#روز_پژوهش
#معرفی_نرم_افزار
یکی از برترین نرمافزارهای مدیریت منابع و مراجع Citavi است که با بهرهمندی از این نرمافزار محققان میتوانند منابع تحقیقاتی، مجموعهی مقالات و پایاننامههای خود را ایجاد، ویرایش و مدیریت کنند. سیتاوی محصول شرکت سوئیسی Swiss Academic است و توسعهیافتهی نرمافزاری با نام LiteRat میباشد.
✅امکانات و ویژگیهای نرمافزار Citavi :
– رابط کاربری حرفهای و خلاقانه با امکان راهنمایی کامل در حین کار
– دارای بخش پیشنمایش جهت مشاهدهی مستقیم انواع اسناد ورودی مانند متن و PDF، تصویر، ویدئو، صفحات وب و…
– امکان پایش و جستوجو در بیش از 4000 منبع مختلف آنلاین و آفلاین
– قابلیت مقایسه و تطابق مرجع موجود با ورودی جدید
– دارای حالتهای مختلف واردکردن و افزودن منابع از جمله؛
— روش دستی در قالب 35 استاندارد
— حالت خودکار با واردکردن مشخصههایی مثل شمارهی ISBN یا DOI یا PubMed و…
— روش پویش یا اسکن بارکد ISBN توسط دستگاههای دارای این امکان مثل انواع گوشیهای هوشمند
— بهصورت آنلاین و با استفاده از افزونهی Picker در مرورگرهای رایج
— واردکردن یک یا چندین فایل PDF و تنظیم آنها بهعنوان منبع
— ورود منابع از پایگاههای دادهی نرمافزارهای مشابه مثل EndNote و RefWorks
– امکان خروجی گرفتن برای نرمافزارهای رایج مدیریت رفرنس
– دریافت متن کامل مقالات روزنامهها و مجلات
– شناسایی و حذف منابع تکراری ...
#هفته_پژوهش
📚راهکارهای نظام پژوهشی مطلوب از دیدگاه مقام معظم رهبری
۱- گسترش کارهای گروهی
۲- تهیه ی ابزارها و شیوه های مناسب
۳-تاسیس و رواج مراکز تخصصی - پژوهشی
۴- ابتکار و خلاقیت
۵–اطلاع دقیق از فرهنگ جهانی
۶- تحقیقات مفید و کارآمد
۷- تریبون های آزاد
۸-نشریات تخصصی
🌐
#روز_پژوهش
#نرم_افزار Amosتوسط شرکت IBM ساخته شده وهمانند LISREL مخصوص مدل سازی یابی معادلات ساختاری به شیوه ای ترسیمی و منحصر به فرد و کشف روابط بین متغیرها و برازش مدل است.
آموس را می توان یکی از موفق ترین نرم افزارهای کامپیوتری دانست که به طور خاص برای مدل سازی معادله ساختاری طراحی شده اند. هرچند هدف اصلی از طراحی این نرم افزار مدل سازی است اما قابلیت اجرای مجموعه ای از تحلیل های کمی و آماری معمول نیز بوسیله این نرم افزار وجود دارد.
خروجی Amos به صورت گرافیکی بوده و درک مطلب را تسهیل می کند. این نرم افزار قادر به تحلیل روشهای چندمتغیره استاندارداست و شامل رگرسیون و تحلیل عاملی؛ همبستگی و تحلیل واریانس است. مزیت ویژه AMOS این است که شرکتIBM این نرم افزار رو همراه باSPSS ارائه داده و از این نظر همخوانی زیادی باSPSS دارد.
#روز_پژوهش
#نرم افزار CMA، یکی از جامع ترین نرم افزار های متا آنالیز یا فراتحلیل در دنیا است. این نرم افزار می تواند تحلیل داده هایی با طبقات و گونه های مختلف (داده های پیوسته، دووجهی و همبستگی) و تحلیل هایی مانند متغیر تعدیل کننده، اثرات ترکیبی واریانس و فرارگرسیون را در اختیار پژوهشگر قرار دهد. مطالعات متاآنالیز از جمله تحقیقات بسیار با اعتبار در سطح جهان است. معمولا مقالاتی که شیوه فراتحلیل را در روش پژوهش و تحلیل آماری استفاده میکنند، با سهولت و سرعت بیشتری در نشریات علمی چاپ می شوند. بمیزان ارجاعات (Citations) به مقالات متاآنالیز یا مرور سیستماتیک، چهار برابر مقالات اولیه (Original) است.
#روز_پژوهش
#نرم_افزار Spss
برای تحلیل آماری نرم افزارهای مختلفی طراحی شدهاند که معروفترین آنها نرم افزار spss یا نرم افزار بسته آماری برای علوم اجتماعی است.
نرم افزار spss به طور کلی یک نرمافزار تحلیلی و آنالیز است که اطلاعات را در قالبهای مختلف مانند یک پرسش نامه دریافت کرده و سپس در قالب جدول و نمودار ارائه میدهد تا تجزیه و تحلیل آنها راحت تر باشد.
کاربردهای نرم افزار spss چیست؟
• تحلیل و آنالیز دادههای وارد شده
• انجام تحقیقها و پایان نامههای آماری
• ایجاد جدولهای فراوانی و نتیجه گیریهای آماری
• تهیه جداول و نمودارهای آماری
• بدست آوردن توزیعها و رفتار دادههای وارد شده
• بدست آوردن دادههای تصادفی
• پردازش انواع رگرسیون
• محاسبه انواع آزمونهای آماری
• انجام تحلیل واریانسهای یک طرفه، دو طرفه و چند طرفه
• ایجاد طرحهای آماری
#روز_پژوهش
#معرفی_نرم_افزار
برنامه MAXQDA با کارایی بالا برای تجزیه و تحلیل دادههای حرفهای و مبتنی بر علوم اجتماعی است. ایدهآل نه تنها برای محققان، بلکه برای دانشآموزان و معلمان در دانشگاهها و مدارس متوسطه. MAXQDA در رشتههای مختلفی استفاده میشود: علوم اجتماعی، آموزش، علوم بهداشتی، علوم انسانی، اقتصاد، بازاریابی و بسیاری دیگر. به طور خلاصه، MAXQDA بسته نرمافزاریایدهآل برای مدیریت مؤثر و ارزیابی سیستماتیک متون، اسناد و انواع دادههای رسانهای است. در آموزش MAXQDA این قابلیت های کلیدی به صورت کامل پوشش داده می شود.
ویژگی های کلیدی نرم افزار MAXQDA:
• انواع داده ها (واردات و تجزیه و تحلیل)
• مدیریت داده و قابلیت استفاده
• رونویسی (رونویسی صدا و تصویر، کنترل سرعت، مهرهای زمانی خودکار که صدا و تصویر را به متن نوشته شده مرتبط می کند. میتوانید تکه های متن را تعریف کنید)
• تجزیه و تحلیل داده های کیفی
• تجزیه و تحلیل روش های ترکیبی
• تجسم کردن
• کار گروهی
• گزارش و انتشار
• انجمن کاربر، زبان ها و پشتیبانی
• تجزیه و تحلیل کمی متنی
• تجزیه و تحلیل داده های آماری
#روز_پژوهش
#پایگاه Web Of Science)WOS )
پایگاه Web Of Science که با نام پایگاه WOS نیز شناخته میشود، بزرگترین و معتبرترین پایگاه استنادی علمی جامع و مهمترین پایگاه مقالات برای دانشجویان سراسر جهان است. پایگاه WOS ابزاری تحلیلی است که به دلیل داشتن ویژگیهای زیر از محبوبیت بسیاری برخوردار است:
1. سهولت استفاده از آن
2. امکان دسترسی به همه مراجع استنادی هر مقاله
3. امکان ارائه اطلاعات به صورت چکیده
4. یکپارچه بودن این بانک اطلاعاتی
5. گستردگی موضوعات علمی
6. کیفیت بسیار بالای مقالات
7. اعتبار اطلاعات
8. بهروزرسانی هفتگی پایگاه
9. عمق زمانی اطلاعات
10. امکان جستجوی دقیق و کامل
#روز_پژوهش
#پایگاه اسکوپوس (Scopus)
اسکوپوس بزرگترین بانک اطلاعاتی «چکیده» و «استناد» متون دارای داوری همتا، اعم از کتابها، ژورنالهای علمی، و مقالات کنفرانسی جهان است. این بانک علاوه بر چکیده، منابع این متون را نیز نشان میدهد. بنابراین امکان محاسبه تعداد استنادات برای هر مقاله امکانپذیر است.
اسکوپوس بیش از ۲۲۸۰۰ عنوان دنبالهدار، ۱۵۰۰۰۰ کتاب و ۵۰۰۰ ناشر را پوشش میدهد و از آنجایی که به صورت روزانه آپدیت میشود تا جدیدترین پژوهشها و اطلاعات علمی در زمینههای مختلف از جمله تکنولوژی، پزشکی، علوم اجتماعی و هنر را در خود جای دهد، این عدد هر لحظه تغییر میکند.
این پایگاه، ۷۰میلیون سند از سال ۱۷۸۸ تاکنون را در بر میگیرد. سال انتشار مراجع این موارد که تعدادشان به ۱.۴میلیارد میرسد، به سال ۱۹۷۰ و پس از آن برمیگردد.
اسکوپوس اواخر سال ۲۰۰۴ توسط الزویر، ناشر هلندی راهاندازی شد و سریعاً به معتبرترین پایگاه اطلاعاتی تبدیل شد. پایگاه استنادی اسکوپوس برای هر نویسنده، یک پروفایل شخصی در نظر میگیرد و اطلاعات مهم را در آن به نمایش میگذارد. تاکنون ۱۶میلیون پروفایل در این پایگاه ایجاد شده که قریب به ۷۰۰۰۰ مورد از آنها، پروفایلهای موسسات اصلی در سطح جهان میباشد.
#روز_پژوهش
#نرم_افزار پژوهشیار
نرم افزار «پژوهشیار» با هدف سهولت فیش برداری و ثبت یادداشت های شخصی به منظور انجام فعالیت های پژوهشی، هماهنگ با نرم افزارهای تولیدی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مدظله طراحی شده که دارای امکانات زیر است:
1- امکان یادداشت برداری از نرم افزارهای تولیدی پایگاه و ایجاد شاخه مرتبط با آن
2- ایجاد موضوعات پژوهشی مختلف به تفکیک رنگ به منظور سهولت تشخیص مطالب ذیل هر موضوع با قابلیت حذف و ویرایش موضوعات
3- امکان فیلتر نمودن فیش ها(یادداشت ها) بر حسب موضوع و یا به تفکیک نرم افزار ها
4- امکان تهیه پیشتیبان و بازیابی اطلاعات فیش نگاری شده از فهرست موضوعات و فیش های درج شده به منظور اشتراک گذاری با دیگران
5- امکان انتخاب مطلب به صورت مستقیم، از نرم افزار های تولیدی پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی) با توجه به غنای محتوایی نرم افزارها در زمینه علوم و معارف اسلامی با قابلیت درج حاشیه بر مطالب انتخاب شده
6- امکان درج مطالب انتخاب شده از سایر نرم افزارها یا صفحات مرورگر سایت ها، در نرم افزار پژوهشیار با قابلیت درج عنوان و انتصاب مطلب به موضوعات پژوهشی موجود
7- امکان درج فیش های مستقل از داخل نرم افزار و انتصاب آن به موضوعات پژوهشی
8- امکان مرتب سازی فیش های ذیل یک موضوع بر اساس آخرین تاریخ ویرایش/ایجاد و یا بر اساس حروف الفبای عناوین فیش ها به صورت صعودی و نزولی
#روز_پژوهش
#نرمافزار فیش نگار
ابزار قدرتمند فیش برداری با امکان فیش برداری موضوعی و لفظی بر مبنای کلید واژه، نمایه با امکانات متنوع ، دسترسی آسان به فیش ها بر اساس تاریخ، موضوع، منبع، کلید واژه، نمایه و یا سخنرانی، فیش برداری صوتی با امکانات متعدد و جستجوی پیشرفته و سریع در فیش ها و ...
امکانات و قابلیت ها :
• فیش برداری موضوعی و لفظی بر مبنای کلیدواژه، نمایه با امکانات متنوع
• دسترسی آسان به فیش ها بر اساس تاریخ، موضوع، منبع، کلیدواژه ، نمایه و یا سخنرانی
• فیش برداری صوتی با امکانات متعدد و جستجوی پیشرفته و سریع در فیش ها
• گزارش گیری پیشرفته بر مبنای اقسام گزینش ها، حفظ مشخصات قلم و پاراگراف، ابعاد مختلف کاغذ، خروجی در قالب فایل word و امکان ویرایش گزارش در محیط word
• خروجی گزارش به شکل مقاله و کتاب
• استفاده از بانک های منتوع و امکان ادغام و یا تجزیه آنها در دو رایانه مختلف
• افزایش سرعت جستجو، دسته بندی و گزارش گیری
• امکان جستجو در متون معرب
• رفع اشکالات نسخه ۲ و امکانات متنوع دیگر
#روز_پژوهش
#نرم_افزار_وان_نوت
از OneNote بهعنوان دفتر یادداشت،دفتر اتفاقات روزانه یا دفتر خلاصهنویسی استفاده کنید. هر چیزی را از هرکجا،در یک مکان سازماندهی کنید. OneNote یادداشت های شما را در سراسر دستگاهها همگامسازی میکند و اجازه می دهد تا چندین نفر با هم روی محتوا در یک زمان کار کنند.
نرم افزار وان نوت از ابزارهای خانواده مایکروسافت آفیس است که با استفاده از آن می توان اطلاعاتی شامل: متن، محتوای چند رسانه ای (عکس، ویدئو، فایل صوتی و …) ، جدول، نمودار و لینک را وارد و مدیریت نمود.
#روز_پژوهش
#نرم_افزار نقشه ذهنی
نقشههای ذهنی را میتوان ابزارهایی بصری دانست که به همه این امکان را میدهند که روابط بین مفاهیم مختلف و اطلاعات آنها را ببینیم و پردازش کنیم. روش کار در آن به این صورت است که شما موضوعی را انتخاب میکنید که این موضوع در هسته مرکزی کار قرار میگیرد و تمام پردازشها و افکار حوالی آن شکل میگیرند. در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن ایدهها اصلی و فرعی حول هسته مرکزی میرسد. سپس از طریق شاخهها این ایدههای را به هم مرتبط میکنید و موارد دیگری که به ذهنتان میرسد، اضافه میکنید. به این ترتیب با استفاده از نقشههای ذهنی میتوانید به اطلاعاتتان ساختار لازم را بدهید. ای موضوع در عقبگردها و تجزیه و تحلیل فرآیند به شدت کمک کننده است.
از فواید استفاده از نقشههای ذهنی میتوان به این موضوع اشاره کرد که نقشههای ذهنی ترکیب متن، نمادها و تصاویر را آسانتر میکنند و باعث درک بهتر مسائل پیچیده میشوند. با استفاده از یک نرم افزار نقشه ذهنی شما به راحتی میتوانید پیشرفت منطقی یک ایده را ببینید و این موضوع باعث میشود تا به جای گیر کردن در مسائل اولیه یک موضوع، به مفاهیم جدید فکر کنید و یا مفاهیم قدیمی خود را اصلاح کنید.
نرم افزارهای نقشه ذهنی مانند یک وایت برد لایه باز هستند و همه در آن امکان نظر دهی و نوشتن مطالب و ایدههای خود را دارند. به نوعی میتوانیم این فضا را که کاربران به صورت آنلاین از آن استفاده میکنند، محل تلاقی ایدهها بنامیم.
نرم افزار نقشه ذهنی XMind
نرم افزار Draw.io
نرم افزار نقشه ذهنی آنلاین Coggle
نرم افزار نقشه ذهنی قدرتمند Canva
#روز_پژوهش
#نرمافزار اطلس تی (ATLAS.ti) یکی از بهترین نرمافزارهای تحلیل دادههای تحقیق کیفی است که امکان ورود دادههای کیفی به زبان فارسی و تحلیل آنها نیز در این نرمافزار فراهم شده است. نرمافزار اطلس تی Atlas.ti در واقع کمک به پژوهشگران در جهت تجزیه و تحلیل دادههای خام ورودی و پس از ارزیابی آنها، شناخت روابط پیچیدهی بین آنهاست.
نرمافزار اطلس.تی.آی امکاناتی قوی برای تجزیه و تحلیل کیفی دادههای متنی، گرافیکی، صوتی و تصویری در حجمهای زیاد را داراست. اصول اصلی فلسفه کارگاه آموزشی ATLAS.T.I شامل: تجسم، یکپارچه سازی، قلاب اندازی و اکتشاف است. ابزارهای متنوعی را جهت سازماندهی دادههای بی ساخت ارائه میدهد. برای نمونه داده هایی که نمی توانند به طور کاملا معنا دار توسط رویکردهای آماری و رسمی تحلیل شوند. این نرمافزار قابلیت مدیریت اطلاعات پشتیبانی از شمار زیادی از انواع فرمتها مانند متنی، صوتی، گرافیکی ویدئویی و غیره میباشد.
ویژگیهای نرمافزار اطلس تی (Atlas.ti)
• قابلیت تحلیل کیفی دادههای متنی، تصویری، صوتی و ویدئویی
• امکان تحلیل کیفی دادههای آنلاین و نیز دادههای برنامهی Google Earth
• تجزیه و تحلیل دقیق دادههای کدگذاریشده
• قابلیت برنامهنویسی خودکار
• مدلسازی تصویری از دادهها
• پشتیبانی از زبان فارسی (البته در برخی موارد مشکلاتی دارد)
• امکان خروجی گرفتن از پروژه به عنوان XML، CSV، HTML و برنامهی SPSS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️چادرت را بتکان روزی ما را بفرست
▪️ای که روزی دو عالم همه از چادر توست
سلام و صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
سالروز شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
◾️◾️◾️◾️◾️
«اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي الصِّدِّيقَهِ فَاطِمَهَ الزَّكِيَّهِ حَبِيبَهِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي اِنْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَي نِسَاءِ الْعَالَمِينَ، اَللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلاَدِهَا، اَللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّهِ الْهُدَي وَ حَلِيلَهَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَهَ عِنْدَ الْمَلإَِ الأَْعْلَي، فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَي أُمِّهَا صَلاَهً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ اَبيها مُحَمَّدٍ صَلَّي اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَهِ أَفْضَلَ التَّحِيَّهِ وَ السَّلاَمِ.
ماییم و شکوهِ نصر انشاءالله
قدس است و شکستِ حصر انشاءالله
یک جمعۀ نزدیک، نُصَلّی فِی القدس
همراه امام عصر انشاءالله
بحق صاحب امروز ان شاءالله 🏴🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️خاطره و روضه ی بسیار زیبا و تاثیرگذار از حجت الاسلام قرائتی
▪️در مورد شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیها...🖤
🏴 بسیار کوتاه و کم حجم...
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ انا لله و انا الیه راجعون
سلام و عرض تسلیت...
این استوری آتیش میزنه آدمو💔😭