فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دلجویی نماینده ولی فقیه از نوجوان #غیزانیه
اقدام زیبا و پسندیده حجتالاسلام موسوی فرد از خانواده نوجوانی که در حادثه تجمع مردم غیزانیه، بعلت قطعی مستمر و گسترده آب متاسفانه تیر خورده بود ذرهای از آلام ما را کم میکند و البته باعث شده آن خانوادهی با شرف و نجیب نیز از شدت ناراحتیشان کم شود.
اما خودمانیم؛ انصافاً مگر قرار است اگر مردم جایی تجمع کردند و حتی راه را بستند، جاده ترانزیتی را بستند زود اسلحه برداریم؟ زود شلیک کنیم؟ به فرض در خیابان و بازار اغتشاشی صورت گرفت، پس چه شد آنراههای کنترل مدنی؟ چه شد ابزارهای مقابله با اغتشاش؟ ماشین آبپاش و گلوله پلاستیکی و ...!
ضمن اینکه آن تجمع و راه بندان اغتشاش نبود. ابزاری بود برای اینکه صدایشان به گوش حاکمان برسد. مسئولان ما متاسفانه یاد گرفتهاند حتماً باید همچنین حادثهای شکل بگیرد مردم راه را ببندند،مردم بانکی را به آتش بکشانند، معترضین اقدام ناصوابی را انجام دهند تا یادشان بیافتد حالا قدمی بردارند!.
امیدواریم مسئولین برای این قضیه فکری کنند. امیدواریم مجلس آتی حق اعتراض مدنی اعم از تجمع و راهپیمایی آزاد بدون اغتشاش و بی نظمی را به رسمیت بشناسد و بدون اخذ مجوز از این و آن دستگاه، مورد حمایت قانونی قرار دهد و امیدواریم مجلس آتی برای مقابله با اغتشاش و شورش و تجمع و... قوانین روشن و جدیدی را وضع کند تا اعتراض مردم شنیده شود و کار به اینجا نکشد!
اما مهمتر، امیدواریم مسئولین و کسانی که عامدانه مشکلات این مردم را حل نمی کنند تا جانشان به لب آید و بزودی از سوی قانون شناسایی و محاکمه شوند!
#استاندار_خوزستان
مدرسیان
@haress_313
💠قدری تامل💠
👈این روزها دوره دهم مجلس تمام شد و نمایندگان جدید خود را به صندلی های مجلس رساندند.
🤛اما دیروز خبری در رسانه ها پخش شد که من کوچکترین که شاید از سیاست و اجتماع به اندازه محله خودمان پای قلعه خبر دارم تعجب کردم
👊و آن خبر اینکه تعدادی از مراجع بزرگوار تقلید و فرمانده ای نظامی از عملکرد آقای علی لاربجانی به عنوان رییس بیش از ده ساله مجلس تقدیر کردند.
👆حال چند نکته قابل تأمل ...
1⃣اول اینکه نکوداشت شأن و جایگاه و منزلت علما و مراجع بزرگ تقلید بر همه ما واجب و الزامی است اگرچه برخی ازین بزرگواران در موقعیتهای بحرانی کشور گاها سربلند بیرون نیامده اند و این نیست مگر حضور و نفوذ برخی آقازاده های سیاسیون در این بیوت که به کج راهه می روند.
2⃣دوم کارنامه پر از ابهام آقای لاربجانی در طول بیش از ده سال ریاست مجلس کاملا قابل نقد است چه از تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام نافرجام و چه از عدم پیگیری مطالبات.رهبری در امر نظارت بر رفتار مجلسیان که آخرین نتیجه اش ردصلاحیت حدود ۷۰ نماینده مجلس قبل بر سر فساد و انحراف اقتصادی
و چه عدم توجه به شعارهای اقتصادی سال که نتیجه اش وضعیت فاجعه بار فشار اقتصادی بر اقشار مختلف جامعه است و
قطعا یکی از مسببان اصلی وضع حاضر مجلس و رییس قبلی آن است.
همچنین وضعیت حقوقهای نجومی , واگذاری های رانتی در خصوصی سازی گل تپه و ... , وضعیت فساد و قاچاق کالا از مبادی رسمی , گرانی بنزین و اتفاقاتش , وضعیت نظارت بی محتوای بر دولت و وزرایش که بعد استیضاح رأی بالاتری داشتند و ...
همه و همه بخشی جزیی از عملکرد این بزرگوار است پس
☝️حالا
👈به این بزرگواران بهتر از جان عرض می کنیم:
✴️ اولا که جایگاه معنوی و دلی خود را خرج این بزرگوار و امثالهم نکنید و مواظب بیوت خود باشید
✴️و ثانیا اگر شما عزیزان
گاهی شاید به ایشان و هم کرسی هایشان در مجلس تذکر می دادید احتمالا وضع ما بهتر ازین بود
✳️ودر آخر خداوند إنشاءاله
عاقبت مارا ختم به خیر کند .
🌹وآخروا دعوانا ان الحمدلله رب العالمین🌹
@haress_313
وارد منزل علامه جعفری شدیم. ایشان مشغول صحبت بود و چند نفری در اطراف علامه نشسته بودند.
ابراهیم با عصای زیر بغل وارد اتاق شد. علامه یکباره نگاهش به در افتاد. از جا بلند شد و به استقبالش آمد. بعد با همان لهجه ی زیبا گفت: به به آقا ابراهیم، بفرمائید، بفرمائید.
ابراهیم را با خودش بالای مجلس برد. همه به احترام او بلند شدند. بعد علامه حرفی زد که بسیار عجیب بود. من اگر خودم نمی شنیدم باور نمی کردم.
علامه با اصرار گفت: «آقا ابراهیم، برو جای من بنشین، ما باید شاگردی شما را بکنیم.» تا علامه این جمله را گفت، نگاه کردم به صورت ابراهیم مثل لبو سرخ شده بود. همان جا کنار شاگردها نشست و گفت: استاد، تو رو خدا ما رو شرمنده نکنید.
علامه بعد از اصرار زیاد به جای خودش برگشت. قبل از اینکه بحث خود را ادامه دهد، رو به دوستانی که در کنارش بودند جمله ای گفت که خوب به یاد دارم:
علامه فرمود: این آقا ابراهیم استاد بنده هستند
من چیز زیادی از درجات علمی علامه جعفری نمی دانستم، فقط دیده بودم که مرتب در تلویزیون سخنرانی می کند. اما همینقدر می فهمیدم که کلام این فیلسوف و عالم بزرگ، بی دلیل نیست.
سلام بر ابراهیم۲ ص۷۷
🆘 @haress_313
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
میلادی: Thursday - 28 May 2020
قمری: الخميس، 5 شوال 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹حرکت امیر المومنین علیه السلام به سمت صفین، 36ه-ق
🔹ورود حضرت مسلم بن عقیل به کوفه، 60ه-ق
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا سالروز تخریب قبور ائمه علیهم السلام در بقیع
▪️10 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
▪️20 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️26 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️36 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
قسم خوردن
بسیاری از مردم هنگام قسم خوردن از کلمه، به قرآن استفاده می کنند و عرفاً عمل به چنین قسمی را واجب می دانند.
در حالی که عمل به سوگندی واجب و ترک آن دارای کفاره است که نام خدا در آن برده شود (مثل اینکه بگوید: به خدا قسم که سیگار کشیدن را ترک می کنم).
بنابراین قسم خوردن به قرآن یا پیامبران یا ائمه علیهم السلام یا کعبه و مانند آن ها واجب العمل نیست و کفاره ندارد ولی گناه است.
تحریر الوسیله امام، ج2 ص99
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
#حدیث_روز
✅ امام على (عليه السلام) :
🔻 تصميم به انجام دادن كارى كه درستى آن برايت روشن نيست، مگير .
📚ميزان الحكمه ، ح 12922
📮در ثواب نشر شریک شوید
🔴نگرانی آمریکا از حضور نظامی و ماندگار ایران در حیات خلوت ۲۰۰ سالهاش
🔺سخنان کارشناس آمریکایی (جوزف هومایر) را با دقت و کلمه به کلمه گوش کنید شاید این حرف ها تکملهای باشد بر گزارش و تحلیل صوتی که شب گذشته در کانال اخبار سوریه کار کردیم. حضور ایران در ونزوئلا صرفاً انتقال چند صد میلیون لیتر بنزین یا کمک به اصلاح و راه اندازی پالایشگاههای نفت این کشور نبوده و بر اساس آنچه که این کارشناس و تحلیلگر آمریکایی میگوید، این حضور را راهبردیتر و بسیار عمیقتر از برداشتهای خیلی از کارشناسان و حتی خود مقامات آمریکاییها است.
🔺این یک واقعیت عینی و آشکار است که حضور ایران در آمریکای لاتین صرفاً برای تامین نیاز ونزوئلا در یک شرایط خاص نیست بلکه این همکاری و شراکت راهبردی میان دو کشور است که هر دو به شکلهای مختلف از آن بهره مند می گردند در حالیکه ایران در ونزوئلا می تواند حضوری عمیق و ماندگار داشته باشد ونزوئلا هم می تواند از دانش فنی و قدرت مهندسی ایران برای توسعه زیرساختهای خود بهرهمند گردد. همانگونه که این کارشناس آمریکایی میگوید در طول سالهای گذشته مقامات آمریکایی و اندیشکدههای این کشور حضور ایران در ونزوئلا و آمریکای لاتین را صرفاً یک مبحث اطلاعاتی ارزیابی میکردند و تلاش داشتند آن را به سطحی نازل کاهش دهند.
🔺اما گسیل نفتکشهای ایرانی به ونزوئلا و تلاش ایران برای اصلاح پالایشگاهها و زیرساختهای انرژی این کشور خبر از یک شراکت بسیار عمیق و آینده نگرانه می گداد که مسائل آن در امروز و فردا قابل بررسی و دسترسی نیست. مقامات آمریکایی و اندیشکدههای این کشور شاید تازه به این نتیجه برسند که ۲۰ سال است ایران در آمریکای لاتین زیرساختهای لازم را تدارک دیده، نیروهای مورد نیاز را تربیت کرده، دوستان قدرتمند و متحدانه امینی دارد که میتوانند هر کدام در هر لحظه برای ایران یک برگ برنده باشند.
🔺شاید آمریکا ۱۸ امنیتی و نظامی از حضور ایران در دریای کارائیب داشته باشد منطقهای که همان گونه که پیش از این هم در تحلیلهای مختلف خدمت شما عرض کردیم سرشار از نیروهای آنتی امپریالیزم و ضد آمریکایی است که مخالف سلطه آمریکا بر کشورهای خود بوده که میخواهند حضور ۲۰۰ ساله این کشور را به پایان رسانده و استقلال و سیادت واقعی خود را اعمال کنند. در این کشورها اما همیشه مزدورانی هستند که هست و نیست، بود و نبود خود را مدیون آمریکا بوده و به هر شکل ممکن در این مسیر اختلال به وجود میآورند.
🔺عبور ونزوئلا از دو شوک اساسی حوزه برق و سوخت و پایداری امنیتی در این کشور و اعتماد جمعی به دولت مرکزی که تلاش دارد خدمات عمومی و رفاهی را به طبقات متوسط و فرودست جامعه ارائه کند، باعث تقویت پایگاه و جایگاه حکومت این کشور شده است. بدون شک اگر نیکلاس مادورو و دولت او میان مردم محبوبیت نداشتند تا این لحظه آمریکاییها چند بار مانند قرن گذشته که دهها کودتا در کشورهای این حوزه انجام دادند، او را نیز به هر طریقی بود از میان برمی داشتند. اما وجود یک پایگاه عمیق مردمی و تفاوتی که مردم ونزوئلا با ۲۰ سال گذشته خودشان احساس می کنند باعث شده که امثال گوایدو که وابستگیاش به آمریکا نیاز به بررسی ندارد نتوانند نیروی قابلملاحظهای برای مقابله با مادرو تدارک ببینند.
🔺آنچه مشخص است حضور ایران در ونزوئلا و آمریکای لاتین بسیار فراتر از مشاهده چند تانکر سوخت است. همانگونه که آمریکاییها با وجود ۴۰ سال تحریم، تهدید، فشار و تمام اقدامات غیر انسانی و ناجوانمردانه موفق نشدند ایران را در آسیای غربی محدود کرده و در چارچوب مرزهایش نگه دارند حضور یک شریک مطمئن و راهبردی در آمریکای لاتین میتواند باعث افزایش قدرت چانهزنی ایران در سطح بینالمللی شود. هنگامی که مینویسیم ایران ما از یک ابرقدرت منطقهای تبدیل به یک قدرت جهانی شده، درست از چنین مسائلی صحبت میکنیم.
🔺بزرگترین مشکل جمهوری اسلامی ایران برای تبیین این قدرت و جایگاه نبود بدنه کارشناسی و رسانهای قدرتمند است. اگر ایران در طول سال گهای گذشته دارای رسانهای قدرتمند و کارشناسان خبره و آشنا به مسائل راهبردی بود، این امور خیلی ساده و آسان توسط مردم پذیرفته شده و برای آنها نهادینه میشد. در مورد همین اعزام نفتکشها به ونزوئلا بیشترین بار جنگ روانی و رسانهای با دشمن بر عهده تعداد اندکی از رسانههایی بود که هیچ وابستگی به حاکمیت ندارند و صرفاً گروههای میهندوست و دلسوزی بوده که با تولید محتوای مفیدی که داشتهاند این حرکت بزرگ را اطلاع رسانی کرده و با دشمن به مقابله پرداختند.
💠کانال اخبار سوریه
@haress_313
🚨#متن_کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی
به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی را از اینجا بخوانید:👇
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=45736
🔴مجلس دهم در رأس امور نبود، مقداری متن تَکراری بود که به مجلدی از حواشی پیوست شده بود! بجای آنکه بر دولت نظارت کند، بر مشکلات مردم نظاره میکرد. قرار بود ضامن سلامت کشور باشد اما برخی از نمایندگانش امروز به قید ضمانت آزاد هستند. بنا بود طلایهدار عزت ملی باشد، آتلیهی ذلت سلفی شد. ریلگذاری برای اقتصاد مقاومتی پیشکش، تا سالها بعد نگران مینگذاریهای مجلس دهم هستیم!
توصیههای رهبری به مجلس جدید، نمره ردیهای عملکردی مجلس قدیم بود. دیروز گفته بود اگر مسئولین انقلابی عمل نکنند، مردم سیلی میخورند و امروز به اشاره گفت راه مجلس قبل را نروید تا به مردم ثابت شود انتخابشان درست بوده.
وقتی معیشت فرودستان زیر چرخ اقتصاد سرمایهداریِ زبردستان له شده، مجلس جدید دیگر جای نشستن نیست، پیست دوی امدادی است. وقتی چرخ تولیدِ داخل، در باتلاق قوانین دست و پا گیر، گیر کرده، مجلس دیگر محل قانونگذاری نیست، جای قانونبرداری است.
یک سال باقیمانده از عمر دولت، نه محل مشاجرهی دولت و #مجلس_یازدهم است و نه محل مشاعرهی آنها. خورده حسابهای شخصی رؤسای قوای مجریه و مقننه هرچه بوده امروز نباید زندگی مردم را لوله کند. دوران بگمبگمها به سرآمده و حقوقدان و سرهنگ، همه باید برای خدمت به مردم پا جفت کنند.
🔻عدم توفیق در عدالت اقتصادی، وصلهای ناجور بر پیکرهی نظام اسلامی در آستانهی گام دوم انقلاب است. پیراهن اقتصاد وصله پینهای را باید در آورد و لباس فاخر اقتصاد مقاومتی را به تن کرد. بر زمین ماندهها را یکبار میگویند؛ مجلس خانه ملت است. در خانه اگر کس است، یک حرف بس است.
✍ #زهرا_محسنی_فر
@haress_313