⭕️ مدیریت لیبرالی
میخواستم یه تعریف خلاصه، راحت و عامه فهم از #مدیریت_لیبرالی ارایه بدم، دیدم آنچه که مردم در دولت #تدبیر_و_امید تجربه کردند بالاتر از هر تعریفی است...
چون آنها افتضاحات این مدیریت را از نوع تخصیص سبد کالا، حذف غیرکارشناسانه کارت سوخت، تعطیل کردن مسکن مهر، گرانی مفرط، بیکاری شدید، بسته شدن کارخانه ها و تولیدی های بسیار، خسارت در #برجام، معطل کردن ۶ ساله ملتی برای سراب! و... دیده اند.
این زمان و شیوه سهمیه بندی بنزین هم که به مجموعه عملکرد آنها نوبری جداگانه است و آنها همه را با پوست و خون و استخوان خود درک کرده اند، تا جاییکه نتیجه درکشان از این دولت این است که به عملکردشان امیدی ندارند و به وعده هایشان هم #اعتمادی نمی کنند.
🔻پ ن:
۱. واقعا، بی ارتباط ترین واژه های موجود برای این دولت همان #تدبیر_و_امید است.
۲. خود مردم باید بساط #مدیریت_لیبرالی را از مملکت جمع کنند و شر حضور این صاحبان نگرشهای عجیب و در عین حال مدعی را از سر خود کم کنند، البته از راه قانونی، شروع آن با انتخاب "نیروهای جوان حزباللهی" در انتخابات مجلس.
✍ محمود باقری
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 قضاوت با خودتان....‼️
❇️ #اپیزود_اول
🔻رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:
🔹همواره باید برای شنیدن نقدها و نظرات گوش شنوا داشته باشیم.
❇️ #اپیزود_دوم
🔻عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس:
🔹در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از اعتراض آقای رحیمپور به عملکرد دولت در گران کردن بنزین و درخواست برای پاسخگویی رئیسجمهور، مباحث تندی مطرح میشود که بعد از جدل تند صورت گرفته، روحانی جلسه این شورا را ترک کرد. ادبیات آقای روحانی در این جلسه غیرقابل دفاع بود!!
✍️ محمدصادق سلطانزاده
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 تحلیل کیهان نسبت به بازداشت عبدالرضا داوری
روزنامه کیهان نوشت:
#عبدالرضا_داوری از نزدیکان محمود احمدینژاد با دستور قضایی بازداشت شده است.
براساس کسب اطلاع خبرنگار فارس این فرد به اتهام همکاری با شبکه معاند آمدنیوز بازداشت شده است.
امروز غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود گفته بود که مستندات خوبی از روحالله زم مدیر شبکه آمدنیوز به دست آورده است.
داوری از چهرههای نزدیک به مرحوم هاشمی و از هواداران وی در جریان نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که به دلایل نامعلومی بعد از شکست نامزد متبوعش، به دولت رقیب وی به ریاست محمود احمدینژاد، راه یافت.
وی در سالهای پایان دولت دهم ریاست صندوق بازنشستگی مس کشور را برعهده گرفت و در طول دولت نهم و دهم از اصلیترین چهرههای رسانهای وابسته به جریان انحرافی شناخته میشد که پیش از انتخابات سال ۸۸ نیز مسئولیت اداره کل پژوهش و همچنین معاونت خبر خبرگزاری جمهوری اسلامی را برعهده داشت.
وی همچنین مسئولیت یکی از سایتهای خبری نزدیک به رئیسجمهور سابق را بر عهده داشت که ید طولایی در اتهامپراکنی علیه اصولگرایان دارد.
اتهامزنیهای داوری علیه اصولگرایان، او را به چهره محبوب روزنامههای اصلاحطلب تبدیل کرده بود.
داوری پیش از این در خرداد ماه سال ۹۶ برای تحمل حبس به مدت ۳ سال بازداشت شد اما سرانجام در شهریور ماه سال ۹۷ و پس از نقض حکم صادر شده از سوی دیوان عالی کشور آزاد شد.
۲۲ مهر امسال بود که سپاه پاسداران از بازداشت روحالله زم سرشبکه کانال تلگرامی #آمدنیوز خبر داد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای نوبخت در نامهای به رهبری معظم نوشت: در ادای وظیفه برنامه و بودجه ریزی در راستای رشد و پیشرفت کشور با اهتمام مضاعف برای تحقق این آرمانها اقدام خواهیم کرد.
متن نامه اقای نوبخت به حضرت آیت الله خامنهای به شرح زیر است:
پیرو فرمایشات داهیانه حضرتعالی در دیدار با تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در ۲۸ آبان لازم میدانم به عنوان مسئول سازمان برنامه و بودجه کشور که وظیفه برنامه ریزی وبودجه ریزی در راستای رشد و پیشرفت ایران اسلامی را بر عهده دارد اولا از رهنمودهای آن رهبر فرزانه اظهار امتنان نمایم و اطمینان دهم که با اهتمام مضاعف نسبت به تحقق این آرمانها اقدام خواهیم کرد.
ثانیا به استحضار میرساند که این سازمان با اتکال به الطاف الهی و در پیروی از فرمان حضرت عالی در آذر ماه ۱۳۹۷ مبنی بر ((تدوین نقشه راه وبرنامه کلی اصلاح ساختار بودجه عمومی)) با یک سال تلاش شبانه روزی و با بهره گیری از ظرفیتهای کارشناسی این سازمان و گروههای متعددی از متخصصین، اندیشمندان و قابلیتهای موجود در دانشگاه، پژوهشکدههای فعال در این حوزه و نیز دستگاههای اجرایی، طرح اصلاح ساختاری بودجه و نقشه راه آن را آماده نموده و حسب تاکید حضرت عالی در موعد مقرر به شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه تقدیم کرد پس از آن، جزئیات این طرح به صورت مستمر بر اساس برنامه زمان بندی شده به آن شورای محترم ارائه شد که به ترتیب اولویت در حال بررسی است.
با تشکر فراوان از دغدغه و حمایتهای حضرت عالی در خصوص اصلاحات ساختاری بودجه، به پیوست گزارش این طرح که بر چهار محور ((درآمد زایی پایدار، هزینه کرد کارا، ارتقای ثبات، توسعه وعدالت و اصلاحات نهادی بودجه)) استوار است و مشتمل بر ۹ بسته، ۲۳ برنامه و ۶۵ پروژه است شامل موارد ذیل تقدیم حضورتان میگردد:
- خلاصه طرح - گزارش آسیب شناسی بودجه - برنامههای پیشنهادی - نقشه راه - گزارش پشتیبان
همچنین مراتب آمادگی خود و همکارانم را جهت ارائه این طرح در محضر شریف حضرتعالی اعلام میدارم.
امید است با تاسی به منویات و بهره مندی از حمایت آن رهبر فرزانه، زمینه قطع وابستگی بودجه به نفت و تبدیل تهدیدهای ناشی از تحریمهای ظالمانه به فرصت زمینه اصلاحات اساسی در بودجه فراهم گردد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹از استادکار تا فوق لیسانس...
🔺قدیمالایام در اروپا-همچون همه جای عالم- اصناف شاگردپروری میکردند. از آهنگر تا بافنده اجازه داشتند چند شاگرد به صورت محدود داشته باشند. این شاگردها معمولا ۷ سال زیر نظر استاد فنآموزی کرده و به مقام استادکاری میرسیدند.
🔺کم کم اصناف متشکل شدند و شاگردپروری هم نظم و نسق یافت. صنایع که متشکل شدند، اصول و قواعد شاگردپروری هم مدون شد و بازه زمانی ۷ ساله برای استادکار شدن شاگردان حالت رسمیتری یافت. برای این نظام آموزشی نام University انتخاب شد و درجه Master of Arts یا همان استادکار به کسی داده شد که زیر نظر یک استاد واجد شرایط، هفت سال کار میکرد.
🔺امروز در جامعه ما University دانشگاه است و درجه MA همان فوق لیسانس. اسامی همان است اما آن رابطه استاد-شاگردی و نظام آموزشی به کل دگرگون شده است. اساسا دانشجو هیچ نسبتی با کار ندارد که استادکار شود. طنز تلخی است که دانشگاهی که اصناف و صنایع بنا کرده بودند تا حرفه خود را به کارآموزان منتقل کنند، امروز بزرگترین مسئلهاش عدم ارتباط با صنعت است!
🔺اغلب کسانی که مدرک فوق لیسانس میگیرند، نه تنها استادکار نیستند، بلکه اگر وارد حرفهای شوند، باید نزد استاد واقعی مدتی کارآموزی کنند تا بتوانند کاری انجام دهند. یعنی پس از اخذ مدرک از دانشگاه، باید تازه وارد همان یونیورسیتی واقعی شوند که قدیم وجود داشت، وگرنه کاری از عهدهشان برنمیآید.
🔺هیچ اشکالی ندارد که ما از این وابستگی به مسیر رها شویم، تعلق به نظامات کمخاصیت آموزشی کنونی را بشکنیم و طرحی نو دراندازیم تا یک رابطه استاد-شاگردی واقعی در صنایع شکل بگیرد و "فوق لیسانسی"ی که تحویل جامعه میدهیم واقعا "استادکار" باشد.
#سیدیاسرجبرائیلی
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
✅ #سوال:
چرا اعتراضات در ایران همیشه به آشوب کشیده می شود!؟
◀️ #پاسخ: چند دلیل برای این موضوع متصور است:
1- فرهنگ اعتراض مدنی در کشور ما بسیار ضعیف است.
2- یک اقلیت ضد انقلاب خشن در کشور وجود دارد که همیشه اعتراضات آرام را به خشونت می کشد.
3- تبلیغات و عملیات روانی استکبار جهانی علیه افکار عمومی کشور و هدایت آن به سمت خشونت نقش ویژه ای در این وضعیت دارد.
4- محیط منطقه ما در غرب آسیا محیطی امنیتی است و در محیط امنیتی عملا اعتراض مدنی آرام به سختی متصور است.
5- نارضایتی انباشته شده از عملکرد بخشهایی از حاکمیت نیز نقشی اساسی در اعتراضات خشونت آمیز دارد.
6- بخشی از حاکمیت در ایران در اشغال نفوذی های غرب است و اقدامات آنها در خشونت زایی اجتماعی بسیار موثر است.
7- شکسته شدن اقتدار نیروهای امنیتی و انتظامی در کشور و جری شدن اراذل و اوباش نیز نقشی اساسی در وضعیت موجود دارد.
8- نهاد نمایندگی ملت در حاکمیت یعنی مجلس، نتوانسته در تراز مطالبات مردمی قرار گیرد بنابراین انباشت مطالبات بی پاسخ، تولید خشونت می کند.
9- مشکلات اقتصادی، بیکاری جوانان، بی عدالتی و موارد مشابه نیز به نوبه خود باعث وجود بستر قوی خشونت زایی در جامعه ایران شده است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
⛔️وقتی سنگ پا هم کم می آورد....
نقدی به بیانیه ۷۷ نفر از #اصلاح_طلبان درباره #اغتشاشات اخیر
✳️ روز یکشنبه ۲۶ آبان ۹۸ در بحبوحه اغتشاشات اشرار و اوباش در برخی از نقاط کشور که با سو استفاده از اعتراضات و مطالبات به حق مردم و با هدایت عوامل خارج نشین، امنیت و آرامش کشور را هدف قرار داده بودند، جمعی از اصلاح طلبان در بیانیه ای گستاخانه بجای پذیرش مسئولیت خود در به وجود آمدن این وضعیت برای کشور و با ادعای دفاع از حق اعتراض مردم، با پررویی هرچه تمام تر، به نیروهای حافظ امنیت کشور حمله کرده و خواستار محاکمه آنان شدند.
✳️ نکته جالب توجه آن است که این افراد علی رغم آنکه از گروه های مختلفی همچون: #سازمان_مجاهدین_انقلاب_اسلامی، #حزب_اتحاد_ملت و #جبهه_مشارکت و... هستند ولی به طور قاطع از حامیان، طرفداران و همفکران #دولت_فعلی به حساب می آیند و نقش بسزایی در روی کار آمدن این دولت دارند.
✳️ از جمله این افراد #احمد_منتظری فرزند #آقای_منتظری و نیز همسرش #زهرا_ربانی_املشی است، #احمد_منتظری با توجه به در دست داشتن مسئولیت #دفتر_آقای_منتظری پس از مرگ وی، در انتخابات سال 92 و 96 با استفاده از این جایگاه از حامیان جدی و صریح #دولت_تدبیر_و_امید بود و بیانیه های صادره از طرف دفتر آقای منتظری در حمایت از #دولت_روحانی خود گواهی روشن بر این ماجرا می باشد.
✳️ ظاهرا #احمد_منتظری و دیگر دوستان اصلاح طلبش فراموش کرده اند که با چه ادبیات و وعده هایی مردم را متقاعد به رای دادن به دولت فعلی کردند و در این راه از دروغ و سیاه نمایی چیزی فرو گذار نکردند، پس نمی توانند امروزه خود را جدای از #دولت_بنفش بدانند و باید نسبت به کارنامه این دولت که حامی آن بودند و اکنون چنین اوضاع بحرانی را برای #معیشت_مردم به بار آورده است، پاسخگو باشند نه اینکه با فرار رو به جلو از پاسخگویی شانه خالی کنند.
✳️ این موضوع وقتی مضحک تر می شود که در بین امضا کنندگان نام #شهیندخت_ملاوردی نیز به چشم می آید، فردی که در حال حاضر از مسئولان دولت و دستیار #رییس_جمهور نیز می باشد و با امضای این بیانیه بطور رسمی خلاف موضع #روحانی در اغتشاشگر و مزدور نامیدن بانیان این اتفاقات، موضع گرفته است.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 گزارش وزارت دفاع آمریکا در مورد توان نظامی ایران
اخیراً وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا با انتشار گزارشی به بررسی توانمندی های نظامی و دفاعی ایران در حوزه ها و شاخه های مختلف پرداخته است.
در این گزارش اشاره شده است که ایران، آمریکا را بزرگترین تهدید و مانع بر سر راه رسیدن به جایگاه واقعی خود می داند.
این گزارش در مورد #راهبرد_نظامی ایران ادعا می کند که جمهوری اسلامی مجموعه تلفیقی و پیچیده از روش های متعارف و غیرمتعارف را برای ارتقاء توان بازدارندگی و پاسخگویی بکار گرفته است.
گزارش وزارت دفاع آمریکا، توان موشکی را محور اصلی و اساسی سیاست بازدارندگی ایران دانسته و آن را عامل کلیدی در برابر رقبا و دشمنان جمهوری اسلامی معرفی می کند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 شکستناپذیری ابران در برابر فتنهها
اندیشکده آمریکایی: نظام ایران از هر زمان دیگر مستحکمتر شده است
🔻بروکینگز:
نیروهای امنیتی ایران از «توانمندیهای گستردهای» برای کنترل ناآرامیها برخوردار هستند
دوامپذیری جمهوری اسلامی شاید مهمترین میراث انقلاب 1979 باشد.
هیچکدام از تحولات مهم در داخل یا اطراف ایران در طول 40 سال اخیر - نه تحول قابل توجه جامعه ایران، نه تعامل دوباره این کشور با دنیا و نه اصلاحات اندکی که توسط برخی جناحهای داخل نظام پیش برده شدند- نتوانسته تغییرات معناداری در جمهوری اسلامی ایجاد کند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
📍استعفا یا استتار؟!
رسانه ها در این روزها اخباری را منتشر می کنند که برخی نمایندگان معلوم الحال مجلس، در اعتراض به سهمیه بندی بنزین از سوی شورای هماهنگی سران قوا، قصد دارند از سمت نمایندگی استعفاء دهند.
اما استعفاء به دلیل سهمیه بندی بنزین نه تنها دردی را دوا نخواهد کرد، بلکه خود نشان از درد دیگری دارد و آن اینکه در میان این همه مسائل مهم کشور در طول این سال ها که مجلس دهم نسبت به آنها منفعل و یا بی تفاوت بوده و اتفاقاً تأثیر مستقیم بر زندگی و معیشت مردم گذاشته است، تنها سهمیه بندی بدون اجازه از مجلس بر بعضی نمایندگان گران آمده است!
استعفای آنها خواسته یا ناخواسته این شبهه را به ذهن متبادر می کند که برای فرار از پاسخگویی به مردم در برابر عملکرد چند ساله خود و داشتن برگ برنده در انتخابات آتی این کارها را انجام می دهند. از طرفی با توجه به اینکه مجلس دهم در ماه ها و روزهای پایانی کار خود قرار دارد، استعفا در مقطع کنونی در واقع روغن ریخته ای است که نذر امامزاده شده است. این را هم اضافه کنید که ممکن است این استعفاء از آن جهت باشد که آنها می دانند برای حضور در انتخابات آتی از سوی شورای نگهبان تأیید نخواهند شد و اگر هم تأیید شوند، مردم اعتنایی به آنها نخواهند کرد.
مجلس در این سال ها نشان داده که آن قدر نحیف و بی رمق است که این بازی های نمایشی نمی تواند تن نیمه جان آن را زنده کند. ضربه ای که در این سال ها ملت از مجلس ناکارآمد و فرمایشی خورده است شاید کمتر از ضربه ای نبود که بی تدبیری دولت به آنها زد. نفس های مجلس نه امروز که در روزهای پایانی فعالیت آن قرار داریم، بلکه از همان ابتدا که به حیات خلوت دولت و وکیل الدولة تبدیل شد، به شماره افتاد. هرچند که در انتقادها به مجلس کنونی باید حساب برخی نمایندگان متعهد و دلسوز مردم و کشور را از حساب برخی نماینده نماها جدا کنیم اما در هر صورت عملکرد مجموعه مجلس کار را به جایی رسانده است که نه تنها استعفا یک یا دو نماینده، که شاید استعفاء همه نمایندگان نیز برای مردم خیلی اهمیت نداشته باشد!
اما اگر واقعاً سهمیه بندی بنزین برخی نمایندگان را اندوهناک کرده است پس چرا این همه بی کفایتی دولت و عدم نظارت صحیح مجلس بر عملکرد دستگاه های اجرایی موجب نشد که آنها استعفا دهند؟ چرا با شکست برجام و به هم خوردن کاسه و کوزه های غرب گرایان، سینه چاکان برجام در مجلس، از مردم عذرخواهی نکرده و استعفا خود را تقدیم هیئت رئیسه نکردند؟ یادمان نمی رود که همین مجلس بارها استیضاح برخی وزرای ناکارآمد دولت را به محلی برای نمایش زدوبندهای دولت و مجلس تبدیل کرد. پنهان کاری، سیاسی بازی و لابی گری از مهمترین ویژگی های این مجلس است.
امروز برخی از نمایندگان مجلس به جای #استعفا باید به مردم جواب دهند که چرا تا امروز دولت و مجلس ثروت ملی را به صورت عادلانه بین همه مردم تقسیم نکرده اند؟ چه اتفاقی افتاد که آرامش اقتصادی جامعه به یک باره به هم خورد؟ زد و بند های دولت و مجلس چقدر به ضرر معیشت و زندگی مردم تمام شد؟
بنابراین یک سؤال بزرگ تر در اینجا وجود دارد و آن اینکه آیا بعضی نمایندگان مجلس با این کار واقعاً قصد استعفا دارند یا اینکه استعفا آنها یک نوع #استتار است برای خلاص شدن از بار انتقادات و کسب رأی در انتخابات آینده مجلس و یا به دست آوردن مسئولیت های احتمالی؟ البته این عده باید بدانند که حنای آنها دیگر نزد مردم رنگی ندارد و امروز روز محاکمه و پاسخگویی در برابر مردم است.
✍ رضا صفری
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
#اختصاصی
❄️ مدتی پیش قطر به ایران خبرداده بود که برنامه های مفصلی برای خرابکاری در ایران در حال اجرا است
🕶 حشدالشعبی هم طی رصدهای خود، اطلاعاتی ارائه کرده بودند که نقشه های بسیار خطرناکی برای ایران کشیده شده و بزودی ایران کانون فتنه و آتش خواهد شد...🔥
☄️ اما اردوغان بصورت علنی در سخنرانی خودش گفت که سازمان های اطلاعاتی ما ازاقدامات گسترده خرابکارانه علیه ایران خبر می دهند...
🎲 نیروهای اطلاعاتی ایران هم از ورود انبوه سلاح به کشور خبر میداد و همچنین برنامه های آموزشی گسترده ای که برای خرابکاری و.. توسط ضدانقلاب در دست اجرا بود
🌐 خب اخیرا دیدید که نقشه ترور سردار سلیمانی افشاشد
🔻هدف اصلی نیز ضربهزدن به کشور در اوایل زمستان بود تا کشور را در یک رکود شدید فرو ببرند.
🔹 حالا تصور کنید خطر به این بزرگی بیخ گوش کشور باشد و نظام دست روی دست بگذارد؛ چند ماه دیگر هم که انتخابات مجلس است ..
🕕 دستگیری روحالله زم که میبایست در روز تعیینشده خطوط و برنامه اصلی را به عناصر شبکهشده به صورت جمعی میداد نهاد تصمیمگیر در ایران را به این #فراست وادار کرده که خیلی زودتر تصمیم گرفته شود.
📌یعنی تا نقشه دشمن کامل نشده باید جلوش رو گرفت و با چوب کردن در لانهشان آنها را ناچار به بیرون آمدن کنند. 👌👌
⛔️ این اتفاق با اعلام ناگهانی قیمت بنزین روی داد و فوراً اتاقهای فرمان خارج از کشور فعال شده و با ترغیب و تهییج عناصر خود آنها را وادار به حضور در خیابانها بر اساس دستور العملهای صادره و آموزشهای دریافتشده کردند.
💎 با توجه به در دست بودن اسامی بیش از 2500 نفر از افراد مدنظر در نزد نهادهای امنیتی، سرشبکههای اصلی آنها تا صبح یکشنبه همگی دستگیر شدن و با اعترافهای صورت گرفته، خیلی زود گروه دیگری هم بازداشت شدند. با قطع اینترنت، عملا راه ارتباطی سایر عناصر با خارج قطع و راه برای قطع کردن سر مار، فراهم شد.
این یک سناریوی تخیلی نیست. تحلیلی است که بسیاری از شواهد، اون رو تایید میکنه
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔹ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده شما بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر بیش خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
#سیدیاسرجبرائیلی
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🚨انتقاد شديد رحیمپور ازغدی از دولت #روحانی!
🔻عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
در ۴۰ سال گذشته چوب اعتماد بیجا به دشمنان را خوردهایم، طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کردهایم.
برخی مسؤولان به بهانه آشتی با جهان میخواهند زیر سلطه آمریکا و استکبار بروند، ما با جهان مشکلی نداریم و تنها با جهانخواران مشکل داریم.
اگر سران سه قوه آدرس غلط به مردم دهند جامعه به انحراف کشیده میشود، ما برای پیشرفت احتیاج به باور فکری و استفاده حداکثری از ظرفیتهای خودمان داریم.
برجام و سند ۲۰۳۰ بر خلاف قانون اساسی و بدون اینکه در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود، اجرا شد.
احتمالا دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکنم، رسالت و وظیفه دانشگاهیان این است که بخشی از آسیبها را شناسایی کرده و راهحل مناسبی برای آنها ارائه دهند.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🍃داستان کوتاه 🍃
روزی مبلغی جوان، هیزم شکنی را در
حال کار در جنگل می بیند و با فهمیدن
اینکه هیزم شکن در تمام عمر خود
حتی اسمی از عیسی نشنیده است،
با خود می گوید:
«عجب فرصتی است برای به
دین آوردن این مرد!»
در اثنایی که هیزم شکن تمام روز به طور یکنواخت مشغول تکه کردن هیزم و حمل آنها با گاری بود، مبلغ جوان یک ریزصحبت می کرد، عاقبت از صحبت کردن باز می ایستد و می پرسد: «خب، حالا حاضری دین عیسی مسیح را بپذیری؟» هیزم شکن پاسخ می دهد: «نمی دانم ، شما تمام روز درباره عیسی مسیح و اینکه وی در همه مشکلات زندگی به یاری ما خواهد شتافت، حرف زدید، اما خود شما هیچ #کمکی به من نکردید.» ‼️
❌ #حکایت خیلی از آدماست که
فقط بلدند خوب حرف بزنند!
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
هدایت شده از همسران
🍃داستان کوتاه 🍃
روزی مبلغی جوان، هیزم شکنی را در
حال کار در جنگل می بیند و با فهمیدن
اینکه هیزم شکن در تمام عمر خود
حتی اسمی از عیسی نشنیده است،
با خود می گوید:
«عجب فرصتی است برای به
دین آوردن این مرد!»
در اثنایی که هیزم شکن تمام روز به طور یکنواخت مشغول تکه کردن هیزم و حمل آنها با گاری بود، مبلغ جوان یک ریزصحبت می کرد، عاقبت از صحبت کردن باز می ایستد و می پرسد: «خب، حالا حاضری دین عیسی مسیح را بپذیری؟» هیزم شکن پاسخ می دهد: «نمی دانم ، شما تمام روز درباره عیسی مسیح و اینکه وی در همه مشکلات زندگی به یاری ما خواهد شتافت، حرف زدید، اما خود شما هیچ #کمکی به من نکردید.» ‼️
❌ #حکایت خیلی از آدماست که
فقط بلدند خوب حرف بزنند!
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
💠 روشی که حضرت آقا در برابر بنی صدر به کار گرفت.
🔷 در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
🔷 در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
🔷 در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
🔷 ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
🔶 (04/ 09/ 1370) بيانات در ديدار با جمعى از هنرمندان
حجتالاسلام امینی خواه
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
✍️چرایی دفاع مصلحت اندیشانه امیرالمؤمنین(ع) از حکومت خلفا
🔰در سیره سیاسی امام امیرالمؤمنین(ع) مواردی از حمایت و دفاع مصلحت جویانه از برخی افراد و ساختارهایی که با اندیشه ها و انگیزه های ایشان فرسنگ ها فاصله داشتند، به چشم می خورد. به عنوان نمونه، ایشان علی رغم انتقادات فراوان روشی و مبنایی به عملکرد عثمان(خلیفه سوم)، در ماجرای شورش علیه او، با تصمیم معترضین برای قتل عثمان مخالف بود و آن را به دلایل متعدّد، به مصلحت جامعه اسلامی نمی دانست؛ تا جائیکه در این باره فرمودند:
🔸«وَ اللَّهِ لَقَدْ دَفَعْتُ عَنْهُ حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ آثِماً؛ به خدا سوگند آنقدر از او دفاع نمودم که ترسیدم گناهکار باشم!»( نهج البلاغه؛ خطبه۲۴۰)
ایشان همچنین، علی رغم مشروع ندانستن خلافت خلفای پیش از خود و انتقادات مبنایی و روشی که نسبت به عملکرد آنان داشتند،(ر.ک: نهج البلاغه؛ خطبه۳) همواره در امور مختلف حکومتی به آنان «مشورت» می دادند؛(برای نمونه رجوع کنید به خطبه های ۱۳۴ و ۱۴۶ نهج البلاغه) بگونه ای که از خلیفه دوم نقل شده که می گفت:
🔸«لَولا عَلیٌّ لَهَلَکَ عُمَر؛ اگر علی(ع) نبود عمر به هلاکت افتاده بود.»(ابن ابی الحدید، عزالدین ابوحامد؛ شرح نهج البلاغه؛ ج۱، ص۱۶)
🔰این نوع رفتارهای سیاسی امیرالمؤمنین(ع)، دلیلی جز این نداشت که امام(ع) معتقد بود در شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان، تضغیف حکومت خلفا، با وجود همه اشکالات مبنایی و روشی که به آنان وارد بود، موجب «طمع دشمنان برای نابودی اساس دین خدا» شده و همین حداقل ها هم از اسلام باقی نخواهد ماند.
🔰اگر دفاع امیرالمؤمنین(ع) از ساختارهای حکومتی که مسئولان آن را اساساً مشروع نمی دانستند، امری صحیح و منطقی است، چگونه دفاع از موجودیّت دولتی که در ذیل نظام اسلامیِ تحت ولایت ولیّ خدا قرار دارد و بارأی مستقیم مردم انتخاب شده است، منطقی نباشد؟
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ماجرای خالی کردن بار سنگ میان معترضان در اتوبان امام علی تهران به روایت راننده کامیون
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔵 افزایش چشمگیر قیمت خودرو و بی مسئولیتی متولیان
قیمت خودرو چند هفته ای است که روندی افزایش داشته و با سهمیهبندی و گرانی بنزین یک شوک قیمت دیگر به این بازار وارد شد، به گونه ای که هر خودرو بین 1 تا 3 میلیون تومان افزایش قیمت داشته است، نکته ای که درباره این تورم قیمت وجود دارد این است که چگونه با گرانی بنزین که هزینه حمل و نقل را بالا می برد، سود نگهداری خودرو را بیشتر می کند؟ عملا در محاسبات اقتصادی این رابطه معکوس است و با افزایش قیمت بنزین هزینه نگهداری خودرو بالا میرود، حتی استدلال برخی برای این افزایش قیمت که تکیه بر سرمایه ای بودن آن بوده نادرست است، زیرا وقتی یک کالای سرمایه می تواند مورد تقاضا قرار گیرد که با سه مقوله مواجه شود؛ نخست پیشبینی تورم ثانویه وجود داشته باشد، دوم اینکه مصرف آن افزایش یابد یا میزان عرضه کاهش یابد. در حال حاضر افزایش قیمت بنزین نه تنها روی هیچ کدام از سه عامل بالا تاثیر نمی گذارد، بلکه صرفه اقتصادی خرید خودرو را نیز کاهش می دهد.
در حال حاضر اگر بخواهیم به واقعیت بازار خودرو توجه کنیم این است که میزان تولید خودرو به شدت کاهش یافته و این روند از همان یک سال پیش آغاز شده و معلوم نیست قرار است این روند تا کی ادامه داشته باشد، با وجود اینکه وزیر صنعت، معدن و تجارت در واکنش به افزایش قیمت بارها اعلام کرده است که با «بهبود عرضه و پاسخگویی به تقاضا قیمت خودرو نیز تعدیل می شود.» البته تاکنون هیچگونه اقدامی از سوی این وزارتخانه برای کنترل قیمت خودرو انجام نشده و تنها استدلال آنها این است که نمی توانند قیمت خودروی که در بازار به وسیله خرید و فروش قیمت گذاری می شود را کنترل کنند، اما این بهانه ای برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت است.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت یازدهم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج درباره دلایل افزایش قیمت خودرو در شرایط کنونی، گفت: در حال حاضر بخشی از بازار متاثر از فضای روانی به دنبال بهره برداری است. از طرف دیگر خودروسازان داخلی به جای اینکه در روز 5000 خودرو تولید کنند کمتر از 2500 خودرو تولید میکنند و این مساله باعث شده میزان تقاضا در بازار بیش از عرضه باشد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 سوپر گاف خبرگزاري دولت براي فرار از مسئوليت قطع اينترنت توسط دولت
ايرنا: مجلس خبرگان مسدود شدن شبكه هاي اجتماعي را تصويب كرده!
خبرگان: هر مجلسي كه قانونگذار نيست.
پس از انتشار ۱۸ خبر در يك روز توسط ايسنا درباره قطع اينترنت، نسبت دادن تصويب مسدود شدن شبكه هاي اجتماعي به #مجلس_خبرگان توسط خبرگزاري دولت يك سوپر گاف محسوب مي شود.
در حالي كه ايرنا به نقل از آيت الله سيد احمد خاتمي نوشته: «كميسيون سياسي مجلس خبرگان انسداد شبكه هاي اجتماعي خارجي را تصويب كرده» آيت الله خاتمي به اين خبر واكنش جالبي نشان داد و گفت: سواد سياسي و اشراف به قوانين يكي از ضروريات رسانه داري است، من توصيه كميسيون سياسي مجلس خبرگان را گفتم ولي خبر با عنوان «تصويب قانون» درج شده!
آنقدر غلط بودن آن روشن است كه نياز به تكذيب يا توضيح ندارد. مجلس خبرگان اختيار و وظيفه اي براي قانون گذاري در اين زمينه ندارد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
✖️ولایت پذیری از سر جهل، کار درستیه؟
🔻گفت "من که متوجه نشدم چرا رهبری چنین تصمیمی گرفت؛ اما از سر ولایت پذیرفتم." گفتم احسنت؛ اما هنری نیست. گفت چرا؟ گفتم سالها پیش با مرحوم ابراهیم یزدی مصاحبه میکردم. می گفت "من به ولایت فقیه اعتقادی ندارم اما التزام عملی به ایشان دارم."
گفت: "یعنی بد است بگم نفهمیدم ولی به ولایت اعتماد دارم؟" گفتم "خوب است. ولی خیلی حداقلی است. اگر نفهمی و اعتماد کنی، عبور می کنی و به زندگیت میرسی. ولی اگر بفهمی، کمک می کنی حرف ولی جلو رود."
تعابیری از این دست که "رهبری بیشتر می فهمد و ما نمی فهمیم" ظاهر زیبایی دارد اما ناشی از کم کاری و سلب مسئولیت ماست.
🔻رهبر به فهم من و تو نیاز دارد نه اعتمادت. عقلت را می خواهد نه صرفا اطاعتت. عمل وقتی قیمت دارد که از سر علم باشد نه جهل.
🔻جوانی که چون و چرا (پرس و جو) کند تا تصمیم رهبری را بفهمد بسیار جلوتر است از کسی که نمی فهمد و اعتماد می کند. چون اولی عقلش را بکار بسته است و اگر در نهایت متوجه شود خودش ناصر امام می شود.
🔻مدتها پیش جناب صفار هرندی خاطره ای تعریف کرد تاریخی. (نقل به مضمون) می گفت با جمعی از اهالی روزنامه کیهان خدمت رهبری رسیدیم. پیش از سخنان ایشان هرکس سخنی گفت تا نوبت من رسید. من خطاب به رهبری گفتم به جوانان انقلابی می گویم شماها باید دست بر قبضه شمشیر و چشم به چشم رهبری باشید و با اشاره ایشان اقدام کنید.
اما رهبرانقلاب پاسخی می دهند که به نظر بسیار آموختنی است. ایشان به آقای هرندی می گویند "تعبیر لطیفی است. اما کارگشا نیست. اینها که همیشه چشم شان نمی تواند به چشم من باشد. بصیرتی لازم است که هرجا تشخیص دادند اقدام کنند."
🔻جوان انقلابی زمانی به وظیفه اش عمل کرده است که نقشه رهبری را فهم کند و برای تحقق آن اقدام کند. نه اینکه گوش به فرمان باشد تا هر وقت رهبری سخنی گفت آنرا تکرار کند.
🔻جوان مومنی که تلاش می کند اندیشه و نقشه رهبری را بفهمد و عمل کند حتا اگر اشتباه کند دهها برابربهتر از فردی است که می نشیند تا رهبری حرفی بزند و بعد اقدام کند. مثل خیلی از این سیاست مداران به ظاهر اصولگرا.
📝 محسن مهدیان
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
دولت در ۸ سال گذشته یک اتوبوس هم نخرید!
مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی کشور:
🔹قراربود دولت سالی ۲ هزار دستگاه اتوبوس خریداری کند، اما در ۸ سال گذشته یک اتوبوس هم نخریده است.
🔹۱۵ هزار دستگاه اتوبوس از ۲۰ هزار دستگاه فرسوده است.
🔹دولت هزار میلیارد تومان بدهی به اتحادیه دارد و ریالی از یارانه بلیت اتوبوس پرداخت نشده است.
🔸با توجه به سهمیهبندی بنزین ۴۰ درصد افزایش تقاضای سفر با اتوبوس در شهرها افزایش یافته است./فارس
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔻 #قدیری_ابیانه ( سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک):
🔹 وندی شرمن:👈 در مذاکرات "دقت داشتیم که #تحریمها موجب به خطر افتادن قدرت "روحانی" در ایران نشود"!
👈 چرا آمریکا میخواست قدرت روحانی حفظ شود
👈 مروری بر #خاطرات وندی شرمن رئیس تیم آمریکا در مذاکرات 1+5 برجام:
🔹 تیم "جلیلی" ما را "عذاب" می داد.
عراقچی در یک جلسه خواسته جدید ایران را مطرح کرد، #عصبانی شدم گریهام گرفت، عراقچی خواستهاش را پس گرفت!
➕ دقت داشتیم که تحریمها موجب به خطر افتادن قدرت " #روحانی" در ایران نشود!
🔸 عراقچی و تختروانچی به من #فرش_دستباف هدیه دادند اما من به آنها هدیه ندادم چون به لحاظ دیپلماتیک نباید به کشوری که با آنها رابطه نداریم هدیه بدهیم.
➖ در ژنو #مخفیانه برنز و سولیوان را از راه آشپزخانه وارد هتل میکردیم تا با ظریف دیدار کنند.
➕ وقتی ظریف #عصبانی میشد او را جواد صدا میزدم...
🔹 شرمن: در طول مذاکرات همواره با اسرائیل در ارتباط بودیم و از نظرات متخصصان فنی آنها استفاده میکردیم.
➖ با تیم مذاکره کننده ایران روابط دوستانه پیدا کردیم.
➕ عراقچی هنوز هم #عید_کریسمس برای من کارت تبریک می فرستد اما گویا خبر ندارد که من یهودی هستم، نه مسیحی
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon
🔴 #شبکه_ملی_اطلاعاتll مطالبه ای که معلوم نیست کی ثمر خواهد داد؟‼️
🔻 ما به شبکه ملی اطلاعات نیاز فوری داریم. داشتن شبکه ملی اطلاعات هم نیازمند داشتن مدیران با دغدغه و دارای نگاه بلندمدت است؛ مدیرانی که مقطعی و موردی، فکر نکرده و تصمیم نگیرند. حوادث این چند روز نشان داد ما همواره در پی علاج واقعه بعد از وقوع هستیم تا قبل از آن.
🔹 تجربه کشورهای دیگر در این زمینه نشان میدهد که نباید به مساله شبکه ملی اطلاعات، اینترنت ملی، تقویت پیامرسانهای داخلی و موتورهای جستجوی بومی نگاه سلیقهای داشت. ما با نداشتن شبکه ملی اطلاعات به قدرتمند شدن سایر کشورها در برابر خودمان از طریق دسترسی بدون قید و شرطشان به اطلاعات ایرانیها از طریق اینترنت جهانی کمک کردهایم.
🔹 آنچه ما در کشورمان با نام شبکه ملی اطلاعات میشناسیم در دنیا عناوین دیگری همچون شبکه ملی پهنباند (NBN) یا شبکه دولت الکترونیکی شناخته میشود.
🔹 در سال ۱۹۹۳ دولت کانادا طرحی را برای افزایش توسعه باند پهن و میزان اتصال شهروندان پایهریزی کرد. کره جنوبی در اواخر دهه ۹۰ طراحی شبکه پهن باند را با سرعت ۲ مگابایت بر ثانیه برای هر فرد آغاز کرد. دولت سوئد در سال ۱۹۹۹ سیاست توسعه شبکه های فیبر (باندپهن) را اجرایی کرد. دولت آلمان نیز در سال ۱۹۹۹ طرح « D21باند پهن» را برای حمایت و گسترش جامعه اطلاعاتی، به اجرا درآورد. دولت فرانسه نیز در سال ۲۰۰۱ راهبرد ملی با عنوان «پهنباند برای همه» را توسعه داد که تمرکز آن بر گسترش باند پهن در نواحی روستایی بود. چین، برزیل، انگلیس، هلند، استرالیا، هند، کویت، قطر و این اواخر عربستان سعودی و روسیه نیز شبکههایی مشابه ایجاد کردهاند.
🔻 #پینوشت
🔹غفاری مدیر پیامرسان ایتا : تعداد سرورهای تلگرام بیش از ۵۰ هزار سرور است و این در حالی است که پیامرسان ایتا حدود ۷۰ سرور در اختیار دارد و فکر نمیکنم تعداد مجموع سرورهای پیامرسانهای داخلی از ۵۰۰ سرور بیشتر باشد! یعنی تلگرام به تنهایی ۱۰۰ برابر مجموع پیامرسانهای داخلی سرور در اختیار دارد.
#خبر_گزاری_عماریون
@khaAbar_amariyon