پیشبینی امام موسی کاظم (ع) درباره قم
🔻امام كاظم عليهالسلام:
رَجُلٌ مِن أهلِ قُم يَدعُو النّاسَ إلَي الحَقِّ
يَجتَمِعُ مَعَهُ قَومٌ كَزُبَرِ الحَديِدِ
❇️ مردي از قم مردم را به حق فرامیخواند و گروهي استوار چون پارههای آهن پيرامون او گرد ميآيند.
📚 بحارالأنوار، ج ۶۰، ص ۲۱۶
💠 @hamzehmohammadi_ir
قرآن حضور در صحنه را یک تکلیف میداند
و معتقد است مؤمنان در هر صحنهای که
حضورشان تأثیرآفرین است حاضر میشوند؛
«إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَإِذَا کَانُوا مَعَهُ عَلَیٰ أَمْرٍ جَامِعٍ لَمْ یَذْهَبُوا حَتَّیٰ یَسْتَأْذِنُوهُ ۚ إِنَّ الَّذِینَ یَسْتَأْذِنُونَکَ أُولَٰئِکَ الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ۚ ...»
مؤمنین در همه عرصههایی که قرآن اسم آن را امر جامع میگذارد باید حضور پیدا کنند، چون آن حضور مؤثر است و بدون تردید راهپیمایی ۲۲ بهمن از مصادیق این امر
جامع است.
💠 @hamzehmohammadi_ir
#گزارش_تصویری
مراسم راهپیمایی
۲۲ بهمن شهر واوان
💠 @hamzehmohammadi_ir
حضور حجت الاسلام محمدی
دبیر جبهه فرهنگی جنوبغرب استان تهران
در مناطق زلزله زده خوی و بازدید از
محل اسکان و کمپها
🗓 ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۱
💠 @hamzehmohammadi_ir
حضور امام جمعه محترم شهر خوی
در مقر ستاد جبهه فرهنگی جنوبغرب تهران
در حسینیهای در روستای گوهران شهر خوی
🗓 ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۱
💠 @hamzehmohammadi_ir
بازدید حجت الاسلام محمدی
از حوزه علمیه امام خمینی شهر خوی
و دیدار با طلبه های جهادی
و حجت الاسلام اکبری
و حجت الاسلام فرش باف
مدیر سطح ۱ و ۲ حوزه علمیه
و مدیر حوزه سفیران هدایت
📌و خداقوت به طلبههایی که از ابتدای زلزله
در کنار مردم بودند و به کمک رسانی به مردم پرداختند و همچنین رساندن برخی اقلام
جهت توزیع در میان مردم
💠 @hamzehmohammadi_ir
12_Arzi_Roze_Imam_Kazem_(rasekhoon.net).mp3
2.52M
حاج منصور ارضی
روضه حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
@hamzehmohammadi_ir
تشویق #امام_کاظم علیه السلام به فرزندآوری
▪️بکر بن صالح میگوید به امام کاظم علیه السلام نوشتم: من پنج سال است که از بچه دار شدن، خودداری کردهام و این، بدان دلیل است که همسرم آن را نمیپسندد و میگوید: به خاطر کمیِ مال تربیت آنان برای من سخت است. نظر شما چیست؟
امام علیه السلام در پاسخ من نوشت: " فرزند طلب کن؛ زیرا #خداوند_روزی آنان را میدهد.
(الکافی/ ج۶/ص ۳/ ح ۷)
#شهادت_امام_موسی_کاظم علیه السلام تسلیت باد
🚩 خلاصه مطلب| شب و روز مبعث ؛ قله ماه رجب و از شبهای قدر
▫️شب ۲۷ رجب از لیالی قدر است.
▫️نکته بسیار جالب و عجیب درباره شب و روز مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، آنست که این شب و روز تعلق ویژه به امیرالمومنین علی(ع) دارد.
▫️عجیبتر آنکه اهل معنا مانند مرحوم میرزا جوادآقا ملکی تبریزی در المراقبات و جناب سید در اقبال الاعمال و شیخ عباس در مفاتیح میفرمایند که توصیه شده در این شب به حرم حضرت امیر(ع) مشرف شوید و شفای بیماران خود را از مولا بگیرید.
▫️شب مبعث؛ شب تجلی اعظم!
با تأمل در ادعیه وارده در شب مبعث، میتوان به گوشهای از عظمت این شب پی برد.
▫️ جناب شیخ عباس قمی در مفاتیح ذیل اعمال این شب این دعا را آورده که:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالتَّجَلِّي الْأَعْظَمِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ وَ الْمُرْسَلِ الْمُكَرَّمِ...»
ملاحظه میکنید که صحبت از «تجلی اعظم» است؛ که خدایا من تو را به تجلی اعظم این شب قسم میدهم. اما این معنا صرفا اشارهوار و در هالهای از ابهام در دعا ذکر شده.
▫️برای فهم معنای تجلی اعظم به فراز دیگری از دعا مراجعه میکنیم که میفرماید:
«اللَّهُمَّ وَ هَذَا رَجَبٌ الْمُكَرَّمُ الَّذِي أَكْرَمْتَنَا بِهِ أَوَّلُ أَشْهُرِ الْحُرُمِ أَكْرَمْتَنَا بِهِ مِنْ بَيْنِ الْأُمَمِ فَلَكَ الْحَمْدُ يَا ذَا الْجُودِ وَ الْكَرَمِ فَأَسْأَلُكَ بِهِ وَ بِاسْمِكَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَجَلِّ الْأَكْرَمِ...»
▫️ گفتیم که رجب ماه حضرت امیر(ع) از یک سو و ماه خداوند از سوی دیگر است. هم در براهین عقلی اثبات شده و هم در روایات اهل بیت(ع) آمده که جلوه انسیِ حقیقت توحید، کلمه ولایت است و کسی که میخواهد به توحید وارد شود، باید مراتب ولایت را طی کند.
▫️به تعبیر مرحوم استاد سعادتپرور(ره)، اینکه لفظ «اعظم» در دعا سه بار تکرار شده، تبیین معنای تجلی اعظم است و این شب، عرصه تجلی تام و تما پروردگار است.
▫️آن تجلی که باید در شب قدر برای ما اتفاق بیفتد، در این شب برای رسول اکرم(ص) و ائمه هدی(ع) و اولیای الهی اتفاق افتاد که همانا ظهور اسم اعظم است.
▫️ کسی جز صاحب ولایت، لیاقت درک آن اسم را به طور تام ندارد؛ چرا که در فراز بعد میفرماید: «الَّذِي خَلَقْتَهُ فَاسْتَقَرَّ فِي ظِلِّكَ فَلا يَخْرُجُ مِنْكَ إِلَى غَيْرِكَ...» یعنی جایگاه اسم اعظم در ظل عرش است و مراتب مادون تحمل پذیرش آن را ندارد.
▫️ اگر ما تحمل و ظرفیت درک این اسم اعظم را نداریم، بیایید لااقل به گونهای عمل کنیم که همچون آن پیرزن خود را در صف خریداران یوسف(ع) جا بزنیم...
🔻توصیههای عملی برای شب و روز مبعث
از استاد فیاضبخش:
1️⃣ اگر میتوانید روز مبعث را روزه بگیرید. در روایات است که روزه آن معادل هفتاد سال است و مبعث یکی از ۴ روز ممتاز سال برای روزه است.
2️⃣ شب مبعث را بسیار غنیمت بشمارید که این شب، مقدمه شب قدر بعدی یعنی شب نیمه شعبان است. برای درک آن شب، باید از شب مبعث شروع کرد.
3️⃣ این شب، هنگام تضرع به درگاه اهل بیت(ع) است و چه بهتر که با تحفهای به پیشگاه ائمه(ع) برسیم. لذا بنده توصیه میکنم که با هدیهای از جانب حضرت صدیقه طاهره(س) به محضر حضرت امیرالمومنین(ع) توسل کنیم:
به این صورت که ۴ رکعت نماز حضرت امیرالمومنین(ع) را که ایشان علاقه خاصی به این نماز دارند به نیابت از حضرت صدیقه طاهره به جای ۴ رکعت از نماز شبمان بخوانیم و به جناب حضرت امیر(ع) و یا حضرت رسول(ص) و یا هر دوی این بزرگواران هدیه کنیم و عرضه بداریم که اگر من قابلیت و ظرف این هدیه را دارم، شما به بنده عنایتی بفرمایید.
اين نماز چهار ركعت است: در هر ركعت يك بار سوره «حمد» و پنجاه بار «قل هو اللّه احد» و بعد از نماز تسبیحات خاص ایشان را که در مفاتیح است ذکر کنید.
4️⃣ این شب، شب شفای از بیماریهاست و مرحوم شیخ عباس در مفاتیج روایات عجیبی از عنایات امیرالمؤمنین(ع) ذکر نموده. لذا تعجب نکنید اگر حضرت در این شب عنایت ویژهای نیز بر ما بکنند.
بیایید ما هم به سنت حضرات ائمه(ع) گله عاشقانه به درگاه حضرت امیر(ع) داشته باشیم که شما در این شب، بیماران بسیاری را شفا میدهید، پس عنایت بفرمایید و قلب بیمار ما را نیز شفا دهید.
5️⃣ در این شبها دعا برای یکدیگر را فراموش نکنید که دعا در حق دیگران، ابتداءا در حق خود داعی اجابت میگردد و در سیره حضرت صدیقه طاهره(ع) است که از شب تا صبح فقط برای دیگران دعا میفرمودند.
@hamzehmohammadi_ir
33.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطعه_تصویری
گزارش حجت الاسلام محمدی
دبیر جبهه فرهنگی جنوبغرب استان تهران
از ستاد مردمی در مناطق زلزله زده خوی
🗓 ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۱
💠 @hamzehmohammadi_ir
📌 یادواره شهدای واوان و ششمین
سالگرد تدفین شهید هرمز شریفیان
▫️حجت الاسلام پناهیان
▪️حاج حسین خلجی
▫️کربلایی علی پورکاوه
▪️کربلایی محمد فکوری
چهارشنبه ۳ اسفند | همراه با اذان مغرب
واوان، مسجد جامع خاتم الانبیاء
💠 @hamzehmohammadi_ir
آگاه باش که شعبان ماه بسیار شریفى است، وبه سید انبیاء صلى الله علیه و آله انتساب دارد، و آن حضرت همه این ماه را روزه مىگرفت، و روزه آن را به ماه رمضان وصل مىکرد، و مىفرمود: شعبان ماه من است، هرکه یک روز از این ماه را روزه بدارد، بهشت بر او واجب مىشود. از امام صادق علیه السّلام روایت شده: چون ماه شعبان مىرسید حضرت زین العابدین علیه السّلام اصحاب خود را جمع مىکرد و مىفرمود: اى اصحاب من، مىدانید این چه ماهى است؟ این ماه شعبان است، و حضرت رسول صلى الله علیه و آله مىفرمود شعبان ماه من است، پس در این ماه براى جلب محبّت پیامبر خود، و براى تقرّب به سوى پروردگار خویش، روزه بدارید، به خدایى که جان على بن الحسین علیهما السّلام به دست قدرت اوست، سوگند یاد مىکنم از پدرم حسین بن على علیهما السّلام شندیم که فرمود: از امیر المؤمنین علیه السّلام شندیم: هرکه شعبان را براى محبّت پیامبر، و تقرّب جستن به سوى خدا روزه دارد، خدا او را دوست بدارد، و در روز قیامت به کرامتش نزدیک و بهشت را بر او واجب گرداند. شیخ از صفوان جمّال روایت کرده است که امام صادق علیه السّلام به من فرمود: کسانى را که پیرامون تو هستند، به روزه شعبان وادار کن. گفتم: فدایت شوم، مگر در فضیلت آن چیزى مىبینى؟ فرمود: آرى رسول خدا صلى الله علیه و آله هرگاه هلال شعبان را مىدید، به منادى دستور مىداد تا در مدینه ندا کنند: اى اهل مدینه، من از جانب رسول خدا صلى الله علیه و آله به سوى شما ارسال شدهام، آن حضرت مىفرماید: آگاه باشید، به درستى که شعبان ماه من است، خدا رحمت کند کسى را، که مرا در ماه من یارى کند، یعنى روزه بدارد آن را، سپس امام صادق علیه السّلام چنین گفت: امیر المؤمنین علیه السّلام مىفرمود: از هنگامىکه شنیدم منادى رسول خدا صلى الله علیه و آله در شعبان ندا داد، روزه شعبان از من فوت نشد و تا زمانىکه زنده هستم به خواست خدا از من فوت نخواهد شد. پس مىفرمود: روزه دو ماه شعبان و رمضان مایه توبه و آمرزش خداست. اسماعیل بن عبد الخالق روایت کرده: نزد امام صادق علیه السّلام بودم، ذکر روزه شعبان به میان آمد، حضرت فرمود: فضیلت روزه شعبان چنین و چنان است، تا جایىکه انسان مرتکب قتل حرام مىشود، پس چنانچه شعبان را روزه بدارد این روزه به او سود مىرساند، و به خواست خدا آمرزیده مىشود! آگاه باش اعمال این ماه شریف بر دو بخش است: اعمال مشترک و اعمال خاص.
@hamzehmohammadi_ir