🔴 دلسوزی فریبکارانه از نوع اصلاحطلبی
🔸 در ماههای اخیر بحث انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، اصلاح ساختار سیاسی کشور از طریق اصلاح قانون اساسی، استعفای دولت و... از سوی #اصلاحطلبها مطرح شده و در حال ضریب گرفتن است. اینکه جریان اصلاحطلب که تا پیش از این با تمام توان برای ریاست جمهوری روحانی تلاش کرد و در سالهای گذشته نیز همچنان این حمایت را ادامه میداد، امروز پرچم ضرورت کنار رفتن روحانی را بلند کردهاند، حاوی نکات مهمی است:
🔻۱. این موارد عملا نتیجهای جز انحراف در مسئله اصلی کشور (مقاومت در برابر فشار دشمن) ندارد و به مدیریت کشور ضربه شدیدی خواهد زد.
🔻۲. مهمترین انگیزه اصلاحطلبها از اعلام برائت از دولت روحانی، #رفع_مسئولیت از نقش خود در دولت است و در آن بیش از هرچیزی؟ انگیزه منافع جناحی و نه ملی مطرح است.
🔻۳. جریان انقلابی نباید در مسیر ریلگذاری شده توسط طیف غربگرا، نقش آفرینی کند چرا که جریان غربگرا ماهیتاً دغدغه مصالح کشور را ندارد حتی اگر ظاهرا سنگ مردم را به سینه بزند. به همین دلیل راه حلهای ادعایی آنها نیز به هدف نجات آینده تاریک جناحی خودشان است و نه بهبود وضعیت مردم.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🍃شهدا الگوی جاودانگی 🍃
#سردار_شهید_علی_چیت_سازیان: کسی میتواند از سیم خاردارهای دشمن عبور کند که در سیم خاردارهای نفس گیر نکرده باشد .
🌹سردار شهید علی چیت سازیان، ملقب به عقرب زرد ، در سال ۱۳۴۱ در همدان و خانواده ای مذهبی به دنیا آمد.جرأت، تیزهوشی و توانایی جسمی از خصوصیات بارز دوران کودکی او بود.دوران ابتدایی و راهنمایی را در شرایط فقر خانواده گذراند و خود نیز برای امرار معاش خانواده اش كار میكرد.ورودش به هنرستان، همزمان با پیروزی انقلاب بود که مانند میلیون ها ایرانی در راه پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی، تلاشهای زیادی به عمل آورد.
وی با فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تشكیل ارتش بیست میلیونی، از طریق هنرستان وارد بسیج شد و در پادگان آموزشی قدس همدان آموزشهای نظامی را گذراند.هوش و ذكاوت او در كسب فنون نظامی به قدری بود كه در زمان كوتاهی به عنوان فرمانده نیروهای آموزشی انتخاب شد و پس از مدتی فرماندهی مرکز آموزش نظامی را برعهده گرفت.
🥀با شروع جنگ تحمیلی و تجاوز دشمن بعثی به خاک مقدس جمهوری اسلامی، وی که شوق زیادی برای رفتن به مناطق جنگی داشت با تشكیل و قبول فرماندهی گردان انصار الحسین (ع) و به عهدهگرفتن مسئولیت آموزش جنگهای كوهستانی در این گردان به منطقه عملیاتی رفت.در عملیات مسلم بن عقیل با اینكه بیش از ۱۷ سال سن نداشت ۱۴۰ نفر از نیروهای بعثی را كه به اسارت رزمندگان اسلام در آمده بودند، از داخل خاک عراق به پشت جبهه انتقال داد و شهامت و شجاعت خود را به اثبات رساند.او با تشكیل لشگر انصار الحسین (ع) بهعنوان فرمانده اطلاعات و عملیات این یگان برگزیده شد و در بیشتر عملیاتی که از سوی رزمندگان اسلام برای مقابله با متجاوزان صورت میگرفت شرکت میکرد از جمله عملیات والفجر ۲، والفجر ۵ و...
🥀وی چندین بار در این عملیاتها مجروح شد اما هر بار با جدیتی بیشتر و عزمی راسخ تر به جبهه بر میگشت و با وجود مسئولیت سنگین هیچگاه از نیروهای مخلص بسیجی دور نمیشد.در مواقع عملیات، با اینکه او مأموریت خود که شناسایی مواضع دشمن بود را از قبل انجام داده بود اما با برداشتن اسلحه و حضور در عملیات، به یاری رزمندگان گردانهای عملیاتی میشتافت.
🥀وی در عملیات كربلای ۴ و کربلای ۵ نیز به عنوان فرمانده محور عملیاتی لشگر انصارالحسین (ع) به مبارزه با دشمنان خدا پرداخت و رشادتهایی را از خود به یادگار گذاشت که سرانجام در روز ۴ آذر ماه ۱۳۶۶ در حین یک ماموریت گشت و شناسایی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
از خصوصیات برجسته ایشان نفوذ در قلب نیروهای تحت امرش و رابطه ای عاشقانه از جنس خدایی بین آنان بود .
🌹برای شادی روح مطهر همه شهدا صلوات...
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
هدایت شده از خط انقلاب تا ظهور
🍃🌹کانال #اتحادیه_عماریون
🔻جدیدترین خبرهای روز
🔻محرمانه ترین ویدیوها
🔻جذاب ترین عکسنوشته ها
◽️با عضویت در این کانال، از همه کانال های مشابه خارج خواهید شد☺️
JOIN👇
@etehadieh_amariyon
هدایت شده از دلنگار
🔵 دو قطبی و دو قطبی سازی
✍ دکتر محمود رضا امینی
🔸چالش دو قطبی درجوامع و دربین ملت ها همواره عدم انسجام ملی را به ارمغان می آورد اگرچه همواره حتی دردرون دل و ذهن آدمی دو قطبی خیر و شر، زشت و زیبا ، بد و خوب و ... وجود دارد و انسان مختار را به سمت و سوی یکی از آنها هدایت می کند اما همین انسان اگر نتواند درون خود چالشها را بدرستی درمسیر صحیح هدایت کند به سرگردانی و بی قراری دچار خواهد شد.
راهبرد هدایت جامعه ایران اسلامی از طریق رهبر معظم انقلاب و امامت امت مقابله با دو قطبی سازی است از این رو هزینه کردن بدین منظور را تا جام زهر و یا مشابه آن داده و خواهد داد، بی شک هرنوع دو قطبی سازی در کشور بستر بسیار مناسبی برای نفوذ دشمنان و تغییرات بنیادی غیر ارادی است از این رو مقابله با دوقطبی سازی درهرسطح و موضوعی یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای حفظ و توسعه وحدت ملی است که زیر بنای هرگونه رشد و پیشرفت می باشد
🔸بی شک بهترین بهره بردار در وضعیت دو قطبی یا چند قطبی سازی، دشمنان قسم خورده اند لذا باید باور نمود که از آن نه تنها حمایت می کنند بلکه در بسیاری از موارد طراح آن و القا کننده آن می باشندحمایت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و منطقه از یک جناح سیاسی درداخل کشور ما و نیز سایر کشورها عملاً تقویت دو قطبی شدن جامعه را دنبال می کند.
❓سوال این است ، دو قطبی چه وضعیتی را درفضای عمومی جامعه بوجود خواهد آورد
✔️ ایجاد ناامیدی عمومی:
روندها و جریاناتی که فضای جامعه را از باور مدیریت و کنشگر مثبت و خادمانه مسئولین دور می کند و یا مسئولینی که با وعده های پوچ و غیر واقعی موجب آن می شوند و نهایتاً مردم روز بروز در جامعه نه تنها مشکلات خود را قابل رفع نمی بینند بلکه مدیران خود را نالایق و ناکارآمد و دروغ پرداز می دانند دراین وضعیت گزارشات خوب و مثبت اما واقعی از عملکرد ها در راستای خواستگاه و نیاز مردم می تواند مانع ناامیدی باشد . همچنین پاسخگویی و شفافیت از ضرورتهای مقابله با ناامیدی است اگر چه اقداماتی که منجر به اقتدار ملی می شودنیز می تواند دلیل امید جامعه را افزایش دهد
✔️عدم مقبولیت کلی نظام :
عدم پاسخگویی ، اختلافات مسئولین سیاسی ،بی نتیجه ماندن اقدامات درحل مشکلات ، ناکارآمدی و امثال آن بطور طبیعی باور مردم را نسبت به مسئولین کاهش می دهد خصوصاً اینکه یقه گیری های مستمر مسئولین ازهمدیگر و قصور و تقصیر را به یکدیگر نسبت دادن و یا بیان ابهام آمیز درخصوص کارهای انجام نشده و اتفاقاً فساد در لایه های مختلف که موجب می شود مسئولین یا فرزندان آنها گرفتار دستگاههای اطلاعاتی و قضایی شوند و یا ترسیم فساد سازمان یافته در نظام اقتصادی و اداری کشور، همواره موجب عدم مقبولیت مسئولین خواهد شد
✔️ عدم مشروعیت :
قائدتاً یکی از مهمترین گزاره های نفوذ دشمن ایجاد عدم مشروعیت نظام ایران اسلامی و یا در هر کشوری نظام آن است تا بتواند به تهیج و تحریک مردم نسبت به بی تدبیری ها ، عدم پاسخگویی ها ، ناامید ی عمومی و عدم مقبولیت ها زمینه اعتراض را به گونه ای فراهم آورد که بستر آشوب و آشوبگری شده و این روند هرچه تقویت شود منجر به عدم مقبولیت ساختاری و قائدتاً میرود تا مشروعیت نظام یا برخی از ساختارها و جایگاههای نظام را رقم بزند.
دشمنان با هماهنگی عوامل داخلی که آموزش دیده و سازمان داده شده اند اما دربستر ناامیدی و اعتراض و گلایه مردم رشد نموده ناهنجاری عمومی و از پس آن نافرمانی مدنی را رقم می زنند
❓آیا اعتراض و یا اختلاف سلیقه دو قطبی کردن جامعه و همراهی با دشمن است .پاسخ منفی است زیرا اعتراض و انتقاد عکس العمل واقعیتهای تدبیری و رفتاری مسئولین است از این رو نه تنها مزموم نیست بلکه واقعیتی پذیرفتنی است اما باید درآن انصاف و صحت اطلاعات و تحلیل را همواره درنظر داشت و بصیرت جامعه را افزایش داد اما اینکه آیا برخی از عملکردها ، دکترین ها و گفتمان ها و سخنان و نوشته ها از سوی مسئولین و نظریه پردازان می تواند منجر به دو قطبی زیان آور شود پاسخ مثبت است زیرا برخی از نظریه ها و گفتمانها آنچنان خواهد بود که به جامعه شوک وارد می کند و تئوری شوک آن چیزی است که اکنون برای دو قطبی سازی ، عدم مقبولیت ، ناامیدی ، عدم مشروعیت ، ایجاد ناهنجاری و نافرمانی عمومی و نامشروع بودن و تغییر نظام را دنبال می کند
🔸شاید بتوان اظهارات رئیس جمهور محترم در یزد و کرمان و نیز گران شدن بنزین و احتمالاً بحث استعفای برخی مقامات موثر و حتی مرگ بر... را شوک های القا شده بدانیم.
لازم است بدانیم نفوذ به شکلی اتفاق می افتد یا افتاده است که هم راستایی گفتمانها و عملکردها و نظریه های داخلی هم راستا با نقشه های خارجی آمریگا و انگلیس و فرانسه و... خواهد بود
👌 بسبار هوشمندی و بصیرت لازم است که ملت متدین و نیز مسئولین انقلابی در دام و وعده های پوچ نفوذ گرفتار نشده و با بصیرت عمل نمایند
#خبر_گزاری_عماریون
🔵 قانونی که اجرا نمی شود
🔹بند ث ماده ۸۸ قانون برنامه ششم:
🔸دولت مکلف است طبق بودجه سنواتی بهمنظور حمایت و تجلیل از رشادتهای رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که حداقل ششماه سابقه حضور در جبهه دارند و جانبازان زیر بیست و پنج (25%) جانبازی و آزادگان با کمتر از ششماه سابقه اسارت و همسران و فرزندان آنان تسهیلات رفاهی، معیشتی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی به شرح زیر ارائه نماید.
1- تأمین و پرداخت یا معافیت حداقل سیدرصد(30%) هزینه شهریه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی، دورههای شبانه دانشگاههای دولتی، دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاههای مورد تأیید وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وفق بودجه سنواتی
2- بهرهمندی رایگان از خدمات مراکز فرهنگی عمومی و ناوگان حمل و نقل شهری
3- معافیت از پرداخت سیدرصد (30%) هزینه از طریق هر یک از شرکتهای دولتی و خصوصی هواپیمایی، ریلی و دریایی در سفرهای داخلی و عتبات عالیات برای یکبار در سال
4- شهرداریها و دهیاریها و سازمان اوقاف و امور خیریه مکلفند بهمنظور ارج نهادن به والدین، همسران و فرزندان شهدا و آزادگان و همسران و فرزندان آنان، جانبازان و همسران و فرزندان جانبازان بیستو پنجدرصد (25%) و بالاتر و رزمندگان با سابقه حضور ششماه و بالاتر در جبهه را با رعایت مفاد وقفنامه در امامزادگانی که دفن اموات در آنها مجاز میباشد و آرامستانها بدون أخذ هزینه اقدام نمایند.
5- بهرهمندی از انشعاب رایگان آب، فاضلاب، برق و گاز برای یک بار در یک واحد مسکونی
6- بهرهمندی از امتیازات یک مقطع تحصیلی بالاتر مطابق قوانین مربوطه و برای رزمندگان با حداقل ششماه حضور داوطلبانه در دفاع مقدس در حقوق و مزایای اجتماع.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 پشت پرده ی استعفای عادل عبدالمهدی
🔻خزعلی ،دبیرکل عصائب اهل الحق عراق:
🔹علت استعفای نخستوزیر عراق به دنبال تظاهرات اخیر، آمریکا است، عبدالمهدی #هزینه_مخالفت خود با درخواست ترامپ را میدهد.
🔸ترامپ از طریق واسطهها پیامی به عبدالمهدی فرستاد مبنی بر اینکه او باید در مقابل بازسازی عراق، نیمی از ذخایر نفت را به آمریکا بدهد که نخستوزیر عراق با این درخواست ترامپ مخالفت کرد.
🔹آمریکا به دنبال این است که نظام سیاسی در عراق را تغییر داده تا نخستوزیری بر سر کار بیاید که موافق طرح "معامله قرن" باشد و با اسکان فلسطینیها در غرب عراق موافقت کند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔵 مهم
وقتی یک زن آمریکایی علی نژاد را خطاب قرار می دهد! /مسیح علینژاد آمریکا را نمی شناسد!
✔وندی شلیت نویسنده فمنیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علی نژاد اینگونه می نویسد: «...من خانم مسیح علینژاد که به تازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است. من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد. او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرار گرفته که این کار را انجام میدهد. اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!
🔸ره آورد فرهنگ ما با زنان در آمریکا این بوده که طبق آمار ۴۱ درصد زنان ۱۶ تا ۳۰ ساله از اینکه مورد تجاوز قرار بگیرند، همیشه نگرانند! بیش از ۱۱ درصد از زنان ما معتقدند که به هر حال یک روزی از سال مورد تجاوز قرار خواهند گرفت! شاید خانم علینژاد ایرانی، فردی باشد که از این موضوع لذت میبرد ولی اکثریت زنان آمریکایی مثل او نیستند. در کشور ما ۴ درصد از زنان از آژیرهای هشداردهنده تجاوز جنسی استفاده میکنند و ۷ درصد از زنان، کلاسهای دفاع از خود را دیدهاند.
🔸این را هم بد نیست بدانید که در ایالت نیوجرسی هزاران دلار از بودجه دولتی صرف رساندن پیام حفظ خویشتن داری به جوانان در کلاسهای آموزشی سراسر کشور شده است. یعنی میلیونها دلار در اختیار مؤسسات مذهبی آمریکا قرار گرفته تا با آموزشهای خود، از دختران نوجوان تعهد بگیرند که عفت و پاکدامنی خود را حفظ کنند. برای من تعجبی ندارد که میبینم دولت آمریکا عکس این کار را میخواهد با مردم ایران انجام دهد یعنی میلیونها دلار خرج میکند تا زنان و جوانان ایران خویشتنداری را رها کنند اما تعجب من آنجاست که زنانی از ایران حاضرند به کشور خود در راه اهداف یک دولت دیگر خیانت کنند.»
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صدای شهدا و خدمه در جعبه سیاه سانچی منتشر شد
کشتی #سانچی حدود دو سال پیش و پس از برخورد با کشتی چینی کریستال ابتدا آتش گرفت و منفجر شد و بعد از ۹ روز برای همیشه به زیر آب رفت.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹انتخاب نخستوزیر جدید در لبنان و تغییر موقت معادلات
📝تحلیل
🔻حدود 50 روز پس از استعفای «سعد الحریری» نخستوزیر لبنان، ساعاتی پیش «میشل عون» رئیسجمهور این کشور، «حسّان دیّاب» را مأمور تشکیل کابینه کرد. دیاب در جلسه امروز پارلمان، 69 رأی کسب کرد. «نواف سلام» گزینه دیگر بود که 12 رأی آورد. 44 نماینده نیز گزینهای برای نخستوزیری معرفی نکردند. درباره این انتخاب و روزهای آینده لبنان، برخی نکات وجود دارد:
🔶 دیاب 60 ساله، استاد دانشگاه آمریکایی بیروت است و در فهرست 60 نفرهای که اخیراً به عنوان چهرههای تکنوکراتِ دارای شرایط حضور در دولت لبنان از سوی این دانشگاه منتشر شد، نام وی نیز وجود داشت. دیاب به لحاظ سیاسی چهرهای مستقل محسوب میشود که وابستگی حزبی خاصی به جریانهای سیاسی لبنان ندارد. از سوی دیگر سابقه فساد مالی در پرونده وی نیز دیده نمیشود.
🔶 تا پیش از انتخاب دیاب، شرایط داخلی لبنان یک بازی باخت-باخت بود. البته در این میان حزبالله و شخص سید حسن نصرالله کمتر و حریری بیشتر بازنده بودند. اما با رویدادهای امروز، حداقل به صورت موقت موازنه به سمت حزبالله تغییر کرده است. حزبالله اگرچه به دنبال رأیآوری مجدد حریری -البته بدون معرفی از جانب خودش- بود و دیاب را نمیتوان گزینه حزبالله دانست، اما در شرایط فعلی، انتخاب وی به معنای دست برتر هشت مارس است. گزینههای دیگری که جعجع و جنبلاط به دنبال آن بودند، روابط مستحکمی با آمریکا داشتند و رأیآوری آنها، تهدید جدی برای منافع حزبالله بود.
🔶 حریری را شاید بتوان بازنده اصلی تحولات اخیر دانست. وی که برای ماندن در قدرت، سه گزینه مطرح برای نخستوزیری را با کارت دارالفتوا سوزاند، نهتنها از سوی واشنگتن و ریاض چندان حمایت نشد، بلکه همراهی متحدان همیشگی خود بهویژه جعجع را نیز از دست داد. جعجع آشکارا به حریری اعلام کرده بود به وی رأی نمیدهد. بنابراین شاید تحولات اخیر را بتوان آغازِ پایانِ قدرتنمایی حریری در لبنان دانست. اگرچه وی هنوز هواداران خود را در میدان دارد. به همین دلیل شرایط فعلی لبنان همچنان ملتهب و سیال است. از ساعاتی پس از انتخاب دیاب، هوادارن حریری به خیابانها آمدهاند و ضمن مخالفت با گزینه منتخب، راههای ارتباطی و خیابانها را بستهاند. این نشان میدهد که معادلات لبنان پس از تحولات اخیر، علاوه بر 8 و 14 مارس، ضلع سومی نیز دارد؛ خیابانها.
🔶 سفر قریبالوقوع معاون وزیر خارجه آمریکا، احتمالاً حاوی هشدارهای مهمی برای دیاب خواهد بود. واشنگتن، لبنان را در دوگانه خروج حزبالله از قدرت یا فروپاشی اقتصادی قرار داده است و این مهمترین مسئله دولت آینده خواهد بود. هماکنون نیز لبنان با چالش فرار سرمایه مواجه است. کشوری که بانک، بورس و توریسم، منابع درآمدیاش هستند، حالا اما همه را در خطر میبیند. بانکهای لبنانی در شرایط فعلی اجازه برداشت هفتگی بیش از 100 دلار از حسابهای بانکی را به افراد نمیدهند. البته افراد میتوانند پولهای خود را با ارز محلی آنهم با نرخ هر دلار معادل 1500 لیر که مربوط به پیش از اعتراضات است، دریافت کنند (هماکنون در بازار غیررسمی هر دلار بیش از 2 هزار لیر قیمتگذاری میشود) و این یعنی شرایطی که هیچکس برای خروج سرمایه خود از بانکها اقدام نکند.
✔️ در مجموع به نظر میرسد نخستوزیر منتخب برای تشکیل کابینه، راه دشواری پیشرو دارد. فرآیندی که ممکن است ماهها به نتیجه نهایی نرسد. نحوه چینش چهرههای سیاسی و تکنوکرات در کابینه، حساسیتهای شدید المستقبل درباره برخی افراد مانند جبران باسیل، مداخلات خارجی و اعتراضات مردمی از جمله عوامل تعیینکننده در تشکیل کابینه خواهند بود. از اینرو رویدادهای امروز را میتوان پیروزی موقتی حزبالله تلقی کرد و برای قضاوت نهایی باید به انتظار تحولات آینده نشست.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🚩چه خودروهایی شنبه و یکشنبه میتوانند در تهران تردد داشته باشند؟
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ:
🔹شنبه و یکشنبه تنها خودروهایی در سطح شهر مجاز به تردد خواهند بود، که از سهمیه ۲۰ روز رایگان آنها برای هر فصل باقی مانده باشد.
🔹بر اساس مصوبه کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا درباره مسائل ترافیکی، امشب و فردا تردد کامیونها در پایتخت به صورت 24 ساعته ممنوع است و کامیونها اجازه تردد را در سطح پایتخت نخواهند داشت.
🔹برای روز شنبه و یکشنبه (سی آذر و یکم دی)، با توجه به عدم وجود طرح زوج و فرد، تردد انواع وسایلنقلیه غیر از وسایلنقلیه عمومی از ساعت 6:30 صبح تا 18 بعدازظهر صرفاً برای افرادی مجاز خواهد بود که از سهمیه 20 روز رایگان آنها برای هر فصل باقی مانده باشد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️آمریکای ترامپ عامل بیثباتی (۱)
📝گزارش
🔸یوری فریدمن با اشاره به گزارش اخیر شورای روابط خارجی آمریکا درباره رفتارهای دولت ترامپ در محیط بینالملل، تأکید کرده که این وضعیت باعث ایجاد بیثباتی و عدم اطمینان در جامعه بینالملل شده است.
🔸سالهاست که شورای روابط خارجی از صدها مقام رسمی آمریکا و کارشناسان سیاست خارجی خواسته است تا بحرانهای امنیتی احتمالی که بیشترین خطر را برای آمریکا در سال آینده ایجاد میکنند، ارزیابی نمایند.
🔸معمولاً پاسخدهندگان روی نقاط حساس جهانی متمرکز میشوند. به نظر میرسد امسال بیش از همه، ذهنیتها روی نیروی بیثبات کننده که در خانه وجود دارد، متمرکز باشد.
🔸پل استارز که مسئولیت نظارت بر نظرسنجیهای شورای روابط خارجی آمریکا را بر عهده دارد، میگوید: بله، نگرانی زیادی در مورد وضعیت جهان وجود دارد. وی میافزاید: احتمالاً این موضوع با سیاستهای دولت ترامپ و آشفتگی و بی ثباتی ایجاد شده در سراسر جهان ارتباط بسیاری دارد.
🔸طی چند سال گذشته، از زمانی که دونالد ترامپ عرصه سیاست ورزی آمریکاییها را از باراک اوباما تحویل گرفته است، آمریکا از یک وضعیت شناختهشده به یک شخص ناشناخته تبدیلشده است. در ماههای اولیه دولت ترامپ این امیدواری وجود داشت که او از نقش ایالات متحده در جهان، در کمکهای آن به ثبات و صلح بینالمللی و غیره تجلیل کند و اساساً آن را دنبال کند.
🔸اما این برداشت درست نبوده است. بنابراین ما اکنون آمادهایم برای یک وضعیت غیرمنتظره یا محتاط تر در مورد چگونگی طرحریزی سیاستهای آمریکا.
🔸استارز خاطر نشان کرد: نظرسنجی امسال که در ماه نوامبر انجامشده و اخیراً منتشر شد، سناریوهای بیشتری را در بالاترین رده از میزان خطرپذیری نسبت به هر یک از نظرسنجیهای دیگر را در طی 11 ماه گذشته به همراه داشته است.
🔸او استدلال کرد که سناریوهای خاصی که پاسخدهندگان به آن پاسخ میدهند، در اولویت این نظرسنجی قرار میگیرند. مواردی که تأثیر زیادی در منافع آمریکا دارد و تصور میشد که دارای حداقل شانس وقوع در سال 2020 باشند، به همان اندازه نگرانی و عدم و اطمینان را درباره اقدامات آمریکا در مورد اقدامات دیگران را منعکس میکنند.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹سناریوی محتمل 14 مارس چیست؟
📝تحلیل
🔻شامگاه پنجشنبه گذشته «حسّان دیاب» با حمایت فراکسیونهای وابسته به هشت مارس در پارلمان لبنان از سوی رئیسجمهور این کشور، مأمور تشکیل کابینه شد. اما یک پرسش کلیدی اینکه: جریان 14 مارس اکنون به دنبال چیست؟
🔶 احزاب مختلف 14 مارس با همه اختلافها در معرفی گزینه نخستوزیری، تلاش خود را برای عدم انتخاب نخستوزیر به کار بستند. در این سناریو البته «سمیر جعجع» با عدم حمایت از «سعد الحریری»، اگرچه برابر متحد دیرینه خود ایستاد، اما قطعاتی از یک پازل بزرگتر را تکمیل کرد.
🔶 با ناامیدی حزبالله از نخستوزیری حریری و رأی به دیاب، هم «المستقبل» و هم «الجمهوریه القویه» از معرفی گزینه امتناع کردند. این درحالی بود که فراکسیون متبوع «ولید جنبلاط» به «نواف سلام» رأی داد. بنابراین به نظر میرسد پیش و حین انتخاب نخستوزیر جدید، جریانات 14 مارس دچار اختلافات درونی شدند. اختلافاتی که همچنان نیز ادامه دارد.
🔶 با این وجود، تقریباً همه احزاب وابسته به 14 مارس، در روزهای اخیر این گزاره را به صراحت اعلام کردهاند که: «در دولت جدید شرکت نخواهند کرد، اما مانع تشکیل آن نیز نمیشوند». این اظهار نظر و حضور میدانی حامیان حریری در خیابانها، باعث شده تا برخی محافل سیاسی و رسانهای در لبنان، دولت دیاب را «دولت حزبالله» بنامند.
🔶 اگر این گزاره پذیرفته شود که یکی از مهمترین اهداف تحولات اخیر لبنان، اخراج حزبالله از دولت است، اکنون میتوان این سناریو را محتمل دانست که با توجه به دشواری حل مشکلات اقتصادی لبنان، 14 مارس با کنارهگیری از فرآیند تشکیل دولت، به دنبال شکست دولت منتخب در ماههای ابتدایی پس از تشکیل است. در این چارچوب، فشار آمریکا و برخی کشورها نیز افزایش مییابد. با ناتوانی دولتی که از آن تلقی نمایندگی حزبالله در جامعه ایجاد شده، مردم به خیابانها بازمیگردند و اینبار شعارها به سمت هشت مارس نشانه میرود.
✔️ به هر روی اگرچه وقوع این تحولات، همگی بر بستر احتمالات است، اما چالشهای حزبالله در تحولات ماههای آینده لبنان کم نیست؛ اگرچه به نظر میرسد تواناییهای حزبالله بیشتر باشد.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔵 استعفای رئیس جمهور و بهترین گزینه
🖌 #مهدی_فضائلی
حدود یکسال و نیم مانده به پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، استعفای وی به موضوعی نسبتا پردامنه در بین برخی نخبگان و سیاستمداران تبدیل شده است.
استعفای آقای روحانی از سوی سه جریان با سه هدف متفاوت مورد توجه قرار گرفته است.
1⃣نخستین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکاست.
🔻این جریان بدنبال بیثبات کردن ایران یا حداقل بیثبات نشان دادن آن است و استعفای رئیس جمهور یا هر چالش سطح بالا بین مجلس با دولت یا یک جریان سیاسی داخلی با دولت میتواند این خواسته را محقق کند.
🔻استعفای دولت ایران پس از استعفای دولت های لبنان و عراق، پازل آمریکا در منطقه را نیز تکمیل می کند.
2⃣ دومین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، بخشی از جریان اصلاحات است.
🔻این جریان بیشتر با هدف رها کردن خودش از زیر بار مسئولیت ناشی از حمایت روحانی و همچنین تقویت گزاره "نمی گذارند" و نوعی "مظلوم نمایی" برای روحانی این خط را دنبال میکند.
3⃣ و سومین جریان هم بخشی از نیروهای انقلابی هستند که بدلیل ناکارآمدی مفرط دولت و با هدف نجات کشور از دست آن، بدنبال استعفای روحانی است.
🔻صرف نظر از اینکه اساسا آقای روحانی حاضر به استعفا میشود یا اینکه ترجیح میدهد در قدرت بماند و ضمناً آینده سیاسی خود را حتی المقدور صیانت نماید، عنایت به اهداف سه جریان فوقالذکر و غلبه خواست دشمن در این میان و تبعات ناشی از استعفای احتمالی رئیس جمهور کافی است تا به نامطلوب و خسارت بار بودن این گزینه واقف شویم.
💢بهترین گزینه برای تامین منافع کشور باقی ماندن همین دولت است تا یا در زمان باقی مانده از سوی یک مجلس واقع بین و کارآمد و برخوردار از عقلانیت انقلابی بکارگرفته شود و از این حالت رخوت و کم تحرکی خارج شود و یا برای دورهای طولانی پنبه تفکر غیر انقلابی و دلبسته به غرب زده شود.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ ارتش سوریه با پاکسازی 6 روستای دیگر در ادامه عملیات در جنوب شرق استان ادلب، یک پست دیدبانی ارتش ترکیه را از سه جهت به محاصره در آورد. از سوریه همچنین خبر میرسد، ترکیه، شب گذشته، تجهیزات جدیدی به داخل سوریه ارسال کرده است.
2️⃣ عضو شورای مرکزی حزبالله مأمور شدن «حسّان دیاب» به تشکیل دولت را به «فرصتی حقیقی برای نجات لبنان» تعبیر کرد و گفت، این موضوع جلوی بهرهبرداری آمریکا از اتفاقات لبنان را گرفت.
3️⃣ شبکه قطری «الجزیره» در یادداشتی که به تازگی آن را منتشر کرده آورده که «کانال جدید استانبول»، به هیچ عنوان به درآمدهای قاهره از طریق کانال سوئز خللی وارد نخواهد کرد بلکه به احتمال زیاد احداث این کانال، به زیان درآمدهای تجاری امارات خواهد بود.
4️⃣ «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه روز یکشنبه بار دیگر از احتمال اعزام نظامیان این کشور به لیبی خبر داد.
5️⃣ رهبر جریان صدر با حذف توییتی که درباره یک نامزد کرسی نخستوزیری عراق منتشر کرده بود، نشان داد احتمالا احزاب پارلمان در حال نزدیک شدن به توافق نهایی هستند.
6️⃣ نخستوزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه بار دیگر از پیام توئیتری روز گذشته وزیر خارجه امارات در خصوص تلاش شیخنشینهای عرب حاشیه خلیج فارس برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، تمجید کرد.
7️⃣ شرکت نفت یمن اعلام کرد، ائتلاف سعودی همچنان هفت کشتی حامل مشتقات نفتی را در توقیف نگه داشته است. این کشتیها حامل ۱۸۰ هزار تن بنزین و گازوئیل هستند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🍃 شهدا الگوی جاودانگی 🍃
شهیدی که پس از ۱۷ سال زنده شد!!
✖️این ماجرا مربوط میشود به یکی از اعضای کمیته تفحص شهدا که در زندگی شخصی خود دچار مشکل مالی میشود و در جریان جستجوی پیکر شهدا به شهیدی برمیخورد که #زنده میشود و قرض هایش را ادا میکند!!
نقل از برادر شهید👇
▪️می گفت: اهل تهران بودم و عضو گروه تفحص و پدرم از تجار بازار تهران..
علیرغم مخالفت شدید خانواده و به خاطر عشقم به شهداء حجره ی پدر را ترک کردم و به همراه بچه های تفحص لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) راهی مناطق عملیاتی جنوب شدم..
یکبار رفتن همان و پای ثابت گروه تفحص شدن همان... بعد از چند ماه، خانه ای در اهواز اجاره کردم و همسرم را هم با خود همراه کردم..
یکی دو سالی گذشته بود و من و همسرم این مدت را با حقوق مختصر گروه تفحص میگذراندیم.. سفره ی ساده ای پهن می شد اما دلمان ، از یاد خدا شاد بود و زندگیمان، با عطر شهدا عطرآگین.. تا اینکه..
🔺تلفن زنگ خورد و خبر دادند که دو پسرعمویم که از بازاری های تهران بودند برای کاری به اهواز آمده اند و مهمان ما خواهند شد.. آشوبی در دلم پیدا شد.. حقوق بچه ها چند ماهی می شد که از تهران نرسیده بود و من این مدت را با نسیه گرفتن از بازار گذرانده بودم... نمی خواستم شرمنده ی اقوامم شوم...
🔺با همان حال به محل کارم رفتم و با بچه ها عازم شلمچه شدیم..
بعد از زیارت عاشورا و توسل به شهدا کار را شروع کردیم و بعد از ساعتی استخوان و پلاک شهیدی نمایان شد...
🌷شهیدسیدمرتضیدادگر🌷
فرزند سید حسین... اعزامی از ساری... گروه غرق در شادی به ادامه ی کار پرداخت اما من..!
🔹استخوان های مطهر شهید را به معراج انتقال دادیم و کارت شناسایی شهید به من سپرده شد تا برای استعلام از لشکر و خبر به خانواده ی شهید، به بنیاد شهید تحویل دهم...
قبل از حرکت با منزل تماس گرفتم و جویای آمدن مهمان ها شدم و جواب شنیدم که مهمان ها هنوز نیامده اند اما همسرم وقتی برای خرید به بازار رفته بود مغازه هایی که از آنها نسیه خرید می کرد به علت بدهی زیاد ، دیگر حاضر به نسیه دادن نبودند و همسرم هم رویش نشده اصرار کند...
با ناراحتی به معراج شهدا برگشتم و در حسینیه با استخوانهای شهیدی که امروز تفحص شده بود به راز و نیاز پرداختم...
"این رسمش نیست با معرفت ها... ما به عشق شما از رفاهمان در تهران بریدیم.... راضی نشوید به خاطر مسائل مادی شرمنده ی خانواده مان شویم..." گفتم و گریه کردم...
دو ساعت در راه شلمچه تا اهواز مدام با خودم زمزمه کردم : «شهدا! ببخشید... بی ادبی و جسارتم را ببخشید... »
🔹وارد خانه که شدم همسرم با خوشحالی به استقبال آمد و خبر داد که بعد از تماس من کسی درب خانه را زده و خود را پسرعموی من معرفی کرده و عنوان کرده که مبلغی پول به همسرت بدهکارم و حالا آمدم که بدهی ام را بدهم.. هر چه فکرکردم، یادم نیامد که به کدام پسرعمویم پول قرض داده ام... با خودم گفتم هر که بوده به موقع پول را پس آورده...
لباسم را عوض کردم و با پول ها راهی بازار شدم... به قصابی رفتم... خواستم بدهی ام را بپردازدم که در جواب شنیدم:
بدهی تان را امروز پسرعمویتان پرداخت کرده است... به میوه فروشی رفتم...به همه ی مغازه هایی که به صاحبانشان بدهکار بودم سر زدم... جواب همان بود....بدهی تان را امروز پسرعمویتان پرداخت کرده است...
گیج گیج بودم... مات مات... خرید کردم و به خانه بر گشتم و در راه مدام به این فکر می کردم که چه کسی خبر بدهی هایم را به پسرعمویم داده است؟ آیا همسرم ؟
وارد خانه شدم و پیش از اینکه با دلخوری از همسرم بپرسم که چرا جریان بدهی ها را به کسی گفته... با چشمان سرخ و گریان همسرم مواجه شدم که روی پله های حیاط نشسته بود و زار زار گریه می کرد...
جلو رفتم و کارت شناسایی شهیدی را که امروز تفحص کرده بودیم را در دستان همسرم دیدم... اعتراض کردم که: چند بار بگویم تو که طاقت دیدنش را نداری چرا سراغ مدارک و کارت شناسایی شهدا می روی؟
🔹همسرم هق هق کنان پاسخ داد : خودش بود... بخدا خودش بود... کسی که امروز خودش را پسر عمویت معرفی کرد صاحب این عکس بود... به خدا خودش بود... گیج گیج بودم... مات مات...
کارت شناسایی را برداشتم و راهی بازار شدم... مثل دیوانه ها شده بودم... عکس را به صاحبان مغازه ها نشان می دادم... می پرسیدم: آیا این عکس، عکس همان فردی است که امروز..؟
نمی دانستم در مقابل جواب های مثبتی که می شنیدم چه بگویم... مثل دیوانه هاشده بودم... به کارت شناسایی نگاه می کردم...
💎شهید سید مرتضی دادگر...
فرزند سید حسین...
اعزامی از ساری...
وسط بازار ازحال رفتم...
💠ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
🌹نثار روح شهدا صلوات
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹شرکت حماس در نشست سران اسلامی در مالزی
📝تحلیل
🔻اجلاس سران کشورهای اسلامی با حضور سران، مقامها، شخصیتهای سیاسی و اندیشمندان از ۵۲ کشور جهان چهارشنبه ۲۷ آذر آغاز شد و تا شنبه ۳۰ آذر ادامه داشت. در این اجلاس که با حضور نخستوزیر مالزی، رئیسجمهور ترکیه، رئیسجمهور ایران و امیر قطر برگزار شد هیأتی از «حماس» نیز به ریاست موسی ابومرزوق شرکت کرد. در خصوص شرکت حماس در این نشست چند نکته حائز اهمیت است:
🔸 گفته شده است مصالحه احتمالی عربستان و امارات با قطر ممکن است با ملزم کردن قطر به سکونت ندادن به رهبران اخونالمسلیمن و همچنین حماس همراه باشد. ازاینرو صرفنظر از امکانپذیر بودن یا نبودن چنین مصالحهای گمانهزنیهایی وجود داشته است مبنی بر این که حماس با توجه به این موضوع به دنبال بررسی جابجایی برخی از اعضای ارشد خود از قطر به مالزی است.
🔸 قطر در سال 2015 تحت فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی از صالح عاروری عضو دفتر سیاسی حماس و شش عضو دیگر این جنبش خواست این کشور را ترک کنند. بنابراین رهبران حماس به دنبال اقامت در کشورهایی هستند که فشار منطقهای و بینالمللی کمتری بر آنها وارد شود.
🔸 ماهاتیر محمد نخستوزیر مالزی گفته است ایران، مالزی، ترکیه و قطر در حال بررسی پول جدید و مبادله تهاتری به عنوان راهی برای حفاظت از خود در برابر تحریمها اقتصادی هستند. اتحاد اقتصادی این کشورها میتواند شامل ارائه یک سیستم مبادلهای برای کمک به حماس نیز باشد که از محاصره اقتصادی رژیم صهیونیستی رنج میبرد.
🔸خبرهایی وجود داشت مبنی بر این که اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که بعد از دو سال مصر به او اجازه داده است از نوار غزه و مصر خارج شود قرار بوده است خود در نشست مالزی شرکت کند. به نظر میرسد عدم شرکت او در این نشست تحت فشار مصر بوده است؛ همانطور که گفته شده است عمران خان تحت فشار عربستان شرکت نکرد.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️ عربستان 5 نفر را به دلیل قتل خاشقچی به اعدام محکوم کرد
❇️ دادستان کل پادشاهی عربستان اعلام کرده است که 5 نفر را به دلیل قتل جمال خاشقچی روزنامه منتقد عربستانی به اعدام محکوم کرده است. همچنین 3 نفر دیگر نیز جمعأ به مدت 24 سال به زندان محکوم شدهاند.
❇️ به گفته این مقام عربستانی، سعودالقحطانی که از مشاوران ارشد سابق دولت عربستان بوده به دلیل نبود دلایل کافی مبنی بر مشارکت وی آزاد شده است. قحطانی از متهمان اصلی قتل خاشقچی بوده است.
❇️ جمال خاشقچی روزنامهنگار ساکن آمریکا 2 اکتبر سال 2018 میلادی پس از ورود به کنسولگری عربستان در استانبول ناپدید شد. ترکیه معتقد به قتل خاشقچی توسط دولت عربستان بوده است. عربستان پس از هفتهها انکار در دست داشتن در این اقدام، سرانجام مشارکت برخی مقامات این کشور را در قتل خاشقچی پذیرفت .
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 بسته انتخاباتی
🔸 مرحله دوم بررسی صلاحیت ها آغاز شد / اصلاحطلبان در شوک!
▫️ مرحله اول احراز صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس (توسط هیئت های اجرایی دولت) به پایان رسید و مهلت اعتراض به نتایج رد صلاحیت ها هم تمام شد. در مرحله بعدی صلاحیت نماینده ها توسط شورای نگهبان بررسی خواهد شد.
احراز نشدن صلاحیت بسیاری از اصلاحطلبان طلبان نه از طرف شورای نگهبان بلکه از طرف هیئت های اجرایی دولت، آنها را در شوک بزرگی قرار داده و به اصطلاح دست آنها را در پوست گردو قرار داده است! برخی از آنها مجبور شده اند که دادستانی را مقصر رد صلاحیت ها بدانند.
▫️شرق با استناد به سخنان ناصر ایمانی نوشت: «اخبار منتشرشده از درون اصولگرایان حاکی است که احتمالا آنها با سه فهرست خواهند آمد. فهرست سنتیها، فهرست پایداری و فهرست شورای ائتلاف که قالیبافیها قطعا در آن دست بالا را دارند؛ چراکه هماکنون سخنگوی این جبهه یکی از نزدیکترین چهرهها به شهردار سابق است.»
▫️روزنامه جوان با اشاره به رد صلاحیت بعضی از اصلاحطلبان توسط هیئت های اجرایی نوشت: «وضعیت سیاسی آنان به گونهای است که حتی اگر تلاشهایشان برای حذف نظارت استصوابی نتیجه بدهد، باز هم آنان شایستگی ورود به مجلس را نخواهند داشت.»
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
⛔️نقشآفريني اصلاحات و "غرب باوري" در شورشهاي دو دهه اخير
شجاعي زند، استاد جامعه شناسي دانشگاه تربيت مدرس در گفتگو با مهر: مسئول وضعيت فعلي كشور جريان اصلاحات است كه در ساليان متمادي پس از انقلاب به دنبال استحاله و نرماليزاسيون انقلاب بوده است
اصلاحات كه خود مولود اعتراضات خياباني اوايل دهه ۷۰ است، بعدها والدِ اعتراضات سال ۷۸، ۸۸، ۹۶ و ۹۸ بوده است
مشكل اصلاحات اين است كه بنيادش بر «ابهام» است/ اصلاحات هيچ جديتي براي پاسخ دادن به سوال چيستيِ خود و اين كه قرار است به اصلاح و تغيير چه چيزي بپردازد، بهخرج نداده يا با ابهام پاسخ داده است/ عنصر مشتركي هم كه اين ائتلاف را شكل ميدهد و اجزاي آن را به هم متصل ميسازد «غربباوري» ايشان است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️ آیا تحکیم جایگاه بوریس جانسون موجب ترامپیزه شدن بریتانیا میشود؟
📝تحلیل
🔻 از زمان آغاز نخستوزیری بوریس جانسون در بریتانیا تحلیلهایی مبتنی بر شباهتهای جانسون با دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا مطرح شده و این موضوع که بریتانیا به سوی ترامپیزه شدن حرکت میکند برجسته شده است. فارغ از شباهتهای ظاهری که ممکن است این ادعا متأثر از آن باشد جهت بررسی جدیتر آن باید شباهتها و تفاوتهای این دو در حوزه سیاستها را مورد واکاوی قرار داد.
🔸 شباهتها را میتوان در موارد ذیل خلاصه کرد:
1️⃣ هر دو از حمایت قاطع اعضای حزب خود برخوردارند.
2️⃣ هر دو ایجاد دوقطبیهای شدید سیاسی را به نفع خود میدانند و روی جذب راستگراترین بخش جامعه سیاسی کشورهایشان سرمایهگذاری کردهاند.
3️⃣ هر دو نوعی از ملیگرایی را در کشورهایشان تقویت کرده و تاحدودی اسلامهراسی را تقویت میکنند.
4️⃣ میتوان هر دو را از لحاظ اقتصادی محافظهکار و طرفدار کاهش قاعدهگذاری دانست.
🔸 تفاوتها را نیز میتوان بدین نحو برشمرد:
1️⃣ جانسون را میتوان از لحاظ گرایشات اجتماعی، یک لیبرال دانست درحالی ترامپ تمایل دارد خود را یک محافظهکار نشان دهد.
2️⃣ جانسون به دنبال سنت حزب محافظهکار به تجارت آزاد گرایش دارد و پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا انتظار میرود به انعقاد توافقات دوجانبه تجارت آزاد با کشورها روی بیاورد. در حالی که ترامپ به نوعی از اقتصاد حمایتگرای مبتنی بر پشتیبانی از تولید داخلی تمایل دارد.
3️⃣ با وجود خروج قریبالوقوع بریتانیا از اتحادیه اروپا به نظر میرسد همچنان حزب محافظهکار منافع این کشور را در ایجاد ائتلافها مبتنی بر چندجانبهگرایی میبیند در حالی که دولت ترامپ اقدامات یکجانبهگرایانه و عدم ایجاد تعهد برای آمریکا در صحنه بینالملل را ترجیح میدهد.
✅ با درنظرداشتن این تفاوتها و شباهتها در مجموع به نظر نمیرسد بتوان با قاطعیت نظر داد که جانسون ادامه راه ترامپ در بریتانیا است. جانسون سیاستمداری از جریان اصلی حزب محافظهکار است و وی را نمیتوان فردی مستثنای از ساختار سیاسی بریتانیا دانست اما ترامپ فردی خارج از ساختار حزب جمهوریخواه بوده که از شکافهای اقتصادی-اجتماعی موجود در آمریکا در جهت ارتقای جایگاه خود استفاده کرده است. همچنین مناسبات سیاسی اجتماعی بریتانیا با وجود شباهتهای ظاهری با آمریکا متفاوت است و ظهور و تقویت جایگاه فردی مثل ترامپ در بریتانیا بسیار دشوارتر به نظر میرسد.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹امارات و امپراتوری تجسس؛ از وزارت امکان تا پیامرسان «توتاک»
📝تحلیل
🔻سابقه نفوذ و اثرگذاری لابی امارات بر تصمیمات قدرتهای بزرگ بر کسی پوشیده نیست، اما سالهاست که ابوظبی با هدف پوستاندازی و گذار از شیوههای سنتی نفوذ و دسترسی به اطلاعات، طراحی سیستم جامع نظارت، جاسوسی الکترونیک و تأسیس یک امپراتوری جاسوسی را دنبال میکند.
🔸بهرغم مستعد بودن ساختار ناهمگون امارات، اما صداهای مخالف در پرتو فضای بسته و برخوردهای سختگیرانه، فرصت خودنمایی نیافتهاند. با اینحال مقامات ابوظبی به منظور در امان ماندن از فشار نهادهای حقوق بشری و بهبود راههای شناسایی و مهار مخالفین به سمت بهرهگیری از ابزارهای نوین و نرم سوق پیدا کرده اند که تأسیس وزارتخانههای عامهپسندِ تسامح، خوشبختی، امکان(نفی محال) و استفاده از پیامرسانها از آنجملهاند.
🔸 جاسوسی امارات به درون مرزها و شهروندان این کشور محدود نشده و با کمک کارشناسان موساد و سی آ اِی سرمایهگذاری هنگفتی جهت طراحی سیستم جامع نظارت موسوم به «چشم عقاب» انجام داده است که هدف آن جاسوسی از همسایگان، مخالفین و دوستان منطقهای و بینالمللی ابوظبی است.
🔸تأسیس وزارتخانه امکان(نفی محال) با ادعای خدمات رسانی بهتر به شهروندان، اقدامات پیشگیرانه و مقابله با چالشهای نوین و راهاندازی پیامرسان «توتاک» با میلیونها کاربر داخلی و خارجی، جدیدترین ابزارهای نرم جاسوسی امارات هستند که از طریق آنها بهدنبال مهندسی افکار عمومی، جمعآوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل مطالب نشریهها و رصد مخالفین خود در سراسر دنیاست.
🔸ضعف مفرط امارات در برخورداری از مؤلفههای قدرت منطقهای، این کشور را به سمت یافتن مؤلفههای بدیل برای سرپوش گذاردن بر این ضعفها، تحمیل تفوق و برتری خود بر نهادهای اطلاعاتی منطقهای و به چالش کشیدن آنها سوق داده است. مقامات ابوظبی با استخدام متخصصان سایبری و طراحان و کارشناسان زبده اطلاعاتی از موساد و سی آی اِی بر تحقق این هدفگذاری خود سماجت و اصرار زیادی دارند.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amaiyon
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ منابع کویتی گزارش دادند که هیئت سعودی امروز سهشنبه با طرف کویتی پروتکل الحاقی مربوط به توافقنامه تقسیم منطقه حائل را امضا کردهاند. این پروتکل مربوط به تقسیم منطقه مورد اختلاف نفتی دو کشور و تقسیم منطقه کمعمق مجاور آن است.
2️⃣ شبکه المیادین از تصمیم ترکیه برای انتقال شماری از شبه نظامیان طرفدار خود در سوریه به لیبی برای کمک به نیروهای دولت وفاق ملی این کشور خبر داد.
3️⃣ ارتش سوریه در ادامه پیشرویهای خود در ادلب، با آزادسازی شهرک «جرجناز» در جنوب شرقی این استان به چهار کیلومتری بزرگراه بینالمللی حلب - حماه رسید.
4️⃣ «ظافر ملحم» رئیس سازمان انرژی فلسطین گفت که دولت فلسطین تصمیم دارد، قراردادی با اردن در خصوص واردات گاز از این کشور امضا کند.
5️⃣ رادیو رژیم صهیونیستی روز سهشنبه از بازداشت و بازجویی شمار دیگری از اتباع این رژیم در فرودگاه مسکو خبر داد.
6️⃣ «فخرالدین آلتون» مسئول ارتباطات دفتر ریاستجمهوری ترکیه با اشاره به احکامی که در پرونده قتل «جمال خاشقچی» از سوی عربستان صادر شده، در حساب کاربریاش در توییتر نوشت: «رسانههای بینالمللی باید پرونده خاشقچی را تا زمانی که عدالت واقعی برقرار شود، دنبال کنند. حکم این دادگاه نمایشی، توهین به شعور هر ناظر منصفی است».
7️⃣ ائتلاف البناء عراق ضمن تاکید بر لزوم تسریع در موافقت پارلمان با وزیر فعلی آموزش برای تصدی کرسی نخستوزیری، اعلام کرد که در صورت رد گزینه فعلی، دو نامزد دیگر را هم مورد نظر دارد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
هدایت شده از دلنگار
🔵میانجیگری
✍️ دکتر محمودرضا امینی
🔸در روابط بین المللی و در گاه گاه اختلاف بین کشورها یا واحد های سیاسی که امکان نتیجه گرفتن مستقیم وجود ندارد و یا گاهی اختلافات عملاً به مخاصمه و درگیری نظامی و جنگ تبدیل می شود برخی از کشورها تلاش در میانجیگری و رایزنی دارند.
پرسش این است آیا این میانجیگری دستاوردی برای میانجی دارد؟
گاهی مشاهده می شود کشورها ی کوچک و حتی غیرمطرح تلاش می کنند که دریک یا چند اختلاف بین کشور ها باهدف وساطت وارد شوند این نوع میانجیگری درصورت موفقیت قطعاً به اعتبار بین المللی کشور میانجی کمک خواهد کرد اما درعین حال همین کشورها به تناسب روابطشان گاهی تحت سیطره و هدایت یکی از طرفهای درگیر می باشند وحالت فیلتر را بازی می کنند.
برخی کشورهای مطرح هم تلاش می کنند به عنوان میانجی وارد اختلافات فی ما بین کشورهاشوند،این دسته کشورها حتماً در پی منافعی برای خود نیز هستند و علاوه بر ایفای نقش بین المللی و افزایش اعتبار ، منافع خود را نیز دنبال می کنند این درحالی است که گاهی کشور میانجیگر حتی می خواهد منافع چند جانبه هم داشته باشد.
همانطور که مطلعین ژاپن و فرانسه بویژه در چند ماه اخیر تلاشهای فراوانی برای وساطت بین ایران و آمریکا نموده اند اما درعین حال عمان نیز و قبلاً قطر در این راستا اقداماتی داشته اند ،شرایط موجود ایجاب می کند مروری هرچند کوتاه به خواستگاه دو کشور فرانسه و ژاپن دراین ماجرا بیندازیم
🔸فرانسه کشوری است که تبادلات و تعاملات اقتصادی آن علی رغم موضعگیری های اروپائیش با جمهوری اسلامی ایران، قابل تامل بوده و می توان در هزار توی خود رو سازی پژو و رنو و گاهی دارو و لوازم آرایشی بخوبی منافع آنان را رصد کرد اما درعین حال اختلافات اقتصادی نیز با آمریکا دارد ، مکرون تمام تلاش خود را برای دیدار آقای روحانی و آقای ترامپ نمود و حتی این دیدار را به رقص تانگو دو نفری تعبیر نمود و لی پاسخ دریافتی این بود ، مسلمانان رقص تانگو ندارند ،هرچند از این مسیر نتیجه ای حاصل نگردید اما همچنان تلاش نمود است با پیشنهاداتی روابط ایران و آمریکا را تلطیف کند.
این نکته حائز اهمیت است که اصولاً اروپایی هاو حتی فرانسوی ها که از اقتدار نسبی برخوردارهستند در اینگونه تعاملات بیشتر ملاحظات و منافع آمریکایی ها را در نظر می گیرند از این رو همواره تلاش می کنند طرفها را به هر قیمتی به هم نزدیک کنند ولو با پیشنهادات خنثی و یا یک طرفه ، قائدتاً آقای مکرون در این راستا هم مایل به توازن اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران و هم آمریکا خواهد بود.
🔸اما ژاپن و آقای آبه که بطور دستوری وارد موضوع میانجیگری شد ،سیاست های نرم ژاپنی را درحالی بکار می برد که بیشتر ازآنکه در پی تنظیم منافع خود با آمریکا باشد مایل است از این رهگذر سایه سنگین آمریکا را از مبادلات تجاری با جمهوری اسلامی رفع نماید اما نباید فراموش کرد که تبعیت و دستور پذیری ژاپن نسبت به فرانسه از آمریکا بیشتر است.
🔸شاید تعاملات و روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و اساساً کشور ایران حتی قبل از انقلاب با ژاپن سالمتر از فرانسه بوده است اما این گمانه نباید منجر به باور بی هزینگی میانجیگری ژاپن شود، آنچه مسلم است فرانسه و ژاپن درگام اول بدنبال نزدیک و گرم کردن روابط دو کشور ایران و آمریکا هستند چه بخواهند اعتبار سیاسی خود را در جهان افزایش دهند و یا منافع چند گانه داشته باشند و یا منافع مشترک با جمهوری اسلامی ایران ، هردو از سایه سنگین آمریکا برای تعامل با ایران نگرانند و این یکی از انگیزه های مهم آنها برای میانجیگری است
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon