♨️ترور ترامپ؛ واقعی یا نمایشی بی نقص؟! (قسمت اول)
🔸ترور نافرجام ترامپ در پنسیلوانیا خبری بود که بلافاصله به تیتر اول رسانه های جهان تبدیل شد. به اذعان کارشناسان حوزه سیاست و رسانه این ترور در بهترین زمان و مکان ممکن برای ترامپ اتفاق افتاد. از لحاظ زمانی یک روز قبل از معرفی نماینده حزب جمهوری خواه در انتخابات 2024 و از لحاظ مکانی هم این حادثه در ایالتی اتفاق افتاد که از مهمترین ایالت های آمریکا در تعیین نامزد پیروز در انتخابات است. نظیر انتخابات 2020 که بایدن توانست با پیروزی در پنسیلوانیا و کسب آرای الکترال آن در نهایت برنده انتخابات شود.
🔹بدون تردید، این ترور ناموفق دستاویز خوبی برای ترامپ در انتخابات نوامبر خواهد بود. از این رو، درصد قابل توجهی از آمریکایی ها نسبت به واقعی بودن آن دچار تردید هستند. نگاهی به برخی کانال های پربازدید در شبکه های اجتماعی نشان می دهد افراد زیادی این ترور را یک سناریوی تمیز و بی نقص برای پیروزی جمهوری خواهان می دانند. یک کاربر آمریکایی در شبکه x نوشت: «همه چیز زیادی درست و خوب است و باور اینکه صحنه سازی نباشد، مشکل است». فرد دیگری هم نوشت: چطور ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد؟ در حالی که ضارب در فاصله ۱۵۰ متری از ترامپ بر بالای یکی از ساختمانهای بلند اطراف محل همایش انتخاباتی، کمین کرده بوده و پلیس هم به گزارش برخی افراد حاضر در صحنه مبنی بر حضور وی با اسلحه بر روی یک پشتبام بی توجهی کرده است. دیلی میلی نوشـت: ساعاتی پس از ترور نافرجام ترامپ، برخی نظریه پردازان توطئه مدعی شدند که این حادثه صحنه سازی و با استفاده از خون مصنوعی برای تقویت چشم اندازهای انتخاباتی بوده است. براساس این گزارش، ساعاتی پس از این حادثه، واژه «صحنه سازی» تبدیل به چهارمین واژه پرکاربرد در موتور جستجوی گوگل شده است.
ادامه دارد......
محمدصادق خرسند
#یااباعبدالله
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🌱اندکی درنگ
✍هفتاد سال پیش همه اسب داشتند
اما آدم های پولدار ماشین داشتن
الان همه ماشین دارند اما پولدارها اسب دارند
سی سال پیش هر کی شهرنشین بود پولدار بود
سی سال پیش هر کی روستانشین بود، فقیر بود
اما الان آدم های پولدار باغ و باغچه می خرند و بهش می گویند ویلا
یک زمانی بود هر کس خونه اش رو لوله کشی گاز می کرد به همه فخر می فروخت .
الان هر کی میتونه یک چای ذغالی پیدا کنه بخوره زود عکسشو رو استوری می کند .
یک زمانی بود هرکس با لباس محلی در جامعه می گشت بهش می گفتیم اُمُل
الان اجاره یک شب همان لباس محلی چند میلیون است
یک زمانی بود اگر یک پدری برای دخترش تو باغ خودش عروسی می گرفت .
می گفتن با گدایی داره دخترش رو شوهر میده
اما الان لاکچری ترین عروسی ها تو باغچه ها برگزار میشود.
دنیا به همین سرعت رنگ عوض میکنه . مواظب رنگهای دنیا باشیم .
#درنگ
#یااباعبدالله
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🌱زندگی به سبک شهدا
هر وقت از سوریه میاومد هیچ چیزی با خودش نمیآورد
می گفت: من از بازار شام هیچ چیزی نمی خرم ، بازاری که در آن #حضرت_زینب (س) را چرخانده باشن خرید ندارد ..
شهید مدافع حرم روح الله قربانی
#یااباعبدالله
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
♨️ترور ترامپ؛ واقعی یا نمایشی بی نقص؟! (قسمت آخر)
....ویدئوهایی هم در راستای اثبات ساختگی بودن صحنه ترور ترامپ در فضای مجازی منتشر شده است؛ مثل صحنه انتظار تک تیراندازان برای شلیک فرد مهاجم به سمت ترامپ و بعد کشتن وی، تصویر یک زن در پشت جایگاه ترامپ که گویا منتظر شلیک و تصویربرداری است، ادعای مصنوعی بودن خون روی گوش او و دستکاری در عکس عبور گلوله از کنار گوش وی.
به هر حال باید توجه داشت خصوصیات و روحیه ترامپ به گونه ای است که به قول ایرانی ها برای یک دستمال حاضر است قیطریه را به آتش بکشد؛ ادعای تقلب او در نتیجه انتخابات 2020 که به حمله حامیانش به ساختمان کنگره و استیضاح و محکومیت وی انجامید، نشان می دهد او به هیچ خط قرمزی پایبند نیست و برای رسیدن به اهدافش حاضر به قربانی کردن هر چیزی می باشد. به همین دلیل، حامیان نظریه توطئه واقعی بودن صحنه ترور ترامپ را زیر سوال برده و آن را یک نمایش مشمئزکننده برای کنار زدن رقیب دموکرات عنوان کرده اند.
«آری پرلیجر»، استاد علوم سیاسی دانشگاه ماساچوست که حوزه مطالعاتش خشونتهای سیاسی و ترور است، به توسل سیاستمداران به ترورهای ساختگی برای افزایش مقبولیت اشاره می کند اما معتقد است هنوز اطلاعات کافی برای اثبات اینکه حادثه روز شنبه تلاشی واقعی برای حذف ترامپ بوده یا یک صحنهسازی از سوی خود او برای پیشبرد کارزار انتخاباتیاش، وجود ندارد؛ با این حال او معتقد است در هر دو صورت گزاره مسلم «ترامپیسم» است که آمریکا را وارد یک روند نزولی سریع کرده است. بنابراین حادثه ترور ترامپ چه واقعی و چه ساختگی، جامعه سیاسی دوقطبی آمریکا را به شدت ملتهب نموده و به نظر می رسد روزهای سختی در انتظار آمریکایی ها باشد. روزهایی که با ادعای تقلب و حمله به ساختمان کنگره آغاز شده و شکاف بی سابقه ای را در جامعه این کشور رقم زده است.
✍محمدصادق خرسند
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
غزه شد دریای خون انا الیه راجعون
دیوِ صهیون و جنون ,دستش تا مرفق به خون
تیغ کین دارد به کف زنگیِ مست این روزها
تا جنایت ها کند صهیونِ پست بی حیا
تیغ هم زنگی شدو مستِ جنون ازماجرا
اشکِ آتش خون شد وجاری میان کوچه ها
اِرباًاِربا پیکر قنداقه ها درمهد خون
آخرین آغوش مادرها گشوده لاله گون
خانه ها ویرانسرا, آوارها بر روی هم
ناله ها از زیر این آوارها ناقوس غم
طفلکان درخواب با لالاییِ تیر و تفنگ
مانده برپیشانیِ بی غیرتی این داغ ننگ
ساکتان ماجرای غزه همچون کوفیان
نسل صهیون از جنایت شد یزیدِ این زمان
خیز تا از کربلا باقدس همراهی کنیم
نذر مال و نذرجان و نذرآگاهی کنیم
روزها درغزه عاشورا وخاکش کربلا
کربلا درکربلا,زین ماجرای پربلا
گرچه می خوانم برای غزه از سوزِجگر
می سرایم کربلارا گوئیا بار دگر
ازمیان نعره ی طوفانُ الأقصی بشنوم
می رسد رزمندگان, صبح نمایانِ ظفر
"ژاله" رابینی خرامان همرهِ لاله رخان
مژده ی "نَصرٌمِنَ اللَه" داده هنگام سحر
محمد رضا احمدی(ژاله)
#یااباعبدالله
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
روایتی بسیار عجیب از امام على عليه السلام نقل شده که می فرماید: «به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش از آنچه بدان اميد دارى».
همین روایت در ادامه برای اثبات ادعای خود سه مثال میزند:
1. موسى بن عمران عليه السلام رفت تا براى خانواده اش آتش بیاورد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن گفت و او به نبوت مبعوث شد.
2. ملكه سبا (بلقیس) نيز از كشور خود بيرون آمد، اما به دست سليمان عليه السلام مسلمان شد
3. جادوگران فرعون براى تقويت قدرت فرعون به میدان آمدند اما [به خدا ]ايمان آوردند و برگشتند.
به این سه مورد، چند مورد دیگر را می توان اضافه کرد. به عنوان مثال اگر ده سال پیش کسی به شما می گفت یمن، ناوهای هواپیمابر آمریکا را با موشک می زند و با پهباد تل آویو را خواهد زد او را دیوانه و خیالاتی خطاب می کردید.
اکنون یمن، ناو هواپیمابر آیزنهاور آمریکا را می زند و به شهر تل آویو حمله پهبادی می کند و تلفات می گیرد.
اگر کسی شش ماه پیش به خودِ مسعود پزشکیان می گفت که شش ماه بعد، رییس جمهور ایران می شوی به تو می خندید و دیوانه می خواند شما را. اکنون رییس جمهور ایران است.
اگر کسی دو سال پیش به شما می گفت وجدان مردم جهان، علیه اسراییل بیدار می شود و جنبش های دانشجویی در آمریکا علیه اسراییل فعال خواهد شد حتما دیوانه خطاب می شدی. اکنون صحبت از این است که اسراییل را از المپیک پاریس محروم کنند.
اگر کسی دو سال پیش به شما می گفت دادگاه لاهه، حکم جلب نتانیاهو را صادر می کند چه واکنشی نشان می دادید؟ اکنون صادر شده و یا در شرف صدور است.
اگر در اتفاقات پاییز 1401 ایران که همه از پایان کار جمهوری اسلامی خبر می دادند و اسراییل سرمست از بحران های داخلی و خارجی ایران، همه جا فعالیت می کرد، شما از بحران های وجودی اسراییل در یک سال بعد خبر می دادی چه پاسخی می شنیدی؟
خلاصه اینکه در اوج ناامیدی، خداوند متعال چنان صحنه را بر می گرداند که عقل همه انسانها مات و مبهوت می شود.
وعده های خداوند را جدی بگیرید.
#یااباعبدالله
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
مفهومشناسی مردمسالاری.mp3
45.7M
🎙بشنوید
🔺مناظره با موضوع:
«مفهومشناسی مردمسالاری»
🔺با حضور محمد قوچانی و علی مهدیان
📍شنبه، ۳۰ تیر ۱۴۰۳
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان زعفر جنی ، خرافات یا واقعیت؟
کلیپی از تعزیه زعفر جنی در فضای مجازی منتشر شده که سوالات زیادی ایجاد کرده است.
⁉️ اگه صفر تا صد ماجرای زعفرجنی و بررسی واقعی یا خرافات بودن داستانش رو میخوای این کلیپ کامل رو ببینید.
#زعفر_جنی
#جنیان
#جن
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🌱.اندکی درنگ
⁉️تاکنون به شیوه لعن
در زیارت عاشورا دقت کرده اید؟
🔥ما معمولا پلیدترین دشمن امام حسین(علیه السلام) را شمر میدانیم. در حالی که شمر ملعون فقط کسی بود که سر را از بدن جدا کرد.
مهم جریان های پشت صحنه اند!!
ترتیب لعن اینگونه است:
آل زیاد
آل مروان
بنی امیه
و نهایتا عمر سعد و شمر!
ترتیب لعن در فرازهای زیارت عاشورا به ما یاد می دهد که باید جریان باطل (مثل آمریکا)را بشناسید و صرفا به افراد حاضر در میدان دشمن(مثل داعش) نگاه نکنید..
🔴 به همین خاطر رهبر حتی در بدترین جنایات داعش میفرمایند داعش دشمن اصلی نیست،دشمن اصلی آمریکاست!
#شیطان_بزرگ
#درنگ
#یااباعبدالله
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
هدایت شده از حقیق
علیکم به مجالس کوچک باورساز!
تعریف میکنن که آیتالله حقشناس روزی ۷-۸ تا جلسه روضهٔ کوچک میرفتن و مدام میفرمودند علیکِ بمجالس ورشکسته. یعنی همین مجالس کوچک که ۲-۳ نفری نشستن و گریه میکنن و یک کسی هم روضه میخونه بعد هم میفرمودند در مجالس بزرگ احساس آدم خوب تحریک میشود اما در این مجالس باور
#لبیک_یا_حسین
#یااباعبدالله
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
🏴@haqiq_center
#پرسش_و_پاسخ
✳️ چرا چینش قومیتی و مذهبی مدیران، آثار و تبعات خطرناک امنیتی و اقتصادی برای کشور دارد؟
🔹 اولین بار است که در چینش مدیران کشور پس از یک انتخابات، قوم و مذهب و امتیازبندی شیعه- سنی به گفتمان مسئولان امر تبدیل میشود و این روند میتواند ابعاد خطرناکی پیدا کند. آنچه فاجعه است اینکه ابتدا ایران را تجزیه شده فرض میکنند و حقالسهم میدهند و سپس نام آن را «وحدت ملی» میگذارند و گویی ایران فقط دو قوم کرد و بلوچ دارد و تمام و به این فکر نمیکنند که بعدش چه خواهد شد.
🔹 اشکال دوم این است که اهل سنت را اقلیت فرض میکنند، حال آنکه در قانون اساسی جزء اصل مربوط به رئیسجمهور (پاسدار مذهب رسمی) موضوع صرفاً مسلمان مطرح است و اهل سنت ایران در قانون اساسی و در قوانین موضوعه اقلیت دینی محسوب نمیشوند، به همین دلیل نمایندگان آنان در مجلس نیز ثابت نیستند و بین ۱۸ تا ۲۲ نفر در نوسان هستند.
🔹 آنچه ریاکارانه و پرسروصدا انجام میشود، ایجاد قدرالسهم است. مثلاً تاکنون گفته شده است چند آذری در کابینه و استانداریها و ... باشند؟ یک وقت پنج آذری عضو کابینهاند، یک روز دو نفر و یک روز یک نفر و ممکن است یک دوره اصلاً نباشد. عدم تقسیم قومی یعنی همین. اهل سنت ممکن است چهار آدم شایسته وزارت و ۱۰ فرد شایسته استانداری و دهها معاون وزیر داشته باشد و این بدون توجه به مذهب آنان باشد. چرا باید آن چهار شایسته بشود یک نفر و منت هم بگذاریم. مگر رهبر معظم انقلاب که فرماندهی نیروی دریایی را به امیر شهرام ایرانی سپردند، به خاطر سنی بودن وی بود یا اعلام کردند که میخواهند چنین کنند؟ آن فرد، سرباز شایسته اسلام و کشور بود و حکم گرفت. آیا رهبری با این فرض به او حکم دادند که ارتش دارای چهار نیرو است و باید یک نفر از فرماندهان چهارگانه سهم اهل سنت باشد؟ حتماً خیر. وقتی همه مسلمان هستند، شایستگی نباید از دریچه مذهب و قومیت باشد. در دولت روحانی معاون وزیر اهل سنت و سفیر و ... بود، اما هیچ سروصدایی نبود. از منظر قومی، وقتی شما یک وزیر یا معاون وزیر کرد میگذارید یا یک بلوچ را منصوب میکنید (چون بلوچ است) به این فکر کردهاید القای این سهمیه میتواند قیام اقوام دیگر را به همراه داشته باشد؟ اگر کسی شایسته است نباید قوم و مذهب عامل شایستگی آن باشد. مگر همین ظریف یا طیبنیا را که وزیر گذاشتند ابتدا چک کردند که فارس و شیعه هستند، سپس منصوب کردند؟ مگر پزشکیان که تأیید صلاحیت شد، علت آن آذری بودن بود؟ به فردایی بنگرید که بختیاریها بگویند پس وزیر ما کو؟ لرستانیها بگویند استاندار ما کو؟ قشقاییها بگویند پس ما چه؟ عربها، کرمانجها یا ترکمنها و ... در مقام رقابت برآیند و حس کمتر بودن و تبعیض ریشه سراسری پیدا کند.
🔹 سهامی- قومی کردن مدیران کشور امری خطرناک است و فردا که روند شد، همه شایستگی را هم باید کنار گذاشت و حتماً باید از قوم من کسی در کابینه یا معاونین رئیسجمهور باشد، وگرنه ما نادیده گرفته شدهایم و حق ما ضایع شده است!
اگر اهل سنتی توانایی مثلاً وزارت جهاد را دارد، بسمالله، بدون توجه به مذهب اقدام کنید.
جناب ظریف در این فضای حساس حتی بلد نیست ادبیات مناسب را استخدام کند و امتیازبندی شیعه و سنی میکند و فکر نمیکند که توده چگونه باید درک کند... جایگاههای تخصصی روشن است و کاربلدی و ویژگیهای عمومی هم روشن است، اما اگر اصل اول انتصابات، قوم و مذهب شد، شما مرعوب سیلی خواهید شد که خود به راه انداختهاید و باید با توقعات قومی و ترس از مسائل امنیت ملی برای شما مدیر بچینند، نه شاخصهایی که رئیسجمهور انتخاب شده تجویز میکند.
🔹مثلاً فرض کنید با شاخصهای هجدهگانه رئیسجمهور از هموطنان عرب فردی پیدا نشد و شمایی که به اکراد و ترکمن به خاطر قوم و مذهبشان، وزیر دادهای چه جوابی به آنان خواهی داد؟ مثلاً اگر سه عرب در تراز وزارت بودند شما باید دو نفرشان را کنار بزنی، چون آنان باید یک سهمیه داشته باشند؟ این امور اقدامی است نه اعلانی و بوق و کرنایی.
🔹 نگارنده قبلاً به مسئولان عالی کشور کتباً این را نوشتهام که از شایستگان همه ملت باید بهره برد، اما اگر وزارتخانهها را بین ۱۰ قوم و دو مذهب و سه دین دیگر تقسیم کنید، تنها چیزی که نخواهید داشت یک «کابینه کاری» است.
✍️ دکتر عبدالله گنجی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center