فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه های مقاومت..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم صندلی با بد حجاب
استاد قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رادیو بیبیسی پس از ۸۲ سال فعالیت، روز یکشنبه ششم فروردین ۱۴۰۲ به کار خود پایان داد.
صفحه اینستاگرام بیبیسی فارسی با پخش آخرین برنامه این رادیو، خبر تعطیلی را از زبان مجری برنامه و نیز سه تن از تهیهکنندگان برنامههای رادیویی منتشر کرد.
قرارشان این است جنگ رسانه ای در شبکه های اجتماعی باشد که در اغتشاشات 1401جواب گرفتند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشبینی شهید آوینی از آینده تمدن غرب و انقلاب اسلامی
🔹چیزی که آن شهید سعید در خشت خام دید
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
⭕️قاتل فرزندم قهرمان است...
وقتی از جنگ روایت ها حرف میزنیم از چه چیز سخن می گوئیم؟ شاید باورتان نشود. اما قدرت جنگ روایت ها در دگرگون سازی انسان ها فراتر از تصور است.
🔹در جنگ سخت یک نفر کشته و حذف می شود.
🔹در جنگ نرم یکی نفر حذف می شود و به جبهه مقابل اضافه می شود.
🔹اما در جنگ روایت ها یک نفر بدون اینکه حذف شود و در همان جبهه داخلی برای جبهه مقابل کار می کند.
🔸در جنگ روایت ها کار با اعتقادات شما ندارند، کار با علائق شما ندارند، تنها و تنها قرارست آنچه می بینید را نبینید و بالاعکس.
این جنگ سهمگین ترین و ویران کننده ترین است. نتیجه این جنگ یک مسخ هویتی است.
👈یک نمونه مادر کیان پیرفلک. ببینید جنگ روایت ها با یک مادر داغدیده چه می کند.
🔹وقتی فرزندش را کشتند، آنچنان غرق رسانه های دشمن بود که برای خونخواهی فرزندش به دامن قاتلان او پناه برد.
🔹و حالا که قاتل اصلی کیان را یافتند و قرارست قصاص شود، مدعی بی گناهی او شده است و هشتگ نه به اعدام یک بی گناه می زند. به واقع ببینیم چه فرآیندی درون یک نفر باید طی شود که قاتل فرزندش را مظهر شرف بداند و برای آزادی اش کمر راست کند؟ اینها ثمرات یک جنگ تمام عیار ذهنی است.
🔸مادر کیان یک نمونه است. هرچند امیدوارم این مادر بیدار شود، اما چنین روزگار تلخی در کمین خیلی هاست.
👈این روزها با میدان داری رسانه های ضدانقلاب، رسانه های اجتماعی نیز مملو از متن هائی است که نشان می دهد عده ای چطور چشم وگوش بسته سر قبرهای خالی گریه می کنند. عده ای که ناباورانه کشته سازی های تصنعی را باور کردند و خود را صاحب عزا می دانند. یک نمونه آشکار آن نیکا شاکرمی که داغداران او نه اطلاعیه دستگاه قضا و بلکه گزارش پزشکی قانونی را هم باور نکردند. یا نگین عبدالملکی که به بیان پدرش مرگ او بر اثر مسمومیت بوده و اما همچنان برای عده ای کشته اغتشاشات است.
❇️اما سخن اینجا نیست....از مصداق مادر کیان و نمونه های مشابه عبور کنیم.
اصل جنگ در تسخیر روح و روان است. ابزار نیز فراتر از رسانه است. با یک جنگ ترکیبی مواجهیم که رسانه نیز جزئی از آن است. هدف نهایی این جنگ نیز تسخیر ذهن هاست.
دشمن وقتی متوجه شد خاک و جسم این مردم را نمی تواند تصرف کند، سراغ ذهن ها رفته است. هر ذهنی به تسخیر برود گوئی جسم یک نفر به بند کشیده می شود و بخشی از خاک و سرمایه کشور به غارت می رود.
در این جنگ ترکیبی، اقتصاد هم ابزار تسخیر ذهن است؛ حجاب نیز؛ اغتشاشات نیز... همه و همه ابزار است تا مادر کیان نبیند. تا من و شما نبینم. همین.
✅و اما در نهایت یک پیشنهاد ساده:
در جهاد تبیین کم و کسری داریم. حقیقت دست مردم نمی رسد. باید تقویت شویم. اما در کوتاه مدت چاره چیست؟ چه کنیم؟
چاره اینست: هر امری را در این روزگار با اعتنا به نقشه دشمن ببینید. او چه می کند و چه میخواهد و سهمش چیست؟ ماجرا متفاوت خواهد شد. امتحان کنید.
همشهری
@mahdian_mohsen
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای شنیدنی تغییر پوشش و باحجاب شدن یک دختر بدحجاب بعد از مرگ موقت
@BisimchiMedia
دیشب برای حاشیهنگاری دیدار دانشجویی رفته بودم. تا حوالی ساعت ۸ دسترسی به نت نداشتم و اصلا نفهمیدم کی و چطور فیلم رهبری در مورد رفراندوم حاشیهساز شده و چون داخل مراسم بودم اصلا باورم نمیشد چنین استنباطی شکل بگیره
چون اولا ماجرای رفراندوم مسالهای بود که سخنرانها دو سه بار در موردش صحبت کردند و به روحانی کنایه زدند و کل حسینیه تشویقشان کرد
رهبری درحال صحبت بود که یک نفر از وسط جمعیت داد زد آقا مسئولین به حرف مردم توجه نمیکنند. حرف رهبری قطع شد و صحبت ناخودآگاه به سمت رفراندوم رفت.
رهبری توجه به حرف مردم را در تعیین منتخب مردم در صندوقهای رای میدانست. رسانهها برای روحانی تیتر زده بودند «تقدم همهپرسی بر انتخابات». اما رهبری انتخابات را روش بهتری برای رجوع به نظر مردم میدانست.
مساله دوم این بود که رفراندوم نمیتواند راه حل همه مسائل باشد چون این مسائل نیاز به نظر کارشناسی دارد. اگر کارشناس مطلوبتان را از صندوق رای انتخاب کنید بهتر است تا مردم بدون تخصص و نگاه کارشناسی در مورد مسائل مهم مستقیما تصمیم بگیرند
مساله سوم معطل کردن کشور برای همه پرسی بود. همه پرسیهایی که چندماه زمان میبرد و کشور باید هربار صرف هزینه و زمان کند تا در مورد مسائل مهم تصمیم بگیرد
همه این دلایل منطقی به نظر میرسید. و حداقل برای حاضرین قانعکننده بود ولی خب انتشار یک فیلم بدون پس و پیش و البته نفس انتخاب این فیلم برای انتشار (به عنوان یکی از اولین محتواها) منجر به این حاشیه عجیب شد!
🗣 صادق نیکو
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔸درباره رفراندوم؛ آیا مردم نمی فهمند؟!
🔻سخنان رهبرانقلاب در پاسخ به یک دانشجو را خناسان رسانه ای تحریف و تبدیل به ابزار تخریب کردند. چقدر هم زننده است که عده ای از سر نادانی همان ها را در داخل تکرار می کنند.
واقعیت اینست که ماجرا خیلی پیچیده نیست.
🔸دانشجوئی ظاهرا چنین می گوید که: "باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار میکردیم تا حساست به وجود نیاید" رهبرانقلاب هم در پاسخ توضیح می دهند که : " در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟" و دیگر اینکه :" مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟"
حالا رسانه دشمن از این چه برداشتی کرده است؟ اینکه رهبری مخالف رفراندوم است و بدتر اینکه رهبری مخالف نظر دادن مردم است و آنها را شایسته اظهار نظر نمی داند.
❇️پاسخ رهبری اساسا ناظر به اصل و فلسفه رفراندوم نیست. بلکه یک تذکر مدیریتی است. مرور کنیم. انشالله روشن می شود.
1️⃣یکم. تنها کشوری که در عالم نظام خود را به رفراندوم گذاشت جمهوری اسلامی است. هیچ کشوری تاکید می شود هیچ کشوری در هیچ جای تاریخ چنین نکرده است.
در ایران تا امروز 3 بار رفراندوم برگزار شده است.
2️⃣دوم. از سوی دیگر در قانون اساسی کشور و در اصل 59 رفراندوم مورد توجه قرار گرفته است. اجرای آن نیز مثل همه جای دنیا ساز وکار مشخص دارد. در ایران با درخواست رئیس جمهور و یا پیشنهاد 100 نماینده و موافقت دوسوم مجلس رفراندوم برگزار می شود.
👈تا اینجای ماجرا می شود قانون و سیره عملی انقلاب اسلامی. حالا بازگردیم به سخنان رهبری. آیا این سخنان با قوانین ما مغایرتی دارد؟
فرمودند: "در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟"
برای "همه مسائل". یعنی منطقی است سر هر مساله ای رفراندوم بگذاریم؟ پس چرا انتخابات برگزار می شود؟ انتخابات یعنی انتخاب راه و روش. انتخاب یک نگرش و گرایش در اداره کشور. یک روز میشود خاتمی و یک روز روحانی و احمدی نژاد. یک روز هم رئیسی. بعد از آن در مسائل جزئی این منتخب مردم است که تصمیم می گیرد. مثل اینکه بخواهیم از اینجا به مشهد رویم. مختاریم بین هواپیما و قطار و اتوبوس. اما اگر هواپیما را انتخاب کردیم یعنی خلبان برای کار فنی خود باید از مسافرین سوال کند؟
باز هم دقت کنیم؛ این نفی رفراندوم نیست. چه بسا در مواردی با تشخیص همین نماینده های مردم همه پرسی ضرورت پیدا کند. اما این غیر از رفراندوم در همه مسائل مهم کشورست.
✳️حالا این استدلال مدیریتی یعنی مردم نمی فهمند؟ اینکه مردم در همه مسائل کارشناس نیستند یعنی نمی فهمند؟ اساسا کارشناس انتخاب می کنند تا موکل آنها در کارشناسی باشد.
بگذریم که ما در کشوری زندگی می کنیم که صبح و شام از سوی رسانه های دشمن اطلاعات دروغ و تحریف شده و بزرگنمائی های کاریکاتور گونه به مردم منتقل می شود و هر انتخاباتی تبدیل می شود به دوقطبی های توهمی که باعث می شود انتخاب مردم از سر اختیار نباشد و ناچارا از سر ترس رفتار صفر و یکی و یا استقلال-پرسپولیسی از خود نشان دهند.
✅بنابراین توضیح رهبرانقلاب از حیث عقلانیت و مدیریت رفراندوم برای همه مسائل است که اجرای آن اساسا نه ممکن است و نه منطقی و لذا نه نفی اصل رفراندوم را می کند و نه قدرت تشخیص مردم را.
❌واقعیت اینست که خیلی ها فرق مردم سالاری و توده گرائی را نمی دانند. مردم سالاری یعنی انتخاب مسیر و اهداف اصلی توسط مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی. توده گرائی یعنی سواستفاده از نام مردم برای انتخاب از سر ناآگاهی. توده گرائی را اغلب دیکتاتورها مطالبه می کنند چون نقاب استبداد و نشستن بر جهل مردم است. اما مردم سالاری رشد آگاهی مردم برای انتخاب سرنوشت است.
اگر پزشکی به من و شما گفت برای نسخه پیچیدن باید نظر بیمار را بپرسم او دلسوز ما نیست. وکیل حقوقی مان نیز. ممکن است شیادی باشد در لباس پزشک و حقوق دان. مردم سالاری یعنی حق انتخاب پزشک و توده گرائی یعنی انتخاب نسخه. خلاصه مراقبت کنیم به نام مردم سالاری، توده گرائی به خوردمان ندهند.
@mahdian_mohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت لگد زدن به کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من دعای عهد میخوانم بیا
بر سر عهد میمانم بیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جان بولتون : سال ۲۰۱۹ کریسمس را در تهران جشن میگیریم!!!😁😂
ایکسونامی
🔹مستندی درباره انقلاب جنسی در آمریکا
🔹مستند «ایکسونامی XSUNAMI» داستان از زبان یک پورن استار آمریکایی و تجربه امریکا برای رسیدن به آزادیهای جنسی در ایالات متحده را برای مردم ایران روایت میکند. ایکسونامی، جنبش ها و جنایات جنسی در ایالات متحده آمریکا را مورد بررسی قرار داده و دارای آرشیوهای دیده نشده از تاریخ سده اخیر آمریکا است.
🔹 چگونه آلفرد چارلز کینزی با کتاب شبهه علمی و دروغش جامعه آمریکا را تحت تاثیر قرار داد.
شرح بیشتر مستند👇:
https://yun.ir/8stdj5
دانلود فیلم👇:
https://hamtamovie.li/dl/?url=https://cld7.hostdl.net/movie/iranian/2019/12/XSunami_480p.mp4
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم بحرین دسته دسته به ساحل میآمدند و منتظر این بودند که نیروی دریایی ایران بیاید و آنها را از دست حکومت انگلیسی حاکم بر بحرین نجات دهد!
روایت تکاندهنده هوشنگ طالع از نمایندگان مجلس پهلوی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 ماموریت محرمانه کیسینجر برای برنامه کنترل جمعیت
🔹ریچارد نیکسون، رئیسجمهور آمریکا که میخواست بداند افزایش جمعیت جهان چه تأثیری بر منافع آمریکا و جایگاه این کشور بهعنوان یک قدرت جهانی خواهد داشت، در دهه ۷۰ میلادی به «هنری کیسینجر»، مشاور امنیت ملی مأموریت داد تا دراینباره تحقیق کند. کسینجر هم پژوهشی محرمانه انجام داد که نامش «مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰» بود و ۱۵ سال بعد فاش شد
ادامه جنگ بعداز فتح خرمشهر
منتظری در جلد نخست کتاب خاطرات خود در صفحه ۵۸۹ نوشته است:
«بعد از آزادی خرمشهر، نیروها بویژه ارتش انگیزه کمتری برای ادامه جنگ داشتند، چون میگفتند ما تا حالا جنگ کردیم که دشمن را از کشورمان بیرون کنیم ولی حالا اگر بخواهیم در خاک عراق برویم این کشورگشایی است... روی همین اصل هم من همان وقت پیغام دادم هر کاری میخواهید بکنید حالا وقتش است و حمله کردن به عراق درست نیست».
شاید روزی که منتظری به خاطر کینهتوزی نسبت به جمهوری اسلامی در کتاب خاطرات خود دست به تحریف تاریخ میزد، تصورش را نمیکرد که روزی تاریخ حقیقی، دروغ او را آشکار کند.
در روزهای اخیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برای نخستین بار اقدام به انتشار اسنادی درباره نظر منتظری در ارتباط با ادامه پیدا کردن جنگ تحمیلی پس از آزادسازی خرمشهر کرده است.
در اسنادی که از سوی این موسسه منتشر شده، منتظری در نامهای ۵ صفحهای خطاب به امام خمینی(ره) نهتنها خواستار ادامه جنگ شده بود که نسخه اشغال برخی شهرهای عراق از جمله بغداد را تجویز کرده بود.
وی در نامه خود، با انتقاد از مسؤولان و فرماندهان جنگ به خاطر انجام عملیاتهای کوچک برای تصرف شهرهای غیر مهم عراق، به عنوان راهحل اساسی، پیشنهاد حمله به بغداد و تصرف پایتخت عراق را مطرح کرده و از اینکه مسؤولان و فرماندهان به این پیشنهاد عمل نکرده بودند، انتقاد کرده بود.
بخشی از متن نامه ۵ صفحهای منتظری خطاب به امام خمینی(ره) که مربوط به این موضوع است و از قضا ۹ ماه پس از آزادسازی خرمشهر نگاشته شده را در ادامه میخوانید:
«محضر مقدس آیتاللهالعظمی امام خمینی مدظلهالعالی
پس از سلام به عرض میرساند پس از فتح خرمشهر و بالا رفتن روحیه ملت و نیروهای رزمنده ایران و شکست روحی و روانی ارتش عراق این جانب ۲ موضوع را مکرراً به حضرات آقایان خامنهای، هاشمی، سرهنگ شیرازی، محسن رضایی و رفیقدوست تذکر دادم و اصرار کردم و با اینکه همه تصدیق میکردند و میگفتند خوب است، عملاً خلاف آنها انجام شده و متاسفانه مواجه با شکستها و خسارات زیادی شدهایم.
۱ - من پیشنهاد کردم در ایران حدود ۲۰۰ هزار از مردم عراق و اسرای عراقی و مردم عرب خلیج هستند که اغلب آنها مخالف با حزب بعث و صدام میباشند. لازم است نیروهای فعال و جوان و مورد اعتماد آنان شناسایی شوند و فوراً در ۳-۲ پادگان و مرکز نظامی در حدود مرز تعلیمات نظامی به آنان داده شود و فرستنده عربی هم در اختیارشان گذاشته شود که ملت و ارتش عراق را برای پیوستن به آنها دعوت کنند. و به تدریج جنگ از صورت جنگ ایران و عراق بیرون بیاید و به عنوان جنگ ملت مسلمان عراق با حزب بعث کافر منعکس شود؛ منتها ملت ایران پشتیبان و کمک آنها میباشند و بالنتیجه سوژه تبلیغاتی از مرتجعین و افراد احساساتی عرب گرفته میشود و از داخل عراق نیز مخصوصاً به آنها بیشتر میپیوندند.
۲ - من پیشنهاد میکردم فیالتأخیر آفات، و هر ساعت تاخیر به ضرر ما و نفع صدام است؛ اینک که ارتش عراق از ایران اخراج شده و شکست خورده و روحیه خود را از دست دادهاند وقت حمله است، هرچه زودتر نیروهای سپاه و ارتش و بسیج را جمعآوری و یک حمله بزرگ را آغاز کنید و از فکر بصره و عماره و امثال اینها بیرون روید. فرضاً بصره و عماره را هم گرفتید - عراق منهای بصره و عماره هم متصور است – آنچه موجب شکست حزب بعث است حرکت به طرف بغداد است، نفس نزدیک شدن به بغداد روحیه آنها را ضعیف و مواجه با شکست و فرار میکند و نزدیکترین راه مندلی بود که میشد از آنجا به طرف بغداد رفت، دیدیم که گوش ندادند و هر روز سران ما وقتشان را به مصاحبههای تلویزیونی و وعدهها و تهدیدهای تو خالی و در عین حال مناقشات گروهی گذراندند و با مشاهده قصورها و مسامحات در جبههها چشمپوشی روا میداشتند و مدتها تأخیر انداختند تا صدام خوب مجهز شد و فرصت کانالکشیها و ایجاد موانع مستحکم به او دادند.
بالاخره همان طور که بارها فرمودهاید فعلاً مساله مهم ما جنگ است و هر ساعت مسامحه و تأخیر به ضرر ما و به نفع دشمن تمام شده و میشود، مردم هم خوشبختانه از هیچ کمکی دریغ ندارند. حضرتعالی به اندازه لازم تا حال دستور و پیام دادهاید، به نظر میرسد که بجا است عدهای را که با کفایت و درایت باشند خارج از خود مسؤولان، محرمانه مأمور فرمایید به جبههها بروند و با تماسهای با افراد مختلف و مشاهده اوضاع از نزدیک بر اشکالات واقف شوند و به دنبال آن فکری شود تا فرصتها از دست نرود و نیروهای ارزنده ما کمتر به هدر رود و انشاءالله گذشته جبران شود. به امید پیروزی اسلام و مسلمین در همه کشورها.
والسلامعلیکم و رحمهالله و برکاته و ادامالله ظلکم امضا: حسینعلی منتظری»
پ ن: این نامه از طرفی نشانه ساده لوحی وی بوده و از طرفی عدم اعتماد به رهبری امام در آن زمان هم می باشد.
#شبهه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴18+
انتشار تصاویر پوششهای نامناسب، مبنای نگرانیهای مادرانه که ریشه علمی دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اقامه نماز سپیده بابایی، نایب قهرمان قائمشهری کشتی آلیش ایران در حاشیه برگزاری جام بینالمللی ارکینبایف قرقیزستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده از گوشی و تاثیرات امواج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آقا سعید مدیر یکی از تالارهای تهران که سه سال رفت استانبول رستوران زد
بعد سه سال نظراتش را ببینید.