فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانشمندان سکولار اکوادور در برابر عظمت امام سجاد علیه السلام سر تسلیم فرود آوردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سیاستمدار ایتالیایی خواستار ارسال سلاح به فلسطین و یمن شد
🔹وی گفت اگر به اوکراین سلاح ارسال شود پس من خواستار آنم که برای کردها که توسط اردوغان ذبح میشوند هم اسلحه فرستاده شود، برای یمنیها که توسط سعودیها ذبح میشوند اسلحه فرستاده شود، برای فلسطینیها ارسال شود که به خاطر نفاق جامعه جهانی دولت ندارند و زیر سایه یک اشغال نظامی زندگی میکنند که طبق گزارش سازمان حقوق بشر برخلاف حقوق بشر عمل میکند.
🔹پس ارسال سلاح بر اساس رنگ پوست انجام میشود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• فیلم ضد اماممهدی بیشترین جایزهاسکار امسال را دریافتکرد!
فیلم سینمایی « Dune » تل ماسه، پر فروش ترین فیلم سینمایی ها.لیوودی در جدیدترین رده بندی، شش اسکار گرفت.
💢 در این فیلم، نویسندگان صراحتا به امام دوازدهم ( حضرت مهدی سلام الله علیه ) اشاره داشته و گام دیگری را در ذهنیت سازی منفی از منجی و موعود ا.سلا.می با چاشنی « #شی.عه » بر میدارد.
💢 در این فیلم سینمایی، صریحا از لفظ « مَهدی » و « لسان الغیب » صحبت میشود.
👈 این نشانگر این است که ها.لیوود در طی این سالها بشدت پیگیر احادیث شی.عه در زمینه #مهدویت بوده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورویی غرب در مواجه با جنگ اکراین
دو زن همجنسباز که ۶ فرزندخوانده خود را کشتند!
🔻جنیفر و سارا هارت دو زن همجنسباز بودند که با هم زندگی میکردند و ۶ کودک رو به فرزندخواندگی پذیرفته بودند.
🔹 اونا سعی میکردند در فضای مجازی خودشون رو به عنوان یک خانواده سالم و کامل معرفی کنند.
🔸 اما این حقیقت ماجرا نبود، این زوج در زمانهای متعدد بچهها رو مورد آزار و اذیت قرار داده بودند. چندباری هم بچهها با بدن کبود مشاهده شده بودند.
🔹 نهایتا در سال ۲۰۱۸ این زوج تمام بچهها رو سوار ماشین میکنن و بهشون دیفنهیدرامین میدن، بعدش هم خودشون و بچهها رو از یک دره ۳۰ متری پایین میندازن.
🔸قبل از سقوط کیسه هوای اتومبیل رو قفل کرده بودن و سارا هم درباره چگونگی سقوط و درههای اون منطقه جستوجوی گوگلی کرده بود.#غرب_بدون_روتوش
سیزده بدر و پوریم
چند سال است که در بعضی از سایتها و کانالها، عدهای به اشتباه، «جشن پوریم» در تقویم عبری را مبنای تاریخی برای سنت «سیزده بدر» در تقویم فارسی میدانند. در این مقاله میخواهیم بهطور علمی از لحاظ محاسبات تقویمی، مصادف شدن این دو مناسبت یا عدم تقارن آن را در تقویم عبری با فارسی (شمسی) بررسی کنیم. در ابتدا لازم است تا در بارهی اصول محاسبات و تاریخچه این دو تقویم بهطور مختصر اشاراتی جهت معرفی ذکر شود.
تقویمشناسی عبری
تقویم عبری یک تقویم قمری بوده و منطبق با «حلول ماه در آسمان» است. [پس طبیعتاً این تقویم نسبت به تقویم شمسی باید چرخشی باشد.] از طرف دیگر عبرانیان موظف هستند تا مناسبتهای مذهبی خود را در فصلهای مشخص و معینی برگذار کنند. بهعنوان مثال «عید پسح» حتماً باید در فصل بهار برگزار گردد [و نباید در فصل دیگری برگزار شود.]. از این رو تقویم عبری هر دو یا سه سال بر اساس (الگویی مشخص) دارای یک ماه اضافه می باشد و سال را 13 ماه برگذار میکنند تا سال قمری عبری بهمرور از سال شمسی عقب نیفتد و همواره بر حدود فصول آن منطبق گردد.
در تقویم عبری به سالهای 13 ماهه، سال کبیسه گفته میشود که الگوی آن از یک دورهی منظم 19 ساله پیروی میکند. یعنی سالهای سوم، ششم، هشتم، یازدهم، چهاردهم، هفدهم و نوزدهم کبیسه هستند. و بهطور کلی تقویم عبری در محدودهی حدود 30 روزه نسبت به تقویم ایرانی در نوسانی ثابت میباشد.
[توضیح اندیشکده: اضافه کردن این ماه سیزدهم باعث میشود تا تقویم عبری با اینکه قمری است، اما تقریباً با تقویم شمسی برابر باشد. (تنها حدود یک ماه نوسان دارد.) لذا مثل تقویم «هجری قمری» نیست که در آن مثلاً ماه رمضان گاهی به فروردین میافتد و گاهی به تیر یا مهر یا دی یا… و دائم در چرخش است و هر ماه هجری قمری میتواند با هر ماهی از ماههای شمسی منطبق شود.]
دقت عملکرد تقویم عبری
تقویم امروز یهودیانِ جهان حدود 1600 سال پیش تدوین و مهندسی شده است. بر طبق دستورات تورات و علمای تلمودی، طول مدت چرخش ماه 29/530594 روز میباشد. این عدد با دقتِ یک روز اختلاف، در هر 13800 سال، با محاسبات امروزهی سازمان فضایی آمریکا و اروپا بسیار نزدیک است و از دقیقترین تقویمهای قمری محسوب میشود.
تقویمشناسی جلالی
این تقویم شمسی، که در ۳ رمضان ۴۷۱ هجری قمری بهدستور پادشاه (جلالی) و توسط خیام تدوین شده است، منطبق بر «حرکت دقیق خورشید» میباشد و برای تنظیم دقیقتر خود هر چهار سال یک بار و گاهی هر 5 سال یک بار بهصورت کبیسه درمیآید. این تقویم نیز از دقیقترین تقویمها در جهان میباشد.
بررسی انطباق جشن پوریم و سیزدهم فروردین
براساس تقویم یهود، واقعهی پوریم در 13 اَدار سال 3405 عبری معادل با 25 فوریه 355 قبل از میلاد و 6 اسفند سال 977 قبل از هجری شمسی، (حدود 2369 سال پیش) اتقاق افتاده که با تاریخ 13 فروردین حدود 37 روز اختلاف وجود دارد. [و طبق دستور تورات باید 14 و 15 آدار جشن بگیرند.] البته با توجه به «سالهای کبیسهی عبری» احتمال اینکه در بعضی سالهای دیگر، این دو [پوریم و 13 فروردین] کمی به هم نزدیکتر شوند هست، اما در طول تاریخ، هیچگاه برهم منطبق نمیشوند. و اصولاً پوریم در یهودیت یک «عید زمستانی» است تا بهاری.
دیرینهشناسی تقویمهای عبری و شمسی
تقویم باستانی عبری
درست است که «تقویم عبری» حدود 1600 سال است که به اینگونه استفاده میشود، اما قبل از آن نیز قوانین و قواعد با تقویم امروز یکسان بوده و فقط برای تعیین استهلال ماه بهجای جدول و محاسبات، از «شاهدان امین رؤیت ماه» استفاده میشده [شبیه فرایند استهلال ماه در تقویم هجری قمری] و نیز برای تعیین سال کبیسه نیز هر سال در زمان مناسب جلسهای گذاشته میشد که الگوی آن نیز بسیار نزدیک به الگوی 19 سالهی جداول امروزی میباشد.
بر این اساس، سال 3405 عبری [یعنی سال وقوع حادثهی پوریم] به دو دلیل کبیسه نبوده:
اول: کافی است عدد 3405 را بر 19 تقسیم کنیم باقی مانده 4 خواهد بود که جزء سالهای کبیسهی 19 ساله نیست.
دوم: اصل سند مگیلای استر (طومار استر) دقیقاً به ماه دوازدهم اشاره می کند. (فصل3، آیه13).
و حتی اگر بر فرض محال، آن سال، کبیسه هم بوده باشد، باز هم واقعهی پوریم در آن سال به 5 یا 4 فروردین میافتاد که باز هم با تاریخ «روز طبیعت» [13 فروردین] منطبق نیست.
تقویم باستانی ایرانی
تا قبل از عمر خیام و تنظیم تقویم جلالی در ایران تقویم یزدگردی شمسی استفاده میشد که در آن بهخاطر تفاوت کبیسهگیری بهمرور، نوروز 18 روز (گاهی تا دو ماه) نسبت به زمان واقعی به تأخیر میافتاد و بهعنوان مثال روز طبیعت [13 فروردین] در روز 31 فروردین برگذار میشد که این هم خود باز، فاصلهی این دو واقعه [یعنی پوریم و 13 فروردین] را بیشتر میکند.
بهطور خلاصه میتوان گفت که در الگوهای باستانی تقویم ایرانی و
یهودی نیز نه تنها این دو واقعه هرگز بر هم منطبق نمیشوند، بلکه اصولاً فاصلهی بیشتری را هم از یکدیگر دارند.
جدول
منطبق بر استدلالهای محاسباتی فوق برای روشن شدن بیشتر مطلب، جدولی نمونه از تاریخ جشن پوریم در صد سال اخیر در جدول زیر تهیه شده است که ادعای انطباق این دو واقعه را بهکلّی رد میکند.
و نیز همانطور که مشخص است، اگر چه تقویم عبری، قمری میباشد، اما مناسبتهای مذهبی در این تقویم تقریباً در یک فصل سال برای همیشه ثابت (FIX) شدهاند. [یعنی: مثل ماههای هجری قمری نیستند که دائم در چرخش باشند.] منبع: اندیشکده مطالعات یهود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اینجا عربستان سعودی است ؟؟!!
♦️برخی حوادث در منطقه ما غیر قابل باور هستند.. مثل این ،که در عربستان عید پوریم یهودیها برگزار شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 چگونه انیمیشنهای دیزنی ذهن کودکان ما را با موضوع رجعت با تعریف مسیحی مدیریت می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴ورود غیرقانونی وزیر خارجه اسرائیل به مسجد الاقصی
🔹 وزیر خارجه رژیم اسرائیل با حمایت شمار زیادی از نظامیان این رژیم و همراه مقامات صهیونیست، در راستای تلاش برای تشدید یهودیسازی قدس به صورت غیرقانونی وارد مسجد الاقصی شد.
🎬 فیلم کامل سخنرانی آیتالله اعرافی در جمع مبلغین مرکز اسلامی انگلیس👇
https://hawzahnews.com/xbFB5
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
آیت الله اعرافی هتک حرمت به حریم قدس رضوی و تعرض به سه روحانی را محکوم کرد
🔻آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه با صدور بیانیه ای، هتک حرمت به حریم قدس رضوی و تعرض به سه روحانی را محکوم کرد که متن آن به این شرح است:
🔹انا لله و انا الیه راجعون
خبر هتک حرمت حریم قدس رضوی و تعرض و سوء قصد به سه نفر از روحانیون فاضل با سابقه درخشان جهادی در سومین روز از ماه مبارک رمضان موجب تاسف و تاثر گردید.
🔹اینجانب ضمن محکومیت این حادثه تروریستی، به خانواده آن شهید والامقام تبریک و تسلیت گفته و از مسئولین امنیتی و قضایی اقدام سریع و همراه با دقت در برخورد قاطع با عوامل آن را خواستارم.
🔹ان شاءالله خداوند متعال این مجاهد خستگی ناپذیر را در اعلی علیین و در جوار اولیای الهی و ائمه معصومین(ع) جای داده و به خانواده ایشان آرامش قلبی همراه با اجر فراوان و پایدار مرحمت نموده و شفای عاجل و کامل به مجروحان حادثه عنایت فرماید.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ از کشور آلمان که در دید خیلی از مردم یک کشور کاملا پیشرفته و مدرن هست تهیه شده جایی که در باور خیلی ها بهشت برین است . و مردم آن کشور بدون مشکل و دغدغه زندگی میکنند.رسانه های غربی هیچ وقت این زاویه از کشورهای خود رو به نمایش نمی گذارند و همیشه در حال سانسور خبری هستن .#غرب_بدون_روتوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یکی از رایجترین راههای مبلغان مسیحی!
✝️ @n_masihiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6 کشته و افزایش زخمیها در تیراندازی تلآویو
🔹المنار به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی به نقل از پلیس این رژیم گفتهاند تعداد کشته ها به 6 نفر وزخمیها در تیراندازی تلاویو به 20 نفر افزایش یافته است.
🔹المناربه نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی از تداوم صدای تیراندازی در تلآویو خبر داده است.
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (١)
1️⃣ فصل جدید شوی استعدادیابی #عصر_جدید همزمان با ایام نوروز، پخش خود را از شبکه سوم سیما از سر گرفت و شور و شعفی را به آنتن سیما اضافه کرد.
2️⃣ بهانهٔ نگارش این مقال، برنامهای است که در شنبه، ۶ فروردین پخش شد.
3️⃣ در این برنامه، یک گروه موسیقی جوان، با نام «۶۰ ثانیه» به سرپرستی یک جوان ایرانی کرهایتبار، تلاش داشت با محتوای شعری انرژتیک، امیدبخش و جوانانه، به تقلید و تأسی آشکار از #کیپاپ (K-pop = پاپ کرهای) و بهطور خاص گروه #بی_تی_اس، یک نوع #آیپاپ (پاپ ایرانی) با همان محتوا و فرم عرضه کند که مورد تأیید داوران و تماشاگران نیز قرار گرفت.
4️⃣ بهنظر میرسد که بالاخره موج جهانی کیپاپ که چند سالی است به ایران رسیده، با پخشِ تقلید و تأثیرگیریِ آشکاری از آن در آنتن زنده سیما، وارد مرحله و فاز تازهای شده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
#غرب_بدون_روتوش
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (٢)
1️⃣ موسیقیِ برآمده از #کی_پاپ یا همان #پاپ_کرهای، چند سالی است که جهان را در نوردیده و انواع و اقسام گروههای پاپ کرهای که بهنحوی عجیب، #دختران_پسرنما یا #پسران_دخترنما و جوان اعضای پرتعداد آنها را تشکیل میدهند، محبوبیّت و شهرت جهانی پیدا کردهاند.
2️⃣ جالب اینجاست که طرفداران اصطلاحاً تیفوسی و متعصّب این گروهها، بهویژه گروه #بی_تی_اس، که خود را #آرمی (ارتش طرفداران) میدانند، در ایران و بین نسل دهههشتادی بسیار گسترده هم هستند.
3️⃣ این نوع موسیقی را با تعداد زیاد اعضای گروه، ریتمهای تند موسیقی الکترونیک، ملغمهای از رپ کرهای-انگلیسی، تصاویر پُر زرق و برق و اصطلاحاً شیک و لاکچری با رنگهای شارپ و «انرژی» فراوان و حتی بعضاً مبالغهامیزِ آن میشناسند، با متن ترانههایی ظاهراً سَبُک و نهچندان پیچیده که باب دل طیف نوجوان یا تینایجر است.
4️⃣ گفتن از «صلح جهانی» و کنار گذاشتن «تبعیض» و پذیرش «تفاوت»ها و داشتن «امید» و انرژی مثبت، شعارهای جهانشمولی و سادهٔ اینچنینی، وجهی بشردوستانه و اصطلاحاً «مثبت» و خوشخیم به گروههای کیپاپ بخشیده است.
5️⃣ اما در پسِ این ظاهر فریبنده و فانتزیگونه، رازهای سیاه و مرموزی وجود دارد، که زیر رنگ و لعاب و زرق و برق این گروهها و غوغای طرفداران نوجوان آن و البته حمایت #رسانههای_جریان_اصلی، کمتر به آن پرداخته میشود.
6️⃣ در این مجال، تنها از باب نمونه، یکی از آثار معروفترین گروه کیپاپ، یعنی بیتیاس را تحلیل معنایی و نمادین میکنیم تا مشخص شود چه برنامهریزی و طراحی پیچیده و البته تاریکی پشت این ظاهر «بچه مثبتی» وجود دارد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ رمزهای تاریک آلبوم گروه بی تی اس (٣)
1️⃣ در سال ۲۰۱۶، دومین آلبوم استودیویی و به تعبیر نگارنده، مهمترین آلبوم گروه BTS، بهنام #بالها (WINGS) منتشر شد. سطوح و لایهبندی تفکرات و نمادهای «خاص» در این آلبوم بهطرزی عجیب، متفاوت از دیگر کارهای گروه #بی_تی_اس است.
2️⃣ حتی نام این آلبوم، یعنی «بالها»، اشاره به #موجودی_خاص دارد که در ادامه به آن خواهیم رسید.
3️⃣ مسالهٔ محوری دربارهٔ این آلبوم و موزیکویدئوهای مرتبط با آن، این است که با الهام مستقیم از یکی از رمانهای کلاسیک ادبیات غربی، یعنی رمان #دمیان اثر #هرمان_هسه، نویسندهٔ مشهور آلمانی-سوئیسی و برندهٔ #نوبل_ادبیات در ۱۹۴۶، ساخته شدهاند.
4️⃣ #کیم_نامجون، با نام هنری آر اِم (RM)، بهعنوان رهبر گروه، در مصاحبهای با مجلهی «رولینگ استونز»، صراحتاً گفت که از نویسندگانی چون «هرمان هسه» و کتاب او «دمیان» برای ویدیوهای گروه ایده میگیرد.
5️⃣ در کتاب «دمیان»، شخصیت اصلی، نوجوانی بهنام «امیل سینکلر»، که در سن بلوغ است، با جوانی بهنام «دمیان» و مادرش آشنا میشود که افکاری عجیب و تفاسیری #کفرآمیز از کتاب مقدس و مبانی مسیحیت دارند.
6️⃣ دمیان از خدایی بهنام #آبراکساس (Abraxas) میگوید… خدایی که علاوه بر زیبایی، مظهر زشتی و تاریکی هم هست! در واقع آبراکساس برآمده از مکتب #گنوسی باستان است که در آن تفکر، یک الوهیت منفی در برابر خدای متعال لامکان محسوب میشود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter