eitaa logo
کانال همیاری پایه دوم(کشوری)
20.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
5هزار فایل
لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3154772184C934e6b7aa8 🔴لینک گروه همیاری پایه دوم
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۰ ویژگی کلاس درس مطلوب
کانال همیاری پایه دوم(کشوری): آموزش خط1 آموزش آغازین حرف الف ... 👇👇🏽 @hamyari_2
⛔️چند اشتباه تحصیلی آسیب زننده والدین به فرزندان: ➖تلاش برای جهشی خواندن دانش‌ آموز. ➖تلاش برای شناسنامه گرفتن در نیمه اول سال. ➖رقابت برای ثبت‌ نام کودک در چندین کلاس‌ فوق برنامه. ➖تلاش برای ثبت‌ نام دانش‌ آموز در مدارس خاص و کلاس‌ های تقویتی خاص. ➖تلاش برای ساختن کودکی که به جرم دانش آموز بودن، کودکی نکند. 🔺و این آغاز نابودی انگیزه یادگیری در فرزندان شماست.🔺
✅ دانش آموز كلماتي را كه داراي نشانه ي ( خا) يا ( خوا استثناء ) هستند را اشتباه مي نويسد. علت: ✅1 - ضعف در حافظه ديداري ✅ 2 - عدم وجود وقت و تمركز كافي ✅3- مشكل آموزشي پيشنهاد روشي جهت درمان و رفع مشكل: كودك بايستي بياموزدكه برخي كلمات مانند :خواهر– خواب – خواستن – خواندن، خواندن و نوشتن يكساني ندارند و بياموزد بايستي اين كلمات استثناء را به خاطر بسپارد و هر گاه اين كلمات را شنيد با املاي صحيح بنويسد. براي اين منظور نخست بايستي خواندن اين نوع كلمات را با كودك تمرين نمود و سپس از او خواسته شود كه اين كلمات را به خاطر بسپارند تا بتوانند به طور صحيح بنويسند. گاهي كودك به دليل ضعف در حافظه ي ديداري و كمبود دقت و توجه قادر به خاطر سپاري اين كلمات نيست كه مربي يا والدين با انجام تمرينات مناسب مي توانند مشكل وي در اين زمينه را برطرف نمايند. 1- استفاده از كارت هاي ديداري كلمات 10× 7 كلماتي را كه داراي نشانه ي ( خوا ) هستند را روي كارت بنويسد (خوا به رنگ قرمز نوشته شود ) با توجه به حافظه ي ديداري كودك ، تعداد كارت ها را مشخص كرده به كودك تك تك نشان دهيد. از او بخواهيد كلمات روي كارت ها را بخواند و كارت ها را پنهان كنيد و از او بخواهيد به ترتيب كلمات خوانده شده را نام ببرد و در دفتر كار خود بنويسد. مثال: خاله – خواهش – خوابيد – خانه – خواهر سپس همين كلمات را با جاي خالي در نشانه ي ( خا يا خوا ) دارد و از كودك بخواهيد بدون نگاه به متن خوانده شده جاي خالي را با نشانه ي مناسب كامل كند. ..... هر .... بيد .... نه ..... نه سپس نوشته ي خود را با متن اوليه مقايسه نموده و اشكالات احتمالي خود را رفع كنيد. 2- ليست كلمات هم خانواده ي ( خواب- خواستن – خواندن ) و صرف افعال مربوط به آن ها مي تواند در تشخيص كلماتي كه با (خوا ) استثنا هستند كليد مؤثري باشد. خواب ⇦ خوابيدم – خوابيدي – خوابيد – خوابيدم – خوابيديد – خوابيدند- تخت خواب – مي خوابم و ........... خواستن⇦ خواهم - خواهي – خواهد – خواهيم – خواهيد - خواهند-خواهش – مي خواهم و ................ خواندن⇦ مي خواندم و............. 3- چند كلمه كه با ( خوا ) استثنا نوشته مي شوند درشت بنويسيد ، (خوا) را با رنگ قرمز مشخص كنيد ، روي يك جعبه ي مكعبي ( جعبه ي دارو يا ...) بچسبانيد و از كودك بخواهيد آ ن را مانند تاس بياندازد و سپس كلمه را بخواند و براي هر كلمه امتياز خاصي در نظر بگيريد . از طريق بازي دقت و حافظه ي ديداري كودك امكان ياد سپاري بهتري را خواهد داشت.
9⃣نكته مهم برای پرورش و تربیت فرزند : ▪️همیشه به كودك خود سلام كنید و به او احترام بگذارید. ▪️زمانی با كودك سخن بگویید و یا بازی كنید كه او مشتاق باشد. ▪️در تربیت كودك خود از زورگویی پرهیز كنید و مفاهیم زندگی را با زبان كودك و با عمل خود آموزش دهید. ▪️با كودك رفتار محبت آمیز داشته باشید. ▪️برای آموختن زندگی به كودك عجله نكنید و اجازه بدهید او از كودكی خود لذت ببرد. ▪️ناكامی كودك را محترم بشمارید و او را از شكست نترسانید. ▪️كودك را برای خودش و بر اساس توانایی هایش پرورش دهید و نه برای اینكه تصویری از آرزوهای شما باشند. ▪️با صبر و سكوت با كودك خود ارتباط برقرار كنید. ▪️به سخنان و نواهای كودك گوش دهید و هرگز سعی در خاموش كردن كودك نكنید. @hamyari_2
💥 بهترین راه برای آموزش صبر و شکیبایی به کودکان دلبندتان👭 🍃 برای آموزش مهارت صبر به کودکانتان در وهله اول خواسته های کودک خود را به تعویق بیندازید تا انتظار را درک کند. 🍃 همچنین برایش یک ساعت شنی تهیه کنید و بخاطر صبوری اش تشویقش کنید. 🍃 یکی از 10 مهارتی که باید به کودکمان بیاموزیم صبر و شکیبایی است ، مهارتی که هر انسانی باید داشته باشد و والدین باید در آموزش آن به فرزندشان تلاش کنند.
💞 1. با گام کوچک شروع کنید: 🌱 صبر در واقع یک مهارت است، بنابراین درست مثل هر مهارت دیگری نیاز به تمرین دارد. 🌱 کودکان صبور به دنیا نمی آیند، اما با گذشت زمان،آن را یاد می گیرند. 🌱 خواسته های کودک خود را به تعویق بیاندازید تا مهارت انتظار کشیدن را در او تقویت کنید و به کودک بفهمانید صبوری او با پاداش روبه رو خواهد شد. 🌱 بی قراری از ناامنی و عدم اطمینان می آید. ما بی قراری میکنیم چون یک چیز را همین الان می خواهیم باور نداریم که با صبوری آن را بدست خواهیم آورد، کودکان هم همین حس را دارند. 🌱 هنگامی که بچه ها به توجه نیاز دارند، به آنها بگویید که الان مشغول هستید، اما بعد از پایان کار به او توجه خواهید کرد پس⏰ زمان مشخصی را ارائه دهید.
💞 ۲. یک تایمر ⏳را تنظیم کنید: 🌱 مفهوم اندازه گیری زمان برای بچه ها جدید است، به ویژه اگر آنها جوان باشند ؛درک 5 دقیقه یا 45 دقیقه برای آنها دشوار است. 🌱 به بچه ها نمونه های بصری بدهید تا آنها را در درک زمان راهنمایی کنید. اگر بچه ها زمان را از طریق ساعت شنی ⏳ببینند، ارتباط بسیار بصری با زمان ایجاد می کنند. البته، تایمر های دیجیتال هم مفید است. ❌❌ هنگام زمان بازی کودک ناگهان نگویید" آماده شو باید برویم" ، محیط را پراسترس میکنید ؛ کودکان نمی توانند احساسات خود را با زمان وفق دهند همین موضوع باعث بی قراری می شود.
💞 ۳. صبوری را تشویق کنید: 🌱 از آنجا که صبر و شکیبایی یک مهارت است، ما باید به طور مداوم آن را تقویت و اذعان کنیم . 🌱 تقویت مثبت یکی از قوی ترین انگیزه ها برای کودکان و بزرگسالان است. 🌱 هنگامی که بچه ها حتی برای مدت کوتاه صبوری می کنند، آنها را تشویق کنید شما لازم نیست که آنها را با «جایزه» (مانند یک اسباب بازی) پاداش دهید. 🌱 فقط به آنها بیاموزید هر کس صبوری کند پاداش می گیرد. 🌱 تقویت کلامی برای بچه ها عظیم است بگذارید آنها بدانند که متوجه صبر آنها شده اید، نشان دهید که با استقامت و استعداد آنها تحت تاثیر قرار می گیرید.
💞 ۴. بی قراری را نیز تشویق کنید: 🌱 اغلب هنگامی که مشغول کارهای روزمره زندگی هستیم کودکان خود را فراموش میکنیم ، رفتارهای پرخاشگرانه نشانه ای از احساس نادیده گرفتن است. 🌱 اگر فرزند شما با صبوری می جنگد، نشان دهنده آن است که رسیدن به مهارت صبوری کار دشواری است پس کاملا طبیعی است که با طولانی شدن زمان برای رسیدن به خواسته خود عصبی و بی قرار شویم. 🌱 بزرگسالان همیشه این احساس را دارند بنابراین وقتی بچه های شما می گویند "من نمی توانم صبر کنم! کار سختی است" به آنها بگویید که حرفشان را شنیده و درک میکنید. 🌱 توضیح دهید که انتظار بخش بزرگی از رشد است و صبوری گاهی لازم است.
💞 ۵. صبوری را به بازی تبدیل کنید : 🌱 بازی سرگرم کننده ترین روش است. بنابراین، باعث کاهش استرس و تحریک صبر و شکیبایی می شود . 🌱 زمانی که انتظار یک سرگرمی "چالشی" می شود، زمان به سرعت می گذرد. بچه ها یاد می گیرند خودشان را منحرف کنند و وقتی که انتظار تمام می شود، بیش از حد احساس آرامش می کنند.
💞 ۶. لذت بردن از فعالیت های آرام: 🌱 در دنیای امروز، بسیاری از فعالیت ها در مورد سرعت هستند ،بازی های ویدئویی سریع، سرعت اینترنت فوری. 🌱 متأسفانه،این شرایط همه ما را بسیار بی تاب می کند. 🌱 با انجام فعالیت هایی که کمی کندتر هستند، با سرعت سریع مقابله کنید مثل بازی های قدیمی تخته ای، که بسیار طولانی تر از بازی های ویدئویی است.
💞 ۷. توقف و بو کشیدن گل ها: 🌱 بچه ها به خاطر درک ذهنی در لحظه با تشویق فعالیت های حسی و مشاهدات، یاد می گیرند. 🌱 هنگامی که بچه ها با انتظار کشیدن احساس ناامیدی می کنند، آنها را تشویق کنید تا به اطراف نگاه کنند. 🌱 آنها چه می بینند؟ آنها چه می شنوند؟ 🌱 هنگامی از زمان برای نگاه کردن به دنیای جهان استفاده می کنیم، منطقی تر میشویم. 🌱 فعالیت های حسی مانند بازی کردن با ماسه ها فعالیت های آهسته ای هستند ، بچه ها را تشویق کنید تا در مورد احساسشان فکر کنند.
🌷نکات مهم در تدریس موفق🌷 🌀زمان هرجلسه تدریس را طوری تنظیم کنید که با زیادی یا کمی وقت مواجه نشوید. 🌀پیش از تدریس، شناختی از سطح معلومات دانش آموزان به دست آورید( ارزشیابی آغازین) 🌀برای موضوعات درسی، با معلومات و تسلط کامل در کلاس درس حاضر شوید. 🌀ذوق و سلیقه دانش آموزان را شناسایی کنید و بین دانش آموزان رقابت سالم و مثبت ایجاد کنید. 🌀سعی کنید دانش آموزان در ارتباط با درس، فعالیت های علمی داشته باشند. 🌀در تدریس از وسایل و امکانات آموزشی موجود حداکثر بهره را ببرید. 🌀دقت نمایید تمرین ها و تکالیف در حد توان همه دانش آموزان باشد( توجه به تفاوت های فردی) @hamyari_2
درمان اختلال نافرمانی مقابله ای یا لجبازی در کودک در درجه اول مستلزم مداخلات مبتنی بر خانواده است و درمان روانپزشکی ( در صورت وجود علایم بیش‌فعالی و ....) ✍آموزش والدین ✍درمان فردی و خانوادگی ✍آموزش حل مسئله شناختی ✍آموزش مهارت های اجتماعی و......از دیگر راهبرد های درمانی می باشد . ✅✅✅ در مورد نحوه ی برخورد با دانش آموز لجباز این نکته را باید در نظر داشته باشید که فرد لجباز کاملاً غیر منعطف است؛ پس این شما هستید که باید انعطاف زیادی از خود به خرج دهید تا بتوانید مشکل را حل کنید. در مرحله نخست باید از هر گونه قضاوت دوری کنید و رفتار غلط او را به رویش نیاورید و از سرزنش کردن خودداری کنید، چرا که باعث تشدید لجبازی او شده و حالت تدافعی به خود می گیرد کودکان لجباز در درون احساس بی ارزشی میکنند ،لذا در این حالت برقراری ارتباط مجدد با دانش آموز لجباز کاری دشواری است سعی کنید در ارتباط کلامی با فرد لجباز حس مهم بودن و با ارزش بودن به او تلقین شود،خصلت های مثبت و توانایی های او را یادآور شوید تا از این طریق عزت نفس و اعتماد به نفس او را افزایش دهید. او را متقاعد کنید که از لجبازی برای جلب توجه و رسیدن به مقاصد خود استفاده نکند. باید دانش آموز را متوجه سازید که اگر از سمت دیگران درک نمی شود یا از دیگران ناراحت می شود نباید با رفتاری از روی لجبازی هیجانات منفی خود را تخلیه کند بلکه باید با گفت و گو مشکل خود را حل و فصل کند. @hamyari_2
چگونه با دانش آموز لجباز برخورد کنیم؟ 🌱 بخشی از شخصیت هر فرد در خانواده، جامعه و بخشی دیگر در مدرسه و دانشگاه شکل می گیرد. 🌱 از آن جایی که مدرسه به عنوان محیط پرورشی و تربیتی دوم دانش آموزان در نظر گرفته می شود و نیز معلمان نقش اساسی در تربیت دانش آموزان دارند، بهتر است معلمان عزیز درباره ی لجبازی و مسائل پیرامون آن از جمله چگونگی برخورد با دانش آموز لجباز مطالبی را بدانند. ❣علل لجبازی در دانش آموزان چیست؟ 🍃 جلب توجه: یکی از مهم ترین دلایل لجبازی که بیشتر در کودکان و نوجوانان دیده می شود، جلب توجه است. کودکان و نوجوانان برای جلب توجه اطرافیان ایده ها و نظریات متفاوت و بعضا غلط می دهند و بر درستی آن ها پافشاری می کنند تا در کانون توجه قرار گیرند. 🍃 دفاع از هویت:  یکی دیگر از دلایل بروز لجبازی در دانش آموز، دفاع از هویت است. دانش آموزان به خصوص در سنین نوجوانی دچار اختلال هویت می شوند و به اشتباه فکر می کنند که اگر بر نظر یا ذهنیت خود اصرار نکنند و بگذارند صحبت طرف مقابل به کرسی بنشیند، هویت آن ها بی ارزش خواهد شد؛ پس به طور اغراق شده ای بر درستی نظر خود اصرار می ورزند. 🍃 به دست آوردن خواسته ها : به دست آوردن خواسته ها و نیازها علت دیگر بروز این رفتار، در دانش آموزان لجباز است. فرد لجباز تنها راه رسیدن به نیاز هایش را در لجبازی و قهر کردن می بیند. در نحوه ی برخورد با دانش آموز لجباز باید او را متوجه ساخت که با لجاجت نمی تواند به خواسته هایش برسد بلکه باید نیاز و خواسته ی خود را به صورت درستی بیان و در صورت برآورده نشدن آن، لجبازی راهی برای رسیدن به آن خواسته نیست. 🍃 حس درک نشدن: حس درک نشدن هیجانات و عواطف از سوی دیگران، دانش آموز را می تواند به سمت لجبازی سوق دهد. در واقع شما در ظاهر دانش آموزی را می بینید که فقط در حال لجبازی و ناسازگاری با شماست اما نمی دانید واقعا در درون او چه می گذرد. 🍃 تلافی احساسات گذشته : یکی از دیگر علل لجبازی در دانش آموزان، تلافی احساسات گذشته ی آن هاست. برای مثال در گذشته معلم سهواً او را ناراحت کرده یا ناخواسته به او بی توجهی کرده است، پس دانش آموز لجبازی را راهی برای جبران احساسات گذشته ی خود، می داند. 🍀 نحوه ی برخورد با دانش آموز لجباز چگونه است؟ 🍃 قبل از هر گونه برخورد با دانش آموز باید دلیل لجبازی او ریشه یابی شود. 🍃 دانستن علت لجبازی دانش آموز کمک فراوانی به شما خواهد کردتا عملکرد و برخورد موثری با دانش آموز داشته باشید. بهتر است ، با برخوردی درست و دوستانه از او دلیل رفتارش را بپرسید . 🍃 فرد لجباز کاملاً غیر منعطف است؛ پس این شما هستید که باید انعطاف زیادی از خود به خرج دهید تا بتوانید مشکل را حل کنید. 🍃 حس مهم بودن و با ارزش بودن را به دانش آموز تلقین کنید. 🍃خصلت های مثبت و توانایی های او را یادآور شوید تا از این طریق عزت نفس و او را افزایش دهید. ⛔️⛔️هرگز با عصبانیت و خشونت با دانش آموز لجباز صحبت نکنید . ⛔️⛔️هرگز بر روی رفتار و روش درست اصرار و پافشاری نکنید، چرا که این رفتار باعث لجبازی بیشتر در دانش آموز خواهد شد. @hamyari_2
❌👇🏼 👇 ☑️خبرهای جدید و موثق از اضافه کاری و واریز حقوق ☑️آخرین خبرهای استخدام ☑️تازه های بیمه و حسابداری آخرین خبرها را در لینک زیر بخوانید: 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1174405123C85918d0daf
حقایقی درباره دو نیمکره مغز کودک
✅ مغز انسان را می‌توان مهم‌ترین عضو بدن دانست. زیرا تمام فعالیت‌هایی که انجام می‌دهیم را مغز فرمان می‌دهد. در سنین کودکی که مغز انسان در حال رشد است، راحت‌تر می‌توان به تقویت و بهبود کارایی آن پرداخت. 🔅 با تقویت نیمکره مغز کودک ، فرزندتان در انجام تمام فعالیت‌ها و مهارت‌های خود عملکرد بهتری خواهد داشت. همانطور که می‌دانید مغز انسان از دو قسمت اساسی و مهم تشکیل شده است. این دو قسمت که نیمکره چپ و راست مغز نام دارند، وظایف مختلفی را بر عهده خود دارند. برای اشنایی بیشتر با وظایف نیمکره چپ و راست مغز با من همراه باشید☺️
🎖وظایف نیمکره چپ مغز نیمکره چپ مغز در واقع سمت راست بدن را کنترل می‌کند. این نیمکره بیشتر بر مباحث منطقی و نظری احاطه دارد. از ویژگی‌های این نیمکره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 🧶 باعث می‌شود تا به مسائل از دید بالاتری نگاه کنید و موقعیت‌ها را بهتر درک کنید. 🧶 حرکاتی که به عضلات بزرگ ارتباط دارند، مثل عضلات پا را کنترل می‌کنند. 🧶 به حفظ تعادل کمک می‌کند. 🧶 بو، طعم و صدا را احساس می‌کند. 🧶 عملکردهای فکری و منطقی از این نیمکره نشات می‌گیرد. 🧶 مسئولیت عملکردهای غیرارادی نیز به این نیمکره مربوط است. 🧶 با تقویت آن، توجه به جزئیات در فرد تقویت می‌شود. 🧶 ذهن طراحی و خلاقانه نیز در این نیمکره جای دارد.
🪸 اگر نیمکره چپ مغز تقویت شود شما در مهارت‌ها و دروس زیر عملکرد بهتری خواهید داشت: . مهارت‌های کلامی . قدرت تحلیل . خواندن . نوشتن . محاسبات ریاضی . رعایت ترتیب و شمارش . منطق
🎖وظایف نیمکره راست مغز نیمکره راست مغز، درست برخلاف نیمکره چپ، وظیفه کنترل سمت چپ بدن را دارد. نیمکره راست بیشتر بر مباحث هنری و تحلیلی احاطه دارد. برخی از ویژگی‌های این نیمکره در زیر آمده است: ✅ خلاقیت بیشتری در فرد ایجاد می‌کند. 🌸هوش موسیقیایی 🌸هنر ✅در تجسم و تصور اجسام به خوبی عمل می‌کند. ✅ به کلیات بیشتر دقت دارد. ✅ریتم را به خوبی درک می‌کند. ✅عملکردهای احساسی و منطقی از این نیمکره سرچشمه می‌گیرند. ✅ در خیال پردازی هم بسیار موثر می‌کند.
اگر نیمکره راست مغز تقویت شود شما در مهارت‌ها و دروس زیر عملکرد بهتری خواهید و 🌀 هنر 🌀 طراحی 🌀 توجه 🌀 پردازش اشکال 🌀 موسیقی 🌀 تجسم و پردازش اشکال 🌀 بروز احساسات 🌀 خلاقیت
نیمکره‌های مغز که تقویت شوند، فواید زیادی برای کودکان شما خواهد داشت. با بهبود عملکرد دو نیمکره مغز و افزایش هماهنگی بین آن‌ها، بازدهی و عملکرد کلی فرزند شما بهتر خواهد شد و در نهایت هوش و خلاقیتش افزایش خواهد یافت.
غیر از این موارد، تقویت دو نیمکره مغز به بهبود کلی عملکرد مغز هم منتهی می‌شود. البته برای تقویت کلی مغز هم می‌توانید بازی‌های متفاوتی انجام دهید که در مقاله «بازی‌های مناسب برای تقویت مغز» تعدادی بازی به شما معرفی کردیم. همچنین به کمک‌ این چیستان و معماهای جذاب کودکانه نیز می‌توانید باعث به چالش کشیدن مغز کودک و در نتیجه تقویت آن باشید.
برای درک اهمیت تقویت دو نیمکره مغز کودک، تصور کنید که یک فرد راست‌دست در حال تلاش برای نوشتن با دست‌ چپ خود است. از آنجا که دست‌ِچپ او معمولا برای نوشتن استفاده نمی‌شود، برای فرد بسیار مشکل است که قادر به نوشتن درست با دست چپ باشد. در حالی که اگر قلم را به دست راستش بدهیم، حتی قادر به کشیدن نقاشی خواهد بود. این موضوع به دلیل مهارت بیشتر در نیمکره چپ بدن این فرد است.
چگونه نیمکره های چپ و راست مغز کودکان را تمرین دهیم؟ فعالیت‌های مغزورزی وجود دارند که به تقویت نیمکره چپ و راست برای کودکان منجر می‌شوند. شما می‌توانید این فعالیت‌ها را در زندگی روزمره کودکان خود به منظور بهبود مهارت‌های شناختی آن‌ها، بهبود در روند یادگیری آن‌ها و افزایش فعالیت‌های مغزی آن‌ها، اجرا کنید.
چرا تقویت نیمکره مغز کودک مهم است؟ زیرا با بهبود عملکرد دو نیمکره مغز و افزایش هماهنگی بین آن‌ها؛ بازدهی، عملکرد کلی کودک و در نهایت هوش و خلاقیتش افزایش خواهد یافت.
چگونه هماهنگی نیمکره مغز کودک را تقویت کنیم؟ با انجام یک کار ساده (مانند خط کشیدن رو کاغذ)، همزمان با هر دو دست چپ و راست.
دو نکته ی مدادی: برای کودکان مداد پاکن دار نخرید! فتالاتس‌ها موادسمی و خطرناکی هستند که در پاک کن مدادها وجود دارد و در صورت ترکیب با بزاق دهان باعث مشکلات زیادی مثل سرطان وعقیم شدن کودک میشود! کودکان ته مداد را گاز میگیرند و ممکن است پاکن را قورت بدهند در تکمیل این حرف باید بگویم دفع یک تکه کوچک از پاک کن معمولا 5 تا 10 روز طول می‌کشد! یعنی حدود 10روز بعد از قورت دادن پاک کن بدن موفق به دفع آن میشود!!! در بعضی مدادها به خصوص مدادهای رنگی و مدادهای شمعی که کودکان با آن نقاشی می‌کنند، در رنگ‌های سبز و قرمز آنها معمولا از فلزات سنگین مانند سرب یا کادمیوم استفاده میشود. این مواد در طولانی‌مدت از راه پوست دست بچه‌ها جذب میشوند و مسمومیت ایجاد میکنند. حتی برخی از آبرنگ‌ها اگر طولانی مدت در دست بچه‌ها باشند این مسمومیت را ایجاد میکنند! تاکید کنید بعد از استفاده دستهایشان را بشورند! @hamyari_2