#سلامامامزمانم
السَّلامُ عَلی الْمُدَّخَرِ لِکَرامَةِ اَوْلِیآءِ اللَّهِ وَ بَوارِ اَعْدآئِهِ
سلام بر مولایی که با آمدنش دوستان خدا سربلند می شوند و دشمنان خدا سر به نیست.🍂
سلام بر او و بر روزی که خدا در انتظار آن است.
📚 بحار الأنوار، جلد ۹۹ صفحه ۱۱۷
#آجرکاللهیاصاحبالزمان🖤
@hamsaran_beheshti18
❤️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧❤️
#انگیزشی
😍چشمانی داشته باش كه بهترين ها را می بيند
🧡قلبى كه بدترين ها را می بخشد
🍁ذهنى كه بدى ها را فراموش می كند
☺️و روحى كه هرگز ايمانش را نمی بازد...
@hamsaran_beheshti18
❤️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧❤️
💜فضیلت نماز متأهل:
🦋حضرت رسول اکرم صلوات الله علیه و آله مى فرمایند: «دو رکعت نمازی که ازدواج کرده می خواند برتر از هفتاد رکعت نمازی است که فرد عزب می خواند.»
📘 بحارالانوار، جلد ۱۳؛ صفحه ۲۱۹
#نمازاولوقت
@hamsaran_beheshti18
❤️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧❤️
🌹همسران بهشتی..🌹
#شله_زرد_نذری برای۱۰۰نفر
موادلازم:برنج نیم دانه :3کیلو_
شکر : 6کیل __ زعفران : 1مثقال_
گلاب: 5 پیمانه _دانه هل: 1/4پیمانه_
کره: 200گرم _خلال بادام: 500گرم_
خلال پسته و دارچين براي تزيين: به
ميزان لازم
طرز تهيه:
برای تهیه شله زرد ابتدا بایستی برنج را
شستشو بدهید و چند بار آب آنرا خالی
کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید
و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس
بخورد.
بعد آنرا همراه مقداری آب داخل قابلمه
بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از
جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید
و بگذارید به آرامی بپزد اگر مقدار آب
کم بود(قبل از ریختن شکر و بقیه مواد)
آب جوشیده اضافه کنید.
در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج
به ته قابلمه خواهد چسبید.کافی است
برنج و آب به آرامی بجوشد.
پس از اینکه برنج از قل قل افتاد بعدا
بایستی شکر را به آن اضافه کنید.زمان
می دهیم تا شکر و برنج با یکدیگر بپزد
و برنج تقریبا بپزد. بعد از اینکه برنج
کاملا له شد، کره و زعفران و هل را که
از قبل آماده کرده اید به مواد اضافه
کنید. مدت زمانی را اجازه بدهید تا
زعفران کاملا رنگ بندازد. تقریبا نیم
ساعت کافی می باشد.
وقتی حس کردید که غلظت مواد کافی
می باشد گلاب را اضافه کنید ، سپس
دمكني روي درِ قابلمه گذاشته و اجازه
بديد تا شله زرد جا بيفتد .
بعد از حدود يك ربع شله زرد را از روی
شعله بردارید.بعد از خاتمه کار شله زرد
را در ظرف بریزید و با دارچین و خلال
پسته آنرا تزئین کنید.
نكات:
حتما توجه داشته باشید که شکر را
زمانی به برنج اضافه کنید که برنج
نیم پز شده باشد.
در مرحله آخر اگر احساس کردید که آب
مواد کم می باشد می توانید کمی آب به
آن اضافه کنید.
غلظت مواد به خود شما بستگی دارد.
زمانی که شکر به برنج اضافه می کنید
سریعا کمی شکر آب خواهد انداخت.
پس توجه کنید که در این مرحله آب
اضافه نکنید.
اگر از خلال بادام در شله زرد خوشتان
می آید در یک ساعت آخر پخت آن ها
را اضافه کنید.
حداقل برنج را برای مقدر کم 3 الی 4
ساعت و برای مقدار زیاد از شب قبل
از تهیه خیس کنید.
@hamsaran_beheshti18
♥️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧♥️
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفت:
یار نزدیکتر از من به من است...
وین عجبتر که من از وی دورم...
@hamsaran_beheshti18
♥️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧♥️
5.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری هدیه بده تا هم به دل
دیگران بشینه هم خودت یه
چیزی این وسط گیرت بیاد!
@hamsaran_beheshti18
♥️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧♥️
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_شجاعی
✘ فرزند نوجوان و جوان من،
اشتباهات خود را نمیپذیرد!
این سوالی هست که والدین
باهاش درگیرند این کلیپ
ببینید و نشرش بدید.
@hamsaran_beheshti18
♥️✧❥꧁یازهرا꧂❥✧♥️