هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
مذاکرات ایران با قطر و عمان برای اتصال زیردریایی شبکه برق
مدیرعامل توانیر:
🔹مذاکراتی با دو کشور قطر و عمان برای اتصال شبکه برق ایران با این کشورها صورت گرفته و مطالعات آن شروع شده و درحال انتخاب مشاور پروژه هستیم.
🔹در صورت اتصال شبکه برق ایران از طریق کابلهای زیردریایی با دو کشور قطر و عمان، امکان تبادل ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات برق بین ایران و هر کدام از این کشورها فراهم میشود.
@TasnimNews
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
❗️«اعداد» را رها کنید. شما یک نگاه بندازید به صحنهی سیاسی و عملیات روانی چند ماهه علیه ایران و انواع کارشکنیها بعد متوجه میشوید که «کیفیتِ» ۲ گل ایران از ۶ گل انگلیس چقدر بیشتر است.
@Masafe_akhar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
انتقال «بیرانوند» به بیمارستان
🔹با نظر کادر پزشکی تیم ملی مشخص شد که بینی علیرضا بیرانوند شکسته است، به همین دلیل دروازهبان شماره یک تیم ملی راهی بیمارستان شد، با این شرایط حضور بیرانوند در بازیهای بعدی تیم ملی در هالهای از ابهام قرار گرفت.
@Masafe_akhar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از ج س
حکم مستوری و مستی همه بر #عاقبت است
کَس ندانست که آخِر به چه حالت برود...
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا🤲
خانم بایگان روزی پیاده روی کربلا
روزی پیاده نظام دشمن
🆔 راز موفقیت
@razmovafajh
هدایت شده از Ali Abehesht
جنگ، جنگ است...
تصور کنید دشمن به ایران عزیزمان و شهرهای مناطق گوناگون حمله نظامی کرده است. در این صورت حتما جمعی از مردم مجروح و کشته می شوند. این نتیجه طبیعی جنگ است. حالا دشمنان ملت ایران عظیمترین جنگ تبلیغاتی و رسانهای تاریخ جهان را علیه مردم ایران به راه انداخته اند. فرقی هم نمی کند. جنگ، جنگ است؛ روزی نبرد نظامی در جریان است و روزگاری جنگ تبلیغاتی بر یک ملت مسلط میشود. برخی اهالی ورزش و هنر و برخی دیگر از گروههای مردم جزو قربانیان این جنگ شناختی بی سابقه به حساب می آیند. مجروح را باید درمان کرد. مجروحان در گذر زمان احتمالا به سمت بهبودی سوق پیدا می کنند. کافی است ما از کج خلقی و رفتارهای ناپسند قربانيان جنگ شناختی سراسیمه نشویم و برافروخته نگردیم. از آن سو لازم است خوش رفتاری، آرامش و سعه صدر را در پیش بگیریم و فرصت گفتگو و تنظیم روابط صمیمانه با گروه های تحت فشار رسانهای را از دست ندهیم. در کنار این ها ضعفهای جدی که در نبرد تبلیغاتی داریم را برطرف سازیم. کاستیهای ما در این زمینه یکی دو تا نیست. در این بخش به یک تحول اساسی محتاج هستیم.
هدایت شده از محمود قاسمی
🌎🌎🌎
🔵 مولوی عبدالحمید :
طرف مذاکرات یا موضوع مذاکره؟
👤#مهدی_جهان_تیغی
🔹 ماموریت علی اکبری به زاهدان مذاکره سیاسی یا گفتگوی دلجویانه؟!
🔸 بازگشت حجتالاسلام علیاکبری از سیستان و بلوچستان مباحث مهمی را پیش روی همه دغدغهمندانی که حوادث جنوب شرق را دنبال میکنند، قرار داده است.
1️⃣ در گام اول باید این نکته را اصلاح کرد که از اساس سفر نماینده رهبری برای مذاکره به معنای بده و بستان سیاسی و آن چیزی که برخی از این سفر خواستند وانمود کنند، نبوده است. از مهمترین اهداف سفر نماینده رهبری دلجویی از مردم و آسیب دیدگان حوادث اخیر در سیستان و بلوچستان و دیدار با خانواده شهدا و مجروحین بوده است. دومین وظیفه نیز شنیدن سخنان اکثر خواص، نخبگان، اقشار مختلف مردم و علمای شیعه و سنی درباره خواستهها و همچنین دریافت نظراتشان درباره حوادث اخیر بوده است. دیدارها فراگیر بوده و با همه سلیقهها و گروهها و چهرهها صورت گرفته و محدود به یک جریان و یا فرد خاص نبوده است.
2️⃣ اگر بر فرض محال هم قرار بر مذاکره به شکلی که آنطرف میخواست باشد، شخصی سیاسی و یا امنیتی به عنوان نماینده رهبری به سیستان و بلوچستان اعزام می شد نه جناب حجتالاسلام علی اکبری که به معنای عرفی چهرهای سیاسی و یا امنیتی شناخته نمیشود و بیشتر به عنوان یک چهره مذهبی و اخلاقی معروف است. همانطور که اشاره شد اساسا هدف از این سفر امنیتی و سیاسی نبوده و اصل این سفر از یک علقه عاطفی و دغدغه و نگرانی رهبری برای مردم سیستان و بلوچستان سرچشمه گرفته و سیاسی کردن این سفر جفا به اصل و اهداف آن است.
3️⃣ عموما افراد و چهرههای که از قبل و بعد حوادث سیستان و بلوچستان مشغول اقدامات سیاسی و طراحی و اجرای پروژه های سیاسی بودند، بر همان محاسبات سیاسی خود این سفر را تفسیر کرده و عجیبتر اینکه بر اساس همان ذهنیتهای سیاستزده شعارهای همچون اهل معامله نیستیم را بیان کردند و بیشترین چانهزنی شان برای تعیین مکان مذاکره صرف شد تا پیگیری مشکلات واقعی آسیب دیدگان. متاسفانه همین جنس نگاه سیاستزده هم سبب شده که بیش از آنکه به فکر حل مساله و یا کمک بزرگی به تسریع روند دلجویی به خانوادههای آسیب دیده باشند، بیشتر به اضافه کردن بندها و خواستههای سیاسی غیرمرتبط مشغول هستند.
4️⃣ روند خطبههای مولوی عبدالحمید از زمان حوادث زاهدان و خاش تاکنون نشان داده که این حوادث بستری برای او شده که حرفهای سیاسی بزند که مدت ها بوده فرصت و زمان مناسب برای آنها پیدا نکرده است. او هر چه مطالبه و حرف سیاسی داشته در این چند هفته زده، از سهم خواهی در تقسیم مدیریتها به اطرافیانش تا تکرار خواستههای سیاسی اغتشاشگران و هرآنچه در این مدار قابل گفتن بوده، بیان کرده است. سیاسی کردن خون چند نفر از مردم بی گناه و ساختن ابزار چانهزنی از آسیب دیدگان برای گرفتن امتیازات سیاسی خلاصه ظاهر و باطن اقدامات مولوی عبدالحمید در این چند هفته بوده است.
5️⃣ علاوه بر موارد گفته شده، اساسا در حوادث اخیر سیستان و بلوچستان مولوی عبدالحمید نمیتواند یک طرف ثابت میز گفتگو و مذاکره باشد. در اطراف میز بحث و گفتگو درباره حوادث اخیر جنوب شرق هزاران مردم و خانوادههای تعداد زیادی از شهدا قرار دارند که مواضع و اظهارات مولوی عبدالحمید را زمینهساز شهادت فرزندانشان، تحمیل هزاران میلیارد تومان خسارت مالی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی به خودشان میدانند. پروندههای باز زیادی در اطراف مولوی عبدالحمید وجود دارد که بسیاری از مردم آن دیار انتظار رسیدگی و تعیین تکلیفاش را دارند. از این منظر مولوی عبدالحمید نه تنها طرف مذاکره که اتفاقا بخشی از موضوعات مورد مذاکره باید باشد.
6️⃣ اما با این شرایط پرونده حوادث اخیر سیستان و بلوچستان چه خواهد شد؟ پیشبینی رفتار حاکمیت چندان سخت نیست، جمهوری اسلامی تا آخرین مرحله احقاق حق مردم آسیب دیده اقدام خواهد کرد و دلجویی از آسیب دیدگان را نیز با سرعت ادامه خواهد داد و حتی تخریبهای سیاسی ناجوانمردانه نیز سبب خلل در این تصمیم نخواهد شد و آنچه عدالت و رافت اقتضا کند حتما اتفاق خواهد افتاد. اما جریانی که خود را طرف سیاسی تعریف کرده هیچ بعید نیست که مانع بهره بردن اقشار مختلف اهل سنت از فرصت بهوجود آمده شود. ظاهرا طبق معمول این مردم معمولی اهل سنت هستند که باید قربانی یک گروه 43 ساله سیاسی معلومالحال شوند. گروهی که نه تنها بحرانها را سیاسی بلکه سادهترین مسایل را در سیستان و بلوچستان آنقدر سیاسی کرده که هر وقت روزنهای برای اصلاح امور و ارتقا زندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مردم باز شده، با سیاستزدگی مسدود کرده است.
🔹حرف حساب.