༻⃘⃕▒⃟🕊️﷽༻⃘⃕࿉❖┅┄•✦༻⃘⃕
◼️▪️#منتخب_الأثر • قسمت -صد • چهل • نهم✔️
📝..اعتقادِ من به شما , باوری است که به تحقیق جُسته ام …✏️
📕📗🔍🔎📘📙
✔"حضرت حجت بن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف پنجمین نفر از نسل حضرت امام موسی بن جعفر علیهما السلام است. "
✍..تنها روایت منتخب از این عنوان از مجموع 115 روایت ، از منابع غنی ✨شیعی بیان میگردد :
...👥...عبدالله بن ابی یعفور می گوید : حضرت امام جعفر الصادق عليه السلام فرمودند :
❇️ مَن أقَرَّ بِجَميعِ الأئِمَّةِ مِن آبائِي وَ وُلدي وَ جَحَدَ المَهدِيَّ مِن وُلدي كانَ كَمَن أقَرَّ بِجَميعِ الأنبياءِ وَ جَحَدَ مُحَمَّدا نُبُوَّتَهُ ؛ فَقُلتُ : يا سَيِّدي وَ مَنِ المَهدِيُّ ؟ قالَ : الخامِسُ مِن وُلدِ السّابِعِ ، يَغيبُ عَنهُم شَخصَهُ ، وَ لا يَحِلُّ لَكُم تَسميَتُهُ.
✴️ هر کس که به همهء امامان از پدرانم و فرزندانم علیهما السلام اقرار کند و مهدی علیه السلام از نسل مرا منکر شود مانند کسی است که به همهء انبیاء اقرار کند و نبوت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه واله را انکار نماید ؛
عرضه داشتم : مولای من ، مهدی علیه السلام کیست؟
فرمود : پنجمین نفر از نسل هفتمین ؛ جسم او از شما پنهان می شود و بردن نام او برای شما روا نیست.
📕📗🔍🔎📘📙
✔️ کمال الدین ۳۳۳/۲ ب۳۳ و ص۳۳۸ ب۳۳ ح۱۲ و ص۴۱۰ ب۳۹ ح۴ و ص۴۱۱ ب۳۹ ح۵
✔️ إعلام الوری القسم الثاني من الآن الرابع ب۲ ف۲
✔️ البحار ۱۴۵/۵۱ ب۶ ح۱۰
✔️ اثبات الهداة ۴۶۹/۳ ب۳۲ ح۱۳۸
👌❤️چه کنیم تا نزد ائمه اطهار علیهم السلام، تقرّب بیشتری داشته باشیم
عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: قَالَ لِي: يَا جَابِرُ، أَ يَكْتَفِي مَنِ انْتَحَلَ التَّشَيُّعَ أَنْ يَقُولَ بِحُبِّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ؟ فَوَ اللهِ مَا شِيعَتُنَا إِلَّا مَنِ اتَّقَى اللهَ وَ أَطَاعَهُ. وَ مَا كَانُوا يُعْرَفُونَ، يَا جَابِرُ، إِلاّ بِالتَّوَاضُعِ وَ التَّخَشُّعِ وَ الْأَمَانَةِ وَ كَثْرَةِ ذِكْرِ اللهِ وَ الصَّوْمِ وَ الصَّلَاةِ وَ الْبِرِّ بِالْوَالِدَيْن، وَ التَّعَاهُدِ لِلْجِيرَانِ مِنَ الْفُقَرَاءِ وَ أَهْلِ الْمَسْكَنَةِ وَ الْغَارِمِينَ وَ الْأَيْتَامِ، وَ صِدْقِ الْحَدِيثِ وَ تِلَاوَةِ الْقُرْآنِ وَ كَفِّ الْأَلْسُنِ عَنِ النَّاسِ إِلَّا مِنْ خَيْرٍ، وَ كَانُوا أُمَنَاءَ عَشَائِرِهِمْ فِي الْأَشْيَاء.(کافی،ج2،ص74)
جابر گفت: حضرت باقر علیه السلام به من فرمود: ای جابر! آيا کافی است كسى ادعای تشيّع كند و از محبّت ما اهل بیت دم زند؟ به خدا قسم، شيعه ما نيست جز آن كس که از خدا پروا كند و او را اطاعت نمايد. ای جابر! شیعیان جز با فروتنى و خشوع (در مقابل خداوند متعال)، امانتداری، بسيارىِ ياد خدا، روزه و نماز، نيكى به پدر و مادر، مراعات همسايگان فقير و مستمند و قرضداران و يتيمان، راستى در گفتار، تلاوت قرآن و سخن نگفتن از مردم جز به نیکی، شناخته نمی شوند. آنها امانتدار نزدیکان خويش می باشند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😡من دروغ بنویسم؟
یکی از فرزندان حاج آقا حسین قمی می خواست شناسنامه بگیرد. در کربلای معلی به کنسولگری مراجعه نموده بود و سه سالی هم شاید از بلوغش گذشته بود. برای فرار از نظام وظیفه می خواست سنش را کمتر از حد بلوغ بگیرد. کنسول گفته بود چون شما بالغ نیستید باید ولی شما بنویسند تا ما شناسنامه برای شما صادر کنیم. به مرحوم آقا اظهار کرد: چون من سن خود را کمتر گفته ام به کنسولگری دستور دهید برای من شناسنامه صادر نمایند.
آقا خیلی عصبانی شد و فرمود: من دروغ بنویسم تا تو کاغذ را برای آن کنسول ببری؟ خاک بر سرت آقا حسین که تو خودت را مرجع مردم می دانی و مردم هم تو را نایب امام می دانند، دروغ می گویی!
فرمودند: اگر من صد پسر داشته باشم و آنها را دم توپ بگذارند، یک دروغ نخواهم گفت، چون دروغ گفتن من ضرر به اسلام می زند، ولی از بین رفتن آنها ضرری به اسلام نمی زند.
عنصر فضیلت و تقوی، عباس حاجیانی دشتی، ج ۱، ص ۸۵ - ۸۶
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
ما شیفتۂ علے و آل اوئیم
توفیق بہ ڪار خیر از ایشان جوئیم
میلاد امام عسڪرے را امشب
تبریڪ بہ صاحب الزمان مےگوئیم...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💫✨
#میلاد_امام_حسن_عسکری (ع)✨
#برهمگان_مبارڪ_باد💫
حضرت عبد العظيم عليه السلام - به سند خود امير مؤمنان عليه السلام روزى به اصحاب خود در ضمن موعظه فرمودند :
«مراقب وعده هاى مرگ باشيد. و به كارهاى نيكْ مباشرت كنيد. و به اندوختن ثروت، ميل نكنيد ؛ چرا كه شما را به فريب آرزوهاى دراز تسليم میكند. همانا دنيا بسيار فريبكار و بسيار حيله گر و بسيار گول زن و جادوگر است و پشت آدمى را به خاك میرساند. جويبارهاى دنيا، درخشان و ميوه هايش رسيده اند. ظاهرش خوشايند و درونش فريب است.
دنيا در ظاهر، موجب خوشحالى و در باطن، داراى حيله است. با دندان هاى مرگ، شما را ميخورَد. و با بلاهاى ويرانگرش نابودتان ميكند. آدميان در دنيا، فرزندان مرگ هستند ؛ ولى زينت دنيا را اختيار كردند و مقام آن را برگزيدند. خواهانِ دنيا نادان است. كه به لذّتهاى دنيا حريص است و به خوشى هاى آن، دلبسته و از فريب اين جهان، آسوده. اين دنياى در حال تغيير و تبدّل، شما را در ميان گرفته و با تيرهاى مرگ، پيكرهاى شما را هدف قرار داده است.
دنيا جانهاى شما را مىگيرد ؛ ولى شما براى دنيا، ثروت جمع مىكنيد. شما براى مُردن متولّد مىشويد و به قبرها منتقل مىگرديد و روى خاك ها میخوابيد و تسليم كرم ها مىشويد و براى حساب، برانگيخته خواهيد شد.....»
📚 الامالي ، طوسي ، ص ٦٥٢ ، ح ١٣٥٣