#روابط_با_خانواده_همسر
سلام ببخشید ممنونم از زحماتتون من خواهر شوهرام کوچیکن کلاس سوم و چهارم هستن میخواستم بدون چطور باهاشون رفتار کنم که دوسم داشته باشن و بهم احترام بزارن جاریمم کلاس هشتم هستش رابطمونم باهم خوبه اگه امکانش هست یه توضیحی بدید در مورد برخود باهشون ممنون میشم🌸
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر گرامی
تلاش شما و دغدغه شما برای ارتقا و بهبود رابط بد خانواده همسر قابل تقدیر هست.
⬅️نکته ای که باید در نظر بگیرید این هست که روابط شما قطعا باید مبتنی بر محبت و احترام باشه،حتی اگر چیزی گفته شد یا رفتاری از طرف خانواده همسر دیدید که ناراحت شدید،بهتر هست که نادیده بگیرید و بخشش کنید که خودش هم موجب روابط خیلی بهتر با همسر و با خانواده ی ایشون هست
⬅️ اما خیلی صمیمی به معنای این که در جریان جزئیات روابط شما با همسر و زندگیتون باشن یا همه راز هایی مربوط به شما،خانواده و همسرتون رو در جریانش قرار بگیرند و ان قدر نزدیک بشید که حریم خصوصی برای شما و همسر با خانواده همسر باقی نمونه درست نیست پس احترام و محبت در عین حفظ روابط خیلی مهم هست.
⬅️با توجه به این که خواهر شوهر های محترم در سنین کودکی هستند،با بازی هایی مشارکتی که باهاشون دارید،محبتی که دارید،و گاهی هدایای کوچکی که براشون تهیه میکنید یا اگر سفر میرید سوغاتی براشون بیارید،رابطه محبت آمیزی پیدا خواهید کرد ان شاالله.البته نه به شکلی که دیگه وظیفتون تلقی بشه .اما از محبت به جا و درست هیچ کس متصرر نخواهد شد.
⬅️از طرفی همون طور که قطعا خودتون هم رعایت میکنید،مراقبت بفرمایید که اون ها شاهد روابط عاطفی یا خدای نکرده شبه جنسی و جنسی شما و همسرتون نباشند.با این سنشون کم هست به این معنا نیست که مشاهده این مسائل براشون آسیب زا نیست.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#اختلافات_زوجین
باسلام وخسته نباشید جناب ببخشید،من زن ۲۹ ساله ده سال میشه که با شوهرم ازدواج کردمدوتا پسر یکی ۱۰سال یکی ۷ساله دارم،ولی من تو زندگیم از اول روی خوشی ندیدم،شوهرم آدم دمدمکی،هست،تو خونه هرچی حرف میزنیم کاری میکنم فوری تحویل خانواده اش میده،نسبت بهم سرده،ولی چشمش پاک هست،به کسی نظر خاصی نداره،ولی میگم براخونه برا بچه ها چیزی بخر نمیخره هرچی دل خودش میخواد میخره،تو خونه حرفمون کج میاد برادرام و مادرم وخواهرم،ومیکشه وسط ،چند بار کمک کردیم پول دادیم خونه بخره خرید مابقی پول ونداد خونه رو فروخت،ولی یه جوری می ره به خانوادش،حرفش و تحویل میده که منو مقصر میدونن،مادرش دخالت میکنه شبها می ره خونه اونا میخوابه من با دوتا بچه تنها اونم مستاجریم،واقعا خسته شدم این زندگی رو به خاطر دوتا بچه ام تحمل میکنم،حرفی هم پیش میاد میگه برو طلاق بگیر،من هم واقعا میترسم،نه پولی میده نه مهمونی میبره نه خواسته هامون و انجام میده گاهی تو خونه یه ساعت شاده گاهی اعصابش خرابه بچه ها رو علیه من پر میکنه،من واقعا موندم چیکار کنم طلاق بگیرم بچه هام اواره میشن بمونم صبرم لبریز شده،تا اینکه با کانال شما اشنا شدم گفتم بهتون اطلاع بدم کمکم کنین،ممنون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر محترم
⬅️همون طور که خودتون هم فرمودید قصد دارین به خاطر فرزندانتون زندگی مشترک رو ادامه بدید،خب شما که قصد دارید زندگی رو ادامه بدید بهتر هست تلاش بکنید برای حل مشکل که به جای یک عمر ناراحتی،با تلاش خودتون و یاری خدا ان شاالله بتونید زندگیتون رو بهتر بکنید و رنج کمتری متحمل بشید.
⬅️اولا توصیه میشه حتما صوت های هنر زن بودن یا طلاق عاطفی استاد پوراحمد رو گوش بدید.
⬅️باید طی یک فرآیندی سعی بکنید اعتماد و احترام که کم رنگ شده بیتون رو برگردونین،در این مورد،سعی بکنید اولا فضای دعوا و جر و بحث رو خودتون تو خونه به وجود نیارین،مدام غر زدن یا سرزنش همسر بابت کار هاش فقط رفتار ایشون رو تشدید میکنه،زمانی که ایشون میاد و اخلاقش خوب هست،شما تو همون زمان باید خیلی استقبال بکنید،خوش اخلاق،خوش خنده باشید،گله ها و ناراحتی های خودتون رو اون موقع پیش نکشید و از این طریق اون زمان خوش اخلاقی ایشون رو در خونه تثبیت و طولانی مدت تر کنید،و در برابر بد اخلاقی های ایشونم یک مدت صبر بکنید و با خدا معامله بکنید از این طریق که قطعا زنی که بر بداخلاقی همسرش صبر بکنه خداوند اجرش رو میده تا این رفتار منفی در اون کم و کمتر بشه.
⬅️شما نسبت به خانواده ایشون هییچ واکنش منفی نشون ندید و صحبت اعتراض آمیزی یا بی احترامی نسبت به خانواده ایشون نداشته باشید،حتی طوری رفتار بکنید که احترام از رفتار شما به خانواده ایشون برداشت بشه ،که تاثیر فوق العاده که جلب اعتماد و محبت ایشون نسبت به شما داره.
⬅️از طرفی به مردتون این احساس رو بدید که بهشون اعتماد دارین و حرفشون برای شما اهمیت داره،مثلا اگر خریدی میکنند واکنش منفی نشون ندید نسبت به خریدشون و اتفاقا بر عکس تعریف کنید از خریدشون.یا روز های بعد بگین مثلا فلان چیز رو که خرید کرده بودید خیلی خوب بود،دستتون درد نکنه.این نشون دادن اعتماد به همسر تاثیر فوق العاده ای در روابط زوجین داره.
وقتی شما این طور رفتار میکنید مطمئن باشید اثر هم نشینی اتفاق میافته یعنی ایشون هم وقتی متوجه محبت و اعتماد شما میشن روی رفتار هاشون تغییراتی ایجاد میکنند.
⬅️سعی کنید زمانی که تو خونه هستند در حد ۵،۱۰ دقیقه هم که شده ارتباط کلامی بدون تنش و تا حد امکان محبت آمیز نسبت به همسرتون داشته باشید.و مسائل مربوط به گذشته یا خانواده ها که ممکن هست موجب موجب تنش بشه به هیچ وجه پیش نکشید بلکه مسائل روزمره،مسائل جامعه یا مربوط به فرزندان که مورد علاقه ایشونم هست در این مورد صحبت بکنید.
⬅️اگر ان شاالله رفتارهایی که در بالا گفته شده موجب شد خلوتی با هم داشته باشید،پوشیدن لباس جذاب و رعایت نکات جذابیت جنسی رو حتما رعایت بفرمایید حتی اگر اوایل ایشون توجهی نکنند از این جهت که شما به خاطر وظایف زناشوییتون این کار رو انجام دادین مطمین باشید که پیش خداوند ماجور هستید و به خاطر خدای نکرده دلسرد نشید.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#بی_اعتمادی_به_همسر
سلام استاد پور احمد امیدوارم تنتون سلامت باشه ببخشید دخترم هفت ساله که ازدواج کرده و یک دختر دوساله داره و الان یک مدته بین دخترم و همسرش اختلاف شدیدی بوجود اومده دامادم آدم ریزبین است و دخترم فرد زود رنج و عصبی است الان دامادم میگه دختر شما زبونش رو نگه نمی داره و دروغ زیاد میگه در صورتیکه دخترم میگه من میترسم که بینم دعوا بشه بعضی چیزها رو پنهون میکنم الان جوری شده که دامادم خونه چیزی نمیخوره میگه اطمینان ندارم میخواد منو چیز خور کنه و الان دخترم اشتباهاتش رو پذیرفته ولی این آقا قبول نمیکنه و هر روز اتفاقات این هفت سال زندگی و پیش میکشه و هر دوشون دارند با بحث و جدل زندگی رو به کام همه تلخ میکنن از جنبعالی تقاضا دارم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم میترسم زندگیشون از هم بپاشه لطفا کمک کنید ممنونم🙏🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام به شما خواهر گرامی
دختر محترم بهتر هست که خودشون با مشاور مرتبط بشوند،و به طور کامل و مشخص در مورد مشکلشون صحبت بکنند،
به طور کلی اول فضای خانه باید آروم بشه،تا کم کم فضای اعتماد و احترام بین زوجین شکل بگیره،برای همه مشکلاتی که در زندگی هست دو راه حل هست،یا دعوا که عملا موجب فرسایش انرژی و اعصاب دو نفر میشه و هیچ مسئله ای رو حل نمیکنه یا تعامل که اون هم با توجه به شرایط ،روش خاص خودش رو با احتیاط باید در پیش بگیرن،و این فرآیند رو در مورد مشکل طی بکنند که از ابتدا آن چه اختلاف و دلخوری در رابطه شده را شناسایی بکنند و سعی کنند،به خصوص از دید طرف مقابل هم به مسئله نگاه کنند و بر اون اساس تغییرات لازم رو در خودشون به وجود بیارن.و خب البته برگشت اعتماد طبیعتا زمانبر هست.
اما اگر بی اعتمادی همسرشون ان قدر عمیق شده که با این روش جواب نمیده،بهتره خودشون شخصا با یک مشاور امین موضوع رو مطرح بکنند.چون اطلاعات دیگری هم برای ارائه مشاوره نیاز هست.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#استقلال_شوهر
من ۱۸سال هست تو خانواده شوهرم زندگی میکنم خورد و خوراک مون حتی تماشای تلویزیون هم در خانه پدر شوهر انجام میشود و هنگام خواب به واحد خودمون میریم خانواده شوهرم مذهبی هستند موقعی که بهش اعتراض میکنم میگه چون پدر و مادرم تنهاست چه اشکال داره پیش اونا باشیم به من وابسته آن چه فرقی داره بالا باشم یا پایین در ضمن خرجی خانواده اش به گردن آقامون هست حتی از ما خیلی انتظار دارن کارهای اونا برامون شده وظیفه حتی بدون اجازه اونا نمیتونم بریم بیرون متاسفانه اقامون قبول نمیکنه از اون خانه جدا شویم میگوید اگه از این خانه بیرون بروم سکته میکنند لطفا راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
بر اساس متن ارسالی شما، مسئله ای که باعث ایجاد دغدغه در شما شده، برخی از رفتارهای همسر شماست.
به نظر میاد، بعضی از رفتارهای همسر شما باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. ارتباط زن و شوهر، ارتباط دو طرفه هست. یعنی افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف می تواند در خوب شدن یا بد شدن ارتباط تاثیر بگذارد. و هر دو طرف موثر هستند.
2. یکی از ارتباطات بسیار مهم بین زن و شوهر، ارتباط کلامی بین آنهاست. ارتباط کلامی یعنی صحبت هایی که بین زن و شوهر رد و بدل می شود. جملات، لحن صحبت و نحوه بیان و حتی کلمات در ارتباط کلامی بسیار مهم است.
3. پدر و مادر در نزد شوهر، دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای هستند و طبیعتا شوهر در رابطه با والدین خود حساسیت قابل توجهی دارد.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. رفتارهای مثبت همسرتون رو به شوهرتون مطرح کنید. (مردها بنابر خصوصیتشان، تمایل دارند که تایید و تشویق بشوند). چند رفتار خوب همسر با بیان خوب گفته شود.
2. با همسر خودتان همدلی کنید. در موقعیت مناسبی با همسر خود همدلی کنید ( همدلی یعنی فرد خودش را در موقعیت طرف مقابل قرار بدهد و دقت کند که طرف مقابل چه احساساتی دارد). مثال : من می فهمم که پدر و مادرت رو دوست داری و متوجه احساست می شوم که تمایل داری به پدر و مادرت کمک کنی
3. احساسات خودتون رو بعد از همدلی مطرح نمایید. فقط بیان احساسات. از توبیخ کردن، سرزنش کردن، تهمت زدن، قضاوت کردن اجتناب کنید. مثال : من دوست دارم رابطه ام با تو روز به روز بهتر بشه و نگران هستم که این رابطه مقداری کمرنگ و ضعیف بشه
4. سوال کردن از همسر: از همسر خودتون سوال بپرسید و کمک بگیرید ( آنچه که برای مردان بسیار مهم است موفقیت، قدرت و اقتدار است). کمک گرفتن از مرد، حس مثبتی رو برای آنها ایجاد می کند و باعث مشارکت مرد می شود. مثال : می تونی به من کمک کنی که من احساس نگرانیم برطرف بشه؟
💠 جمع بندی
در رابطه با مسئله شما، بهتر است ارتباط شما با همسرتان تقویت بشود و تغییراتی را ایجاد کنید تا مسئله شما حل شود. یکی از تغییرات، بهتر شدن ارتباط کلامی با همسرتان هست
👌 در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پوراحمد در رابطه با هنر زن بودن را گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#حمایت_مالی_پدر
سلام...خدا خیرتون بده بابت تمام زحمتاتون.. خیلی متشکرم که به جامعه خودتون انقدر خرسند هستید انشالله تمام دعای خیر ما پشت پناه خودتون و خانوادتون باشه🦋..من خانواده خیلی مهربونی دارم خداروشکر پدر من خیلی ادم خوبیه اما وقتی پول داره و حقوقشو میریزن با ما تو خونه دعوا میکنه که ازش پول نگیریم..من خودم ۱۸سالمه و نیاز های دارم ولی نه خیلی به من رسیدگی میکنه نه به مادرم ..از وقتی هنر زن بودن رو گوش دادم خیلی بهتر رفتارمو کنترل میکنم...ولی میشه در این باره بیشتر کمکم کنید که چطور با خانوادم رفتار کنم که هم دید مادرمو نسبت به پدرم بهتر کنم هم برعکس
و اینکه تو خونمون بر فرض وسایل اشپزخانه نیاز داریم..مادرم با خرجی خودش بشقاب و دیگر وسایلو میخره..یعنی پدرم پول نمیده هروقت واسه من خواستگار میاد اون وقت استین بالا میزنه..چطوری رفتار کنیم که بتونیم نسبت به خودمون دست و دلباز باشه و پول بده تا وسایل خونه بخریم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
به نظر میاد، بعضی از رفتارهای پدر شما باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. اولویت اول در زندگی برای مردان، موفقیت، پیشرفت و قدرت است. یکی از مواردی که مردان معمولا پیشرفت خودشان را در آن مسئله معنا می کنند، مسئله شغل است. مسایل مربوط به شغل و مسایل اقتصادی برای مردان دارای اهمیت ویژه ای هست.
2. همان طور که اطلاع دارید گرانی قابل توجهی بر اجناس و کالاها حکم فرماست. و طبعیتا مدیریت اقتصادی برای پدران سخت شده است.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. رفتارهای مثبت پدرتون رو مطرح کنید. (مردها بنابر خصوصیتشان، تمایل دارند که تایید و تشویق بشوند). چند رفتار خوب پدر با بیان خوب گفته شود.
2. با پدر خودتان همدلی کنید. در موقعیت مناسبی با پدر خود همدلی کنید ( همدلی یعنی فرد خودش را در موقعیت طرف مقابل قرار بدهد و دقت کند که طرف مقابل چه احساساتی دارد). مثال : من می فهمم که شما برای من و مادرم خیلی تلاش کردید و زحمت کشیدید. درک می کنم که شما کار می کنید و تلاش می کنید تا ما بتونیم زندگی خوبی داشته باشیم
3. احساسات خودتون رو بعد از همدلی مطرح نمایید. فقط بیان احساسات. از توبیخ کردن، سرزنش کردن، تهمت زدن، قضاوت کردن اجتناب کنید.
💠 جمع بندی
در رابطه با مسئله شما، بهتر است ارتباط شما با پدرتان تقویت بشود و تغییراتی را ایجاد کنید تا مسئله شما حل شود. یکی از تغییرات، بهتر شدن ارتباط کلامی با پدرتان هست
👌 در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پوراحمد در رابطه با هنر زن بودن را بار دیگر گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#رابطه_زناشویی
سلام و وقت بخیر
زنی هستم۳۸ساله وهمسرم۷سال بزرگتراز من هست.مشکلم اینه۳ساله همسرم بامن روابط جنسی خوبی نداره.باهاش حرف زدم بهونه های متفاوتی میاره.فتخ سرما گرما خستگی بهونه هاشه.۲ساله بازنشسته شده.گفتم بره دکترکه نمیره.من زنی گرم بودم.لباس خواب و پیشقدم شدن هم داشتم.ولی متاسفانه همسرم ازم دور شده.دیگه خودمم بیخیالش شدم.ولی گاهی واقعانیاز به آغوش گرمش دارم.فقط بغل کردن ساده رم ازم دریغ میکنه.این کاراش اعتمادبه نفسم روپایین اورده بود که الان خیلی خوبم با کارای خیاطی و هنری سرمو گرم کردم که بهش فکرنکنم.هرچندوقتی لباسخوابم میپوشیم ذوقی نداشت و میگفت فرقی نمیکنه.خیلی توذوقم زده.کمکم کنید استاد
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و بابت این موقعیت که می توانم پاسخگوی سوال شما، خدا رو شاکرم.
آنچه که مشخص هست، برخی از رفتارهای همسر شما، باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
👌اولویت اول برای خانم ها در زندگی، عشق و محبت است. اساس زندگی زن ها، توجه و رابطه عاطفی مخصوصا رابطه عاطفی با همسر است. خانم ها حتی مسائل جنسی را در قالب یک رابطه عاطفی و عاشقانه تعبیر و تفسیر می کنند.
☑️ تمایل نداشتن برای رابطه جنسی، می تواند علت های مختلفی داشته باشد که به برخی از علت ها اشاره می کنم.
1. به هم خوردن رابطه زن و شوهر : اگر زن و شوهر ارتباط خوبی با هم نداشته باشند و به همدیگر احترام نگذارند این باعث می شود که به مرور زمان رابطه جنسی را هم تحت تاثیر قرار دهد. و رابطه جنسی را هم ضعیف کند.
✅ راه حل این مورد، بررسی ارتباط بین زن و شوهر و تقویت ارتباط بین آنهاست.
2. مشکلات جسمی : برخی از بیماری ها مثل دیابت می تواند کارکردهای جنسی را ضعیف یا مختل بکند.
✅ راهکار در این مورد، مراجعه به پزشک و در صورت وجود مشکل، پیگیری کردن تا برطرف شدن مشکل است.
3. افسردگی : غمگینی و ناراحتی شدید می تواند کارکردهای جنسی را ضعیف بکند.
✅ در صورت افسردگی، نیاز است که به یک روانشناس امین و متعهد برای درمان اقدام شود.
💠 جمع بندی
با توجه به این که مسئله شما می تواند علت های مختلفی داشته باشد، بهتر است ابتدا علت مسئله مشخص شود و بعد به دنبال راهکار باشید.
🔆 با توجه به اینکه مسئله شما نیاز به بررسی دقیق تری دارد، پیشنهاد می کنم از یک مشاور امین به صورت تلفنی کمک بگیرید.
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#بدخوابی
سلام.بنده خانمی ۲۲ ساله هستم.
مشکلی که واقعا داره اذیتم میکنه مشکل بدخوابی من هست.کلا از مجردیم تا حالا با خوابم مشکل دارم.یعنی شب ها خواب نمیرم اما صبح تاظهر میخوابم.مگر اینکه مجبور باشم(کلاس داشته باشم یا دخترم بیدار شه).این مشکلم حالاکه چند تا امر باهم قاطی شده اند(خانه داری،همسرداری،بچه داری ودرس) داره خودشو نشون میده و اذیتم میکنه.
جوری که به هیچ کودوم از کارهام کامل نمیرسم.خیلی دوست دارم که خیاطی هم گاهی بکنم اما همش وقت کم میارم که اگر خوابم درست بشه قطعا میتونم.
میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و بابت این موقعیت که می توانم پاسخگوی سوال شما باشم خدا رو شاکرم.
آنچه که مشخص هست، مسئله بدخوابی باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
👈 بدخوابی در شب، می تواند علت های مختلفی داشته باشد که به برخی از علت ها اشاره می کنم.
1. مشکلات جسمی : ممکن است برخی از مشکلات جسمی باعث بدخوابی شود. در طب سنتی هم این مطلب ثابت شده است که برخی از طبع ها، باعث سستی و کرختی بدن می شود. این مطلب را بهتر است بررسی کنید که آیا مشکل شما از این جهت هست یا نه؟
✅ راهکار در این مورد، مراجعه به پزشک و یا افراد مورد اعتماد در طب سنتی هستند. و باید پیگیری نمایید تا مشکل برطرف شود.
2. افسردگی : غمگینی و ناراحتی شدید می تواند اختلالاتی در خواب را ایجاد کند.
✅ در صورت افسردگی، نیاز است که به یک روانشناس امین و متعهد برای درمان اقدام شود.
3. ترس یا اضطراب : ترس از تاریکی و ... و یا مشغول بودن ذهن و نگرانی زیاد می تواند سبب آشفتگی ذهن شود و اختلال در خواب ایجاد کند.
✅ در صورت ترس یا اضطراب، نیاز است که به یک روانشناس امین و متعهد برای درمان اقدام شود.
💠 جمع بندی
با توجه به این که مسئله شما می تواند علت های مختلفی داشته باشد، بهتر است ابتدا علت مسئله مشخص شود و بعد به دنبال راهکار باشید.
🔆 با توجه به اینکه مسئله شما نیاز به بررسی دقیق تری دارد، پیشنهاد می کنم از یک مشاور امین به صورت تلفنی کمک بگیرید.
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#خجالت_فرزندان
سلام وعرض ادب خدمت استاد بزرگوارممنون بابت فایل های صوتی تون.من الان ۲۱ سال ازدواج کردم از هر لحاظ توزندگی مشکلات داشتم یکی از مهمترین مشکلات من بچه هام هستن سه تا بچه دارم دو دختر یه پسر که از دخترا بزرگتره دختر بزرگم نامزدکرده بچه هام خیلی حرف گوش کن نیستن وهمینطور تودرساشون هم مشکل دارن زیاد درس خون نیستن درکل بچه های بدی نیستن درضمن پسر ودختر بزرگترم با پدرشون حرف نمیزنن اگرم کاری داشتن به من میگن که به پدرشو ن برسونم قهرم نیستن وقتی شوهرم خونه هستش اگه پسرم با من کاری داشته باشه به در گوشم میگه که پدرش صداشو نشنوه پسرم خیلیم خجالتیه دختر کوچکترمم هر چی سنش بالا میره خجالت میکشه با پدرش حرف بزنه حتی چند سال قبل خودش نگران این مسئله بود . تشکر🙏🙏🙏 دعا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
بر اساس متن ارسالی شما، مسئله ای که باعث ایجاد دغدغه در شما شده، خجالتی بودن بچه های شماست.
🔆 ابتدا به نکته زیر توجه کنید:
👈ارتباط پدر و فرزند، ارتباط دو طرفه هست. و طبیعتا نیاز است که افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف بررسی شود.
✅ خجالتی بودن ، می تواند علت های مختلفی داشته باشد که به برخی از علت ها اشاره می کنم.
1. روش برخورد پدر و مادر با فرزندان : سبک ارتباطی والدین نسبت به فرزندان بسیار موثر است. رفتار نامناسب پدر یا مادر ( یا والدین) می تواند زمینه ساز خجالتی شدن بچه ها شود.
2. ترس از قضاوت شدن توسط پدر : ممکن است بچه های شما با توجه به رفتارهایی که از پدر خود دیده اند ترس این را داشته باشند که با بیان احساسات و انتظارات خود، دیدگاه پدرشان نسبت به آنها تغییر کند
3. سبک ارتباطی منفعل : منظور این است که روش برخورد به گونه ای است که فرد خواسته و انتظار خودش را به صورت مستقیم مطرح نمی کند و به صورت غیر مستقیم می خواهد مطالب خود را به دیگران منتقل کند.
💠 جمع بندی
با توجه به اینکه مسئله شما می تواند علت های مختلفی داشته باشد، بهتر است ابتدا علت مسئله مشخص شود و بعد دنبال راهکار باشید.
✅ در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی تربیت نوجوان رو گوش بدهید و در زندگی اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ابراز_محبت_شوهر
سلام.وقت تون بخیر.من۶ساله متاهلم.هرکاری که با اون اقتدار شوهرم حفظ بشه کردم و کم پیش اومده اقتدارشکنی کنم.اما ایشون در ابراز محبت(بارها ایشان رو متوجه تاثیر محبتهاش بر حالم کرده ام ) کم میگذارند. حتما باید بیادشان بیاورم تا تامین کنندوآنوقت هم خیلی تابلوه که فقط میخوان انجام بشه.از نظر زناشویی رضایت دارم.تلاشش برای درآمد هم بهتر از اول ازدواج شده. سوالم اینجاست که همیشه حس میکنم ظاهرم را دوست ندارد (بعد عقدمون برگشت همه ی ایرادهای ظاهرم را گفت و اینکه با عمل خوب میشه اما بخاطر استرس نتیجه و بی پولی نمیتونن انجام بدن اگرچه قبل عقد بسیار اصرار به ازدواج با من داشتن با اینکه ۲باری که منو دیدن اصلا آرایش هم نداشتم).چندبار بهم گفته که دوست داره همیشه آرایش کرده باشم.ولی همیشه نمیتونم چون هم این براشون اولویته و هم بچه داری من و هم مرتب بودن خونه و آشپزخونه.چطور مطمئن بشم که لااقل دوستم دارد ؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و بابت این موقعیت که می توانم پاسخگوی سوال شما، خدا رو شاکرم.
آنچه که مشخص هست، برخی از رفتارهای همسر شما، باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده ابتدا نکته ای رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
تفاوتهایی بین زنان و مردان وجود دارد. توجه به این تفاوت ها می تواند نگاه دقیق تری نسبت به طرف مقابل ایجاد کند.
🔆 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید :
1. یکی از تفاوت های مردان و زنان، متفاوت بودن اولویت هاست.
اولویت اول برای خانم ها در زندگی، عشق و محبت است. اساس زندگی زن ها، توجه و رابطه عاطفی مخصوصا رابطه عاطفی با همسر است.
اولویت اول در زندگی مردان، موفقیت، پیشرفت و قدرت است. معمولا مردان پیشرفت خودشان را در شغل معنی می کنند.
2. یکی از تفاوتهایی دیگر که بین زنان و مردان وجود دارد، این است که برای مردان ظاهر همسر بسیار مهم است (مردان، بیشتر دیداری هستند) و برای زنان صحبت های عاشقانه از طرف همسر بسیار مهم است ( زنان، بیشتر شنیداری هستند).
👈 به نظر میاد شما از رفتارهای همسرتون این طور برداشت کردید، که همسر شما، شما رو دوست ندارد و یا علاقه کمی به شما دارد.
1. ابتدا مناسب است در رابطه با تفاوتهای زنان و مردان مطالعه کنید تا با ذهن و خصوصیات همسرتان بیشتر آشنا شوید.
2. بهترین سبک ارتباطی کلامی بین زن و شوهر، سبک ارتباطی صریح و شفاف است. بهتر است به صورت شفاف و مستقیم، احساسات و برداشت های خود را به همسرتان مطرح کنید.
3. سوال کردن: از توضیحاتی که دادید به نظر میاد، همسر شما به شما علاقه دارد و در زبان کمتر ابراز علاقه می کند. این مطلب را می توانید از همسر خود سوال کنید که آیا ابراز نکردن یا کم ابراز کردن به معنای دوست نداشتن است؟
4. توقعات و انتظارات خود و همسرتان را صحبت کنید و با شوهرتان در میان بگذارید. توقعات به صورت رفتار جزئی و کاملا مشخص باشد.
💠 جمع بندی
در رابطه با مسئله شما مناسب است تفاوتهای زنان و مردان مورد توجه قرار بگیرد و از روش درست ارتباط کلامی جهت بیان احساسات، برداشت ها و خواسته ها استفاده شود.
✅ در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پور احمد در رابطه با هنر زن بودن را گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#توجه_شوهر
سلام استاد
بنده ۳۱ ساله و همسرم ۳۴ ، ۹ سال ازدواج کردیم،دارای ۲ فرزند
همسرم مرد خوبیه ولی با یه سری از کارها واقعا آدم رو از خودش دور میکنه متاسفانه
ایشون کبابی دارن، و بسیار خودشونو وقف کار کردن، غد و کله شق و بسیاار دقیقه نودی...
شاید در۲۴ ساعت بچه ها ایشون رو ۱ ساعت هم نبینن.من هم اگر تا نصفه شب منتطرشون نمونم همون ۱ ساعت ببینمشون..
معتاد به گوشی
بچه دوست ولی وقت نمیذارن براشون، مطمئنم که منو دوست دارن
اگر بحثی پیش بیاد جای خوابشونو جدا میکنند و تا من نرم سراغشون ایشون اصلا سمت بنده نمیان(مغرور)
بعد بیماری کرونا، افسرده شدم و توقع دلجویی از ایشون رو داشتم و یه سری اتفاقات دیگه... ولی ایشون حرکتی نکردن، از یه جایی به بعد و در حال حاضر هیچ احساسی به ایشون ندارم
.خواهش میکنم کمکم کنید، راهکاری بدید لطفا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
بر اساس متن ارسالی شما، مسئله ای که باعث ایجاد دغدغه در شما شده، برخی از رفتارهای همسر شماست.
به نظر میاد، بعضی از رفتارهای همسر شما باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. ارتباط زن و شوهر، ارتباط دو طرفه هست. یعنی افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف می تواند در خوب شدن یا بد شدن ارتباط تاثیر بگذارد. و هر دو طرف موثر هستند.
2. یکی از ارتباطات بسیار مهم بین زن و شوهر، ارتباط کلامی بین آنهاست. ارتباط کلامی یعنی صحبت هایی که بین زن و شوهر رد و بدل می شود. جملات، لحن صحبت و نحوه بیان و حتی کلمات در ارتباط کلامی بسیار مهم است.
3. قضاوتهایی که ما در مورد دیگران مخصوصا همسر خود داریم می تواند در احساس و رفتار ما تاثیر بگذارد.
4. رابطه زن و شوهر و اصلاح رابطه به صورت فرایندی هست. یعنی رابطه زن و شوهر طی یک فرایند و پروسه زمانی (با توجه به رفتارهای نادرست هر دو طرف) ضعیف و کمرنگ شده است. و برای اصلاح رابطه نیاز به زمان و فرایندی هست که رابطه درست شود.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. به نظر میاد که هم شما از یه سری از رفتارهای همسرتون ناراحت هستید و هم همسر شما از بعضی رفتارهای شما ناراحت هست. شما یه سری انتظارات از همسرتون داشتید که برآورده نشده و هم چنین همسر شما هم انتظاراتی داشته که انجام نشده است.
2. بهتر است هم در ذهن خودتان و هم در رابطه با همسرتان، از قضاوتهای نادرست پرهیز کنید. این قضاوتها ( کله شق بودن، دقیقه نودی و ....) هم حال شما را خراب می کند و هم باعث کمرنگ شدن رابطه شما با همسرتان می شود.
3. بهتر است از شیوه صحیح ابراز احساسات در مورد رفتارهایی که از همسر خود می بینید، استفاده کنید.
شیوه صحیح ابراز احساسات = من+توصیف رفتار+رفتار ( مثال من بابت اینکه تو به من فلان حرف رو زدی ناراحت شدم)
4. مناسب است به ارتباط کلامی خودتان نسبت به همسرتان دقت کنید. و از توبیخ کردن، سرزنش کردن و... پرهیز کنید
💠 جمع بندی
در رابطه با مسئله شما، بهتر است تغییراتی در رفتار، افکار و احساس شما و همسرتان ایجاد بشود تا رابطه شما با همسرتان بهتر شود. و این تغییرات زمانبر هست و نیاز به تلاش و کمک گرفتن از یک مشاور امین دارد.
👌 در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پوراحمد در رابطه با هنر زن بودن را گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#حمایت_مالی_شوهر
با سلام وخسته نباشید خدمت استاد پور احمد بزرگوار
همسر بنده چند سال بعد از ازدواج مون یکم که از نظر مالی پیشرفت کرد و شروع کرد به ماشین خرید و فروش کردن حداکثر زمانی که یک ماشین رو نگه میداشت یک سال بود بعدش دوباره عوض میکرد سر هر ماشین دردسر داشتیم به همه اینها تعویض گوشی رو هم اضافه کنید مدل های گوشی زیاد عوض کرد هر سری هم اگه خیلی گوشی گرون میخرید دوباره میفروختش تا اینکه خونه خریدیم و مجبورشد گوشی و ماشین رو بفروشه و به حداقل راضی شد تا بتونیم قرض هامونو بدیم ولی متاسفانه بعد از یکسال الان دوباره رفته و قسطی گوشی گرون قیمت خریده درصورتی من خودم به یک گوشی خوب نیاز دارم و در ضمن وضع اقتصادی مون هم هنوز اونقدری خوب نشده که رفته سراغ اینکار من از خیلی خواسته هام میگذرم و واقعا ناراحتم از اینکه فقط به فکر خودشه
شما بزرگواری بفرمایید و راهنماییم کنید سپاسگذارم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
بر اساس متن ارسالی شما، مسئله ای که باعث ایجاد دغدغه در شما شده، برخی از رفتارهای همسر شماست.
به نظر میاد، بعضی از رفتارهای همسر شما باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. ارتباط زن و شوهر، ارتباط دو طرفه هست. یعنی افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف می تواند در خوب شدن یا بد شدن ارتباط تاثیر بگذارد. و هر دو طرف موثر هستند.
2. یکی از ارتباطات بسیار مهم بین زن و شوهر، ارتباط کلامی بین آنهاست. ارتباط کلامی یعنی صحبت هایی که بین زن و شوهر رد و بدل می شود. جملات، لحن صحبت و نحوه بیان و حتی کلمات در ارتباط کلامی بسیار مهم است.
3. اولویت اول در زندگی برای مردان، موفقیت، پیشرفت و قدرت است. یکی از مواردی که مردان معمولا پیشرفت خودشان را در آن مسئله معنا می کنند، مسئله شغل است. مسایل مربوط به شغل و مسایل اقتصادی برای مردان دارای اهمیت اهمیت ویژه ای است.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. رفتارهای مثبت همسرتون رو مطرح کنید.( مردها، بنابر خصوصیتشان، تمایل دارند که تایید و تشویق بشوند) چند رفتار خوب با بیان خوب گفته شود.
2. بهتر است با همسر خود همدلی کنید. ( همدلی یعنی فرد خودش را در موقعیت طرف مقابل قرار بدهد و دقت کند که طرف مقابل چه احساسی دارد و احساس او را بازخورد بدهد). مثال : من درک می کنم و می فهمم که دوست داری زندگی خوبی داشته باشیم و در این راستا داری تلاش می کنی
3. بهتر است از شیوه صحیح ابراز احساسات در مورد رفتارهایی که از همسر خود می بینید، استفاده کنید.
شیوه صحیح ابراز احساسات = من+توصیف رفتار+رفتار ( مثال من بابت اینکه تو به من فلان حرف رو زدی ناراحت شدم)
4. مناسب است به ارتباط کلامی خودتان نسبت به همسرتان دقت کنید. و از توبیخ کردن، سرزنش کردن و... پرهیز کنید
💠 جمع بندی
در رابطه با مسئله شما، بهتر است تغییراتی در رفتار، افکار و احساس شما و همسرتان ایجاد بشود تا رابطه شما با همسرتان بهتر شود. و مناسب است از ارتباط کلامی مناسب استفاده کنید
👌 در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پوراحمد در رابطه با هنر زن بودن را گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#بداخلاقی_فرزند
سلام علیکم.بنده حدود ۱۸ ساله ازدواج کردم و ۲ پسر دارم.در زندگی همیشه کوتاه اومدم ولی یک ساله بخاطر بداخلاقی وعصبانیت همسرم که در هر ناراحتی مرا از منزل بیرون میکرد، خانه جداگرفتم بعد پسر۱۶سالمو بیرون کرد ولی ایشون بعداز اومدن پیش من خیلی عصبی شد و به من هم بی احترامی میکنه وحتی به خودش آسیب میزنه.من به حساب تخلیه روحیش میزارم چون پدرش خیلی بهش اهانت میکرد و سرکوفت میزد الآن همسرم تقاضا داره برگردیم ولی پسرم راضی نمیشه.خیلی فکرم درگیره.پسر دیگه م هم سرگردانه و فکر میکنه اگه من برگردم برادرش خوب میشه. پسرم راضی به مشاوره هم نمیشه و خجالتی،از جمع و حتی خرید فراری، بی مسولیت، بداخلاق شده واصلا به حرفم گوش نمیده...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
به نظر میاد، بعضی از رفتارهای پسر شما باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. دوره نوجوانی، دوره هیجانات، احساسات و بحران است. نوجوان در این دوره زندگی، در حال تغییر کردن است (هم از جهت جسمی و هم از جهت ذهنی). نوجوان در این دوره، در حال بازبینی تصورات خود و مسائل خود است.
2. ارتباط پدر و مادر در دوره نوجوانی (با توجه به حساس بودن این دوره) بسیار مهم است. روش برخورد پدر و مادر، نحوه صحبت کردن آنها، درک کردن آنها در این دوره بسیار اهمیت دارد.
3. با توجه به نکته اول، نوجوان در دوره نوجوانی با مسائل و بحران هایی از جهت شخصی مواجه می شود. اگر مسائل و مشکلاتی در درون خانواده و نسبت به پدر و مادر وجود داشته طبیعا فشار بیشتری به فرزند خواهد آمد.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. ارتباط کلامی خودتان را نسبت به فرزندتان بهتر کنید. از قضاوت کردن، توبیخ کردن، سرزنش کردن شدیدا خودداری کنید.
2. بهتر است با فرزندتان همدلی کنید. مهارت همدلی نیاز به آموزش و تمرین کردن دارد. همدلی بسیار می تواند موثر باشد (همدلی یعنی فرد خودش را در موقعیت طرف مقابل قرار بدهد و دقت کند که طرف مقابل چه احساساتی دارد و احساسات او را بازخورد بدهد) مثال : من درک می کنم که بابت بعضی از رفتارهای پدرت ناراحت هستی
3. به نظر میاد، بخش عمده ای از عصبانیت پسر شما به خاطر رفتارهای همسر شماست. مناسب است که با همسر خودتون صحبت کنید تا بتوانید تغییراتی هر چند کوچک در ارتباط بین همسر و فرزند برقرار کنید.
4. هر چقدر ارتباط شما با همسرتان بهتر شود و آرامش در فضای خانه حاکم شود، شما ارتباط و تعاملی بهتری می توانید با فرزندتان برقرار کنید. بنابراین به دنبال بهتر شدن ارتباط خود با همسرتان باشید.
💠 جمع بندی
در رابطه با مسئله شما، بهتر است دوره نوجوانی فرزندتان را درک کنید و ارتباط کلامی خودتان را تغییر دهید.
👌 در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پوراحمد در رابطه با تربیت نوجوان و هنر زن بودن را گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#دخالت_مادر_شوهر
سلام وقت بخیر:
یک خانم 38 ساله هستم با دوبچه، من در یک خانه ی دوطبقه با یک حیاط مشترک با مادر شوهرم زندگی می کنم
متاسفانه چون مادرشوهرم بجز شوهرم سرپرستی ندارن شوهرم مجبور به نگهداری از مادر وخواهرش است
از طرفی تمام مخارج زندگی مادرشوهرم و دخترش به عهده ی شوهرم است واز آنجا که شوهرم دریک شرکت پیمانی کار میکند وضعیت مالی مناسبی نداریم، مادرشوهرم بسیار پرخرج و پرتوقع ومتاسفانه هیچگونه آداب اجتماعی بلد نیست و وقت وبیوقت پایین میآید و سرنهار وشام وموقع استراحت مزاحم من وزندگیم میشود، و وقتی که خلقش تنگ میشود دادوقال راه میاندازد تمام همسایه وفامیل را باخبر می کند وبرای اینکه فامیل حرفش را باور کنند تا می تواند دروغ می بافد، دیگر از دستش به تنگ آمدم و چند بار است تا مرز خودکشی می روم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
بر اساس متن ارسالی شما، مسئله ای که باعث ایجاد دغدغه در شما شده، برخی از رفتارهای مادر همسر شماست.
به نظر میاد، بعضی از رفتارهای مادرشوهر شما باعث ناراحتی شما شده است. این احساس شما رو درک می کنم و می فهمم.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. مادر در نزد شوهر، دارای جایگاه ویژه ای هست و طبیعتا شوهر در رابطه با مادر خود حساسیت قابل توجهی دارد.
2. هر زندگی نیاز به حد و مرز و حریم دارد. در زندگی شما حریم زندگی شما باید مشخص شود.
3. مناسب است مرز و قوانین زندگی، توسط شوهر برای خانواده شوهر و توسط زن برای خانواده زن مطرح شود.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. ابتدا بهتر است با همسرتان همدلی کنید. ( همدلی یعنی فرد خودش را در موقعیت طرف مقابل قرار بدهد و دقت کند که طرف مقابل چه احساسی دارد و احساس او را بازخورد بدهد) مثال من می فهمم که مادرت رو خیلی دوست داری و درک می کنم به خاطر زحماتی که برات کشیده دوست داری جبران کنی
2. بهتر است از شیوه صحیح ابراز احساسات در مورد رفتارهایی که از مادرشوهرتان می بینید، با همسرتان صحبت کنید.
شیوه صحیح ابراز احساسات = من+توصیف رفتار+رفتار ( مثال من بابت اینکه مادرت فلان رفتار رو انجام داد ناراحت شدم)
3. با توجه به اینکه رفتارهای مادرشوهر، باعث ناراحتی شما شده مناسب است شوهر شما در یک موقعیت مناسب با مادرش صحبت کند.
👌 در پایان توصیه می کنم، فایل های آموزشی استاد پوراحمد در رابطه با هنر زن بودن را گوش بدهید و در زندگی تان اجرا کنید
🌸موفق و پیروز باشید🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#خیانت_همسر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگوار...من خانمی ۳۸ساله هستم و همسرم ۴۲ ساله ۱۷ساله که ازدواج کردیم و صاحب ۳ فرزند پسر هستم مشکل من خیانت همسرم هست این چند سال که متوجه شدم که با همکارش در ارتباط است وقتی متوجه شدم خیلی داغون شدم چون واقعا همدیگه رو دوست داشتیم و تا ۱۰سال کوچکترین مشکلی نداشتی نداشتیم الان دیگه ۷ ساله دست برداردنیست هربار با یکی هر دفعه بخاطر بچه ها و اینکه ابروش به خطر نیفته به کسی چیزی نگفتم واقعا با وجود این همه خیانت باز دوسش دارم تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم احساس امنیت نمیکنم میگم مشکل من چیه که این کارارو میکنه میگه تو از هر نظر عالی هستی خدارو شکر میکنم بابت داشتنت ولی معنی این کاراشو متوجه نمیشم تو رو خدا کمکم کنید زندگیم رو هواست
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم.
عرض سلام و احترام خدمت خواهر بزرگوار
ضمن تشکر از صبر و بردباری شما ، لازم است عرض کنیم که متاسفانه وقتی یک مرد در زندگی دچار حواشی می شود، معمولا به دو دلیل است: ۱. اراده سست و بی تقوایی آقا و ۲. کم کاری خانم و عدم مهارت
بایستی در ابتدا به دنبال علت اصلی این موضوع در زندگی خود باشید. از آنجاییکه فرمودین همسر شما از شما تعریف و تمجید نموده و راضی هستند از شما لذا علت اول را بررسی کنید.
از جمله، مراقبت از نگاه، امام علی ع می فرمایند: چشم ها پیش قراولان دل ها هستند، چشم جاسوس دل و قاصد عقل است. لذا بایستی به استفاده از ماهواره در منزل، حفظ حجاب چشم و اینکه در روابطمان با نامحرم حساب شده عمل کنیم. حفظ حریم در پوشش خودمان و رفت و آمد در جامعه و با افراد جامعه.
همچنین ضعف معنویت، سعی شود در فضای خانواده معنویت را افزایش داد. مانند: انجام واجبات و ترک محرمات، محبت و کمک به فقرا، برپایی روضه های کوچک خانگی، یاد مرگ، شکر نعمت های خداوند، رفتن به اماکن مذهبی، دوستی و رفت و آمد با خانواده های برتر به لحاظ مذهبی و ...
بر این مبنا عمل کنید که وقتی وارد فضای خانه می شوید، فضای این خانه ما را یاد خدا بیاندازد.
از خودتان این سوال را بپرسید که الان اگر از همسرتان بپرسید که از کدام کار من ناراضی هستید چه پاسخی خواهند داد؟ سعی کنید ایرادات خودتان را نیز برطرف کنید. خودتان نماز بخوانید و ... تا همسرتان از شما انگیزه بگیرد.
سعی بر اجرای همه موارد گفته در یک بازه ۴۰ روزه داشته باشید و در صورتیکه تمام این راهکارها پیاده شد ولی شرایط تغییر نکرد، اقدام جدی تر کنید و با صراحت با همسرتان صحبت کرده و حتی بگوئید که من مثلا یک ماه به شما فرصت می دهم تا این رفتار شما اصلاح شود و اگر نشد حاضر نیستم با شما زندگی کنم و یک عمر بی وفایی ببینم و پسران من از این رفتار شما الگو برداری کنند و دچار حواشی و مشکلات شوند و ... و در صورت تکرار این روند و عدم تغییر چون فرمودید که ۷ سال هم ادامه دار بوده است، و برای سرگرمی خودشان دست به چنین رفتارهایی میزنند می توانید اقدام به رفتار قانونی هم داشته باشید.
موید باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#تاخیر_مهارت_حرکتی_کودک
سلام. خداقوت استاد گرامی. به تازگی عضو کانالتون شدم واقعا عالی است. خیلی استفاده کردم. خدا خیرتون بده.
استاد من 26ساله هستم که دوتا پسر دارم. پسر دومم 11ماه میباشد و از لحاظ حرکتی بسیار ضعیف به صورتی که هنوز نمیشینه و چهاردست و پا نمیره. خیلی نگرانم. دکترم بردم گفته هوشیاری خوبه و عالی اما اگه ننشست باید ازش ام آر ای بگیریم. لطفا راهنمایی کنید. چی کار کنم. یا کسی رو میشناسید که متخصص باشه بهش رجوع کنم. درضمن پسر اولم خیلی سریع همه این مهارتها رو انجام داد.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون از شما خواهر بزرگوار
اول اینکه، اصلا در هیچ زمینه رفتاری و حرکتی و آموزشی و ... نبایست فرزندان را با هم قیاس کرد. چون بسیار با هم متفاوت، و نتیجه ای جز اضطراب و وسواس، توقع بی جا برای والدین و سرزنش و نگرانی و حسادت برای فرزندان نخواهد داشت.
دوم، بایستی قد و وزن بچه شما دقیق گرفته شود و پزشک متخصص اطفال در هر شهری که هستید مراجعه نمایید بر حسب دو فاکتور فوق بسنجد، گاهی از سنگین وزنی و گاهی از ضعف جسمانی رشد حرکتی در کودکان کند میشود.
ودر کنار تجویزات طب مدرن، دقت بفرمائید دستورات طب اسلامی را نیز در پیش بگیرید مانند روغن مالی مفاصل با روغن سیاهدانه، مصرف خرما، پرهیز از مصرف سردی ها ، هم مادر شیرده و هم کودک، مثل ماست، بستنی، ماهی، آب یخ و ... بخصوص در زمان شب
انشالله مشکل برطرف خواهد شد.
موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#خانواده_همسر
سلام استاد خسته نباشید، منو همسرم 3سال عروسی کردیم و محل زندگیمون از خانواده هامون یکم فاصله داره فاصله مون به اندازه 20دقیقه س شوهرم از همون اول عروسی واجب میدونست که هرپنج شنبه وجمعه وتعطیلات هم بره پیش خانواده ش ومن مخالف رفت وآمد زیاد بودم چون هم همسرم خیلی به مادرش وابسته س وداره وابسته تر میشه وهم اخلاق خانواده ش رو دوس ندارم چون یکسری اخلاقای بدی دارن واصلا به زن اهمیت نمیدن منم میبینم که شوهرم داره کم کم الگوبرداری میکنه والانم یه کار نزدیک محل زندگی پدرشون برداشتن و یکماهه اصرار داشتن من اونجا پیش خانواده شون باشم وخودشون برن سرکار وبهانه شون اینکه خسته هستن بیان خونه باباشون راحترن چون کارشون نزدیک اونجاس ومیگن خستن که این مسافت 20 دقیقه رو طی کنن وبریم منزل خودمون ومن خیلی دارم ازاینکه باهاشون هستم اذیت میشم ازاونطرفم یه بچه یکسال ونیمه دارم که خیلی داره لوس میشه چون تواین یک ماه تو یک خونه بودیم ورو همه چی ما نظارت دارن، ازاونطرفم شوهرم بدهکار ومجبوره سوالم اینه چیکار کنم بااین شرایط هرچیم حرف میزنم باشوهرم فایده ای نداره یعنی وابسته شده به مادرش وبهانه ش خستگی ومن توااین شرایط ک اصلا آزاد نیستم چیکارکنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سپاس از شما خواهر بزرگوار که دغدغه زندگی و کسب مهارت همسرداری و فرزندپروری صحیح را دارید.
ببینید شما وقتی زمینه یا نکته منفی را در رفت و آمد با خانواده همسر احساس کردید، نبایست مستقیم به همسر محترم بگوئید که من دوست ندارم برم و یا آنها این رفتار را دارند و شما ... بلکه بایستی با مهارت و درایت از میزان این رفت و آمدها کم کنید.
هرگز مخالفت خود را بارز نشان ندهید در هیچ مسئله ای
بلکه مخالفت خود را با موافقت آغاز کنید.
مثلا، یک ساعت قبل رفتن لباس خود را یا همسرتان را بشورید و بهانه خیس بودن لباس کنید و بگوئید وای یادم نبود، میشه فردا بریم؟
یا از قبل برنامه دونفره ای ، مهمانی، شام و ... با همسرتان تدارک ببینید. زن باید برنامه ریز زندگی باشد، البته با لطافت.
دوم، سعی کنید در همسایه، هم محله ای ها، در مسجد محله، در بین همکاران همسر، فردی که به لحاظ اعتقادی و فرهنگی به خانواده شما نزدیک است، گزینش کنید و شرایط رفت و آمد با آنها را در پایان هفته ایجاد کنید.
برنامه های مذهبی، مثل روضه های کوچک خانگی یا نذری پزان های کوچک در پایان هفته داشته باشید و حتی شما خانواده همسر را گهگاهی دعوت کنید و ...
دقت کنید که هدفتان این است که به همسرتان بفهمانید که با خانواده او سر جنگ و ستیز ندارید تا به شما و عملکرد شما اعتماد کنند. ایجاد اعتماد، این همان برگ برنده شماست در زندگی.
*برای حفظ رابطه حسنه با پدرشوهرتان توصیه میشود حتما فایل هنر زن بودن استاد پوراحمد را گوش دهید.
از سوی دیگر
سعی کنید محیط خانه برای همسر، محیطی شاد و پر جاذبه باشد، با اخلاق نرم، با حفظ احترام و آرامش همسر، محبت کلامی، خلوت های گفتگو، و پرهیز از ادبیات تحکمی با همسر و در همه جا و در همه حال شوهرتان را تحویل بگیرید.
موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#عدم_توجه_همسر
سلام من کارهایی که شما میگید تقریبا هنگام ورود شوهر به خانه انجام میدهم اما همچنان شبها دیر خونه میاد. پیش دوستش میره یا برای کوچکترین کاری میره وکلای میگرده تا پیداش کنه مثلاً برای خرید میوه بعد میگم چرا دیر آمدی میگه رفتم فلان جا تا چیزی بخرم جالب اینجا تازه نخریده باتوجه به اینکه تو ی شهر دیگه هستیم وکسی از فامیل پیشمان نیست.
خیلی احساس تنهایی میکنم واین کارش من خیلی اذیت میکنه بهش میگم ولی اصلا تاثیر نداره.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
ابتدا بررسی کنید علت فراری شدن و فاصله گرفتن همسر شما از منزل چه بوده است؟ و چند مدت است که این مسئله در زندگی به وجود آمده؟ آیا به دنبال بارداری و یا بیماری شما؟ آیا تنش عصبی زیاد دارید و یا در محیط خانه ناآرام و ناامن هست برای ایشان و داد و فریاد و سرزنش زیاد است؟
هر گونه که تا امروز حرف زده اید و پاسخ نگرفته اید ، لذا بایستی روش بیان خود را تغییر دهید.
تغییر را از خودتان شروع کنید.
واقعا اگر الان از همسرتان بپرسیم چه انتظاری از خانومتون دارید و مهمترین انتقاد، ناراحتی و دغدغه مندی و نگرانی شما از اخلاق و رفتار همسرتان چیست؟ ایشان به چه مواردی اشاره خواهند داشت؟؟!
این موارد را برای خودتان لیست کنید و سعی در بهبود و رفع آن داشته باشید.
به دنبال مچ گیری از همسر نباشید.
مثلا به ایشان پیشنهاد دهید که با دوستان متاهل خود ارتباط برقرار کنند تا شما هم بتونید، همراهشان باشید که طاقت دلتنگی ایشان را ندارید.
هرگز حس بی اعتمادی به همسر خود القا نکنید. و سعی کنید شما برنامه ریز باشید در زندگی
برنامه رفت و آمد به خانه دوستان، رفتن به پیاده روی، رفتن به مسجد یا برنامه های مذهبی، قدم زدن در هوای بارانی و ....
ضمن اینکه توصیه میشود حتما فایل هنر زن بودن استاد پوراحمد را دقیق گوش دهید.
موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#سردی_عاطفی
سلام، ما ۷ سال پیش ازدواج کردیم وصاحب سه فرزند،مشکل من اینه ک شوهرم هیچ توجهی بهم نمیکنه واصلا بحرفم گوش نمیده،اهل محبت وتوجه کردن نیست تاالان هم نشده مارو برا گردش ببره بیرون یا مثلا خونه اقوام،اهل این کارا نیست حتی خونه بابام اینا هم باهام نمیاد!!!ناگفته نماند ک من از زیبایی ظاهری بی بهره نیستم و چیزی هم برایش کم نذاشتم ولی نمیدونم چرا اینجوریه، هیچ حرفی بینمون ردوبدل نمیشه جز موقعی ک غذا بخواد یادر موردبچه ها چیزی بپرسه، حتی اگه منوبچه ها مریض بشیم ب زورمارو دکتر میبره،،رابطه جنسی ما هم خیلی کم هست اگه هم باهاش حرف میزنم در مورد خودمون ورابطمون میگه تو غر میزنی بهش میگم خوب دلم ازت پره تو بیا ب ما برس من غر نمیزنم،لطفا راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن تقدیر از شما جهت چاره جویی و حل مشکلتان، آنچه از توضیحات شما بر می آید، سردی عاطفی هست که به وجود آمده. خب مسلما این سردی از ابتدا نبوده و به واسطه یک رفتارها و عدم مهارت هایی در ارتباط ایجاد شده است. و این سردی خیلی راحت و با مهارت و تلاش و توکل قابل حل است. و در هر زندگی در برهه ای از آن ممکن است رخ دهد، اما بن بست نداریم و با اراده و توکل هر کاری ممکن است.
ابتدا بایستی ریشه یابی کنید.
تمرکزتان را روی محاسن طرف مقابل بگذارید نه معایب ایشان، همانطور که خود شما و هر فرد دیگری در زندگی بی عیب عمل نمی کند.
هدف خود را برای محبت ، قبل از رضایت همسر، رضای خداوند قرار دهید.
فکر کنید آیا ادبیات شما روی همسرتان تاثیر دارد یا نه، اگر نه طور دیگری حرف بزنید.
احترام و توجه با ایشان و تعریف و تمجید از زحمات ایشان، هر چند اندک، حتما داشته باشید و سعی کنید ارتباط کلامی خودتان را تقویت کنید. مثلا با هم سریال ببینید، آلبوم ورق بزنید و ... باب گفتگو را باز کنید.
و این را بدانید مردان عموما کم حرف و کم توجه هستند و اگر دغدغه های فکری ، ذهنی و اقتصادی هم اضافه شود بشدت روی مسائل جنسی شما اثر خواهد گذاشت. لذا بایستی داشته های همسر، خوبی ها، توجه ها، محبت ها، و ... را ببینیم و خودمان را خوشبخت ترین آدم روی زمین بدانیم.
حتما تغییر را از خودتان با همان هدف قرب الهی که گفته شد آغاز کنید تا تغییر را در طرف مقابلتان ببینید.
سعی کنید با افزایش معنویت و حال خوش معنوی در زندگی ، از ناآرامی محیط خانه کم کرده و در خانه با همسر و فرزندان خود با داد و فریاد و عصبانیت برخورد نکنید که نتیجه آن سردی جنسی و عاطفی خواهد بود.
انشأالله در پناه خدا موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#بی_نظمی_همسر
سلام وخداقوت ب شما.
31سالمه وهمسرم۳۷
8ساله ک ازدواج کردیم و یک دختر چهار ساله داریم.
همسرم بسیار مرد خانواده دوست با اخلاق و خصوصیات ارومی هست کم حرف وبسیار شلخته با زمان عقدمون 9ساله ک مثل یه بچه همه موارد بهداشتی از مسواک زدن تا اصلاح صورت ولباس پوشیدن رو دارم بهشون یاداوری میکنم با هر زبانی ک شما بگین در خلوت تو ارامش با محبت و دوستی با عصبانیت با ناراحتی حتی با دعوا دیگه خسته شدم الان گوشزدهای مارو دخترم میشنوه و میدونم اختلاف پدر مادر روش تاثیر میذاره در اینده شاید پدرشو برای سرپرستی ومرد خونواده قبول نکنه این رفتارا باعث سردی ما شده خیلی وقتا تو اوج مریضی ازش گدایی محبت میکنم کامل و واضح هم درخواست کردم ازشون ولی واقعا بریدم و خسته شدم بارها ب طلاق فکر کردم
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید😔
خودم اخلاق تندی دارم و زود عصبانی میشم ولی تو این 9سال خیلی رو خودم کار کردم.
سختی های زیادی کشیدم از مشکلات مالی بگیرین تا بچه دار شدن ک بعد از دو مرتبه ای وی اف بچه دار شدیم.
همسرم مشکل ناباروی داشت.ایا داشتن یه زندگی عاشقانه سهم من نیست؟ لیاقتشو ندارم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
بایستی خدمت شما عرض کنم، وقتی خواستید همسرتان را توصیف کنید حدود ۴ صفت مثبت و یک صفت منفی از ایشان نام بردید.
بسیار خوب
اما چرا تمرکز و بزرگ نمایی شما روی تنها ویژگی منفی ایشان هست؟! و سعی نکردید با داشته های خود و همسرتان ، زندگی عاشقانه ای بسازید.
همسر شما فرزند شما نیست که بخواهید از صفر تا صد چیزی را به او آموزش دهید، اقتدار و عزت نفس او چه میشود؟! و این عملکرد شما بزرگترین آسیب تربیتی را برای فرزند شما خواهد داشت چون عملا نقش و ابهت پدر در ذهن بچه متلاشی می شود.
اندکی تامل، تفکر و ترمز...
چه خوب که شما خودتان فرمودید که اخلاق تندی دارید و زود عصبانی می شوید، خب ببینید هیچ آدمی در زندگی بی عیب نیست.
مهمترین علت سردی در روابط همین داد و فریاد ها و غر زدن ها و شکستن اقتدار مرد در زندگی هست. و شما آن را نیز متاسفانه تجربه کرده اید.
یک اصل مهم می گوید که چیزی را که نمی توانید تغییر دهید بپذیرید.
پذیرش راحت ترین راه هست، ۸ سال را سپری کردید ، اما با چه وضعیتی و به قول خودتان هیچ چیز هم عوض نشد. خب نمیشد این ۸ سال بدون این همه جنگیدن سپری میشد اما الان شما آرام و عاشق بودید نه خسته و ناامید؟!
بایستی انتظاراتمان را با واقعیت های دنیا یکی کنیم.
امام علی ع فرمودند: هر کس دنیا را بشناسد، از بلاهای آن اندوهگین نمیشود.
خیلی راحت میشود با همه مشکلات ، احساس رضایتمندی خود را بالا برد. چگونه؟ این همان حلقه گمشده خیلی از ماهاست.
سوره احقاف آیه ۱۵: مادر او را به سختی حمل میکند، ولی با عشق و لذت این سختی را به جان می خرد.
پس الزاما سختی همراه با ناخرسندی و نارضایتی نیست.
همانطور که اشاره کردید که با چه مشقتی صاحب فرزند شده اید...
باید شناخت و واقعیت شناسی دنیا را در خود بالا ببرید و بدانید دنیا محل رنج است و حتی لذات دنیا نیز همراه رنج هست و اینها لازم و ملزوم همدیگرند.
امام علی ع در جای دیگر فرمودند، آنچه را خواستی نشد، آنچه را شد ، بخواه.
یعنی دنیا را سخت مگیر، قرار نیست دنیا بر وفق مراد تو باشد.
به شما اکیدا توصیه میکنم فایل رضایت از زندگی استاد پوراحمد را گوش دهید. حتما حال دلتان بهتر خواهد شد. ان شاءالله
موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#آرایش_کردن_همسر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد بحق شایسته.تنها دعای من سادات عاقبت بخیری شماست.
من دختری دارم ۴ساله و خودم وهمسرم مقیدو مذهبی هستیم،همسرم دوست ندارن که من حتی در خانه آرایش داشته باشم و من با اینکه علاقه دارم اما مطیع ایشون هستم، اما برای مهمانی ها و دورهمی زنانه که ارایش میکنم دخترم با تعجب به من نگاه میکنه و میگه که مامان چیکار کردی انقدر خوشگل شدی..من دچار سردرگمی شدم که با این روحیات همسرم ونگاه پرسشگرانه دخترم چکنم.ممنون اگه من و راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن سپاس از لطف شما و دغدغه مندی شما خواهر محترم ، باید عرض کنم که اگر همسر شما آرایش کردن را کلا نمی پسندند ، خب در منزل که فقط برای همسر محترم هست از آن اجتناب می کنید، ولی در مهمانی ها از آرایش استفاده می کنید؟!
بنظر این جابجایی جایگاه این قضیه ، نکته اصلی چالش تربیتی شما برای فرزندتان خواهد بود. چرا که فرزند شما یاد می گیرد که زیبایی و رسیدگی و آراستگی فقط برای بیرون از خانه است.
ضمن اینکه اگر همسر آرایش دوست ندارند، شما در منزل مرتب و شکیل باشید، مانند مهمانی ها، مثلا معطر بودن برای همسر ، اهل زینت بودن که پیامبر اکرم ص نیز بارها به زنان سفارش داشته اند، سرمه کشیدن و همین طور آرایش های خیلی ملایم که باعث دلزدگی همسر و جلب توجه فرزندان نیز نمیشود و فقط آن حس زیبایی و طراوت را القا میکند.
به این صورت هم به نیاز خود پاسخ داده اید، هم رضایت همسر و هم مانع شکل گیری آسیب تربیتی برای فرزندتان شده اید.
موفق باشید انشاالله
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#وسواس_کودک
سلام آقای پور احمد من یه سوال داشتم...من یه پسر بچه 6 ساله دارم خیلی حساسه ووسواس شده مخصوصا روی من برای پدرش حساس نیس اصلا.من کنارش میشینم پاهام نزدیکش چشمش به پاهای من میومفته به هر بهونه ای میگه مامان پاهاتو جمع کن بدش میاد بعد سریع دهنشو با لباسش پاک میکنه اینقد ...این پاک کردن دهنش با لباس شده یه عادت براش لطفا راهنماییم کنین.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن سلام و احترام به شما خواهر بزرگوار بایستی عرض کنم، در سوال خود، نفرمودید که چه مدت است که این رفتار کودک حادث شده است؟
آیا تدریجی بوده یا به یکباره شکل گرفته است؟
قطعا این رفتار و حساسیت کودک از محیط دریافت شده است و اکتسابی هست.
علت را در محیط کودک و اطرافیان جستجو کنید.
آیا برای نظافت و تمیزی کودک خیلی حساس هستید ؟ مدام لباس او را تعویض یا دست و صورت او را می شوید و یا اجازه بازی با ریخت و پاش نمی دهید که کثیف می شوی و می شود؟
خیلی به او امر و نهی می کنید؟
این گزاره ها بیشترین فشار روانی و اضطرابی را به کودک وارد میکند.
یا با کسی در ارتباط هستید که رفتارهای وسواس گونه تمیزی دارد؟
از آنجاییکه کودک هنوز در سن تقلید به سر میبرد ممکن است کپی برداری از رفتارهای کودکی دیگر یا بزرگتری در فامیل و اطراف داشته باشد.
و یا اینکه در منزل و یا جای دیگری آیا حادثه و اتفاقی که بار تنش زای شدیدی را کودک تجربه کرده باشد، وجود نداشته است؟
و... لذا ابتدا ریشه را شناسایی کنید.
شناسایی علت
دوم، موقعیت هایی که کودک بیشتر حساسیت نشان میدهد و عمل خود را تکرار میکند، مثلا جلوی آینه، در رختخواب، جلوی تلویزیون،و ...
پرهیز از قرار گرفتن در این موقعیت ها و یا پرت کردن حواس گودک
در وهله بعد، سعی کنید کمی بی تفاوت باشید و از تذکر دادن خود کم کنید و یا حتی حذف کنید.
نبینید که مدام دهانش را پاک میکند، زمینه حساسیت را برایش به وجود نیاورید. (خاموشی)
در صورت حساس شدن، از تکنیک حواس پرتی استفاده کنید.
سعی کنید دو هفته این روند را در پیش بگیرید
بنابراین با حذف ریشه اصلی و استفاده از همین دو تکنیک. قطعا تا حد زیادی بهبودی حاصل خواهد شد.
از برچسب زدن به کودک، چه در حضور خودش و چه دیگران بشدت پرهیز کنید.
در نهایت، اضطراب کودک را کنترل کنید، با حذف عامل استرس زای
خاموشی
حواس پرتی
و بعد کم کم وارد بازی های که بقولی ریخت و پاش و کثیف کاری دارند، مثل آرد و آب
گل بازی
آب بازی
گل کاری در باغچه
نقاشی رنگ انگشتی و ...
و وقت بچه را مر کنید و برای آن برنامه داشته باشید.
انشالله موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ادامه_تحصیل_همسر
خانم متاهل 30 ساله دو تا بچه دارن خیلی دوست دارم که کنکور تجربی امتحان بدم و پزشکی قبول بشم ولی با وجود بچه هام میترسم نتوانم به بچه هام برسم واز طرفی به پزشکی خیلی علاقه دارم نمیدونم چکار کنم.لطفا من رو راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض تبریک بابت داشتن دو هدیه خداوندی به شما خواهر بزرگوار
اینکه چنین علاقه ای دارید اصلا عیب نیست. اما
این موضوع دو روی سکه دارد، یکی قبولی و مشقت درس و فرزندپروری و روی دیگر اینکه، چنانچه تلاش کنید و قبول نشوید ، چه؟
آیا آن وقت دست به سرزنش و سرکوفت خود نمی زنید؟ یا اعتماد به نفستان زخمی نخواهد شد؟ آیا بعد زبان گلایه به همسر و فرزندانتان نخواهید کشید؟
مهم دیدگاه مادر از نقش مادری است و ارزش و جایگاهی که برای این مقام قائل هست ، می باشد.
آیا تمام علائق و استعداد و هنر ،خلاصه شده است در کنکور تجربی!
یا میتوان الزاما پزشک نبود ولی مادری و همسری مهربان، صبور، با نشاط، اهل مطالعه و علم و پویا و فعال بود، میتوان الگو بود و ...
آیا راه رسیدن به موفقیت و خوشبختی فقط از کنکور تجربی میگذرد؟ !
قطعا خیر
لذا باید هدف خودتان را از زندگی و این دنیا پیدا کنید ، تا جایگاهی که در آن هستید برایتان رضایت بخش و آرامش بخش باشد.
دوم اگر فرزندان شما بزرگ شده اند و مستقل و این ظرفیت را در خود می بینید که به وظایف خود، مسئولیتی را اضافه کنید، راه تحصیل همیشه باز هست. اما بنا به فرموده مقام معظم رهبری، که فرمودند ما با تحصیل و اشتغال زنان هرگز مخالف نیستیم، مگر آن جاییکه به وظیفه مادری آنها لطمه بزند...
موفق و سربلند باشید.
پیشنهاد مطالعه کتاب تا ساحل آرامش، جلد اول. دکتر محسن عباسی ولدی.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#بی_توجهی_به_مسائل_دینی_همسر
با سلام و تشکر.
۴۲ ساله و شوهرم ۴۴.
دو پسر ۱۱ و ۸ ساله دارم و ۱۲ ساله ازدواج کردیم.
همسرم اهل نماز و روزه بودن ولی مدتیه میگن اسلام را قبول ندارم و تقلیدی مسلمانم وما زرتشتیم و ما را چه به عربها و اسلام....دیگه نماز نمیخونن(فکر کنم از همکاراشون تاثیر گرفتن).
از وقتی گوشی خریدن هم فیلمای نامناسب دارن توش.دیگه به من و بچه ها اجازه رفتن به روضه را حتی اگه منزل مادرم باشه نمیدن.هنر زن بودن را گوش دادم ولی خیلی از راهکارا مثل معنویت افزایی چون اصل را قبول ندارن کاربرد نداره برام.چطور ایمانشون را برگردونم؟چه کنم که رو بچه هام اثر بد نگذاره؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
البته جای تاسف دارد این موضع گیری، اما شما فرزندانی دارید که بیشترین زمان خود را با شما سپری میکنند و بیشترین اثر گذاری را می توانید داشته باشید به لطف خدا.
سعی کنید در وهله اول از هر گونه بحث و جدل با همسر محترم در حضور فرزندان بپرهیزید.
فرزندان را وارد فضای قضاوت نکنید.
و یا از پدر در جلوی فرزندان بد نگویید ، چون نقش پدر را برای امر تربیت سالم و کامل لازم دارید.
لذا اگر با علامت سوال کودک مواجه شدید، برایشان توضیح دهید که پدرتان انسان پاک و خوبی است و این ویژگی های مثبت را دارند ولی فلان حرف و گفته ایشان درست نیست.
و سعی کنید در منزل خود ولو با حضور فقط خود شما و فرزندتان و یا حتی فقط حضور خودتان در منزل، روضه سه نفره یا تک نفره بگیرید. با خواندن یک زیارت عاشورا، یک چای، و پخش یک روضه چند دقیقه ای برای خودتان، تا فضای خانه تطهیر شود و فرزندان با این فضا نامانوس نباشند.
و اعمال عبادی خود را نیز سعی کنید در جلوی چشم فرزندان انجام دهید.
در انتخاب معلم و دوست برای فرزندان خود دقت کنید تا این خلا پیش آمده به نوعی جبران شود و تقویت شود.
و خود شما نیز بعد از تلاوت قرآن و یا نمازتان، مراقبت کنید رفتار حسنه و مهربانانه با فرزندان خود داشته باشید تا اثر دین داری را در شما مشاهده و جذب شوند.
از طرف دیگر ، بخاطر این مسائل سعی کنید وارد بحث و تنش با همسر خود نشوید.
محیط خانه را ناآرام و ناامن نکنید.
بشدت از داد و فریاد و سردی عاطفی بپرهیزید.
و رازدار همسر باشید و جلوی کسی گلایه او را نبرید که باعث تخریب شخصیت همسرتان شود.
اگر کسی در فامیل هست که همسر محترم حرف شنوی و یا رابطه حسنه ای با ایشان دارند، مسئله را مطرح کنید و یا رفت و آمد خود را با آنها بیشتر کنید تا به مرور اثرگذاری مثبت را روی همسرتان داشته باشد.
و در آخر مراقبت کنید از آنچه دیده میشود توسط اعضای خانواده، کنترل چشم. پرهیز از ماهواره، قرار گرفتن در فضاهای تحریک آمیز، و ...
انشالله که موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#مشکلات_دوران_عقد
#عدم_توجه_به_نیارهای_عاطفی_همسر
#وابستگی_زیاد_خانم
سلام استاد،من یه دختر۱۸ساله هستم که حدودیه ساله که عقدمنامزدم۱۹سالشه،استادبینمنونامزدمحدود۱۰ساعت فاصلس،ماوقتیکه پیشهمیمرابطمون خوبه باهم ولی خب من خیلی وابسته ایشونم،طوریاگهببخشیدپشت به من بخوابه من تاصبحخوابمنمیبره،استادوقتایی که دوریم خیلی سردهست،منم دختریم که به شدت به محبتش نیازدارم استادمن اولویت آخرشم،سردشده،مادرشوهرم میگه درکش کن به خاطرمشکلاتی هست که داره ولی استادربطی داره؟ینی فقط اون مشکل داره؟
الان دوریم جرعت اینکه بهش بگم بامن سردی ندارم،تامیادپیام بده میخوادبره،پشت گوشی همش درموردپول وکارحرف میزنه،انگارمن یه غریبم واسش دارم میمیرم😔میدونید،دست میزاره رونقطه ضعفامتصمیم گرفتم چندروزجواب تلفنشوندم،چونمیدونه خیلی دوسش دارم اینجوریه.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی
باید خدمتتان عرض کنم که شما باید حتما مجموعه صوتی هنر زن بودن را گوش کنید تا ان شا الله مهارت های لازم را کسب کنید و بدانید چگونه باید نیازهای عاطفی ومحبتی خود را رفع کنید .این نکته راهم باید بدانیدکه متاسفانه بعضی از آقایون در ابراز علاقه خود دچار اختلال هستند اما این به این معنا نیست که شما را دوست ندارد پس باید به او کمک شود تا مشکل اش حل شود اما نه از این طریق که مدام به او غر بزنید که سرد رفتار میکنی و او اصلا متوجه نشود که منظور شما از سر د برخورد کردن چیست بلکه شما باید با مهارت و ظرافت و زنانگی خود ایشان را جذب خود کنید و این را بدانید اگر درمواقعی که همسرتان پیش شما هستند شما به خوبی نیازهای عاطفی جنسی وروانی ایشان را مرتفع ساختید ان شا الله ایسان فقط آرامش را از جانب شما دریافت خواهند کرد اما اگر شما مدام به ایشان غر بزنید که بامن سرد برخورد میکنی ایشان از اینکه وقت شان را باشما سپری کنند فراری میشوند لذا تمام تلاش خود را بکنید که با مهارت و ظرافت به خواسته های خود برسید وقتی این فضای عاطفی ومحبتی بین تان شکل گرفت شما میتوانید مثلا با تکنیک نامه نویسی درخواست کنید که مثلا من خیلی خوش حال میشوم که بامن تماس میگیری .اینکه تلفن او را جواب ندهید کار اشتباهی است ولی اینکه مدام به او بگویید دوستت دارم ودلتنگت هستم هم غلط است وباعث زدگی میشود پس در ابراز محبت هم تعادل را رعایت کنید تا مرد احساس نکند شما وبال گردن او هستید لذا سعی کنید د رهر تماس هم به اوانرژی و حس خوب منتقل کنید واز طرفی حساسیت خود را نیاز کم کنید اینکه آقا پشت به شما بخوابند واقعا از سر دوست نداشتن نیست و واقعا ممکن است از فرط خستگی خواب رفته باشند پس ذهن تان را مشغو ل این افکار نکنید و باآرامش در فکر ایجاد فضای عاطفی مناسب باشید تا ان شا الله هم آرامش بدست آورید وهم آرامش دهنده باشید
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#مشکلات_دوران_عقد
#عدم_توجه_همسر_به_رسومات_و_وظائف_مالی_دوران_عقد
سلام استاد،بنده خانمی ۲۹ساله هستم وهمسرم ۳۷ساله ۵ماهه که عقدکردیم همسرم خیلی خوبه اما تنهامشکلی که باهاش دارم اینکه تابهش میگم چیزی برام بخرسریع ناراحت میشه وقهرمیکنه وبهم میگه توخیلی پرتوقعی الان ۵ماهه که عقدکردیم فقط یه حلقه برام خریده عیداصلانیاورده من هم خیلی پرتوقع نیستم اماتابهش میگم چیزی بخرمیگه پرتوقعی وقهرمیکنه ،واینکه سرویس چوب برعهده ی ایشونه سعی داره اززیرخریدسرویس چوب فرارکنه وحتی سعی داره ازآوردن شب چله فرارکنه ،همش میگه دستم خالیه تخت نمیخرم دستم خالیه مبل نمیخرم یامیگه کروناهست شب چله نمیارم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #عسگرپور
سلام خدمت شما خواهر گرامی واحسنت به پیگیری شما برای حل مشکلتان از راه صحیح
اولین نکته ای که باید خدمتتان عرض کنم این است که همانطور که فرمودید همسرتان مرد خیلی خوبی است ،پس شما هم باید بر روی خوبی ها و ویژگی های خوب وحسنه ی همسرتان تمرکز کنید و به جای تمرکز بر روی این مشکل همسرتان که باعث شود دید و ذهنتان منفی شود بر روی خوبی هایش تمرکز کنید نکته ی بعدی که شما خواهر عزیز باید رعایت کنید درخواست مکرر و مستقیم و بدون ظرافت است که این احساس را در ذهن همسرتان ایجاد کند که شما آدم پرتوقعی هستید و از طرفی خواسته تان اجابت نشود لذا شما باید حواستان باشد که درخواست های خود را با مهارت و لطافت و ظرافت زنانه تان بیان کنید ودرموقع مناسب که فضای عاطفی خوبی بین شما و همسرتان برقرار است درخواست خود را با طرح نیاز مطرح کنید.نکته ی بعدی که حائز اهمیت است این است که اوضاع اقتصادی الان متاسفانه بار سنگینی را بر مردان متحمل کرده است و فشار های اقتصادی زیادی را باید تحمل کنند وچه بسا همسر شما از نظر مالی در مضیقه باشد که اگ راینطور باشد شما نباید از او درخواستی بکنید که خارج از حد توان اوست اما اگر از نظر مالی مشکلی ندارند باید با روش هایی که ذکر میشود این نیاز خود را مطرح کنید و به ایشان کمک کنید تا این مشکلش حل شود.کاری که باید شما انجام بدهید ایجاد فضای عاطفی وامن و پر از محبت است که باعث شود همسرتان در کنار شما تماما احساس آرامش کند و تمام نیازی جنسی و عاطفی او را مترفع سازید .شمامیتوانید برای بیان خواسته ونیاز خود از تکنیک نامه نویسی هم استفاده کنید که در کانال همسران خوب روش آن بیان شده است اگر دیدید با این مهارتها و تکنیک ها مشکل حل نشد و مشکل ایشان حاد بود اول از همه تاریخ عروسی را تعیین نکنید و از افراد معتمد مورد قبول ایشان بخواهید که با ایشان صحبت کنند ان شا الله با رعایت این نکات حتما به نتیجه خواهید رسید درآخر پیشنهاد میکنم برای فراگیری مهارت ها صوت هنر زن بودن را گوش دهید تا بهتر بتوانید به نتیجه ی مطلوب برسید .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6