♦️ افکارعمومی آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی
📝#تحلیل
❇️ پس از ترور سردار سلیمانی توسط نیروهای آمریکایی آنچه که در جامعه سیاسی آمریکا و کارشناسان این کشور مشهود به نظر میرسید توجه به ریسک بالای تصمیم ترور یکی از بلندپایهترین مقامات نظامی ایران بود. بسیاری نیز به این نکته توجه کردند که این اقدام آمریکا غیرقانونی و مصداق اقدامی تروریستی محسوب میشود. برخی نیز با توجه به تبلیغات منفی سنگینی که علیه سردار سلیمانی در آمریکا وجود داشته است از اشاره به این نکته تقریباً بدیهی طفره میرفتند.
❇️ طی روزهای پس از ترور، بسیاری از کارشناسان آمریکایی به طور تلویحی بر حق ایران برای انتقام و مقصر بودن دولت آمریکا تأکید داشتند. حتی پس از پاسخ موشکی ایران نیز غالب بودن چنین فضایی ادامه داشت. طی ساعات پس از پاسخ ایران به جز برخی کارشناسان و رسانههای محافظهکار و راستگرا در آمریکا، مطالبه پاسخ متقابل آمریکا و جنگ با ایران چندان طرفداری نداشت. اگر این فضا را با فضای مطالبهگری افکار عمومی این کشور در زمان جنگ عراق مقایسه کنیم بر تغییرات ملموس ذهنیت آمریکاییها به جنگ طی این سالها پی خواهیم برد.
❇️ به عنوان نمونه شخصی مانند ریچارد هاس رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی بر عدم واکنش شتاب زده از سوی آمریکا تأکید داشت و حتی سناتور های ارشد جمهوری خواه میچ مکانل و لیندزی گراهام از رئیسجمهور این کشور خواستند که از پاسخی نظامی به حملات موشکی ایران خودداری کند. دلیل این موضوع را نیز علاوه بر اطلاع از توانمندیهای نظامی ایران جهت پاسخگویی مجدد، میتوان تبعات داخلی و انتخاباتی جنگ با ایران برای حزب جمهوریخواه دانست.
❇️ بنابراین ذکر این نکته ضروری به نظر میرسد که آمریکا پس از جنگ 2003 عراق و هزینهها و تبعات سنگین اقتصادی و اجتماعی آن تحمل جنگی دیگر در منطقه را نداشته و از لحاظ توانایی مدیریت چنین جنگی با محدودیتهای جدی مواجه است. از سوی دیگر افکار عمومی آمریکا به عنوان فاکتوری تعیین کننده در تصمیمگیریها، دیگر به جنگی که دلایل قانعکننده برای آن وجود نداشته باشد رضایت نمیدهد و نسبت به سیاستگذاران و تصمیمگیران ایالات متحده بسیار بیاعتماد است.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
⭕️ اصابت ۱۳ موشک به مجلس و کاخ سفید آمریکا!
مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریت دموکراتهای آن از احتمال جنگ با ایران واهمه دارند، طرحی را که خواستار کاهش اختیارات جنگی رئیسجمهور این کشور است به تصویب رساند. چند ساعت بعد از عقب نشینی آشکار ترامپ و دولت جمهوریحواه آمریکا پس از حمله موشکی به عین الاسد، اینک کل مجموعه حاکمیت و نظام آمریکا یکپارچه «غلط کردیم» را فریاد می زند.
عجب صحنه تاریخی عملیات «انتقام سخت» جمهوری اسلامی ایران رقم زده؛ انگار این موشک ها فقط به عین الاسد نخورده بلکه دقیقتر به قلب و مغز مجلس و دولت آمریکا نیز اصابت کرده است. الان در آمریکا درباره عقب نشینی در برابر ایران اختلافی بین جمهوریخواهان و دموکرات ها نیست و این یکی از تاریخیترین اجماع های ملی آمریکا هست!
سی سال قبل امام خمینی درباره احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران فرمود: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند». امروز آیت الله خامنهای کاری کرده است که خود مقامات آمریکا این جمله را فریاد بزنند. این تازه تنها با ۱۳ موشک اتفاق افتاده ...
✍ مهدی جهان تیغی
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 چه کسانی باید محاکمه شوند؟
🔻بررسی ابعاد حادثه #هواپیمای_اوکراینی
1️⃣ مسئله اول؛ حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی سه حالت دارد:
🔹الف) عامدانه بوده؛ یعنی فرد پشت پدافند، بصورت عامدانه شلیک کرده یا دستور رسیده که شلیک کند. در این حالت یک عامل نفوذی پشت پدافند نشسته یا مسئول بالایی که به او دستور داده که هواپیمای مسافربری زده شود نفوذی است. آیا هیچ نظام و کشوری با این کار برای خود حاشیه سازی می کند؟ پس باید عامل نفوذی شناسایی شود. باید بررسی شود.
🔹ب) سهوی بوده؛ یعنی فردی که پشت پدافند نشسته، در تشخیص دچار اشتباه شده؛ آنهایی که با ماهیت پدافند آشنایی دارند می دانند اقدام یک پدافند، حاصل تصمیم افسری است که پشت پدافند نشسته و باید در دو ثانیه یا بیشتر تصمیم بگیرد که بزند یا نزند! خب این افسر تصمیم گیر اساساً فرصت ندارد مسئله را به مقام بالا ارجاع دهد و کسب تکلیف کند. خودش می ماند و تصمیم گیری در لحظه؛ اگر حقیقتاً این مسئله سهوی بوده، چه نیازی است به پروپاگاندای رئیس جمهور یا بیانیه ضعیف ستاد کل؟ چرا باید سربازکشی و افسرکشی را مطالبه کرد؟ آیا من بعد کسی جرأت میکند پشت پدافند بنشیند؟
🔹ج) پدافند با هوشیاری زده؛ یعنی هواپیما دچار انحراف از مسیر شده و به منطقه ممنوعه وارد شده است و پدافند به وظیفه اش عمل کرده است. حالا سؤال اینجاست چرا هواپیما از مسیر انحراف یافته؟ آیا خطای سهوی خلبان یا نقص فنی بوده و یا هواپیما کنترل خود را از دست داده؟ یا یک عامل انسانی و نفوذی و انتحاری سعی بر انحراف هواپیما داشته؟ یا سیستم الکترونیکی آن هک شده است؟ باید بررسی شود اگر واقعاً هواپیما منحرف شده است، اگر زده نمی شد چه اتفاقی می افتاد؟
2️⃣ مسئله دوم؛ مهم ترین مسئله؛ چرا زمانیکه کشور در شرایط جنگی است و به پایگاه نظامی دشمن، ده ها موشک شلیک کرده و دشمن هم آماده حمله به مواضع ماست، پروازها کنسل نشده اند و اجازه پرواز داده می شود؟ مسئولیت این کار بعهده کیست؟ چرا غفلت شده؟ مگر همین کشورهای عربی کل پروازهایشان را تا شرایط عادی، کنسل نکرده اند؟ عاملان این غفلت باید محاکمه شوند.
3️⃣ مسئله سوم؛ اگر پدافند دچار خطای سهوی شده باشد، شاید بتوان از این خطا گذشت ولی نمی توان براحتی از تعلل و از دست دادن زمان گذشت! در حال حاضر بیشتر نارضایتی ها به این علت است که چرا طی چند روز گذشته، واقعیات ماجرا به مردم گفته نشده یا دیر گفته شد؟ باید با کسانی که در این زمینه کوتاهی کرده اند برخورد شود نه با آن افسر پشت سامانه پدافند!
4️⃣ مسئله چهارم؛ ملت ایران باید بداند دشمن اصلی اش کیست. هنوز یک هفته از خون حاج قاسم سلیمانی نگذشته؛ سریع دشمن اصلی را فراموش نکنیم. فراموش نکنیم دشمن به ما و محبوب ترین فرد نظامی ما حمله کرده و فراموش نکنیم جمهوری اسلامی بعد از 70 سال پایگاه آمریکایی را موشک باران کرده و بیش از 300 نفر از نیروهای دشمن را کشته و زخمی کرده؛ چرا زود تحت تأثیر رسانه ها و فضای مجازی، خودمان را می بازیم؟! یاد این شعر می افتم: «ایستادی به جنگ رودرو/خنجر از پشت میزند دشمن /گویی از ما و در نهان بر ما/ وطنم پشت حیله را بشکن».
#داود_مدرسی_یان
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 خبرنگار CNN: ما در عین الاسد حتما تلفات دادهایم
◽خبرنگار CNN در اولین گزارش تصویری از پایگاه نظامی عین الاسد میگوید:
🔺اینجا محل خوابگاه نظامیان بوده. این یکی از ۱۰ جایی هست که موشکهای ایران فرود آمده.
🔺زنده ماندن در جایی که چنین فاجعهی بزرگی رخ داده، بعید به نظر میرسد.
🔺ابهامها در مورد سرنوشت افراد بالا گرفته است. آنچه به ما گفته شده، همهی واقعیت نیست.
🔺حمله در شب اتفاق افتاده و بعید است به خاطر ناامنی در منطقه، افراد خارج از پایگاه بوده باشند.
🔺زنده ماندن در کنار این حفرهی بزرگ ناشی از برخورد موشک، بسیار بعید است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔸طرح شناسایی کشور مستقل فلسطینی توسط اتحادیه اروپا
🔹با تغییر رویکرد آمریکا درباره شهرکهای صهیونیستی، اتحادیه اروپا به پیشنهاد وزیر خارجه لوکزامبورگ در جلسه آینده خود، درباره گزینه به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین بحث و رایزنی خواهد کرد. مقاله حاضر به بررسی چشمانداز این موضوع میپردازد.
🔹 در سالهای اخیر پارلمانهای برخی از کشورهای اروپایی شامل، فرانسه، پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، لوکزامبورگ ایرلند و انگلستان از حکومتهایشان خواستهاند که فلسطین را به رسمیت بشناسند. سوئد در سال ۲۰۱۴ تبدیل به نخستین کشور عضو اتحادیه اروپا شد که فلسطین را به رسمیت شناخت. البته مالت و قبرس و برخی از کشورهای شرق اروپا قبل از پیوستن به اتحادیه اروپا فلسطین را به رسمیت شناخته بودند.
🔹جایگاه اتحادیه اروپا در مسئله فلسطین در مقایسه با دیگر بازیگران و مخصوصاً آمریکا به جایگاه کمکخلبان تشبیه میشود. در هر هواپیمایی یک خلبان و یک کمکخلبان هست؛ اگر اتفاقی برای خلبان افتاد کمکخلبان وارد عمل می شود. در واقع نقشی که اتحادیه اروپا در سالهای اخیر در منازعه اسرائیل و فلسطین ایفا کرده است نقش یک کمکخلبان در کنار آمریکا به عنوان خلبانی بوده است که رهبری فرآیند صلح را بر عهده داشته است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️انتشار جزئیاتی درباره ترور سردار سلیمانی
🔹ان بی سی نیوز در گزارشی جزئیات جدیدی را درباره چگونگی ترور سردار قاسم سلیمانی منتشر کرد.
🔹پایگاه اینترنتی ان بی سی نیوز گزارش داد آمریکاییها منتظر او بودند. عناصر سازمان اطلاعات جاسوسی آمریکا (سیا) با استفاده از اطلاعات مخبرهایی در فرودگاه دمشق، دقیقا میدانستند چه زمانی هواپیمای حامل سردار سلیمانی به سمت بغداد پرواز میکند. اطلاعات دریافتی از اسرائیل نیز، به تایید این جزئیات کمک کرد.
🔹به محض فرود هواپیمای ایرباس ای ۳۲۰ چام وینگز، جاسوسان آمریکایی در فرودگاه اصلی عراق که محل اسکان نیروهای نظامی آمریکا بود، محل دقیق این هواپیما را تایید کردند.
🔹بنا بر این گزارش، پهپادهای آمریکایی خودروها را از خروجی فرودگاه تعقیب کرده و خودروی همراهان پیش از خودروی دو فرمانده قرار گرفت. پس از تأیید میدانی [عوامل نفوذی]، ناظران اتاق عملیات که در مقر فرماندهی نیروهای مرکزی آمریکا (سنتکام) در دوحه پایتخت قطر حضور داشتند دستور شلیک چهار موشک به خودروها را دادند و هیچ کس از افراد هدف، زنده نماند.
🔹سردار شهید قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس، فرمانده الحشد الشعبی و تعدادی دیگر از مبارزان و فرماندهان مقاومت جبهه مقاومت طی حمله هوایی ناجوانمردانه نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی به فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 شمخانی: طولانی شدن اعلام دلیل سقوط هواپیمای اکراینی به دلیل ضرورت بررسی همه فرضیهها از جمله «اقدامات احتمالی دشمن در جمینگ»، «هک سیستمها»، «موضوع نفوذ» و عوامل مرتبط دیگر بوده است
🔻دبیر شورای عالی امنیت ملی:
از اولین ساعات سقوط هواپیما، جمهوری اسلامی ایران با دعوت و پذیرش مجموعه کشورهای ذیربط خارجی شرایط بررسی کارشناسی سانحه بدون هیچ محدودیتی را فراهم کرد که این خود نشانهای از حسن نیت ما در پیگیری دقیق و اعلام صادقانه نتیجه بررسیها بود.
از همان ابتدا هیچ قصدی برای کتمان دلایل این حادثه وجود نداشت، به ویژه آنکه با توجه به ماهیت و شاخصهای فنی آشکارساز، اساسا امکان کتمان غیرممکن است.
توجه به این نکته ضروری است که اثبات هر یک از عوامل تاثیرگذار بر شلیک موشک، میتوانست نحوه اطلاع رسانی و واکنش کشور به این رخداد را در شرایط کاملا متفاوتی قرار دهد.
ابعاد تاسف از حادثه جانگداز سقوط هواپیمای اوکراینی را سردار سرافراز حاجی زاده از زبان مجموعه حاکمیت و با بیان این عبارت که «ای کاش ما مرده بودیم و شاهد این رخداد غم بار نبودیم»، عنوان کرد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی عصر امروز خود گفت: «حاج قاسم پیش از سفر به سمت عراق اینجا در لبنان نزد ما بود. حاج ابومهدی مهندس تماس گرفت و گفت حاجی به عراق نیایید اینجا شرایط خوب نیست. حاج قاسم گفت میدانم خوب نیست اما میآیم. شهید مهندس نیز با وجود آنکه میدانست شرایط خوب نیست برای استقبال به فرودگاه رفت در حالی که لزومی نداشت شخصا برود. این خواست خدا بود که این دو نفر با توجه به شباهتهایشان با هم به شهادت برسند. این موضوع اتفاقی نبود.»
2️⃣ امیر قطر عصر امروز با حسن روحانی، رئیسجمهور دیدار و گفتوگو کرد. برخی از رسانهها از دیدار وی با رهبر معظم انقلاب اسلامی تا ساعتی دیگر خبر دادهاند.
3️⃣ تظاهرات مردمی در لبنان روز گذشته در برخی مناطق بیروت و جنوب این کشور برای هشتادمین روز متوالی برگزار شد. تظاهراتکنندگان در مقابل منزل «عماد عثمان» مدیرکل نیروهای امنیت داخلی در منطقه «رأس النبع» بیروت تجمع کردند و به آنچه «سیاست سرکوب و ارعاب» نامیدند، اعتراض کردند.
4️⃣ آتشبس در استان ادلب سوریه و همچنین در لیبی از بامداد امروز همزمان آغاز شده و «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه امروز (یکشنبه) از روند اجرایی آتشبس در این دو منطقه ابراز رضایت کرد.
5️⃣ «آبه شینزو» نخستوزیر ژاپن که شب گذشته (شنبه) در رأس هیأتی وارد عربستان شده بود، امروز ظهر با «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی دیدار کرد.
6️⃣ نیروهای دولتی سوریه حمله صدها شبهنظامی به نزدیکی شهرک «جرجناز» در شرق استان ادلب را دفع کردند.
7️⃣ یک عضو پارلمان عراق از جمله اهداف ملاقات روز گذشته نخستوزیر عراق با مقامات منطقه کردستان عراق را متقاعد کردن آنها به ضرورت اخراج نیروهای ائتلاف آمریکایی از خاک کشورش خواند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️ نویسنده آمریکایی: ایران استراتژی بلندمدتی برای خروج آمریکا از منطقه دارد
❇️ رابین رایت نویسنده نیویورکر و پژوهشگر موسسه ویلسون در مقالهای به تبعات ترور سردار سلیمانی و تنشها میان ایران و آمریکا پرداخته است. به نوشته رایت آمریکا تاکتیکهای کوتاهمدت برای مواجهه با گروههای نیابتی یا کشتن یک فرمانده دارد اما ایران استراتژی بلندمدت برای خروج آمریکا از منطقه دارد که طی 40 سال گذشته تغییر نکرده است.
❇️ رایت مینویسد:«هماکنون تهران بسیار تواناتر از گذشته است. فعالیتهای [موسوم به] ناحیه خاکستری ایران تکامل پیدا کردهاند (عملیاتهای مخفی، حملات نیابتی و جنگ سایبری)»«آمریکا توانایی ضربه به ایران را دارد اما ایران نیز نشان داده میتواند این ضربهها را خنثی کند. آمریکا به گروههای شیه نظامی واکنش نشان میدهد اما هنوز نحوه مواجهه خلاقانه و پویا با ملت ایران را نیافته است.»
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
هدایت شده از دلنگار
🔵 هوشیار باشیم درحادثه هواپیما غرق نشویم
✍ دکتر محمود رضا امینی
🔸حادثه تاسف بار هواپیمای اوکراینی در آسمان تهران کام همه را تلخ کرد این درحالی بود که جشن موفقیت انتقام از آمریکا درپایگاه عین الاسد پس ازغم شهادت سردار سلیمانی میتوانست موجب التیام وخوشحالی برای مردم باشد،اینکه ابعاد این حادثه شامل چه مواردی است یا پاسخ های فراوان فنی و تخصصی و مردمی آن چیست ،قطعاً نیاز به واکاوی دقیق تردارد و با وجود اطلاعات کافی است که می توان تحلیل نمود اما نکاتی درحواشی این حادثه پدیدار گشته که قابل تامل می باشد.
دراینکه جنگ ایران و آمریکا یک واقعیت است و تهدیدات طرفین توانسته و میتواند عملی شودتردیدی ندارد ونیروهای مسلح می باید همواره در آمادگی لازم قرار داشته باشند و نمیتوان خط و نشان های دشمن را حتی اگربلوف سیاسی باشد نادیده انگاشت امااینکه جریانهایی ناخواسته ولی بی تردید هدایت شده تلاش درتضعیف یکی از مهمترین عوامل قدرت نیروهای مسلح یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وباتاکید برظرفیت های موشکی می نمایند جای تامل است .
سوال این است آیادرحال جنگ صلاح است که نیروهای نظامی بویژه عوامل موثر و بازدارنده موشکی تضعیف شود ؟ پاسخ منفی است و هیچ عاملی نباید موجب تضعیف شود و حتی باید موجبات تقویت آنان را نیز فراهم نمود.
🔸همانطور که گفته شد سپاه یکی از مهمترین عوامل اقتدار نیروهای مسلح و نظام اسلامی و قدرت منطقه ای آن می باشد لذانباید فراموش کرد در سناریوی دشمن دو موضوع حائز اهمیت بوده است یکی ساختار موشکی و دیگری مسئولین و فرماندهان ممتاز ،حال اینک نوک پیکان اتهام از سوی بیگانگان به هوا فضای سپاه و فرمانده آن نشانه رفته است و حرکت در این مسیریعنی در راستای سناریوی دشمن حرکت کردن
همه نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه و... نشان داده اند که علاوه بر ماموریت ذاتی ، همواره در همه گرفتاریها و مشکلات همراه مردم ، درعین حال افتخار آفرین در اقتدار ملی بوده و هستند و این را مردم ماحتی درسیل ها و زلزله هاوالبته توسعه و پیشرفت وسازندگی کشور شاهد بوده اند و اینکه سردار بی بدیل حاجی زاده پذیرش مسئولیت نمودند و در پی آن فرمانده سپاه اعلام همدردی و پذیرش مسئولیت می نماید اگرچه یک اتفاق نمونه و بی سابقه اخلاقی و نظامی است اما به هیچ وجه دلیلی بر ناتوانی و عقب نشینی از موضع اقتدار برای حفظ منافع ملی نیست و قطعاً و یقیناً همانطور که سردار سلامی فرمانده محترم سپاه در مجلس شورای اسلامی برای نمایندگان مردم قول جبران می دهد با اقدامات خوشحال کننده غم این حادثه را خواهند زدود
🔸آنچه مهم است اینکه بنظر می رسد سناریوهایی طراحی شده و متاسفانه گاهی هماهنگ شده در داخل کشور می رود تاخواستگاه دشمن یعنی تضعیف ظرفیت دفاعی و موشکی کشور را باعث شود و مردم باید هوشیار باشند که این حادثه هواپیمایی اوکراینی بهانه ای نگردد که اطلاعات نظامی و طبقه بندی به بهانه بررسی و همکاری به دشمن داده شود .همه و همه می پذیریم که اشتباهی روی داده است اما نمی پذیریم که سپاه و هوافضای سپاه در مسلخ معامله سیاسی و تبلیغاتی و حتی اطلاعاتی قرار گیرد .
👌مردم هوشیار هستند و هوشیار باشند که همواره دشمن خارجی و داخلی از آب کره می گیرد .
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔸تأملی بر تلاش برای خروج نظامی آمریکا از عراق
🔹خروج نظامی آمریکا از عراق، اگرچه میتواند دستاوردهای مهمی داشته باشد، اما مسیری است که چالشها و البته تبعاتی نیز دارد که باید درباره آنها تدبیری اندیشیده شود. دو پرسش کلیدی در این زمینه وجود دارد: یکی اینکه موانع خروج نظامی آمریکا از عراق چیست؟ و دوم اینکه واجهه آمریکا با وضعیت جدید چگونه خواهد بود؟
🔹برخی از رهبران شیعی ازجمله نوری المالکی، حیدرالعبادی و عمار الحکیم را نمیتوان چندان موافق خروج نظامی آمریکا دانست. بسیاری از این افراد احتمالاً آمریکا را توازنبخش قدرت ایران در عراق دانسته و معتقدند اگر نفوذ و حضور واشنگتن در بغداد کاهش یابد، تهران نیز توجه کمتری به آنها خواهد داشت.
🔹تنها گروهی که احتمالاً انگیزههای مختلفی برای اخراج نظامیان آمریکایی از عراق دارد، حشدالشعبی است. حشد اما برای کسب این هدف، چه راهبردی را میتواند به کار گیرد؟ حملات نظامی پراکنده به پایگاههای آمریکایی مانند آنچه پس از سال ۲۰۰۳ اتفاق افتاد یا اتخاذ نوع خاصی از سیاستورزی برای همراه کردن سایر جریانهای سیاسی؟
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️ویژگی های قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران از نگاه مرکز مطالعاتی غربی
📝#گزارش
🔸مرکز مطالعات راهبردی بینالملل طی گزارشی به بررسی ویژگیهای فرهنگی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران پرداخته است.
🔸این گزارش در ابتدای مطلب خود مینویسد: ایران با آمریکا درگیر جنگ نرم است. ایران از ابزارهای رسمی و غیررسمی برای تأثیرگذاری بر جمعیت در سراسر جهان استفاده میکند. کارزار اطلاعاتی خود را با استفاده از انتشارات جمهوری اسلامی ایران، مراکز فرهنگی، دانشگاهها و بنیادهای خیریه گسترش داده است.
🔸اگرچه در آمریکا توجه زیادی به تواناییها و فعالیتهای نظامی ایران شده است. اما توجه کمتری به قدرت نرم ایران و تلاشهایش برای گسترش نفوذش شده است.
🔸این گزارش دو استدلال اصلی را ارائه میدهد:
1️⃣ اول، ایران به صراحت درگیر جنگ نرم یا جنگ ویژه با غرب و بهطور خاص ایالاتمتحده است.
2️⃣دوم ایران از هر دو ابزار رسمی و غیررسمی مزایای جنگ نرم استفاده میکند.
🔸همچنین گزارش فوق معتقد است: برای مثال نمونههایی از پخش محصولات فرهنگی در ایران وجود دارد که توسط مراکزی مانند تلویزیون رسمی ایران تا مراکز فرهنگی غیررسمی وجود دارد.
🔸تلاشهای آمریکا برای رقابت ایدئولوژیک با ایران بسیار موقت و کم بودجه است. آمریکا و سایر کشورهای غربی نهتنها باید تلاش کنند تا با استفاده از قدرت نرم با ایران رقابت کنند، بلکه نباید فقط روی ابزارهای نظامی، مالی و دیپلماتیک تمرکز کنند.
🔸قدرت نرم ایران بهطور جداییناپذیری با ایدئولوژی انقلابی این کشور و میراث گذشته آن بهعنوان یک کشور باشکوه در ارتباط است.
🔸گزارش جاری میافزاید: این تفکر عمیقاً الهام گرفته از تفسیر آیتالله خمینی درباره حکومت سیاسی دوازده امامی است که معتقد بود این مدل حکومت، موثرترین راه برای ایجاد یک دولت ایدئال است. مفهوم انقلاب اسلامی (امام) خمینی محدود به ایران نبود، بلکه شامل صدور ایدئولوژی انقلاب اسلامی به خارج از کشور بود.
🔸همچنین در این مطلب به این نکته اشاره شده که قدرت نرم در ایران از بالا به پایین و متمرکز در دست ولیفقیه و سایر مقامات دولتی است. مقامات ایرانی تلاش کردهاند ارزشهای سیاسی و فرهنگی ایرانی را در سراسر خاورمیانه و مناطق دیگر از جمله جمعیت فارسیزبان در آسیای میانه، اقلیتهای شیعه در غرب آسیا، آسیای جنوبی و هدایت جمعیت شیعه و غیر شیعه در آفریقا، آمریکای لاتین، آسیا، اروپا و آمریکای شمالی گسترش دهند.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
از هر زاویه بنگریم، و دلیل شلیک موشک به هواپیمای مسافربری را هر چه بدانیم، خطای انسانی یا اختلال سیستم پدافندی بهردلیل، ضعف یا حمله سایبری، علت اصلی فاجعه پدیدآمده تداوم پروازهای غیرنظامی است در فضای جنگی. بعبارت دیگر، حتی اگر هواپیمای مسافربری به دلیل اصابت موشک آمریکا نیز سقوط میکرد، مقصر کسانی بودند که اجازه دادند پروازهای مسافربری به روال عادی ادامه یابد.
✍عبدالله شهبازی
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
چند سوال از رییس جمهور درباره هواپیمای اوکراینی
سخنان امروز آقای روحانی درباره هواپیمای اوکراینی برای من غیرمنتظره نبود. مثل همیشه می دانستم که به زودی سمت طرف خارجی خواهد ایستاد و با همان ادبیاتی سخن خواهد گفت که آنها در این روزها سخن گفته اند.
اکنون که اقای روحانی گفته خطا، فردی نبوده و دیگران هم مقصرند و خواستار شفاف سازی بیشتر شده، چند سوال از ایشان می پرسم:
1- اینکه پذیرش مسئولیت از سوی سپاه گام اول بوده و باید با گام های دیگر تکمیل شود، تقریبا کلمه به کلمه همان چیزی است که جاستین ترودو و بوریس جانسون گفته اند. آیا آقای روحانی جایی مواضع خود را با انگلیسی ها و کانادایی ها هماهنگ می کند؟ منظور ایشان از گام های بعدی چیست و چقدر با منظور طرف خارجی منطبق است؟
2- شنیده ایم آقای روحانی قبل از پذیرش رسمی مسئولیت از سوی سپاه، که در هر حال رخ می داد، اصرار داشته دست امریکا پر است و به زودی اسناد مهمی علیه ایران رو خواهد کرد. آیا ممکن است آقای رییس جمهوری بگویند دقیقا چه چیزی دست امریکا بود، ایشان از کجا اطلاع داشت آنها چه در دست دارند و چرا امریکا نهایتا هیچ چیز منتشرنکرد؟!
3-یکی از ابهام های اصلی درباره هدف قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی این است که چرا نهاد مربوطه آسمان تهران را در وضعیت جنگی کلیر نکرده بود. یک گمانه خیلی جدی می گوید علت، نامه ای بوده که آقای ظریف تقریبا همزمان با حمله عین الاسد به طرف امریکایی نوشته و در آن اطمینان خاطر داده که این حمله پایان عملیات ایران است و حمله دیگری در کار نخواهد بود. ظاهرا همین نامه نهاد مسئول را متقاعد کرده کار تمام شده و نیازی به حفظ وضعیت قرمز در آسمان تهران نیست. آیا مقدور است آقای رییس جمهور درباره نقش وزیر خارجه خود در این باره توضیح بدهند؟
4- جمعه شب و در حالی که جلسه شورای عالی امنیت ملی تازه پایان یافته بود، سحام نیوز که ارگان اصلی جریان فتنه است و از خارج از ایران مدیریت می شود، در توئیتی محتوای جلسه را فاش کرد. توئیت لحنی کاملا جانبدارانه و حمایتگرانه نسبت به آقای روحانی داشت. آیا امکانپذیر است آقای روحانی دستور پیگیری سریع منشا این درز اطلاعاتی را داده و نتیجه را با شفافیت به مردم گزارش کنند؟ سوال های دیگری هم البته هست.
✍مهدی محمدی
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ کابینه عربستان سعودی امروز سهشنبه به حمله ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عراق واکنش نشان داد و گفت، «پادشاهی سعودی در کنار عراق میایستد».
2️⃣ رئیسجمهور ترکیه با تهدید به انجام اقدام نظامی علیه دولت سوریه، مدعی شد با این کار قصد دارد مانع نقض آتشبس در ادلب شود.
3️⃣ وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که خلیفه حفتر فرمانده نیروهای شرق لیبی بدون امضای توافقنامه آتش بس، روسیه را ترک کرد.
4️⃣ رئیسجمهور لبنان در سخنانی گفت قرار بود دولت جدید هفته پیش تشکیل شود اما موانعی جلوی این امر را گرفت. رئیس پارلمان لبنان نیز اعلام کرد، شروطی که نخستوزیر مکلف برای خود در نظر گرفته تشکیل دولت را سخت کرده اما وی حاضر است به دولت جدید گرچه بر خلاف تمایلش باشد، رأی اعتماد دهد.
5️⃣ روزنامه سوری الوطن نشست مقامات امنیتی سوریه و ترکیه در مسکو را حامل پیامهای مهم سیاسی خواند و گفت که طرف سوری در آن بر پایبندی دمشق به آزادسازی کامل ادلب و خاک سوریه از تروریسم تاکید کرد.
6️⃣ معاون دبیر کل جنبش النجباء عراق با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی حق بزرگی بر گردن عراق دارد، گفت اگر دولت عراق نتواند نظامیان بیگانه را از خاک این کشور اخراج کند گروههای مقاومت عراق ظرف مدت کوتاهی این هدف را محقق میکنند.
7️⃣ وزیر امور خارجه روسیه تصریح کرد که ترور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در واقع تخطی آمریکا از تمامی مرزهای قانونی و انسانی بوده است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴بسمه تعالی
جناب آقای روحانی
ریاست محترم جمهور
سلام علیکم
♦️کارشناسان معتبری از جمله سخنگوی سامانه Flightradar24 در گفت وگو با روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، با تحلیل اطلاعات مسیر پرواز ۷۵۲ و ویدئوهای مرتبط، اعلام کردهاند که دستگاه Transponder این هواپیما از کار افتاده و "۲۰ تا ۳۰ ثانیه پیش از اینکه مورد اصابت موشک قرار گیرد، ارسال سیگنال شناسایی به عنوان هواپیمای مسافربری متوقف شده است".
این دست اطلاعات فنی و تخصصی به این معنی است که رئیس جمهور ایران اسلامی حداقل کاری که باید بکند، طرح احتمال خرابکاری در سیستم transponder بوئینگ ساقط شده و نشان رفتن انگشت اتهام بهسوی کسانی است که بلافاصله ادعای ساقط شدن بوئینگ اوکراینی توسط پدافند ایران را مطرح کردند و سابقه جنایات مشابه علیه بشریت را نیز دارند.
♦️اولا پاسخ این سوال بسیار مهم است که چرا آقای روحانی به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی، نه تنها این اطلاعات مهم را در موضعگیری سیاسی خود نادیده میگیرد و هیچ مسئولیتی در رابطه با پیگیری این موضوع متوجه خود نمیداند، بلکه بدون اینکه تحقیقاتی انجام گرفته باشد، انگشت اتهام را به سوی نیروهای مسلح خودی نشانه میرود و با تبرئه رسمی خرابکاران احتمالی خارجی، حکم "اشتباه نابخشودنی" برای نیروهای مسلح ایرانی صادر میکند؟
ثانیا از جنابعالی که در دوره فرماندهیتان بر سیستم پدافند هوایی کشور، هواپیمای شهید عباس بابایی توسط نیروهای خودی ساقط شد و شما آن را به خطای یک اپراتور "بسیجی" نسبت دادید، چگونه این سخن امروز را بپذیریم که میگویید "به دلیل آشنایی کمی که با پدافند دارم در این داستان فقط یک فرد نمیتواند مقصر باشد فقط کسی که شاسی را فشار داده مقصر نیست"؟
♦️آیا این تجاهل از واقعیات، این ادبیات و این تناقضات، نباید ما را درباره نیت خیر گوینده دچار تردید نماید؟
علیالقاعده جنابعالی امروز بیش از هر روز دیگری باید دریافته باشید که دنیای آینده دنیای موشکهاست و ملتی اگر موشک نداشته باشد، زیر آتش موشکهای وحوش عالم، قتل عام خواهد شد. این است که انتظار داریم در اسرع وقت "اشتباه نابخشودنی" خود را جبران کرده و منبعد درباره مسائل مرتبط با امنیت ملی، مدبرانه سخن بگویید.
سید یاسر جبرائیلی
۲۴ دیماه ۹۸
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
♦️تمایل هند به خرید سامانه موشکی اس -400؛ دلایل و پیامدها
📝تحلیل
🔶دولت هند اخیراً ابراز تمایل نموده که از روسیه سامانه موشکی اس – 400 خریداری نماید. این موضوع با واکنش منفی دولت آمریکا مواجه شده است. اما دلایل تمایل هند به خرید سامانه اس- 400 را باید در دو نکته جستوجو کرد.
🔶اهمیت یافتن سایر کشورها مانند روسیه و چین در امور نظامی و فروش تجهیزات مرتبط به آنها. امروزه یکی از عمده نگرانیهای آمریکا در خصوص روسیه و چین، همین توسعه برنامه نظامی آنها است. این مسئله زمانی اهمیت پبدا میکند که دانسته شود یکی از علائم افول هژمونی آمریکا در محیط بینالملل، شامل همین وضعیت است.
🔶نکته دیگر ناکارآمدی سیستمهای پدافند موشکی آمریکا است. طی ماههای اخیر در جریان دو واقعه این ناکارآمدی به منصه ظهور رسیده است. واقعه اول شامل حمله پهپادی نیروهای یمنی به مجتمع آرامکوی عربستان و ضعف سامانههای پاتریوت آمریکایی در رهگیری و انهدام هواگردهای یمنی بود.
🔶اما واقعه دوم حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه عین الاسد آمریکا در عراق است. در این حمله هم بهمانند مورد اول، سامانههای پدافند آمریکایی از رهگیری و انهدام موشکهای ایران عاجز بودند.
🔶این وضعیت باعث شده که کشورهای مختلف نظیر هند از سامانههای پدافندی آمریکا ناامید شده و به دنبال جستوجوی گزینههای دیگری بروند.
🔶اما در تحلیل پیامد این وضعیت باید گفت چنانکه دولت ترکیه با جدیت با درخواست دولت آمریکا برای لغو قرارداد خرید اس- 400 مخالفت کرد، دولت هند هم به احتمال بسیار زیاد چنین رفتاری را در پیش میگیرد و هرگونه رفتار سلبی دولت آمریکا نهتنها برایش مثمر نخواهد بود، بلکه باعث دور شدن بیشتر این کشورها از آمریکا و نزدیکی بیشترشان به روسیه و چین میشود.
🔶بهتبع این وضعیت احتمالی، همین شرایط باعث بلوکبندی کشورهای نوظهور با یکدیگر و تشدید افول هژمونی آمریکا خواهد شد.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
هدایت شده از خط انقلاب تا ظهور
🔸ترامپ بد دهان!
⛔️باتوجه به توهین بسیار زشت رئیس جمهور کثیف آمریکا در سخنرانی خود به شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی همگی با هشتگ انگلیسیِ
#FoulMouthedTrump
#FoulMouthedTrump
#FoulMouthedTrump
عکس فوق را در صفحات فضای مجازی خود با تگ ترامپ کثیف و خانواده اش منتشر خواهیم کرد!
ما ایرانیان نخواهیم گذاشت یک سگ ولگرد به سردار بزرگ و قهرمان ملی ما با کمال وقاحت بی احترامی و توهین کند...
#پویش_ترامپ_بد_دهان
#اتحادیه_عماریون ↙️
@etehadieh_amariyon
هدایت شده از خط انقلاب تا ظهور
👈با آمریکا چه کرده ای، حاج قاسم؟!
🔹هیچ عجیب نیست ترامپ، ناسزایی را که سزاوار خود اوست، به شهید سلیمانی گفته است.
🔸بنی امیه و بنی مروان حتی سالها پس از شهادت امیر مومنان علیه السلام، مامور کرده بودند بالای منابر به آن حضرت دشنام بگویند؛ از بس که عظمت امیرمومنان، حقارت آنها را به رخ می کشید.
🔹داغی که حاج قاسم در عراق و سوریه و لبنان وفلسطین و یمن و بحرین، بر پشت بوش و اوباما و ترامپ و هیئت حاکمه جبار آمریکا گذاشته، داغی نیست که حتی با شهادت او از بین برود.
🔸رقم ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ دلار هزینه ای که تنها ابرقدرت قرن ۲۱ در منطقه کرد و همه نابود شد، در مقابل ازاله حیثیت آمریکا هیچ است و این بلای بزرگ را حاج قاسم سر آمریکا آورد.
🔹بگذار ترامپ پارس کند؛ خیلی ها در دنیا می دانند که سردار سلیمانی و همرزمانش، تا کجای ترامپ را سوزانده اند و این سوزش، نه تمام شدنی است و نه قابل گفتن.
🔸حاج قاسم به امیر مومنان (ع) اقتدا کرده بود و چنان پیروی نمی تواند دشمن را به غیظ و غضب نیاورد؛ حتی پس از شهادت.
#ترامپ #ترامپ_دیوانه #ترامپ_احمق
#FoulMouthedTrump
#FoulMouthedTrump
#FoulMouthedTrump
#اتحادیه_عماریون ↙️
@etehadieh_amariyon
آیا پیروزی دموکراتها به کاهش فشار بر ایران میانجامد؟
📝تحلیل
🔶 جان کری وزیر خارجه دولت اوباما طی یادداشتی مورخ 19 دی 1398 در نیویورکتایمز تحت عنوان دیپلماسی کار میکرد تا وقتی ترامپ آن را رها کرد؛ به نقد سیاست خارجی دولت آمریکا در قبال ایران پرداخت. وی با اشاره به اینکه تشدید تنشها از جمله ترور سپهبد سلیمانی ایران را از پایبندی به برجام دور کرده، با انتقاد از کمپین «فشار حداکثری» بیان میدارد:«خروج آمریکا از برجام ما را در میان متحدانمان منزوی و گزینههای ما در منطقه را محدود کرد».
🔶 کری سردار سلیمانی را دشمن آمریکا عنوان میکند که همکاری ارتش ایالات متحده با او در نبرد با داعش، یک استثنا بود. ولی شهادت ایشان را سبب تضعیف نداهای مذاکرهجویانه در ایران و تقویت جریانی قلمداد میکند که از آن تحت عنوان تندروها نام میبرد.
🔶 به نظر کری، برجام فرصتی برای افزایش فشار به ایران در دیگر موضوعات بود. او اقرار میکند آمریکا قصد داشت به همراه متحدانش در عین پایبندی به برجام، تحریمهای چندجانبه عمیقی علیه ایران به اتهامهای تهدید رژیم صهیونیستی، تجهیز حزبالله، فعالیت در سوریه، دخالت در یمن، برنامه موشکهای بالستیک و نقض حقوق بشر اِعمال کنند.
🔶نکته کلیدی یادداشت کری این جمله است:«دیپلماسی به موفقیتی دست یافت که تحریمها به تنهایی به آن نرسید». نقد او به سیاست خارجی ترامپ، کنار نهادن سیاست «چماق و هویج» است. یکجانبهگرایی و فقدان ارائه بسته جایگزین، دو مؤلفه مهمی است که تمایز فشارهای ترامپ با اوباما را نشان میدهد.
🔶 تجربه سیاست خارجی اوباما در ایجاد اجماع و تحریم همهجانبه علیه پرونده هستهای ایران حتی با همراهی روسیه و چین، گویای آن است که استقرار دموکراتها در کاخ سفید نهتنها به تعدیل فشارها منجر نمیشود؛ بلکه آن را تعمیق و گسترش خواهد داد. ولی تمرکز بر «فشار حداکثری» یکجانبه، بدون ارائه آلترناتیوهای جذاب متناظر با سوژه اختلافی، صرفاً به مقاومت ایران و کاهش تمایل به گفتوگو در ساخت قدرت و افکار عمومی خواهد انجامید.
🔶 وجود نواقص ساختاری در اقتصاد رانتیر ایران به ویژه وابستگی بودجه به نفت و فقدان پیوست اقتصادی متناظر با نفوذ منطقهای، از جمله تهدیداتی است که میتواند در آینده همچنان طمع دموکراتهای آمریکا برای تداوم سیاست فشار تؤام با دیپلماسی را افزایش دهد. پس تا زمانی که برخی برنامههای اصلاحی داخلی به انجام نرسد، امید به کاهش فشارها ناشی از استقرار دموکراتها، واهی خواهد بود.
#اتحادیه_عماریون
@khaAbar_amariyon
#منطقه_در_یک_نگاه
1️⃣ رئیس شورای عالی دولت لیبی در طرابلس فاش کرد که سفارت امارات در مسکو، مانع امضای توافق آتشبس توسط فرمانده نیروهای شرق لیبی و دولت وفاق ملی (غرب لیبی) شد.
2️⃣ رئیسجمهور روسیه هشدار داد درگیریهای خاورمیانه بهراحتی میتوانند در سطح جهان گسترش یابند و این وظیفه پنج کشور عضو دائم شورای امنیت است که از آن جلوگیری کنند.
3️⃣ یک پایگاه نظامی دریایی و هوایی در مصر امروز و با حضور «عبدالفتاح السیسی» رئیسجمهور مصر و «محمد بن زاید» ولیعهد امارات افتتاح شد.
4️⃣ وزیر دفاع ترکیه ضمن اعلام انجام مذاکره میان آنکارا و مسکو درباره ایجاد منطقه امن در شمال سوریه گفت برای اعلام شکست آتشبس در لیبی زود است.
5️⃣ «عبدالله دوم» شاه اردن امروز در سخنانی در پارلمان اروپا گفت که اسرائیل میخواهد راهحلی را تحمیل کند که حتی نمیتوان به آن فکر کرد و آن تشکیل دولت واحد است. وی افزود: بدون حل منازعه فلسطین، منطقه روی آرامش نخواهد دید.
6️⃣ ارتش رژیم صهیونیستی در ارزیابی سالانه خود مربوط به سال ۲۰۲۰ میلادی، برای نخستینبار دولت ترکیه را در لیست تهدیدهای فوری علیه این رژیم اضافه کرد.
7️⃣ پارلمان عربی در بیانیهای در حمایت از نیروهای شرق لیبی، حضور نظامی ترکیه در لیبی را رد کرد و اقدام آنکارا را بر خلاف قوانین بینالمللی دانست. در همین حال روزنامه گاردین نوشت، ترکیه در حال اعزام 2 هزار نیروی ارتش آزاد سوریه به لیبی برای حمایت از دولت وفاق ملی است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🍃 شهدا الگوی جاودانگی 🍃
.
عملیات بیت المقدس بدجوری مجروح شد . ترڪش خورده بود بہ سرش ،
با اصرار بردیمش اورژانس .
میگفت : « ڪسی نفهمہ زخمی شدم . همینجا مداوام ڪنید ».
دڪتر اومد گفت : «زخمش عمیقہ ، باید بخیہ بشہ ».
بستریش ڪردند . از بس خونریزی داشت بی هوش شد .
یہ مدت گذشت . یڪدفعہ از جا پرید .
گفت : « پاشو بریم خط ».
قسمش دادم . گفتم : « آخہ تو ڪه بی هوش بودی ، چی شد یهو از جا پریدی »؟
گفت : « بهت میگم بہ شرطی ڪه تا وقتی زنده ام بہ ڪسی چیزی نگی .
« وقتی توی اتاق خوابیده بودم ، دیدم خانم فاطمه زهرا (س) اومدند داخل .»
« فرمودند : «چیہ ؟ چرا خوابیدی ؟»
عرض ڪردم : « سرم مجروح شده ، نمیتونم ادامہ بدم ». حضرت دستی بہ سرم ڪشیدند و فرمودند : « بلند شو ، بلند شو ، چیزی نیست . بلند شو برو بہ ڪارهات برس . » بہ خاطر همین است ڪه هر جا ڪه میروید حاج احمد ڪاظمیحسینیہ فاطمه الزهرا (س) ساختہ است
👈« سردار عشق و شهید عرفہ
🌹شهید حاج احمد کاظمی
روحش شاد و یادش گرامیباد.
🌹باهم صلواتی نثار همه شهدا کنیم 🌹
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔵 الگوی یک انقلابی واقعی
شاید بعضی اعلام کنند باکدام الگو میتوان یک انقلابی واقعی را برای انتخابات پیش رو ملاک قرار داد و خصوصیات و ویژگی های فردی و اجتماعی یک انقلابی واقعی کدامند ؟ برای پاسخ به این سوال بهترین مصداق را میتوان #سردار_شهید_حاج_قاسم_سلیمانی معرفی نمود .
موارد زیر بخشهایی ازخصوصیات و ویژیگهای الگو بودن این بزرگ مرد انقلابی در ابعاد مختلف است که بدان اشاره می شود :
۱. ولایتمداری :خیلی افراد هستند که خود را ولایتمدار میدانند اما آیا واقعا اینگونه اند؟سردار شهید سلیمانی در عمل و در اعماق وجود ولایت مدار بود یعنی اطاعت خالصانه همراه با بصیرت و شناخت ، فرمان ایشان را در امتداد فرامین پیامبر (ص) و ائمه اطهار(ع) میدانست و ولایت مطلقه فقیه را در غیاب امام عصر(عج) نائب ایشان و اطاعت را بر خود واجب میدانست .
۲. مدیر و مدبر : داشتن تخصص و معلومات و تجربه سالیان دراز به همراه بصیرت که ناشی از تقوا و خودساختگی بود این شهید را فرماندهی دارای عمق بینش و اراِئه نظرات دقیق کارشناسانه و مدیریت و هدایت موفق مجموعه تحت مسئولیت نموده بود.
۳. شجاعت : گاهی یک تصمیم یا یک موضع و... با هزاران اما و اگر مواجه هست داشتن شجاعت و شهامت دراعلام و اجرا ازویژگیهای برجسته وی بود
۴. دشمن شناسی : یکی از معیارهای اصلی هدف گذاری، برنامه ریزی و اقدام بموقع و بجا ، داشتن شناخت کافی از دشمن یا دشمنان است این شهید عزیزدر دشمن شناسی برجسته بود و همواره برای هر تدبیر یا اقدام دشمن بدلیل اشرافیت ، تدابیر و اقدامات متقابل و بموقع داشت و در این مسیر هیچگاه تحت تاثیر اشخاص و افکار قرار نگرفت.
۵. پاکدامنی و پرهیز از آلودگی : برای داشتن بصیرت باید خود را از آلودگی ها و رانت و فساد و... پاکیزه نمود . این شهید همواره مراقب بود و نسبت به بیت المال حساسیت ویژه داشت و از جایگاه ومناصب متعلقه به نفع خود و خانواده و بستگان و.... استفاده نمی نمود.
۶. اشدا الکفار رحما بینهم : در بین مردم و دوستداران و همکاران دارای برجسته ترین رفتار و عطوفت و تواضع و فروتنی بود اما در مواجه با دشمنان مشتی آهنین بود که همواره نام او لرزه برتن دشمنان انداخته بود
۷. سیاستمدار :در عین اینکه فردی نظامی بود اما در سیاست نیز صاحب نظر و دارای بینش سیاس قابل تحسینی بود و هیچگاه در دسته بندی های سیاسی رایج قرار نگرفت
۸. باهوش و زیرک: دراین خصوص همین بس که بارها بدلیل هوش و ذکاوت مورد تحسین حضرت امام خامنه ای قرار گرفت.
۹. شعار و عمل : وقتی قول یا شعاری میداد حتما عمل میکرد(پایان حکومت داعش تا سه ماه دیگر)
۱۰. اقدام فراجناحی در حین مسئولیت و ماموریت:درانجام ماموریت منافع اسلام و انقلاب و ملت برای او ارحج ترین بود و این درحالی بود که نسبت به موضوعات مختلف نظرات و مواضع خود را داشت.
۱۱. صداقت در گفتار و عمل: یکی از مواردی که متاسفانه بعضی مدیران بدلایل مختلف فردی و سازمانی گرفتار آن شده اند ریا کاری و گزارشات دروغ و ساختگی به مدیران بالاتر و همچنین مجموعه های تحت امر و به تبع آن تصمیمات غلط می باشد. این شهید بزرگوار همواره صادقانه حقایق را مطرح و در عمل مدیری صادق بود ( محبوبیت در بین مدیران بالاتر و مدیران و نیروهای تحت امر بهترین مصداق است )
✍سهراب بختیاری
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه امروز در رسانههای خارجی:
◽اشپیگل
🔹این نشریه آلمانی در مطلبی با پوشش بیانات رهبر انقلاب نوشت آیتالله خامنهای درباره اعتماد به اروپاییها در توافق هستهای هشدار داد.
◽اسپوتنیک
🔹این خبرگزاری روسی در مطلبی نوشت: آیتالله خامنهای، رهبر ایران، در خطبههای نمازجمعه امروز تهران درباره ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکاییها گفت «ترور سردار سلیمانی بزدلانه بود و مایه روسیاهی آمریکا شد».
◽یورونیوز
🔹پایگاه اینترنتی این شبکه نوشت رهبر ایران روز جمعه در سخنانی پیش از اقامه نماز در تهران گفت آمریکاییها قویترین و سرشناسترین فرمانده مبارزه با تروریسم در منطقه را ترور کردند. رهبر ایران که برای نخستین بار پس از هشت سال در نماز جمعه تهران حضور پیدا کرده بود، تاکید کرد که ترور بزدلانه قاسم سلیمانی مایه روسیاهی آمریکا شد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon