#مدرسه_قرآنی
سلام ودرودخسته نباشید
دختر9ساله کلاس سوم دارم مدرسه ی هیئت امنایی درس. میخونه چندوقته که گریه میکنه که مدرسه ی قرآنی نمیرم ونمی تونم قرآن حفظ کنم در صورتی که هفته ای 4ایه حفظ میکنه خیلی کمکش میکنم. چکار کنم در این مدرسه بمونه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. درضمن اخلاقش اینه که دربدست آوردن درخواستش پافشاری میکنه. بعداپشیمون میشه.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت به خیر خدمت شما مادر بزرگوار و دغدغه مند
✔️نفرمودید که آیا مدرسه قرآنی انتخاب خود دخترتان بوده یا اصرار و انتخاب شماست.
✔️با او مدارا کنید .شاید تأکید و تکرار شما مبنی بر عنوان مدرسه قرآنی و حفظ او را به این مخالفت کشانده چون همان طور که خودتان نیز اشاره کرده اید فقط چهار آیه در هفته حفظ میکنند. اما او احساس تفاوت و خستگی میکند.
✔️با معلم و کادر مدرسه در میان بگذارید و از حمایتها، تشویق ها و همراهی آنها بهره ببرید .
✔️سعی کنید علت اصلی این مخالفت را در او بیابید .فضایی صمیمی و راحتی را برای او فراهم کنید تا از احساسات و مسائل خود با شما صحبت کند .احتمال دارد مطلب دیگری او را اذیت میکند. و در مخالفت با حفظ آیات خود را نشان میدهد.
✔️به یاد داشته باشید ،زور کردن و تحکم در آینده به ضرر ایشان می باشد .پس بگذارید حق انتخاب داشته باشد ،شما فقط،میتوانید از مزیتها و موهبتها و ....این طرح و این مدرسه او را مطلع نمایید ،تا حدودی حق انتخاب برایش قائل شوید و او را در تصمیم گیری آزاد بگذارید و او را مطمئن کنید که تصمیمش هر چه باشد شما او را حمایت خواهید کرد .در اغلب و بیشتر موارد دیده شده در همچین فضایی خود فرد علت مخالفت را بیان و با میل و رغبت بیشتری همان مطلبی را انتخاب میکند که شما دوست دارید .آنها فقط درک و اعتماد و دیده شدن از سوی شما را میخواهند.
✔️چون مسئله با امور دینی و اعتقادی ارتباط دارد ،این را در نظر داشته باشید که موجب فاصله و خدای نکرده دوری و تنفر در ایشان نسبت به امور دینی صورت نگیرد .
✔️استعداد و علاقه در افراد متفاوت است .این را در نظر داشته باشید و از مقایسه دخترتان با کودکان هم سن و سال خویش پرهیز کنید .
✔️به یاد داشته باشید اگر کودک موفق و شاد و....داشته باشید بهتر از کودک حافظ سرخورده و منزوی است .
🌺در نهایت توصیه بنده مشاوره تلفنی و مجازی و بهره از نظرات و راهکارهای دقیق تر میباشد .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_همسر
سلام. خانمی مذهبی هستم که ۶ سال هست ازدواج کردم و یک دختر ۲ ساله دارم.
مشکل اصلی زندگیم از جایی شروع شد که چند روز مانده به نوروز ۱۴۰۰ متوجه شدم همسرم اعتیاد داشته و به بهانه مسافرت رفته کلینیک که ترک کنه.البته چند باری مشکوک شده بودم.با این قضیه به سختی کنار اومدم ولی مدارا کردم و با مهربانی به امید بهبودی همسرم به زندگیم ادامه دادم ولی اواسط سال باز مشکوک شدم و الان متوجه شدم که متاسفانه باز مصرف میکنه. نمیدونم باید چی کار کنم که دیگه سمت مواد نره لطفا راهنماییم کنید.
🌷عرض سلام و وقت به خیر خدمت شما ...
✔️در ابتدا باید بدانیم هر رفتاری یک یا چندین علت دارد .
✔️منشأ این گرایش را پیدا کنید .چون گویا این اعتیاد بعد از ازدواج شکل گرفته .
✔️رابطه خود را حفظ و صمیمی کنید .
✔️در فضایی آرام، توأم با عزت و احترام مسئله را با او مطرح و در این رابطه صحبت کنید .
✔️میزان اعتیاد او را متوجه شوید .و اینکه به چه موادی اعتیاد دارد .
✔️با کمک یک روان درمانگر اعتیاد او را ترک دهید .
✔️ایشان را مطمئن کنید که همراهی و حمایت شما را در طی ترک و بعداز مرحله ترک اعتیاد خواهد داشت .
✔️اگر دوست ناباب و محیط کاری در اعتیاد او نقش دارد این مورد را کنترل و محدود و تغییر دهید .
✔️از تهدید ،بی احترامی ،عدم راز داری و .....پرهیز نمایید .
✔️مسئله مهمی است ،لذا حتما از مشاوره مشاور امین استفاده نمایید .
✔️این موضوع و راهکارهای پیشنهادی را در کانال جستجو کنید و پاسخ مشاورین را مطالعه کنید . و با خونسردی و آرامش روند صحیح را دنبال نمایید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایجاد_نظم درهمسر
سلام خسته نباشید
بنده ۲۵ سالم هست و همسرم ۲۶ سال الان ۲ سالی هست ک ازدواج کردیم و خداروشکر زندگیه خوبی دارم فقط مسعله ای ک در هست اینه که همسره بنده خیلی شلخته و بدون نظم هستن میخواستن کمک کنید ک چجوری بهشون یاد بدم ک انضباط رو رعایت کنن🤦♀ چون واقعا نمیدونم با چ لحنی باید بهشون بگم که هم تاثیر گذار باشه هم حالت دستوری نداشته باشه
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
شما ابتدای زندگی مشترک هستید و اصلا نیاز به عجله نیست.
منظم بودن یک امر درونی است و با امر و نهی و بصورت دستوری محقق نمی شود.
نیاز اصلی همسر شما ، آرامش است ؛ با این کار آرام آرام و به تدریج نظم هم در وجود ایشان نقش می بندد.
موفق باشید.
#ارتباط_همسربادیگری_قبل_ازدواج
دریافت سوالات یکشنبه ها راس 21.00:
سلام ۲۴ سالمه و ۳ ماهه عقدم تازه فهمیدم قبلا همسرم با دختری دوست بوده و دوستش داشته ولی نتونستن باهم ازدواج کنن خیلی سرد شدم فکر میکنم شوهرم همش داره به اون فکر میکنه اونو بیشتر دوست داره و حرفاش و ابراز علاقش به من الکیه خانواده مذهبی داره من فکر میکردم خودش هم چادر براش مهمه حتی تو خواستگاری گفت چادر داشته باشم ولی دختری که دوست داشته حجاب نداشته و رعایت نامحرمی هم نمیکردن خیلی ناراحتم و فکر میکنم داره نمایشی از خودش شخصیت دروغی نشون میده دیگه اعتمادوآرامش ندارم. میترسم تو اعتقاداتم سست شم فکر میکنم الان که تو عقدم جدا شم بهتره
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
این فکرو خیال ها را از ذهن خود بیرون کنید و اجازه ندهید ذهن شما جولانگاه شیطنت های شیطان شود و به زندگی خود بچسبید.
خود و جایگاه خود را دسته کم نگیرید و نقش خود را در زندگی مشترکتان به خوبی فرا بگیرید و به آن عمل کنید.
در زندگی محکم باشید ونگذارید یک حرف و چیزی که گذشته اینگونه شما را تحت تاثیر قرار داده و دگرگون کند.
خودتان را درگیر ذهن همسرتان نکنید؛ در ذهن او هر چه که باشد شما خواهر محترم به سادگی و اعتماد به ایشان می توانید آرامش را برای خود و همسرتان به ارمغان بیاورید.
موفق باشید
#دوری_ازخانواده
با سلام و خسته نباشید
من ی دختر ۱۸ ساله و متاهل هستم.
امسال اطلاعیه ای از آموزش و پرورش منتشر شده ک ی سری کلاس در مشهد مقدس مرتبط با گام دوم انقلاب برگزار میشه و این سفر و کلاس ها چهل روز طول میکشه.
من ثبت نام کردم و خیلی دوست دارم برم و درباره گام دوم انقلاب اطلاعات کسب کنم و همچنین ک درجوار امام مهربان ع هست.
اما من ب خانواده و نامزدم وابسته هستم و مطمئنم دلم واسشون تنگ میشه و واسم سخت میشه،چند سال پیش ک ۱۳،۱۴ ساله بودم یک هفته رفتم خوابگاه اما نتونستم بمونم چون وابستگی داشتم ب خانوادم. بنظرتون چیکار کنم،از ی طرف فرصت خیلی خوبیه برای رشد خودم از ی طرف چهل روز دور از خوانواده و نامزدم. تقریبا ۱۰۰۰ کیلومتر دور از اونا هستم.لطفا راهنماییم کنید.
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
حتماً این کار را انجام دهید؛ این کار هم موجب میشود استقلال شما بیشتر شود وهم اینکه صبر و تحمل شما در سختی های زندگی را بالا می برد و سوم اینکه موجب عشق و محبت بیشتر خانواده و همسرتان به شما می شود.
البته در طول دوره هم آنها می توانند به شما سر بزنند و در صورت مرخصی شما هم می توانید آنها را از نزدیک ببینیدو جدا از این ها با وجود فضای مجازی و تماس های صوتی و تصویری حتما کمتر احساس دوری خواهید کرد.
البته ممکن است در ابتدای دوره مقداری سخت باشد ، اما در ادامه ، بسیار راحت تر خواهد شد.
موفق باشید.
#حاشیه_های_همسر
سلام خدمت شما
منو همسرم ۴ ساله عروسی کردیم یه دختر دوساله داریم بعد از کلی صحبت و فکر و مشورت تصمیم هر دو به طلاق هست(دلیل خیانت شوهرم اونم ب هیج عنوان پشیمون نیست و درواقع معتاد به این کار هستن من همه تلاشمو کردم که به زندگیمون دلگرم شن حتی بارها گفتم بریم مشاوره ولی چشماشونو بستن رو همه چی و مقصر خیانتاشو من میدونن از روز اول ازدواج خیانت میکردن) و هیچ راهی برای برگشت بهم نداریم چون هیچ حریمی بینمون نمونده و علاقه ای هم به ادامه نداریم
ولی خانواده ها مخصوصا خانواده شوهرم اصرار میکنن به ادامه زندگی نظر شما چیه؟اصرارشون درسته؟همه حرفشون اینه زن باید بشینه تو خونه چیزی نگه بچشو بزرگ کنه مرد هم هر کاری دلش مبخواد بکنه و پول بیاره تو خونه
دخترم این وسط اسیب میبینه که اونم شوهرم حاضر به زندگی نیست حتی قفل خونه رم عوض کردن ومنو دخترم خونه پدرم هستیم صحبت بزرگترام باهاش کارساز نبود
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
طبیعتاً زندگی مشترک دارای فراز و نشیب های مختلفی می باشد و قرار نیست با هر اتفاقی که پیش می آید و رخ می دهد،آهنگ جدایی نواخته شود.بسیاری از خانم ها بوده اند که همین مشکل شما را داشته اند اما با تدبیر و کمک از متخصصین امر مشکلشان تا حد زیادی حل شده است.
هیچ گاه خود را دسته کم نگیرید و محکم و استوار پای زندگی خود بایستید.
ببینید خواسته همسرتان از شما خواهر محترم چیست که به گفته خودتان شما را مقصر خیانت های خود می داند.
💫💫ممکن است نیاز به ناز و عشوه و زبان ریختن شما دارد.
💫💫ممکن است بیش از پیش باید اقتدار و حرمت او را حفظ کنید.
💫💫شاید لازم باشد بیش از پیش نیازهای جنسی همسرتان را برآورده کنید.
💫✨در آخر توصیه می کنم مسأله خود رابا فردی متخصص مطرح کنید تا تمام زوایا بررسی شود و در نهایت تصمیمی عاقلانه اتخاذ شود که در آینده منجر به پشیمانی نشود.
موفق باشید.
#عدم_نظارت_ والدین_در_مهمانی_ها
#تربیت_جنسی
من ۳۰ساله و۴فرزنددارم پسر بزرگ من ۹ساله وتمام رابطه جنسی رو از یه دختر نوجوان تو فامیل یاد گرفته وخدا لعنتش کنه تو جمع بچه ها خودش رو به پسر من زده وفکر کنم از اینترنت فیلم دیده ،،من وشوهرم مذهبی هستیم ورعایت میکنیم سعی میکنم با رفتن به مسجد ،،فعالیت فیزیکی، ،وبسیج محله سرگرمش کنم ،،چطور میشه از ذهنش پاک بشه ،، تازه به برادر ۳ساله هم گفته که میزنم به پشتت ،،اینقدر داغون شدم ،پسر من فوقالعاده صدای خوبی داره من مدام آهنگ های ،،مذهبی براش میگذارم تا تمرین کنه حیفم میاد بچم تو لجن گیر کنه.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
آنچه از متن پیام شما بر می آید متاسفانه پیام خشم است.
خشمی است که هم نسبت به خودتان ، نسبت به فرزندتان و هم نسبت به فرد خاطی دارید و از این رو تمام اعمال و گفتارتان را نیز بر این اساس دارید جلو میبرید که نتیجه آن طبیعتا عدم دریافت نتیجه درست خواهد بود.
در خصوص مسئله پیش آمده و همچنین بحث داغ تربیت جنسی بارها متذکر شدیم که مهمترین بخش تربیت بحث پیشگیری است و از این رو به جد به والدین توصیه می کنیم در دور همی ها و مهمانی ها فرزندان را به حال خود رها نکنید و نظارت غیرمستقیم و چه بسا برنامه ریزی جهت گذراندن این اوقات داشته باشید در غیر این صورت بچه ها برایتان برنامه خواهند داشت!
در وهله دوم، نوع برخورد ما والدین در شرایطی ست که فرزندمان متوجه و یا در معرض مسائل جنسی قرار گرفته و یا سوالاتی در این خصوص از والدین می پرسد.
اولین قدم و البته مهمترین قدم حفظ آرامش والدین است.
بجای سرزنش و سرکوفت فرزندتان و یا دیگران و انتقال ترس ها و اضطراب هایی که از آینده نیامده دارید، کمی روی غفلت ها و واکنش های خودتان متمرکز شوید.
اینکه چطور این مسئله را فهمیدید؟ واکنش شما در آن لحظه چه بوده؟ سرزنش، تحقیر توبیخ تنبیه تهدید و ... هر کدام از این اعمال شرایط را بدتر و بیشتر این ماجرا را در ذهن کودکتان نهادینه خواهد کرد.
در وهله دوم، سعی کنید به سوالاتی که در این خصوص برای فرزندتان پیش می آید به درستی و روی باز پاسخ دهید.
پاسخ ها باید ساده، کوتاه، قابل فهم و اغنایی باشد. نه اینکه سیر تا پیاز مسئله را تشریح کنید.
هرگز کودک را از سر خود وا نکنید یا برخورد نامناسب و توهین بخاطر نوع سوالاتش نداشته باشید.
بدانید که اضطراب و بهم ریختگی شما و هر والد دیگری در هنگام مواجهه با سوالاتی که تم جنسی دارند بیشتر باعث کنجکاوی و حساسیت فرزند خواهد شد و این نشانه بد بودن و بی تربیت یا بی دین بودن فرزند نیست ، بلکه از اقتضائات رشدی کودک است.
همچنین بهتر است در قدم اول برای پاسخ به این دست سوالات، میزان دانش کودک تان را و یا نوع و سطح تفکرش از سوال را جویا شوید و بعد اقدام به پاسخ کنید.
مثلا می پرسد، مامان بچه ها چطور دنیا می آیند؟ بفرمائید خودت چی فکر میکنی پسرم.... ممکن است بگوید خاله گفت دعا کردیم و از خدا خواستیم و ... آن وقت با یک جمله تکمیل کننده کودک اغنا میشود.
دقت داشته باشید کودک بدون دریافت پاسخ از نزد شما نرود یا نه برای دریافت پاسخ سوالاتش سراغ منابعی خواهد رفت که مورد پسند والدین نخواهد بود.
و نکته آخر، خواهرم بخاطر نگرانی های دیروز و ترس های فردا امروز خود و فرزندتان را با حال بد سپری نکنید.
هر روز سوره نور را جهت حفظ دامن و عفت و حیا فرزندان و اهل خانواده، در منزل تلاوت کنید، یا روی آب بخوانید و میل کنید.
راجع به این مسئله با کودکتان وارد بحث نشوید.
استفاده از فضای مجازی را کنترل شده و با نظارت پیش ببرید.
فرزندتان را سعی کنید در خانه تنها نگذارید، البته بطور غیر مستقیم این مسائل تدبیر شود که فضای منفی و غیراعتماد پیش نیاید.
به او و توانایی هایش ایمان داشته باشید و اصرار به رفتن به کلاس و برنامه خاص نداشته بلکه فقط تسهیل گر و زمینه ساز رشد استعدادهایش باشید نه تحمیل کننده (اینکه مدام موسیقی خاص بگذارید که مبادا... صحیح نیست و آسیب خواهد داشت، مگر خودش تمایل داشته باشد و با برنامه از سمت خودش این اتفاق رخ دهد)
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#سردی_جنسی_بعد_از_ازدواج
سلام وقت بخیر.
من نزدیک ۲ساله ازدواج کردم ومشکلم باهمسرم اینکه ماالان یک ماهه ک رابطه جنسی نداریم(ازطرف همسرم) اوایل ازدواجمونم خیلی کم بود رابطمون ولی الان دیگه خیلی بدترشده واین منوخیلی نگران میکنه واقعا دارم اذیت میشم و چیزیم ب همسرم نمیگم چون یبارگفتم بهونه اورد.وبهش گفتم ک توحتما بایکی دیگه رابطه داری قسم خورد گفت ن.ممنون میشم استادراهنماییم کنید بگید چیکاربایدکنم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
توصیه بنده مسلما علت یابی این مسئله از سمت دو طرف رابطه می باشد، و این مسئله مستلزم دریافت مشاوره حضوری یا تلفنی با مشاوری امین خواهد بود.
دوم، نگذارید حل این مسئله به تعویق و تاخیر بیفتد. که خود باعث سردی عاطفی هم خواهد شد و چه بسا خود سردی عاطفی علت ساز سردی جنسی شده باشد.
خواهر گرامی، بایستی علت را در مسائلی از قبیل استرس، نظافت و آراستگی، دلخوری یا کدورت، تغذیه و مزاج، خستگی های جسمی و روحی، طول مدت سردی و نحوه ظهور و بروز آن ، یکنواختی رابطه و ... جستجو کرد، و اصلا هوشمندانه نخواهد بود که در وهله اول نوک پیکان اتهام خیانت را به سمت همسر و شریک زندگی مان روانه کنیم.
چرا که اینگونه گفتگوها گاهی برای پایه و بنای زندگی تلاطم آور است.
انشاالله به دلسوزی و پیگیری به موقع تان، مشکلتان مسئله یابی و حل خواهد شد.
🌟ضمنا دوره رایگان الفبای جنسی، خانم زهرا عباسی را هم از سایت ریحانه سنتر میتوانید دانلود و گوش کنید.
انشاالله موفق باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_کودکان
#کودکان_بدسرپرست
سلام و عرض ادب وقت تون بخیر🌱
بنده مدتی هست مربی یک موسسه خیریه نگهداری از کودکان(دختر) بدسرپرست رنج سنی ۷سال شدم،دغدغه مندبودم بدونم نحوه ارتباط صحیح برای این کودکان چطورهست،دوره آموزشی تربیت کودک و تربیت جنسی کودکان رو گوش دادم
اما میخواستم بدونم تمامی این آموزش های این دوره برای همه کودکان عمومیت داره؟حتی کودکانی که در سنین پایین والدین ناهنجارداشتن،که حتی منجر به اختلال در سیستم عصبی کودک شده؟
اگرعمومیت نداره،آیا امکانش هست دوره ای تخصصی برای تربیت صحیح این کودکان توسط استاد بزرگوار تدریس شود؟
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
خداوند به شما خیر فراوان عنایت کند که دغدغه تربیت و تعامل مثبت با چنین کودکان آسیب دیده را دارید.
صوت های تربیتی که تاکنون گوش کرده اید بسیار موثر و مفید بوده است و میتوانید از نکات آنها استفاده نمایید.
توصیه میکنم حتما از همکاران تجربه دار و با سابقه در مراکز مشابه نیز اطلاعاتی در مورد کار با این کودکان کسب کرده و کتب موجود در این زمینه را مطالعه فرمائید.
رضایت مند:
#ارتباط_با_کودکان
#کودکان_بدسرپرست
سلام و عرض ادب وقت تون بخیر🌱
بنده مدتی هست مربی یک موسسه خیریه نگهداری از کودکان(دختر) بدسرپرست رنج سنی ۷سال شدم،دغدغه مندبودم بدونم نحوه ارتباط صحیح برای این کودکان چطورهست،دوره آموزشی تربیت کودک و تربیت جنسی کودکان رو گوش دادم
اما میخواستم بدونم تمامی این آموزش های این دوره برای همه کودکان عمومیت داره؟حتی کودکانی که در سنین پایین والدین ناهنجارداشتن،که حتی منجر به اختلال در سیستم عصبی کودک شده؟
اگرعمومیت نداره،آیا امکانش هست دوره ای تخصصی برای تربیت صحیح این کودکان توسط استاد بزرگوار تدریس شود؟
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
خداوند به شما خیر فراوان عنایت کند که دغدغه تربیت و تعامل مثبت با چنین کودکان آسیب دیده را دارید.
صوت های تربیتی که تاکنون گوش کرده اید بسیار موثر و مفید بوده است و میتوانید از نکات آنها استفاده نمایید.
توصیه میکنم حتما از همکاران تجربه دار و با سابقه در مراکز مشابه نیز اطلاعاتی در مورد کار با این کودکان کسب کرده و کتب موجود در این زمینه را مطالعه فرمائید.
مطالعه مجموعه کتاب های "منِ دیگرِما" نوشته استاد محسن عباسی ولدی (جلد اول تا دوازدهم) به شما در تعامل بهتر با کودکان کمک میکند
چنانچه کلاس آموزشی در این رابطه برگزار شود از طریق کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
🌷در پناه خدا باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
🌸🍃 شرایط مشاوره #رایگان مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب 👇
١. لطفا سوالتان را #یکشنبه_ها راس ساعت 21.00 به آی دی دریافت سوالات ارسال نمایید.
٢. سوالات شما نباید بیشتر از ١٠ سطر باشد.
٣. با توجه به اینکه سوالات شما به همراه پاسخ مشاوران امین، در کانال منتشر خواهد شد، شما میتوانید سن و تحصیلات و... را کمی تغییر دهید تا نگرانی نداشته باشید که آشنایان تان متوجه مشکل شما شوند.
۴. ان شاءالله ١٨ سوال اولی که در ساعت مقرر دریافت میشود، به #مشاوران_امین کانال تربیتی همسران خوب تحویل میشود و ظرف ٧ روز آینده در کانال #مشاوره (همینجا) منتشر خواهد شد.
۴. اگر پیامی دریافت نمودید که سوال شما دریافت شد، دیگر نیازی به پیگیری نیست و ان شاءالله ظرف یک هفته پاسخ شما در کانال منتشر خواهد شد.
۵. اگر نوبت به سوال شما نرسید، سعی کنید ان شاءالله یکشنبه هفته بعد راس ساعت 21.00 به آی دی مربوطه ارسال نمایید.
۶. آی دی دریافت سوالات 👇👇
@hamsaranekhoobasks
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
🌷 قابل توجه مردم عزیز #استان خراسان رضوی، #شهرستان جغتای
🔹 همایش صیانت از جوانی جمعیت و فرزندآوری
🔹 با حضور محسن پوراحمدخمینی
(روانشناس و کارشناس خانواده)
💓 ویژه عموم برادران و خواهران
💓 #رایگان
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
تا دقایقی دیگر پخش زنده همایش صیانت از جوانی جمعیت و فرزندآوری 👇
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷همایش صیانت از جوانی جمعیت و فرزندآوری
🌷 قسمت اول
✅ استان خراسان رضوی، شهرستان جغتای
💓 #فرزندآوری
💓 #صیانت_از_جوانی_شهید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷همایش صیانت از جوانی جمعیت و فرزندآوری
🌷 قسمت دوم
✅ استان خراسان رضوی، شهرستان جغتای
💓 #فرزندآوری
💓 #صیانت_از_جوانی_شهید
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
تا دقایقی دیگر پخش زنده مهارتهای زندگی مشترک زوجین
استان خراسان رضوی، شهرستان جغتای 👇
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا دقایقی دیگر پخش زنده مهارتهای زندگی مشترک زوجین
#هنر_مرد_بودن
#هنر_زن_بودن
استان خراسان رضوی، شهرستان جغتای 👇
زوجین محترم میتوانند تا دقایقی دیگر بصورت زنده از این برنامه استفاده نمایند.
⛔️ شنیدن این برنامه مناسب فرزندان نمیباشد.
#چادر
#حجاب
#بی_حجابی
سلام و ادب.راهنمایی که من میخوام در مورد رفت و آمد و ارتباط داشتن با زن داداشم
هست، ایشون تقریبا 5 سال هست که عروس خانواده ما شدن و از همون ابتدا هم تفاوت اعتقادی وجود داشت اما به خاطر برادرم که شدت اعتقادش به اندازه ی ما که خواهر هاش بودیم و همچنين پدر و مادرم نبود، خیلی برخورد جدی درمورد پوشش او نمی کردیم، زن داداشم چادر سر میکردن اما همیشه با اکراه، الان مدتی هست که بصورت علنی چادر رو کنار گذاشتن و پوشش ایشون هم به مراتب داره کمتر و بدتر میشه، الان ما به عنوان خانواده شوهر که از این وضع ناراضی هستیم باید چطور به ایشون این رو برسونیم؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️دقت داشته باشید که شما به عنوان فردی متدینومعتقد باید بهگونهای رفتار کنید که موجب جلبِ نظر و جذب کردنِ هم زنداداش محترمتون و هم دیگران باشید ، در واقع باید طوری رفتار کنید که دیگران شما را،الگوی خود قرار دهند. مثلاً یک خانم محجبه و عفیف با برخورد مثبت ، منطقی و خوشاخلاقی، میتواند موجب جلب و جذب زنان بیحجاب و تأثیر بر آنها و محجبه شدن آنها شود.
✔️برخورد خوبِ زنان و دختران معتقد و محجبه با بیحجابها و بدحجابها، تأثیر زیادی در انتقال مسائل دینی و مذهبی ، از جمله حجاب و عفاف دارد، اما متأسفانه برخی معتقدند، باید با بدحجابها یا کسانی که غیرت مناسبی ندارند، مثل مجرم برخورد کنند!
←در حالی که خیلی از این رعایت نکردنها و بدحجابیها و...به دلیل عدم آگاهی به آثارمنفی و آسیبهای بدحجابی و ندانستن فواید و اهمیت فوقالعادۀ حجاب و عفت است.
←گاهی این بیحجابی ها ریشه در خانواده و محیط تربیت شدهی فرد دارد.
✓←از همه مهمتر گاهی دلیل این خودنماییها ، این است که فرد(زن)، پاسخ عواطفِدرونیاش را از شوهرش دریافت نکرده است ؛👇
⬅️از نیرومندترین انگیزههای محرک زن ، همین میلِ به دیده شدن و پسندیده شدن و تعریف و تمجید است. بنابراین اگر این نیاز زن ، در محیط خانه، ارضاء شود، زن آرامش روحی و روانی پیدا میکند و احساس محبوب بودن میکند، و چون سلامت روان دارد ، قطعاً فقط برای شوهرش بهترین و جذابترین لباسها را میپوشد و در فضای بیرون از خانه حجاب را رعایت میکند. متقابلاً مرد هم باید رعایت کند. وگرنه آسیبها و انحرافات جدی بوجود میآید.( حتماً با حفظ احترام ، از برادر بزرگوارتون با زبان نرم و با محبت بخواهید که نسبت به این مسئله، توجه ویژه داشته باشند.)
✔️با صراحت اما با رعایت احترام و زبان ملایم و با خوشرویی با ایشان برخورد کنید و تنش ایجاد نکنید. بیشتر مردم، در برابر رفتار محترمانه و گفتار نرم و منطقی نرمش نشان میدهند. با گفتار نرم و رفتار و برخوردِ همراه با حسن معاشرت، خیرخواهی ، محبت، خوشرویی و رعایت ادب بخواهید که حجابشان را رعایت کنند. چون این هم به صلاح خودشان و هم جامعه است.
✔️خودتان را به عنوان یک فرد معتقد و عامل به دستورات دینی معرفی کنید؛ یعنی به گونهای نباشد که نسبت به سایر مسائل و دستورات دینی و مذهبی، بیتوجه باشید و تنها نسبت به حجاب حساسیت ویژه داشته باشید.
✔️در عین خوشرویی و رعایت شأن طرفِمقابل به تکلیف دینیتان هم عمل کنید.
✔️بجای آنکه بر نقاط ضعف ایشان تأکید کنید ، نقاط مثبت ایشان را برجسته کنید و نسبت به آن تعریف،تمجید و تحسین داشته باشید . مثلاً بگویید ؛چقدر فلان رفتار و اخلاق شما دلنشین و حال خوب کنه،چقدر فلان لباس( مثلاً پوشش با حجاب) شمارو جذاب میکنه و... .
✔️بیشتر با ایشان رفت و آمد کنید و ایشان را با خود به مجالس مذهبی و دورهمیهای دوستانه با افراد معتقد،محجبه و البته تأثیرگذار ، پرانرژی و شاد ببرید.
✔️از اهمیت دینداری و مسائلشرعی و حجاب به ایشان بگویید، آیات و روایات مربوطه رو بگویید و... .
✔️کتابهایی را در زمینه حجاب به ایشان معرفی کنید یا به مناسبتهای مختلف کتابی را در این زمینه به ایشان هدیه بدهید. با مطالعه کتاب، بصورت غیرمستقیم متوجه رفتار خود میشوند و میدانند که رفتار آنها تاکنون اشتباه بوده است.( مدتی بعد از هدیه دادن کتاب، نسبت به محتوای کتاب و نظرشان در مورد کتاب بپرسید ، یا خودتان نکاتی را از کتاب بیان کنید.)
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دعوای_کودکان
سلام،من دوختر سه ساله ونه ماهه ونه ماهه دارم ،دختر اولم خواهرش خیلی دوست داره اصلا حسادت هم نمیکنه، وقتی بابچه هابازی میکنه واونو میزنن نمیتونه اونا روبزنه،بهشون جواب میده توی دعوا ولی نمیزنتشون،بهش میگم هرکی تورو زد توهم بزن،میگه باشه ولی دوباره نمیزنتشون.بعد دعوا هم ک اونا قهرمیکنن،میره بهشون میگه معذرت میخوام بیاین اشتی کنیم،درصورتی ک اونا دختر من زدن،من خیلی هم بهش محبت میکنم وباهاش بازی میکنم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔶اینکه فرزندی در محیطهایی که بچههای همسن و سالش قرار دارند زیاد با بچهها درگیر میشود، پیامی را برای پدر و مادر دارد و آن پیام این است که فرزند ،رشداجتماعی لازم را پیدا نکرده است.
←شاید چون کم در گروه همسالانش بوده و حضورش در این جمع کمرنگ بوده،خصوصاً اگر این درگیریها ازطرفِ فرزند ما باشد.
✔️با فرزندتان رابطه خوبی داشته باشید و به او توجه کنید، محبت و عشق خود را به فرزندتان منتقل کنید. کودکی که احساس کند مورد محبت خانواده است در برقراری ارتباط با دیگران موفقتر است.
✔️اعتماد به نفسش را تقویت کنید. با او بازی کنید و اجازه دهید شما را شکست دهد. در حین بازی، بر روشهای جوانمردانه تأکید کنید. هر بار تذکر دهید که کتک زدن و تقلب ممنوع است.
✔️وقتی بچهها در سنین مختلف با همسالان خود درگیر میشوند، معمولاً نباید رابطهی آنها را قیچی کنید و مثلاً بگویید: تو بیا اینجا بشین، تو برو کنار مادرت ، دیگه باهم بازی نکنید و...
←چون با اینکار صرفاً صورت مسئله را پاک کردید.↓
✔️پس بهتر است در این مواقع، اتفاقاً به عنوان نفر سوم بروید بین آنها نقش ایفا کنید که راحتتر باهم بازی کنند.
←لازم نیست که مثلاً فرماندهی کنید و بگویید: تو توپت یا عروسک را به او بده؛ نه! برای بچهها نسخه نپیچید.↓
✔️بلکه زمینه را فراهم کنید که مثلاً با یک توپ چطور میتوانند باهم بازی کنند، شما هم بشوید جزئی از بازی آنها و آنها را همراهی کنید.
✔️هیچوقت در اختلافات بچهها،قضاوت نکنید. مثلاً نگویید؛ تو مقصری و نباید این کار رو میکردی.
←این قضاوت کردن بین بچهها ممکن است، مشکلات آنها را عمیقتر کند.
♦️گاهی بعضی پدر و مادرها میبینند که فرزندشان، منفعل است، مثلاً در مهمانیها،کتک میخورد، به او آموزش میدهند که اگر کسی خواست تو را بزند، تو هم او را بزن.↓
←این والدین نمیدانند که با این کار اگرچه ممکن است در ذهنشان این عبارت شکل بگیرد که: «دلمان خنک شد که نتوانست بچهیمان را بزند! یا اگر خورد زد!»↓
←ولی در نهایت منجر به این میشود که در مهمانیها آتش بیار معرکه شوند!↓
←با این کار باعث میشوید که فرزندتان گارد بگیرد ، دعوا کند و اگر کسی از کنارش رد بشود و دستش به او بخورد، برگردد او را بزند! باید دقت کنید که این اتفاق نیافتد.
←با این کار خشونتطلبی را به فرزندتان یاد میدهید و او را در آینده دچار مشکل میکنید. کودکی که دیگران را کتک می زند، حتی با هدف دفاع از خود، دچار آسیب روانی و تجمع احساسات منفی می شود.
←آموزش خشونت به عنوان راهی برای مقابله با زورگویی و دعوا، باعث می شود که به فرزندتان کینهتوزی و خشم را آموزش دهید.
✔️اگر کودک نمی تواند از خودش دفاع کند و در حال کتک خوردن است، هر چه سریعتر دخالت کنید. کودکان را از یکدیگر جدا کنید. به کودکی که فرزندتان را کتک زده، قاطع اما بدون خشونت کلامی و فیزیکی تذکر بدهید که حق ندارد بقیه بچه ها را کتک بزند.
✔️به فرزندتان یاد بدهید که اگر کسی می خواهد پرخاشگری کند، از او دور شود و یک بزرگتر را خبر کند.
✔️نکتهی آخر اینکه معمولاً وقتی بچهها در این محیطها قرار میگیرند و درگیریهایشان زیاد میشود، یعنی برنامه ندارند!↓
←اگر بتوانید برای آنها یک بازی و فعالیتی را طراحی کنید، آنها به جای اینکه به هم گیر بدهند و آسیب برسانند، ذهن و فکر و انرژیشان معطوف به بازی میشود. بنابراین حتماً بازی را مدنظر داشته باشید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob