#ازدواج
#سن_ازدواج
سلام علیکم وقتتون بخیر
من یه دختر۱۶سال و نیمه ام پدر و مادرم نظر من رو درباره ازدواج پرسیدن میخواستم ببینم به نظر شما تو این سن ازدواج درسته؟ همه اطرافیانم بهم میگن تو خیلی حیفی زود ازدواج کنی من اگه دختری مثل تو داشتم حالا حالاها عروسش نمیکردم هنوز دیر نمیشه کلی خواستگار بهتر از اینا برات میان و...میخواستم ببینم به نظر شما درستش کدومه؟بابت زحماتتون هم تشکر میکنم لبخند امیرالمونین(ع)روزیتون 🌿
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️لزوماً بهترین سن ازدواج وجود ندارد، اما قطعاً بهترین زمان برای ازدواج وجود دارد.
⬅️ممکن است،بهترین سن ازدواج برای هر شخصی با دیگری متفاوت باشد.
⬅️به طور کلی میتوان گفت فردی که میخواهد ازدواج کند در هر سنی که باشد باید به این موارد دست پیدا کرده باشد و آمادگیها و مهارتهایی کسب کرده باشد:
✔️رشد جسمی (سن بلوغ)
✔️رشد عقل( بلوغ و آمادگی عقلی و فکری)
✔️رشد عاطفی(به اندازه ای از رشد رسیده باشد که بتواند طرف مقابل خود را نیز از جهت عاطفی تامین کند.)
←واین امر در مدیریت عاطفه ظهور پیدا میکند. یعنی برخی بلد نیستند عواطف خود را مدیریت کنند و خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرند.
✔️رشد اجتماعی
✔️رشد اقتصادی
✔️مسولیت پذیری و...
⬅️سعی کنید بخشی از آموزشها و مهارتها را قبل از ازدواج کسب کنید .بسیاری از این مهارتها با مطالعه و تلاش به دست میآید و بخشی از مهارتها با صبر در خود زندگی بدست میآید.
⬅️پیشنهاد میکنم کتب در این زمینه را مطالعه کنید. و نیز مجموعه صوتی انتخاب صحیح همسر استاد پور احمد را از کانال تهیه و گوش کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اضطراب_در_جمع
با سلام
دختری ۲۳ ساله و مجرد هستم.
از کودکی تاکنون برای حضور در برخی از مهمانیها و مکانهای جدید دچار اضطراب میشوم که باعث میشود حالم بد شود حتی دچار حالت تهوع شوم. برای درمان اقدام کردم اما نتیجه کامل نگرفتم. وجود این مسئله، چه چالشهایی را برای ازدواجم بهدنبال خواهد داشت و چیکار باید بکنم؟
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند 🌷
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
از اعتماد شما به کانال همسران خوب متشکرم.
✅جهت حل این مشکل ابتدا باید به ریشه یابی این مسئله بپردازید.
بخصوص که خود میفرمایید از کودکی تا کنون درگیر این اضطراب هستید...
⬅️به برخی از دلایل اضطراب در جمع اشاره میکنم:⬇️
_ ضعف مهارتهای ارتباطی و اجتماعی و کلامی
_ کنترل زیاد والدین و محدود کردن فرزند از قرار گرفتن در جمع دوستان و همسالان از کودکی و ...
_ امر و نهی و سرزنش زیاد والدین و عدمفراهم کردن زمینه تجربه کردن مسائل و شرایط مختلف
_ وجود روحیه دورنگرایی شدید درخانواده و یا در خودتان و در نتیجه کاهش تعاملات و ارتباطات اجتماعی و نا آشنا بودن با آداب و رسوم قرار گرفتن در حضور دیگران...
✅نکته دیگر در مورد اقدام به درمانی است که انجام داده اید و بررسی دلیل آنکه چرا نتیجه کامل نگرفتهاید؟
دقت داشته باشید که انتخاب همسر، ازدواج و شروع زندگی مشترک خود چالش هایی دارد که لازم است برای برخورد درست با آنها و مدیریت شرایط ،حتما فرد از سلامت روحی و روانی کامل برخوردار باشد و در صورت وجود هر مشکلی تا قبل از ازدواج تلاش در رفع مشکل نماید.
✅پس توصیه میکنم شما نیز تا قبل از ازدواج با ریشه یابی مسئله وتلاش برای یافتن آن، حتما نسبت به درمان کامل اقدام کنید.
✅پیشنهاد میکنم در این زمینه با یک مشاور امین صحبت نمایید.
با آروزی موفقیت برای شما🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@Hamsaranekhoob
#زندگی_با_مادرشوهر
#مادرشوهر_کنجکاو
سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد گرامی . بنده یک ساله عقد هستم و قراره برم خونه مادر شوهرم زندگی کنیم . ایشون خیلی کنجکاون 60سال دارن . من نباشم بی اجازه میره سر لوازمم بعد ب رومم میاره چیا دارم. حالا که قراره به خاطر وضعیت مالی همسرم بریم طبقه بالا خونه اونها نمیدونم چه رفتاری کنم که حدشو رعایت کنه. کلاسهای هنر زن بودن یک و دو رو هم مطالعه کردم ولی در این مورد بخصوص خوشحال میشم راهنماییم کنید چون بیش از اندازه کنجکاوی میکنن.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب
سر کار خانم #رضایت_مند🌷
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر گرامی
انشالله مبارک باشه و زیر سایه اهل بیت( ع) زندگی خوب و پر برکتی رو آغاز کنید.🌹
وجود حدود و حریم شخصی حق هر فردی است و دیگران باید به آن احترام بگذارند. و تجسس در امور شخصی دیگران نیز از نظر دینی مذموم و ناپسند است و از آن بشدت نهی شده.
طبق آیه⬅️ وَ لا تَجَسَّسُوا. در کار یکدیگر تجسس نکنید. (سوره حجرات آیه ۱۲.)
اما گاهی انسان در شرایطی و یا در تعامل با افرادی است که امکان تغییر شرایط و یا افراد وجود ندارد پس به جای ناراحتی از رفتار دیگران، بهتر است رفتار و نحوه تعامل مان را با دیگران طوری مدیریت کنیم که کمترین آسیب رو ببینیم و از حقوق خود نیز دفاع کنیم.
رفتار مادر شوهر شما احتمالا تحت تاثیر فرهنگ ایشان و یا عادت به این کار است و شما امکان تغییر این رفتار را ندارید پس پیشنهاد میکنم به جای ناراحتی از این رفتار و یا حتی ابراز گله و شکایت به همسر( چون احتمالا ایشان نیز تسلطی بر مادر و رفتارشان ندارند)، شما خود بیشتر از حریم شخصی خود مراقبت کنید.
مثلا وسایل شخصی خود را نزد خود و یا در جایی دور از دسترس مادرشوهر قرار دهید و نیز بعد از سکونت در منزل ایشان نیز با توافق همسر، کلید درب واحد خود را تعویض کرده و به این شیوه از حدود و حریم شخصی خود بیشترحراست کنید.
البته مراقب باشید در این بین حرمت مادر همسرتان حفظ شود و خدای ناکرده موجبات دلخوری ایشان فراهم نشود بلکه اتفاقا سعی کنید محبت و احترام لازم را داشته باشید و اعتماد همسرتان را در این زمینه جلب کنید.
توجه داشته باشید که هدف تنها حفظ حریم شخصی شماست و مقابله با این رفتار اشتباه مادرشوهرتان هست و ایشان ممکن است اخلاق ورفتارهای خوب زیادی داشته باشند که نباید نادیده گرفته شود.
با آروزی موفقیت و خوشبختی برای شما 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوران_عقد
#رابطه_زناشویی
سلام وقتتون بخیر
الان ۶ ماه هستش که تو دوران عقد هستم وبا همسرم رابطه داشتم ولی از این موضوع خیلی پشیمون و ناراحتم چون این کار همسرم ب خواسته خودم نبود
همیشه میگه ک خیلی دوستم داره ولی همش احساس میکنم فقط منو برای رفع نیاز میخواد
احساس میکنم از زندگی کردن با من لذت نمیبره
درصورتی ک میگه عاشقمه و زندگیو با من میخواد
ولی اصلا ب حرفام گوش نمیده و کارای خودشو انجام میده.
حقیقتا اصلا دلم نمیخواد که دیگه تا بعد از سرخونه زندگی رفتنمون رابطه جنسی داشته باشم باهاش و نمیدونم ک باید چجوری بهش مطرح بکنم که تو ذوقش نزنم و فک نکنه تا الان بازیش دادم لطفا کمکم کنید.تروخدا😔😔
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما
خواهر عزیزم مسأله ای که شما مطرح کردید قطعا نیاز به بررسی بیشتر داره و به هیچ عنوان در قالب پرسش و پاسخ قابل حل شدن به صورت کامل نیست.چرا که گاهی ایراد از بی مهارتی همسر شماست.شاید مساله در نحوه تعاملات عاطفی شماست و شاید یک نوع ترس یا خاطره منفی در رابطه با این مسأله این مشکل رو در شما ایجاد کرده.
اما در عین حال من یک سری اطلاعات کلی رو براتون شرم میدم که شاید بعضی گره های ذهنی رو باز کنه.
قطعا یکی از جنبه های بسیار مهم در ازدواج رابطه زناشویی است و این رضایت برای آقایان بسیار پررنگ تر مطرح هست.
پس اینکه توقع داشته باشیم همسر شما صرفا به خاطر عدم علاقه شما از حق شرعی خودشون پا پس بکشند غیر منطقی به نظر می رسه. پس به جای پاک کرد صورت مسأله اون روحل کنید و اجازه ندید این مشکل روی جنبه های دبگه رابطه شما تاثیر منفی بذاره
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزندان
#انتخاب_محل_زندگی
سلام وقت بخیر..ما برای محل زندگیمون دو تا انتخاب داریم یه جا هست که محیط آروم و مناسب بازی بچه ها و با رعایت حد و حدود پوشش و حجاب و جایی دیگه هست محیط شلوغ پر رفت و آمد و با پوشش های مختلف با حجاب و بی حجاب میخواستم بدونم اینها در تربیت فرزندان چقدر تاثیرگذار هست بعضا گفته میشه که هر چقدر که فرزندان از محیط های شلوغ و پر از چالش دورتر باشند در آینده که باید در اجتماع قرار بگیرند احتمال آسیب دیدنشون بیشتر میشه آیا این حرف درسته؟اگر امکانش باشه به صورت فایل صوتی پاسخ بدین ممنون میشم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
اول از همه خوشحالم که دغدغه تربیتی و فرهنگی رشد بچه ها رو دارید.
متأسفانه در صورت سوال به شرایط سنی فرزندانتون اشاره نکردید
اما مسئله بسیار مهم اینه که بچه ها ( و متأسفانه گاهی ما بزرگسال ها) قدرت تجزیه و تحلیل و مسائل ورودی ذهن مارو ندارند و به راحتی تحت تاثیر قرار می گیرند پس قطعا انتخاب شرایط محیطی مناسب برای تربیت دینی بچه ها به خصوص بسیار ارزشمنده.
در عین حال برای اجتماعی شدن بچه ها شرایط رفت و آمد با خانواده های مشابه خودتون از نظر فکری و فرهنگی رو مهیا کنید و دوست خوب برای بچه ها انتخاب کنید.
در کنار اینها یک مهارت ضروری و مهم آموزش تجزیه و تحلیل مسائل و اصطلاحا تفکر نقاد هست تا بچه ها به راحتی تحت تاثیر محیط و حرفهای نادرست قرار نگیرند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#همسرداری
سلام وخسته نباشید من خانم 31 ساله هستم و همسرم 38 ساله هستن 13 سال هست که ازدواج کردیم و4 فرزند داریم. خداروشکر همسرم متدین ومومن هستن ولی 2 تا ایراد بزرگ دارن یکی این که هر اتفاقی توی خونه بیوفته ایشون منو مقصر می دونن ومشکل بعدی این که همسرم خیلی خیلی زیاد قهر می کنن.ممنون میشم منو راهنمایی کنین. از کانال خوبتون هم ممنون. 🌺🌺🌺
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
برای حل هر دو مشکلتان راهکار این است که زمام امور از قبیل خرج کردن ها و خریدها،رفت و آمدها و مهمانی ها و نیز مسافرت ها را به او بسپارید و به او و توانمندی هایش اعتماد کنید و به همسرتان اطمینان بدهید که در تمام تصمیمات و کارهای او موید و پشتیبان او هستید.
از او در مقابل خود او و نیز مقابل دیگران لب به تعریف و تمجید بگشایید.
موفق باشید
@hamsaranekhoob
#برنامه ریزی
سلام و خسته نباشید
خانم ۲۱ ساله هستم که سه ساله ازدواج کردم و اوایل مشکلات زیادی با همسرم داشتیم الان مشکلات به اون شدت نیست اما بخاطر صحبت نکردن همسر در خانه و تنهایی بنده و دور بودن ازخانواده بنده بهانه گیر شدم و تقریبا نشانه افسرگی دارم و به اختلاف میرسیم باید چیکار کنم؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
زن خانه ، محور و مرکز نشاط و شادابی همه افراد خانواده است و هر چه او با انرژی تر و شاداب تر باشد آثارش را بر روی اعضای خانواده به خوبی می توان مشاهده کرد.
حتماً برای خود و پر کردن اوقات خود برنامه داشته باشید و لحظه ای بیکار نباشید.
با برنامه های علمی ، هنری ، تفریحی و ورزشی وقت خود را پر کنید.
از رفت و آمد و ارتباط با اطرافیان ، دوستان و همسایه ها دریغ نکنید.
سعی کنید دوستان خوبی پیدا کنید.
از مسجد و انرژی های مثبت آن غافل نشوید.
موفق باشید
@hamsaranekhoob
#منفی_نگری_یا_کاهش_اعتماد_به_نفس
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
همسر من در ابتدای زندگی فردی شکاک و منفی نگر بود به مرور زمان و وقت گذاشتن من بهتر شد .البته شکاکی او بهتر شد اما منفی نگری نه.ایشون نسبت به همه دید منفی دارد و هیچ وقت از کارهای مثبت دیگران صحبت نمیکند و کارهای مثبت دیگران راهم به دید منفی نگاه میکند مخصوصا خانواده من را،طوری که بعضی اوقات من از خانواده ام فاصله میگیرم تا این دید همسرم را در مورد آنها نشنوم.در کل خیلی از زندگی با ایشان خسته شدم و دو تا فرزند دارم که به خاطر آنها همه چی را تحمل میکنم.البته خیلی دلسوز و مهربان هست در قبال خانواده ولی این دید منفی خیلی دردسر ساز شده برای خودم و فرزندانم .ممنون میشم راهنمایی کنید.🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر صبور
الحمدالله که خودتان با مثبت نگری، نقاط قوت و خوب همسرتان را به خوبی دیده اید و شناخته اید👌
با تکیه بر همین ویژگی های مثبت ایشان قطعا خواهید توانست روحیه نگرش منفی را در ایشان تضعیف نمایید.
زن و مرد مکمل یکدیگرند و به راحتی می توانند نواقص یکدیگر را پوشش دهند.
با تقویت روحیه مثبت و انرژی خوب و آرامش در خودتان و فضای زندگی مشترک و با تکیه بر ویژگی مهربانی و دلسوزی همسرتان میتوانید اوقات خوشی را برای خود رقم بزنید.
ممکن است ایشان بدلیل شرایط خانوادگی و تربیتی که تجربه کرده اند، مورد سرزنش زیاد قرار گرفته باشند و این عامل سبب روحیه ضعیف و دیدن جنبه منفی مسائل در ایشان شده باشد.
البته که اقدامات اکنون ، حل و فصل و درمان نواقص تربیتی را نخواهد کرد اما تا حد زیادی میتوان شرایط را تعدیل و تسهیل کرد.
از علم طب و تغذیه در این مسیر غافل نشوید. (به گونه ای نباشد که مثلا بگوئید اینو بخورید یا نخورید که اینجوری میشید یا شما فلان اختلال یا بیماری را دارید!) خیر، بلکه افزایش دانش خود در این زمینه، مواردی را در سبد غذایی خانواده حذف یا اضافه بفرمایید.
اینکه ایشان نسبت به احوالات گذشته خود، رشد و بهبود داشته اند، یکی دیگر از جوانب مثبت ایشان است. سعی کنید بپذیرید مسئله را تا راحت تر بتوانید همراهی کنید و فشار روانی کمتری را متحمل شوید.
با عدم پذیرش و سعی برای حذف و تغییر یک ویژگی در شریک زندگی خود، فقط و فقط در روبروی یکدیگر قرار میگیرید، در صورتیکه اگر یادمان باشد، وارد زندگی شدید که کنار هم باشید و لذا با دیدن مشکلات و مسائل و کاستی ها ، زمینه را برای رشد یکدیگر و همراهی و همدلی بیشتر بایستی فراهم نمود.
پر توفیق و پیروز باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ازدواج_برای_تغییر_یا_رشد
سلام و خداقوت
من یه سوال که از خدمتتون دارم اینه که چطوری همسرم رو وادار کنم که کلاسهای این چنینی مثل هنر مرد بودن رو گوش بدن و از مطالبش استفاده کنن؟ مهارت ایشون در ارتباطات با همسر خیلی پایین هستش و من علت عمده اون رو تربیت خانوادگی ایشون و روابط بین پدر و مادرشون میدونم که ایشون یادنگرفتن،در عوض من خیلی طالب آموختن و اجرا کردن دستورالعمل های این چنینی در زندگیم هستم و از همون اوایل ازدواجم که الان ۱۵ سال از اون میگذره خیلی دنبالش بودم و حتی کارشناسی روانشناسی هم خوندم ولی خوب یکطرفه که فایده نداره ایشون معتقده که رفتاراشون هیچ مشکلی نداره و نیازی به آموختن ندارن،البته اینم بگم که من گاهی ازشون خواهش میکنم که فلان فایل رو گوش بده خیلی مطالب جالبی داره ولی استقبال نمیکنه چون احساس نیاز نمیکنه و شاید مشکل اساسی من با ایشون اینه که نمیدونن که چطوری و کجا باید به من احترام بزارن و حمایت عاطفی رو داشته باشن و این موضوع باعث شده من حس کنم براش مهم نیستم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر با اراده و تلاشگر
همانطور که می دانیم همه ما دارای نقاط قوت و نقاط ضعفی در وجود خودمان هستیم و این ممکن است نتیجه خطاهای تربیتی شرایط جسمانی، محیطی، فرهنگی، اعتقادی، سیاسی، تحصیلی و ... باشد و هیچکس از آن مبرا نیست.
قدم اول پذیرش کاستی هاست.
از سوی دیگر، ما انسان ها هیچکس را نمیتوانیم وادار به تغییر یا رشد کنیم حتی فرزندان مان را !
آنچه درحیطه کنترل ماست ، خودمان هستیم.
پس تغییر و رشد را از خودمان باید شروع کنیم.
البته که یکطرفه بی فایده نیست، چرا که ما ۵۰ درصد این رابطه ایم و نباید نقش و اثر خود را نادیده بگیریم.
اما نکته مهم اینجاست که این دانش افزایی را برای تغییر خودمان اگر انجام دهیم باعث رشد طرف مقابل خواهیم شد.
و اگر به نیت مچ گیری و رصد خطاهای طرف مقابل باشد، جز بحث، تنش، شکستن اقتدار همسر و در نهایت ناامیدی و سرخوردگی خودمان، چیزی عاید نخواهد شد.
🌟اگر می خواهید همسرتان را متوجه اشتباهی که مرتکب شده کنید:
🔸️ سر کوفت نزنید.
🔸️آن را به شکل بد منتقل نکنید.
🔸️ لحن تحقیر کننده در پیش نگیرید.
مادامی که نگاهمان مانند نجار باشد و بدنبال شکل دهی اطرافیان باشد تغییر و رشدی میسر نخواهد شد، بلکه نگاه بایستی چون باغبان به دنبال بستر سازی و فراهم کردن شرایط و زمینه سازی برای رشد ، زندگی را گلستان خواهد کرد.
موفق و سربلند باشید انشاالله
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#وابستگی_کودک
#اضطراب_جدایی
سلام
من یه پسر دارم پنج سال و نیم امسال میبرمش پیش دبستانی هفته اول براحتی رفت ولی از هفته دوم مریض شد و بعد مریضی دیگه دوست نداره بره و اگر میره گریه میکنه و حالا چهار روزه میرم میشینم پشت در کلاس تا اونم بشینه و همش اضطراب داره از اینکه لحظه ای ازش جدا شم.نکته دیگه اینکه من شهر دیگه ای جز شهر خانوادم زندگی میکنم و غریبم همیشه با بچم و شوهرم تنها بودم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام خدمت شما خواهر گرامی
🍁 ریشه این نوع از اضطراب های کودکان می تواند ناشی از چند دلیل باشد:
۱_ وابستگی و عدم استقلال کودک؛ که در این حالت باید سعی کنید با شیب ملایمی کم کم کودک را مستقل کنید. مثلاً کودک گاهی در کنار پدر خود تنها بماند، یا در مسجد یا اماکن عمومی که شما به اصطلاح مشغول کار خود هستید اما از دور نظارت به فرزند خود دارید.
۲_ پایین بودن اعتماد به نفس کودک؛ کمک کنید تا اعتماد به نفسش بالا برود. به او نشان دهید که همیشه و همه جا و در هر صورت اورا دوست دارید، در انجام کارهای خانه در حد توان از او کمک بگیرید و او را به خاطر انجام آن کار تشویق و تحسین کنید، تواناییهای او را یادآوری کنید و....
۳_ برخی اوقات مهارت کافی برای برقراری ارتباط با دیگران را ندارند و به این علت دچار استرس میشوند، سعی کنید در خانه در قالب بازی ارتباط گیری و پیدا کردن دوست را با او تمرین کنید.
۴_ گاهی پذیرش و پایبندی به قوانین برای کودک سخت هست و همین باعث ناراحتی او میشود، در خانه میتوانید با وضع قوانین مختلف مثل قانون خواب و بیداری یا قانون تلویزیون دیدن یا.... این پایبندی به قانون را تمرین کنید، البته با عطوفت اما مقتدر.
🍁 چند روزی در کنار فرزند خود به قسمت های مختلف فضای پیش دبستانی سربزنید تا با همه جا آشنا شود و ترس از جاهای ناشناخته نداشته باشد.
🍁 در صورت نیاز تا کودک به معلم و کادر آموزشی اعتماد پیدا کند و احساس امنیت داشته باشد در کنار او در مدرسه حاضر باشید.
🍁 کودک را به هیچ وجه را سرزنش نکنید:
➖از چی می ترسی؟ مگه مدرسه ترس داره؟❌❌
تحقیر و مقایسه نکنید:
➖ مگر تو ترسو هستی! ببین همه بچه ها بدون مامان اومدن فقط تویی که میخوای من از تو جدا نشم.❌❌
تهدید نکنید، باج ندهید: اگر نمونی دیگه پارک نمیبرمت❌❌
بمون تا برات جایزه بخرم ❌❌
👌بدون اطلاع کودک او را ترک نکنید چون اضطراب جدایی را شدیدتر خواهد کرد.
🍁 اگر این مشکل را در مهدکودک یا پیش دبستانی حل کنید بهتر است چون الزامی ندارد کودک ساعتهای طولانی را به دور از مادر باشد. از روزی یکساعت شروع کنید و مادر در کلاس و در کنار کودک باشد و به او اطمینان دهد تا وقتی او بخواهد در کنارش میماند، در رفع مشکل اضطراب جدایی اثرگذارترین رفتار درک احساس صحیح می باشد. کودک باید اطمینان پیدا کند که والدین اضطراب او را درک می کنند و به هیچوجه قصد جداکردن او را ندارند. بعد از یک هفته مادر با کمی فاصله از کودک در کلاس بنشیند، یک یا دو هفته بعد مادر نزدیک در کلاس باشد و به کودک اطمینان دهد که هست و هر وقت بخواهد می تواند کنار مادر باشد. به تدریج زمان حضور در کلاس یا مهد را افزایش داده و فاصله مادر بیشتر شود: پشت در کلاس، در دفتر مهد، در حیاط، پشت در مهد یا پیش دبستانی، این پروسه انقدر با آرامش و تدریجی طی شود تا جایی که کودک به مادر می گوید دیگر لازم نیست شما بیایید من اینجا را دوست دارم.
🍁اما کمک هایی که معلم و کادر آموزشی میتوانند انجام دهند:
🍁برخورد و رفتاری توام با مهربانی و جذابیت با کودک.
🍁 استفاده از بازی برای برقراری ارتباط با کودک.
🍁 استفاده از بازی های گروهی یا واگذاری مسئولیت گروهی به کودک.
🍁آموزش قوانین و مقررات به مرور زمان و کم کم.
آرامش مهمان تک تک لحظات زندگی شما🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob