🔵 قانونی که اجرا نمی شود
🔹بند ث ماده ۸۸ قانون برنامه ششم:
🔸دولت مکلف است طبق بودجه سنواتی بهمنظور حمایت و تجلیل از رشادتهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که حداقل ششماه سابقه حضور در جبهه دارند و جانبازان زیر بیست و پنج (25%) جانبازی و آزادگان با کمتر از ششماه سابقه اسارت و همسران و فرزندان آنان تسهیلات رفاهی، معیشتی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی به شرح زیر ارائه نماید.
1- تأمین و پرداخت یا معافیت حداقل سیدرصد(30%) هزینه شهریه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی، دورههای شبانه دانشگاههای دولتی، دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاههای مورد تأیید وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وفق بودجه سنواتی
2- بهرهمندی رایگان از خدمات مراکز فرهنگی عمومی و ناوگان حمل و نقل شهری
3- معافیت از پرداخت سیدرصد (30%) هزینه از طریق هر یک از شرکتهای دولتی و خصوصی هواپیمایی، ریلی و دریایی در سفرهای داخلی و عتبات عالیات برای یکبار در سال
4- شهرداریها و دهیاریها و سازمان اوقاف و امور خیریه مکلفند بهمنظور ارج نهادن به والدین، همسران و فرزندان شهدا و آزادگان و همسران و فرزندان آنان، جانبازان و همسران و فرزندان جانبازان بیستو پنجدرصد (25%) و بالاتر و رزمندگان با سابقه حضور ششماه و بالاتر در جبهه را با رعایت مفاد وقفنامه در امامزادگانی که دفن اموات در آنها مجاز میباشد و آرامستانها بدون أخذ هزینه اقدام نمایند.
5- بهرهمندی از انشعاب رایگان آب، فاضلاب، برق و گاز برای یک بار در یک واحد مسکونی
6- بهرهمندی از امتیازات یک مقطع تحصیلی بالاتر مطابق قوانین مربوطه و برای رزمندگان با حداقل ششماه حضور داوطلبانه در دفاع مقدس در حقوق و مزایای اجتماع.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 پشت پرده ی استعفای عادل عبدالمهدی
🔻خزعلی ،دبیرکل عصائب اهل الحق عراق:
🔹علت استعفای نخستوزیر عراق به دنبال تظاهرات اخیر، آمریکا است، عبدالمهدی #هزینه_مخالفت خود با درخواست ترامپ را میدهد.
🔸ترامپ از طریق واسطهها پیامی به عبدالمهدی فرستاد مبنی بر اینکه او باید در مقابل بازسازی عراق، نیمی از ذخایر نفت را به آمریکا بدهد که نخستوزیر عراق با این درخواست ترامپ مخالفت کرد.
🔹آمریکا به دنبال این است که نظام سیاسی در عراق را تغییر داده تا نخستوزیری بر سر کار بیاید که موافق طرح "معامله قرن" باشد و با اسکان فلسطینیها در غرب عراق موافقت کند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔵 مهم
وقتی یک زن آمریکایی علی نژاد را خطاب قرار می دهد! /مسیح علینژاد آمریکا را نمی شناسد!
✔وندی شلیت نویسنده فمنیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علی نژاد اینگونه می نویسد: «...من خانم مسیح علینژاد که به تازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است. من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد. او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرار گرفته که این کار را انجام میدهد. اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!
🔸ره آورد فرهنگ ما با زنان در آمریکا این بوده که طبق آمار ۴۱ درصد زنان ۱۶ تا ۳۰ ساله از اینکه مورد تجاوز قرار بگیرند، همیشه نگرانند! بیش از ۱۱ درصد از زنان ما معتقدند که به هر حال یک روزی از سال مورد تجاوز قرار خواهند گرفت! شاید خانم علینژاد ایرانی، فردی باشد که از این موضوع لذت میبرد ولی اکثریت زنان آمریکایی مثل او نیستند. در کشور ما ۴ درصد از زنان از آژیرهای هشداردهنده تجاوز جنسی استفاده میکنند و ۷ درصد از زنان، کلاسهای دفاع از خود را دیدهاند.
🔸این را هم بد نیست بدانید که در ایالت نیوجرسی هزاران دلار از بودجه دولتی صرف رساندن پیام حفظ خویشتن داری به جوانان در کلاسهای آموزشی سراسر کشور شده است. یعنی میلیونها دلار در اختیار مؤسسات مذهبی آمریکا قرار گرفته تا با آموزشهای خود، از دختران نوجوان تعهد بگیرند که عفت و پاکدامنی خود را حفظ کنند. برای من تعجبی ندارد که میبینم دولت آمریکا عکس این کار را میخواهد با مردم ایران انجام دهد یعنی میلیونها دلار خرج میکند تا زنان و جوانان ایران خویشتنداری را رها کنند اما تعجب من آنجاست که زنانی از ایران حاضرند به کشور خود در راه اهداف یک دولت دیگر خیانت کنند.»
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صدای شهدا و خدمه در جعبه سیاه سانچی منتشر شد
کشتی #سانچی حدود دو سال پیش و پس از برخورد با کشتی چینی کریستال ابتدا آتش گرفت و منفجر شد و بعد از ۹ روز برای همیشه به زیر آب رفت.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹انتخاب نخستوزیر جدید در لبنان و تغییر موقت معادلات
📝تحلیل
🔻حدود 50 روز پس از استعفای «سعد الحریری» نخستوزیر لبنان، ساعاتی پیش «میشل عون» رئیسجمهور این کشور، «حسّان دیّاب» را مأمور تشکیل کابینه کرد. دیاب در جلسه امروز پارلمان، 69 رأی کسب کرد. «نواف سلام» گزینه دیگر بود که 12 رأی آورد. 44 نماینده نیز گزینهای برای نخستوزیری معرفی نکردند. درباره این انتخاب و روزهای آینده لبنان، برخی نکات وجود دارد:
🔶 دیاب 60 ساله، استاد دانشگاه آمریکایی بیروت است و در فهرست 60 نفرهای که اخیراً به عنوان چهرههای تکنوکراتِ دارای شرایط حضور در دولت لبنان از سوی این دانشگاه منتشر شد، نام وی نیز وجود داشت. دیاب به لحاظ سیاسی چهرهای مستقل محسوب میشود که وابستگی حزبی خاصی به جریانهای سیاسی لبنان ندارد. از سوی دیگر سابقه فساد مالی در پرونده وی نیز دیده نمیشود.
🔶 تا پیش از انتخاب دیاب، شرایط داخلی لبنان یک بازی باخت-باخت بود. البته در این میان حزبالله و شخص سید حسن نصرالله کمتر و حریری بیشتر بازنده بودند. اما با رویدادهای امروز، حداقل به صورت موقت موازنه به سمت حزبالله تغییر کرده است. حزبالله اگرچه به دنبال رأیآوری مجدد حریری -البته بدون معرفی از جانب خودش- بود و دیاب را نمیتوان گزینه حزبالله دانست، اما در شرایط فعلی، انتخاب وی به معنای دست برتر هشت مارس است. گزینههای دیگری که جعجع و جنبلاط به دنبال آن بودند، روابط مستحکمی با آمریکا داشتند و رأیآوری آنها، تهدید جدی برای منافع حزبالله بود.
🔶 حریری را شاید بتوان بازنده اصلی تحولات اخیر دانست. وی که برای ماندن در قدرت، سه گزینه مطرح برای نخستوزیری را با کارت دارالفتوا سوزاند، نهتنها از سوی واشنگتن و ریاض چندان حمایت نشد، بلکه همراهی متحدان همیشگی خود بهویژه جعجع را نیز از دست داد. جعجع آشکارا به حریری اعلام کرده بود به وی رأی نمیدهد. بنابراین شاید تحولات اخیر را بتوان آغازِ پایانِ قدرتنمایی حریری در لبنان دانست. اگرچه وی هنوز هواداران خود را در میدان دارد. به همین دلیل شرایط فعلی لبنان همچنان ملتهب و سیال است. از ساعاتی پس از انتخاب دیاب، هوادارن حریری به خیابانها آمدهاند و ضمن مخالفت با گزینه منتخب، راههای ارتباطی و خیابانها را بستهاند. این نشان میدهد که معادلات لبنان پس از تحولات اخیر، علاوه بر 8 و 14 مارس، ضلع سومی نیز دارد؛ خیابانها.
🔶 سفر قریبالوقوع معاون وزیر خارجه آمریکا، احتمالاً حاوی هشدارهای مهمی برای دیاب خواهد بود. واشنگتن، لبنان را در دوگانه خروج حزبالله از قدرت یا فروپاشی اقتصادی قرار داده است و این مهمترین مسئله دولت آینده خواهد بود. هماکنون نیز لبنان با چالش فرار سرمایه مواجه است. کشوری که بانک، بورس و توریسم، منابع درآمدیاش هستند، حالا اما همه را در خطر میبیند. بانکهای لبنانی در شرایط فعلی اجازه برداشت هفتگی بیش از 100 دلار از حسابهای بانکی را به افراد نمیدهند. البته افراد میتوانند پولهای خود را با ارز محلی آنهم با نرخ هر دلار معادل 1500 لیر که مربوط به پیش از اعتراضات است، دریافت کنند (هماکنون در بازار غیررسمی هر دلار بیش از 2 هزار لیر قیمتگذاری میشود) و این یعنی شرایطی که هیچکس برای خروج سرمایه خود از بانکها اقدام نکند.
✔️ در مجموع به نظر میرسد نخستوزیر منتخب برای تشکیل کابینه، راه دشواری پیشرو دارد. فرآیندی که ممکن است ماهها به نتیجه نهایی نرسد. نحوه چینش چهرههای سیاسی و تکنوکرات در کابینه، حساسیتهای شدید المستقبل درباره برخی افراد مانند جبران باسیل، مداخلات خارجی و اعتراضات مردمی از جمله عوامل تعیینکننده در تشکیل کابینه خواهند بود. از اینرو رویدادهای امروز را میتوان پیروزی موقتی حزبالله تلقی کرد و برای قضاوت نهایی باید به انتظار تحولات آینده نشست.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🚩چه خودروهایی شنبه و یکشنبه میتوانند در تهران تردد داشته باشند؟
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ:
🔹شنبه و یکشنبه تنها خودروهایی در سطح شهر مجاز به تردد خواهند بود، که از سهمیه ۲۰ روز رایگان آنها برای هر فصل باقی مانده باشد.
🔹بر اساس مصوبه کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا درباره مسائل ترافیکی، امشب و فردا تردد کامیونها در پایتخت به صورت 24 ساعته ممنوع است و کامیونها اجازه تردد را در سطح پایتخت نخواهند داشت.
🔹برای روز شنبه و یکشنبه (سی آذر و یکم دی)، با توجه به عدم وجود طرح زوج و فرد، تردد انواع وسایلنقلیه غیر از وسایلنقلیه عمومی از ساعت 6:30 صبح تا 18 بعدازظهر صرفاً برای افرادی مجاز خواهد بود که از سهمیه 20 روز رایگان آنها برای هر فصل باقی مانده باشد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️آمریکای ترامپ عامل بیثباتی (۱)
📝گزارش
🔸یوری فریدمن با اشاره به گزارش اخیر شورای روابط خارجی آمریکا درباره رفتارهای دولت ترامپ در محیط بینالملل، تأکید کرده که این وضعیت باعث ایجاد بیثباتی و عدم اطمینان در جامعه بینالملل شده است.
🔸سالهاست که شورای روابط خارجی از صدها مقام رسمی آمریکا و کارشناسان سیاست خارجی خواسته است تا بحرانهای امنیتی احتمالی که بیشترین خطر را برای آمریکا در سال آینده ایجاد میکنند، ارزیابی نمایند.
🔸معمولاً پاسخدهندگان روی نقاط حساس جهانی متمرکز میشوند. به نظر میرسد امسال بیش از همه، ذهنیتها روی نیروی بیثبات کننده که در خانه وجود دارد، متمرکز باشد.
🔸پل استارز که مسئولیت نظارت بر نظرسنجیهای شورای روابط خارجی آمریکا را بر عهده دارد، میگوید: بله، نگرانی زیادی در مورد وضعیت جهان وجود دارد. وی میافزاید: احتمالاً این موضوع با سیاستهای دولت ترامپ و آشفتگی و بی ثباتی ایجاد شده در سراسر جهان ارتباط بسیاری دارد.
🔸طی چند سال گذشته، از زمانی که دونالد ترامپ عرصه سیاست ورزی آمریکاییها را از باراک اوباما تحویل گرفته است، آمریکا از یک وضعیت شناختهشده به یک شخص ناشناخته تبدیلشده است. در ماههای اولیه دولت ترامپ این امیدواری وجود داشت که او از نقش ایالات متحده در جهان، در کمکهای آن به ثبات و صلح بینالمللی و غیره تجلیل کند و اساساً آن را دنبال کند.
🔸اما این برداشت درست نبوده است. بنابراین ما اکنون آمادهایم برای یک وضعیت غیرمنتظره یا محتاط تر در مورد چگونگی طرحریزی سیاستهای آمریکا.
🔸استارز خاطر نشان کرد: نظرسنجی امسال که در ماه نوامبر انجامشده و اخیراً منتشر شد، سناریوهای بیشتری را در بالاترین رده از میزان خطرپذیری نسبت به هر یک از نظرسنجیهای دیگر را در طی 11 ماه گذشته به همراه داشته است.
🔸او استدلال کرد که سناریوهای خاصی که پاسخدهندگان به آن پاسخ میدهند، در اولویت این نظرسنجی قرار میگیرند. مواردی که تأثیر زیادی در منافع آمریکا دارد و تصور میشد که دارای حداقل شانس وقوع در سال 2020 باشند، به همان اندازه نگرانی و عدم و اطمینان را درباره اقدامات آمریکا در مورد اقدامات دیگران را منعکس میکنند.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹سناریوی محتمل 14 مارس چیست؟
📝تحلیل
🔻شامگاه پنجشنبه گذشته «حسّان دیاب» با حمایت فراکسیونهای وابسته به هشت مارس در پارلمان لبنان از سوی رئیسجمهور این کشور، مأمور تشکیل کابینه شد. اما یک پرسش کلیدی اینکه: جریان 14 مارس اکنون به دنبال چیست؟
🔶 احزاب مختلف 14 مارس با همه اختلافها در معرفی گزینه نخستوزیری، تلاش خود را برای عدم انتخاب نخستوزیر به کار بستند. در این سناریو البته «سمیر جعجع» با عدم حمایت از «سعد الحریری»، اگرچه برابر متحد دیرینه خود ایستاد، اما قطعاتی از یک پازل بزرگتر را تکمیل کرد.
🔶 با ناامیدی حزبالله از نخستوزیری حریری و رأی به دیاب، هم «المستقبل» و هم «الجمهوریه القویه» از معرفی گزینه امتناع کردند. این درحالی بود که فراکسیون متبوع «ولید جنبلاط» به «نواف سلام» رأی داد. بنابراین به نظر میرسد پیش و حین انتخاب نخستوزیر جدید، جریانات 14 مارس دچار اختلافات درونی شدند. اختلافاتی که همچنان نیز ادامه دارد.
🔶 با این وجود، تقریباً همه احزاب وابسته به 14 مارس، در روزهای اخیر این گزاره را به صراحت اعلام کردهاند که: «در دولت جدید شرکت نخواهند کرد، اما مانع تشکیل آن نیز نمیشوند». این اظهار نظر و حضور میدانی حامیان حریری در خیابانها، باعث شده تا برخی محافل سیاسی و رسانهای در لبنان، دولت دیاب را «دولت حزبالله» بنامند.
🔶 اگر این گزاره پذیرفته شود که یکی از مهمترین اهداف تحولات اخیر لبنان، اخراج حزبالله از دولت است، اکنون میتوان این سناریو را محتمل دانست که با توجه به دشواری حل مشکلات اقتصادی لبنان، 14 مارس با کنارهگیری از فرآیند تشکیل دولت، به دنبال شکست دولت منتخب در ماههای ابتدایی پس از تشکیل است. در این چارچوب، فشار آمریکا و برخی کشورها نیز افزایش مییابد. با ناتوانی دولتی که از آن تلقی نمایندگی حزبالله در جامعه ایجاد شده، مردم به خیابانها بازمیگردند و اینبار شعارها به سمت هشت مارس نشانه میرود.
✔️ به هر روی اگرچه وقوع این تحولات، همگی بر بستر احتمالات است، اما چالشهای حزبالله در تحولات ماههای آینده لبنان کم نیست؛ اگرچه به نظر میرسد تواناییهای حزبالله بیشتر باشد.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔵 استعفای رئیس جمهور و بهترین گزینه
🖌 #مهدی_فضائلی
حدود یکسال و نیم مانده به پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، استعفای وی به موضوعی نسبتا پردامنه در بین برخی نخبگان و سیاستمداران تبدیل شده است.
استعفای آقای روحانی از سوی سه جریان با سه هدف متفاوت مورد توجه قرار گرفته است.
1⃣نخستین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکاست.
🔻این جریان بدنبال بیثبات کردن ایران یا حداقل بیثبات نشان دادن آن است و استعفای رئیس جمهور یا هر چالش سطح بالا بین مجلس با دولت یا یک جریان سیاسی داخلی با دولت میتواند این خواسته را محقق کند.
🔻استعفای دولت ایران پس از استعفای دولت های لبنان و عراق، پازل آمریکا در منطقه را نیز تکمیل می کند.
2⃣ دومین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، بخشی از جریان اصلاحات است.
🔻این جریان بیشتر با هدف رها کردن خودش از زیر بار مسئولیت ناشی از حمایت روحانی و همچنین تقویت گزاره "نمی گذارند" و نوعی "مظلوم نمایی" برای روحانی این خط را دنبال میکند.
3⃣ و سومین جریان هم بخشی از نیروهای انقلابی هستند که بدلیل ناکارآمدی مفرط دولت و با هدف نجات کشور از دست آن، بدنبال استعفای روحانی است.
🔻صرف نظر از اینکه اساسا آقای روحانی حاضر به استعفا میشود یا اینکه ترجیح میدهد در قدرت بماند و ضمناً آینده سیاسی خود را حتی المقدور صیانت نماید، عنایت به اهداف سه جریان فوقالذکر و غلبه خواست دشمن در این میان و تبعات ناشی از استعفای احتمالی رئیس جمهور کافی است تا به نامطلوب و خسارت بار بودن این گزینه واقف شویم.
💢بهترین گزینه برای تامین منافع کشور باقی ماندن همین دولت است تا یا در زمان باقی مانده از سوی یک مجلس واقع بین و کارآمد و برخوردار از عقلانیت انقلابی بکارگرفته شود و از این حالت رخوت و کم تحرکی خارج شود و یا برای دورهای طولانی پنبه تفکر غیر انقلابی و دلبسته به غرب زده شود.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ ارتش سوریه با پاکسازی 6 روستای دیگر در ادامه عملیات در جنوب شرق استان ادلب، یک پست دیدبانی ارتش ترکیه را از سه جهت به محاصره در آورد. از سوریه همچنین خبر میرسد، ترکیه، شب گذشته، تجهیزات جدیدی به داخل سوریه ارسال کرده است.
2️⃣ عضو شورای مرکزی حزبالله مأمور شدن «حسّان دیاب» به تشکیل دولت را به «فرصتی حقیقی برای نجات لبنان» تعبیر کرد و گفت، این موضوع جلوی بهرهبرداری آمریکا از اتفاقات لبنان را گرفت.
3️⃣ شبکه قطری «الجزیره» در یادداشتی که به تازگی آن را منتشر کرده آورده که «کانال جدید استانبول»، به هیچ عنوان به درآمدهای قاهره از طریق کانال سوئز خللی وارد نخواهد کرد بلکه به احتمال زیاد احداث این کانال، به زیان درآمدهای تجاری امارات خواهد بود.
4️⃣ «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه روز یکشنبه بار دیگر از احتمال اعزام نظامیان این کشور به لیبی خبر داد.
5️⃣ رهبر جریان صدر با حذف توییتی که درباره یک نامزد کرسی نخستوزیری عراق منتشر کرده بود، نشان داد احتمالا احزاب پارلمان در حال نزدیک شدن به توافق نهایی هستند.
6️⃣ نخستوزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه بار دیگر از پیام توئیتری روز گذشته وزیر خارجه امارات در خصوص تلاش شیخنشینهای عرب حاشیه خلیج فارس برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، تمجید کرد.
7️⃣ شرکت نفت یمن اعلام کرد، ائتلاف سعودی همچنان هفت کشتی حامل مشتقات نفتی را در توقیف نگه داشته است. این کشتیها حامل ۱۸۰ هزار تن بنزین و گازوئیل هستند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon