کردند و گفتند: بروید با هم بسازید. من فکر کردم، دیدم که ما این همه حرف می‌زنیم، اما کلام امام در همین یک جمله‌ی «بروید باهم بسازید»، خلاصه می‌شود! حالا ما هم عرض می‌کنیم که شما دختران و پسران، بروید با هم بسازید. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۹ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۶ بنیان خانواده 🔴 💠 بسیاری از پرخاشگری‌های زن و شوهر به دلیل تفکر و است. گاه همسران نسبت به یکدیگر انتظار بیش از حد دارند، و به این فکر می‌کنند که همسرم باید اینکار را انجام دهد و نباید اینکار را انجام دهد. 💠 تفکر باید و نباید را به👈 "بهتر بود و بهتر نبود" تبدیل کنید در طول هفته این تفکر باید و نباید را نسبت به همسرتان بشناسید و آن را بنویسید و به تفکر بهتر بود و بهتر نبود تبدیل کنید. 💠 وقتی از همسر علامه طباطبایی(ره) پرسیدند؛ که آیا علامه در منزل عصبانی هم می‌شدند؟ گفتند؛اوج عصبانیت علامه این بود که در کمال آرامش می‌فرمود؛ اگر این کار می‌شد بهتر بود یا اگر این کار نمی‌شد بهتر بود. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۰ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۲۶ فرزند ترسانیدن فرزندان به هر دلیل از طریق والدین و به هر شیوه‌ای که صورت‌ گیرد، خواه به صورت کلامی که او را از عامل قدرت، عامل ناشناخته، تاریکی، و تهدید و یا ابزاری مانند زدن و مواردی از این دست باشد، هر‌چه زودتر باید متوقف شود و آرامش جای تهدید و وحشت حاصل از این رفتار والدین را بگیرد. حضرت ابوالفضل (ع) "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۲۸ فرزند ترس زمانی به اختلال تبدیل می‌شود که رفتار ترس آور شکل حاد و بحرانی پیدا می‌کند و خواب و خوراک و آرامش کودک را برهم می‌زند؛ به‌طوری‌که از ترس دیگر نمی‌تواند شاد باشد، به‌راحتی زندگی کند و احساس امنیت نمی‌کند. ترس بر همه جوانب وجودی او سایه افکنده است. آنگاه است که ترس حالت مرضی پیدا می‌کند. حضرت ابوالفضل (ع) "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۷ بنیان خانواده 🔴 تعادل بین زن و مرد در خرج کردن 💠 در اسلام سفارش شده است که مرد، دست و دلباز باشد و برای امور خانه خسیس نباشد، از طرف دیگر تاکید شده است که زن نباید ولخرج باشد، این نوع رابطه می‌تواند تعادل ایجاد کند. 💠 امام صادق علیه‌السلام فرمودند: بهترین زنان شما زنی است که دارای بویی خوش و دست پختی خوب باشد. هنگامی که خرج می‌کند، بجا خرج کند و هنگامی که خرج نمی‌کند بجا از خرج کردن خودداری ورزد. چنین زنی کارگزاری از کارگزاران خداست و کارگزار خدا نه ناامید می‌شود و نه پشیمان. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۰ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۳۸ ۱-اخلاق 🔺اخلاقیات در همه ادیان مشترک است. 🔺یعنی همه ادیان اخلاقیات را قبول دارند. 🔺چون با فطرت انسان میخورد. 🔺پس یهود هم میگوید دروغ بداست.مسیحی هم میگوید بد است.پس هیچکدام هنر نکرده‌اند( مثلا" کسانی میگویند، اروپایی‌ها گرچه مسلمان نیستن ،ولی دروغ مثلا" نمیگویند، کارشان خیلی درست است...هنر نکرده‌اند‌.در همه ادیان مساوی است) 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۱ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۴۰ بنیان خانواده 💑 به استــقبال همـــسر خود بروید! 🔸خانوم خونه! وقتی مرد آمد، به استقبال همسر خود بروید، در جلویش بلند شوید، پدر در جلوی پسرها اینگونه بزرگ می‌شود. 🔸همانگونه که مهمان را تحویل می‌گیری، همسرت را تحویل بگیر و به او بگو خوش آمدی! 🔸وقتی به خانه می‌آید، نگو ساعت ۵ قرار داشتیم چرا حالا آمدی؟ این را چند دقیقه بعد با کلام خوش به شوهرت اینگونه بگو: نگرانت شدم قرار بود ساعت ۵ بیایی! 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۱ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۴۲ بنیان خانواده 💠 وقتی می‌خواهید از نامزد یا همسر کنید؛ ابتدا از چند ویژگی‌ِ همسرتان تعریف کنید! 💠 سپس موردی که می‌خواهید کنید را عنوان کنید. 💠 اینکار درصد بالایی از گارد گرفتنِ بی‌جهت یا لج بازی همسرتان را می‌کند. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۲ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
۲۴۱ من تو را دارم 💠 اگر می‌خواهید از بیان و صحبت کردن کودک بگیرید دقیقاً برایش مشخص کنید که کار یا رفتارش اشتباه است و آن را نمی‌پسندید، نه خود کودک را. 💠 خوب و بد بودن به کودک ارتباطی ندارد و طوری صحبت نکنید که او احساس گناه و کودکِ بد بودن کند، به کودک دهید که او را دوست دارید اما غلط است و به خاطر این تنبیه شده است. 🔹مورخ ۹۹/۱۰/۱۲ شهدای گمنام "۳۵۸یادگار امام ره" حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)