#ناخن_جویدن
#اضطراب_کودک
سلام.پسر من نزدیک ده سال شه.بچه ی سوم خانواده ست.از کودکی ناخن می جوید.الانم شبها دندون قروچه داره.و روزها افکار مزاحم داره.دست هاشو زیاد می شوره.از مریضی زیاد می ترسه.از حوادث بد می ترسه.رفتارم چطور باشه؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
متأسفانه اشاره نکردید که برخورد شما با این مسائل و رفتارها به چه صورت بوده است
اما تمامی این رفتارها می تواند نشانه ای از اضطراب باشد که معمولا ریشه اضطرابها در خانه یا مدرسه و اتفاقاتی است که در این دو محیط می افتاد.
پس ما باید ابتدا ریشه یابی و سپس اقدام کنیم.
در مرحله اول لطفا تمام توان خود را در بهبود ارتباط و تعامل خود با همسر و فرزندانتان به کار ببندید.
سعی در رفع مسائل و یا تنش های احتمالی داشته باشید.
در صورت حل نشدن مساله توصیه می کنم در اسرع وقت به یک درمانگر کودک و نوجوان مراجعه کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#اعتیادهمسر
سلام خسته نباشید وقت بخیر
بنده حدود ۳ماهه عروسی کردم و ۲۲سالمه و همسرم هم ۲۷ساله شون هست متاسفانه بعد از عید همسرم درگیر اعتیاد شدند میخواستم بدونم بعد اینکه از کمپ اومدند بنده چه رفتاری باید داشته باشم؟ همچنین با خانواده اشون و خانواده خودم؟؟
همه میندازن تقصیر بنده (چون ما خونه مون از خونه مادر خودم دور هست ولی با خانواده همسرم چندتا کوچه فاصله داریم و من هروقت میخواستم برم خونه مادرم اینا همسرم باهام نمی اومدند و بهانه می آوردند که کار دارند) و بعضی اوقات هم دروغ میگفتن که سرکار هستن
من چه کاری باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
💫🌸در ارتباط با همسرتان کار به حرف هیچ کس نداشته باشید ؛ خود را در قلب و دل همسرتان جا کنید.
💫🌸 بعداز آمدن همسرتان و حتی زمانی که در کمپ هستن ، سعی کنید رابطه عاطفی و قلبی خود را با او زیاد کنید.
💫🌸از همین الآن شروع کنید؛ او همسر شماست.در صورت امکان تا می توانید به ملاقات او بروید و سعی کنید نیاز های او را برطرف کنید.بطوری که عشق و علاقه شما برای او کاملاً ثابت شود.
💫🌸بعد از ترخیص از کمپ کاملاً با محبت و عشق و علاقه و آغوشی باز از او استقبال کنید.
💫🌸به جای مراقبت از او ، عیب هایش را بپوشانید و درباره خوبی هایش لب به مدح و تعریف و ستایش باز کنید.
💫🌸به او اعتماد کنید و بدانید اعتیاد ممکن است دوباره برگردد،اما شما با حمایت ها و پشتیبانی های خود می توانید در هر صورتی ، همسرتان را یاری و همراهی کنید.
💫🌸با توجه به اینکه در آغاز راه زندگی مشترکتان هستید پیشنهاد می کنم ، با یک مشاور امین در ارتباط باشید تا ان شاء الله آرام آرام بتوانید زندگی خود را به زیباترین نحو بسازید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#هنرزن_بودن
سلام و عرض احترام
ببخشید من مشکلم روخدمت شما مشاور دلسوز فرستادم امید وارم هر چه زودتر به راهکاری جلوم بزارین از اول عید سر این موضوع همسرم باهام قهره و حرف نمیزنه اصلن این آدم انگار غیر خلقه باورکنید دارم از دین زده میشم چون ۲۴ساعته سرش تو گوشیه(تدبرقران) وهیچ رابطه محبت آمیزی بام نداره وقتی ه بش میگم تا یکی دو ماه به حزف نمیزنه اعصاب بچه هام داغونه آخه دین اسلام اینجوری باید بشه ...تو مشکلات جنسی مجازی مشکلم رو گفتم همه وکلای مجازی به اجماع گفتن طلاق بگیرم آخه چجوری بچه بزرگم ۲۰ سالشه
محض اطلاع بگم همسرم ۵ساله باهام رابطه نداره و بخاطر بچه هام از خدا صبر خاستم ولی وقتی محبت هر مردی نسبت به همسرش رو میبینم این بیشتر داغونم میکنه اینرفتارش از لحاظ مذهب درسته؟؟؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
💐 بسیار خوب است که شما خواهر محترم اهل مشورت هستید و پیشنهاد می کنم صوت هنر زن بودن را یکبار با دقت گوش دهید،شک ندارم که بسیاری از مشکلاتتان برطرف می شود.
🌸🌸در هر حالت و هر سنی که هستید، ناز و عشوه و ایجاد جذابیت در خودتان را فراموش نکنید ؛بدون ایجاد جذابیت ، توقع نداشته باشید مرد به طرفتان بیاید.
🌸همیشه در خانه آرایش کرده باشید حتی اگر همسرتان در اوایل توجه نکند.
🌸خوشرویی و خوشپوشی و خوش بویی را فراموش نکنید.
🌸با طعنه زدن و سرزنش کردن اقتدار و غرور مردتان را خدشه دار نکنید.
🌸در هر صورت همسرتان را مرد زندگی خود بدانید و بجای عیب گرفتن از او ، تشکر و قدردانی و تعریف و تمجید را سرلوحه رفتار خود با ایشان قرار دهید.
🌸پیشنهاد می کنم تا رفع کامل مشکل ، با یک مشاور امین ، در ارتباط باشید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#شاغل_شدن_زن
#ایرادگیری_شوهر
سلام .وقت بخیر.
من ۲۸سالمه و شوهرم ۳۶سال دوتا بچه ۶و۲ساله دارم.ب تازگی شاغل شدم . و نگه داری از بچه ب عهده پدرو مادرم هستش.محل کارم از محل زندگیم دوره و ب خونه پدرم نزدیکه.و من مجبور رفت و آمدم.اخیرا همسرم بهانه گیر شدن.و سر این اختلاف که چرا برای خواستگاری برادرم باهاشون مشورت نشده درحالی که آشنایی ساده بوده نه خواستگاری همش ایراد میگیرن.مثلا چرا پدرم برای خرید خونه و ماشین کمکشون نکرده با اینکه کارمند هستن.یا من همسرخوبی تو زندگی نیستم و همه راز هارابهشون نمیگم.روی روابط شوند تاثیر گذاشته.من الان باید برای بهترشدن روابط چیکارکنم؟
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
همین که دغدغه ی بهتر شدن روابط را دارید خیلی خوب است و درواقع قدم اول را برداشته اید.همین که روابط شما گرم تر شود محیط خانه از لحاظ عاطفی برای فرزندان هم امن تر میشود و در نتیجه میتوانید خانواده ی شاد و موفق تری داشته باشید.
سوالی که دوست دارم از خودتان بپرسید این است که آیا این تغییرات واقعا از بعد از شاغل شدن شما ایجاد شده؟به جز بحث رفت و آمد بیشتر باخانواده چه تغییر دیگری در رفتارهای شما ایجاد شده که موجب بهانه گیری ایشان شده؟
سوال بعد اینکه درکل چه شد که شاغل شدید؟آیا برای کمک اقتصادی به همسر بوده و یا دلایل دیگر؟آیا امکان تغییر شغل به یک کار پاره وقت نزدیکتر به خانه وجود دارد که نیازی به بردن بچه ها به خانه والدینتان نباشد؟
خواهرگرامی اینکه همسرتان فرمودند شما همه ی رازها را نمیگویید منظورشان چیست؟
اگر منظورشان رازهای خانواده ی شما است که واقعا دلیلی برای گفتن آنها وجود ندارد و بهتر است کاری کنید که کنجکاوی ایشان در این مورد کمتر بشود مثلا خودتان سرصحبت را درمورد فعالیتهای اعضای خانواده تان باز نکنید یا اگر صحبتی پیش آمد خیلی کوتاه پاسخ بدهید و ماهرانه بحث را عوض کنید و اینکه خودتان هم در مورد خانواده همسر کنجکاوی زیاد نکنید که متقابلا این وضعیت پیش نیاید.
و در رابطه با حمایت مالی هم خانواده ی شما هیچ وظیفه ای برای کمک کردن ندارند و اگر هم کمکی بکنند بدلیل لطف آنهاست و نه وظیفه.
بنظرتان چرا با وجود شاغل شدن شما نه تنها کمک اقتصادی به خانواده نشده بلکه توقعات مالی همسر از خانواده تان هم بالاتر رفته؟
آیا واقعا داشتن این شغل ضروری است؟
پیشنهادی دارم که میتوانید راجع به آن فکر کنید و خودتان تصمیم بگیرید.
میتوانید آن شغل را کناربگذارید
و هم نیازی به رفت و آمدهای زیاد به منزل پدر نباشد که آن بحث ها پیش نیاید
هم خودتان درکنار فرزندان باشید
هم همسرتان خودشان مدیریت اقتصادی را کمال و تمام برعهده بگیرند
و درعوض شما به گونه ای دیگر به ایشان کمک کنید.
با احترام
محبت
حفظ اقتدار
واگر نیاز به فعالیت اجتماعی هم دارید فعالیت یا کاری را انتخاب کنید که نیاز به حضور تمام وقت شما نباشد.
درصورت نیاز به مشاوره بیشتر میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی مشاوره بگیرید.
در راستای افزایش محبت و ... میتوانید صوت های هنر زن بودن را از کانال تهیه و گوش کنید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#بالارفتن_میزان_استفاده_از_رسانه
#کم_شدن_انگیزه
سلام . خداقوت
من دختری ۱۶ ساله هستم .امسال خیلی در زمینه ی درسی تنبل و ضعیف شدم . من معدلم در سال های قبل ۱۹ خورده ای بود ولی الان با اینکه وارد دبیرستان شدم و رشته ی سختی دارم خیلی بی حوصله و بی انگیزه شدم ، از تلوزیون و موبایل هم زیاد استفاده می کنم. ۱ ماه هم تا امتحانات خرداد مونده و من نمی دونم چی کار کنم اصلا نمی تونم وقتی کتابو باز می کنم درس بخونم،چون درس هم نمی خونم استرس می گیرم سر کلاس درس حاضر شم به خاطر همین بعضی وقتا دلم می خواد نرم مدرسه به خاطر پرسش و...و فقط موقع امتحانات برم که اینطوری هم مدرسه قبول نمی کنه استرس هم خیلی اذیتم می کنه .ممنون میشم راهنماییم کنید
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز
چقدر خوب است که نوجوانی مانند شما خودش مشاوره میگیرد و به فکر بهتر شدن شرایط است.ای کاش همه ی نوجوانان مثل شما اهل مشاوره گرفتن بشوند.
چند سوال دارم که دوست دارم از خودتان بپرسید
یکی اینکه در مدرسه ی جدید آیا دوستان جدیدی پیدا کرده اید؟اگر پاسخ مثبت است،آنها چگونه دوستانی هستند؟از چه چیزهایی مرتب حرف میزنند؟چقدر اهل مطالعه و درس خواندن هستند؟
دوم اینکه شما از چه زمانی صاحب گوشی موبایل شده اید؟چقدر در روز وقت به موبایل و تلویزیون اختصاص میدهید؟چه چیزهایی را دنبال میکنید و میبینید؟
علت کم شدن انگیزه ی شما میتواند همین دوستان و مخصوصا رسانه باشد.
شما که همیشه درس خوان بوده اید خوب است که آن همه زحمت را به نتیجه برسانید و اجازه ندهید که رسانه شما را از اهدافتان دور کند.انسان با تماشای بیش از حد تلویزیون و یا استفاده زیاد از موبایل دچار نوعی انفعال میشود و کم کم بی انگیزه میشود.
و هیچوقت هم کسی از ما تقدیر نمیکند و مدرکی به ما نمیدهد که این همه وقت گذاشته ایم و سریالها را تماشا کرده ایم یا...
نمیتوانیم منتظر بمانیم که با انگیزه شویم و بعد درس خواندن و رسیدگی به زندگی را شروع کنیم.
شما از همین امروز اراده کنید و تلویزیون و موبایل را محدود کنید و همان استفاده ی محدود را هم اختصاص بدهید به محتواهای خوب و انگیزه بخش و همچنین دوستان مناسب تری پیدا کنید خواهید دید که بزودی همه چیز بهتر میشود.
هرچه بیشتر تلاش میکنید انگیزه تان بیشتر میشود و درنتیجه تلاش بیشتری میکنید و باز انگیزه تان بیشتر میشود و این چرخه ی موفقیت باعث آرامش شما میشود و علاقه تان برای حضور در سر کلاس هم بیشتر میشود و ...
از مشارکت در کارهای خانه
و افزایش معنویت هم غافل نشوید که بسیار کمک کننده است.
در دوره ی خانه و رسانه استاد عباسی ولدی که در کانال ایشان موجود است هم میتوانید شرکت کنید که بیشتر با مضرات رسانه آشنا شوید.
واگر نیاز داشتید با مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم میتوانید صحبت کنید و راهنمایی بیشتری بگیرید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#حجاب_دختر
سلام.وقت بخیر.
من دو دختر شش و نیم و چهار و نیم ساله دارم.دختر بزرگترم علاقه شدیدی به روسری و چادر پوشیدن داره.به حدی که اگر کاری به کاریش نداشته باشم حتی داخل خونه هم همیشه سرش میکنه درحالیکه من خودم داخل خونه و جلوی محارم آزاد هستم ولی دخترم حتی جلوی عمو و پدربزرگ هم حجاب میگیره.این نکته رو عرض کنم که دخترم از خودم تقلید میکنه و میگه اگه من چادر نپوشم مامان هم نباید بپوشه..سؤال من این هست که با توجه به اینکه هنوز تقریباً سه سال دیگه به سن تکلیف میرسه،انقدر زود حجاب گرفتن بد نیس؟و در آینده زمانیکه به سن تکلیف برسه زده نمیشه از حجاب؟
والبته من و پدرش هیچ وقت اجبارش نکردیم به حجاب گرفتن و تمایل داریم فعلأ آزاد باشه تا زمانیکه به سن تکلیف برسه.
متشکرم.
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
بچه ها در این سن که شما فرمودید رفتارهای دیگران خصوصا رفتارهای کسانی که رابطه ی مطلوبی با آنها دارند را تقلید میکند و این کاملا طبیعی است .اگر دقت کنید میبینید رفتارهای دیگر شما هم گاهی اوقات تقلید میکند مثلا پوشیدن لباس ها و کفش های،انداختن کیف های زنانه ،مدل صحبت کردن را تقلید میکند و این نه تنها بد نیست بلکه اگر شما الگوی مناسبی باشید بسیار موثر هم خواهد بود فقط توجه داشته باشید که در این مواقع به حد کفایت نه بیش از با گفتن جملاتی مثل اینکه چقدر زیبا شدی ،چه چادر قشنگی و...تشویق کنید اما اصلا در این کار افراط نکنید که میتواند تنیجه ی عکس در آینده داشته باشد .از چادر ها و روسری های راحت و زیبا برایش استفاده کنید تا اذیت نشود و اگر جایی تمایل به این پوشش نداشت به هیچ عنوان عکس العمل نشان ندهید و اجازه ی انتخاب بدهید.
بابت این موضوع که ممکنه زده بشه از حجاب هم خیر اگر صحیح رفتار کنید این اتفاق انشاالله رخ نخواهد داد
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_جوان
باعرض سلام خدمت اساتیدارجمند
پسری ۱۶ساله دارم پرخوری بی کیفیت داره،شبهادیرمیخوابه وخیلی به زور بیدارمیشه، همش توگوشیه(البته بیشتر تواینستا انواع برندهای ماشین موتور گوشی .میگرده).به هیچ وجه درس نمیخونه. فقط رویاپردازیهای اغلب غیرمنطقی میکنه.تازگیها دوست نداره باجمع باشه.واقعا رفتارهاش دیوونم کرده هرچقدر ازضررهای کارهاش بهش میگیم اعتنا نمیکنه لطفاراهنمایی کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما
وقت شما بخیر
در ارتباط با فرزند خود باید چند نکته را در نظر بگیرید:
⭐️یکی از دلایل بی توجهی فرزندان جوان نسبت به حرف والدین این است که سبک زندگی والدین را دوست ندارند و آنان را الگوی خود نمی دانند،منظور این نیست که سبک زندگی شما غلط است بلکه منظور این است که این سبک زندگی را جوان امروز برای الگو گیری تا مناسب می داند.پس بهتر است به جای تذکر دادن ها و گوشزد کردن ضررهای رفتار او،که کاملا بی فایده است و تنها باعث از بین رفتن رابطه ی والد فرزندی می شود کمی در سبک زندگی تان تغییرات مثبت ایجاد کنید.
⭐️فرزند شما به سنی رسیده است که می تواند کاملا عقلانی تصمیم بگیرد،به او فرصت آزمون و خطا بدهید تاعواقب تصمیمات درست و نادرست خود را ببیند و بتواند برای آینده تصمیمات درست تری بگیرد.
⭐️از سرزنش کردن و امر و نهی کردن او خودداری کنید.
⭐️روابط خودتان را با او بهبود ببخشید،از طریق گفتگو های دوستانه،گردش های دو نفری و...
⭐️برای اوقات فراغت خانواده برنامه های تفریحی و سرگرمی داشته باشید تا این گونه جمع خانواده صمیمی تر شود.
⭐️فرزندتان را به سمت برنامه ریزی برای اوقات فراغت اش سوق دهید،زمان های بیکاری شرایط را برای افکار منفی فراهم می کند.
✨یادگیری حرفه و حتی کسب درآمد
✨ورزش
✨کتاب خوانی
⭐️با گفتگو با فرزندتان زمان استفاده از گوشی را محدود کنید.
⭐️تمامی مسولیت های شخصی و تحصیلی و... را به خودش واگذار کنید.
⭐️ مسؤلیت هایی را در خانه به او محول کنید.
⭐️با سوال های جهت دار از او،ایشان را ترغیب به برنامه ریزی و اندیشیدن در مورد اهداف زندگی و آینده کنید.
⭐️در زمان خشم و عصبانیت،آن مکان را ترک کنید و با او بحث نکنید.
⭐️ترغیب او برای شرکت در مساجد و هیأت ها و پیدا کردن دوستان مومن و متعهد.
⭐️اگر در موردی نیاز به تذکر را ضروری دیدید در ابتدا خود را به جای فرزندتان قرار دهید و از منظر او به دنیا نگاه کنید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#چادر
#الگو_گیری_نوجوان
سلام استاد خسته نباشید ،دخترم ۱۵ ساله و از قبل دبستان چادر با علاقه و میل سر میکرده ،کلاخانواده مذهبی و مقید هستم...ولی الان به خاطر جو جامعه و فامیل میگه میخوام عبا به جای چادر سر کنم چون تو فامیل بقیه جوانها هم همن کارو کردن و من چه جوریرباید متقاعد کنم؟ در ضمن دخترم دوم هم در سن تکلیف هست که الگو میگیره از دختر اولم...راهنمایی کنین لطفا
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
سن نوجوانی سن الگو گیری از اطرافیان و گروه های هم سن است،پس این خواسته ی فرزندتان به نسبت اطرافیانش کاملا طبیعی است،
به شما توصیه می شود؛
⭐️فرزندتان را به سمت گروه ها و محیط های مذهبی مانند مسجد،هیئات و...برای یافتن دوستان مومن و متعهد سوق دهید.
⭐️ارتباط شما با فرزندتان باید تقویت شود از طریق گفتگوی روزانه ی محبت آمیز،تفریح های دو نفره،ارتباط لمسی،کلامی و رفتاری محبت آمیز و... تا تاثیر پذیری از شما بیشتر شود.
⭐️روی این موضوع حساسیت نشان ندهید تا فرزندتان حریص نشود.
⭐️اعتماد به نفس فرزندتان را تقویت کنید.
⭐️به او کتاب ها و هدیه های متناسب با حجاب و زندگی نامه ی افراد با ایمان هدیه دهید.
⭐️برای او لباس های زیبا و مورد علاقه ی فرزندتان در خانه و زیبا و مناسب برای بیرون تهیه کنید تا میل به زیبای ایشان ارضا شود.
⭐️از ویژگی های ذاتی و درونی فرزندتان تعریف کنید و او را به سمت دیدن زیبایی های درونی سوق دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_خانوادگی
سلام بنده خانمی هستم که ۷ساله بااقوام خانم برادرم ازدواج کردم حدودآیکسال بعدازازدواجم بابرادرم وخانمش سرمسائل پیش پاافتاده دچاراختلاف خانوادگی شدیم و۲تا ازبرادرهام نه فقط بامن بلکه بابقیه برادروخواهرهام قطع رابطه هستن ،البته بنده به دلیل بگومگوی کوچیک باخانمش، بامعذرت خواهی ورفتن به منزل آنها رابطموقطع نکردم تا پارسال که دیدم واقعآتمایلی برای ادامه ندارندودست ازکینه توزی برنمیدارند،خلاصه کاربه جایی رسیده که توجمع اقوام همسرم به من بی محلی میکنندوبه روشهای مختلف میرنجانند واین باعث زجرمن شده،البته یکی ازبرادرهابی طرفه وبه خاطرخانمش بااونارابطه داره پدرمون هم خیلی ساله که فوت شده ومادرم ازپس این اختلافات برنمیاد،درواقع اوناهم کوتاه نمیان باراههای مختلف دامن به اختلاف میزنند،خواهش میکنم راهنمایی کنید
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸شما در مرحله اول باید پیش قدم میشدید و از بزرگترهای فامیل کمک میخواستید تا شما را آشتی دهند که مشخص است شما این کار را انجام دادهاید پس شما وظیفه خود را انجام دادهاید.
🔸 اگر شما بتوانید یک خانم با ویژگیهای خوب،محترم و فهمیده در فامیل باشید مطمئناً زمانی هم که زن برادرتان شما را میرنجاند بقیه فامیل به بزرگ بودن شخصیت شما و فهمیدگیتان و کوچک بودن شخصیت او پی خواهند برد.
🔸 خیلی از وقتها همین محترمانه رفتار کردن یا به صورت با ادب پاسخگو بودن حرفهای او یا اگر قادر به پاسخگوی مودبانه نیستید پاسخ او را ندادن، از هزاران حرف بیشتر او را میرنجاند.
🔸 نیازی نیست این صحبتها و رفتارهای او را به همسرتان و دیگران انتقال دهید زیرا برای خود شما یادآوری خواهد شد و از طرفی آتش کدورت بیشتر می شود.
🔸شما باید ارتباط را تعدیل و مدیریت کنید. میتوانید زمانی که او حضور دارد زمان کمتری آنجا حضور داشته باشید.
🔸معنویت را در خود افزایش دهید.
🔸 این موضوع را در نظر داشته باشید خیلی از زندگیها یک سری مشکلاتی دارد پس باید با صبر فعال با آن مبارزه کنیم .
🔸 فایل رضایت از زندگی را گوش دهید .
✅در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رابطه_جنسی_زیاد
سلام
تقاضای همسرم برای رابطه خیلی زیاد
تقریبا هرشب و گاهی حتی ۲۴ ساعت نگذشته.
اکثرا خواب منو بهم میزنه.
همیشه هم خیلی ازم تشکر میکنه و خودش اعتراف میکنه زیاده روی میکنه ولی ازم میخواد شيطنت بیشتری داشته باشم، هرچقدر بیشتر براش مایه میذارم، به جای سیرآب شدن، انگار تشنهتر میشه و ولع بیشتری پیدا میکنه.
من ۳تا زایمان داشتم و۳دوره شیردهی
از اونجایی که همسرم بسیار حساس بود به لطف خدا، فرم بدنم رو حفظ کردم ولی افتادگی سینه دارم،
ایشون خیلی به روم میاره
از رابطه جنسی زده شدم و همش در ذهنم اینه که شاید بهتره ایشون زن دوم داشته باشه
🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸 شما دوست عزیز یک لحظه چشمان خود را ببندید و در نظر بگیرید همسر شما زن دیگری اختیار کرده باشد خواهشاً واقع بین باشید و تمام مشکلاتی که قرار است با سه فرزند در زندگی شما بعد از این اتفاق بیفتد را بررسی کنید و ببینید کدام یک سخت تر هست مطمئن باشید تجربه ثابت کرده است که بسیار مشکلاتی رخ خواهد داد که تحمل و صبر بسیار زیادی را طلب می کند.
🔸 همسر شما مزاج گرمی دارد و به قول خود شما او تشنه است و اگر این نیاز را و تشنگی را در خانه رفع نکند پس کجا این کار را انجام دهد.
🔸 شما باید او را همراهی کنیدمثلا در طول روز خود را تقویت و استراحت کنید تا این خستگی را نداشته باشید.
🔸 این موضوع را در نظر داشته باشید که زندگی زناشویی دارای یک سری برنامهها و سختیهایی هست که باید کنار آن همه لذت و آرامش آن را جای دهیم پس با عینک مثبت به این موضوع نگاه کنید.
🔸 برای حال خوب بودن خودتان و خانواده تلاش برای یک روحیه شاد و با نشاط در خانه داشتن کنید.
🔸 فایل هنر زن بودن و رضایت از زندگی را گوش دهید .
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگار
سلام وقتتون بخیر. میخواستم بدونم تو جلسه خواستگاری باید چطور و با چه سوالاتی متوجه بشیم که آقا خسیس هستن یا نه؟
مورد دیگه اینکه من دختری 29 ساله و شاغل هستم ک کیسی بطور سنتی ب خواستگاریم آمده ک پسر سالم و مومنی هستن و معیارهایی ک خانواده من مدنظردارن رو دارند منتها من ظاهر ایشون رو نپسندیدم و ب دلم ننشستن، آیا صرفا رضایت خانواده و معقول بودن آقا پسر کافیه؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
💫🌷یکی از راه هایی که می توان خساست یا کرامت خواستگار را محک زد طریقه رفت و آمد او در جلسات خواستگاری است.
ببینید لااقل بعداز یکی دو جلسه با دست پر می آید یا نه.
💫🌷یکی دیگر از راه های تشخیص این امر این است که یکی دو جلسه از جلسات پرسش و پاسختان را با او و البته با حضور لا اقل یکی از والدین طرفین در بیرون از خانه برگزار کنید و در این فرصت ببینید آیا او خرید و یا پیشنهاد خرید و یا پذیرایی مثل بستنی یا غیره را می دهد.
💫🌷از رفتار خوش و منعطف افراد هم می توان تا حدودی به خساست یا عدم خساست آنها پی برد مثلاً افرادی که بلند سلام می کنند و یا اینکه به همه سلام می کنند و یا اینکه با بچه ها گرم می گیرند ، غالبا افرادی کریم النفس و مهربان و دست و دلباز هستند.
💫🌷در عین حال می توانید از او به طور مستقیم هم بپرسید که آیا او فردی خسیس است یا نه.
🌺🌺درباره سوال دومتان هم به این نکته دقت کنید که به دل نشستن خواستگار صرفاً با یکبار دیدن چیز معقولی به نظر نمی آید.
لا اقل یکی دو جلسهای با او صحبت کنید و او را ببینید بعد تصمیم بگیرید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#نظم_فرزند
سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی.
و تشکر از زحمات شما
من یک دختر حدوداً ده ساله دارم که خیلی بی نظم هست و همیشه اتاقش نامرتبه واین بی نظمی به جاهای دیگه ی خونه هم سرایت کرده و این موضوع برای من خیلی آزار دهنده هست. همیشه بهش میگم وقتی خونه مرتب باشه چیزی را گم نمیکنیم و از تمیزی خونه لذت می بریم ولی بازم فایده ای نداره و هر کاری را ازش میخوام که انجام بده چند بار باید تکرار کنم تا به حرفم گوش کنه و آخر سر بهم میگه همش غر میزنی.
لطفا راهنمایی بفرمایید 🌹
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
🌸🌸آنچه در تربیت فرزند مهم است و حرف اول و آخر را میزند ،
ارتباط دوستانه و رفاقت بین والدین و فرزندان است که هیچ چیزی نباید آن را تحت شعاع خود قرار دهد.
🌺🌺شما خواهر محترم می توانید بواسطه دوستی و رفاقت با فرزندتان نه تنها نظم و انضباط را بلکه هر کار خوب و پسندیده دیگری را در او نهادینه کنید.
💫به این نکته توجه داشته باشید که همیشه نظم و انضباط ، آن چیزی نیست که ما تعریف می کنیم؛
گاهی ممکن است اصلا دیگران آن را به این عنوان نپذیرند.
😊به هر حال هر چه ارتباط شما با او قوی تر شود می توانید تأثیر گذار تر باشید.
⭐️ پیشنهاد می کنم صوت تربیت نوجوان جناب آقای پور احمد را گوش دهید تا در ارتباط گیری با فرزندتان موفق تر باشید.
@hamsaranekhoob
#زوج_درمانی
با عرض سلام و خدا قوت و قبولی طاعات و عبادات، خدمت همه دست اندرکاران خوب و امین کانال همسران خوب، مشکلات من خیلی زیاده ولی مهم ترینش اینه که شوهرم 55 سالشه و از خانواده مذهبی ست ولی اصلا نماز نمیخونه و خیلی آدم دروغگو و چشم چرون و تنوع طلبیه، و تا حالا رسما دو بار بهم خیانت کرده😭😭😭 اعتیاد شدید به موبایل و فیلمهای پورن داره😭😭، در صورتیکه فقط ماهی یکبار یا چهل روز یکبار با من رابطه جنسی داره، اهل مشروب و تریاک هم هست، ازش متنفرم و به زور دارم تحملش میکنم و زندگی میکنم تا وقتی که بمیره ان شالله🙏🙏🙏 ولی اون خییییلی منو دوست داره و طلاقم نمیده، خواهش میکنم بگید من چیکار کنم؟ ممنون میشم.
بسم الله الرحمن الرحیم.
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
باتوجه به مسائلی که مطرح کردید نیاز هست که حتما شما با یکی از مشاورین امین مجموعه در ارتباط باشید و صحبت کنید زیرا مسائل مطرح شده از سمت شما نیاز به واکاوی بیشتر دارد تا بتوانیم در مورد آن نظری بدهیم .
اطلاعاتی همچون اینکه
چند وقت هست در گیر این مشکلات رفتاری و اخلاقی هستند ؟
آیا از اول زندگی این مشکلات بوده یا خیر ؟
در خانواده آیا الگویی برای این موضوع دارند؟
شغل ایشان و افرادی که ایشان با آنها رفت و آمد دارند چه کسانی هستند ؟
فرزند دارید وآیا رفتارهای پدر در فرزندان تاثیر داشته ؟
دلیل ماندن شما در زندگی چیست؟
نقاط مثبت ایشان چیست؟
در مواقعی که این رفتارها از ایشان سرمیزد عکس العمل شما چیست ؟
پس اگر بخواهیم با نگاهی عمیق تر و دقیق تر به موضوع نگاه کنیم به پاسخ این سوالات و چندین سوال دیگر نیاز داریم و باید از شرایط زندگی شما یک مصاحبه و ارزیابی دقیق صورت بگیرد .
همه ی این موارد میتواند هم برای شما و هم اگر فرزندی در منزل دارید آسیب جدی داشته باشد و این دست اعتیاد ها اگر زود درمان نشود کار سخت خواهد بود .
پس بنده بدون هیچ اظهار نظری حتما از شما میخواهم با یک مشاور امین صحبت کنید و در جریان درمان قرار بگیرد.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مطرح_کردن_بیماری_به_خواستگار
سلام وقتتون بخیر
دختری هستم۴۳ ساله خواستگار هم زیاد دارم ولی بخاطر بیماری که برام پیش اومده نمیتونم ازدواج کنم( کیست آلت تناسلی دارم)از اول این بیماری نداشتم باعمل جراحی بر طرف میشه ولی به دکتر مراجعه کردم گفتن عمل انجام نمیدهیم چون به پرده بکارت صدمه وارد میشه بعد ازدواج برای عمل بیا به نظرم کدوم آقا هست که با دیدن این مشکل کنار بیاد من الان به این سن رسیدم هنوز ازدواج نکردم و مشکلم را به مادرم هم نگفتم و قبل ازدواج هم نمیتونم بیماریم را به خواستگار بگم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
در این مورد حتما با پزشک خود مشورت کنید که این بیماری چقدر میتواند عملکرد زندگی شما را مختل کند .عملکردهای طبیعی زندگی یک خانم مثل بارداری،رابطه ی جنسی و ...
اگر این بیماری بایک عمل جراحی کاملا برطرف میشود و تنها دلیل انجام ندادن آن از دست دادن بکارت هست و تاثیری در زندگی آینده ی شما ندارد با یکی از خواستگار هایی که تا حدی به توافق رسیدید و خواستید وارد مراحل جزئی تر شوید میتوانید از ایشان در خواست کنید نزد پزشک زنان شما بیایند و ایشان موضوع را برایشان مطرح کنید که حال که ایشان مطلع شدند میتوانید قبل از عقد یا بعد از عقد عمل جراحی را انجام دهید .
پیشنهاد بعدی میتوانید مجددا با مشورت گرفتن از پزشک معالج خود عمل جراحی را انجام دهید و سپس از عمل های ترمیمی استفاده کنید .
اما اگر این مشکل و بیماری واقعا عملکردهای طبیعی یک زن در زندگی را مختل میکند حتما بعد از یک جلسه ی آشنایی خود شما یا مادر یا یکی از اقوام که با شما رابطه ی بهتری دارد این موضوع را با خواستگار شما در میان بگذارد.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#شرکت_در_مراسمات_نامناسب
سلام من و همسرم عروسی نمیریم دختر7ساله داریم، وقتی عروسی هست خیلی اصرار میکنه که بره عروسی منم اکثر مواقع کاری میکنم که متوجه نشه کِی عروسی هست اما وقتایی که خبر میشه اجازه میدم با عمه یا مادر بزرگ بره. چطور راضیش کنم که نره؟ دوست ندارم به اجبار نگهش دارم تا از دین زده نشه و خودش به این نتیجه برسه که غلطه
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
فرزند شما در حال حاضر در سنی نیست که بتواند بین درست و غلط تمیزی قائل باشد.
حکم شرکت در مراسمات این گونه است که:
اگر در مجلس عروسی، گناهانی مانند پخش موسیقی و ترانههای حرام یا بد حجابی در مقابل نامحرم باشد، اگر کسی توان امر به معروف و نهی از منکر داشته باشد و شرایط آن فراهم باشد، باید آنان را از کارهای حرام نهی کند و گرنه نهی منکر از او ساقط است و در صورتی که به آن عروسی، مجلس گناه و معصیت بگویند باید آنجا را ترک کند.
اما اگر این مجلس به گونهای نباشد که عنوان مجلس گناه بر آن صدق کند و حضور در این مجلس عرفاً تأیید عملیِ گناه (مانند بدحجابی) محسوب نشود، شرکت در آن به اندازه لزوم و به جهت اعلام حضور و احترام میزبان، اشکال ندارد.
اگر مجالس شما در حکم مجالس گناه نمی باشد چه ایرادی دارد که با فرزندتان همراه باشید,این همراهی شما لزوما به معنی تایید نیست ولی به فرزندتان حس امنیت و اعتماد نسبت به شما را می دهد،حتی می توانید زمان حضور را کاهش دهید تا هم در کنار فرزندتان باشید و هم برای ایشان حساسیت و حتی زدگی ایجاد نشود.
🔸گاهی می توان با حضور درست و رفتار مناسب در این مراسمات به نوعی باعث جذب افراد و فامیل شوید.
ولی اگر مراسمات به هیچ عنوان مناسب نیست،برای آن شب یک برنامه ی جذاب خانوادگی بریزید تا فرزندتان هیچ کمبودی در این زمینه احساس نکند.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بیش_فعالی
باعرض سلام پسرم ۱۱ سالشه بسیار حساس و زودرنج سر هر چیز کوچکی ناراحت میشه گریه میکنه وفحش میده شب ادراری هم داره مشاور بردم میگه بیش فعالی داره و سریع بهش دارو دادن ولی من دارو براش نگرفتم کارایی که انجام میده در موردش زیاد فکر نمیکنه و کارای خطرناک نمیترسه به حرف دوستاش زیاد گو ش میده
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام روزتون به خیر
با توجه به تشخیصی که در صورت سوال اشاره کردید، در مرحله اول توصیه می کنم حتما به یک روانپزشک کودک مراجعه کنید.
بیش فعالی اگر به صورت جدی مطرح شود با دارو قابل کنترل است.
و البته سعی کنید بیش از پیش بر روی بازسازی رابطه خود با فرزندتان وقت بگذارید.
حساسیت و زودرنجی با سبک صحیح برخورد با گریه و بهانه جویی های فرزندتان قابل رفع است.
در صورتیکه از مساله ای رنجیده شده و واقعا ناراحت است پس از همدلی در مورد آن مساله با او صحبت کنید. و اگر از گریه به عنوان ابزاری برای جلب ترحم و به کرسی نشاندن حرف خود استفاده می کند نسبت به این رفتار بی توجه باشید.
در خصوص شیطنت های او در این سن از روش حواس پرتی و جایگزین سازی استفاده کنید.
در پایان تاکید می کنم تعامل با کودکانی با خصوصیات ذکر شده قطعا نیاز به وقت و حوصله زیادی دارد، حتما سعی کنید زمان خاصی را برای تعامل دو طرفه با او اختصاص دهید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#اضطراب_کودک
#جراتورزی
سلام خدمت استاد گرامی چندتا مهارت میخاستم آموزش بدم به دختر ۷ سالم که ریز جثه اس و تو مدرسه بچه ها بهش زور میگن یا میترسونش و فراریش میدن یا وسایل وخوراکیهاشو ازش میگیرن بچه زرنگ و باادبی و خیلی مقید حتی در خواست شو به طور واضح نمیتونه از ما بخواد . امسال کلاس دوم میره پارسال اضراب جدایی از مادر و ترس از محیط جدید داشت وتا آخر هم برطرف نشد و امسال هم فرقی نکرده اخلاقش خیلی ممنون که راهنمایی کنید .خدا بهتون خیر بده براتون ارزوی سلامتی میکنم .
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام
تمام رفتارهایی که به آن اشاره کردید از اضطرابی نشأت میگیرد که به آن اشاره فرمودید.
حدس من این است که این اضطراب می تواند ناشی از محیط منزل و نوع تعامل والدین با یکدیگر و یا با کودک باشد که باید به صورت ریشه ای حل شود.
در غیر اینصورت هر نوع مهارت هم زمانی که بچه اضطراب دارد کارآمد نخواهد بود.
برای حل این مساله پیشنهاد می کنم اولا با یک مشاور کودک صحبت کنید و جزئیات بیشتری بیان کنید.
و در مرحله بعد به فرزند خود اجازه ابراز وجود و نظر بدهید و بابت ترس ها و عقب نشینی های او سرزنش نکنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#حل_مساله
#تاب_آوری
سلام علیکم
من و همسرم دارای دو فرزند هستیم، ما تهرانیم و خانواده هامون مشهد هستن، پدر همسرم دو سه سال هست که دچار آلزایمر شدن و همسرم هر دو هفته، دو شب ما رو تنها میگذارن و میرن،( البته بخوام منطقی باشم حق میدم) ولی این دو شب حال روحیه خوبی ندارم (دستِ خودم نیست دلم میخواد با همسرم دعوا کنم)و میگن حق داری ناراحت بشی ولی همینه دیگه، حالا فرزند سوم هم میخوان ولی نمیدونم با این شرایط به صلاحه که به خواسته شون احترام بگذارم یا نه، در ضمن اکثرخریدهای روزانه هم با منه.
با تشکر
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیزم شما کار بسیار بزرگی انجام میدهید،اینکه همراه همسرتون هستید برای کمک به خانواده شون حتما مورد دیده شدن الهی قرار می گیره گرچه شاید انسان ها زحمات شما انسان های پشت پرده رو نبینند ولی مطمئن باش خدا میبینه و بهترین وجه پاداش میده.
دوست عزیز قدم تو راه بزرگی گذاشتید که مشکلاتی هم هست ولی با همسرتون بشینید و با زبان نرم و زنانه ازشون بخواید با هم حل مساله کنید. یعنی تمام راه حلهایی که ذهنتون میرسه رو بدون اینکه به انجام شدنی یا نشدنی آن فکر کنید روی کاغذ بیارید بعد از بین آنها بهترین رو انتخاب کنید،چیزی که مهمه مکتوب باشه و تمام راه ها نوشته بشه بعد قضاوت کنید بهترین راه کدومه.
اگر با با همسرتون به هم حمله نکنید و هر دو به مشکل حمله کنید (نگید مشکل از ایشون هست و چرا به فکر من نیستی و....به جای آن بگید این مشکل رو دارم حالا چیکار کنم ...)به هردوی شما حس صمیمت و خودکارآمدی میده...
مثلا ایشون باید لاجرم برن باهم فکر کنید اگر قبل رفتن چیکار کنه فشار کمتری به شما میاد به عنوان یه مساله بزارید وسط و هردوی شما هرکاری به ذهنتون میرسه مکتوب کنید و بعد بهترین راهها رو پیاده کنید.
یا شما به این فکر کنید در نبود ایشون از چه جایگزین هایی میتونید استفاده کنید و روی کاغذ پیاده کنید تا در نبود از این گزینه ها استفاده کنید.
دوست عزیز اذیت و ناراحتی شما طبیعیه و دقیقا انتظار میره که پیش بیاد ولی با روش حل مساله اندکی از فشارها رو کم کنید و برای بقیه فشار ها خودتون دعوت به تاب آوری کنید به خودتون دلداری بدید بگید با این رفتار همسرم چقدر بلاها از من کم میشه چقدر خدا و این پدر ومادر شاد میشن ،شما باید خودتون رو تسکین بدید و آرامش بدید.
با توسل به اهل بیت و دعا اضطرابها و اذیت ها رو کم کنید و در کنارش ،همراه همسر گرامی باشید قطعا ایشون بیش از شما اذیت میشند و نیاز به یک همدم همراه دارند در کنار سختی های خودتون ایشون رو هم درک کنید
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#اعتماد_به_نفس
#جرئت_ورزی
سلام وقت بخیر من دختری 30ساله هستم با اعتماد به نفس خیلی پایین تنهایی نمی تونم برم جای یا وقتی مهمان داریم نمی دونم چطوری بهاشون صحبت کنم از چه موضوعی شروع کنم همون لحظه هیچی به ذهنم نمی یاد ممنون میشم راهنماییم کنید ...
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز از اینکه دغدغه رشد و توسعه خودتون رو دارید نشان میده آدم پویایی هستید، انشالله رشدی در تمام ابعاد وجودیتون داشته باشید.
دوست عزیز #اعتماد_به_نفس رو در این کانال جستجو کنید و گام های اون رو آرام و به تدریج پیاده کنید.
در کنارش سعی کنید وقتی مهمونی با تعداد کم هست حرف بزنید و اظهار نظر کنید (حتی شده چند جمله کم) فقط به حرفاتون فکر کنید حتما دفعات اول براتون سخته ولی فکر کنید میخوابد شیرجه برید و حتما اینکار رو انجام بدید بعد از آن آرام و به تدریج در مهمانی های بزرگ اظهار نظر کنید و همیشه بخودتون بگید که همه تپق و اشتباه رو دارند حتی سخنران های بزرگ پس نباید با یه اشتباه جا بزنم ...حرف زدن مثل یه مهارت با تمرین کردن تقویت میشه پس جلوی آینه یا با ضبط کردن صدا این مهارت رو تقویت کنید .
البته بعد از غلبه به ترستون سعی کنید مهارت به جا و گزیده گویی رو بدست بیارید و قبل از حرف زدن خیلی به حرفتون فکر کنید.
مثل همیشه با دعا وتوسل برای بدست آوردن این مهارت از خدا کمک بخواهید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#خطوط_قرمز_برای_ازدواج
سلام و وقت بخیر
من دختر ۳۵ساله دندانپزشک هستم.دوره انتخاب همسر استاد رو گوش کردم و چند خط قرمز دارم.
اول اهل نماز و روزه بودن.دوم اینکه اهل قلیان حتی تفریحی و سیگار و ماهواره نباشن.چون شخصیت طرف در نگاه من پایین میاد.سوم اینکه شغلهای دلالی را مناسب نمیدونم.
ولایت پذیری رهبر و خمس و اینکه حداقل فوق دیپلم باشد یا لااقل مهارتی در کاری داشته باشد برایم مهم است.یا شغلهایی که در بازار و در ارتباط مستقیم با خانمها هستند رو نمی پسندم.اما جزو خطوط قرمز قرار ندادم که سختگیری نکرده باشم. با افراد سن بالا، بازاری و... که از همان اول خیلی به دلم نبوده صحبت کردم اما چون یکی از خط قرمزام رو نقض میکردن،یا چهره به دلم نبوده یا تفاوت فرهنگ و شخصیت،قبول نکردم.حتی در مسائل مالی به اینکه آقا حتمآ خانه و ماشین و.... داشته باشد ایراد نمیگیرم.
به نظر شما معیارهای بنده اشتباه است؟چه مواردی را باید اصلاح کنم؟
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم#کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
معیارها خوب است و سخت گیرانه به نظر نمیرسد.بهرحال بعضی مسائل هستند که واقعا می توانند بعد از شروع زندگی مشترک زن و مرد را دچار چالش های جدی کنند.
مهم است که فردی را انتخاب کنید که برای شما اقتدار داشته باشد تا بتوانید به او تکیه کنید.بعنوان مثال اینکه گفتید مواردی مثل استعمال دخانیات شخصیت خواستگار را در نگاه شما پایین می آورد یعنی درواقع اقتدارش را برای شما پایین می آورد پس نکته ی مهم و قابل توجهی است.
و نکاتی از این قبیل.
در زمینه ی مسائل اقتصادی هم که سخت گیری آنچنانی ندارید خوب است و لازم است به این نکته توجه کنید که آقا توان و عرضه ی کار کردن داشته باشد و اهل رعایت حلال و حرام باشد،تنبل نباشد و مسئولیت پذیرباشد.
در رابطه با شغل بازاری ممکن است کسی به دلایلی در بازار کار کند اما واقعا مرد خوبی باشد و این باید حتما بررسی شود.
این که دوره انتخاب همسر استاد پوراحمد را گوش کردید بسیار خوب است و کتابهای استاد عباسی ولدی(من دیگر ما)را نیز به شما پیشنهاد میکنم.
باتوجه به ملاکهای مذهبی که دارید پیشنهادم به شما این است که رفت و آمد مستمر به اماکن مذهبی مثل هیئت و مسجد داشته باشید تا زمینه برای آشنایی با خانواده های مذهبی فراهم تر شود.
درصورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی هم مشاوره بگیرید.
ان شاءالله بهترین ازدواج را داشته باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#استرس_نوجوان
#ترس_نوجوان
سلام وخسته نباشید خدمت استاد و همکاران گرامی ،مادری هستم دارای چهار فرزند سه دختر ویک پسر ،پسرم ۱۴سالشه دو ،سه سالی هست که دچار استرس و ترس شده اوایل کم بود ولی الان زیاد شده هرشب پنج،شش بار ماشین را چک میکنه قفل باشه شبهادر خونه را قفل میکنه انگاری ی جوری به خودش اعتماد نداره خودش همه چی را چک میکنه ولی باز هم به من اسرار میکنه که من ببینم این کارها را انجام داده یا نه اصلا درس نمیخونه نمرهاش خیلی پایین آمده سر کلاس هم اگه معلم سوالی ازش می پرسه بلدم باشه جواب نمیده میگه میترسم اشتباه بگم بچهها بخندن یا معلم دعوام کنه پرخاشگر شده خودش هم خیلی اذیت میشه نگرانشم خواهش میکنم بگین چیکار کنم استرسش کم بشه ،اعتماد به نفسش بره بالا ،درس بخونه .خیلی ممنون از شما
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب
احساس نگرانی شما خواهر گرامی کاملاً به جا است ولی سعی کنید این نگرانی را کنترل کرده و به سمت صحیحی هدایت کنید. مطمئن باشید با مشورت این مسئله حل خواهد شد.
🔻ترس و اضطراب را جدی بگیرید
بسیاری از روانشناسان معتقد هستند، مادر تمام بیماریهای روانی اضطراب است. لذا هرگونه ترس، استرس یا اضطراب فرزندان را جدی بگیرید و سعی کنید در صورت تداوم یا وجود اختلال در روند زندگی، حتماً به مشاور کودک یا نوجوان رجوع نمایید.
🔻رجوع سریع مساوی با جلوگیری یا درمان سریع تر
نکته دیگری که لازم است تمام والدین به آن توجه کنند این است که بسیاری از مشکلات و اختلالات روانی، در سنین کودکی و نوجوانی نشانگانی داشته و بروز میکنند. لذا مشورت گرفتن از متخصص در همان اوایل نشانگان بیماری، می تواند هم برای جلوگیری و هم برای درمان آن مفید واقع شود.
🔻نظر خبره و آشنای فَن
به هیچ وجه در بحث مشکلات اضطراب یا مواردی که منجر به اختلال در روند طبیعی زندگی فرد میشود، از فضای مجازی یا افراد غیر کارشناس استفاده نکنید.
🔻رجوع به مشاور
برای ریشهیابی و تشخیص دقیقترِ مسئله ی فرزند شما، حتماً نیاز هست که حضوراً به مشاور یا روانشناس کودک و نوجوان مراجعه کنید تا علت یابی نموده و طی چند جلسه درمان را شروع کنند.
🔻 مسائلی که باعث ایجاد استرس میشود را مدیریت کنید مثل مضطرب بودن اعضا خانواده، بد رفتاری در منزل، در معرض بودن صحنه های ترسناک، استرس های تحصیلی و دوران بلوغ و...
🔻 فضای عاطفی و دوستانه ای با ایشان برقرار کنید و از سرزنش کردن ،تحقیر کردن و مقایسه کردن خودکاری کنید
🔻 نقاط قوت ایشان را تأکید کنید و احساس امنیت بیشتری به او بدهید
🔻 با صبر و حوصله حرف های او را گوش دهید و شنونده فعالی باشید
پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح نوجوان استاد پوراحمد را استفاده فرمایید
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نگاه_ناپاک_همسر
سلام من یساله و ۴ ماهه ازدواج کردم و حاصلش یه بچه ۴ ماهس شوهرم قیافه خیلی معمولی و تقریبا چاقم هست ماشین داریم ولی مدل بالا نیست و مستاجریم الان اوایل فکر میکردم حساس شدم ولی نشدم واقعا بیرون میریم خانوما میرن تو چشم شوهرم 😐الان نمیدونم چکنم حساسم شدم اقتدار و همه جورم به شوهرم میرسم حتی قهرو دعوا پیش میاد نمیزارم حتی به یروز برسه اشتی میکنم باهاش اکثرا هم خودم سمتش میرم شوهرمم خانوما نگا مکنه بهشم گفتم گفته من اگ میخاستم اینکار کنم مجردی مکردم ن الان ازتون میخام راهنماییم کنید اعتماد بنفسم بخاطر خانوما بیرون که عمل هستن همشون پایین اومده
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب
اینکه در اوایل زندگی به همسر و رابطه مشترک خود اهمیت میدهید و نگران از بین رفتن این رابطه هستید، جای تقدیر دارد.
از طرفی به خاطر اینکه از رابطه شما زمان طولانی سپری نشده و و شرایط فرهنگی جامعه نیز وضعیت مناسبی ندارد، باعث شده که شما نگران زندگی مشترک خود باشید.
امیدوارم با چند توصیه مهم بتوانید به حفظ رابطه خود کمک کنید:
🔻همسرتان را سیر کنید
شما میتوانید برای همسرتان در کل شهر، دوربینهای مداربسته گذاشته و ۲۴ ساعت او را چک کنید و یا میتوانید در ساعاتی که همسرتان کنار شما هست کاملاً به او محبت کرده و او را از عشق خود سیراب کنید و با خیال راحت در کنار ایشان زندگی نمایید.
به نظر شما حالت اول شدنی است و یا به رابطه شما کمک می کند یا صورت دوم باعث ثبات و حفظ زندگی مشترکتان می شود؟
🔻به او اقتدار دهید
آقایان، تشنه ی اقتدار هستند. بالاترین نیاز مرد، داشتن اقتدار و مقبولیت از طرف همسر و فرزندان است. اگر این نیاز اساسی همسرتان را با تمام وجود، برطرف کنید، مطمئن باشید، شما ملکه ی قلب او هستید.
🔻عزت نفس خویش را بالا ببرید
آقایان از بانوان ضعیف تنفر دارند. برای مثال شما نباید دعوا یا قهر کنید اما اگر ناراحتی از سمت همسرتان پیش آمد، کسی که باید برای دلجویی پا پیش گذارد، قطعا ایشان می باشد. این توصیه و اصطلاح بنده خدا به بانوان محترمه است:
(مغرورِ مطیع باشید) یعنی همسرتان را متوجه کنید در عین اینکه من دست نیافتنی هستم و ارزش بالایی دارم اما با تمام وجود فقط در اختیار تو هستم و از تو تبعیت میکنم.
🔻حساسیت بیشتر مساوی از دست دادن همسر
حساسیت شما، حال همسرتان را بد می کند. بعد از آن فکر می کند که اعتمادی به او ندارید یا می خواهید او را کنترل کنید. در نتیجه در رفتار به شما کم توجهی می کند.
این کم توجهی حال شما را بدتر می کند. فکر می کنید دیگر شما را دوست ندارد یا جذاب نیستید. در نتیجه، در رفتارتان بیشتر حساسیت و نارحتی می کنید.
و این چرخه ی سیاه و منفی دائما بدتر و بدتر می شود.
پس یادتان باشد، با حساسیت خود فقط همسرتان را از خودتان دور میکنید.
🔻توکل و توسل را فراموش نکنید
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بی_اختیاری_ادرار
سلام و احترام وتشکر فراوان
پسر ۸ساله دارم که تقریبا هروز چند بار شلوارش خیس میکنه
ادرارش میریزه
از لحاظ پزشکی همه چیز درست
ولی انگار هنوز یاد نگرفته
یا براش عادت شده
خیلی عصبی میشه و هرچقدر بهش تذکر میدهم فایده ندارد
لطفاً راهنمایی کنید
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار #خانم_ملکیان👇
🦋بسم الله الرحمن الرحیم 🦋
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
در ارتباط با مسئله ای که در مورد پسر بچه تون مطرح فرمودید، لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید تا بتوانیم به دید همه جانبه ای از مسئله بپرسیم.
🔹 آیا ایشان از لحاظ پزشکی و فیزیولوژیکی بررسی شده اند و تحت نظر متخصص به این نتیجه رسیده اید که ایشان مشکلی ندارد؟
🔹 نکته ی بعدی این هست که آیا جو حاکم بر خانواده ی شما جو آرامی است؟
بین شما و همسرتان هماهنگی وجود دارد؟
چون یکی از دلایل این کار توسط پسر بچه ی شما می تواند ناشی از اضطرابی باشد که ایشان ممکن است به دلیل جو نامناسب خانوادگی داشته باشد.
🔹 آیا شما و همسرتان در استفاده از رسانه (چه تلویزیون، چه گوشی و ....) مدیریت لازم را دارید؟
یکی از دلایل وجود اضطراب و پرخاشگری در کودکان به دلیل استفاده ی افراطی و نامناسب از رسانه است.
🔹 آیا در استفاده و انتخاب بازی های رایانه ای برای ایشان نهایت دقت را دارید؟
ممکن است بازی های رایانه ای نامناسب و خشن باعث تولید اضطراب در پسر شما گردد و او این اضطراب را از طریق ریختن ادرار نشان دهد.
🔹 رفتار خود شما در برابر ایشان چگونه است؟
آیا ایشان همیشه ادرارشان می ریزد یا اینکه زمان هایی که اضطراب دارند و شما با ایشان با عصبانیت رفتار کردید بیشتر این امر اتفاق می افتد؟
🟢🟢🟢🟢 توصیه ی بنده در این زمینه به شما این هست که دفعاتی که این بی اختیاری در ایشان بیشتر می شود را بررسی نمایید و ببینید که قبل از آن چه اتفاقی افتاده که اینجور شده است؟
🔹 آیا شما فردی هستید که دائما وی را سرزنش می کنید و به ایشان تذکر می دهید؟
🟢 اگر پاسخ به این سوال مثبت است باید خدمت شما عرض کنم که شما باید ارتباط محبت آمیزی را با فرزندتان برقرار نمایید و از هر گونه بکن نکن افراطی و عواملی که باعث ایجاد اضطراب در ایشان می شود خودداری نمایید.
🔹 ممکن است دلیل این امر فرزند شما به دلیل لجبازی و کنترل کردن شما باشد.
لذا ابتدائا شما با ریشه یابی این موضوع دلیل این کار ایشان را متوجه شوید و سپس در انجام راهکارها تلاش نمایید.
🟢 زمانی که پسرتان ادرار خودش را کنترل می کند از تکنیک های رفتاری چون تشویق و تحسین کردن استفاده کنید که به مرور باعث تقویت رفتار ایشان گردد.
🟢 می توانید از تشک های زنگ دار برای ایشان استفاده نمایید؛ این تشک ها در هنگام خواب زمانی که مقداری ادرار می ریزد، زنگ می زند و فرد را از خواب بیدار می کند.
🟢🟢🟢 اگر عامل پزشکی و فیزیولوژیکی توسط متخصص رد شود، به نظر می رسد که پای عامل روانی چون اضطراب و استرس در میان است که با توجه به نکاتی که در ابتدا گفته شد آن ها ریشه یابی نموده و درصدد رفع آن ها بر بیاید.
🟢 جهت افزایش آگاهی خودتان می توانید از کلاس های تربیت صحیح کودک و نوجوان جناب آقای پور احمد خمینی استفاده نمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کمرویی_فرزند
#سلام_نکردن_در_جمع
سلام
شب بخیر
ببخشید من ی پسر ۷ ساله دارم که کمرو هست برای صحبت کردن و سلام کردن
ی جا که میخایم بریم مهمونی، باید من و باباش قبلش بهش بگیم یادت نره سلام کنی ، باید هر دفعه بهش یادآوری کرد که سلام کنه
بعضی اطرافیان هم به رو میارن که چرا سلام نمیکنه و...
یا مثلا ی مهمون میاد خونه مون، ظرف شکلات را بهش میدم و میگم جلوی مهمونا بگیر و بگو بفرمایید فقط میره جلوشون میگیره ولی نمیگه بفرمایید
مثلا پیش دبستانی میره ، خانمشون داستان براشون میگه و ازشون میخاد که بیاد برام بگه ، اصلا داستان برام نمیگه در حالیکه بلده و خوب تو کلاس گوش میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🦋بسم الله الرحمن الرحیم🦋
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
در ارتباط با نکته ای که فرمودید چند نکته را خدمت شما عرض می نمایم.
🔹ابتدائا باید دلیل این امر مشخص گردد که دلیل این کار ایشان به چه خاطر است؟
🟢 آیا دلیلش کمرویی است؟
🟢 آیا به خاطر لجبازی با حرف شما این کار را انجام می دهد؟
🟢 آیا در جایی یا توسط کسی یاد گرفته است؟
🟢 شما در مقابل رفتار نامناسب ایشان چه واکنشی از خودتان نشان می دهید.
🟢 آیا در برابر استفاده از رسانه و بازی های رایانه مدیریت دارید یا ایشان به صورت کلی سرگرم بازی کردن با بازی های رایانه ای است؟
🟢 تا چه حد به کودک خودتان مسئولیت می دهید؟
🟢 آیا او در انجام کارهایی که می تواند از پس آن ها بر بیاید استقلال لازم را دارد یا کارهایش را شما انجام می دهید؟
و.....
در این جا بعد از اینکه علت این امر مشخص گردید، به سراغ راهکارها می رویم.
🟢 ارتباط و هماهنگی مناسب شما و همسرتان در امر تربیتی عامل بسیار مهمی است.
🟢 از بکن نکن افراطی و مراقبت افراطی از کودک خود دست بردارید و کودک خود را سرزنش نکنید.
به مرور زمان و با حوصله به ایشان مهارت های اجتماعی مختلف را آموزش دهید.
🟢 متناسب با سن وی به او مسئولیت دهید و در انجام کارها به وی اعتماد داشته باشید؛ حتی اگر آن کار را نصفه نیمه انجام داده باشد.
مثلا می توانید آشغال ها را به او بدهید تا به پایین ببرد.
یا برای خرید ایشان را به مغازه ی نزدیک خانه بفرستید تا ایشان بتوانند با سایر افراد ارتباط برقرار نمایند.
🟢 استفاده ی افراطی از کامپیوتر و سایر وسایل ارتباط جمعی به خصوص بازی های رایانه ای باعث می شود که کودکان از جمع فاصله بگیرند و نتوانند مهارت های اجتماعی خودشان را تقویت نمایند.
🟢 ارتباط با دوستان و هم کلاسی هایی که از لحاظ روابط اجتماعی بالا هستند می توانند به کودک شما کمک نماید.
🟢 به صورت کلی کودک شما باید با دنیای واقعی بیرون ارتباط بیشتر و صحیحی داشته باشد. مثلا دوچرخه سواری کردن، بازی های دسته جمعی و .....
🟢 زمانی که کاری را درست انجام می دهد مثلا در جمع سلام می کند و با سایرین ارتباط می گیرد شما دست به تشویق و تحسین وی بزنید که این امر باعث تقویت رفتار در ایشان شود.
🟢 کلاس تربیت صحیح کودک از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.
🟢 اگر می بینید که این اوضاع در حال شدت بیشتری هست و با وجود راهکارهایی که گفته شد و انجام و مداومت در آن ها تغییری حاصل نشد، می توانید به صورت حضوری با یک روان شناس کودک که امین و با تجربه است صحبت نمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تماس_باخانواده_همسر
سلام، وقت بخیر
ما دو سال هست ازدواج کردیم، اوایل ازدواج همسرم به من گفت کوچکتر زنگ میزند احوال بزرگتر را میپرسد، تو هم هفتگی به گوشی پدرم و مادرم و خواهرهایم (جداگانه) زنگ بزن و احوالشان بپرس.
راستش من از این حرف حرصم درآمد و اینکار را نکردم اما وقتی یکبار بعد از یک ماه به خانه مادرشوهرم رفتیم( معمولا ماهی یکبار میریم) به رویم آوردند و پدرشوهرم گفت: زنگ نمیزنی؟ قهر کردی؟
من از آن به بعد برای اینکه ناراحتی پیش نیاید به زور مرتب زنگ زده ام، اما همسرم خودش به خانواده اش زنگ نمیزند ولی من وظیفه ام هست به آنها زنگ بزنم و این برایم سنگین است. شاید مهم نباشد ولی من گاهی اوقات واقعا حرصم در میاید. تلفنی هم نیستم. لطفا راهنمایی میکنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.
شما نباید با اجبار و با ناراحتی با خانواده ی همسر تماس بگیرید بلکه گاهی اوقات برای احوال پرسی،به جا آوردن صله ی رحم و احترام جویای احوال ایشان شوید .
اما اینکه شما با یک صحبت از سمت پدر همسر و با پیش زمینه ای که قبل همسرتان برای شما چیده به اجبار اینکار رو انجام میدهید درست نیست.
شما به ارتباط با خانواده ها نیاز دارید از این رو که هم صله ی رحم را به جای آورید و اینکه همین تماس ها منجر با گرم شدن رابطه ی دو طرفه خواهد شد .
اگر صحبت کردن برای شما سخت است سعی کنید روی مهارت های کلامی خود کار کنید و نیاز نیست زمان زیادی رو برای صحبت کردن اختصاص دهید در حد احوالپرسی کفایت میکند .
.همسرتان را تشویق کنید که خودشون جویای احوال خانواده باشند تا هم این وظیفه از روی دوش شما کمی برداشته شود و هم رابطه با خانواده گرمتر شود.
خیلی این موارد رو سخت نگیرید و تلاش کنید خودتان را به اموراتی دیگر مثل علاقه مندی هاتون و استعدادهایی که دارید کا منجر به رشو و پیشرفت شما میشود سرگرم سازید .
به نکات مثبت زندگی خود بیشتر توجه کنید تا مسائلی که باعث بهم ریختگی روانی شما میشود.
اگر با عمل به این توصیه ها مشکل حل نشد حتما با یکی از مشاورین مجموعه مشاوره داشته باشید تا انشاالله مشکل شما به بهترین شکل حل و فصل شود .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob