هدایت شده از حرم
@sokhanranihaa_مرتضی_مطهری_استقبال.mp3
425.4K
🔊فایل صوتی
#گزیده ای از سخنرانی #مرتضی_مطهری
برخورد #امام_علی با کسانی که به استقبالش امده بودند در شهر انبار عراق فعلی
هدایت شده از حرم
پیغام یار.mp3
4.48M
#داستان_صوتی_مهدوی
#حکایات_و_تشرفات
💠مجموعه داستان های مهدوی ِ لحظه ی دیدار
💠پیغام یار
•┈••🌿🌹🌿✾🌿🌹🌿••┈•
هدایت شده از حرم
خوشبختی
تعریف ثابتی نداره
برای یه نفر پولِ زیاد خوشبختیه
برای یه نفر مال و اموال
یکی هم سفرهای تفریحی و ...
اما....
خوشبختی واقعی
اینه که تو زندگیمون امام زمان داشته باشیم،
تو هوایِ امام زمانمون نفس بکشیم
اسم زیبای اون رو به لب بیاریم
و تمام تلاشمون رو در راه رضایت و ظهور ایشان انجام بدیم...
هدایت شده از حرم
14کانال داستان صوتی یوسف ونفس.mp3
1.67M
🔮ماجرای یوسف و زلیخا
هوای نفس و شهوت
استاد دانشمند🎤
#داستان_صوتی
هدایت شده از حرم
✨ #هر_دو_بدانیم
⛔️ تندخویی ممنوع
🌹 اولین چیزی که محبت را از خونه میبره و شیشه محبت را بین زن و شوهر میشکنه تندخوئی هست
اگر زن در مقابل شوهرش زبون دراز باشه، پرخاشگری کنه همون جملهای اولی که میگه به احساس شوهرش لطمه میزنه.
اگر مردی تندخو شد، فریاد زد و #زخم_زبان زد و به همسرش گفت ببین زن همسایه چه زن خوبیه، تو هم هستی
این یعنی مردی زنی را به رخ زن خودش میکشه اینجاست که بدترین ضربه را به روح لطیف خانومش میزنه. چون این جمله به اندازهای کوبندگی داره که همون لحظه اول عشق را به نفرت تبدیل میکنه.
باید مواظب رفتارها بود که خدای نکرده شیشه محبت بین زن و شوهر شکسته نشه و عشق و علاقه رشد پیدا کنه.
هدایت شده از حرم
❤️🍃❤️
#مجردها_بخوانند
توافقات مهم در دوران آشنایی قبل از ازدواج
1) درمورد رسم و رسومات به توافق برسید
2)در مورد نوع و نحوه انجام مراسم ها به توافق برسید
3) در مورد محل زندگی به توافق برسید
( زندگی با خانواده یا منزل مستقل
4) درمورد حق اشتغال،ادامه تحصیل به توافق برسید
5)درمورد اینکه هزینه های دختر در دوران عقد با پسر است یا خانواده دختر به توافق برسید
6)در خصوص سطح رابطه جنسی در دوران عقد به توافق برسید
7) در مورد مدت زمان عقد تا عروسی به توافق برسید
8)درمورد حجاب و اعتقادات به توافق برسید
9)در مورد رفت و آمد به توافق برسید
10) درمورد هدایای نامزدی و عقد به توافق برسید
هدایت شده از حرم
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرسش: وقتی ملاک های جوانان با خانواده هایشان در ازدواج متفاوت است ،باید به کدام یک توجه کرد؟
#پرسش_و_پاسخ
#استاد_دهنوی
هدایت شده از حرم
پرسش : سه ماه قبل با خانم نامحرمى از طريق تلفن ، ارتباطى پنهانى برقرار كردم و همسرم فهميد و اعتمادش از من سلب شد . با اين كه رابطه را قطع كرده ام ؛ اما هنوز اعتمادش بر نگشته و بسيار ناراحت است ؛ براى بازگشت اعتماد ايشان چه كنم ؟
✍️ پاسخ : اگر مرد با زن دیگری به هر شکلی ارتباط داشته باشد و همسر او بفهمد ، تحملش برای خانم خیلی سخت است ؛ چون زن ، حس تملک دارد و شوهرش را برای خودش می خواهد . حال که مرتکب این اشتباه بزرگ شده اید ، تا مدت زیادی باید اعتماد سازی کنید : ۱- برای تلفن همراه خود رمز نگذارید یا رمز گوشی تان را به خانم تان نیز بدهید ؛ ۲- رفت و آمد های شما به بیرون از منزل باید مشخص باشد ؛ ۳- اگر جلسه ای در محل کار دارید ، از تلفن ثابت به همسرتان زنگ بزنید تا مطمئن شود آنجا هستید ؛ ۴- با گوشی تلفن همراه خود کمتر و به ضرورت کار کنید ؛ ۵- در تعاملتان با زنان نامحرم بیشتر دقت کنید ؛ ۵- به همسرتان از نظر عاطفی بیشتر برسید ؛ ۶- در رابطه جنسی با ایشان گرم تر باشید ؛ ۷- عبادت ها و رفتارهای دینی و معنوی خود را بیشتر کنید ؛ ۸- گاهی عمدا گوشی تلفن همراه خود را در منزل جا بگذارید تا همسرتان گوشی را بررسی کند وخیالش راحت شود که با زن دیگری ارتباط ندارید . یادتان باشد که این اعتماد سازی ، زمان زیادی نیاز دارد و سه ماهه حل نمی شود . موفق باشید . 🌸
#پرسش_و_پاسخ
#استاد_دهنوی
هدایت شده از حرم
روایتگری که از کربلا گریخت
ضحاک بن عبدالله یکی از یاران امام حسین(ع) بود که علی رغم همراهی با امام و کشتن چندتن از دشمنان بدکیش در ظهر عاشورا و در حالیکه دیگر هیچیک از صحابی امام(ع) با او نبوده و همه شربت شهادت را نوشیده بودند، از ایشان اذن گرفت و از معرکه گریخت.
ضحاک فرزند عبدالله مشرقی از قبیله همدان بود. اطلاعات چندانی از زندگی او در دست نیست. همین اندازه معلوم است که او علاوه بر یاری امام حسین (ع) در کربلا، در زمان امامت امام سجاد (ع) زنده بوده و شیخ طوسی وی را از اصحاب امام سجّاد (ع) نام برده است.
داستان فرار ضحاک از این قرار است که ابن عبدالله به خدمت حضرت رسید وعرض كرد: «می دانی كه بین من وشما شرطی بود وآن اینكه از شمادفاع كنم مادام كه یـارانـی داشته باشی وچون بی یاور شدی وماندن من برای شمافایده ای نداشته باشد، در رفتن از میدان جنگ آزاد باشم.» امام (ع) فرمود درسـت مـی گـویـی، اگرمی توانی برو كه از طرف من آزاد هستی.
طبری نقل کرده است ضحاک به همراه مالک بن نضر ارحبی، در میانه راه کاروان حسینی به سوی کوفه، با امام حسین (ع) ملاقات کردند. امام حسین (ع) آن دو نفر را به یاری خود خواند، وقتی آنان عذر خواستند امام (ع) علت عدم همراهیشان را جویا شد. مالک بن نضر گفت: من بدهی و نانخور دارم. اما ضحاک دعوت امام را مشروط قبول کرد و گفت: «من هم فردی عیالوارم و به مردم مقروض هستم؛ اما اگر به من اجازه دهی، هنگامی که هیچ جنگجویی -در کنارت- نیافتم، بازگردم و فقط تا آنجا برایت بجنگم که برایت سودمند باشد و بتوانم از تو دفاع کنم.» امام (ع) پذیرفت.
او در روز عاشورا، دلیری به خرج داد و امام بارها او را تشویق و دعا فرمود. چون جمله یاران امام حسین (ع) - جز سوید بن عمر و بشیر بن عمرو - به شهادت رسیدند، او نزد حضرت آمد و شرط پیشین خود را یادآور شد و از ایشان اجازه بازگشت خواست، امام هم آزادش گذاشت.
داستان فرار ضحاک از این قرار است که ابن عبدالله به خدمت حضرت رسید وعرض كرد: "یابن رسول اللّه (ص )! می دانی كه بین من وشما شرطی بود وآن اینكه از شمادفاع كنم مادام كه یـارانـی داشته باشی وچون بی یاور شدی وماندن من برای شمافایده ای نداشته باشد, در رفتن از میدان جنگ آزاد باشم." امام (ع) فرمود: "صدقت وكیف لك بالنجاهٔ , ان قدرت علی ذلك فانت فی حل" یعنی درسـت مـی گـویـی اما چگونه می توانی خودرا از اینجا نجات بدهی، اگرمی توانی برو كه از طرف من آزاد هستی.
ضـحـاك بن عبداللّه به طرف اسبش رفت وچون عمر بن سعد اسبان را پی می كرد وی اسب خـودرا در وسـط خیمهها بسته بود وپیاده جنگ میكرد كه دو نفررا كشت ودست دیگری را قطع كرد. آن روز حضرت چندین بار فرمود: "دستت شل مباد! خداوند متعال از اهل بیت پیامبر(ص ) جزای خیر یه تو عنایت كند". ضحاک بن عبدالله میگـویـد: "سوار بر اسب شدم وحركت كردم. ناچار لشكریان دشمن به من راه دادند تا از صف آنان بـیرون آمدم اما پانزده نفر مرا تعقیب كردند تا در قریه "شفیه" نزدیك فرات مرا یافتند. كثیر بن عبداللّه وایوب بن مشرح مرا شناختند وگفتند این شخص پسر عموی ماست , لذا خداوند مرا از دست آنان نجات داد."
یارانی که از کربلا زنده بیرون رفتند و روایتگر عاشورا شدند
نکته جالب در مورد ضحاک این است که اگرچه درلحظه آخر از صحنه کربلا گریخت و از سعادت شهادت همراه امام(ع) محروم ماند اما پس از فرار به یکی از راویان مشهور کربلا تبدیل شد. در واقع، ضحاک از محدثین و گزارشگران واقعه کربلا در کوفه است. برخی از مورخان، از جمله طبری، جریان بیعت شب عاشورا توسط امام حسین (ع) و اظهار وفاداری یاران را از قول ضحّاک نقل کردهاند. شیخ مفید در ارشاد در ماجرای واقعه عاشورا از وی روایت کرده است. بنابراین، نام او و احادیث منقوله از او، در کتب تاریخ و مقاتل بسیار دیده میشود.
در مورد روایتگری کربلا برخی این سوال را مطرح کردند که روایتگر این صحنه چه کسانی بوند؟ آیا غیر از دشمنان و برخی زنان کسان دیگری بوده اند که ماجراهای غریب عاشورا را روایت کرده و نگاشته اند؟ به جز ضحاک بن عبدالله افراد دیگری از صحابه امام حسین(ع) هستند که به دلایلی در کربلا کشته نشده و بعدا به بازگویی وقایع عاشورا پرداختند. در زیر به نام برخی از این افراد اشاره میکنیم:
مسلم بن ریاح
مسلم غلام حضرت علی (ع) بود که با امام حسین(ع) در کربلا حضور داشت و پس از شهادت حضرت جان سالم بدر برد، وی برخی حوادث کربلا را گزارش کرده است.
حسن بن حسن بن علی بن ابی طالب
وی معروف به "حسن مثنی" بود که همراه عمویش ابا عبدالله(ع) جنگید و مجروح شد و از اسب بر زمین افتاد. وقتی که کوفیان سرهای شهدا را میبریدند، وی هنوز زنده بود. "اسماء بن خارجه فزاری" که از داییهای وی بود از او شفاعت کرد و بخشیده شد. "حسن مثنی" را به کوفه برد و وی را معالجه کرد تا این که خوب شد. وی سپس به مدینه رفت.
مرقع بن سُمامه اسدی
این مرد ا