فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمیبودن بود. این باید برای همهٔ مسئولان دولتها الگو باشد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: حضرت امیر(ع) در عهدنامهٔ مالکاشتر بر توجه به تودهٔ مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند؛ شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی کاملاً صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت
🔹شهید رئیسی به تواناییهای داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت.
🔹یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود.
🔹شهید رئیسی هیچگاه از زخمزبانها مایوس نمیشد. رنج میکشید اما مایوس نمیشد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در سیاست خارجی هم اهل تعامل بود و هم اهل رعایت عزتمندی کشور و ملت.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی جداً صبور و اهل مدارا بود.
@Farsna
🟡 جبهه انقلاب به چی باخت؟ راهکار چیست؟
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🟡 ابتدا به این آمار توجه کنید:
🔹اختلاف رای جلیلی و پزشکیان در چهار استان (آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و زنجان): 2٬861٬130
🔹اختلاف رای جلیلی و پزشکیان در آمار کل: 2٬846٬224
🟢کار به آراء استانهایی مانند سیستان و بلوچستان، کردستان، ایلام و کرمانشاه که سوگیری قومیتی و مذهبی دارد، ندارم. حتی کار با رأی تعیین کننده تهران و البرز که هم آذریزبان زیادی دارند و هم فرهنگ نسبتاً متفاوتی با اکثر نقاط دارد، هم ندارم. اگر جبهه انقلاب میتوانست تنها آراء ۴ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان (که جمعاً حدود ۴٫۵ میلیون رأی به صندوق ریختند)، را مدیریت میکرد به نحوی که آراء این سه استان نصف نصف میشد و یا حتی پزشکیان فقط با اختلاف ۴۰-۵۰ هزار رأی پیشتازی میکرد، نتیجهی انتخابات کاملاً متفاوت بود.
نمیخواهم هموطنان ترک زبان را سرزنش کنم، سخنم چیز دیگری است؛ یکی با آن دسته از دوستانی که هنوز معتقدند: "جلیلی نتوانسته آراء خاکستری را جذب کند و اگر قالیباف بود، میتوانست پزشکیان را شکست دهد" را متوجه اشتباهشان کنم و بگویم: اتفاقا جبهه انقلاب به خوبی پتانسیل جذب آراء خاکستری را دارد مخصوصا توسط فردی مانند جلیلی که هم با برنامه بود، هم مردمی هم انقلابی محض. جلیلی حتی با وجود ادبیات نخبگانی که در گفتار او بود و زبان عامیانه یا عامه پسند کمتر برخوردار بود، جمعیت زیادی از مردم عادی را به خود جلب کرد.
دوم اینکه بگویم جبهه انقلاب به گسلها باخت؛ گسلهای قومیتی، مذهبی و گسل فرهنگی در تهران. باید برای این گسلها فکری کرد. دو راهکار میتوان پیشنهاد کرد؛ یکی مبنایی و بلند مدت که عبارت است از اصلاح نگرش و آموزش ترجیح منافع ملی بر منافع قومی، نژادی و مذهبی. ( همانگونه که لازم است خواص نیز لازم است در همین زمینه تربیت شوند و منافع حزبی و گروهی را بر منافع ملی ترجیح ندهند)
و راهکار دیگر که عملیاتیتر و زودبازدهتر است اینکه: باید قومیتها، مذاهب و خرده فرهنگها به شکل جدیتری در ویترین فعالیتهای سیاسی و اجتماعی جبهه انقلاب نمایش داده شود. اگرچه در همین دولت سیزدهم بیشترین خدمات به بعضی مناطقی که به نامزد جبهه انقلاب رای ندادند، صورت گرفته و اگرچه بهترین برنامهها برای همین مناطق از سوی نامزدهای جبهه انقلاب در نظر گرفته شده بود (مانند پایتخت اقتصادی شدن چابهار)، اما ویترینِ چشمپُرکنی که اقوام و مذاهب را متقاعد کند، در فعالیت های جبهه انقلاب و نامزدهای آن، وجود نداشت. مثلاً لازم بود جناب آقای جلیلی اعضای برجسته ستاد خود را از این جنس انتخاب میکرد و برای نشان دادن آن تأکید ویژه مینمود. باید پذیرفت که به دلیل فعال شدن گسلهای مذکور، این ویترین بسیار تأثیرگذارتر از مناظرهها عمل میکند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای رنجبران مجری صدا و سیما ،
چهره ات را خوب آشکار کردی
نفوذی ها را در صدا و سیما بشناسیم
#نفوذ
#مهدوی_ارفع
#انتخابات
🆔https://eitaa.com/mahdavi_arfae/19477
.
به کارزار شکایت از آقای آذری جهرمی به جهت طالبان و دیوانه خواندن حامیان دکتر جلیلی بپیوندید.
https://www.karzar.net/134835
امضای کارزار به مثابه به رسمیت شناختن این خواسته به حق می باشد
فلذا به همه ی آشنایان و همراهان ارسال و از آنها بخواهید کارزار را امضا و انتشار دهند.
به امید برخورد با یاوه گویان جهت جلوگیری از چنین اتفاقاتی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی رَهْ را ؟؟😳😳😱
احتمالا بزودی قفل امام حسین عَین، امام زمان عَجْ و حضرت زینب سین رو هم باز میکنه
خوش به حالت آقای پزشکیان، فرمان رسانه های زرد و زنجیره ای که منتظر بودن رییسی کوچکترین تپقی بزنه و مسخره کنن و توی کل فجازی وایرال کنن دست دوستان ستاد شماست و کسی تو رو مسخره نمیکنه
تپق ها و برخی اشتباهات رئیسی را مسخره کردند، صد برابر بدترش با پزشکیان سرشان آمد.
به امیرعبداللهیان گفتند عشق دوربین، صد برابر بدترش با ظریف سرشان آمد.
به رئیسی با ۱۸ میلیون رای گفتند دولت حداقلی و رئیس جمهور اقلیت، بدترش با ۱۶ میلیون سرشان آمد.
خلاصه که، خدا میبیند. خدا میبیند.
بهتره تا ایشون مثل بایدن آبروی ما رو در سطح دنیا نبرده یه فکری براش بکنند
🔻پزشکیان و دولت جدید!
#مهدی_عامری
🟨نتایج انتخابات و آرای نامزد پیروز چند نکته مهم دارد:
۱. رای نژادی:
🔸تحلیل آرای ریخته شده به سبد آقای پزشکیان، نشان میدهد نمیتوان آن را تماما سیاسی ارزیابی کرد؛ چرا که پراکندگی آرا نشان میدهد حجم انبوهی از رای در استانهای آذری زبان و تا حدی کردنشین به ایشان تعلق گرفته است که ریشه آن قومیت است.
جالب است در انتخابات اخیر مجلس، آقای پزشکیان در رقابتی درون قومیتی با ۹۶ هزار رای نفر دوم حوزه انتخابیه خود شد! این یعنی اگر رقیب ایشان این قدرت را داشت که مساله قومیت را در تبلیغات خود برجسته و یکه تازی ایشان در این عرصه را مخدوش کند، نتیجه دیگری رقم میخورد.
۲. رای مذهبی:
🔹آقای پزشکیان علاوه بر قومیت، مساله مذهب را نیز دستمایه گرفتن رای قرار داد و با بیان گزارههایی مانند اینکه اهل سنت در مناصب کشور نیستند، رایهای اهل سنت را نیز با خود همراه نمود.
🔸 البته ایشان دراین باره دقیق و واقعی سخن نگفت چرا که امروز تعداد قابل توجهی از اهل سنت در حاکمیت -مانند مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری- خدمتگزار مردم هستند: از جمله فرمانده نیروی دریایی ارتش که با حکم رهبری منصوب شده است. در این باره در ادامه توضيحاتي خواهد آمد.
۳. رای طالبانی:
🔸بخش مهمی از آرای ایشان رای سلبی است که محصول ایجاد هراس از رقیب بود که از داخل ستاد آقای پزشکیان بیرون آمد و فردی با توهین به نامزد رقیب و طرفدارانش آنها را طالبان و دیوانه نامید.
🔹متاسفانه این نوع بد اخلاقیها در انتخابات ایران با مانعی مواجه نیست! یعنی یک سمت میتواند به رقیب خود و یا حتی به اصل نظام هر دروغ و تهمتی را نسبت دهد و از سوی نهادهای نظارتی برخورد یا تذکری داده نشود!
🔸اگر این حربه از برخی سیاسیون گرفته شود آیا راه دیگری برای رای گرفتن دارند؟
🔹در این مواقع و موارد شبیه به آن، مانند آنچه در بند قبلی درباره ارائه اطلاعات غلط توسط آقای پزشکیان بیان شد، چه کسی مسؤول حراست از حقیقت و اخلاق و حفظ افکار عمومی است؟ آیا میتوان هر شعاری را علیه رقیب سر دست گرفت و هر سخن نادرستی را برای چند رای بیان کرد و به هیچ جا هم پاسخگو نبود؟
🔸به نظر میرسد این نقص بزرگ را باید با تصویب قوانین مناسب رفع کرد.
برای مثال، اگر در فرایند انتخابات، سخنی نادرست بیان شود باید توسط همان فرد برای مردم اصلاح گردد.
۴. فتنه ۸۸
🔸افراد زیادی از آقای پزشکیان حمایت کردند که با توجه به آنچه گذشت نمیتوان وزن زیادی برای رای آوری آنها در انتخابات قائل شد، اما آنچه باید توسط ایشان دنبال شود بستن پرونده فتنه ۸۸ است.
🔹 آن کسانی که جمعه مردم را به رای دادن تشویق کردند، باید وجدان و شرافت سیاسی خویش را نشان دهند و به صراحت اعلام کنند، جمهوری اسلامی همواره امانتدار رای مردم بوده است و آنانکه که تهمت تقلب به نظام اسلامی را زدند در برابر ملت عذرخواهی کنند.
🔸در آخر، کنون آقای پزشکیان در تعداد قابل توجهی از استانها نفر دوم است و اختلافش با آقای جلیلی سه میلیونی است که از قومیت و عدم ورود نهادهای نظارتی بر مسائل خلاف واقع حاصل شده است.
🔹به واقع غالب رای ایشان را نباید سیاسی و به خاطر محبوبیت مردمی دانست، امری که میتواند ادامه کار را برای ایشان دشوار کند.
🔸البته آقای پزشکیان یک مزیت مهم دارد و آن رقیب نجیب اوست که اهل کنایه زدن نیست و خود ایشان به زودی خواهید فهمید همین رقیب بیشتر از رفقایش به کارش خواهد آمد.