✳️چرا حکم حکومتی ؟
رهبر معظم انقلاب با حکم حکومتی، دولت و مجلس را از شرایط بحرانی در تصویب لایحه بودجه نجات داد؛ ولی چرا مجلس از رهبری حکم حکومتی را برای تصویب لایحه بودجه درخواست کرد؟ فرصت اندک باقیمانده تا پایان سال جاری امکان بررسی و اصلاح لایحه بودجه سال 99 توسط مجلس را غیر ممکن کرده بود؛ ازاینرو، راهکاری که مجلس پیش رو داشت، بررسی بودجههای دو دوازدهم یا سه دوازدهم بود که این تدبیر نیز با توجه به مهلت باقیمانده از عمر مجلس کنونی و فرصت چندماهه برای تشکیل مجلس جدید، عملاً بودجه سال 1399 را در بنبست قرار میداد و در این صورت و در خوشبینانهترین حالت، لایحه بودجه باید در شش ماهه دوم سال آتی تعیین تکلیف میشد. از سویی دیگر، تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا به منظور پیشگیری از شیوع این ویروس، موجب تعطیلی جلسات علنی مجلس شد و عملاً امکان بررسی و تصمیمگیری در خصوص لایحه بودجه یا لوایح دو دوازدهم و... در صحن علنی را غیرممکن کرد. در این شرایط دولت نیز نمیتوانست بودجه را بدون مصوبه مجلس اجرایی کند و بسیاری از خدمات و برنامههای دولتی و حقوق کارمندان برای سال آینده معطل تصویب بودجه میماند. برای عبور از این وضعیت، هیئترئیسه مجلس تصمیم گرفت از ظرفیتهای موجود در قانون اساسی استفاده کند؛ به همین دلیل، «علی لاریجانی» در نامهای به رهبر معظم انقلاب، موافقت ایشان را برای ارسال لایحه بودجه از سوی کمیسیون تلفیق و بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی تقاضا کرد. در اصل 85 قانون اساسی آمده است مجلس نمیتواند اختیار قانونگذاری را به شخص یا هیئتی واگذار کند؛ ولی در موارد ضروری میتواند اختیار وضع بعضی قوانین را با رعایت اصل 72 به کمیسیونهای داخلی خود تفویض کند. در نهایت، با اعلام موافقت رهبر معظم انقلاب، مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه به شورای نگهبان ارسال شد و پس از تأمین نظر شورای نگهبان، برای اجرا به دولت ابلاغ خواهد شد. در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی تمامعیار قرار دارد، تأخیر در بررسی و تعیین تکلیف لایحه بودجه به صلاح کشور نبود و با این تدبیر، هم کشور از مشکلات پیش رو رهایی یافت و هم قوت و ظرفیت قوانین کشور بیش از پیش آشکار شد.
@haress_313
🔷بشار اسد: اردوغان در کنار تروریستهاست/ اولویت نظامی ما آزادسازی ادلب است
🔸رجب طیب اردوغان در کنار تروریستها با ارتش سوریه میجنگند و قادر نیست به مردم ترکیه توضیح دهد چرا نظامیانش را به سوریه میفرستد که در آنجا کشته شوند
🔸هیچ دشمنی و خصومتی میان ملتهای سوریه و ترکیه وجود ندارد و روابط تنها زمانی به حالت عادی باز میگردد که اردوغان به حمایت خود از تروریسم پایان دهد.
🔸اردوغان به دستور آمریکاییها با تمام توان خود به میدان آمده، زیرا آزادسازی ادلب یعنی حرکت به سمت آزادسازی مناطق شرقی که شاهد افزایش انزجار و نارضایتی مردمی از اشغالگران آمریکایی است و این خشم، سبب شکلگیری عملیات مقاومت علیه اشغالگران خواهد شد.
🔴کرونا از نگاه روانشناسی
✍🏻 دکتر #حسنزارعی_محمودآبادی
🔹در روزهای اخیر بحث داغ کرونا و پیگیری لحظه به لحظه اخبار مرتبط با آن در شبکه های اجتماعی و گروهها سبب نگرانی و استرس در بین مردم شده است. کمتر کسی وجود دارد که نسبت به این بیماری حداقل استرس و نگرانی را تجربه نکرده باشد!
🔹البته کرونا به ما یاد داد که تعطیلات طولانی مدت هم نمیتو اند ما را خوشحال کند و روان ما را در آرامش قرار دهد! کرونا به مایاد داد مهمتر از خانه های لوکس،ماشین های خارجی و...این سلامتی است که اهمیت دارد.
🔹ما انسانها موجوداتی اجتماعی و گاها تلقین پذیر هستیم. با دیدن جملاتی از قبیل "ماسک نداریم" یا " الکل تمام شد" از نظر روانی به هم میریزیم و احساس میکنیم که خود و خانواده مان در معرض خطر قرار داریم. درسته که این بیماری واقعیت دارد و مسری است؛ ولی افزایش نگرانی و استرس در انسان سبب کاهش سیستم ایمنی بدن و درنتیجه بیماری می شود.بی خوابی،شستن وسواس گونه دست خود و فرزندان،گوش به زنگی در مورد سرایت بیماری از شهری به شهر دیگر و در نهایت انتظار بیماری در اطرافیان و خود از نتایج همین نگرانی های نابجایی است که گاها برخی شبکه ها یا گروهها به آن دامن می زنند.. اکنون که "ماندن در منزل" به ما پیشنهاد شده است چگونه می توانیم این لحظات را به خوبی و بدون استرس سپری کنیم. در ادامه چند نکته در این خصوص پیشنهاد می شود:
1⃣این ایام بهترین زمانی است که می توانیم در کنار اعضای خانواده به جبران لحظاتی بپردازیم که نبودیم...با تماشای فیلم با اعضای خانواده، انجام بازی با کودکانمان،خواندن کتاب برای کودکان و گفتن قصه و همچنین مطالعه برای خودمان.
2⃣ سعی کنیم از فضای مجازی فاصله بگیریم...... و این ماندن در منزل را راهی برای ابرازصمیمیت بیشتر به یکدیگر و لذت از دور همی خانوادگی قرار دهیم.. نه اینکه در فضای مجازی وقت گذرانی کنیم..
3⃣ در منزل مرتب به فرزندانمان به طور "وسواس گونه" خطر این بیماری را گوشزد نکنیم؛ که این کار سبب افزایش استرس و گاهی رفتارهای وسواس گونه در شستن و در نتیجه باعث کاهش سیستم ایمنی کودک می شود.
4⃣ بهتر است برای فرزندانمان توضیح دهیم که به دلیل این بیماری واگیردار، "فعلا" نیاز به شستن بیشتر دست هست و بعد از اینکه بیماری از بین رفت، دیگر این قدر شستن تاکید نمی شود..البته با زبان کودکانه...
5⃣ نگران کارهای عقب افتاده خود یا خانواده نباشیم. چرا که سلامتی مهمتر است و جبران آن کار میسر...
6⃣ مسافرت در این ایام نه تنها سبب کاهش استرس نمی شود بلکه میتواند استرس پنهان را آشکار کند.
7⃣ با تو کل به خدا و رعایت بهداشت فردی این بیماری را شکست خواهیم داد
💢در جدال بین روزهای سخت و مردمان سخت، این مردمان سخت هستند که می مانند نه روزهای سخت!
@haress_313
⭕️ هشدار سخنگوی نُجَباء خطاب به آمریکا
👤 سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی نجباء خطاب به اشغالگران آمریکایی در عراق گفت: ساعت صفر انتقام نزدیک است.
🔺 نصر الشمری» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی نجباء ضمن تاکید بر نزدیک بودن ساعت صفر انتقام، اعلام کرد که این جنبش تحرکات نیروهای امریکایی از پایگاه کیوان در کرکوک بهسمت زاب و حویجة را دقیق رصد کرده است.
آنها به خیال اینکه در امان هستند، مسیرهای حرکتی خود را تغییر داده و از کورهراهها تردد میکنند، ولی بدانند که تحتنظر هستند
چه زود ۲ماه گذشت...
آری درست گفت سیدشهیدان اهل قلم سیدمرتضی آوینی:
"شاید جنگ خاتمه یافته باشد اما مبارزه هرگز پایان نخواهد یافت و زینهار غفلتی که من و تو را در خودفراگرفته ظلمات قیامتست..."
دوماه بدون حاج قاسم گذشت، حاج قاسم رفت خوب هم رفت در حال جهاد و مبارزه هم رفت،
اما هرکدام از ما باید خود را در این کارزارِ جهاد و مبارزه محاسبه کنیم ...
#شهیدقاسم_سلیمانی❤️
مقامات بهداشت و سلامت آمریکا از اعلام آمار کرونا منع شدند
🔹طبق اعلام دولت آمریکا، کسانی که از این پس آمار مربوط به کرونا را در این کشور منتشر کنند، مشمول جریمه سنگین ۱۰ سال انفصال از خدمت و قطع بیمه سلامت خواهند شد.
🔹آمریکا اعلام کرده است که آمارهایی اجازه انتشار دارند که معاون اول ترامپ تایید کرده باشد.
#آزادی_اطلاعات #دیکتاتوری_رسانهای
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
میلادی: Friday - 06 March 2020
قمری: الجمعة، 11 رجب 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️4 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️14 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️15 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️16 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
صفحہ ۶۳ استاد پرهیزگار .MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه63🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#نهج_البلاغه_خوانی
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@haress_313
┗━━━🍂━✳️🌸✳️
کم یا زیاد
برخی تصور می کنند ارتکاب حرام به مقدار کم مانعی ندارد.
در حالی که کار حرام مخالفت و نافرمانی با خداوند است و مقدار کم آن نیز گناه محسوب شوده و تفاوتی ایجاد نمی کند.
برای مثال:
■ خون نجس است و خوردن آن حرام، چه یک قطره باشد و چه یک ظرف
■ سرقت حرام است، چه به مقدار کم باشد یا زیاد.
■ غذا خوردن برای روزه دار، حرام است چه کم و چه زیاد
■ آشکار کردن موهای سر در برابر نامحرمان حرام است، چه تمام موها و چه قسمتی از آن.
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
هدایت شده از طب و سلامتی
🍇 در فصل سرما شیره انگور بخورید.
🔹انرژی زا و خون ساز
🔹افزایش دهنده وزن و عضلات
🔹باز کننده مجاری و گرفتگی ها
🔹غرغره کردن آن ضدالتهاب و نرم کننده گلو است.
🔴 اثرات مثبت و منفي اينترنت بر سبك زندگي 2️⃣
🔸حجت شعباني
◀️ اثرات منفي اينترنت بر سبك زندگي
اينترنت توانسته است ابعاد تازه اي به سبك زندگي بدهد. هر چند استفاده از آن توانسته است بسياري از مشكلات موجود در زندگي را حل نمايد، اما نسل بشر را دچار مشكلات متعددي كرده است؛ البته تأثير فنآوري اينترنت در اين زمينه، مستقيم نيست و بيشتر تابع نوع استفاده از آن و نيز بسته به متغيرهاي سن، جنس، تحصيلات و غيره است؛ مشكلاتي نظير استفاده تفريحي و غيرعلمي، دسترسي به مسائل غير اخلاقي، عدم وجود محدوديت در استفاده براي قشرهاي مختلف و... .
1️⃣ تبديل اينترنت به ارزش
امروزه با تعابيري همچون «اينترنت، جزء لاينفك زندگي انسان است» و «به كسي كه اينترنت بلد نباشد، بي سواد مي گويند» و «دنيا، دنياي اينترنت و كامپيوتر است» روبه رو هستيم. هر چند اين عبارات به نوعي بيان گر عمومي شدن اينترنت مي باشند، اما ناخواسته جامعه را به سمتي سوق مي دهند كه سرانجام ابزاري همچون اينترنت را به عنوان يك ارزش بپذيرد.
اينگونه رفتار با اينترنت، به جاي اين كه فرد نيازمند به آن را با آن درگير سازد، نوعي احساس نياز كاذب در وي به وجود مي آورد. بنابراين، افرادي كه شايد مخاطب واقعي اين رسانه نباشند نيز جذب حواشي آن ميشوند و در نتيجه. به شخصيت و ساختار فكري و رفتارها و كنش هاي اجتماعي آنان لطمه وارد ميشود.
2️⃣ قبض و بسط باورها
پژوهش ها مؤيد نظرات كارشناسان مذهبي در خصوص تأثير منفي اينترنت بر باورها و هويت فرهنگي جوانان جامعه است. اين مسئله نشان دهنده اين است كه تأثير نهادهايي چون دين در هويت دادن به جوانان، در اينترنت، كمرنگ شده است؛ اما نشان دهندة اين نيز هست كه مؤلفه هاي هويت يابي جوانان در رسانه اينترنت، خارج از نظارت مراجع ديني و ساختارهاي رسمي متولي نظارت بر آن است و بيشك تداوم اين كمرنگ بودن تأثير مراجع ديني در اينترنت، منجر به شكل گيري نسلي از جوانان خواهد شد كه دين در زندگي آنان كمترين نقش را خواهد داشت.
متأسفانه اغلب برنامه هاي اجرا شده در اينترنت، به ويژه در زمينه هاي فرهنگي و اجتماعي، بدون مطالعه مخاطبين و بدون توجه به وضعيت علمي و فرهنگي آنان تدارك ديده شده است.
3️⃣ افشاي اسرار شخصي
محققان براين باورند كه يكي از كاركردهاي رواني اينترنت، اين است كه ترس هاي معمول در تعاملات اجتماعي را از بين مي برد و به همين دليل، افراد در ارتباطات اينترنتي به عدم بازداري شخصي و خودافشاگري براي ايجاد صميميت دچار مي شوند. گمنام بودن کاربر اينترنت، يكي ديگر از دلايلي است كه امكان خودافشاگري را در اينترنت، افزايش مي دهد؛ اما واقعيت اين است كه همواره كساني هستند كه قصد دارند با به دست آوردن اطلاعات شخصي، از اين اسرار سوء استفاده مي کنند.
4️⃣ بعد خانوادگي
نتايج يک تحقيق انجام شده بر روي عده اي از دانشجويان نشان مي دهد كه ميزان استفاده از اينترنت بر متغيرهاي كاهش فعاليت روزانه، بياعتمادي والدين نسبت به فرزندان، كاهش ارتباطات چهره به چهره، كنارهگيري و كاهش فعاليت هاي اجتماعي آنان، تأثير داشته است. علاوه بر اين مسئله، استفاده نادرست از اينترنت، موجب شكل گيري پديدههاي ناخوشايندي در زندگي خانواده ها شده است.
5️⃣ مشکلات فردي
در بُعد فردي، تحولات منفي اينترنت را مي توان از جنبة اثرات جسماني و اثرات رواني زير مورد بررسي قرار داد:
🔺 اثرات جسمي
✳️ مشكلات بينايي
كار مداوم با رايانه، باعث ايجاد پيرچشمي زودرس ميشود. 70 درصد بزرگ سالاني كه مشغول کار با رايانه هستند، به دليل نگاه ممتد به صفحه مانيتور و كار طولاني مدت با رايانه، به علائم سندرم بينايي مبتلا هستند و البته كودكان به دلايل عدم توجه به مسائل بهداشتي و بيتوجهي به طراحي صندلي هاي كامپيوتر جهت آنها، براي ابتلا به اين سندرم، مستعدترند.
✳️ صدمات سيستم اسكلتي
60 درصد كساني كه با رايانه كار مي كنند، به علت نشستن نامناسب پشت ميز رايانه و عدم استفاده از ميز مناسب، دچار مشكلات اسكلتي و عضلاني ميشوند.
✳️ چاقي
افزايش ساعاتي كه افراد پاي تلويزيون و اينترنت صرف مي كنند، به ويژه زمانيكه بدون توجه، همراه با آن چيزي ميخورند، باعث بروز چاقي در آنان مي شود.
🔺 اثرات رواني
✳️ اعتياد اينترنتي
تغيير سبك زندگي، به منظور مصرف زمان بيشتر در اينترنت، پرهيز از فعاليت هاي مهم زندگي به منظور صرف وقت بيشتر در اينترنت، كاهش روابط اجتماعي، ناديده گرفتن خانواده و دوستان و مشكلات مالي و تحصيلي، برخي از پيامدهايي هستند كه در انتظار معتادان اينترنتي مي باشند.
همچنين افراد معتاد به اينترنت، كمرو، خجالتي، داراي مشكلات خواب، تحصيلي، تنهايي و جسمي، داراي اضطراب و افسردگي و مبتلا به خودبيمارپنداري، حساسيت فردي و پرخاش گري مي باشند.
#نشریه_دانشجویی_پرسمان
حضرت #امام_كاظم عليه السلام :
🖌رَجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ يُضاعِفُ اللّه ُ فيهِ الحَسَناتَ و يَمحُو فيهِ السَّيِّئاتَ ؛
🖌رجب ماه بزرگى است كه خداوند [پاداش] نيكى ها را در آن دو چندان و گناهان را پاك مى كند .
📚 كتاب من لايحضره الفقيه ، ج 2 ، ص 92 .
🌸رحم بر دیگران تا
بر شما رحم کنند🌸
🔸 «وَ إِنْ کانَ ذُو عُسْرَةٍ فَنَظِرَةٌ إِلی مَیسَرَةٍ وَ أَنْ تَصَدَّقُوا خَیرٌ لَکمْ إِنْ کنْتُمْ تَعْلَمُونَ»
و اگر بدهکار قدرت پرداخت بدهی را نداشته باشد، او را تا هنگام توانش مهلت دهید و اگر برای کسب رضای خدا به او ببخشید بهتر است. (بقره: ۲۸۰)
🔸 «قَالَ رَسُولُ اللهِ(ص): مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ»
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: كسی كه صبح كند و اهتمامی به امور مسلمانان نداشته باشد، مسلمان نیست.
🔸 همچنین ایشان فرمودند:
کسی که میخواهد دعایش مستجاب شود و غمش زدوده گردد، بر بدهکار تنگدست آسان گیرد.
💠 صاحبان محترم املاک و مغازهها و کارگاهها
🔹 در این شرایطی که این روزها به سبب ویروس کرونا بحران فراگیری برای کشورمان پیش آمده، وضعیت کاسبی بشدت به هم ریخته و چه بسیارند مستاجرینی که توانایی پرداخت اجاره اسفند ماه مغازه یا اجاره منزل را ندارند.
بیایید با عمل به این کلام خداوند متعال و فرمایش پیامبر رحمت و با #آسانگیری و #مهلت دادن، کام هموطنانمان را شیرین کنیم.
@haress_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیانات رهبر انقلاب درباره فضای مجازی:
🚨 در مسئلهی فضای مجازی، آنچه از همه مهمتر است، مسئلهی شبکهی ملّی اطّلاعات است. متأسّفانه در این زمینه کوتاهی شده، کاری که باید انجام بگیرد، انجام نگرفته.
🚨 کشورهایی که شبکهی ملّی اطّلاعات درست کردهاند و [فضای مجازی را] کنترل کردهاند به نفع خودشان و به نفع ارزشهای مورد نظر خودشان، یکی دو تا نیستند. بهترینِ کشورها، قویترینِ کشورها، در این زمینهها خطّ قرمز دارند؛ راه نمیدهند؛ کنترل میکنند ما هم باید کنترل کنیم؛ این کنترل کردن معنایش این نیست که ما ملّت را از فضای مجازی محروم کنیم
پ ن:
الان چهل و یک سال از انقلاب می گذرد
دشمن شاید بعد از اتمام جنگ تحمیلی جنگ نرم را بر ما تحمیل کرده
رهبر عزیز ما بارها خطر
جنگ فرهنگی
شبیخون فرهنگی
ناتو فرهنگی
و...
را گوشزد کرده
امروز فضای مجازی بستر اصلی تمام نابسامانی های کشور است
که این قابل اثبات است...
این بستر با البته اهمال کاری مدیران کاملا در اختیار بیگانه است
قریب هفت سال از آخرین دولت می گذرد
چقدر دیگر فرصت برای کنترل این فضا و استفاده از آن بر علیه دشمنان لازم است
البته اگر عزمی بر کار باشد...!!!؟
@haress_313
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
میلادی: Saturday - 07 March 2020
قمری: السبت، 12 رجب 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹مرگ معاویه بن ابوسفیان لعنة الله علیه، 60ه-ق
🔹ورود امیرالمومنین علیه السلام به کوفه، 36ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️3 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️13 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️14 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️15 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
صفحہ ۶۳ استاد پرهیزگار .MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه63🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#نهج_البلاغه_خوانی
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@haress_313
┗━━━🍂━🌺😌🌺
سنت های نادرست
بسیاری از سنت های نادرست در بین عامه مردم به صورت ارزش در آمده است، مثلا در مجالس ترحیم و عزاداری ها:
● سکوت نکردن و عدم توجه به هنگام قرائت قرآن
● تشریفات و اسراف کاری در مجالس ترحیم
● تحمیل مخارج فراوان بر خانواده مصیبت دیده حتی با وجود اولاد صغیر
● زیاد کردن صدای بلندگو و اذیت شدن همسایه ها
● تعطیلی کار و فعالیت، برای مدتی طولانی به بهانه عزادار بودن
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 رویارویی با تهمت و ترور شخصیت؛
از دیرباز تا کنون انسان ها با تهمت و ترور شخصیت مواجه می شدند. به ویژه بندگان صالح خدا و در راس آن ها پیامبران الهی. و چه بسیار پیش می آمده است که فرد نمی توانست از خودش در برابر این تهمت ها دفاعی کند و یا جامعه دفاعیاتش را نمی پذیرفت. این مسئله این قدر دشوار هست که افرادی را اسیر خشم و برخوردهای غیر عاقلانه نماید. اما پیامبران الهی تمام این تهمت ها را با صبر و بردباری پشت سر می گذاشتند. اینگونه مواقع
از کوره در رفتن
همان چیزی است که فرد تهمت زننده در تایید تهمت هایش به آن نیاز دارد.
آیه درباره تهمت دزدی زدن برادران یوسف به او در مقابل چشمان خود یوسف است، هر چند که در آن هنگام برادران او را نمی شناختند.
🔷 آیه روز:
قَالُوا إِنْ يَسْرِقْ فَقَدْ سَرَقَ أَخٌ لَهُ مِنْ قَبْلُ فَأَسَرَّهَا يُوسُفُ فِي نَفْسِهِ وَ لَمْ يُبْدِهَا لَهُمْ قَالَ أَنْتُمْ شَرٌّ مَكَانًا وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا تَصِفُونَ (یوسف / آیه 77)
🔶 ترجمه:
(برادران) گفتند اگر او (بنيامين) دزدي كرده (تعجب نيست) برادرش (يوسف) نيز قبل از او دزدي كرده، يوسف (سخت ناراحت شد و) اين (ناراحتي) را در درون خود پنهان داشت و براي آنها اظهار نداشت (همين اندازه) گفت شما بدتر هستيد و خدا از آنچه توصيف مي كنيد آگاه تر است.
شنبه 17 اسفند 1398
#اجتماعی ، #اخلاق ، #تهمت ، #یوسف
🌼هر روز یک آیه🌼