مشخص شده است که فردی که خبرنگار شبکه سیانان موفق به آزاد کردن او از زندانهای سوریه شده و افشاگریهای وی درباره شرایط زندانها را منتشر کرده است، یک ستوان از اداره اطلاعات نیروی هوایی بشار اسد به نام «سلامه محمد سلامه» بوده است.
این ستوان، پس از مشاهده سقوط شهر، با تیزهوشی خود را زندانی میکند. در نتیجه، این خبرنگاران او را از زندان آزاد کردهاند و وی نیز موفق به فرار از کشور شده است.
اشتباهات متعدد خبرگزاریهای غربی در ارائه گزارشهایی تخیلی درباره زندانهای موسوم به سری و مخوف بشار اسد، موجب بیاعتبار شدن این گزارشها شده و این رسانهها را با موجی از تمسخر و انتقاد مواجه کرده است.
@hamrahe_zohoor
جولانی برادرش ماهر الشرع را به عنوان معاون وزیر بهداشت منصوب کرد.
خب خدا رو شکر اسد سقوط کرد و حالا در سوریه دموکراسی حاکم شده است.
با احکام جدید خوشحالی مردم سوریه دو چندان خواهد شد.
@hamrahe_zohoor
انصار الله: از این به بعد هر کشوری به اسرائیل کمک کند هدف قرار میدهیم
محمد علي الحوثي در گفتگوی تلویزیونی خود تاکید کرد هر کشوری که به اسرائیل کمک کند را هدف حملات خود قرار میدهیم.
میدونید چرا؟ در تحلیل بعدی خدمتتون توضیح میدم.
@hamrahe_zohoor
.
♻️ پاسخ معنیدار یکی از اعضای انصار الله یمن به ادعای بمباران وزارت دفاع در صنعا
حزام الأسد یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله در توئیتی نوشت: «همان مکانی که امشب در صنعا مورد هدف هواپیماهای متجاوز آمریکا و انگلیس قرار گرفت، طی ده سال گذشته با بیش از ۱۵۰ حمله هوایی بمباران و هدف قرار گرفته است.»
حزام الأسد به ۱۰ سال بمباران سعودی و امارات با حمایت آمریکا، انگلیس و کشورهای ناتو اشاره می کند.
@hamrahe_zohoor
.
♻️ مدیریت ناترازیها در دوره شهید رییسی از زبان یکی از مدیران وی
@hamrahe_zohoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی جالب شرایط فعلی توسط آقای ظهره وند دیپلمات کارکشته کشور قبل از انتخابات ۱۴۰۳
،، حتما ببینید
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
گزارش پنجاه و دومین جلسه علنی مجلس دوازدهم (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳)
صبح حدود ساعت ۷.۳۰ جلسه غیر علنی با حضور وزیر خارجه آغاز شد. ابتدا دکتر عراقچی توضیحاتی درباره ماجرای سوریه و سقوط بشار اسد ارائه کرد که طبیعتا به خاطر غیرعلنی بودن جلسه امکان انتشار محتوا وجود ندارد. بعد هم به قید قرعه سه نفر از نمایندگان نکات و سوالات شان را مطرح کردند که هر سه نفر خوب صحبت کردند؛ فتح الله توسلی نماینده کبودرآهنگ، محمد منان رییسی نماینده قم و سید جواد حسینی کیا نماینده سنقر.
حدود ساعت ۸.۳۰ جلسه به پایان رسید و بلافاصله جلسه علنی با موضوع ادامه بررسی بودجه ۱۴۰۴ آغاز شد. یکی از مهم ترین مصوبات که به آن رای مثبت دادم و رای هم آورد، این بود که قرار شد سال بعد ۱۰ درصد از اراضی وزارت راه صرف اجرای طرح های مسکن شود. در مصوبه دیگری نیز وزارت دادگستری موظف شد به سربازانی که در ماموریت یا محیط پادگان آسیب می بینند، دیه بدهد که رایم مثبت بود. با پیشنهاد حمید رسایی نیز دولت مکلف به حذف یارانه های خانوارهای پردرآمد شد. جالب اینکه برای این موضوع سالهاست قانون وجود دارد اما عملا اجرا نشده و به همین خاطر مجلس بار دیگر مجبور شد در قالب یک حکم، آن را در بودجه سال بعد جا دهد.
یکی از تناقضهای دولتها همینجاست که همه شان می گویند پول و بودجه و منابع کم داریم، اما ساده ترین کارها را انجام نمی دهند. مثلا همین حذف یارانه های اقشار ثروتمند با اینکه ممکن است خیلی رقم قابل توجهی هم نشود، اما یک مساله بدیهی است که معلوم نیست چرا تا الان انجام نشده. امیدوارم سال بعد این موقع، دولت این کار را انجام داده باشد.
درباره پیشنهاد دیگر رسایی مبنی بر افزایش پلکانی حقوق ها هم حسابی در صحن بحث شد. پیشنهادش این بود که کف حقوق ۱۵ میلیون بشود و کسانی که حقوق بیشتری می گیرند درصد کمتری حقوق شان افزایش پیدا کند. نماینده دولت و تاجگردون مخالفت کردند و اشکالات شان هم، اشکالات فنی و عدد و رقمی بود که شاید بخشی اش درست بود اما در کل به این پیشنهاد رای مثبت دادم اما متاسفانه رای نیاورد و تصویب نشد.
مصوبه دیگر مهم مجلس نیز افزایش اعتبار وام ازدواج و فرزندآوری بود. با اینکه تاجگردون رییس کمیسیون تلفیق و بعضی دیگر از اقتصاددانان مجلس علیه این مساله نطق کردند و گفتند نباید بانکها را بیشتر از این بدهکار کرد اما به این مصوبه رای مثبت دادم چون معتقدم این بهانه ها برای مردم است وگرنه تجربه نشان داده بانکها برای وام دادن به نورچشمی ها همیشه پول دارند. برای همین وقتی نطق تاجگردون در مخالفت با افزایش نرخ وام تمام شد در همان صحن داد زدم «اگر پول ندارند، به هیات مدیره ها و مدیر عامل های خودشان وام ندهند» و خوشبختانه با اختلاف کمی، افزایش اعتبار وام تصویب شد.
این جلسه نیز تا حدود ساعت ۲۱ ادامه داشت.
@Sabety_ir ✅
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴همزمان با مواضع خصمانه ترکیه علیه ایران و تشدید هماهنگی این کشور با رژیم صهیونیستی و ناتو در سوریه و قفقاز، شبکه فارسی «تیآرتی» ترکیه پخش برنامه خود را آغاز کرد.
🔹مدیر رادیو و تلویزیونهای «تیآرتی» ترکیه پیشتر اعلام کرده بود: در پایان سال میلادی شبکه فارسی «تیآرتی» را راهاندازی میکنیم. در وضعیت اذیت کردن ایران هستیم و باید ایران را اذیت کنیم!
⭕️مسئولان محترم اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدند برای ارزش پول ملی هم فکری کنند!
🔹ارزش پول ملی در روزهای گذشته بر اساس نرخها در بازار آزاد در حال ثبت رکوردهای بیسابقه است، اما مسئولان دولت همچنان درگیر حاشیههایی چون فیلترینگ هستند.
به گزارش خبرنگار کیهان، اسکناس دلار روز گذشته در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران ۶۳هزار و ۴۱۸ تومان و در حواله ۶۱هزار و ۷۵۲ تومان کشف قیمت شد. در میدان فردوسی تهران نیز دلار آزاد توسط دلالان مقابل صرافیها ۷۵هزار و ۸۰۰ تومان قیمتگذاری شد. همچنین قیمت دلار در کانالهای تلگرامی پس از سرک کشیدن به رکورد ۷۷ هزار تومان، در کانال ۷۶هزار تومان نوسان کرد.
🔹نخستین نگرانی مردم از این وضعیت، تأثیر این قیمتها بر بازارهای کالایی، بهویژه اقلامی است که مستقیماً با معیشت مردم ارتباط دارند. به طور سنتی، فروشندگان نیمنگاهی به قیمتها در بازار غیررسمی دارند و با هر افزایشی، سعی میکنند قیمت کالاهای خود را افزایش دهند.
🔹همزمانشدن سیاست دولت برای افزایش سقف نرخها در بازار نیما و رونمایی از بازار ارز تجاری مرکز مبادله با نوسانات آخر سال میلادی و ماههای پایانی سال خورشیدی، در کنار برخی التهابات سیاسی و منطقهای نیز به این نگرانیها افزوده است.
🔹از طرفی، در پی جدیدترین تصمیم دولت چهاردهم، از روز شنبه این هفته بالأخره ارز نیما بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف شد تا سرمایهداران بورسی و صادرکنندگان اتاق بازرگانی خوشحال باشند و مردم نگران افزایش قیمت کالاها.
🔹در این بین، انتظار میرفت دولت، معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، اما به نظر میرسد توجه مسئولان بیشتر معطوف به مسائل حاشیهای است. مجموعه دولت درگیر مسائلی همچون کنسرت و مخالفت با قانون حجاب و... هستند و وزیر اقتصاد نیز دغدغه فیلترینگ دارد.
🔹همتی علاوهبر سخنرانیها، اخیراً در فضای مجازی هم نوشته است: «در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود، شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.» وزیر اقتصاد در حالی از ضرورت حذف فیلترینگ سخن میگوید که به دلیل قطع مکرر برق، دغدغه اول مردم قطعنشدن اینترنت است!/