eitaa logo
همسرانه
192.4هزار دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
3.3هزار ویدیو
30 فایل
🔹تبادل و تبلیغ ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/B45i.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ته چین مرغ قالبی😋 ✍️ مواد لازم: برنج 4 لیوان ماست پرچرب و غلیظ 3 لیوان زرده تخم مرغ 4 عدد روغن نصف لیوان نمک و فلفل ب میزان لازم زعفرون (هر چه بیشتر بهتر ) مرغ پخته (با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی ابلیمو بپزید )ریش ریش شده یا تکه شده به میزان لازم 🍜 طرز تهیه: برنج رو خیس کنید و بعد از چند ساعت درست کنید بهتره برنج رو دون بردارین ابکش کنید. در ظرفی زرده تخم مرغ رو با زعفرون دم کرده هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر نمک و فلفل , برنج ها رو بریزید توی مواد و مخلوط کنید ته ظرفتون رو روغن بریزید(هر چه روغن بیشتر باشه تهچینتون خوشرنگ تر و قالبی تر در میاد و موقع برگردوندن خورد نمیشه )و نصف برنج رو بریزید و خوب با پشت قاشق فشار بدین تا فیکس بشه مرغ ها رو روی برنج ریخته و در اخر نصف دیگه برنج رو بریزید و خوب فشار بدین تا قالبی برگرده میتونید توی فر با حرارت 180 به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید روی قالبتون رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید یا هم توی قابلمه نچسب روی اجاق با حرارت کم به مدت یکساعت یا بیشتر قرار بدین #تهچین_مرغ ❤️ @Hamsar ❤️
وقتی کسی استرس دارد، شنونده خوبی برایش باشید. لازم نیست نصیحتش کنید یا برایش راه حل بیابید. اگر حرف هایش غیرمنطقی است، نگویید: بیخود نگرانی! بگویید: چرا این طور فکر می کنی؟ مطمئنی این موضوع جور دیگری نیست؟ نگرانیش را تایید نکنید. بهتر است تشویقش کنید از روانشناس کمک بگیرد. ❤️ @Hamsar ❤️
بانو جان مواظب قهرمان زندگیت باش...! مردها در زندگی حکم یک فوتبالیست را دارند که دوست دارد همیشه قهرمان باشد. وقتی گل بزند تشویقش کنند تعریفش کنند بهش افتخار کنند وقتی هم گل نمیزند بگویند نزدیک بود گل بزنی وقتی هم گل میخورند بگویند هنوز وقت اضافه ای هم هست!! آن زمانی که یک جور رفتار میکنی که به او میفهمانی که عرضه ی بازی را نداشتی سوت پایان را زده ای... بهتر بگویم؛ ناک اوتش کرده ای...! ❤️ @Hamsar ❤️
این دهه نودیا دیگه خیلی خطرناکن😂 ❤️ @Hamsar ❤️
✅ مرغ اناری😋 مرغا رو یکم نمک و زعفرون زدم تو تابه با حرارت کم با یکم کره سرخ کردمو برداشتم. تو همون تابه دوتا پیاز متوسط رو خلالی و نازک خرد کردم گذاشتم کاملا طلایی شه یکم نمک و زرد چوبه و فلفل و یک ق غ رب گوجه زدم و تفت دادم. بعد یک و نیم لیوان‌انار قرمز دون شده رو بهش اضافه کردم انارم ملس بود. و بعد مرغ ها رو روی انارها چیدم و نصف لیوان آب ریختم و درب تابه رو گذاشتم و حرارت رو کم کردم تا دو ساعت. اواخر کار یکم از مزش تست کردم اگه نمک یا فلفل کم داشت بهش اضافه کردم و دو ق غ رب انار ریختم اگه دیدید خیلی ترشه رب انار نزنید لازم نیست. اما در کل رب انار مزشو بهتر میکنه . بعد از دو دقیقه خاموش کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و تمامممم. اگه زعفرون در دسترس ندارید با یکم زرد چوبه مرغ ها رو سرخ کنید . #مرغ_اناری ❤️ @Hamsar ❤️
آدم‌ها رو دنبال نکن؛ ارزش‌هات رو دنبال کن و سعی کن ارتقاشون بدی. هرکس در چهارچوب این ارزش‌ها جا گرفت وارد زندگیت کن و قدرشو بدون . هرکس هم جا نگرفت؛ از کنارش رد شو. . هر وقت به این بلوغ رسیدی ؛ میتونی مطمئن باشی آرامش در زندگیت جاری میشه. میتونی مطمئن باشی پیشرفت میکنی میتونی مطمئن باشی روابطت کیفیت بهتری خواهند داشت.... ❤️ @Hamsar ❤️
چرا با من اینجوری رفتار میکنی؟ چرا من هر کاری انجام میدم در نظر شما اشتباهه؟ چرابا من مثل بچه ها رفتار میکنید ؟ کی میخواید اجازه بدین من برای خودم زندگی کنم؟ این حرف های هستش که فرزندی که والدین سلطه جو داره به اونها میگه.. و جواب والدین سلطه جو در اکثر مواقع اینه : «من هر چی میگم به صلاح خودته» کنترل و هدایت بچه هامون در شرایطی لازمه و به خودی خود بد نیست. مادری که از فرزند دو سالش مواظبت میکنه تا تو خیابون نره ،ما به این مادر ،مادر محتاط میگیم نه سلطه جو. رفتار این مادر در جهت تامین سلامت فرزندشه،ولی وقتی ده سال میگذره و فرزند بزرگ میشه و قوه تشخیص و توان عبور از خیابون رو پیدا میکنه و مادر اینجا و در این شرایط هم میخواد دست فرزندشو بگیره و اونو از خیابون رد کنه اینجاست که بجای مادر محتاط تبدیل به مادر کنترل گر میشه این دست بچه ها از ابتدا به انجام وظایف و مسئولیت های مناسب سنشون تشویق نشدن ،اونها هیچ وقت اشتباه کردن رو تجربه نکردن و از خطر کردن میترسن. اغلبشون در بزرگسالی بی کفایت و بدون اعتماد به نفس میشن و به پختگی لازم نمیرسن و از شکست میترسن. ❤️ @Hamsar ❤️
هستن اینجور خوشمزه ها 😂😂 ❤️ @Hamsar ❤️
✅کیک گلاب و هل😋 ✍️ مواد لازم: شکر:یک لیوان تخم مرغ:سه عدد آرد :دو و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر :نصف پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه هل :یک قاشق چ پکینگ پودر :یک قاشق غ 🍜 طرز تهیه: اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم. #کیک_هل_و_گلاب ❤️ @Hamsar ❤️
ما در زندگی، همه تنگاتنگِ هم افتاده‌ايم فكر می‌كنم هنرِ اصلی، هنر فاصله‌ها باشد زياد نزديک به هم، می‌سوزيم.. زياد دور از هم، يخ می‌زنيم... ❤️ @Hamsar ❤️
افراد زیادی میان و میگن انقدر مشکلات زندگیمون زیاده که داریم افسرده میشیم، حوصله هیچی و هیچ کس رو نداریم و همش خوابیم برای جلوگیری از افتادن تو دام افسردگی چند تا تمرین وجود داره تا بتونید غم و اندوه رو در خودتون کنترل و مدیریت کنید. هیچ وقت خودتون رو سرزنش نکنید،وقتی موقعیت ناخوشایندی براتون به وجود میاد که خارج از کنترل شماست اون رو بپذیرید و دائم این حرف ها رو قرقره نکنید که «وای چرا برای من این اتفاق افتاد » « اصلا منصفانه نیست» « من اصلا شانس ندارم» « کاش جور دیگه عمل میکردم»و..... موقعیتی که باعث ناراحتی شما شده رو بسنجید و افکار های غیر منطقی رو از خودتون دور کنید مثلا خودتون رو سرزنش نکنید که وای من روز تولد فرزندم رو فراموش کردم نگید من مادر بدی هستم چون روز تولد بچم یادم نبود. تفکر مطلق نداشته باشید مثلا نگید من اگر با فلانی ازدواج نکنم بدبخت میشم و یا اینکه اگر امسال کنکور قبول نشم ایندم تباه میشه هر چیزی رو به خودتون ربط ندین مثلا این فکر رو نکنید که چون همسرم ناراحته حتما من کاری کردم ،منظور اینه که از شخصی سازی بپزهیزید و اینکه واکنش های افراطی نداشته باشید ،مثلا خیال نکنید که چون همسرتون حرف شما رو فراموش کرده پس به شما علاقه ای نداره ادامه دارد... ❤️ @Hamsar ❤️
✅ لوز زعفرانی تبریز😋 ✍️مواد لازم شکر ۱ پیمانه آب ۱/۲ پیمانه پودر تارتار : ۱ قاشق چایخوری بادام ۲۰۰-۱۵۰ گرم پودر قند(معادل ۲۰ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق سوپ خوری پسته کوبیده به مقدار لازم 🍜طرز تهیه ۱- برای این شیرینی نیاز به پودر بادام داریم، یا میتونید آماده تهیه کنید. ۲- برای تهیه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید تا خشک بشه بعد آسیاب کنید و بعد از الک ریز رد کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشه و زیر دندون احساس نشه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۳- شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشه و قوام بیاد، باید مثل مربا شیره کشدار بشه و در آخر پودر تارتار را اضافه می کنیم. ۴- بگذارید شیره حسابی خنک بشه.بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار بشه. ۵- زعفران رو بهش اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشه تا فقط یک قاشقش به مایع خوب رنگ بده. چند دقیقه دوباره هم بزنید. ۶- پودر بادام رو کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید. ۷- پودر بادام باید آنقدر اضافه بشه که مایع شیرینی به شکل خمیر دربیاد و به دست نچسبه. ۸- داخل قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بندازید و مایع شیرینی رو توش بریزید و پهن کنید و پسته ها رو روش بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید. ۹- نصف روز توی یخجال بگذارید تا شیرینی کاملا منسجم بشه، بعد برش بزنید. #لوز_زعفرانی_تبریز🍪 ❤️ @Hamsar ❤️