🍃🍃🍃
#سبک_زندگی
⭕️ عادت کنیم به "عادی شدن"...
مسلما همه ی ما دوست داریم همیشه خاص باشیم
اما زندگی اکثر اوقات آنطور پیش نمی رود
که ما انتظارش را داریم..
ریتمِ زندگی تان را بسته به حال آدم های اطرافتان تنظیم نکنید..
ما نباید بر اساس حرف مردم آجرهای زندگی مان را
روی هم بچینیم..
آن ها یک روز آنقدر حالشان خوب است که تو را
تنها فرشته ی زمینی می دانند..
و یک روز آنقدر بی اعتنا می شوند که بلای آسمانی هم بر سرت
نازل شود برایشان تفاوتی نخواهد داشت !
کتابهای تاریخ پر است از آدمهایی که زمانی،
برای مردمشان بسیار خاص بوده اند
اما بعد به منفورترین شکلِ ممکن توسط همان افراد از بین رفته اند..
حتی اگر خیلی خاص هستید
همیشه این پیش زمینه ی عادی شدن توسط افرادی که شما را خاص می دانند برای خود داشته باشید!
این پیش زمینه به فرو نریختنِ یک شبه ی باورهایتان کمک زیادی می کند.
از این واقعیت نترسید..
قبل از اینکه مردم خاص بودنتان را زیرسوال ببرند
خودتان به "عادی شدن" عادت کنید..!
❤️ @Hamsar ❤️
💡#مدیریت_ذهن
🍃🍃🍃 خطاهای شناختی رایج درافراد زودرنج:
⬅️ذهن خوانی
⬅️استدلال احساسی
⬅️باید انگاری
⬅️فیلتر ذهنی
🔵🌀چرا بعضي افراد با کوچک ترين اتفاقي اعصاب شان بهم مي ريزد؟
💠 در واکنش هاي اين افراد، احساسات حرف اول را مي زند و از تفکر و منطق خبري نيست. در جامعه ما، به چنين افرادي #زود_رنج يا اصطلاحا نازک نارنجي مي گويند. زندگي اين آدم ها مانند يک فيلم ملودرام احساساتي است و گاهي در برابر بعضي اتفاقات واکنش هاي پيش بيني نشده اي بروز مي دهند که باعث قطع رابطه با يکي از نزديکان شان مي شود.
آنها تحمل هيچ گونه سختي اعم از جسماني و روحي و رواني را ندارند. چنين افرادي در مواجهه با کوچک ترين مشکل يا برخوردي، احساس ناراحتي و رنجش مي کنند و معمولا در اين باره طرف مقابل شان را مقصر مي دانند. اين افراد هيچ گاه توجه نمي کنند که شايد خودشان هم در بعضي برخوردها اشتباه کرده باشند.
افراد زودرنج اگر به چند نکته - که در ادامه گفته مي شود - توجه و تلاش کنند تا در زندگي شان اين موارد را عملي کنند، به احتمال زياد مشکلات شان کمتر خواهد شد:
🌀ذهن خواني نکنید:
💠ذهن خواني کردن يعني بدون بررسي کافي روابط بين خودتان و طرف مقابل، تصميم گيري يا قضاوت کنيد. افراد زودرنج بايد به اين نکته توجه کنند که هيچ گاه بر اساس آن چيزي که احساس مي کنند، تصميم نگيرند و با طرف مقابل شان برخورد نکنند. گاهي آن چيزي که احساس انسان ها مي گويد با حقيقت متفاوت است. نازک نارنجي ها اگر نسبت به طرف مقابل شان ذهنيت منفي داشته باشند، اين ذهنيت باعث مي شود از هر حرف و حرکت آن ها برداشت اشتباه کنند که طبيعتا با برخورد نامناسبي هم به آن رفتارها پاسخ خواهند داد.
🌀احساسي استدلال نکنید:
💠افرادي که بيشتر استدلال هاي شان بر مبناي احساس شان است، فکر مي کنند احساسات منفي آن ها منعکس کننده واقعيت هاي منفي طرف مقابل شان است. در واقع اين افراد، زماني که حس مي کنند از يک نفر بدشان مي آيد، فکر مي کنند که به دليل بد بودن طرف مقابل، اين احساس منفي در آن ها به وجود آمده است. در صورتي که ممکن است در حقيقت اين گونه نباشد و او به خاطر تجربه هاي ناموفق در روابطش با آن فرد خاص، به اين احساس رسيده باشد.
🌀اختلاف نظر اجتناب ناپذير است:(باید انگاری)
اين انتظار که نتيجه روابط بين فردي، حتما بايد همان طور که ما مي خواهيم و دلخواه ماست، پيش برود انتظار اشتباهي است. وجود اختلاف نظر در بيشتر روابط بين فردي اجتناب ناپذير است؛ بنابراين اين که روابط ما هميشه بايد خوب باشد، بايدي است که بايد کنار گذاشته شود.
🌀از فيلتر ذهني استفاده کنيد:
💠از يک رابطه بين فردي فقط جنبه هايي را که در آن اختلاف سليقه وجود دارد، نبينيد. گاهي در گفت و گو با طرف مقابل، شما ده ها نکته مثبت و فقط يک نکته منفي جزئي مي بينيد و فقط همان به چشم تان مي آيد و مانع ديدن خوبي هاي آن رابطه بين فردي در شما مي شود. گاهي همين نکته منفي همه رابطه شما را تحت تاثير قرار مي دهد و باعث رنجش خاطر شما و طرف مقابل مي شود. پس با استفاده از فيلتر ذهني مي توانيد به نقاط مثبت توجه بيشتري کنيد.
❤️ @Hamsar ❤️
✅ بی سوادی عاطفی چیست ؟
سواد عاطفی یعنی آنکه بتوانید حالات، عواطف و احساسات درونی خود را تشخیص دهید و واقعیت آنها را درک کنید. بعضی افراد وقتي دچار بي حوصلگي ، غمگيني، ناراحتي و....ميشوند نمي توانند توضيح دهند فقط ميگويند "حالم بده" يا"اعصابم خرُده.
اما اينكه اين حال گرفته ناشي از خستگي،احساس خجالت،طرد شدن از جمع دوستان،حسادت،حس تنفر،احساس گناه،شرمندگي و يا حقارت است برايش مشخص و روشن نيست. اين اصطلاح را در روانشناسي كوري عاطفي مي نامند كه بين احساسات منفي خود نمي توانند تفكيكي قائل شوند يا به خوبي ببينند.
گاهی، افراد به دلیل بستر خانوادگی بی اختیار ممکن است #سواد_عاطفی نداشته باشند؛ یعنی خیلی ندیده باشند و یاد نگرفته باشند. بعضی از انسان ها در ابراز عواطف خود ضعیف هستند. برخی در فهم احساسات عاشقانه ای که درونشان دارند، دچار کج فهمی هستند و برخی نمی توانند احساساتشان را درست تحلیل کنند. اینجاست که مفهوم #بلوغ_عاطفی مطرح می شود. فرد باید توسط دیده ها و شنیده هایش سواد عاطفی کسب کند و از طریق این آگاهی، احساسات خود را بشناسد و برآن مسلط باشد. در یک کلام به بلوغ عاطفی برسد.وقتی فردی احساساتش را بشناسد و در تعامل با دیگران بیان کند و به کار ببرد، می گوییم این فرد به بلوغ عاطفی رسیده است. چنین فردی می تواند به شکل صحیحی احساساتش را ابراز کند. همچنین احساسات دیگران را نیز به همان خوبی شناسایی و درک می کند. ابراز عواطف و داشتن سواد عاطفی بخشی از هوش هیجانی انسان هاست. انسان هایی که #هوش_هیجانی بالایی دارند، در برقراری رابطه ی عاطفی بسیار قوی تر هستند.
رشد عاطفی فرآیندی است که از تولد کودک آغاز می شود و والدین نقش مهمی در این میان ایفا می کنند. اولین پیونددهنده کودک با محیط بیرون مادر است. از این رو نحوه تعامل کودک با مادر، تعیین کننده نحوه تعامل او با جهان خارج است. دلبستگی یا پیوند بین مادر و کودک، اولین نیاز کودک برای برقراری ارتباط با جهان خارج است و هر قدر این دلبستگی ایمن تر باشد، جهان برای او ایمن تر خواهد بود. چنانچه این احساس در دوران رشد و تکامل رو به بهبود نباشد، فرد با همین احساس وارد رابطه زناشویی می شود و دلبستگی ناایمن خواهد داشت. این سبک دلبستگی ارتباط مستقیمی با تلاش کودک برای کسب استقلال دارد. کودک از ۲ یا ۳ سالگی مفهوم «من»، «اسباب بازی من»، «مادر من» و... را درک می کند و به دنبال کسب هویت خود است. او با تکیه بر دلبستگی ایمن که به مادر پیدا کرده، به دنبال دست یافتن به استقلال است.
به طورکلی انتظار ما این است که در سن نوجوانی، بلوغ هیجانی فرد کامل شود ولی در بسیاری از موارد یک فرد ۳۰ ساله پس از مراجعه به مشاور ازدواج درمی یابد که هنوز به بلوغ عاطفی نرسیده و هنوز وارد یک رابطه نشده، نگران از دست دادن آن است.در واقع فرد به علت این که دلبستگی ایمن کسب نکرده و در دوران رشد و تکامل هم به بلوغ عاطفی نرسیده است، همین احساس ناایمنی را وارد رابطه با همسرش می کند.
وابستگی بیش از حد و فاصله گرفتن از همسر به طور همزمان نشان دهنده سبک #دلبستگی ناایمن فرد است. این دسته از افراد اگر با همسر خود اختلاف نظر جزئی پیدا کنند، به سرعت دچار آشفتگی می شوند و احساس طردشدگی و تنهایی مفرط آن ها را رنج می دهد. این افراد گاهی به شدت به همسر خود وابسته و متکی هستند و هرگز نمی توانند تعادل را در فاصله با همسر خود حفظ کنند. آن ها هرگز نمی توانند احساسات خود را به درستی بشناسند، آن را درک و به شیوه صحیحی ابراز کنند. همچنین قادر نیستند احساسات همسرشان را نیز به خوبی درک کنند. برای آن ها هر اختلاف نظر و جواب منفی، نشانه ناکامی در زندگی مشترک است؛ درصورتی که فردی که به بلوغ عاطفی رسیده، قادر است پاسخ منفی همسرش را بشنود و در صورت لزوم آن را بپذیرد و عملی کند. چنانچه گفته شد افراط به شکل وابستگی بیش از حد و تفریط به معنای طرد کردن، جزو عادت افرادی است که دلبستگی ایمن را کسب نکرده اند.
این افراد نمی توانند در عین دوست داشتن از کسی فاصله بگیرند. همسری که دایم از تنها شدن و طرد شدن می ترسد و با وجود داشتن زندگی مشترک رضایت بخش، وابستگی بیمارگونه به همسرش دارد و آن را دوست داشتن نام می گذارد. این رفتار در درازمدت همسران را از هم خسته می کند و کارشان به جدایی می کشد.
❤️ @Hamsar ❤️
#شخصیت_شناسی
ھﻤﺴﺮاﻧﯽ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ از آﻧﮫﺎ ﺑﺮوﻧﮕﺮا و دﯾﮕری درونگرا؛ چهار مشکل ارتباطی ﺧﻮاھﻨﺪ داﺷﺖ....
1️⃣ ﺗﻔﺎوت در ﺗﻔﺮﯾﺢھﺎ
👈 ﯾﮑﯽ از طﺮﻓﯿﻦ ﺑﻪ ﻣﮫﻤﺎﻧﯽھﺎی ﺷﻠﻮغ ﻋﻼﻗﻪ دارد وﻟﯽ دﯾﮕﺮی ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪ است در یک محیط آرام و با یک دوست صمیمی خوش گذرانی کند. ﻣﮑﺎنھﺎی ﺗﻔﺮﯾﺤﯽ ﻣﻮرد ﻋﻼﻗﻪ اﯾﻦ دو ﮐﺎﻣﻼً ﻣﺘﻔﺎوت اﺳﺖ.
2️⃣ ﺷﯿﻮه ﺑﯿﺎن اﺣﺴﺎﺳﺎت
👈 دروﻧﮕﺮا ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﮐﻤﯽ در ﺑﯿﺎن اﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﻣﺸﮑﻞ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ در ﺣﺎﻟﯽﮐﻪ ﯾﮏ ﻓﺮد ﺑﺮوﻧﮕﺮا درﺑﺎره ھﻤﻪ ﭼﯿﺰ راﺣﺖ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
3️⃣ ﺷﯿﻮه ارﺗﺒﺎطﯽ
👈 فرد برونگرا ﺗﻤﺎم اﺗﻔﺎقھﺎﯾﯽ ﮐﻪ در طﻮل روز اﻓﺘﺎده را ﺑﺮای همسرش تعریف میﮐﻨﺪ، ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﮔﻮش میدھﺪ ﯾﺎ ﺻﺪای ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮن را ﺑﺎﻻ میبرد ولی یک دروﻧﮕﺮا ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯽدھﺪ ﺑﺎ ورود ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﻪ اﺳﺘﺮاﺣﺖ ﺑﭙﺮدازد، ﮐﻤﺘﺮ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﺪ و ھﺮ وﻗﺖ ﻣﯿﻠﺶ ﮐﺸﯿﺪ ﺣﺮف ﺑﺰﻧﺪ.
4️⃣ ﺷﯿﻮه ﺣﻞ ﻣﺴﺎﺋﻞ
👈 ﯾﮏ ﻓﺮد ﺑﺮوﻧﮕﺮا دوﺳﺖ دارد وﻗﺘﯽ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮوز ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ وارد ﻋﻤﻞ ﺷﻮد و ﻣﻮﺿﻮع را ﻓﯿﺼﻠﻪ دھﺪ در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ ﻓﺮد دروﻧﮕﺮا ﺑﻪ آراﻣﺶ ﻧﯿﺎز دارد و از درﮔﯿﺮی اﺟﺘﻨﺎب ﻣﯽﮐﻨﺪ.
❤️ @Hamsar ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخترای سرزمینم همین که چشم بادومی نیستین و میتونید با سایه ی چشمتون دل پسرا رو ببرین سه هیچ از دخترای ژاپنی جلوئین 😂
❤️ @Hamsar ❤️
💡 درباره #صمیمیت💝
"صمیمیت یک نیاز واقعی و از نیاز بنیادی تری بنام #دلبستگی نشأت میگیرد"
مولفه های نه گانه صمیمیت عبارتند از :
۱-صمیمیت عاطفی: سهیم شدن احساسات مثبت و منفی با همسر
۲-صمیمیت روان شناختی: توانایی افشای موضوعات مهم و شخصی خود با همسر که بدین منظور میبایست ابتدا امنیت فرد در رابطه تضمین شده باشد، یعنی فرد ترس از طرد شدن یا مسخره شدن و یا تنبیه شدن را نداشته باشد.
۳-صمیمیت عقلانی: درمیان گذاشتن عقاید و افکار و باورهای خود با همسر.عنصر اصلی در ایجاد و نگهداری صمیمیت عقلانی توانایی نقش گزینی role-taking یعنی توانایی دیدن جهان از دریچه چشمان همسر، میباشد.
۴-صمیمیت جنسی: درمیان گذاشتن افکار و احساسات و خیالپردازیهای جنسی با همسر
۵-صمیمیت جسمی (غیر جنسی): نیاز به تماس جسمی و فیزیکی با همسر مثل گرفتن دستها یا ماساژ دادن و..
۶-صمیمیت معنوی: درمیان گذاشتن افکار و باورها و تجربه ها درباره موضوعات مذهبی و متافیزیکی و اخلاقی و معنای زندگی و رابطه با خدا و جهان بعد از مرگ و... با همسر
۷-صمیمیت زیبایی شناختی: درمیان گذاشتن احساسات و افکار و باورها و تجارب و ادراکاتی فرد آنها را به دلیل زیباییشان دوست دارد.موسیقی و شعر و نقاشی و تمامی فعالیتهای هنری را میتوان در این حیطه در نظر گرفت.
۸-صمیمیت اجتماعی و تفریحی: انجام فعالیتها و تجربه های لذتبخش با یکدیگر چه اجتماعی و چه خانوادگی و چه فعالیتهای دو نفره
۹-صمیمیت زمانی: یعنی اینکه افراد چقدر دوست دارند برای همسر خود در زندگی زناشویی وقت صرف کنند. برخی افراد پانزده دقیقه را کافی میدانند و برخی دیگر دو تا سه ساعت زمان را نیاز دارند.
زوج درمانی
دنیس باگاروزی
❤️ @Hamsar ❤️
💕درتصمیم گیری ها وانتخاب راه حل ها و برنامه های زندگی مشترک، لازم است هر یک از زوجین، حقی برای همسرشان در نظر بگیرند و او را از صحنه تصمیمات، دور و بر کنار نگه ندارند.
💕مدیریت مطلوب در زندگی مشترک زمانی امکان پذیر خواهد بود که هر یک از طرفین از اهمیت نقش خود در پیشبرد امور خانواده، اطمینان حاصل نماید.
#همسرانه
❤️ @Hamsar ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بين بردن موخوره در سی ثانيه💇
❤️ @Hamsar ❤️
💡 درباره #صمیمیت💝
"صمیمیت یک نیاز واقعی و از نیاز بنیادی تری بنام #دلبستگی نشأت میگیرد"
مولفه های نه گانه صمیمیت عبارتند از :
۱-صمیمیت عاطفی: سهیم شدن احساسات مثبت و منفی با همسر
۲-صمیمیت روان شناختی: توانایی افشای موضوعات مهم و شخصی خود با همسر که بدین منظور میبایست ابتدا امنیت فرد در رابطه تضمین شده باشد، یعنی فرد ترس از طرد شدن یا مسخره شدن و یا تنبیه شدن را نداشته باشد.
۳-صمیمیت عقلانی: درمیان گذاشتن عقاید و افکار و باورهای خود با همسر.عنصر اصلی در ایجاد و نگهداری صمیمیت عقلانی توانایی نقش گزینی role-taking یعنی توانایی دیدن جهان از دریچه چشمان همسر، میباشد.
۴-صمیمیت جنسی: درمیان گذاشتن افکار و احساسات و خیالپردازیهای جنسی با همسر
۵-صمیمیت جسمی (غیر جنسی): نیاز به تماس جسمی و فیزیکی با همسر مثل گرفتن دستها یا ماساژ دادن و..
۶-صمیمیت معنوی: درمیان گذاشتن افکار و باورها و تجربه ها درباره موضوعات مذهبی و متافیزیکی و اخلاقی و معنای زندگی و رابطه با خدا و جهان بعد از مرگ و... با همسر
۷-صمیمیت زیبایی شناختی: درمیان گذاشتن احساسات و افکار و باورها و تجارب و ادراکاتی فرد آنها را به دلیل زیباییشان دوست دارد.موسیقی و شعر و نقاشی و تمامی فعالیتهای هنری را میتوان در این حیطه در نظر گرفت.
۸-صمیمیت اجتماعی و تفریحی: انجام فعالیتها و تجربه های لذتبخش با یکدیگر چه اجتماعی و چه خانوادگی و چه فعالیتهای دو نفره
۹-صمیمیت زمانی: یعنی اینکه افراد چقدر دوست دارند برای همسر خود در زندگی زناشویی وقت صرف کنند. برخی افراد پانزده دقیقه را کافی میدانند و برخی دیگر دو تا سه ساعت زمان را نیاز دارند.
زوج درمانی
دنیس باگاروزی
❤️ @Hamsar ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺🍃
چند نکته مهم در #همسر_داری 👌
#دونکته_برای_آقایان 👌👌👌
❤️ @Hamsar ❤️
❤️101دلیل که عاشقت شدم❤️
#هدیه ای زیبا برای همسرتان به مناسبت های گوناگون
1- دوست دارم چون با یه میلیون روش بهم فهموندی که دوسم داری😄
2- دوست دارم چون یه بار وقتی که اصلا انتظارشو نداشتم بهم زنگ زدی☺️
3- دوست دارم چون همیشه جلوی همه هوامو داری💋
4- دوست دارم چون فلان روز یه ذره دستمو فشار دادی تا احساس امنیت کنم🍇
5- دوست دارم چون همیشه زود خودتو به من میرسونی😌
دوست دارم چون :
6- وقتی باهات میرم خرید خیالم راحت بهترین هارو برام میخای😘
7- سلطان زندگیه منی🎈
8-نمیذاری کارهای مردونه کنم و اشغالارو همیشه خودت میبری😍
9- الکی و بخاطر من میشینی به فیلم دیدن اما همیشه وسطاش میخوابی🌂
10- تو هم دوستم داری🍎
11- نجیبی🍧
12- زورت زیاده😊
13- مژه هات بلنده😘
14- از روی عشق گازم میگیری😘
15- به اس ام اس هام جواب میدی🍟
16- جوری که دوست دارم لباس میپوشی🍊
17- رنگ چشمات روشن👀
18- پوست سفید داری😌
19- مماختو دوست دارم💋
20- خوش تیپی و همه چی بهت میاد!!!👒
21- جلو مامانت ازم تعریف میکنی 😶
22- هر جا میخوام برم منو میرسونی👗
23- روز های تعطیل صبحانه رو تو آماده میکنی
24- فیلم تکراری میبینی وسطش خوابت میبره😍
25- همیشه برام ذرت مکزیکی میخری
26- سوسکا رو واسم میکشی😢
27- وقتی من نباشم خونه مادرت حالت خوب نیست😄
28- از بوس کردنت سیر نمیشم🎀
29- بهم خیانت نکردی و نمیکنی😚
30- بخاطر من لب به سیگار و قلیون نمیزنی🍎
31- بخاطر من رفیق بازی نداری🌸
32- نمازتو میخونی☂
33- وقتی سرت داد میزنم میخندی😎
34- قرارت رو بخاطر من با دوستات کنسل میکنی🍉
35- صبح ها که از خواب پا میشی اول کلی منو بغل میکنی🍓
36- همیشه بوی خوب میدی و ادکلن میزنی💐
37- همیشه باهام میای عکاسی تا عکس بگیریم🌷
38- غیرت داری اونم زیااااد
39-دوست داری باهم زیاد بریم رستوران 😋
40- میشینی راجع به کارات از من نظر خواهی میکنی 💋
41- واسم گوشی جدید میخری با اینکه گوشی خودت قدیمیه
42- وقتی خستم برام غذا درست میکنی 😉
43- همیشه بهم میگی خانوم 👙من💄
44- واسه آینده مون تلاش میکنی 💪
45- عینک آفتابی میزنی چون میدونی من دوووس دارم😎
46- همیشه هوامو داشتی از همون روزای اول 😊
47- با اینکه یکم تپلم ولی ازم تعریف میکنی👑
48- وقتی اومدی خواستگاریم نترسیدی که از کارت پشیمون شی
49- هدیه تولدم همیشه یادت هست 🍭
50- توی همه ی این سالها شب تو زودتر گفتی دوست دارم عشق من شبت بخیر
51- وقتی با هم میریم بیرون بیشتر بهم توجه میکنی👌
52- روشن خاموش کردن کولر نظر من🙏
53-موقع خوابیدن میزاری همیشه من قاشق کوچیکه باشم
54- وقتایی که آرایش میکنم ذوق زده میشی و بوسم میکنی و میگی خوشکلتری خانوم دنیا رو من دارم
55- با عشق نگام میکنی و آهنگهای عاشقونه برام میخونی
56- وقتی بارون میاد چترو میگیری بالا سر من
57- همیشه تو تختخواب رو مرتب میکنی👏
58- کمکم کردی تا درس بخونم
59- توی شستن ظرفا کمکم میکنی😇
60- میدونم به داشتن زنی مثل من افتخار میکنی😎️
61- همیشه باهام صادقی👌
62- با تو آرومم😌️
63- وقتی دارم غذا درست میکنم از پشت بغلم میکنی
64- مهربونی😋
65- زندگی رویاییمو با تو دیدم😁
66- واسم شیر میاری 😅
67- آرزوی من بودی☺️
68- واسم لوااشک میخری
69- قشنگترین گل دنیارو تو بهم کادو دادی🌹
70- همیشه واسه من وقت داری
71- لبخند همیشگیت روز منو روشن میکنه
72- با من میای خرید حتی اگه خریدا برات کسل کننده باشه
73- ادا مدا در میاری تا منو بخندونی
74- دَدی خپلوی من میشی و من دخمل کوچولوی تو
75- دوس داری منو کوه ببری
76- همیشه میگی بهترینا رو در تو دیدم خانومی
77- وقتی هم شلخته هستم و موهام ژولی پولیه بهم میگی خانومی چقدر قشنگ شدی
78- بیرون که میریم دستامو ول نمیکنی
79- میدونی رنگ صورتیو دوست دارم ، جینگولکای صورتی برام میخری️
80- حتی وقتی خسته ای بهم دستور نمیدی،تا مهمون میاد سریعو سِير خونه رو جمع جور میکنی
81- شکمویی،از غذامم ایراد نمیگیرى
82-به پيامكام جواب ميدى
83-هميشه بهم احترام ميزارى
84-توى رابطه اول عشقبازى ميكنى
85-پدر مادرم رو احترام ميكنى
86-همه جا پشتمى و طرفدارم
87-مناسبتهاى زندگيمون يادته
88-برام آواز ميخونى
89-شبها منو گردش ميبرى
90-به تميزى خونه اهميت ميدى
91-منو به دوستات ترجيح ميدى
92-گاهى سورپرايزم ميكنى
93-بهم دروغ نميگى
94-رازدار زندگيمونى
95-بهم اعتماد دارى
5تاى دیگش رو هم خودتون می تونید از مسائل خصوصی تر بنویسید.و گزینه های بالا رو هم به دلخواه خودتون
ویرایش کنین
❤️ @Hamsar ❤️
Milad Babaei - Koja Boodi Ta Hala (128).mp3
3.38M
#میلاد_بابایی
#ترانه کجا بودی تا حالا
❤️ @Hamsar ❤️