🔸 رزمندگان حشدالشعبی در جهاد ضدعفونی معابر شهرهای عراق - استان واسط
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❇️ نظام جمهوری اسلامی تجربه بینظیر مردم سالاری دینی در قالب #جمهوری_اسلامی است.
✍️ هر جمهوریِ برآمده از یک انقلاب، رژیم خاصی (نظم و مجموعهای از ارزشها و هنجارها) را حاکم میکرد. و چون رژیمها میل به دوام دارند، پس دیکتاتوریهایی شکل میگرفت که همه برآمده از جمهوری بودند!
🔹در مقام مقایسه با بزرگترین انقلاب اجتماعی در غرب یعنی «انقلاب کبیر فرانسه»، که پس از تحمیل هزینههای بسیار بر مردم خود و بر جهان توانستند دوران تثبیت انقلاب را بگذرانند؛ جمهوری اسلامی پس از «انقلاب اسلامی» هم میتوانست به همین ساز و کار دچار شود. کما این که نمونههای آن نیز دیده شد؛ هر دولتی که سر کار آمد سودای دوام و مادام العمری داشت و پذیرش اکثریت از سوی عوام را نیز با خود داشت. اما آن گونه که امام عزیز فرموده بود: «ولایت فقیه است که جلوی دیکتاتوری را میگیرد.» (۱۸ آبان ۱۳۵۸)
🔸این تجربه بیبدیل نظام جمهوری اسلامی است؛ که نشان داد زمانی که همه خود را در ساز و کار #ولایت تعریف کنند، تغییر پارادایمها (از جمهوری-دیکتاتوری، به جمهوری-دیکتاتوری بعدی) اتفاق نخواهد افتاد و تثبیت انقلاب با سرعت و کیفیت بسیار بیشتری رقم خواهد خورد.
✅ درک این کیفیت از جامعه سازی تنها در مقام مقایسه حاصل خواهد شد.
🔶🔸۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هدایت شده از مؤمنات
💢تَلِنتشو برای استعداد کدام انسان؟
🔹برنامههای استعدادیابی غربی که سالهاست رایج است، به قواره و قالب انسان غربی لیبرال ساختهشده است.
یک انسان مادیِ ظاهرگرا. مادهگراییای که معنویت را نفی میکند. سلبریتی گرایی هم به این دلیل یک محصول غربی است که دیده شدن در آن محور است.
🔹در این نگاه، امری است که بتوان آن را دید، محسوس و تجربه کردنی باشد. ازاینرو برای دیده شدن باید چیزی برای نمایش دادن وجود داشته باشد. نمایش جسم و تواناییهای بهظاهر خارقالعادهای که هریک از اعضای بدن میتوانند داشته باشند. توانایی صوتی و جذابیت بصری برای خواندن، اجرا، بیان احساسات، توانایی بدنی برای اجرای حرکات محیرالعقول که تحسین بیننده را برانگیزد و حتی تواناییهای ذهنی قابلنمایش مثل ریاضیات و مهارتهایی مثل شعبده و بازیهای ذهنی که تماشاگر آن را نمیتواند بفهمد و چون برایش عجیب است، جذاب هم هست!
🔺صبر کنید!
چیزی جا نماند؟!
استعدادهای انسانی فقط همینها هستند؟!
انسان فقط همین است؟
که دیده شود و تواناییهای مادیاش را نمایش دهد؟
یک انسان تکبعدی محصور در ماده؟!
پس اینجا تکلیف رشد و تعالی چیست؟ کدام استعدادهای درونی، انسان را از حد حیوانی که ممکن است رفتارهای محیرالعقول برای انجام دادن داشته باشد فراتر میبرد؟
🔹درست فهمیدید. بعد غیرمادی و معنوی انسان جا ماند...
🔹بعدی که دراجزای تمدن غربی که الآن به قالب لیبرالیسم درآمده دیده نمیشود.
چون خود را از وحی منقطع کرده است درک و فهمی از آن ندارد.
🔹خدا استعدادهایی به انسان داده برای رشد، بندگی، تعالی، تغییر. استعدادهای محیرالعقول نادیدنی. استعداد اراده، محبت، مادری، پدری، تعقل، تفکر و همه نیروهایی که قادرند انسان را از دنیای مادی جدا کنند و از فرش به عرش ببرند.
اینها را نمیتوان در برنامههای «تلنت شو» نشان داد چون از جنس محسوسات دیدنی نیستند و ظرفیت این دست برنامههای تلویزیونی برای نمایش اینچنین استعدادهایی بسیار کوچک و محدود است.
اساساً قالبی که برای این برنامهها تعریفشده چنین ظرفیتی ندارد.
🔹حالا این قالب تنگ و کوچک برای نمایش استعدادهای مادی انسان را با نام «عصر جدید» به رسانه ملی آوردیم برای دیده شدن استعدادهایی که دیده نشدند!
🔺کدام استعداد؟
🔺کدام انسان؟!
🔹حالا کسی هم بیاید تصویری دینی نقاشی کند، تشویقش کنیم یا نکنیم و به بهانه ابزار اشتباه به او امتیاز منفی بدهیم...
چه فرقی میکند وقتی درهرحال معیارهای سنجش و مبانیاش غربی است؟
🔹رسانه و همه عرصههای دیگر وقتی اسلامیست که مبانیاش اسلامی باشد، تعریفش از انسان اسلامی باشد...
@momenaat
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💚 مراسم ختم مجازی مرحوم دکتر فریبرز رئیسدانا 🔰 دکتر فریبرز رئیسدانا اقتصاددان، استاد دانشگاه، ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید|
🔴 مرحوم فریبرز رئیسدانا اقتصاددان چپگرا خطاب به لیبرالها: این شما هستید که خودروهای لوکسی مثل مازراتی میخرید و در جامعه تورم ایجاد میکنید
💬 لیبرالها عین طوطی مدام تکرار میکنند اگر دستمزدها را بالا ببریم تورم میشود، من میگویم اشتباه است، اگر هم تورمی حاصل شود، قابل مهار است...
🔸 دکتر فریبرز رئیسدانا، اقتصاددان چپگرا، طی روزهای اخیر به دلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشتند و مجلس #ختم_مجازی ایشان در #مسجد_مجازی_حضرت_عمار برپا شد. روحشان شاد
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور| بهبود یافته و ۲۸۹۸ جانباخته
▫️سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹 تعداد مبتلایان در ۲۴ ساعت اخیر: ۳۱۱۱
🔹 تعداد کل مبتلایان در کل کشور: ۴۴۶۰۶
🔸ترخیصیافتگان از بیمارستان: ۱۴۶۵۶ نفر
🔹 وفاتیافتگان در طول ۲۴ ساعت گذشته: ۱۴۱ نفر
🔹مجموع جانباختگان: ۲۸۹۸
🔹۳۷۰۷ نفر در وضعیت ابتلای شدیدتری به این بیماری قرار دارند.
🔸مشارکت مردم در طرح غربالگری کرونا: ۶۵ میلیون نفر
🔸از اواخر هفته سوم شرایط پیک کرونا در کشور اتفاق افتاد و روند رو به افزایش نداشتهایم.
🔸روند این بیماری در کشور ملایم رو به کاهش است.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔸ای جانم ای جانم!
خدا کیت رهایی در پل صراط رو بهتون عطا کنه؛ انشاءالله
✍️ اندیشهجویان
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
🌐 چهارراه جهان - بخش اول
✍️ امیر مکی
📸 b2n.ir/697105
🔻دوایت دیوید آیزنهاور، سی و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا (دوران ریاست جمهوری از ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۱) دو ماه قبل از انتخابات در دکترین اعلام شده، نگاه دقیق خود را به منطقه خاورمیانه و به خصوص کشور ایران اینچنین بیان نموده که:
💬 «گمان نمیکنم منطقهای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیای جهان وجود داشته باشد، ایران هم دارای نفت است و هم در «چهارراه جهان» واقع شده است، اگر روزگاری ایران و شوروی باهم کنار آیند، کره زمین جای امنی برای غرب نخواهد بود، همچنین نباید وضعیتی پیش آید که ایران به گذشته دور خود بازگردد و یک قدرت نظامی شود، وای به وقتی که نظامیگری ایران زنده شود، بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه حرف من بشوید.»
🔸بدینصورت میتوان فکر ظهور خاورمیانه جدید را از شروع و یا سالهای پایانی جنگ جهانی اول ردیابی نمود تا آنجا که سیاستمداران اروپائی و آمریکائی در سالهای ۱۹۱۴ تا ۱۹۲۲ میلادی، تنها کسانی بودند که بر سر یک میز نشستند و تصمیم به ترسیم مرزهای جدید خاورمیانه را گرفتند.
چنانچه فیالمثل عراق و کشوری را که اکنون اردن میخوانند، خود انگلیسیها اختراع نمودند، مرزها را سیاستمداران انگلیسی تعیین و حدودی برای عربستان، کویت و عراق پدید آوردند و جالبتر آنکه فرانسویها مرزهای میان مسلمانان و مسیحیان را مابین سوریه و لبنان و سرانجام روسیه، بین ارمنستان و آذربایجان شوروی خط کشی و تقسیم اراضی نمودند.
🔹همچنین شخص وینستون چرچیل کسی بود که پس از جنگ جهانی اول، ایالتهای امپراتوری سقوط کرده عثمانی را به هم وصل و از نام عراق نیز استفاده نمود، آنطور که آن را به شاخهای از قبیله هاشمی عربستان غربی واگذار و دستورالعمل خاص را جهت اداره آن اعلام نمود و سرانجام دو کشور انگلیس و فرانسه به وضوح نفوذ و استعمار خود را به منصه ظهور رسانیدند.
🔹دیوید فرامکین در کتاب «صلحی که همه صلحها را به باد داد» در مورد دخالت ابرقدرتها در خاورمیانه آورده است:
💬 «شرایط کنونی خاورمیانه به این دلیل است که قدرتهای اروپائی در حال اقدام به شکلدهی مجدد آن میباشند و همچنین انگلیس و فرانسه و در کنار آنها آمریکا اطمینان حاصل ننمودهاند که مرزها و دستورالعمل سیاسی و سیستم دیکته شده در منطقه برای همیشه دوام و بقاء خواهد داشت»
🔻اما با گذشت حدود یک قرن از تصمیمات پس از جنگ جهانی اول کماکان بسترسازی تغییرات برنامهریزیشده را در خاورمیانه شاهد هستیم که هم اکنون شاهد تلاش همه جانبه قدرتهای استعماری بر ایجاد یک کردستان مستقل بوده که خود سرآغازی نوین جهت تغییرات آمریکائی در منطقه خاورمیانه میباشیم، آنچنان که «دنیس راس» نماینده سابق دولتهای بوش و کلینتون در خاورمیانه و عضو کنونی موسسه واشنگتن جهت سیاست خاور نزدیک میگوید:
💬 «جنگ عراق برای ایجاد یکسری تغییرات عمده و یکپارچه انجام گرفت، اما متاسفانه وضعیت کنونی آن چیزی نیست که توسط دولت تصور میشد»
🔹در نتیجه آمریکا با شکست اهداف خود در جنگ عراق، شروع تحولات کردستان را آغازی بر دکترین جدید خود انگاشته که مجدداً مواجه او با مشکلات متعدد از پیش تعیین نشدهای بنبست عملی را در پیش چشمانش هویدا ساخت و شکست دیگری در کارنامه طرح خاورمیانه جدید حادث گردید.
🔹اما با تمام تفاسیر میبایست با هوشیاری هرچه تمامتر و استفاده از اتاقهای فکر داخلی، راهکارهای عملی جهت حفاظت و پاسداری از مرزهای آبی خاکی کشورمان را مشخص و بکار بندیم و افق آینده ثبات مرزهایمان را با نگاهی ریز بینانهتر از گذشته رصد بنمائیم و با آگاهی به نفوذ لحظهای دشمن در هر زمان و هر مکان خطوط مرزی خود را حفظ و به وارثان و نسل آینده این مرز و بوم اهداء نمائیم..
⬅️ ادامه دارد..
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
🌐 چهارراه جهان - بخش دوم (پایانی)
✍️ امیر مکی
📸 b2n.ir/319358
🔻جفری گلدبرگ روزنامه نگار نشریه آتلانتیک آمریکا در سال ۲۰۰۸ میلادی نوشت:
💬 «آنطور که مشخص است غرب قادر به شکلدهی آینده خاورمیانه نیست و در این میان نیز برخی از کارشناسان حتی حاضر به جواب دادن سوالات من نشدند اما بطوریکه با دیوید فرامکین تماس گرفتم و از وی خواستم تا آینده خاورمیانه را پیشبینی کند تنها به این جمله بسنده کرد که: «خاورمیانه آیندهای ندارد» همچنین ادوارد لوتواک تاریخدان نظامی مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی واشنگتن نیز در پاسخ به سئوال من گفت:
«هیچ دلیلی برای پرداختن به این موضوع وجود ندارد، چون غرب قادر به شکلدهی در آینده خاورمیانه نبوده و تنها ایجاد رعب، وحشت و ناامنی اقتصادی و سیاسی در دستور کار اوست» وی افزود: «ایالات متحده یا باید از اسرائیل روی برگرداند و یا اینکه منازعه با همه اعراب را به جان بخرد و تساهل و تسامح با اعراب منطقه نیز تنها موقتی و ناپایدار میباشد و سرانجام آنکه اعراب نیز دلیلی برای ضدیت با آمریکا پیدا خواهند کرد، به هر حال بسیاری از کارشناسانی که با آنها صحبت کردم اظهار داشتند که پیشبینی یک هفته آینده خاورمیانه هم احمقانه به نظر میرسد اما باید این را هم دانست که فکر نکردن در مورد آینده خاورمیانه هم احمقانه میباشد»
🔻اما آنچه که در منطقه نباید نادیده گرفت، هدفگذاری و ایجاد درگیری بین شیعه و سنی از طرف آمریکا شاید مهمترین برنامه کاری ایشان باشد، آنچنانکه در سال ۲۰۰۴ میلادی شاه عبدالله دوم، پادشاه سنی اردن از تشکیل یک هلال شیعی سخن گفت که از ایران شروع شده و با گذر از عراق به سوریه و لبنان میرسد و موجب بیثباتی جهان عرب گشته است و حتی در محافل سیاسی منطقه نیز اینچنین بیان شده که:
💬 «ایران و روسیه طراحان خاورمیانه جدید هستند آنچه که امروز امپریالیست غرب از آن به شدت دچار وحشت و هراس شده است.»
🔸 و در پایان خالی از لطف نیست که گزیدهای از کتاب «رهبران» نوشته ریچارد نیکسون (سی و هفتمین رئیس جمهور آمریکا) در سال ۱۹۸۲ میلادی آورده که اهمیت منطقه خاورمیانه را پررنگتر می نماید آنچنانکه:
💬«کمتر ناحیهای از کره زمین میتواند با خاورمیانه، چه از نظر مقام والائی که در تاریخ و افسانهها دارد و چه از حیث چهارراه استراتژیک بودن دنیا، برابری نماید، نه تنها سلسلهها بلکه تمامی تمدنها اوج و حضیض خود را در آنجا گذراندهاند، که ناگهان پس از جنگ جهانی دوم، این کشورهای کهن و متمدن، سخت به جوش و خروش در آمده و ایجاد دولت اسرائیل تنها یکی از پدیدههای متعددی است که راه و رسم قدیم را زیرو و رو کرده و منازعات جدیدی به راه انداخته است.»
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
درسته حشد از گروه ها و طیف های مختلف تشکیل شده اما امکان نفوذ مستقیم امریکا بر اونها نیست و در حمله ی که بر ضد حشد شد و بعد تر شهادت حاج قاسم و ابومهدی نه تنها همه ی حشد یک صدا و یک پارچه بود بلکه حتی قسمتی از لیبرال ها خاکستری هم همراه شدند که نمونه اون مجری معروف ملا طلالِ
امیر ایوب - تحلیلگر مسائل عراق
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
#آمریکا در یک قاب: کارتن خواب ها خیلی منظم در جای پارک های تعیین شده می خوابند و صدها اتاق هتل ها خالی می ماند.
#usaCoronavirus 💀🇺🇸
maziarbijani
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔰 سه ماه نخست سال ۲۰۲۰ گذشت. به دلیل شیوع کرونا و عوامل دیگر، چشمانداز اقتصادی سال ۲۰۲۰ رکود جهانی است. نقشه راه اقتصاد جهانی #قناعت_ملی تک تک کشورهاست. برنامه قناعت ملی ایران نیز تا آخر فروردین باید آماده و ابلاغ شود.
🔸 توئیت استاد حسن عباسی:
🔸 twitter.com/hasan_abbasi/status/1244934823086395393?s=09
❇️ #برنامه_قناعت_ملی
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
🔰 ماه رمضان در پیش است. یک کارکرد اقتصادی و اجتماعی #روزه قناعت در خوردن و آشامیدن و کاهش مصرف است. نقش روزههای واجب و مستحب عمومی در #برنامه_ملی_قناعت باید تبیین شود.
🔸 توئیت استاد حسن عباسی:
🔸 twitter.com/hasan_abbasi/status/1244935036622655489
❇️ #برنامه_قناعت_ملی - ۲
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir