هدایت شده از عارفانه
❖ الهی! ماهِ مبارک ۱۳۹۰ ه.ق را حرام کردم، که نه قدرِ روزه را دانستم و نه قدرِ قدر را؛ نه قرآن خواندم و نه سحر داشتم و نه سَهَر. در لیلةُ الجوائز جز شرمساری چه میبرم. خوشا به حال صائم که «لَهُ فَرحَتان حین یفطِر و حینَ یلقی رَبَّه»، بدا به حالم که «لی حُزنَتان». بارالها، آهم جهنم سوز است...
✍ الهینامه؛ علامه حسن زاده آملی
@Arefane
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
🔹نان خشك حضرت امير علیه السلام
راوی می گوید: دیدم یک نفر در نخلستانها دارد کار می کند. من هم خیلی گرسنه ام بود؛ چون از راه دور آمده بودم. گفتم پهلوی این مرد که دارد کار می کند، می روم. شاید چیزی داشته باشد. آمدم و سلام کردم و گفتم: «برادر! من گرسنه ام. چیزی هست؟» فرمودند: «پهلوی آن عصا نان هست؛ می خواهی، بردار و بخور». می گوید: «آمدم آنجا. دیدم پارچه¬اي بود؛ باز کردم. نان جوی خشکیده¬اي بود؛ برداشتم و هر چه دندان زدم، دیدم نمی شود آن را شکست». گفتم: برادر! این نان خشکیده، مال خودت. من نمی توانم بخورم. تو چطور این نان را می خوری؟» فرمودند: «برو مدینه به منزل حسن بن علی. وضع او خوب است و تو را اداره می کند». آمدم آنجا؛ دیدم سفره حسابی است. غذایم را خوردم و پنهاني یک مقدار آن را. زیر لباسهایم گذاشتم، تا برای آن پیرمرد که در نخلستان کار می کرد، ببرم. همينكه آمدم بروم، حضرت امام حسن علیه السلام فرمودند: «برادر! زیر لباست چه گرفتی؟» عرض کردم: «پیرمردی است در نخلستان کار می کند. من دیدم نانی در توشه او بود که دندانهای من نتوانست آن را خرد كند. اين غذا¬ها را برای او می برم». حضرت فرمودند: «همة اين دستگاه، مال خود او است؛ اما استفاده نمی كند».
284/خ/96
🔻كانال رسمي آيت الله ناصري
@naseri_ir
🔹مرحوم آیة الله سعادت پرور در یکی از جلسات پس از زلزله بم فرمود:
🍷زلزله امتحان سختی نیست؛ این امتحان را نوعا آدم ها از عهده اش بر می آیند. خداوند اگر بخواهد شما را امتحان کند با همسرتان امتحان می کند که شبانه روز با او سروکار دارید. گاهی به خانه می آیید، همسرتان بدون مقدمه حرفی را که باب میل شما نیست می زند؛ اگر مراقب نباشید یک گفتار و رفتار نامناسب در مقابل او اندوخته های معنویتان را بر باد می دهد.
📚 سلوک با همسر ص ۱۸
🆔 @Arefane | شراب توحید ☑️
هدایت شده از طریق السُّلوک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭😭😭لحظه های آخرماه مبارک رمضان
حاج آقا مجتبی ،تهرانی
💠 @sulook
هدایت شده از 🌺دبستان دخترانه اباصالح( عج)🌺 (شعبه جانبازان )
#آثار_روضه
آیت الله قاضی (ره) : در عزاداری و زیارت سیدالشهدا علیه السلام مسامحه ننمایید. روضه هفتگی ولو دو سه نفره باشد، اسباب گشایش امور است.
هدایت شده از مطالب نابی که روزی هر کسی نمیشود
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد فاطمی نیا حفظه الله
✅ البته بهار این نماز فقط شبهای ماه رمضانه
🎙مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود:
انسان باید خودکار باشد. اگر نمازی میخواند ذکری می گوید همینطور بی حساب بگوید. نه اینکه مرتّباً حساب کند که مثلا اگر اینطور بگوید ثواب دارد، آن طور بگوید ثواب بیشتری دارد. خدا هم بیحساب رفتار می کند. ابتدا با حساب کارکرد دید که بیحساب بهتر است. مرتب کار خوب انجام میداد او هم تلافی کرد. آخرش گفت من چرا حواسم به کارهای خوب اوست! همین که کار خوب می کنم خودش پاداش است. چه کار دارم به کار خوب او. بدون حساب کار کرد. اول با حساب کار کرد، حاسِبُوا أنفُسَکُم قَبلَ أن تُحاسِبُوا (وسائل الشیعه جلد 16 صفحه 99) یعنی دقیق باشید، مالتان حساب دارد. بدنتان حساب دارد. راه رفتن، زنداری، بچهداری، در هر چیزی حدودی گذاشتهاند. این بندهی خدا هم با حساب کار کرد بعد دید که خدا بدون حساب به او چشم داده، گوش داده، نعمتهای بسیاری داده است بدون اینکه کوچکترین نفعی داشته باشد. چطور من چشم طمع بدوزم به پاداش اعمالم؟ کم کم او هم بدون حساب کار کرد.
خوب است که انسان با رفیقش حساب و کتاب نداشته باشد. اگر با او بیحساب باشید خیلی خوب است. مالتان را بدهید، وقتتان را بدهید، اصلاً هم انتظار نداشته باشید او جبران کند. این خیلی خوب است. آن وقت او میداند با آن بنده چه کند. فرمود هر کس با خدا بیحساب باشد، روزه بگیرد نماز بخواند، اما نقشه نکشد و بدون حساب فقط برای خدا کار کند خدا هم بدون حساب با او معامله می کند. همانطور که بنده با او بیحساب کار کرد، او هم بیحساب عطا میکند. رفیق خوب، پدر خوب مادر خوب، برادر خوب، زن و زندگی خوب. پیامبر(ص) فرمود: هر کس برای خدا بیحساب کار کند، خدا هم بیحساب به او جزا خواهد داد و روز قیامت او را بیحساب به بهشت میبرد و اعمال او را روی ترازو نمیبرد.
✍️کتاب طوبای محبّت ج 2 – ص 109
🔹️@h_khoban_ir
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 «توصیههای سلوکی»
👤 حجتالاسلاموالمسلمین استاد مویدی
@Masafe_akhar
📍آخوند خراسانی رضوان الله تعالی علیه در اواخر عمر، زيارت را - شايد به خاطر پيرى - طول نمى داد. يكى از مريدانش به وى گفت: شما كمى بيشتر در حرم بمانيد تا همه زايران متوجّه آداب زيارت شما بشوند. آخوند دست به ريش خود گرفت و گفت: در اين آخرِ عمر، با اين ريش سفيد به خدا شرك بورزم و خودنمايى كنم؟! يكى از همسايگان آخوند مى گفت: ناله سوزناك و صداى گريه آخوند در نيمه هاى شب، قلب هر سنگدلى را مى لرزاند.
📍آخوند به تميزى سر و وضع و لباس اهميت فراوانى مى داد. همراه سه فرزند كه همگى آنها متأهّل بودند، در يك خانه زندگى مى كرد. اين چهار خانواده، چهار اتاق داشتند. روزى يكى از پسرانش از تنگى جا به پدر شكايت كرد. پدر گفت: اگر قرار باشد كه خانه هاى اين شهر را بين نيازمندان بخش كنند، به ما بيش از اين نمى رسد. .
🌐 @rahyafte_com