🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔹لحظاتی با لسان الغیب
سینه از آتش دل،
در غمِ جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه
که کاشانه بسوخت
تنم از واسطهٔ دوریِ
دلبر بگداخت
جانم از آتشِ مهرِ رخِ
جانانه بسوخت
سوزِ دل بین که ز بس
آتش اشکم، دلِ شمع
دوش بر من ز سرِ مِهر،
چو پروانه بسوخت
آشنایی نه غریب است
که دلسوزِ من است
چون من از خویش برفتم،
دلِ بیگانه بسوخت.
ماجرا کم کن و بازآ
که مرا مردمِ چشم
خرقه از سر به درآورد و
به شکرانه بسوخت
ترک افسانه بگو حافظ و
مِی نوش دمی
که نَخُفتیم شب و
شمع به افسانه بسوخت.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌎🌎🌎
🔴 عاملان حذف ارز ۴۲۰۰ و ۲۸۵۰۰، تومانی مقصرین اصلی نتیجه این انتخابات هستند
#لیبرالهای_ریشو
برای این دوستان البته بد نشد، پزشکیان برای این دوستان گزینه بهتری است تا جلیلی
هم قائل به اقتصاد بازار است، هم اهل تعامل و بده بستان سیاسی
این «جبهه انقلاب-جبهه انقلاب» گفتنها، فقط ظاهری بود و فریب، برای کنار زدن گزینه مخالف نظام سرمایهداری(جلیلی)
وگرنه عوامل نظام سرمایهداری در هر دو جناح، با هم جورن الحمدلله
این انتخابات درسی باشه تا جبههبندیهای واقعی رو بهتر بشناسید و فریب ظاهر عوامل سرمایهداری ریشو و حزباللهی رو نخورید
فقط یک جبههبندی واقعی در کشور وحود داره:
«جبهه مستضعفین در برابر جبهه سرمایهداری»
والسلام
ما مردم در دور اول یک شاخه از سرمایهداری رو کنار زدیم، اما دور دوم حریف شاخه و جلوه قدرتر وکاربلدترِ این شجره ملعونه نشدیم
ولی بازم
الخیر فی ما وقع
اگر قرار بود که سرمایهداری توی این کشور دوباره سرکار بیاد، همون بهتر که لخت و عریان بیاد و گند بزنه به کشور تا مسئولیتهاش گردن خودش باشه
نه اینکه آقایون، شهید رییسی رو علیرغم میل باطنیش مجبور میکردن به اجرای سیاستهای #نئولیبرال!
سودش رو سرمایهدارها بردن و بدنامیش موند برای اون سید مظلوم
✍احمد نبویان
https://eitaa.com/harffe_hesab
هرکس فقط نرمافزار خارجی (تلهگرام، اینستاگرام و واتساپ) داشت، به #پزشکیان رأی داد!
هرکس فقط نرمافزار داخلی داشت، به #جلیلی…
ما کشور را به فیلترشکنها باختیم.
روحالله #مومن_نسب ✍
💠 پ.ن-- لعنت ماه محرم که به شمر و یزید نثار میکنند نثار ذات پلید اون مدیرانی که عمدا" اجازه ندادند شبکه ملی اطلاعات داخلی بصورت کامل در این کشور شکل بگیره و باعث شدند مردم فریب دشمن و مزدوران داخلی انها را بخورند.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
.
سلام آقای قاسمی
تورو خدا ی جوابی به من بدید تا من آروم بشم
شما میگید تقصیر کسی نندازیم باشه چشم
اما آیا شورای نگهبان مقصر نیست که همچین فرد بیکفایتی رو انتخاب کرده
هرچند که مایلید تاوان جهل مردم را بدیم مثل حضرت علی که بابک عده نادان روبهرو بود
امروز من میخوام به رهبر عزیزم بگم من دلم سوخت ،من دلم برای رهبر عزیزمان سوخت چون از امروز دغدغه اش بیشتر میشود
هر چند میدانم مثل همیشه محکم و استوار ایستاده
خدایا کمک این سید کن 🙏🙏
سلام
با این انتخابات بار دیگر و بوضوح ثابت شد که ادعای مهندسی انتخابات در این کشور توسط حاکمیت و نظام، دروغی بیش نیست و نتیجه این انتخابات این مزیت را به همراه داشت.
هر چند که نتیجه این انتخابات کشور را در مسیر چالش و فرسودگی و نه پیشرفت قرار خواهد داد.
از خداوند رحمن و رحیم طلب خیر می کنیم و واقعیت نامطلوب انتخابات را می پذیریم که:
خلایق هر چه لایق
متاسفانه دود این انتخاب به چشم همه ملت و حتی همان رای دهندگان به پزشکیان خواهد رفت.
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنده قطعی انتخابات جمهوری اسلامی ایران است
🔺 #کدخدایی: خط تحریم در انتخابات شکست خورد
🔹عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
🔹پیروزی مشارکت بر تحریم!
🔹خط تحریم در این مرحله از انتخابات با شکست همراه شد. تلاش مخالفین یکبار دیگر با ناکامی روبرو شد. درود بر ملت بزرگ و پیروز ایران که با حضور آگاهانه خود دست رد به تلاشهای مذبوحانه دشمنان زد. پیروز این میدان مردم شریف ایران بودند.
....
....