#بد_قولی_همسر
سلام و وقت بخیر خدمت استاد بزرگوار
بنده حدود ۲ ساله ازدواج کردم،بزرگترین مشکلم با همسرم بدقولی و دل گندگیای بیش از حد ایشونه ک باعث میشه مشکلات دیگه ب وجود بیاد.
ایشون برای هر کاری دو سه برابر تایم عادی طولش میدن،ک منو خیلی عصبی میکنه وتا میرسن خونه دیگه نمیتونم خوشرو باشم،ایشونم بجای اینکه اون جو رو عوض کنن،تازه بیشتر تو لک میرن و از من دلخور میشن ک چرا خوش اخلاق نیستم،چرا غر میزنم...ومن بیشتر ناراحت میشم ک بجای درک کردن منو جبران اشتباهشون تازه دلخورم هستن، و این بحث و دلخوری لحظه لحظه بیشتر میشه و هر روز این دعواها تکرار میشه،
تو تمام کاراشون این مدلین ن فقط خونه اومدنشون،در حدی ک خانواده خودشون هم حرص میخورن و طرف من هستن.
لطفا راهنماییم کنین چطور با این قضیه کنار بیام خیلی واسم زجراور شده.
با تشکر از استاد بزرگوار،خدا قوت🙏
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
💠در رابطه با همسر شما چه بسا این روحیات متأثر از نوع شخصیت ایشان باشد. آنچه مهم است این است که شما با مهارت و هنر زنانه به مرور همسرتان را از این حالت دور کنید. البته میطلبد شما ابتدا به رفتارتان نیز توجه کنید. و اقتدار همسرتان را حفظ و تا میتوانید از فضایی که منجر به دلخوری و ناراحتی ایشان میشود ، دوری کنید.
⬅️زمانی مناسب رابرای صحبت کردن باهمسرمحترمتان درباره این موضوع انتخاب کنید زمانی که ایشان وهمچنین خود شما از لحاظ جسمی وروحی درشرایط مناسبی قرار داشته باشید بعلاوه اینکه رابطه وحال عاطفی مناسبی بینتان حاکم باشد.
←درشروع صحبت خود ازنکات مثبت زندگی خود وزحماتی که ایشان برای زندگی کشیدند یاد کنید وبابت آنها ازایشان تشکر وقدردانی کنید وعنوان کنید که به وجود ایشان افتخار میکنید .
←سپس بفرمایید که مسئلهای هست که شما را ناراحت کرده ومیخواهید برای هرچه بهتر شدن زندگی ورابطه خود، ایشان به آن نکته توجه کنند و بیان کنید که این مسئله چه احساسی را درشما ایجاد کرده ،دقت داشته باشید فقط به توصیف قضیه وبیان احساس خودبپردازید وبه هیچ عنوان انگشت اتهام را به سمت ایشان اشاره نکرده واز جملاتی شبیه این جمله که (تو اینگونه هستی ،توبامن چنین رفتاری راداشتی. ...)استفاده نکنید زیرا طرف مقابل رادر حالت دفاعی قرار میدهید .
←سپس درپایان پیشنهادات خود را برای حل این مشکل مطرح کنید ودرخواست کنید برای اینکه زندگیتان شیرین تر شود وشما حس بهتری داشته باشید به این نکات توجه نمایند.
⬅️به جای تمرکز برویژگی های منفی ایشان که حق دارید از آنها رنجیده باشید، مدتی بر ویژگیهای مثبتشان متمرکز شوید و دائما ایشان را بابت این ویژگیهای خوب تحسین کنید.
⬅️ناراحتیها یا درخواستهای خود را در بدو ورود ایشان به خانه، خستگی یا عصبانیت همسرتان مطرح نکنید، پس از ورود ایشان به منزل زمانی را اجازه دهید استراحت کنند بعد در فرصتی مناسب صحبت کنید.
⬅️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
⬅️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
⬅️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
⬅️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل ،پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کردهاید.
⬅️دغدغهها و خواستههایتان رو مشخص کنید و به صورت واضح و البته محترمانه با همسرتان درمیان بگذارید.
⬅️به جای متمرکز شدن روی رفتارهای ناپسند و غر زدن و عصبی شدن ، رفتارهایی که مورد پسندتان هست را یادآوری و درخواست کنید.
⬅️قبل از اینکه بخواهید همسرتان را متهم کنید و هم خودتان عصبی بشوید، هم همسرتان ناراحت ، به ایشان فرصت بدهید و بعد در موقعیتی مناسب، بنشینید و توضیحات و دلایل ایشان را بشنوید.
⬅️از تأثیراتی که بدقولی و یا هر رفتار ناپسند دیگر ایشان ، روی شما دارد، با همسرتان صحبت کنید ، گاهی از نوشتن کمک بگیرید و از طریق نامه ، دغدغهها ، احساسات و درخواست خود را مطرح کنید.
⬅️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#قهر_کردن
#بیتوجهی_به_همسر
سلام قبلا تشکر میکنم به خاطر وقتی که میگذارید.من ۱۵ ساله ازدواج کردم متاسفانه شوهرم نسبت به احساسات من و مشکلات بی توجه است و زیاد قهر میکنیم و چون ایشون اهمیتی به این قضیه نمیدن من به اجبار باید عادی برخورد کنم تا ماجرا به ظاهر حل شود .البته بارها پا پیش نذاشتم تا شاید ایشون پیش قدم بشه ولی هرگز راضی به عذر خواهی و رفع دلخوری نیستن در ضمن ایشون اونقدر در جمع به من بی توجهی کردن و در بین غریبه و آشنا از من بد حرف زدن که بنده دیگه کشش و دوست داشتنی نسبت به ایشون ندارم .۱۰ سال طوری رفتار میکردم که هیچ کس متوجه اختلاف ما نشود و همه فکر می کردن ما زندگی عاشقانه ای داریم الان مدتی است که به ضرورت با ایشون صحبت میکنم و دیگه هیچ میلی برای ایجاد رابطه عادی و صحبت کردن با ایشون ندارم و نمیتونم آشتی کنم لطفا کمکم کنید .
⬇️ پاسخ ⬇️
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️در مسیر زندگی هر انسانی فراز و نشیبهای زیادی وجود دارد و آنچه انسان را به سرمنزل مقصود میرساند صبر و استقامت و البته تلاش هدفمند در راه رسیدن به کمال و خوبیهاست . شما خواهر گرامی مطمئن باشید با تدبر و تفکر و مشورت در تمام امور زندگی موفق میشوید.
⬅️قبل از هر چیزی ریشه این رفتارها در همسرتان را پیدا کرده و ببینید نقش و سهم شما در شکلگیری یا تداوم آن چقدر بوده است؟ چه رفتاری از شما باعث بروز این مسئله و نارضایتی شده است؟ نکات منفی و مثبت رفتار خود را صادقانه ارزیابی کرده و طبق آن برای ترک اشتباهات و اصلاح رفتار خود برنامه ریزی کنید.
✓هنر زنانهی شما در حُسن رفتار ، و نرمی و متانت شما در گفتار میتواند آرام آرام تغییرات مثبتی در همسرتان ایجاد کند.
✔️هرگز مقابله به مثل نکنید.و فضای لجبازی را ایجاد نکنید.
✔️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
✔️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
✔️فضای خانه را جذاب و غرق در شادابی و نشاط کنید.
✔️با اقوام یا دوستانی که به لحاظ اعتقادی و اخلاقی مقید هستند و دارای روحیه شاد و مثبت ، ارتباط برقرار کنید( رفت و آمد)
✔️سعی کنید برای همسرتان ، رفیق و شنونده خوبی باشید و با درک ایشان مسائل و مشکلات را بهتر و راحتتر حل کنید.
✔️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
✔️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید.
✔️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانهی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا میتوانید به صورت غیرمستقیم بیان کنید.
✔️از توان خود برای برانگیختن عواطف و احساسات همسرتان استفاده کنید.
✔️هرگز در صدد بیاحترامی و تخریب شخصیت همسرتان نباشید و سعی کنید با یادگیری مهارتهای کلامی و هنر زن بود، ایشان را جذب خودتان کنید.
✔️سعی کنید با بیشتر کردن رابطه عاطفی بین خود و همسرتان و نیز برقرار کردن روابط رضایت بخش، به تدریج او را به فضای خانواده جذب کنید.
←در این زمینه کلام نرم و محبتآمیز داشته باشید. از جذابیتهای زنانگی خود استفاده کنید. بهترین پوشش و آراستگی را داشته باشید.
✔️گاهی،آقایان ممکن است تحت یک فشار روانی یا خستگی زیاد قرار بگیرند برای بهبود حال خود نیاز دارند خلوت کنند و به قولی در غار تنهایی خود فرو میروند. نسبت به این روحیات مردانه کسب اطلاعات کنید و در چنین مواقعی به ایشان زمان دهید تا خودش به مرور از این فضا بیرون آید.
✔️به جای تمرکز برویژگی های منفی ایشان که حق دارید از آنها رنجیده باشید، مدتی بر ویژگیهای مثبتشان متمرکز شوید و دائما ایشان را بابت این ویژگیهای خوب تحسین کنید.
✔️ناراحتیها یا درخواست های خود را در بدو ورود ایشان به خانه، خستگی یا عصبانیت همسرتان مطرح نکنید، پس از ورود ایشان به منزل زمانی را اجازه دهید استراحت کنند بعد در فرصتی مناسب صحبت کنید.
⬅️در مورد قهر همسرتان آنچه مهم است این است که شما با مهارت و سیاست به مرور زمان همسرتان را از این عادت قهر کردن دور کنید. ←البته میطلبد شما ابتدا به رفتارتان نیز توجه کنید. ممکن است در زمانی که بحثی بین شما رخ میدهد و منجر به قهر همسرتان میشود رفتار و یا گفتاری اقتدار شکن نسبت به همسرتان بیان داشتید که بسیار ایشان را ناراحت کرده است. پس ابتدا به رفتار خودتان توجه کنید و تا میتوانید از فضایی که منجر به دلخوری و ناراحتی میشود دوری کنید. و اگر بحث بین شما بالا گرفته با سکوت ادامه بحث و دلخوری را تمام کنید و یا همان لحظه از درشوخی و خنده وارد شوید و اجازه ندهید کار به ناراحتی و قهر بکشد.
⬅️گاهی با نوشتن نامهای محبت آمیز برای همسرتان ، بعد از ذکر روحیات مثبت ایشان و تشکر از زحمات ایشان،دغدغه و درخواستهای خود را با لحنی محترمانه و عاطفی، نه توهین آمیز یا طلبکارانه مطرح کنید.
⬅️کسی که شما با او طرف هستید همسرتان است ، بنابراین در فضایی آرام و به دور از تنش با ادبیاتی محبتآمیز باهم، صحبت کنید و مسئله را حل کنید.
⬅️در نهایت این شما هستید که تعیینکننده رضایت یا عدمرضایت خودتان از زندگی زناشویی میباشید.
⬅️ در رابطه با #قهر ، #قهر_کردن قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن» را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
✔️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_دختر_نوجوان
سلام علیکم. وقتتون بخیر
استاد سوالی داشتم خدمتتون
بنده خانمی ۴۱ ساله هستم و همسرم ۴۵ ساله.
دو فرزند دارم که فرزند اولم ازدواج کرده اند و فرزند دومم دختری ۱۰ ساله هستند. مدتی است که دخترم زیاد به من دروغ میگوید و مخصوصا در امر نماز تاکید میکند که نمازش را خوانده. اما چند باری که توجه کردم، به اتاقش میرود و نمازش را نمیخواند. همچنین در مورد تکالیفش هم به بنده دروغ میگوید. مشکل دیگر اینکه او اصلا به حرف های من توجهی ندارد و اگر چیزی از او بخواهم باز کار خودش را انجام میدهد.( در ضمن بنده کمی با همسرم مشکل دارم و گاهی فضای خانه متشنج است)
لطفاً راهنمایی بفرمایید با فرزندم چگونه رفتار کنم.
ممنون از لطفتون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
از اعتماد و همراهی شما با کانال همسران خوب سپاسگزارم. 🌹
🍀در رابطه با سوال شما و نگرانی از دروغگویی فرزندتان ابتدا باید نحوه ارتباط شما با دخترتان بررسی شود. آیا زیاد به ایشان تذکر میدهید؟ و یا امر و نهی میکنید؟
گاهی والدین ناخواسته با رفتار خود منجر به دروغگویی فرزند میشوند. چرا که میداند اگر حقیقت را بگوید مورد مؤاخذه و یا سرزنش قرار میگیرد.
🍀نیاز هست که شما مادر محترم شرایط دخترتان را در نظر بگیرید. هم به جهت در آستانه نوجوانی قرار گرفتن و هم تنهایی ایشان و نداشتن دوست و همراه نزدیک. و انتظار نداشته باشید در این سن در حد یک خانم پخته نسبت به وظایف دینی خود عمل کند بلکه باید صبورانه و با مهارت و با تشویق فرزند را همراه کرد.
لازم هست مهارت های ارتباط با نوجوان را فرا بگیرید. تا بتوانید تعامل بهتر و ارتباط رفیقانه ای با دخترتان برقرار کنید. قطعا زمانی که مهارت ارتباطی تقویت شود و دوستی حاکم شود اثرگذاری کلام و همراهی بهتر خواهد بود. همچنین تقویت ارتباط ایشان با پدرش و خواهرش بسیار موثر است. حضور در گروه های فرهنگی نظیر پایگاه بسیج؛ یا مسجد و هیئت میتواند زمینه خوبی باشد برای پیدا کردن دوست خوب و نهادینه شدن آموزه های دینی.
🍀ضمن اینکه دختر شما نیاز به یک بستر آرام و امن برای تربیت و ساخته شدن دارد که می بایست شما و همسر محترم به این مسئله توجه کنید. و با هم همراه و هماهنگ باشید. و دقت داشته باشید که اگر بحث و جدل و یا تنشی بین شما هست فرزندتان شاهد این ناآرامی و ناامنی نباشد.
🦋به جهت تحکیم روابط عاطفی خود و همسرتان مجموعه هنر زن بودن را پیشنهاد میکنم دنبال کنید و در صورت امکان با مشاوری امین؛ ارتباط تلفنی و یا حضوری برقرار نمایید.
🦋همچنین به جهت کسب مهارت و نحوه ارتباط با نوجوان حتما مجموعه "تربیت فرزند از 10 سالگی تا 19 سالگی" را تهیه و گوش کنید. آشنایی با ویژگی ها و نیازهای این سن کمک خوبی به نحوه ارتباط گرفتن با دخترتان میکند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم_مهارت
#لجبازی
سلام، من خانومی ۳۴ ساله با همسرم ۲ سال اختلاف سنی و دو فرزند ۸ و۳ ساله داریم، ایشان از ابتدا نسبت به خانواده و اطرافیان بنده بسیار حساسیت های عمدتا نابجا و بعضاً بجا داشتند و کینه شدیدی از آنها دارند و در حال حاضر با همین افکار از نظر اعتقادات هم با بنده کاملا ضد شده و هیچ توجه و عاطفه ای ندارند و به نیازهای بنده کاملا بی توجه هستند و به تازگی خیلی گستاخانه حرفهای رکیک و تحقیر خانم در محیط خانه را انجام میدهند و ضرب و شتم های فیزیکی هم مرتکب میشوند و میگویند میخواهم تو را اذیت کنم، بنده سکوت و سازش اختیار کرده ام در زندگی اما ایشان وقیحانه تر پیش میروند،از لحاظ روحی در فشار هستم، اجازه رفت و آمد با هیچکس را نمیدهند، به خاطر بچه ها راضی به جدایی نیستم، تکلیفم در برابر این ظلم چیست؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀از صحبت های شما و رفتاری که همسر محترم از خود نشان میدهد لجبازی احساس میشود. و برای رسیدن به این مرحله نیاز هست بررسی شود که چه چیزی باعث شده آقا مستقیم و غیر مستقیم دست به رفتار و گفتاری بزند و ابراز کند میخواهم تو را اذیت کنم؟!
آقایان زمانی که احساس کنند از جانب همسر حمایت نمیشوند و یا خانم طرفداری از خانواده اش میکند؛ و یا اگر احساس کنند حرفشان شنیده نمیشود و همسر تبعیت لازم را ندارد و اقتدارش تامین نمیشود دست به لجبازی و بی توجهی می زند.
پس نیاز هست که از دید همسرتان به رابطه چند ساله تان ت
نگاه کرد و همچنین بررسی این نکته که شما چقدر در این سالها تلاش کردید با مهارت و سیاست زنانگی رفتار کنید. آیا در این سالها با مشاور در ارتباط بوده اید؟
مثلا زمانی که همسرم با خانواده ام دچار اختلاف شد من بنای دفاع و جانبداری شدید از خانواده نداشته باشم. بلکه به همسرم اطمینان دهم که اولویتم هست دلخوری ایشان را درک میکنم. تا همسر به مرور آرام شود.
🍀در زندگی زناشویی توصیه به صبوری میشود اما نه اینکه یک صبر منفعل و سکوت محض داشتن بلکه میبایست این صبوری با مهارت رفتاری و مهارت کلامی همراه باشد تا بتوانید ان شاء الله کیفیت ارتباطتان را بالا ببرید.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه هنر زن بودن را دنبال و حتما اجرا کنید. ان شاء الله به مرور که مهارت ها را رعایت میکنید شاهد بهبود رفتار همسرتان باشید.
در صورت امکان نیز با مشاوری امین ارتباط تلفنی و یا حضوری برقرار کنید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر
#کمک_به_برادر
سلام من ۵ ساله ک ازدواج کردم همسرم یک برادر داره ک متأهله ودو فرزند داره اما اهل کار نیست و بیکاره.همسر من خرجی براشون واریز میکنه و همیشه با اینکه خودمون مستاجریم و قسط هم داریم اما حتی پول آب و برقشون هم پرداخت میکنه و لباس و وسایل هم برای بچه هاش میخره و ازش نمیخواد ک خودش کار بکنه این مسئله من رو اذیت میکنه اما چون همسرم هیچی برای ما کم نمیذاره و واقعا آدم با تجربه ای هست نیاز ب نصیحت نداره و این کار رو کاملا با خواست خودش انجام میده منم چیزی نمیتونم بگم اما هربار میبینم پول برای اونها واریز میکنه حالم بده میشه لطفاً بفرمایید چکار میتونم بکنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🍀الحمدلله که همسرتان از بابت مخارج و مایحتاج زندگی برای شما کم نمیگذارد.
اشاره کردید که ایشان فرد پخته و با تجربه ای است و نیاز به نصیحت ندارد. آیا شده تا حالا علت کمک کردن ایشان را جویا شوید؟ البته نه اینکه بخواهید غُر بزنید و یا اعتراضی مطرح کنید چرا که این رفتار شما باعث میشود من بعد اگر کمکی هم میکند پنهانی باشد.
بلکه با مهارت کلامی و حتی ابراز اینکه خوشحالم فرد بی تفاوتی نسبت به اطرافیان نیستی. و شرایطشون رو درک میکنی و در عین حال که تایید و همراهی میکنید خیلی همدلانه و از روی خیرخواهانه مطرح کنید که چه بسا کمک کردن زیاد شما منجر شود که از زیر بار مسئولیت زندگی شانه خالی کند. و در دراز مدت به ضرر برادر و خانواده اش باشد. اما به مرور در کنار کمک و حمایت؛ ایشان را تشویق به کار و فعالیت کنند.
تاکید میکنم این گفتگو باید با مهارت باشد و همسر شما درک کند که شما نیت خیر دارید. تا به مرور این حمایت را کمتر کند و ایشان را به پذیرفتن مسئولیت و کار سوق دهد.
🍀شاید هم واقعا ایشان برای کمک خود دلیل منطقی داشته باشد و چه بسا برادر در شرایط و موقعیت کار نباشد و شما بی اطلاع باشید.
در هر صورت سعی کنید ذهن خودتان را درگیر این مسئله نکنید. آرامش زندگی شما از هر چیزی مهم تر است. روزی شما هر چه باشد میرسد و ان شاء الله خداوند به سبب این روحیه بزرگ همسرتان برکتی مضاعف به زندگیتان بگذارد. و ان شاء الله برادر همسرتان نیز بتواند شرایط لازم هم از بُعد روانی و جسمی و پذیرفتن نقششان برای زندگی پیدا کند و قدم بردارد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#عدم_مهارت
سلام وقتتون به خیر
من شوهرم ارشد داره ولی شعور صفر.. ۲۷ سالشه و دو سال و نیم هست که عقدیم.. دیشب مثل همیشه نا امیدم کرد . موهام رو یه مدلی درست کرده بودم اومده میگه مثل خانم فلانی کردی خوشگل شدی(منظورش هم دانشگاهیش بود که با هم مقاله می نویسن و الان رفته خارج و کشف حجاب کرده) یعنی انقدر حالم بد شد که دیگه اصلا جوابش رو ندادم واقعا مرددم تو اینکه باهاش برم زیر یه سقف یا نه... منم واکنش شدید داشتم و هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم واقعا تحملش ندارم میشه راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
🍀طبیعتا هر خانمی در این شرایط که بخواهد با خانم دیگر مقایسه شود و یا متوجه دقت همسر به خانمی دیگر شود رنجیده میشود. و از نظر شرعی هم این رفتار آقایان پسندیده نیست. اما نکته ای که هست اینکه آقایان غالبا این ضعف را دارند. یعنی بیشتر از بْعد بی مهارتی مطرح میکنند. به این معنا نیست که از همسرم رضایت ندارم. می بایست این مهارت را یاد بگیرند و تقوا را در نگاه و کلامشان نسبت به این شرایط رعایت کنند.
شما نیز به عنوان همسر لازم هست با مهارت رفتار کنید. اینکه در آن شرایط کنترل نکنید و هر چیزی از دهن در آید نسبت دهید جالب نیست. کمکی به حل مسئله نمیکند.
حرفتان را بزنید. دلخوری و رنجیدگیتان از این مسئله را بیان کنید منتها در آرامش و با مهارت کلامی به نحوی که آقا همراهی بهتری کند و شما را درک کند و به مرور رفتارش را اصلاح کند. اما رفتار هیجانی و پرخاشگرانه شما را متهم به حساسیت زیاد و حسادت و ظرفیت پایین میکند.
🍀نکته ای که اشاره کردید اینکه دو سال و نیمه در عقدید؟ علت طولانی شدن عقدتان چیست؟ دقت داشته باشید که معمولا عقد طولانی منجر به بروز تنش های بیشتر میشود.
دوران عقد دوران شناخت هست و شما لازم هست خودشناسی خوبی از خود پیدا کرده باشید. معیارهای خودتان را بسنجید و ببینید در زمینه معیارهای اصلی چقدر کفویت دارید. نقاط مثبت ایشان را ببنید و در کنارش نقاطی که دچار اختلاف نظر هستید نیز بررسی کنید و اگر حقیقتا در معیارهای اصلی اختلاف بارز باشد نیاز هست با مشاوری امین حضوری ارتباط بگیرید. تا بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید.
🦋به جهت تقویت مهارت کلامی و سیاست زنانگی پیشنهاد می کنم مجموعه هنر زن بودن را تهیه و گوش کنید.
موفق و پیروز باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دروغ گویی فرزند
سلام خدا قوت
من یه دختر ۷ ساله دارم که جدیدا خیلی دروغ میگه و روی اون هم اصرار داره
نمونش اینکه داخل مدرسش مداد نوکی میفروختن و دخترم هم دوست داشت بهش ۲۰ تومن دادم و گفتم اگه کمتر بود بقیش رو برام بیار...
وقتی برگشت یه مداد نکی و یه بسته برچسب دستش بود.مداد رو۱۵ تومن وبرچسب رو ۵ تومن خریده بود،اما میگفت مداد همون بیست تومن بوده و با حرف ها و دلایلی که من اوردم گفت که اگر بیست تومن نبوده من یادم نمیاد چقدر بوده...
میشه بهم راه کار بدید
واینکه روش برخورد رو بهم بگید
من خیلی عصبانی میشم وقتی روی دروغ های شاخدارش اصرار میکنه😭
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب،سرکارخانم #پورشفیعی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸سلام علیکم🌸
🦋مادر عزیز یکی از دلایل دروغگو شدن بچه ها این است که وقتی کودک حقیقت یه مطلب رو به شما میگه احتمالا برخورد خوبی نمی بینه. سعی کنید به نحوی برخورد کنید که فرزند شما بتونه به راحتی مسائلش رو با شما مطرح کنه که منجربه دروغگویی و پنهان کاری نشه .
🦋نکته دوم سعی کنید گاهی اوقات ازروش تغافل استفاده کنید وعزت و احترام فرزندتان رو حفظ کنید .مثلا وقتی داره یه حرفی رو میزنه که خیلی مسئله ساز نیست با اینکه میدانید درست نمیگه ازش قبول کنید درعوض مثلا در قالب قصه یا نمایش یا غیر مستقیم بهش بگید که دروغ گفتن که ضرر هایی داره .و نکته ای رو که بعنوان مثال فرمودید خیلی دورغ شاخداری نیست واینکه واقعا شاید یادش نمونده که دقیقا چند خریده و نکته آخر وقتی پولی بهش بعنوان پول تو جیبی میدید اگه چیز خطرناک یا نامناسبی نمیخره درانتخاب اون وسیله کمی بهش آزادی بدید مثلا اینکه مداد خریده به جای چیز دیگه مسئله پیچیده ای نیست .سخت نگیرید خود انتخاب وسایل برای خریدن برای بچه ها لذت بخشه .در انتخاب های کوچک حق انتخاب بهش بدید .
🦋موفق باشید .
#فرزند ناخواسته-احساس بد
من یک مادرم ٣٢سالمه و ٣فرزند دارم.
ده ساله، چهارساله و سومی که خدا خواسته بود ٢ ماهشه،
اطرفیانم همه تک فرزند دارن،برای همین وقتی فهمیدن من سومی رو باردارم خیلی سرزنشم کردن انقد که خیلی شبا تا سحر گریه کردم،
بهم گفتن بی عقلی که با این اوضاع اقتصادی بچه آوردی و خیلی حرفای زشت دیگه...
حقیقتا وضع مالیمم اصلا خوب نیس و به سختی میگذره
ولی اونا انقد منو سرزنش کردن که افسردگی گرفتم و هنوزم خوب نشدم فکرای بدی میکنم و هرزگاهی ناشکری...
چکار کنم این حس بد ازم دور بشه😔
توروخدا کمکم کنید خیلی ناامیدم
دلم برا بچه هام میسوزه
🌸پاسخ #مشاور همسران خوب ، سرکارخانم #پورشفیعی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸🌸سلام علیکم 🌸
مادر عزیز خدمتتون تبریک میگم بخاطر داشتن سه فرشته و امانت ازطرف خداوند که خیلی ها به خاطر داشتن یه دونه اش میلیونها هزینه می کنند و ساعتها وقت می ذارن پس قدر این نعمات بزرگ رو بدونید.
🦋ما مسلمان هستیم و معتقد به خداوند واینکه روزی دست خداوند است .پس براین عقیده بمانید.هرفرزندی برکت خودشو داره بواسطه حضور فرزندان بسیاری از بلاها از انسان دفع میشه که ما خودمون هم متوجه نمیشیم.
🦋داشتن حسن ظن و امیدواری به خداوند باعث بهتر شدن حال انسان و طبیعتا اتفاق افتادن چیزهای خوب میشه .اصطلاح فرزند ناخواسته ازطرف شما قابل تقدیره .هرکس به شما چیزی گفت بگید فرزندی رو که خداوند میخواد خودش هم روزی شو میرسونه.چه بسیار افرادی فرزند کمی دارن ولی خیری از فرزندانشان نمیبینن وچه بسیار افرادی فرزندان زیاد وبابرکتی دارن.
🦋جهت افزایش رزق سعی کنید سوره ها و اذکار افزایش رزق رو زیاد استفاده کنید مثلا خواندن سوره ذاریات هرروز .یا زیاد صلوات فرستادن .
🦋 درآینده نزدیک افرادی که فرزندان بیشتری دارن حتی ازلحاظ اقتصادی بهترن چون جمعیت ثروت محسوب میشه .پس روزهای سخت رو به امید رسیدن به روزهای بهتر با توکل به خدا که او روزی رسان است ، سپری کنید .انشالله موفق باشید .
#ارتباط نامشروع و طلاق
سلام من وقتی بچه بودم خیلی دختر خوبی بودم چادر سرم میکردم قران نماز میخوندم الان۱۹سالمه ...اما کمکم ک بزرگ شدم این چیزا واسم کم رنگ شد و تحت رفتار دوستان قرار گرفتم مخصوصا وقتی دبیرستان شدم ازدواج کردم هممون موقعم ک ازدواج کردم ب خاطر اینکع دنبال دوست پسر بودم اصلا برام شوهرمعنی نداشت وجودش چون زیبام نبود اصلا برام مهم نبود و طبیعتا رفیقای پسرم خیلی از اون زیباتر بودن تااینکه جداشدیم اوایلاش ب اشتبام پی بردم ولی فایده نداشت
من که اول با پسرا صحبت نمیکردم حالا ب ی جاهای کشیده شده ک خدا میدونه خسته شدم
نمیتونم ب کسی چیزی بگم نمیدونمکار درست چیه لطفا راهنماییم کنید.
🌺پاسخ #مشاور کانال همسران خوب، سرکارخانم# پورشفیعی🌺
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺سلام علیکم 🌺
🦋خواهر بزرگوارم .به نظرم خودتون پاسخ خودتون رو دادید .فاصله گرفتن از خدا ودین خدا باعث سقوط انسان از انسانیت و حتی شکست در زندگی عادی میشه .شما باید قبل ازدواج به بلوغی برای رفتن به سراغ زندگی مشترک میرسیدید .الان که چنین شرایطی دارید پیشنهاد میکنم به سمت خدا برگردید .وارد روابط گناه آلود نامشروع نشید .توبه کنید واگر به ازدواج مجدد تمایل دارید قبلش سعی کنید حتما آموزش هایی رو دریافت کنید تا به پختگی برای شروع زندگی مشترک برسید .مثلا صوتهای هنر زن بودن رو گوش بدید .تا از وظایف همسری مطلع بشید .واگر خواستید دوباره ازدواج کنید حتما از نظرات مشاور امینی استفاده کنید .
🦋درهر حال مسیر خداوند رو انتخاب کنید که انشالله خود خداوند شمارو حافظ و نگهبان است انشالله.
#زمان طولانی عقل
سلام آقای پوراحمد عزیز
وقتتون بخیر
در شهر ما مرسوم و عرف هست که در مدت زمان عقد، عروس و داماد زمان قابل توجهی را با هم میگذرانند. بیشتر وعده های غذایی را منزل پدر و مادرها و یا با هم بیرون از منزل هستند. خصوصا داماد که بیشتر به منزل پدر خانم می رود، شب ها هم همانجا با خانمش در اتاقی جداگانه می خوابد و گاهی هم برای نماز صبح غسل لازم و خجالت زده می شود.
از آنجایی که کوتاه کردن دوران عقد هم گاهی اوقات ممکن نیست، این موضوع معمولا باعث کم شدن احترامات و هتک حرمت ها و خصوصا کم شدن اقتدار داماد می شود.
این در حالیست که عروس و داماد هر دو این را می پسندند و دوری از هم برایشان سخت است.
لطفا در این خصوص ما را راهنمایی کنید.
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب،سرکارخانم #پورشفیعی🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸سلام علیکم 🌸
🦋خواهر بزرگوار احترام به آداب ورسوم امر قابل احترامی است اما هراداب ورسومی نه .عقد تا حدود پنج ماه مطلوب است اما به قول خودتون هرچه بیشتر بگذرد متاسفانه حرمت ها شکسته میشود .کافیست از ابتدا صحبت کنید با احترام که من مثلا عقد تا پنج ماه رو میپسندم و هرچه زودتر کارهای رفتن زیر یه سقف رو انجام بدید .واینکه جدود رو در عقد هم رعایت کنید به دست خودتون هست که چه بسا اگر آقا داماد کمی محدودیت داشته باشن شوق برای برقراری زندگی مشترک دائمی رو بیشتر دارن .
انشالله موفق باشید .
#مدیریت دوران عقد
سلام وقت بخیر
در دوران عقد هستیم به اصرار شوهرم پنج ماه. بعد از شروع عقد زناشویی کامل داشتیم. الان تو این دو سال هفت بار شده که من قرص اورژانسی خوردم. و روح و روانم بهم ریخته . و کلی ضعیف شدم . الان چکار کنم خیلی ناراحتم از این بابت .
🌸پاسخ #مشاور کانال همسران خوب، سرکارخانم# پورشفیعی 🌸
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌸سلام علیکم 🌸
🦋خواهر بزرگوارم بهتر بود زناشویی کامل رو برای شب عدوسی به بعد قرار میدادید .برای جلوگیری ازبارداری ،سعی کنید از روشهای ایمن تر دیگری استفاده کنید که مجبور به استفاده از قرص اورژانس نباشید .سعی کنید سختگیری نکنید تا هرچه سریعتر بتونید زمینه ازدواج دائم و مشترک را به طور کامل فراهم کنید .
انشالله موفق باشید .
#اعتماد_بنفس
#مشوق
#رابطه_زوجین
با عرض سلام و خدا قوت به شما مشاور گرامی،همسر بنده ۴۸ ساله و فوق لیسانس ومدیر یک اداره ای هست ،که نمی تونه با رئیسش راحت صحبت کنه کلا خجالتی هستش ،و بیانش ضعیفه ،حتی تو سلام کردن حتی نگاهش از آدم پنهان می کنه من از این وضعیت خیلی ناراحتم ، ولی با نماز و با خدا هستن ،و حلال و حرام تشخیص میدن ،خودمم خانه دار هستم ، لطفاً ما رو راهنمایی بفرمایید ممنون از لطف و محبت شما
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار و همسر دلسوز و مهربان
در ابتدا هیچگاه همسرتان را بابت این ویژگی و یا در کل تحقیر و سرزنش ننمایید حتی رفتاری که نشان دهنده ایم امر باشد
تا میتوانید از ویژگی های مثبت ایشان تعریف و ایشان را تحسین کنید
حس اقتدار احترام و با ارزش و مهم بودن رو بیش از پیش به ایشون هدیه کنید
به ایشان بفهمانید که تکیه گاه شما هست به ایشان افتخار میکنید و براتون بسیار مهم و تاثیرگذار
شما باید در کل برای بالا بردن اعتماد بنفس همسرتون تلاش کنید و جسارت رو در ایشان افزایش دهید
تشویق کنید نمازشان را حتما اول وقت بخوانند و شما نیز به ایشان اقتدا بفرمایید
از ایشون بخواین که توانمندی هاش رو بگن یا شما به ایشان گوشزد نمایید و براشون بشمارید
ایشان را تشویق به ورزش و فعالیت فیزیکی کنید که تاثیر بسزایی در روحیه میتواند داشته باشد
سعی کنید خودتون و همسرتون اهل مطالعه باشید و برای هم و فرزندانتون توضیح بدهید و ...
روابط دوستانه اتون رو با افرادی قرار بدین که اعتماد بنفس بالایی دارن
هر کار و یا فعلی رو که ایشان ازش دوری میکنن شما تشویق به انجام آن کار نمایید
مثلا با هم شهربازی برید و بازی های در چیزهایی که هراس دارن و از انجام آن امتناع میکنن بسمتش برن و انجام بدهند
مثلا شاید رفتن به شهربازی و تجربه کردن بازی های مختلف!
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رابطه_همسر
#شرابخواری
#طلاق_جدایی
با سلام زنی هستم ۴۰ ساله دارای ۲ نوجوان پسر.مدتیه فهمیدم شوهرم با زن شوهرداری در فضای مجازی ارتباط صمیمی پیدا کرده.و در پیامی که به ایشان داده و بهش گفته خودش تو محل کارش شراب درست میکنه و میخوره.
ما کلا خانواده ی مذهبی هستیم و همسرم اعتقادات معمولی داره.از وقتی ارتباط با
نا محرم و شرابخواری رو فهمیدم بهم ریختم.
من دوره ی همسرداری رو کلا یاد گرفتم و عمل میکنم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
امیدوارم همسرتان از اینکه شما متوجه رابطه شدید مطلع نشده باشند
چرا که اگر هد خانومی طوری رفتار نماید و یا افرادی را مطلع از این مسئله کند تنها و تنها قبح مسئله را از بین برده و کار خود را در بهبود رابطه مشکل تر ساخته
شما صحبت از جدایی زدین خب فرض بفرمایید شما زندگیتون رو ترک کردین و جدا از همسرتون شدین چه اتفاقی میافته آیا حال شما بهتر میشه آیا آرام میشوید و احساس آسودگی پیدا میکنید آیا فرزندان شما بهتر تربیت خواهند شد و ...؟!!!
در ضمن میفرمایید صوت ها رو گوش دادین و عمل کردین یکی از مسائلی که توسط استاد بیان شد عدم تجسس در امور همسر بوده
اگر هم شما شکی نمودین باید اوقات همسرتون و کیفیت رابطه اتون رو بهبود میبخشیدین و افزایش میدادین
اجازه نمیدادیم که ایشان زمان خالی و یا خلع احساس کنن و سمت این مسائل کشیده بشن
طوری برنامه ریزی میکردین که حتی در بیرون منزل هم ایشان را مشغول خانه و خودتان کنید مثلا استفاده از تکنیک نامه نگاری و ...
پس خواهر بزرگوار نمیتوان گفت که ما بدون نقص بوده ایم قطعا د. بهم خوردن روابط هر دو طرفین کم و کاستی هایی داشته اند
در ضمن گاهی اوقات بدلیل کنجکاوی و ... افراد به این فضاها کشیده میشوند ولی با تقیه خانم و تلاش ایشان در بهبود بخشیدن روابط عاطفی و ... این مسئله حل وفصد خواهد شد
مجدد توصیه میکنم صوت هنر زن بودن ۱و۲ رو با دقت گوش بفرمایید
در ضمن در صورت نیاز حتما با مشاو امین ارتباط گیری بفرمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بچه_رابطه_باهمسر
#فرزنداوری
#رابطه_زوجین
#بددهانی_فحاشی
سلام ما یک ساله ازدواج کردیم ویه ماه بعدازعروسی خودخواسته بچه دارشدیم.دخترمون۸ماهشه وازهمون اول هرموقع گریه میکرد اذیت میکردشوهرم به شدت عصبانی میشدوبه دخترم فحش میدادویکی دوباری پیش اومده که وقتی ازش عصبانی میشدمیزدش.این فحش دادن زمان رانندگی،بازی کردن وعصبانی شدن از هرکسی باصدای بلند اتفاق میوفته ولی همیشه احترام منوداره وبامن رفتارخیلی خوبی داره ولی دوس نداره کسی بینمون فاصله بندازه حتی بچه مون.من شنیدم این حرف هاتوضمیرناخودآگاه بچه اثرمیزاره و نمیخام این اتفاق بیوفته.
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار و مادر دلسوز
اینکه میفرمایید همسرتان با شما این ویژگی را ندارد نشان میدهد که ایشان توانایی خودکنترلی را دارند
پس وقتی ایشان در هنگام عصبانیت خودشان را کنترل نمودن ایشان را تشویق و تحسین کنید
مثل
بهت افتخار میکنم آنقدر خوش زبانی
کیف میکنم وقتی آنقدر قوی هستی که میتونی جلوی خودت رو بگیری
از اینکه تکیه گاه زندگیم میتونه جلوی ناراحتیش رو بگیره خداروشکر میکنم
تو فوق العاده ای واقعا این کار و یا رفتار تحملش سخت بود اما تو از پس هرکاری برمیای
صبر و تحمل من باید از شما یاد بگیرم و ...
علاوه بر اون سعی کنید زندگیتان را جوری نظم دهید و یا خواب کودکتان را تنظیم کنید که کودک شما مانع روابط شما نباشد و از کیفیت رابطه اتون کم نشود
اگر زمانی را در طول روز مجبور به وقت گذاری با کودکتان هستین و همسرتان نیاز دارد که در کنارش باشید در عوض با بالا بردن کیفیت رابطه اتون عدم حضورتون رو جبران کنید
یا اگر امکانش رو دارید ساعاتی رو به مادر بزرگ و یا خاله بسپارید و با ایشان وقت بگذرونین
سعی کنید مهارت زنانگی خود را بالا ببرید چه در روابط جنسی و چه ....
تا همسرتان کودک شما را مانع و یا خلا در زندگی نبیند
از طرفی بازی هایی رو برنامه ریزی کنید که هر ۳ با هم انجام بدین تا رابطه کودک و همسرتون رو ترمیم و صمیمی نمایید
هنر زن بودن ۱و۲ رو حتما گوش بفرمایید و نکته برداری کنید
در ضمن از تکنیک نامه نگاری استفاده کنید و بهد از مدتی در قالب آن ناراحتی خود را بابت این مسئله با همسرتان بصورت متواضعانه با چاشنی دلسوزی و ناراحتی بیان بفرمایید
مثلا اینک من به تو مهربونیت خوش اخلاقیت و ... ایمان دارم دوست دارم بچه هامون هم به اندازه من شیفته پدرشون باشن و ...
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_جنس_مخالف
سلام و عرض ادب.
خدا خیرتون بده بابت کانالای خوبتون..
دختر 14 ساله ای دارم که متأسفانه به دلیل کمبود محبت از طرف پدرش وابستگی نسبت به جنس مخالف براش پیش آمده و میخاد که من کمکش کنم وابستگی رفع بشه، من چه کمکی میتونم بهش بکنم؟ آیاباطرف صحبت کنم که کمتر بهش محبت کنه یا اینکارو نکنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت شما
الحمدالله که دختر شما متوجه آسیب و ضررهای این نوع روابط شده اند و برای استمداد و کمک از شما طلب کمک کرده اند. لذا در این شرایط حرف شنوی ایشان از شما بهتر خواهد بود.
اول ببینید زمینه ایجاد این انحراف کجا رخ داده
یعنی از طریق فضای مجازی، روابط فامیلی که حدود در آن رعایت نمیشود، مسیر مدرسه، دوستان نامناسب و ... و زمینه هر جا ایجاد شده بود، با کمک و همراهی فرزندتان زمینه را برطرف و یا تعدیل بفرمائید.
در وهله بعد خدای نکرده سرزنش و تحقیر و تهدید نباشد و بیشتر شنوای فعال برای فرزندتان باشید.
زمینه را برای رشد در فضاهای مثبت به جهت دوست یابی، تفریحات سالم، اوقات دونفری با خودتان بیشتر فراهم کنید.
و توصیه نمیشود با فرد و خانواده او وارد تنش و یا مکالمه ای شوید که نه تنها باعث رفع و یا حل مسئله نمیشود چه بسا شرایط تشدید شود، مگر در شرایط خاصی.
در صورت عدم رفع مشکل، و لزوم توضیحات کامل تر از مشاوره تلفنی و یا حضوری کمک بگیرید.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#بی_انگیزه_شدن_به_امورات_شخصی
با سلام خدمت شما و عرض ادب
برای دخترم که قبل از سن تکلیف خیلی علاقه زیادی به نماز داشت ولی متاسفانه خیلی از نماز فاصله گرفته البته الان 11ساله هستن
طوری هست که باید بنده همیشه تذکر بدهم و اون هم فک نمیکنم بخواند ویا اگه بخواند برای دلخوشی من میخواند برای اینکه خودش با مهر و علاقه به نماز خواندن علاقه نشان بدهد باید چیکاری انجام بدهم
یکی اینکه علاقه ای به درس ندارد و همیشه باید تذکر بدهم که درس بخواهد باید چیکاری انجام بدهم که خودش دغدغه درس را داشته باشد
از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
بنظر شما چه ارتباطی هست بین نگرانی های والدین و روی آوردن بچه ها از اون نگرانی ها
مثلا، مامانی که روی غذا خوردن بچه نگرانه و مدام برنامه تغذیه میریزه و بچه بد غذا میشه
مامانی که نگرانه بچه سر تایم بخوابه همیشه و بچه مقاومت میکنه تا دیروقت برای خوابیدن و ...
در واقع ما وقتی نگرانیم که نکنه بهم اینجوری بشه و یا نشه، دست به رفتارهای میزنیم که جاده های انحرافی رشد هستن
مثل چی؟
تذکر دادن، سرزنش کردن، امر و نهی، مقایسه کردن، تنبیه کردن و حتی پاداش دادن و ...
و در یک کلام با همه این رفتارها یک پیام به فرزندم میدم که تو نمیدونی که باید الان غذا بخوری یا نخوری، بخوابی یا نخوابی، تو نمی فهمی که باید درس بخونی و تکالیفت رو خودت انجام بدی، تو حتی نمیدونی که مسائل عبادیت رو باید رعایت کنی و این فقط منم که در مقام یک مامان می فهمم و به جای تو حس میکنم، فکر میکنم و عمل میکنم و نتیجه چی میشه؟
بچه ما دیگه احساس شایستگی و توانایی نمیکنه
چرا؟ چون مامان بهش اعتماد نداره
از نظر مامان اون خودش استقلال فکری نداره و مدام باید انگیزه بیرونی ایجاد کنه
آیا درون بچه های ما انگیزه نیست و ما باید ایجاد کنیم؟ یا هست ؟
قطعا انگیزه ها هست و ما با همون جاده های انحرافی از مسیر دورش می کنیم ، چرا؟ چون مدام نگرانیم
و در واقع اعتماد به توانایی های فرزند نمی کنیم و بچه مون رو هر جا ناتوان دیدیم، نهایتا ناتوان عمل میکنه
حالا چیکار کنم؟ اعتماد به توانایی فرزندمان
اون مثال باغبان و نجار که بارها عرض کردم
باغبان 👌بستر رو برای رشد فراهم میکنه و اعتماد به توانایی و قابلیت رشد درون بذرش که بطور خدادادی و فطری وجود داره میکنه و نتیجه اش رو در آرامش می بینه
و مثل نجار بدنبال شکل دادن های اجباری و نگرانی های افراطی نباشیم که باعث دور شدن بچه ها میشه.
موفق و برقرار باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#تعامل_با_مادر_همسر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاور محترم
10 ساله ازدواج کردم مادرشوهرم تا تلفن میزنه و میبینه خونه نیستم فورا به شوهرم تلفن میکنه که تلفن کردم خونه تون زنت خونه نیست گاها پیش اومده که تلفن یه تک میزنه تا میخوام جواب بدم قطع میشه و بعد فورا به شوهرم میگه من خونه نبودم حتی یبار خونه بودم و اصلا تلفن زنگ نخورد اما به شوهرم گفت تلفن کرده و نبودم با اینکار باعث شده شوهرم بهم شک پیدا کنه و میگه راستش رو بگو من وقتی میرم بیرون تو کجا میری لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم البته اینم بگم که از اول اینکار رو میکرد من محل نمی دادم تا الان که شوهرم داره شکاک میشه.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر گرامی
ببینید چند نکته در پیام شما وجود دارد.
اول اینکه، یه سطحی از نارضایتی در مادر محترم همسر وجود داشته و به مرور بیشتر و بیشتر شده
و از طرف دیگر، بی اعتمادی در نوع تعامل شما و ایشان برای همسر محترم نیز شکل گرفته
یعنی یه جاهایی مدام گله و گلایه کشی شاید شکل گرفته و یا حرف و حدیث و ناراحتی به همسرتون منتقل شده که حالا دیگه نتیجه اش میشه اینکه به حرفهای شما نمیتونن اعتماد داشته باشن.
زیستن و داشتن روابط اجتماعی سالم در شرایط عادی و نرمال هنر نیست، هنر اینه که وقتی شرایط بر وفق مراد نیست بتوان سازگاری و آرامش برقرار کرد و معیار هوشمندی هم همینه
پس بجای برطرف کردن و تلاش و صرف نیرو برای از بین بردن شک همسرتون، باید روی روابط خودتون و مادر محترم همسر سرمایه گذاری کنید که مفصلا استاد در کلاس تعامل با خانواده همسر توضیح داده اند.
انشالله این کلاس رو تهیه و بهره مند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#ایجاد_حاشیه_در_روابط
باسلام و دعای خیر🍃
زوج جوان بدون فرزند با ۶سال زندگی مشترک.همسرم مردکمال گرا و متدینی هستن ولی از ابتدا،در نگاه و شوخی بانامحرم اهل مراعات نبودن خیلی.
۲سال پیش متوجه ارتباط خلاف عرف ایشون با یکی از مراجعینشون شدم و با وجود ناراحتی زیاد، به روی خودم نیاوردم و درطی زمان سعی کردم گاهی از مضررات ارتباط بانامحرم و..بگم بعلاوه سعی درافزایش مهارت همسرداری کردم(تا حد ترک شغلم) ارتباطمون با هم خوب و محبت آمیزه ولی الان بعد از دوسال هنوز این ارتباط(باپنهان کاری) وجود داره و همسرم انکار میکنه یا میگه ارتباط کاریه! و نمیخواد درموردش صحبتی بشه.
واقعا از لحاظ روانی بهم ریختم وکمک میخوام.(البته ک این مدت،توسل خیلی آرومم کرده)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر گرامی
الحمدالله که صبورانه و فعالانه در مسیر بهبود رابطه و رشد خود با تلاش و توکل پیشرفت داشته اید.
در خصوص مسئله پیش آمده، بنا به تجربیات مشابه عزیزانی که با این مسئله مواجه شده اند، چند نکته خدمتتان عرض میکنم.
معمولا در چنین شرایطی، یک دسته از خانم ها سکوت و صبر رو در پیش می گیرند، و در جهت بهبود کیفیت رابطه زوجی خودشون تلاش میکنند. که البته راه درست همین هست
اما چرا جواب مورد نظر گرفته نمیشه و یا حتی پاسخ عکس دریافت میشه؟
پاسخ اینه که خانم در تمام مدتی که رو به مهارت ورزی در رابطه آورده ذهنش معطوف به ایجاد تغییر در همسرش بوده و یا قطع کردن و فاصله گرفتن همسرش از رابطه جدیدش، بجای اینکه ذهن متمرکز بر این باشه که حال خودشون در رابطه خوب باشه
من محبت و سیاست به خرج میدم که خودم خوب باشم، حالم خوش باشه، لذت ببرم و...
در واقع ما خودمون نیستیم، ما داریم نقش یک زن خوب رو بازی می کنیم برای همسرمان و واقعی نیستیم.
این تصنعی بودن، این قدرت منفی بودن ذهن ، این تمرکز بر هدف و نتیجه در رابطه ما اثر معکوس میزاره
و اینجاست که نه تنها بعد این همه تلاش خانم در رابطه حال خوبی ندارد، بلکه تمام تلاشهای خودش رو بی اثر و بی فایده میدونه و حس بی ارزشی بهش دست میده و میگه شوهرم منو دوست نداره و من براش مهم نیستم.
بنده همیشه مثال میزنم، وقتی شوهر شما دلخور باشه از دوست یا خواهر شما، از نوع ارتباط شما با ایشون و ذهنش درگیر این مسئله باشه، و بعد برای اینکه شما رو حرف شنوی خودش کنه براتون کادو بخره، الکی به روی شما لبخند بزنه آیا شما متوجه میشید یا نه؟ آیا شما حس مثبتی از اون لبخند دریافت می کنید یا نه؟ آیا وقتی کسی بهتون بی اعتماد باشه، شما به محبت های او اعتماد می کنید و به دلتون می شینه یا نه؟ وقتی حال خودمون در رابطه خوب نیست، و با شک، بد بیتی، دل چرکی، دو دلی، اکراه و اجبار با نگرانی دارم محبت میکنم، چطور میشه انتظار داشت حال دیگری در رابطه خوب بشه؟!
چرا فکر میکنیم در روابطمون که چون به زبون نمیاریم و چون در رفتار بروز نمیدیم، طرف مقابل رابطه متوجه نمیشه؟!
نیت در رفتار خیلی مهم و اثرگذار هست، بهتره یه بررسی و تجدید نظر در این زمینه داشته باشید.
و بعد انشاالله با ذهنی آرام به مهارتها و وظایف همسری خودتون بپردازید، و انشاالله ثمربخش خواهد بود.
تلاوت سوره نور هم فراموش نشه.
انشالله عاقبت بخیر باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#تربیت_دینی
مادری هستم که دودختر۹و۳ساله داشتم وطی یک اتفاق ناگهانی دختر۳ساله ام رو روز اربعین پارسال از دست دادم.این اتفاق تاثیر خیلی بدی رو زندگی دختر بزرگم گذاشته که چیزی که من وخیلی اذیت میکنه قهر باخداولجباری وبی نظمی ودور شدنش از نماز و..هست.دلیلش رو میپرسم میگه چون اون اتفاق که افتاد خیلی التماس خداراکردم که خواهرم رو زنده کنه ونشده الان از خدا بدم میاد ومیگه باید معجزه ازخداوند ببینم تا ذهنیت بدی که برام درست شده از بین بره.مشاوره زیاد بردمش ولی خوب نتیجه دلخواهم رو نگرفتم،کمکم کنیدتاتربیت دینی درستی داشته باشم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به شما خواهر عزیز
تسلیت میگم این فقدان بزرگ رو.
🎄امام مهربون و صبور، امام کاظم عليه السلام می فرمایند :
🌷لَن تَكونوا مؤمنينَ حتّى تَعُدّوا البلاءَ نِعمَةً و الرَّخاءَ مُصيبَةً، و ذلكَ أنَّ الصَّبرَ عِند البلاءِ أعظَمُ مِن الغَفلةِ عندَ الرَّخاءِ ؛
🌾شما هرگز مؤمن نيستيد، مگر آنكه بلا و گرفتارى را نعمت شماريد و آسايش و رفاه را مصيبت؛ زيرا صبر بر بلا و گرفتارى ، ارزشمندتر است از غفلت به هنگام آسايش و خوشى!
بی شک این مسئله از امتحانات بزرگ و خاص خداوند بوده و فرزند شما در اون مکان و در اون سن مهمان امام حسین ع بوده اند و شفیع شما خواهند شد.
من سوال میکنم آیا درگیری های ذهنی امروز دخترتان، درگیری خودتان نیست؟ آیا این چرایی ها برای خودتون شکل نگرفته و یا حل شده؟
آیا بابت این فقدان خودتون رو ملامت می کنید و عذاب وجدان دارید؟
آیا یه وقتایی با خودتون فکر نمی کنید کاش دور از جون کس دیگه ای تو اون حادثه میرفت بجای دخترک سه ساله تون؟
حس میکنم با پاسخ خیلی از این سوالات درگیر باشید و اثرش اون شده که در رفتار دختر بزرگتون مشاهده می کنید.
اول خودتون رو دعوت میکنم به یک جلسه روان درمانی، از احساسات و افکاری که حتی شاید میترسید که مبادا کسی متوجه بشه، تا ریشه های نگرانی برطرف بشن.
و بجای این همه اصرار و مشاوره و راهکار پیاده کردن هایی که باعث خستگی و مقاومت در شما و فرزندتان شده، بهتره باهاش همدلی کنید ، خودتون رو جای اون بزارید و بهش فرصت بدید، درکش کنید و بدونید فطرت توحیدی درونش اون رو به سمت خدا میبره و شما فقط بستر رشدش رو فراهم کنید، و با بردنش به مشاوره های مختلف و مدام توجیه و توضیح که خدا مهربونه، نکنه بچم بی دین بشه و ... باهاش همدلی داشته باشید و اعتماد🌟که خودش راهش رو پیدا خواهد کرد.
🌟کتاب «میک هارته اینجا بود» اثر باربارا پارک. ترجمه روان از نازنین دیهیمی.
برای گذر از احساسات منفی ناشی از سوگ بسیار کتاب خوبیه.
گروه سنی اصلی ۱۰ تا ۱۶ سال هست اما برای سنین بالاتر هم واقعاً اثر خوبی داره.
انشالله برقرار باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#سرد_مزاجی
با سلام
از اول ازدواجمون همسرم سردمزاج و بنده گرم هستم و از وقتیکه فرزندمان بدنیا امده خانمم سردتر شده پیش متخصص و مشاور طب سنتی هم رفتیم ولی چیزی که دریافت کردیم این بوده که امکان تغییر وجود ندارد خواستم بپرسم با این وجود میتوانم عقد موقت و یا همسر دوم اختیار کنم با اینکه میدانم که همسرم واکنش نشان خواهد داد لطفا راهنمایی فرمایید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الحمدالله که برای رفع مشکل پیگیر درمان و مشاوره هستید، اما این مسیر رو تا زمان دریافت نتیجه مطلوب مجدانه و همدلانه پیگیر باشید انشاالله.
حمایت های روحی و عاطفی آقا و محبت و رابطه عاطفی در طی روز بسیار مهم است در گرمی رابطه زیستی، همچنین پرهیز از سرزنش و سرکوفت که تو کی خوب میشی، تو چرا اینجوری شدی، بقیه هم هستن ما هم هستیم، تا کی باید صبر کنم دکتر هم بردم خوب نشدی و .... همه باعث اضطراب، کاهش اعتماد به نفس و سرخوردگی خانم شده و این فاصله و سردی رو بیشتر میکنه.
بدونیم که ریشه این سردی جنسی در سردی روابط عاطفی و مهارت های رفتاری ماست در غیر اینصورت فکر رابطه مجدد از ذهن خطور نمیکند.
گرمی رابطه جنسی یک دکمه خاموش و روشن ندارد ، بلکه مقدمات و موخرات در آن بسیار اثرگذار است. توجه به پیش نوازی ها در شروع رابطه و همچنین محبت و آغوش در پایان رابطه از جانب آقا بسیار حائز اهمیت است.
تا ریشه احصا نشود شاید حل مسئله زمانبر شود.
همسر شما حتی اگر بواسطه مادر شدن دچار عارضه ای شده اند باید برای عبور از این برهه صبورانه حمایت کرد، همچنان که برعکس این اتفاق را ما هم همین انتظار رو از طرف مقابلمان داریم.
ضمن اینکه برای تسریع روند، ضمن توجه به نکات فوق انشاالله همسر محترم نیز از سایت ریحانه سنتر و دریافت ویزیت آفلاین از ماما خانم زهرا عباسی و اصلاح سبک زندگی و تکمیل درمان با دوره بانو برای خانم، و دوره مجنون بمان، برای آقا حتما استفاده شود. با همراهی دوطرف آرامش دوباره گرمابخش روابط سالم تان خواهد شد. انشاءالله
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#خواستگاری_شغل_خانم
#خواستگاری_ادامه_تحصیل
#تحصیلات
سلام
بنده به تفاوت تحصیل اهمیت میدهم برای خودم مهم نیست ولی نمیخواهم همسر آینده ام از عروس و دامادی که داریم تحصیلات کمتر داشته باشد و قد کوتاه تر از من داشته باشد در آینده مورد مسخره خانواده قرار بگیرم چکار کنم راهنمایی ام کنید.
بنده دوست دارم در آزمون استخدامی و ارشد شرکت کنم و انشاالله اگر قبول شوم نتیجه زحماتم را ببینم ولی خواستگار ها مخالف هستن واقعا انتظار زیادی هست که میخواهم شانسم را امتحان کنم؟خانواده میگویند باید همسر آینده ات نظر بدهد و اطاعت کنی ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸 به نام یاریگر مهربان🌸
سلام دوست عزیز امیدوارم در تمام مراحل استخدامی و ازدواج آنچه به خوشبختی شما در هر دو دنیا منجر میشه رخ بده.
ببینید خانم جان اهمیت زیاد به تحصیلات دادن شاید شما رو از یه انتخاب خوب دور کنه برای فرض مثال ممکنه آدمهای خوبی رو که ممکنه تحصیلات کمتر داشته باشند انتخاب نکنید یا افراد نالایق را به صرف داشتن تحصیلات گزینش کنید در صورتی که زندگی با این دسته از افراد واقعا زیبا نباشه، پس توصیه میشه هر فرد رو به صورت مجموعه ی از ویژگی ها در نظر بگیر و برای انتخاب مجموعه مولفه ها رو در نظر بگیر و فقط به صرف داشتن یک مولفه انتخاب یا رد نکنید...
دوم اینکه تکلیف خودت رو مشخص کنید اگر اهمیت تحصیل و شغل برای شما از ازدواج بیشتر هست.(ما تایید یا رد نمی کنیم فقط و فقط شخص شما تصمیم گیرنده هست که اهمیت ادامه تحصیل یا شغل برای شما چقدر هست)در جلسات خواستگاری مطرح شود و یک توافقی صورت پذیرد و این توافق پشتوانه اجرایی داشته باشه که بعد از ازدواج منجر تنش و اختلاف نشود.
تاکید می کنیم دوست عزیز ما مقوله شغل و ادامه تحصیل یک خانم رو رد یا قبول نمی کنیم فقط شخص شما تصمیم گیرنده هست که آیا ادامه تحصیل و شغل مهمتر هست یا ازدواج ....
و نکته آخر بانو جان ازدواج مساله مهمی هست سعی نکنید بر اساس نظر دیگران اقدام به انتخاب کنید چون در نهایت شخص شما هستید که با این فرد زندگی میکنید و پیامد حاصل از انتخاب خوب و بد را دریافت میکنید. سعی کنید در این مسئله با تحقیق و مشاوره و با در نظر گرفتن مجموعه ی از خوبی ها و بدی ها رد یا پذیرش کنید و بعد از ازدواج همسرتون رو همون گونه بپذیرید و مقایسه نکنید و بدانید هر فردی هم خوبی دارد و هم بدی و برای یک بدی دلزده و نشوید.