#قهر_کردن
سسلام خسته نباشید،32سالمه همسرم 36ساله که 11ساله ازدواج کردیم یه دختر5ساله هم دارم چندسال با همسرم این مشکل ودارم که دنبال یه بهونه ست که باهم حرف نزنه قهرمیکنه چه مقصرمن باشم یا نباشم من نرم برای آشتی خودش اصلا نمیاد چندبارهم گفتم بهش که باحرف نزدن مشکل حل نمیشه ولی فایده ای نداره که چندبارم گفته دربیابرو ولی الانشم که موندم بخاطردخترمه واقعا دیگه دلخوشی ازش ندارم همجوره بامشکلاتش کناراومدم ولی همیشه ناراضیه راضی به مشاوره هم نمیشه که بریم چندروزپیش براش نامه نوشتم ولی گفت کرنیستم رودررو حرفتوبزن اونطوری هم تندحرف میزنه که ازحرف زدنم پیشمان میشه فقط حرف خودشومیزنه دیگه واقعا نمیدونم چیکارکنم؟😔😔درضمن خانوادگی اهل قهرکردن هستن
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا از خدای متعال میخوام به شما و قلبتون آرامش و صبر بده
مسئله ای که فرمودین نیاز به بررسی خیلی جزئی تر داره توصیه میکنم با مشاورامین ارتباط گیری بفرمایید تا مسائل زندگی شما ریشه یابی و دقیق تر بررسی شود
قبل از اون صوت های هنرزن بودن ۱و۲ رو گوش بفرمایید نکته برداری کنید و ضعف های رفتاری خودتون رو پیدا نمایید
قطعا فرزند دلبند شما دلیل بسیار مهمی برای ادامه زندگی و انگیزه شما برای بالا بردن کیفیت زندگیتان هست
البته مسئله ای که فرمودین واقعا به روح خانم فشار میاره و شما رو دلزده میکنه ولی با توکل برخدا و امید به بهتر شدن و آینده و فرزندتون قابل اصلاح هست البته که با پیشه کردن صبر فعال جنابعالی، یعنی اصلاح در رفتار و صبور بودن در بهبود رفتار طرف مقابل در گذر زمان
حتما کلید واژه #قهر_کردن رو مطالعه بفرمایید تا پاسخی اجمالی دریافت نمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#افسردگی_بعداززایمان
#بدبینی
#اقتدار_مرد
سلام استاد خانمی هستم ۱۷ ساله دو سال ازدواج کردم یک بچه پنج ماه دارم راستش تو زندگیم احساس کمبود ارامش دارم یعنی اکثر اوقات دعوا پیش میاد سر موضوعات کوچیک ک اکثر موارد دلیلش بد ببینی و شک من به همسرم هست گیر دادن و... که از بعد زایمان بیشتر هم شده خسته شدم از بس گریه میکنم و احساس تنهایی میکنم و حس میکنم دیگ هیچی مثل قبل نیست و علاقمون نسبت به قبل کمتر شده و دلیلش هم دعوا هایی که میکنیم و به مرور کمرنگ و کمرنگ تر میشیم بعد دعوا از حرف هایی که زدیم پشیمانیم ولی چ فایده ک دلسرد شدیم ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری به زندگیم ارامش بدم و دوباره مثل قبل همو بتونیم درک کنیم و بفهمیم .ببخشید طولانی شد واقعا به راهنمایی تون نیاز دارم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
اتفاقی که برای شما افتاده معمولا در اکثر خانمها رایج هست و اگر مطلع نباشن و نتونن مدیریتش کنن متاسفانه عواقبی بدی رو بهمراه داره
تصور میشه شما دچار افسردگی بعد از زایمان شدید و البته کم توجهی و یا کم دقتی همسر برای درک حالات روحی و احساسی شما رو بیشتر به چالش کشیده
و البته نا آگاهی و نا بلدی شما در انتقال صحیح احساسات به همسرتون ایشون رو دچار سردرگمی و چه بسا دورتر شدنش از خودتون کردین!
خواهر عزیز برای بهبود و اصلاح رابطه با همسرتون توصیه میکنم صوتهای لینک زیر رو دقیق گوش و نکته برداری کنید
و قطعا خطاهای بزرگی رو که مرتکب شدین متوجه میشید!
http://delbakhoda.blogfa.com/tag/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF
در ثانی صبور باشید روی تغذیه اتون کار کنید از سرخ کردنی فست فودها مرغ و ... و کلا مواد سرد و سودازا جدا پرهیز نمایید
از شربت و نوشیدنی های نشاط آور مثل شربت زعفران و گلاب و بهارنارنج و ... استفاده کنید
حتما طبع و مزاجتون رو گرم کنید
صوتهای هنر زن بودن ۱و۲ رو گوش بدین
کلیدواژه #بدبینی رو سرچ و از نکات دوستان استفاده نمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
سلام وقتتون بخیر
بنده مشکلات زیادی دارم از آنجایی که گفته بودید زیاد طولانی نباشد کوتاه خدمتتون عرض میکنم
من و همسرم ۲ سال هست که در عقد هستیم و هنوز زمینه عروسی کردن فراهم نیست
موضوعاتی که خیلی اذیتم میکنه این هست که همسرم قبلا یک نفر را دوست داشتند اما بهشون نرسیدن و چون فامیل هستند هر موقع در مورد خانواده آن دختر خانم صحبت میکنند من حالم بدمیشه احساس میکنم گذشته ای دارد که پنهان میکنه چیکار کنم که برام اهمیت نداشته باشه؟
و اینکه همسرم یک خواهر هم دارن که متاهل هستند .... چون پوشش خواهر و مادر شوهرم در خانه مناسب نیست من اصلا دوست ندارم و حساس شدم شوهرم به خانواده اش محبت کنه 😔دست خودم نیست احساس میکنم چون به آنها محبت میکنه منو فراموش کرده و دوست دارم همش به من توجه کنه (به گونه ای حساس شدم که دوست ندارم با خانم نامحرم ارتباط داشته باشه حتی در محیط کاری)
توروخدا راهنمایی کنید منو به شدت حالم این روز ها بد هست
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر خوبم
در خصوص مسائلی که بیان کردید در درجه اول نه رفتارهای همسر و خانواده ايشان بلکه حساسيت شما مشکل ساز است.
دقت کنید که اگر خواهان توجه و محبت همسر خود هستید حتما مشوق همسر خود در محبت کردن( متعادل و نه افراطی) به خانواده اش باشید و در درجه بعدی ارتباط خود را با خانواده همسرتان بهبود ببخشید. چه بسا خود شما یک الگو و طرف مشاور مطمئن شوید که حتی در خصوص نوع پوشش آنها هم بتوانید تأثیر گذار باشید.
قطعا هر فرد گذشته و شرایطی برای ازدواج داشته است و به مورد دیگر هم فکر کرده است چه همسر شما و چه سایر افرادی که شاید هر کدام از انها خواستگار شما بوده اند و می توانسته اند همسر فعلی شما باشند و چه بسا خود شما... پس اینکه شما بخواهید در این خصوص حساسیت نشان بدهید باعث دوری شما از یکدیگر می شود.
هم چنین توصیه می کنم بیشتر روی عزت نفس خود کار کنید و مهارتهای خود را بالا ببرید که این نوع نگرانی ها کاهش پیدا کند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#خواستگاری
#آمادگی_برای_ازدواج
سلام
یکی از اقوام پیگیر کار ازدواج هستند و براشون سوال پیش اومده بود و از من که طلبه فامیل هستم پرسیدند: پسر و دختر در خواستگاری و در گفتگوها و ... چقدر از خودشون را باید به طرف مقابل معرفی کنند، بالاخره هرکس عیوبی داره که شدت و ضعف داره ، از طرفی اگر نگه احساس مدیون بودن میکنه از طرفی هم اگر بگه خب کسی با هاش ازدواج نمیکنه مثلا طرف وقتی عصبانی میشه داد میزنه یادست بزن داره یا خانوادشون تو منزل زیاد باهم بحث و جدل میکنند؟ و اینکه میگن با هم کفو ازدواج باید کرد یعنی اگر کسی بداخلاقه با یکی مثه خودش ازدواج کنه یا مثلا بخیله با یکی مثل خودش ازدواج کنه؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
در خصوص سوالی که فرمودید کاملا بستگی به نوع و شدت و ضعف عیوبی دارد که اشخاص در خود سراغ دارند.
به طور کلی صداقت اصل بسیار مهم در ازدواج است و در خصوص سوالاتی که از شخص پرسیده می شود او موظف به رعایت اصل صداقت است
بعضی نکات لزومی به بیانش نیست و بعضی مسائل در جلسات دوم به بعد آشنایی بیان می شود.مثل ازدواج قبلی و ... که پیشنهاد می کنم قبل از اقدام برای ازدواج با یک مشاور امین جزئیات را مطرح فرموده تا راهنمایی دقیق تری بگیرند.
ولی در خصوص مسائلی که بیان فرمودید پیشنهاد می کنم حتما قبل از ازدواج شخص مهارت کنترل خشم و رعایت مسایل اخلاقی را به دست آورده و سپس اقدام به ازدواج کند.
این نوع رفتارها به نوعی نشان از عدم امادگی فرد برای ورود به زندگی مشترک دارد.پس کسب کردن مهارت و ریشه یابی و رفع این عیوب از وظایف فرد است.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#اقامت_طولانی_خانواده_همسر سلام وقتتون بخیر
چند سالی هست که در شهر خودمان نیستیم و شهر دیگری زندگی میکنیم
پدر و مادر همسرم وقتی که میان منزلمون حداقل دو روزی میمانند.
بنده با مادرشوهرپدرشوهرم نه همفکر هستم و نه هم صحبت. و اين موضوع که میان و میمونند بنده را به شدت رنج میدهد.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید بنده چکار کنم که حداقل کمتر رنج ببرم
اخلاقم اینطوره که وقتی میایند خودم رو موظف میدونم پیششون باشم و احترام کنم.
🌸به نام مهربان دادگستر🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز واقعا میزبان بودن به مدت طولانی مدت سخت هست خدا به شما توان به که بهترین نحو انجام بدید.
در رابطه با سوال شما باید به عنوان یک مسئله بهش نگاه کنیم که چه راهایی برای حل کردن آن وجود دارد.
سعی کنید موضوع های پیدا کنید که میتونه براشون جذاب باشه و در اون رابطه باهاشون صحبت کنید.
سعی کنید جاهای تفریحی و خرید رو پیدا کنید و از این طریق سرگرم شون کنید.
از بقیه اعضا خانواده شون که دوستشون دارید بخواید همراهشون بیاند.
خودتون وقتی نیاز به استراحت داشتید به بهانه خرید برید بیرون و حال و هواتون عوض کنید و سعی کنید یه زمانی رو پیششون نباشید البته با حفظ احترام طوری که احساس بدی در اونها شکل نگیره .
دوست عزیز این پدر تنها امیدشون فرزندانشون و سر زدن به اونهاست با احترام گذاشتن و تکریم آنها و در کنارش تلاش برای برطرف کردن احساس بد خود باعث ایجاد احساس خوب در پدر ومادر و کسب دعای خیرشون و افزایش احترامتون نزد همسرتون میشید.
فکر کنید من دو روز از ماه هم رو وقف خانواده همسرم میکنم و به جز از خدا از هیچ کس انتظار تشکر نداشته باشم. با این فکر به پذیرش سختی و راهی برای تحمل آن رهنمون میشوید.
وقتی احساس رنج داشتید دست ذهنتون رو بگیرید و سعی کنید به چیزهای خوب مثل همسرم خوشحال میشه،خدا راضی میشه و....هر چیز خوبی که میدونید فکر کنید تا کم کم این حس رنجش برطرف بشه.
دوست عزیز کافی است برای خدا قدمی بردارید اونوقت تمام برکاتش را بر سر شما میبارد، پس در این راه برای او و به امید یاریاش قدم بردارید .
از توسل به بزرگان غافل نشوید.
#مسافرت_مجردی
سلام و وقت بخیر
میخواستم نظرتون رو درباره مسافرت مجردی آقایون بدونم، 6 سال هست که ازدواج کردیم و یک پسر دو سال و نیم داریم تو این چند سال همسرم مسافرت مجردی نرفته بودن اما چند روز پیش گفتن که با همکارانشون برای آخر هفته قرار مسافرت گذاشتن راستش من هم به خاطر اینکه بدون مشورت این تصمیم رو گرفتن و هم به خاطر اینکه مجردی میخوان برن ناراحت شدم ولی ناراحتی خودم رو بروز ندادم چون واقعا نمیدونستم که این ناراحتی به جا هست یا از روی حساسیت بیش از حد منه، لطفا راهنمایی بفرمایید که چه برخوردی باید داشته باشم. متشکرم.
🌸 به نام خداوند مهربان🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز مسئله مورد سوال شما بسیار کلی هست و بسته به هر شخص جواب متفاوت داره اگر همسرتون این سوال بپرسند جواب متفاوت و شما جواب متفاوتی رو دریافت میکنید به طور کلی نمیتوان گفت مسافرت مجردی خوب یا بد است، بستگی به چیزهای مختلفی دارد اگر مرد قابل اعتماد با دوستان قابل اعتماد و مکانهای خوب سفر میکنند اگر برای همسرش شائبه ای نباشد و از این کار راضی باشد می تونه خوب باشه پس برای هر هرکس متفاوته ....
ولی الان ما با همسری روبه رو هستیم که قصد رفتن داره و با شما مشورت نکرده و....
سعی کنید وقتی آروم شدید در یه شرایط روحی خوب باهاش صحبت کنید اول خاطرات خوب مرور کنید بعد ویژگی های خوبش رو بگید،ببینید میخواید خیلی نرم یه گفتگو رو پیش ببرید بعد بهش بگید چرا مجردی میخواد به سفر بره؟؟؟ ببینید دلایل محکمی داره برای اینکار بعد خواسته خودتون مطرح کنید من انتظار داشتم که اول با من مشورت کنی و تصمیم بگیری.بعد از احساست باهاش صحبت کن ....
دوست عزیز به هر عنوانی پوشیدن احساس و خواسته کار درستی نیست راه صحیح بروزشون رو یاد بگیر که با جستجو در همین کانال راه بیان خواسته و نیاز رو میتونید یاد بگیرید.
دوم سعی کنید در طولانی مدت روی رابطه خودتون و آقاتون متمرکز بشید و عیب یابی کنید و عیوب برطرف کنید(نیازهای جسمی ،جنسی، عاطفی و.... مد نظر قرار بدید و فکر کنید در کدام قسمت نیاز هست که بیشتر کار کنید).
سعی کنید مردتون اقتدار مردتون حفظ کنید تا رابطه تون روز به روز تقویت و محکم تر بشه اگه رابطه قوی شکل بگیره زوجین برای خواسته های هم ارزش بیشتری قائل میشوند....این هم توصیه مادرانه برای تقویت رابطهتون بود😊
دستان گرم خدا یاریگر کسانی هست که به خود یاری میرسانند از توسل و کمک از بزرگان عالم غافل نشید.
#دعوت_مهمان
سلام وقت بخیر
من ۱۰ سال ازدواج کردم دوپسر ۸ و۵ سال دارم مشکلات زیادی دارم یکی از اونها این که تا حالا شهرستان بودیم تازه به استان خودمون اومدیم الان میگه نباید مهمان بیاد خونه بیشتر منظورش خانواده من خانواده خودش شهرستان دیگری هستن وقتی بهم گفت مهمان نیاد خیلی ناراحت شدم منم گفتم نه شما ونه من حق نداریم مهمان دعوت کنیم ولی نمیخوام این اتفاق بیفته از حرف ایشون ناراحت شدم اینو گفتم نمیخوام لج بازی کنم ولی میخوام ایشون خسیس نباشن وخودشون از خانوادم دعوت کنند توی این ۱۰ سال یک بارهم دعوت نکرده الان هم در شهرستان هستیم هم هیچ وقت دعوت نکرده چکار کنم اینم بگم من درمورد مهمان فرقی برام نمیکنه خانواده ایشون باشن یا خودم کلا مهمون وباعث برکت میدونم ولی این حرف ایشون باعث ناراحتی شده برام ولج کردم
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم همانطور که خودتان می دانید لجبازی و مقابله به مثل کردن نتیجه ی عکس دارد .
شما اگر واقعا اقتدار همسرتان را در تمام لحظات زندگی حفظ کنید و حواستان به نقاط حساس ایشان باشد و آنها را رعایت کنید ؛
تمام مشکلات زندگی تان به اميد پروردگار عالم حل خواهد شد .
در مورد دعوت از مهمان هم ، شما اگر دو مورد بالا را رعایت کردید ، در یک زمان مناسب بصورت یک گفت و گوی جذاب و در عین حال هنرمندانه یا در قالب نامه ، خواسته ی خودتان را یکبار مطرح کنید .
مطمئن باشید اگر نیاز روحی مرد برآورده شده باشد ، قطعا خواسته ی شما هم پس زده نمیشود .
اما نهایتا بدانید که آنچه در زندگی مهم هست و هردوی شما و فرزندانتان به آن نیاز دارید ، محیط آرام و صمیمی بین مرد و زن هست ، نه محیطی که پر از تنش و لجبازی باشد ،
و هیچ چیزی نباید این آرامش را بهم زند ، حتی اگر پای موضوعِ مهمی چون مهمانی دادن وسط بیاید .
ان شاءالله که موفق و موید باشید .🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نگاه_حرام
سلام.شبتون بخیر.من خانمی ۲۰ساله هستم همسرم ۲۶سالشونه و مذهبی هستیم،چهارسالی میشه ازدواج کردیم بچه نداریم و همسرم دزدکی نگاه خانم های دیگه میکنه درحدی که فامیل دیگه متوجه شدن و بعداز اینکه میایم خونه راجب همون خانم ها(چهره و استایل و..)نظرمیده،خیلی حس تنفرآمیزی بهم میده بنظر شما من اون لحظه که دارم میبینم چ عکس العملی باید نشون بدم و برای درمانش چه کنم؟ممنونم از این کانال خوبتون
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم شما اون لحظه که حس تنفر دارید
هر عکس العملی نشان دهید ممکن است اثر عکس بگذارد و به پای حسادت شما گذاشته شود .
لذا در آن لحظه بهتر است بی اعتنا به کلام همسرتان خود را مشغول کاری کنید تا متوجه شود این صحبت هایش خوشایند شما نیست .
نیازی نیست همان لخظه تذکر دهید
کمی صبوری کنید
وقتی حالتون بهتر شد و احساس کردید الان بر اعصاب خود مسلط هستید با لطافت و هنر زنانگی میتوانید خیلی محترمانه به همسرتان بگویید یا نامه بنویسید که چقدر دوستش دارید و از اینکه در کنارش زندگی میکنی به خودت افتخار میکنی ، بعد از چند جمله ای تعریف از ایشان به او بگویید که مدتی است بعضی حرفها من را آزرده میکنه و دوست ندارم این صحبت ها باعث فاصله افتادن بین ما بشود .
آنوقت بگویید شما وقتی در مورد این خانم ها اینطور صحبت میکنید اون لحظه خیلی حس بدی بهم دست میده .
و نهایتا بفرمایید که چون شما را محرم راز خودم میدونم و دوست دارم تا آخر عمر با عشق و علاقه کنار هم زندگی کنیم بهتر است در مورد این مسائل صحبت نکنید .
از طرفی سعی کنید فضای خانه را معنوی تر کنید .تلاش کنید برنامه ریزی برای ارتقا معنویت اهل خانه داشته باشید .
اینکه هر هفته روضه ای را در خانه برگزار کنید و روحانی به خانه آمده و تذکرات اخلاقی بدهد خیلی کمک کننده هست .
اگر امکانش را هم ندارید حتما با همدیگر در برگزاری نماز جماعت شرکت کنید .
با همدیگر هیئت بروید و ارتباط خودتان را با خانواده هایی که سطح مذهبی و اهمیت به تقیداتشان از شما بالاتر است ، با حفظ نگه داشتن حریم محرم و نامحرم بیشتر کنید .
ان شاءالله خداوند توفیقات شما را روزافزون گرداند .🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اصرار_خانواده_بر_چادر
با سلام وقت بخیر دختری ۲۳ ساله هستم که در یک خانواده نسبتا مذهبی بزرگ شده ام، ۷سال هست که چادری بودن را انتخاب کردم و پدرم هم خیلی دوست د اشت که راه و رسم حضرت فاطمه را در زندگیمان داشته باشیم و چادری باشیم. ولی ۳ ماه هست که من دیگه نمیخواهم چادری باشم چون فکر میکنم حجاب فقط به چادر نیست اصلا قصد بدحجابی یا بی حجابی بودن را هم ندارم چون واقعا حجاب رو دوست دارم ولی خانواده ام مخالفت میکنند و میگویند ما دوست داریم چادر سر کنی ولی من دوست ندارم و نمیخواهم به اجبار باشد.لطفا مرا راهنمایی کنید، ممنونم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام خدمت شما خواهر بزرگوارم.
🍀دغدغه خانواده شما نسبت به رعایت حجاب و الگو قرار دادن حضرت زهرا سلام الله علیها پسندیده و به جا هست. و احسنت به شما که نسبت به اصل حجاب علاقمند هستید و همراهی لازم را تاکنون داشته اید.
🍀اصل مسئله حجاب در قرآن مطرح شده است. البته در رابطه با چادر اشاره صریح نیامده است. اما در یک آیه اشاره به "جلباب" شده است. که مفسران معنای پوشش با چادر را برداشت کرده اند.( جلابیب پارچه ای که آنقدر دور جواهری می پیچند تا چیزی از آن پیدا نشود).
قرآن مجید خطاب به پیامبرش فرمود:" به زنان و دختران خود و زنان مومن بگو که خویشتن را با جلباب بپوشند که این کار برای اینکه به عفت شناخته شوند و از تعرض محفوظ بمانند برای آنان بهتر است."
برخی از مفسران جلباب را پوششی فراگیر معنا کرده اند که از بالای سر تا پایین پا را می پوشاند و چیزی در حدود اندازه چادر است. پوشش سرتاسری که حضرت زهرا س نیز به هنگام بیرون آمدن از منزل داشتند.
البته عقل نیز به برتر بودن چادر حکم می کند چون اندام بدن با چادر بهتر محفوظ می ماند به همین خاطر فقها به برتر بودن چادر برای حجاب حکم کردند نه اینکه فقط آن واجب باشد.
پوشش کامل با مانتو و روسری نیز می تواند حجاب باشد ولی قطعاً حجاب برتر نیست چرا که حجم بدن مشخص است و چادر به دلیل پوشانندگی به عنوان حجاب برتر معرفی شده است.
🍀به هر حال به نظرم شاید بهتر باشد در این مسئله خودتان تحقیق و بررسی کنید و به این نتیجه برسید که می خواهید حجاب برتر را داشته باشید یا خیر.
در پیام تان اشاره کردید که سه ماه است به این تصمیم رسیده اید. چه چیزی باعث شده است که این نگرش در شما ایجاد شود؟ آیا تحت تاثیر افکار دیگران بوده اید؟ آیا نظر دیگران برای شما بسیار حائز اهمیت است؟ آیا مطمئنید که بعد از از کنار گذاشتن چادر مجدد تحت تاثیر حرف های جدید نباشید؟ و باز نخواهید پوشش کمتر را انتخاب کنید؟
🍀خواهر خوبم روی اعتماد به نفس و عزت نفس خود کار کنید از درون خود را قوی کنید و با تحقیق و بررسی و با الگو قرار دادن آدمهای موفق و خواندن دیدگاه نظرات و بیان تجربیات شان خودتان به این مسیر زیبا برسید.
البته اگرچه چادری بودن حجاب برتر است اما مهمتر از آن حیا؛ نجابت و متانت داشتن است. ان شاء الله سعی کنید همه ی صفات پسندیده اخلاقی را در خود نهادینه کنید.
🦋پیشنهاد میکنم کتاب "مسئله حجاب" از دکتر مطهری و کتاب حریم ریحانه را مطالعه بفرمایید.
تا زمانی که این انتخاب به شما تحمیل شود زیبایی آن را درک نخواهید کرد. پس سعی کنید با مطالعه و تحقیق از افراد آگاه و توسل به حضرت زهرا س به یک انتخاب عالی برسید.
موفق و موید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حضور_مادر_شوهر
سلام.وخداقوت
من و همسرم 2 ساله ازدواج کردیم همسرم 5 سال ازم بزرگتره همسرم ارشد حسابداری و من لیسانس علوم تربیتی داریم خداروشکر خوبیم باهم .
مادرشون مریضن شرایط عادی ندارن مشکل اعصاب و روان دارن اما مادرشون هرجایی بخاییم بریم باید بیان و همسرمم میگن به گردنم حق دارن چون پدرشوهر ندارم شوهرم سرپرست خانوادش بوده و میگه ازم توقع دارن واقعن من این حقو ندارم ک با شوهرم دوتایی بریم مسافرت حالا هرسال نه اما سال درمیون اما هرسال باید ایشون بیان با شرایط غیر عادی ک دارن
خب من واقعن نمیتونم و دوس ندارم باید چیکار کنم امسالم قرار بریم و ایشونم میخان بیان
من باید چیکار کنم به شوهرم بگم ناراحت میشه و باید چن روزی باهم قهر باشیم نمیدونم چجوری بگم واقعن کلافه شدم کار درست چیه راهنماییم کنید ممنون از شما 😭😔😔
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀در رابطه با مسئله شما با توجه به اینکه ابتدای زندگی مشترک هستید سعی کنید صبورانه و در آرامش و با مهارت با مسائل روبرو شوید.
انتظارِ استقلال داشتن حق شماست. منتها گاهی شرایط اقتضا میکند که طرفین نسبت به شرایط یکدیگر درک خوبی داشته باشند.
همسرتان سالها به عنوان حامی کنار خانواده بوده است و با توجه به احساس مسئولیتی که نسبت به مادر و خانواده دارد نمیتواند بی تفاوت باشد.البته قطعا این نگرش را به شما و خانواده خودش نیز خواهد داشت. و تلاش میکند در جهت رضایت شما هم گام بردارد. به شرطی که درک و همراهی ببیند و شما با غر زدن و گلایه و رفتار افراطی زمینه قهر و تنش و به مرور دلسردی را ایجاد نکنید. بلکه بر عکس با محبت و احترام رفتار کنید و گاهی خودتان برای رسیدگی و توجه به مادر همسرتان پیشقدم شوید. تا همسرتان بداند شما مخالف حضور مادرش نیستید. قطعا با ذهنیت مثبت برای خوشحال کردن شما همراهی میکند.
✨سعی کنید منطقی و با نگاه مثبت به این مسئله نگاه کنید.
✨از روش خودجایگزینی استفاده کنبد. یعنی خودتان را جای ایشان بگذارید. اگر شما هم بودید سعی میکردید همراهی کنید. پس بهتر درکشان میکنید.
✨مهمتر از همه سعی کنید کسب مهارت کنید. به ویژه مهارت کلامی تا بتوانید با ادبیاتی زیبا و در آرامش با ایشان صحبت کنید. و خواسته تان را مطرح کنید.
🦋برای بهتر شدن کیفیت رابطه تان پیشنهاد میکنم هنر زن بودن 1 و 2 را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و موید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم_تمرکز_پسر_نوجوان
با سلام خدمت شما استادگرامی🌷
بنده پسری ۱۵ ساله دارم که خیلی عجوله و دوست داره هر کاری که انجام میده و هر کجا که میره زود تمام بشه و کارهایی که باید با صبر و حوصله انجام بشه دوست نداره و میخواد که خیلی سریع به اون برسه. و خیلی بیخیال هست و حتی در نظافت خودش هم تنبله و اهمیت نمیده و بیشتر سراغ کار هایی میره که براش جذاب باشند و حتی کلاس هایی هم که میرفت رو حذف کرده و بیشترین وقتش رو با بازی کردن با گوشی و دوستانش میگذره و دوست داره هر کجا که میره دوستانش هم باشند. و هرچقدر که با هاش صحبت میکنیم فایده نداره .البته پدرش هم هر انچه که پسرم خواسته را در اختیارش گذاشته.
ممنون میشم راهنماییم کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀در رابطه با سوال شما لازم هست جوانب مختلف بررسی شود. آیا فرزند شما قبل از ورود به دوره ی نوجوانی این مسائل را داشتند؟ یا اینکه بعد از ورود به مرحله نوجوانی با این رفتارها مواجه شده اید؟
آیا ایشان تک فرزند و یا تک پسر هستند؟ الگوی رفتاری ایشان در زندگی به چه نحو بوده است.؟ تا چه حد با دوره ی نوجوانی آشنایی دارید و مطالعه داشته اید؟ همراهی و هماهنگی شما با همسر محترم در امر تربیت چگونه بوده است؟ با پاسخ به این سوالات قطعا بهتر میتوان راهکار ارائه کرد.
🍀دوره ی نوجوانی دوره ای بسیار حساس و مهم در زندگی هر فرد است. و در این مرحله از زندگی نوجوان با هیجانات بسیار همراه هست. دوره ای که بسیار نیاز به تایید شدن دارد. و همچنین گرایش زیادی به گروه همسالان و دوستان خود دارد. چرا که همراهی؛ تایید و جذابیت و تنوع رفتار را در جمع دوستان میبیند.
🍀شما مادر محترم لازم هست ضمن شناخت دوره نوجوانی بتوانید همراهی خوبی با فرزندتان داشته باشید. تا با آرامش و زیبایی از این مرحله گذر کند.
قطعا در این مسیر همراه شدن پدر بزرگوار و هماهنگی در امر تربیت با شما بسیار مهم است.
برای کمک به اصلاح لازم هست ابتدا عواملی را که بر هم زننده آرامش؛ صبر و تمرکز هست را شناسایی کنید. این عوامل میتواند بسیار باشد نظیر :
✨تنش و اختلاف نظر والدین و فضای ناآرام منزل
✨عدم هماهنگی در امر تربیت بین والدین
✨عدم رعایت سبک صحیح زندگی (خواب؛ تغذیه؛ و...)
✨ارتباط بیش از حد با رسانه و گوشی موبایل و بازی های رایانه ای
✨عدم ارتباط رفیقانه و صمیمانه با فرزند و مرتب امر و نهی و تذکر دادن و مقایسه کردن و.... و دلایل بسیار دیگر که با یک تامل و بررسی دقیق میتوانید به آن برسید و دلایل را شناسایی کنید. و بعد با کسب مهارت ان شاء الله تلاش کنید که در جهت الگوی صحیح تربیتی گام بردارید و با نوجوانتان همراه شوید.
💫سعی کنید کیفیت رابطه عاطفی و صمیمی خود را با همسر ارتقا دهید. چرا که نتیجه آن همدلی و هماهنگی شما دو بزرگوار در امر تربیت خواهد بود.
💫این نکته را توحه کنید که اگر انتظار داریم فرزندان ما سلامت روان و تربیت صالح و خوب داشته باشند ابتدا باید خودمان الگوی خوبی برای آنها باشیم و بعد در این زمینه آموزش ببینیم و کسب مهارت کنیم.
💫سعی کنید شخصیت نوجوانتان را تکریم کنید.
💫در کارها از او مشورت بگیرید.
💫 تایید و تشویق کنید.
💫با او همراه و همدل شوید و شنونده خوبی برای حرفهایش فارغ از نصیحت و تذکر باشید. چه بسا در این ارتباط ها با دغدغه ها؛ خواسته ها و اهدافش بهتر آشنا شوید.
💫نظارت بر دوستانش داشته باشید. و زمینه ارتباط گرفتن با دوستان خوب را برایش فراهم کنید. مخصوصا اگر گروه های سالم باشند در قالب برنامه های فرهنگی مساجد یا هیئت و یا بسیج و.... به دلیل تنوع برنامه ها میتواند برایش جذابیت داشته باشد و همراهی کند.
💫گاهی برنامه دو نفره پدر و پسری هماهنگ شود. اوقاتی را با هم بگذرانند.
💫هر چه بتواند از فضای مجازی و بازی های گوشی فاصله بگیرند قطعا آرامش بهتری خواهند داشت. برای این مرحله نیاز هست قانون استفاده از موبایل در منزل تعریف شود. و اینکه جایگزین خوبی برای آن پیدا کنیم.
🍀خواهر خوبم تربیت کاری سخت و سنگین است و نیاز به صبر و آرامش و مهارت دارد سعی کنید این مسیر را صبورانه و با مهارت و توکل بر خدا پیش ببرید. و کمی نیز انتظاراتتان را از نوجوانتان تعدیل کنید.
🦋ان شاء الله با کسب مهارت بتوانید در این امر مهم موفق عمل کنید و فرزند صالح تربیت کنید.
👌حتما مجموعه ی "تربیت فرزند از ده سالگی تا 19 سالگی" را از کانال تهیه و گوش کنید.
نکات مطرح شده بسیار به شما کمک خواهد کرد.
موفق و موید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_مادر_شوهر
با سلام وقتتون بخیر
ببخشید من خودم ۲۱سالمه مادر شوهرم ۵۳سالشونه.ایشون مشکل رحمی داشتن و جلوی همسر من که پسرشون میشه براحتی راجب این موضوع صحبت میکنن معذرت میخوام در رابطه با رحم خیلی خیلی ببخشید عادت ماهانه ،پوشک خانوما و خیلی چیزای دیگ که مربوط ب خانوما میشه صحبت میکنه الانم ک رحمشون رو درآوردن و براحتی اسم لباس زیر خانوما رو جلوی همسر من میگه حتی جای زخم زیر شکمشون رو ب همسر من نشون میده یا لباس زیر هاشونو پهن میکنن همسر من میبینه حتی موقع رد شدن سرشون به اونا برخورد میکنه من قبلاً گفته بودم ناراخت میشم ازاین موضوع اما اهمیتی ندادن درسته مادرشونه اما واقعاً این کارا درست هستش من واقعاً اذیت میشم من اصلأ ادم حسودی نیستم همسر من سر مادرشونو دستشونو میبوسه و من لذت میبرم اما کارهای زنونشون ک جلوی همسر من بیان میکنه منو ازار میده با تشکر از شما
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️در برخورد با مادر شوهرتان مبنای رفتار شما باید احترام و مهربانی باشد. البته در حد تعادل... افراط و تفریط در هیچ کاری به صلاح نیست.تلاش کنید همیشه چارچوب احترام و محبت بین روابط شما حاکم باشد.
⬅️به شما توصیه میشود:
✔️با صراحت اما با رعایت احترام و زبان ملایم و با خوشرویی با ایشان برخورد کنید و تنش ایجاد نکنید. بیشتر مردم، در برابر رفتار محترمانه و گفتار نرم و منطقی نرمش نشان میدهند. با گفتار نرم و رفتار و برخوردِ همراه با حسن معاشرت، خیرخواهی ، محبت، خوشرویی و رعایت ادب بخواهید که این مسائل را رعایت کنند. چون این هم به صلاح خودشان و هم شما است.
✔️بجای آنکه بر نقاط ضعف ایشان تأکید کنید ، نقاط مثبت ایشان را برجسته کنید و نسبت به آن تعریف،تمجید و تحسین داشته باشید . مثلاً بگویید ؛چقدر فلان رفتار و اخلاق شما دلنشین و حال خوب کنه،چقدر فلان لباس( مثلاً پوشش با حجاب) شمارو جذاب میکند و... .
✔️سعی کنید به طور غیر مستقیم مثلا کانال و یا گروهی که در فضای مجازی به رعایت این موارد توصیه میکند را در اختیار ایشان قرار دهید و یا مطالب مرتبط را به ایشان انتقال دهید.
✔️از یک فرد مطمئن و امین بخواهید به ایشان به طور مناسب رعایت این مسائل را انتقال دهند.(دوست مادر شوهر،فامیل،همسایه و ... اگر کسی هست که بتواند بیان کند.)
✔️پسر ایشان(همسر محترم شما) به صورت غیر مستقیم و یا با شوخی از مادرشان بخواهند که این مسائل را رعایت کنند مثلا بگویند مامان بهتر نیست این مسائل را با خانمم در میان بگذارید و... .
✔️قبل از اینکه در مورد این مسائل با همسر محترمتان صحبت کنند شما سر صحبت را در مورد مسائل خوب و مفید و جذاب باز کنید(البته از قبل خود را آماده کنید.)
✔️تلاش کنید،با کسب مهارت و بالا بردن آگاهی و سازگاری ، بهترین زندگی را شما و همسرتان کنار یکدیگر داشته باشید.
💠 در رابطه با #ارتباط_با_خانواده_همسر ، قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خجالتی
#کم_رویی
سلام وقتتون بخیر...خانمی ۳۴ساله ام وپسر۷ساله و دختر۵ساله دارم خودم لیسانس دارم وضع مالیمون متوسطه...زیادکه بادیگران درارتباط نیستم.دلم میخاد دوست داشته باشم معیارهایی که استادگفتن گوش دادم اما قادربه پیداکردن نیستم میشه راهنمایی کنید.خودپ رو کم میبینم نمیتونم احساس راحتی با دیگران داشته باشم که جوربشم.دلم میخاد معلم بشم اما با اینکه لیسانس ریاضی دارم میگم نمیدونم چی میشه یعنی میتونم ازپسش بربیام که مسئولیت بچه های مردمو بگیرم
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم#بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما 🌷
✔️عوامل زمینه ای این حس و رفتار را در خود شناسایی کنید .
✔️قطعا کارهای بیشماری بوده که شما از عهده انجام دادن آنها به خوبی بر آمده اید ،بابت آنها خوشحال باشید و خود را تشویق کنید .
✔️میتوانید دوره های عزت نفس،اعتماد ب نفس و...را شرکت کنید .
✔️اهل برنامه ریزی باشید و کارهایتان را با برنامه جلو ببرید .
✔️چشم انداز و هدف برای خود تعیین کنید و در جهت رسیدن به آن قدم بردارید .
✔️خود را بیش از اندازه شماتت و سرزنش نکنید .
✔️در مورد شغل میتوانید از کارهای کوچکتر و در مقیاس کمتر شروع کنید ،مانند تدریس خصوصی و.....
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
#نیاز_به_ازدواج
سلام استاد ،۱۸ سالمه و ازداوج نکردم
در خودم به شدت احساس نیاز به ازدواج دارم که یک فرد با عنوان همسر کنارم من باشه /خداروشکر اهل دوستی با جنس مخالف نیستم حتا به صورت مجازی هم خیر و قطعا در دانشگاهی میخوام درس بخونم که دختران و پسران جدا باشند _به دلیل کنکور نمیتونم در اجتماع باشم _تحت شرایط سختی هستم که قسمت خیلی کوچیکی و کمی اینجا بیان کردم _ روابط عمومی خیلی قوی دارم و مطالعات بالای دارم_ولی متاسفانه خواستگاری ندارم _ ممنون میشم راهنمای کنید
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️ازدواج و نیاز به آن در سن شما طبیعی هست و اتفاقا بهترین زمان برای ازدواج در صورت داشتن مهارت کافی ، همین سن میباشد و همچنین خیلی خوبست که شما این چنین اعتقادات خوبی دارید اما در عین حال شما در ابتدای راه هستین و ان شاءالله در آینده نزدیک خواستگاران زیادی خواهید داشت لذا در مورد این مسئله خیلی نگران نباشید.
✔️توصیههایی که به شما میشود:
⬅️حتما قبل از مسئله ازدواج سعی کنید به یک خود شناسی در مورد خود برسید:
شخصیت،خصوصیات،روحیات و معیارها و ارزشها وخطوطِقرمز خود و زندگیِخود را بشناسید و بر اساس آن اولویتبندی داشته باشید، و بدانید که برای چه می خواهید ازدواج کنید؟ هدفتان از ازدواج چیست؟ و چه معیارها و دغدغهها و خطوطِقرمزی در این موضوع دارید؟
←در این مسیر میتوانید از دوره های انسان شناسی، خود شناسی استاد پناهیان و استاد شجاعی نیز بهره مند شوید.
🔸کنکور داشتن شما نباید مانع از فعالیت های دیگر شما بشود لذا با یک برنامه ریزی درست و مناسب سعی کنید در عین درس خواندن به طور صحیح و مفید، قدری به کارهای های لازم دیگری نیز بپردازید حتی سعی کنید گاهی اوقات در اجتماع و مراسمات اجتماعی نیز حاضر شوید.
پس:
⬅️تا می توانید از بیکاری و فکر و خیال دوری کنید.
⬅️ با توجه به علایق خود، مهارت های هنری خودتان را از خیاطی و آشپزی و ...را افزایش دهید .
⬅️حتما اهل هنر، مطالعه و ورزش باشید و به زندگی خود و لحظات عمر خود بها دهید.
⬅️درباره آمدن خواستگار هم میتوانید به اطرفیان صمیمی و قابل اعتماد خودتان بسپارید تا فرد مناسبی را به شما معرفی کنند.
⬅️بهترین فرصت ها برای یافتن خواستگار خوب ، در اماکن مذهبی مانند مساجد ، هیأت ها و... پیدا می شود لذا از حضور در این اماکن دریغ نکنید.
←انشاءالله با توکل به خدای متعال و توسل به اهلبیت( علیهمالسلام) هرآنچه که خیر و مصلحت شماست ، رقم بخورد و خوشبخت و عاقبت بخیر شوید.
💠 در رابطه با #انتخاب_صحیح_همسر ، #خواستگاری ، #ازدواج قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
⬅️پیشنهاد میکنم، مجموعهی صوتی انتخاب صحیح همسر، استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#گذشته_نگر
با سلام و عرض خدا قوت.منو همسرم هشت ساله ازدواج کردیم و دو دختر داریم هردو شاغل و تحصیل کرده ایم.همسر(آقا) من خیلی در گذشته سیر میکنه و همیشه بدی ها تو ذهنش میمونه ،وقتی بحثمون میشه از اولین دعوای مشترکمون تا به الان همه رو یکی یکی یادآوری میکنه،هر دفعه هم وقتی بهش میگن اینکار درست نیس،اگرم قبول کنه،اما باز هم با اولین بحث تمام بدیهای گذشته رو پیش میکشه جلو و اصلا خوبی های زندگیمون رو نمیبینه ومشکلات وبحثامونرو به بقیه میگه😔 فقط بدیها رو میبینه و همیشه درحال بزرگ نشون دادن مشکلات.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت شما 🌷
✔️گاهی میزان حساسیت ما و همسرمان در مواردی یکسان نیست .
با توجه به این مورد دیگر شما بعد از چند سال زندگی مشترک متوجه میزان دلخوری و حساسیت همسر خویش راجع به ناراحتی ها و عصبانیتها ی و....خود شده اید .
نگاه شما به دعوا و بحث با نگاه ایشان متفاوت است ،سعی کنید دعوا و بحث را بین خویش کاهش دهید .👌
خاطره های دعوا و احتمالا برخورد های هیجانی و ناخوش آیند شما ب مزاج ایشان خوش ایند نیست و بعدها ایشان را آزار میدهد .
✔️سعی کنید از خویش خاطره خوب به جای بگذارید .
✔️الگوی عملی باشید ،نه با حرف و....
✔️فضای منزل را فضایی آکنده از گذشت و صبوری کنید .
✔️خودتان مثبت اندیش و مثبت نگر باشید تا در بقیه اعضا هم موثر واقع شود .
✔️نشاط و شور و حال زندگیتان را بیشتر کنید .
✔️از نقش عوامل معنوی غفلت نکنید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگار
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام وقت بخیر من 21سالمه و مجرد ک برام تازگیایه خواستگارپیداشده البته ک کسی منوبه ایشون معرفی کردن و این موضوع روباخودم مطرح کرداون معرفه و اینکه اصلاایشونوندیدم و همینطور باهاشون حرفی نزدم ومشکل اصلی اینکه ایشون بچه طلاق هستندو مردد هستم ک اجازه بدیم اصلابیان خواستگاری یانه.و خب آسیب های ک شایدازاین اتفاق برای این اقاافتاده باشه یکم نگرانم میکنه و ناگفته نماندک میگن پسرمذهبی و موفقی درشغلش هست و خونه و ماشین هم دارن و 27سالشونه راهنماییم میکندواصلانمیدونم ک واکنش خانواده به اتفاق طلاق پدرمادرش چی باشه ولی فکرنکنم ک واکنش خوبی نسبت به این قضیه نشون بدن
البته من خودم بیشترنگرانیم بابت اسیب هایی ک شایددیده باشن هست نه اینکه هرکسی بچه طلاق باشه خوب نیس وازاین حرفا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
با سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی
🍃 ازدواج یک امر بسیار مهم و سرنوشت ساز در زندگی هر فردی محسوب می شود که تاثیر مستقیمی در مناسبات زندگی او دارد.
🍃 لذا با توجه به اهمیت این موضوع باید در انتخاب شریک زندگی خود نهاااایت دقت و توجه را داشته باشید، و با یادگیری مهارت های انتخاب صحیح و تحقیق درست سعی کنید انتخاب درستی داشته باشید. البته نه بگونه ای که دچار وسواس شوید.
🍃اینکه ایشان فرزند طلاق هستند دلیل درستی برای رد کردنشان نیست، در جامعه ی ما کم نیستند افرادی که پدر و مادرشان زندگی موفقی نداشتند اما خودِ این افراد زندگیِ خوب و موفقی دارند و در این زمینه باورها و اعتقادات فرد بسیار اثرگذار میباشد، بله نگرانی شما تا حدی منطقی و درست هست؛ اما حاصل این نگرانی باید دقت در معیارها و تحقیق درست باشد نه قضاوت عجولانه. اینکه گناه فردی را به پای فرد دیگری نوشت درست نیست.
🍃در مورد وجود و بروز آسیبها تا حد زیادی بستگی به نوع مدیریتِ شرایط توسط پدر و مادر، شرایط زندگی فرد بعد از طلاق والدین و مهمتر از همه شخصیت و نوع دیدگاه و بینش او نسبت به زندگی دارد.
🍃در هر صورت بهتر است قرار معارفه ای بگذارید و اگر کفویت اخلاقی و اعتقادی داشتید مراحل بعدی را ادامه دهید و اگر نه که خودبخود قضیه منتفی خواهد بود.
🍃 قبل از هر کاری معیارها را برای خود دسته بندی کرده و ملاک های اصلی و فرعی خود را مشخص کنید.
میزان اثرگذاری هر کدام را در دوام و بقای زندگی مشترک و ایجاد یک رابطه صمیمانه و محبت آمیز، مورد ارزیابی قرار دهید.
🍃پس از آن در مرحله تحقیق کاملا دقیق و بدور از هر گونه سهل انگاری عمل کنید و آنچه را که آقا در جلسه معارفه گفتند مورد ارزیابی و راستی آزمایی قرار دهید.
📚 برای افزایش اطلاعات در این زمینه می توانید از مجموعه صوتی «هنر انتخاب صحیحِ همسر» استاد پوراحمد استفاده کنید.
📚 همچنین کتاب نیمه دیگرم از استاد عباسی ولدی
✨ان شاالله با توکل بر خدا و انتخاب صحیح و هوشمندانه خوشبخت و سعادتمند شوید.🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#روابط_فرا_زناشویی
#عدم_اعتماد_به_همسر
سلام علیکم بنده یه خانم ۴۵ ساله هستم مشکلات زیادی داشتیم آخرین مشکلی که آرامش منو بدجوری به هم زد و تمام خط قرمزهای اقتدار و ... رو شکستم وشکستم هم خودم و هم همسرم این بود که فهمیدم همسرم با یک خانم مطلقه که دو پسر داره عقد موقت کرده من که فهمیدم بعد از مدتی ادعا کردن که کنارش گذاشتن اما دیگه من به همسرم اعتماد ندارم مدت زیادی بود که به طلاق فکر میکردم تا اینکه با کانال شما آشنا شدم
چند بار به تنهایی پیش چند مشاور هم رفتم همسرم برای مشاوره نمیاد من باتمام مشکلانی که بوده دلم میخواد که این زندگی رو از نو بسازیم اما همسرم اصلا تلاشی نمیکنه لطفا کمکم کنید اصلا آرامش ندارم به خاطر عدم اطمینانی که به همسرم دارم درست زمانیکه کاملا نا امید شده بودم با کانال شما آشنا شدم لطفاکمکم کنید ونوبت مشاوره به من بدید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀مسئله شما با توجه به اینکه احساستان جریحه دار شده قابل درک هست. و الحمدلله که نور امید به قلبتان هست و تمایل به اصلاح و ساختنی از نو دارید. ان شاء الله که بتوانیم به یاری خدا در کنار صبر و همکاری شما سهمی در حال خوب زندگیتان داشته باشیم.
در پاسخ به سوال شما نیاز به بررسی دقیق تری هست. اشاره کردید که مشکلات زیادی داشته اید آیا قبل از این مراجعه به مشاور داشته اید؟نحوه برخورد شما با همسرتان از لحظه ای که متوجه این موضوع شدید تا الان چگونه بوده؟ و همچنین نحوه برخورد همسرتان با شما در طول این مدت؟
🍀فهمیدن "موضوعات اصلی" و همچنین"موضوعات فرعی" و "حواشی" پیرامون این "تجربه مشترک بین شما و همسرتان" در اصلاح آرام و دوطرفه زندگی مشترکتان بسیار اثر گذار هست.
🍀بهرحال با توجه به همین چند جمله بسیار کلی که فرمودید و تمایلی که الحمدلله نسبت به اصلاح زندگی مشترک دارید ان شاء الله با دید مثبت و توکل بخدا قدم بردارید. سعی کنید تغییر را از خودتان شروع کنید. از درون به آرامشتان کمک کنید. غالب آقایان معمولا از مشاوره استقبال نمیکنند مخصوصا در شرایطی که احساس کنند مقصر شوند. اما این عدم همراهی با مشاور به منزله عدم تمایل به اصلاح نیست.
خانم ها در چنین شرایطی به شدت نیاز به پشتیبان داشتن دارند. همسر شما با اینکه خواسته یا ناخواسته عامل تلاطم زندگی مشترکش شده با این حال نیاز دارد که پشتیبان شما باشد و خودش و به تنهایی اعتماد شما را برای پشتیبان بودنش جلب کند.
👌توضیح ساده اش اینکه :
✨دونفره در منزل صحبت کنید .
✨دونفره قدم بزنید و صحبت کنید .
✨دونفره پارک بروید و صحبت کنید .
✨دونفره خاطرات خوش زندگی رو مرور کنید و صحبت کنید و بخندید .
✨دونفره در مورد همین موضوع و موضوعات مختلف صحبت کنید و گریه کنید.
✨به یکدیگر فرصت حرف زدن در مورد اشتباهاتتان در مورد این اتفاق رو بدید .
✨ فرصت معذرت خواهی بدون توبیخ و تحقیر و توهین رو بدید .
✨قبول کنید که اشتباه، اشتباهه و هردونفر با همراهی عاشقانه همدیگه، نباید اجازه می دادید که این اشتباه پیش بیاید. ولی الان که پیش آمده ، در حالی که آسیب هایی به عاشقانه های زندگیتان زده
با این حال هر دونفر باید کمک کنید که اثرات این اشتباه در وجودتان اصلاح شود و زندگیتان و روابط دونفره تان رو با کوله باری از این تجربه، قشنگ تر بسازید.
🍀 سعی کنید بدون اطلاع هیچ کس و بخصوص همسرتان، با مشاور در ارتباط باشید و قدم به قدم برنامه های اصلاحی خودتان را با همراهی مشاور جلو ببرید. و این نکته را توجه کنید که رفتارهای سلبی و شکستن اقتدار و از بین رفتن حرمت ها کمک به حل این شرایط نمیکند بلکه بیشتر باعث فاصله میشود.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه "هنر زن بودن 1 و 2" را از کانال تهیه و گوش کنید. سعی کنید با کسب مهارت یک بانوی دلربا؛ جذاب و دوست داشتنی برای همسرتان باشید. توانایی خودتان را دست کم نگیرید. کافیست قدری بیشتر خودتان را دوست داشته باشید. و مبادا این اتفاق سبب شود که خودتان را بی ارزش بدانید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#فرزندآوری
باعرض سلام وادب خدمت شما،من خانمی ۴۰ساله هستم که یک سال هست که ازدواج کردم همسرم ازدواج دومشون هست،از ازدواج اولشون بچه دارندباوجودقولی که قبل ازعقدبهم دادن که مشکلی نداره بچه داربشیم اماالان کمکی نمیکنن وهمراه من دکترنمیان نظرشون اینه که خداخودش بایدبده وهمش امروز رو به فرداموکول میکنندو این باعث شده ضربه روحی خیلی بدی بخورم خواهش میکنم راهنماییم کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🍃 در رابطه با مسئله ای که مطرح کردید بهتر هست با صبوری و مهارت برخورد کنید تا ان شاالله نتیجه خوبی بگیرید.
🍃 در فرصتی مناسب که همسرتان شرایط خوبی دارند با هنرهای زنانه، با زبانی نرم و ملایم در این مورد بدون گارد یا گله با ایشان صحبت کنید و دلیل سهل انگاری یا عدم تمایلشان را بپرسید، البته بدون اینکه بخواهید قضاوت کنید یا عجولانه و تند برخورد کنید! سپس استدلال خود را برایشان بیان کنید؛ اگر ترس یا نگرانی در رابطه با فرزندآوری دارند, ابتدا با ایشان همدلی کنید و سپس اطمینان خاطر دهید سعی کنید آرامشان کنید.
🍃 در صورتی که نتیجه مطلوب نگرفتید از هنر نامه نگاری به روشی که در مجموعه هنر زن بودن آموزش داده شده استفاده کنید؛ یعنی ابتدا با جملات و کلمات عاشقانه و محبت آمیز شروع کنید، از ویژگیهای خوب و واقعی همسرتان تعریف و تشکر کنید سپس دغدغه خود را با لحنی ملایم و آرام مطرح کنید و.....
🍃 البته نوع ارتباط عاطفی شما و اینکه تا چه حد اقتدار و احترام همسرتان را حفظ میکنید در اثرگذاری صحبت و درخواست شما موثر هست.
🔴 نکته مهم اینکه انتظار نداشته باشید با یکبار صحبت کردن موضع ایشان بصورت آنی و درجا تغییر کند، سعی کنید همزمان بصورت غیرمستقیم ایشان را با شیرینیهای بچه دار شدن و برکات آن آشنا کنید تا کم کم ترغیب شوند.
✨گفتگو بر مبنای مهااااااارت و صبوری بهترین راه حل مشکل شماست البته با رعایت اصول ارتباط عاطفی زن و شوهر👌
🍃 توصیه میکنم مجموعه «هنر زن بودن» استاد پوراحمد را از کانال تهیه و از نکات ارزشمند آن استفاده کنید.
✨ان شاالله خداوند نسل و ذریه صالح و سالم به شما عنایت کند.🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگار
سلام استاد دختری 20ساله هستم،پنج ساله ک خواستگارای زیادی از قشر های مختلف داشتم که حداقل هفته ای یه نفر رو خونواده رد کردن به بهونه های مختلف،حتی اونایی که خودم راضی بودمو رد کردن منم به احترامشون اصرار نکردم،الان ولی یه خواستگار جدید اومده،خونواده ی خوبی داره،ادم خوبیه ولی بخدا حالم ازش به هم میخوره،هیچکدوم از معیارامو نداره قیافه شم حالمو بد میکنه اصلا هیچیش قابل قبول نیست برام ولی بابام همش میگه ک قبول کنم و میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه،اصلا درک نمیکنه که ازش بدم میاد همش داره اعتماد بنفسمو میاره پایین همش میگه عقل نداریلیاقتشو نداری وگرنه دعا میکردی که حتما سر بگیره،اعتراض هم که میکنم میگه من43 سال سنمه ولی تو فکر میکنی کمعقلمو... ولی من بخدا حالم حیلی بده نمیتونم تحملش کنم بابامم اصلا درکم نمیکنه چیکار کنم استاد توروخدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم😭😭
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر
✔️آگاهی های خانواده خود را در این مورد بالا ببرید.
✔️از فرد امین و مورد اعتماد که از شما و خواسته هایتان اطلاع دارد بخواهید با خانواده ،مخصوصا پدر و مادرتان در این زمینه صحبت کند.
✔️در کمال ادب و احترام و رعایت چهارچوبها خواسته و نظر خود را بیان کنید .
✔️از پدر و مادر خود بخواهید حتما در این مورد با مشاور مشورت کنند و از راهنمایی های او استفاده ببرند.
✔️خواسته خودتان در اولویت باشید ،به اصرار پدر یا خانواده تن به ازدواج ندهید ،بله از انها کمک و راهنمایی بگیرید ولی اجبار در ازدواج را نپذیرید.
✔️سعی کنید دلایل منطقی برای رد و یا قبول خواستگار داشته باشید که پدر و مادرتان به حرفها و نکات و صحبتهای شما اعتماد داشته باشند و گمان نبرند شما از روی احساسات صرف صحبت میکنید .
✔️ملاکها و معیاری های خواستگار خوب را مطالعه و آگاهی داشته باشید .
✔️از راهنمایی های مشاور امین ب صورت تلفنی بهره ببرید .
💠کانال تربیتی مشاور امین💠
@hamsaranekhoob
#اضطراب
با عرص سلام خدمت شما
من یک سال ونیم هست که دچار اظطراب شدم بیشتر دلهره دارم وی وقتایی دچار یاس وناامیدی میشم دکتر رفتم چند ماه دار شیمیایی مصرف کردم گفت قطع کن ولی خوب نشدم الان چن ماه دکتر طب سنتی میرم ولی خوب نشدم کمی کنترل شده . میترسم دکتر اعصاب برم از اینکه وابسته ب دارو های اعصاب بشم. خواهش می کنم راهنماییم کنید روی اعصابم کنترل ندارم پرخاشگرم
خانمی 42ساله از اسلامشهر. ممنونم از شما
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب ،سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر
✔️آیا اتفاق خاصی باعث استرس شما شده است ؟
✔️روان درمانی همراه با داروی شیمیایی هر دو باید زیر نظر متخصص انجام بگیرد .
✔️داروهای طب سنتی عوارض خاصی ندارند میتوانید بهره ببرید .
✔️حتما به متخصصین در این زمینه مراجعه فرمایید چون طوری که بیان نمودیدباید ابتدا ریشه و عوامل اضطراب شما مشخص شود .
✔️ داردهای شیمیایی جهت کنترل و تقویت اداره و...موثر هستند و نباید ب طور قطع و کلی انها را نفی و رد کرد
✔️از عوامل معنوی غفلت نکنید ،برای خود برنامه های معنوی مدوّن و مستمر داشته باشید .(شرکت در کلاسهای خودسازی و....توصیه میگردد.)
✔️دوره های اساتید معتبر و امین درباره کنترل خشم را شرکت کنید .
✔️برای راهنمایی و بررسی بیشتر حتما مشاوره تلفنی با مشاوز داشته باشید .
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#طلاق_عاطفی
سلام وقت شما بخیر
من دوره های استاد رو گوش دادم خیلی عالی و پر از نکته بود خواستم تشکر کنم .
من خانمی ۲۱ ساله هستم و همسرم ۳۱ سال و یک دختر دوساله داریم
من دوره طلاق عاطفی رو گوش دادم
یه سوال داشتم اینکه اگر دوری و سردی مرد علتش مشکلات مالی و بدهی زیاد باشه
... راه حل چی هست و خانم باید در مقابل این مشکل چه رفتاری داشته باشه و اینکه این سردی داره روز به روز بیشتر میشه چطور باید جلوی این سردی رو گرفت.
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز انشالله به زودی مشکلات مالی برطرف میشه ...
بانو سعی کنید روزانه با همسرتون صحبت کنید و هر روز آرام و به تدریج زمانش رو افزایش بدید و فقط از توانایی و موفقیت هاش صحبت کنید وخاطرات خوب گذشته رو مرور کنید، هدف افزایش انس زن و شوهر هست لطفا خاطرات تلخ و شکست ها رو مرور نکنید.
مرتب همسرتون رو دلداری داده و از سرزنش بپرهیزید.
در گام بعدی سعی کنید آرام و به تدریج محیط خونه رو به شادی سوق بدید، با بچه بازی کنید تا بخنده و خونه پر از صدای خنده بشه، کیک درست کنید و زمینه رو برای صحبت و شادی فراهم کنید.
نیازهای عاطفی و جنسی و جسمی مرد رو در اولویت اول خودتون قرار بدید.
اگر در مهارت عاطفی و جنسی تقویت نشدید از آموزش های خوب کانال های خوب استفاده و تلاش کنید مهارتتون تقویت کنید .
احترام و اقتدار همسر گرامی رو در منزل هم خودتون حفظ کنیدو هم به کودک آموزش بدهید.
با شکرگزاری روزانه روحیه استقامت خودتون رو افزایش بدید.
بانو جان با توسل و توکل توصیه های بالا را به گام های کوچک تبدیل و آرام و به تدریج در زندگی خود پیاده کنید.
#اعتماد_به_نفس
#مهارت_آموزی
سلام آقای پور احمد ممنونم از اینکه وقت میزارید مشاوره میدید.خانمی ۲۴ ساله هستم متاهلم و خوشبختانه زندگی و همسر خیلی خوبی دارم تقریبا سه سال میشه که ازدواج کردم هرروز بی دلیل ناراحتم و اضطراب دارم متاسفانه کارهایی که خانم ها در اون توانایی دارن رو من بلد نیستم آشپزی در حد خیلی کم با اینکه خیلی مهمون دوست دارم اما بخاطر آشپزی میترسم و خیلی استرس میگیرم در حدی که سردرد میگیرم به خیاطی و گل دوزی و چیزهای دیگه علاقه ندارم نمیدونم چیکار کنم به گوشی و فیلم خیلی نگاه میکنم ولی باز هنری یاد نمیگیرم برای خودم نمیتونم تصمیم بگیرم به دیگران وابسته ام بعضی موقع با خودم میگم همسرم برا من خیلی حیفه اگه با یکی دیگه ازدواج میکرد خوشبخت تر بود 😔😔
آقای پور احمد لطفاً خودتون راهنماییم کنین ممنون
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز تبریک میگم به شما که از زندگی تون راضی هستید و انشالله روز به روز رضایت بیشتری پیدا کنید.
بانو شما دچار کمبود اعتماد به نفس شده اید که باعث حس بد و خود کم بینی به خودتون شده اید و باعث شده تمایلی به مهارت آموزی نداشته باشید. باید از همین الان برای تقویت اعتماد به نفس قدم بردارید ولی قبل از آن اکیدا توصیه میکنم از گفتن این جمله به همسرتون که شما برای من حیف هستید و با هرکس دیگه ازدواج می کردید خوشبخت تر بودید خودداری کنید. خوب با هم شروع کنیم آیا...
در ابتدا لازم هست با توکل به خدا و توسل به اهل بیت به صورت واقعی نه صوری برنامه بریزید که به پیاده سازی آرام و تدریجی گام های زیر در زندگی خود بپردازید...اول🌸 برچسب های منفی که بر خود زده اید باز کنید. (من شلخته ام ، من بی عرضهام، من......)این برچسب ها و قضاوت های منفی را باز کنید.
گام دوم🌸 هر روز داشته ها و توانمندیهای خود را یادداشت کنید و سعی کنید هر روز مرور کنید و به لیست فوق اضافه کنید.
گام سوم 🌸مرور موفقیت قبلی.
گام چهارم🌸 یکبار شکست گذشته رو مرور کنید و مهارت هایی که مانع از بروز دوباره شکست ها می شود را یادداشت کنید و از مرور چند باره عدم موفقیت ها خود داری کنید.
گام پنجم🌸 اشتباه خودمان را بپذیریم و از سرزنش خود پرهیز کنیم، لازمه زندگی اشتباه و اصلاح و پاکسازی اشتباه است نه سرزنش و تمرکز بر اشتباه.
گام ششم 🌸مثل کسانی رفتار کنیم که اعتماد به نفس بالایی دارند، یعنی محکم حرف بزنیم،لبخند بزنیم،قوز نکنیم،شروع کننده صحبت باشیم.
گام هفتم🌸مواجه با ترس ها داشته باشیم.
گام هشتم🌸 سعی کنید مستقل باشید .
گام نهم🌸 دنبال تایید دیگران نباشیم.
گام دهم🌸مهارت نه گفتن داشته باشیم.
دوست عزیز مهارت افزایش اعتماد به نفس رو به لقمه های کوچک تقسیم کنیم و آرام پیاده سازی کنید.
با توسل و توکل انجام تمارین فوق آرام و به تدریج و گام به گام شهامت شما افزایش پیدا کند .
نعمت ها و توانایی هاتون لیست کنید و هر روز به آن اضافه کنید و برای هر کدام خدا رو
شکر کنید، این کار برای افزایش انگیزه و روحیه ی شما صورت میپذیرد.
دوست عزیز همیشه با خود بگویید هیچ کس در شکم مادر مهارتی رو یاد نگرفته تمرین کرده منم تمرین میکنم، دستورهای آشپزی یا هر هنر دیگه رو ای از آموزش های رایگان ایتا و سرآشپز پاپیون بگیر و امتحان کن یا یک کلاس شرکت کن بعد امتحان و تجربه و برطرف کردن عیوب خودت روز به روز مهارت تقویت کن و همیشه این جمله رو به خودت القا کن که با تمرین و اشکال یابی و رفع آن مهارت افزایش پیدا میکنه با خطا کردن ادم با تجربه میشه نه با ترسیدن و حرکت نکردن ...
ولی اول اعتماد به نفست تقویت کن آدم با اعتماد به نفس حس خوبی به خودش داره و برای یادگیری مهارت جدید علاقه مند تره ....
دستان گرم خدا بدرقه زندگیتون
#بداخلاقی_همسر
سلام وقت بخیر.بنده و همسرم 30ساله هستیم که 6سال هس ازدواج کردم و یه پسر دارم.استادهمسرم خیلی پرخاشگر هس مدام با داد حرف میزنه از خانوادش دوره واصلا با هم ارتباط ندارن. همین بدخلقیش باعث شده که من شوق زندگیمو از دست بدم.دلم نمیخاد جایی برم دوست ندارم صبحها از خواب بیدارشم.زندگیم بی هدف شده.صوت هنر زن بودن استاد رو گوش دادم.ممنون بابت پاسخگوییتون.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️بداخلاقی،و... که ناشی از سبک زندگی و محیطی است که فرد در آن رشد یافته و سالها در وجود فرد بوده را، نباید توقع داشت که در عرض چند ماه از بین برود .حُسن رفتار و نرمی و متانت شما در گفتار می تواند تاثیر مثبتی بر روی ایشان و تغییر رفتار و گفتار ایشان داشته باشد.
✅بنابراین به چند نکته توجه داشته باشید :
⬅️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما باشد .
⬅️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
⬅️بد زبانیها را با سکوت و یا خوش زبانی و نرمی جواب دهید.
⬅️فضای خانه را غرق در شادابی و نشاط کنید.
⬅️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان حافظ آبروی او باشید.
⬅️هیچگاه و در هیچ موقعیتی اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کرده اید.
⬅️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانگی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می توانید به صورت غیر مستقیم بیان کنید.
✅برای برخورد صحیح با پرخاشگری همسرتان نیز بهترین راه حفظ آرامش، سکوت، احترام و عدم نشان دادن ضعف است.
🔸عدمارتباط همسر شما به این صورت که کلاً ارتباطی با خانوادهی خود ندارد و یا ارتباط خوبی ندارد ، باید در روابط قبلی بین ایشان و خانواده ، ریشهیابی شود.
←اینکه چه مسائلی بین ایشان، سبب بیتفاوتی همسرشما شده است ؟
⬅️با به کار بردن مهارت و هنر زن بودن خود ، ارتباط عاطفی خود را با همسرتان بیشتر کنید و از راه گفتوگوی محبتآمیز و صمیمانه ، به دنبال فهم مسئله و حل آن باشید.
⬅️در صورت امکان از اعضای خانوادهی همسرتان (کسی که ارتباط خوبی با همسرتان دارد و حرفش خریدار دارد) برای حل این مسئله ، کمک بگیرید.
⬅️به ایشان کمک کنید تا ارتباط خود را با خانواده ، بیشتر کند . ( از خیرات و برکات خدمت و احترام به والدین ، صلهرحم و... به ایشان بگوئید. از مذموم بودن قطع ارتباط و...)
🔸درمورد بیانگیزگیتان در زندگی به شما توصیه میشود:
⬅️فعالیتهایی که مورد علاقه شما هست،از فعالیتهای قرآنی،فرهنگی، هنری،علمی و ...همه را بنویسید،فرصتهای هر کدام را بررسی کنید،بسنجید که دسترسی کدام یک در شرایط فعلی شما امکان پذیرتر هست،و همان را شروع کنید،وقتی شما یک گام با هدف سعادت و رضای الهی بردارید و بخواهید به زندگی خودتان که فرصت و امانتی هست که خدا در اختیار همه ما موقتا قرار داده،سامان بدهید،خدا راه پیشرو را برایتان بازتر میکند و امکان برداشتن گامهای بیشتر و موثرتری را برای شما فراهم میکند.
⬅️برای تقویت اراده و عزم بیشتر برای انجام امور و همچنین روشنتر شدن تکلیف و پیدا کردن چیزی که میخواهید،خواندن دو کتاب به شما پیشنهاد می شود:
۱.کتاب "حرکت"
۲.کتاب "مسئولیت و سازندگی"
هر دو از استادعلی صفایی حائری(عین صاد)
←همچنین خواندن کتابها،خاطرات شهدایی و... که در ایجاد انگیزه و تقویت اراده راهگشا هستند.
👈در چنین شرایطی، سعی کنید رفتار درست را انجام دهید و زندگیتان را متوقف نکنید. و به وظایف همسری و مادری خود بپردازید.
✔️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✔️در هرصورت بدانید هر قدمی که برای اصلاح و حفظ زندگی برمیدارید در پیشگاه خداوند، اجر فراوان دارد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد.و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن ۱و۲» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_کودک
#گریه
سلام وقت بخیر 🌹
خانمی 28 ساله یک فرزند دختر 3 ساله دارم.بیرون از خونه کم رو هست ولی داخل خونه نه.وقتی مهمان میاد یا برعکس فقط تو بغل خودم هست طول میکشه تا با اطرافیان ارتباط برقرار کنه.با بچه ها زیاد ارتباط برقرار نمیکنه چون دوران کرونا به دنیا اومده و هیچ بچه ای نزدیکش نبوده.یه ماه زودتر از موعد به دنیا اومده .کلا خیلی به خودم وابسته هست.
نگران مهد رفتنش هستم .خیلی نق میزنه وگریه میکنه به بهانه های الکی ،وقتی میرم سمتش ک آرومش کنم بدتر میکنه انقد گریه میکنه تا خودش خسته میشه .
خیلی اذیتم از این رفتارهاش، ممنون میشم از راهنماییتون.🌺
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️مسألهای که شما بیان فرمودید ناشی از یک احساس ناامنی و در واقع اضطراب کودک است که در اثر عوامل متعددی ایجاد میشود.
⬅️عوامل این اضطراب ؛ محیط پر تنش خانوادگی، تهدید به جدا شدن یا ترک کردن از سمت یکی از والدین، فوت یکی از نزدیکان، دعوای شدید کودک در هنگام سر زدن رفتار اشتباه، نقل مکان به یک محیط جدید و ناشناخته و ...
←پس از شناخت عامل اصلی حتما برای رفع این عامل اقدام کنید.
⬅️برایایجاد دلبستگیایمن علاوه بر مراقبت و پاسخدهی بهموقع،بهنیازهایکودک(مثل گرسنگی،تشنگی،رفع بیقراری و سایر نیازها و خواستهها)به صورت منظم و پایدار، این مراقبت و پاسخدهی، باید همراه با محبت باشد،که این محبت در تعیین شخصیت و سلامتروان و آینده کودکشما مؤثر است.
⬅️برای رفع این وابستگی توصیه میشود:
✔️ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندتان را حفظ و تقویت کنید.
✔️توجه به نیازهای فرزندان و برآورده کردن آنها همراه با مراقبت و محبت.
✔️محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزند خودداری کنید.
✔️برنامههایروزمرهی فرزندتان مثل ؛غذا،خواب،بازی،را تاحدممکن حفظ کنید.
✔️با صبوری و محبت با کودک رفتار کنید و از ادبیات و لحن تند پرهیز کنید.
✔️شرایطی را فراهم کنید که کودکتان با دوستان همسن و هم فرهنگ خودتان ، ارتباط بگیرد و با همدیگر بازی کنند . (تقویت مهارت های اجتماعی و ارتباطی کودک)
✔️بازی ، بسیاری از عادت ها و یا رفتارهای کودک را تعدیل میکند، لذا برای کودکتان وقت بگذارید و با او بازی کنید.
✔️از راهکار قصه گویی در تربیت فرزندتان استفاده کنید.
✔️نسبت به زمانهایی که وابستگی کمتری نشانمیدهد و از شما جدا میشود ،با لحنی محبتآمیز او را تشویق و تحسین کنید.
✔️درمواقعی که فرزندتان مضطرب یا نگران است، او را تنها نگذارید.
✔️در صورت وجود شرایط مناسب تولد فرزند جدید در خانواده می تواند در کاهش وابستگی فرزندتان موثر باشد .
💠 در رابطه با #وابستگی_کودک ، #گریه ، قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
⬅️پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی (تربیت
صحیح فرزند از تولد تا ده سالگی)استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_نوجوان
#فرزند_اول
سلام استاد من دخترای 13ساله دارم که از نظر رفتاری خیلی پایین تر از سن خودش رفتار می کنه و اینکه خیلی از کارهای عادی براشون سخت و هیچ تلاشی نمی کند که کارهاش بهتر انجام بده واینکه به شدت شلخته و کم تحرک هستند به زور دست به کاری می زنندوهمیشه خودش با خواهر کوچکتر مقایسه می کنه خواهرم این کار کرده میگم شما از اون پنج سال بزرگترین باید پخته تر رفتار کنی اما فایده ای نداره و توی جمع هم سن خودش دچار مشکل میشه نمی تونه راحت ارتباط بگیره یا دیگران این بپذیرند به خاطر رفتارهای کودکانش ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما مادر عزیز
در واقع برای برطرف کردن هر رفتار نامناسب و غیر معمول ابتدا به دنبال ریشه و علت آن می گردیم.
معمولا زمانی که فرزندان بزرگتر از بچه های کوچکتر الگو می گیرند دلیل اصلی آن کمبود توجه و محبت است. چرا که گاهی والدین کاملا بدون قصد توقعات بیشتری از فرزند اول داشته و با ورود فرزند دوم با انجام رفتارهای نامناسب و توقعات نامعقول حساسیت ها را تشدید می کنند.
پیشنهاد می کنم از سززنش کردن دختر بزرگ خود پرهیز کنید و زمان بیشتری برای برقراری رابطه مناسب با او بگذارید. زمان های دو نفره خود را با او بیشتر کنید و به او احساس ارزشمندی و عزت نفس دهید.
مسئولیت هایی متناسب با سن و روحیات او به او واگذار کنید و از او بابت انجام آنها قدردانی کنید.
به هیچ عنوان او را با سایر همسالانش مقایسه نکنید، مقایسه به شدت حس تحقیر و در نتيجه کاهش عزت نفس و اعتماد به نفس را منتقل می کند.
پیشنهاد می کنم حتما از یک مشاور آگاه و امین مشورت بگیرید و از فایل های صوتی مرتبط با تربیت صحیح کودک و نوجوان موجود در کانال استفاده کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob