هدایت شده از حرم
#کلیپ_صوتی
💠 عنوان:
#بررسی_تحریفات_عاشورا_پنجم
👈 خلاصه ای از بحث:
" سومین تحریف در زمینه واقعه کربلا، اینست که اختلافی که در بیان تاریخ است را تسّری می دهیم به کل موضوع و در مرحله بعد در اصل موضوع تشکیک می کنیم."
🎙سخنران :
#دکتر_محمد_دولتی
⏰ زمان:۳۶دقیقه و ۵۰ثانیه
➖➖➖
⬅️ نگاه به عنوان "تحریفات عاشورا" از منظر و دیدگاهی متفاوت ،
استماع فرمائید و نشر دهید.
👇👇👇👇
حرم
✧✿﷽✿✧┅✧⊹┅┄┄ ◼️▪️پژوهشی در باب 🔍 #تفکر_عثمانی در واقعه کربلا قسمت • چهارم ✔️ ✅ خاستگاه تاریخی پید
✧✿﷽✿✧┅✧⊹┅┄┄
◼️▪️پژوهشی در باب 🔍 #تفکر_عثمانی در واقعه کربلا قسمت • پنجم ✔️
🔍 طبق نقل طبری، شهر کوفه در پی فتوحات ایران و عراق در سال ۱۷ هجری تأسیس شد.
📚 تاریخ طبری، ۴/۴۰
⬅️ این شهر در حقیقت پادگان شهری بود که نیرو های نظامی در آن مسکن گزیدند. بیشتر این نیروها که هسته اولیه کوفه را تشکیل میدادند از قبایل یمن (عرب قحطانی، یمانیها) حجاز (عرب عدنانی، نزاریها) بودند. از بیست هزار خانه ساخته شده در آغاز تاسیس کوفه، دوازده هزار خانه به یمانیها و هشت هزار خانه به نزاریها اختصاص یافت.
📜 الحیاة الاجتماعیه و الاقتصادیه فی الکوفه، ص ۴۲
بخش دیگری از عربها را قبایلی از جمله بنیتغلب تشکیل میدادند و در پیِ گسترش فتوحات، گروه دیگری بنام «موالی» که ترکیبی از قبایل ایرانی و رومی و ترکی بودند، در این شهر بوجود آمد.
📜مردم شناسی کوفه، مشکاة، شماره ۵۳، ص ۱۷
✅ شهر کوفه در منابع تاریخی همیشه پایگاه تشیع شناخته شده است. بگونهای که اصل در هر کوفی، شیعی بودن او دانسته شده است. یعنی بغیر شیعه بودن او باید شک کرد. در اینباره دو پرسش مطرح است:
1⃣ علت گرایش کوفیان به تشیع❓
2⃣ کیفیت و نوع تشیع کوفیان تا سال ۶۱ هجری❓
🔍 برای پاسخ دادن به پرسش نخست، توجه به ساختار جمعیتی کوفه مهم است. ساختاری متشکل از نیروهای یمنی و نزاری. براساس تحقیقاتی که انجام شده، نیروهای یمنی زمینه گرایش به حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام و محبت به خاندان او را داشتند و این رابطه را مربوط به دورانی میدانند که حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام از طرف حضرت رسول خدا صلی الله علیه و آله بعنوان حاکم و قاضی، دوبار به یمن اعزام شده بود. در یک نوبت قبیله «هَمْدان نه این همدان ایران» در یک روز اسلام آوردند و چون حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام خبر آن را به حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه واله رساند، آن حضرت سجده کرد و دو یا سه بار فرمود: «السلام علی هَمْدان.»
📚 سبل الهدی و الرشاد، ۸/۲۰۵
تاریخ طبری، ۲/۳۹۰
💢برخی اصحاب حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله در کوفه که از مهاجرین و انصار و معتقدان به حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام و هواداران قوی و یا از علاقهمندان آن حضرت علیه السلام بودند، بذر دوستی با حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام را در میان قبایل می پراکندند. طبق منقولاتی اصحاب حضرت پیامبر اسلام صلی الله علیه واله که در کوفه ساکن شدند به ۱۵۰۰ نفر میرسیده است که غالب آنان در جنگهای جمل و صفین و نهروان در کنار حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام بودند.
📚 تاریخ الثقات، ۲/۴۴۸
👤جناب عمار دو سال والی کوفه بود. عبدالله بن مسعود وزیر عمار و عامل بیت المال کوفه. حذیفة بن یمان در مسجد کوفه حلقه درس داشت. عثمان بن حنیف مأمور خراج کوفه بود. بعلاوه افراد دیگری از صحابه و تابعین که از بزرگان کوفه و هوادارن اهل بیت علیهم السلام بودند «مثل مالک اشتر و حجر بن عدی و کمیل بن زیاد» نیز در سوق دادن مردم به محبت حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام نقش مهمی داشتند.
⚫️ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است⚫️
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
‼️تبــــــــــری واجــــــب است‼️
ید الله فـــــوق ایدیهم
#علـــــی یــــــد الله است..
بمیرد دشمن حیــــــدر
#علــــــی ولــــــی الله است..
.
با سلام خدمت همه ی عزیزان
انشاءالله حال دلتون خوب و نورانی باشه، عزاداریهاتون قبول
عزیزان دلم یکی از استادان ختمی رو سفارش کردن که انشاءالله توفیق پیدا کرده و انجام بدیم.
دوست داشتم این رزق معنوی رو با شما عزیزان مهربونم شریک باشم.
انشاءالله سه شب پشت سر هم این ختم رو انجام میدیم.
برای شروع ختم ازامام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف اجازه بگیرید وبگویید با اجازه از آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
شب هشتم محرم
🌻100 صلوات از طرف حضرت موسی ابن جعفر علیه السلام هدیه میکنیم به مادر ایشون
🌻شب بعد که شب تاسوعا میشه
100 صلوات از طرف حضرت ابالفضل ع میفرستیم هدیه به حضرت ام البنین س
🌻شب عاشورا هم 100 صلوات از طرف حضرت علی اصغر ع میفرستیم هدیه به بانو رباب سلام الله علیها
یعنی سه شب پشت سرهم
در خونه ی سه تا باب الحوائج میریم.
از طریق مادراشون بهشون متوسل میشیم
استاد ما فرمودن با این ختم ممکنه مقدرات تغییر کنه.
انشاءالله این ختم معجزه ها میکنه.
انشاءالله اولین نیت فرج آقاجانمون باشه
این ختم رو هرکس خودش به جا بیاره.
شما هم این رزق معنوی رو با اقوام و دوستاتون شریک بشین.
نورش به خودتون هم میرسه بنده حقیر رو دعا کنید
شروع از شنبه شب ان شاالله
التماس دعا
بیا برگردیم ای همه دار و ندارم.mp3
5.08M
بیا برگردیم ای همه دار و ندارم
ای همه کس و کارم من کیو غیر تو دارم
حسین بیا برگردیم ای همه دار و ندارم
اشعار سیف بن عمیره نخعی کوفی که در دوران امام صادق(سلام الله علیه) می زیسته است، در ضمن این قـصیده آشـکارا دوبـار، نام رقیه را آورده است:
وَسکینَةُ عَنْها السَّکینَةُ فـارَقَتْ
لَمَّا اَبـتَدَیتَ بِفُرقَةِ وَتَغَیرِ
وَ رُقَیةُ رَقَّ الْحَسُودُ لِضَعْفِها
وَ غدا لِیعْذِرَهَا الَّذِی لَمْ یعْذَرُ
وَ لِاُمِّ کلْثُومَ یجِدْ جَدِیدها
لثم عقیبٍ دَمُوعُها لَمْ یکرر
لَمْ اَنْسِها وَسَکینَة وَ رُقَیةَ
یبْکینَهُ بـَتَحسُّرٍ وَتـَزَفُّرٍ
یدْعُونَ اُمـَّهُم البتولة فاطماً
دعوی الحزین الواله المُتَحیرُ
یا اُمَّنا هَذا الْحُسَینُ مَجدلاً
مُلْقی عَفیراً مـَثْلُ بَدر فرهر...
وَ عَبیدُکمْ سَیفُ فَتی ابن عُمَیرة
عـَبْدٌ لِعـَبْدٍ عَبِید حِیدَر قَنْبَرُ...در اشعار فوق دو بار به نام رقیه اشاره شده است.
هلال بـن نـافع می گوید که در میان دو صف لشکر(دشمن) ایستاده بودم. کودکی از حرم امام حسین(صلوات الله علیه) بیرون آمد. امـام بـه سـوی میدان می آمد که کودک با گام های لرزان، دوان دوان خود را به امام رسانید و دامن آن حضرت را گرفت و گفت: «یا اَبَة! اُنـْظُرْ اِلَی فـَاِنِّی عَطْشانٌ؛ ای پدر! به من بنگر و ببین من تشنه ام.»این تقاضا آن چنان جانسوز بود که اشـک از دیدگـان امـام حسین(سلام الله علیه) جاری ساخت و فرمود: «بُنَیةُ اَللَّهُ یسْقِیک فَاِنَّهُ وَکیلِی؛ دخترم[می دانم تشنه ای]خداوند تو را سیراب کنـد که او وکیل[و پنـاهگاه] مـن است.» هلال گفت: «پرسیدم این دختر چه کسی بود و با امام حسین(صلوات الله علیه) چـه نـسبتی داشت؟» گفتند: «او رقیه دختر سه ساله امام حسین (سلام الله علیهما) بود.»در قصّۀ کربلا داستان به این صورت آمده اسـت که چـون حضرت خواست به میدان برود، التفاتی به سوی دخترش کرد. او از زنان جدا شـده بـود و در گوشه ای می گریست و ندبه می کرد. امام نزد او آمـد و وی را تـسلّی داد و این زبـان حال اوست:
هَذَا الْوَدَاعُ عَزیزَتِی وَ الْمَلْتَقَی
یوْمَ الْقِیامَۀِ عـِنْدَ حـَوْضِ الْکوْثَرِ
ای عزیز من! این آخرین وداع است و ملاقات روز قیامت نزد حـوض کوثـر خواهد بود.
#حضرت_رقیه_سلام الله علیها
اللهم عجـــل لولیک الفـــرج
📌 #بیشتر_رعایت_کنیم
در این ایام با اظهار #حزن
و اندوه ، مودت و محبتمان
را به حضرت زهرا و اهلبیت
علیهم السلام نشان بدهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا الله
ماجرای کتک خوردن شمر تعزیه از مردم و جان دادنش و اتفاقات عجیب بعد از آن😭
🌴اللهم عجل لولیک الفرج
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:
- «انی لادعوا لمؤمن یذکر مصیبة جدی الشهید، ثم یدعو لی بتعجیل الفرج و التایید;
- همانا من برای هر مومنی که مصیبت جد شهیدم را یاد کند و سپس برای تعجیل فرج و تایید [امر من] دعا کند، من [نیز] برای او دعا خواهم کرد»
منبع : مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم(عج)،ج2،ص46
➖دلیل دشمنی قریش با امیرالمومنین علیه السلام
🛑عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا(ع)قَالَ سَأَلْتُهُ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ(علیه السلام )كَيْفَ مَالَ النَّاسُ عَنْهُ إِلَى غَيْرِهِ وَ قَدْ عَرَفُوا فَضْلَهُ وَ سَابِقَتَهُ وَ مَكَانَهُ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ(صلی الله علیه و آله)فَقَالَ إِنَّمَا مَالُوا عَنْهُ إِلَى غَيْرِهِ وَ قَدْ عَرَفُوا فَضْلَهُ لِأَنَّهُ قَدْ كَانَ قَتَلَ مِنْ آبَائِهِمْ وَ أَجْدَادِهِمْ وَ إِخْوَانِهِمْ وَ أَعْمَامِهِمْ وَ أَخْوَالِهِمْ وَ أَقْرِبَائِهِمُ الْمُحَادِّينَ لِلَّهِ وَ لِرَسُولِهِ عَدَداً كَثِيراً فَكَانَ حِقْدُهُمْ عَلَيْهِ لِذَلِكَ فِي قُلُوبِهِمْ فَلَمْ يُحِبُّوا أَنْ يَتَوَلَّى عَلَيْهِمْ وَ لَمْ يَكُنْ فِي قُلُوبِهِمْ عَلَى غَيْرِهِ مِثْلُ ذَلِكَ لِأَنَّهُ لَمْ يَكُنْ لَهُ فِي الْجِهَادِ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اللَّهِ(ص)مِثْلُ مَا كَانَ لَهُ فَلِذَلِكَ عَدَلُوا عَنْهُ وَ مَالُوا إِلَى سِوَاهُ
🔰از امام رضا علیه السلام نقل شده است:
که از ایشان پرسیده شد:
چگونه مردم از امیرالمومنین علی علیهالسلام روی گرداندند و به سوی دیگران رفتند، با وجود آن که از برتری، سبقت در مسلمانی، و جایگاه وی در نزد پیامبر خدا باخبر بودند؟
فرمود: آنان به این جهت از امیرالمؤمنین روی گرداندند و به سوی دیگران رفتند - و حال آن که از برتری وی آگاه بودند - که امیرالمومنین علی علیه السلام بسیاری از پدران، بزرگان، برادران، عموها، دایی ها و نزدیکان ایشان را - که دشمن خدا و پیامبرش بودند - کشته بود(در جنگ مشرکین با مسلمین در صدر اسلام) . آنان کینه امیرالمومنین علی علیه السلام را در دل داشتند و مایل نبودند که امیرالمومنین علی علیه السلام بر ایشان حکومت کند.
چنین کینه ای از دیگران در دل هایشان نبود؛ برای این که [ دیگران] در جهاد، مانند وی پیشاپیش پیامبر خدا نبودند. به همین دلیل، از وی روی گرداندند و به دیگرانْ روی آوردند
📚:عیون اخبار ج ۲،ص ۸۱.
#کپی_با_یک_لعن_ابالشرور_کاملا_جائز_است