فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 180 هزار دلار برای یک دقیقه بازی در یک تیم فوتبال!
🔹 روایت رئیس سازمان بازرسی کل کشور از اعداد و ارقام عجیب بازیکنان و مربیان خارجی در ایران.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 سیاست خارجی دولت انقلابی چگونه باید باشد؟!
🔹 فواد ایزدی، تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا با اشاره به ریشه و خاستگاه تعبیر حکمرانی خوب و نقد آن، در عین حال به فواید آن اذعان می کند. او تلویحاً مشکل سیاست خارجی دولت اعتدال را نبود نگاه ایدئولوژیک می خواند؛ مشکلی که البته در ادوار مختلف دولتهای ایران بعد از انقلاب اسلامی کم و بیش وجود داشته است
❓ این روزها کلیدواژه «حکمرانی» را بیش از هر زمانی می شنویم. تا یک دهه قبل خبری از این واژه نبود. امروز اما از حکمرانی خوب هم سخن در میان است. ریشه تولد این ادبیات در کشورمان کجاست؟
🔻 این ادبیات تولید داخلی نبوده است. ضمن اینکه ما از ادبیات موجود در این حوزه استفاده میکنیم، یکسری دغدغه هایی را همیشه باید در ذهن داشته باشیم. چون ما محتوا را تولید نکرده ایم، باید مطمئن باشیم مطالبی را که ترویج میدهیم، به درد ما میخورد نه به درد کسی دیگر
❓ استفاده ابزاری و شبه استعماری از مفهوم حکمرانی خوب به چه صورت بوده است؟
🔻 بحث governance و good governance هم همین حالت را دارد. مقامات آمریکایی از این اصطلاحات هم زیاد در سفرهای خود استفاده میکنند. مثلا آقای اوباما در سفری که به آفریقا داشت زمانی که رئیس جمهور بود، میگفت که کشورهای آفریقایی مهمترین دغدغه ای که باید داشته باشند همین حکمرانی خوب ( گود گاورننس) است. حکمرانی خوب چه بود؟
❓ کمی از مباحث خالص نظری دور شده و وارد مسأله روز مردم شویم. ربط این مباحث با ایده دولت و دولت داری برای امروز ما ایرانیان، ارزشهای انقلاب اسلامی و خصوصا بیانیه گام دوم چیست؟
🔻 نکته ای که به نظرم در این مباحث کمک میکند و بی ربط هم به نکته اول نیست، بحث ایدئولوژی و جهان بینی است که این هم فراتر از مباحث سیاست خارجی و دیپلماسی هست
❓ چالش نظری و عملی اصلی سیاست خارجی کشور، بر سر رابطه با غرب و به ویژه آمریکا است. ناظر به دولت آینده یا دست کم آینده پیش رو چه پیشنهادی دارید؟
🔻 جهان به سمت چند قطبی میرود، این دارد اتفاق می افتد. چه بخواهیم و چه نخواهیم. منتها یکی از آن قطبها خود آمریکا خواهد بود. از این جهت درگیری فعلا هست. فهم این مسئله کمک میکند. نکته ای را که الان میخواهم بگویم، اگر خوب متوجه نشویم، وضعیت فعلی ما ادامه پیدا میکند، هم در حوزه ایدئولوژیک و هم در حوزه تخصص مشکل پیدا میکنیم. دعوای غرب با ما چیست؟
❓ از نظر شما مشکل ایران و آمریکا ذاتی است؟
🔻 آمریکایی ها در دو حوزه با ما مشکل دارند. سیاستهای ما، و توانمندیهای اکتسابی ما. توانمندی ها را دو بخش میکنند معمولا: توانمندهای اکتسابی کشورها مثلا ایران دانش هسته ای بدست آورده است. موشک، نفوذ منطقه ای کسب کرده است.
▫️ @kh_enghelab
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔰 کاظم افجهای را میشناسید؟!
🔹 او از منافقینِ ظاهراً توبه کرده بود. کچویی رئیس زندان اوین، رئوفانه در زندان به او شغل داد و سرانجام 8 تیر1360، کچویی را در زندان ترور کرد!
این مَنشِ همیشگی منافقینی است که بعضیها امروز ابلهانه میگویند چرا تعدادی از آنها اعدام شدند...
#اعدامهای67
✍ علیرضا گرائی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
آیا هنگام تحویل دولت؛ رهبر انقلاب میتواند مانند امروز که حرکت آقای #رئیسی در قوه قضائیه را مصداق یک فعالیت جدی جهادی خواند؛ حرکت دولت روحانی رو هم یک حرکت جدی جهادی و امید آفرین بخوانه؟ هرگز!
کدام امید آفرینی؟ شکایت از 150 خبرنگار و خبرگزاری و کنشگر سیاسی؟ توهین به منتقدین؟
🇱🇧 پوریا-فاضل 🇮🇷
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 کسب اجازه سید ابراهیم رئیسی از رهبر معظم انقلاب برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید
🔹 در صورت صلاحدید در خصوص ریاست قوه قضائیه به نحو صلاحدید اتخاذ تصمیم فرمایید
🔹 رئیس قوه قضائیه در نامهای به رهبر معظم انقلاب اسلامی اجازه خواست تا در زمان باقیمانده تا آغاز به کار دولت جدید، در تمهید مقدمات استقرار دولت سیزدهم متمرکز شود.
🔹 سید ابراهیم رئیسی در نامهای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با تشکر از اعتماد، حمایتها و راهنماییهای حکیمانه معظمله در دوره مسئولیت خود در دستگاه قضایی و همچنین الطاف ویژه ایشان نسبت به عملکرد دو سال گذشته قوه قضائیه در دیدار اخیر با مسئولان این قوه، با اشاره به اهمیت امور دولت آینده و فرصت زمانی محدود برای تمهید مقدمات استقرار دولت، از ایشان درخواست کرد در صورت صلاحدید اجازه فرمایند در فرصت باقیمانده، در تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید متمرکز شده و معظم له در خصوص ریاست قوه قضائیه، به نحو صلاحدید اتخاذ تصمیم فرمایند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ویتنام آسیای جنوبی
🔻 روزی در چنگال نظم ژئوپولیتیک "بازی بزرگ" بریتانیا
🔻 ایامی در اسارت نظم "جنگ سرد" شوروی
🔻 دو دهه در حصار نظریه "نظم نوین" ایالات متحده آمریکا.
🔻 و اینک در بحبوحه یک نقطه عطف تاریخی دیگری پس از خروج شوروی در سال 1989
🔹 خروج ارتش آمریکا و ناتو از افغانستان، ازجمله موضوعات حساسیت برانگیزی بود که توسط اوباما مطرح شده بود(اما به درخواست اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان، به تعویق افتاد.)
🔹 پس از حادثه 11 سپتامبر 2001، آمریکا با قصد حمله به افغانستان، به جهت ساخت یک نوع مشروعیت کاریکاتوری برای غارتگری خود، قرارداد استراتژیکی فی ما بین حامد کرزای و جورج بوش بست.
عمده مفاد این تفاهم نامه را مبارزه با تروریسم و همکاری های امنیتی و حمایت از افغانستان تشکیل داده بود.
🔹 اگرچه آمریکا در ظاهر با شکست طالبان، به برخی مفاد قرارداد عمل کرد، ولی در باطن، منابع طبیعی افغانستان را به مرز نابودی کشاند و دنبال بهانه برای حضور در منطقه ای بود که 3 ضلع برمودای شرقی ( "ایران-روسیه-چین") در آن حضور داشتند.
🔹 فی الحال ایالات متحده، دلیل خروج خود را مطالب واهی مبتنی بر مذاکرات صلح دوحه اعلام کرده است، اما باید توجه داشت که دلیل اصلی خروج آمریکا از این منجلاب، عدم توانایی در تامین هزینه های مالی این اشغالگری، در عین فقدان یک عمق راهبردی است و این خروج، یک انتخاب از سمت آمریکا نیست، بلکه یک ضرورت است.
🔹 خروج آمریکا و ناتو از منطقه آسیای جنوبی، افغانستان را با چالش هایی مرکب از تهدیدها و فرصت ها روبرو میکند.
⚠️ اول: آمریکا در شرایطی قصد خروج از افغانستان را دارد که این کشور در شکننده ترین حالت اجتماعی خود قرار دارد و مواضع ذلیلانه اشرف غنی، مزید بر علت شده است.
⚠️ دوم: عدم اطمینان به وفارداری طالبان به مذاکرات صلح دوحه است که ممکن است این گروه به طغیان گری خود ادامه دهد تا به روزهای قدرت پیشین خود در 1990 برسد. (گرچه ما با طالبانی به مراتب قوی تر و باهوش تر از دو سه دهه پیش روبرو هستیم که با قاچاق مواد مخدر، تامین مالی میشد.)
⚠️ سوم:ظهور و بروز هستههای سلفی های محدوده شامات، چون گروع تروریستی داعش در افغانستان، از جمله تهدیدهایی است که کمتر مورد توجه تحلیل گران واقع شده.
⚠️ چهارم:بروز جنگ های داخلی در افغانستان، بر مهاجرت بیش از پیش مردم خسته از جنگ، اثر دارد (این موضوع را در یادداشتی جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد.)
⚠️ پنجم:ارتش مدرن افغانستان که توسط نیروهای "آیساف" آموزش دیده بودند، بعد از خروج این نیروها، تا چه حد قدرت مبارزه دارند؟ تا وقتی که کمک های مالی آمریکا و اروپا قطع نشود؟
⚠️ ششم:کشور افغانستان از فقدان یک دولت قوی و منسجم و عدم رابطه بین دولت-ملت رنج میبرد، که بعد از خروج آمریکا از افغانستان، قبایل مختلف در معرض درگیری با همدیگر قرار خواهند گرفت، بدون وجود یک عامل مهار کننده ی قوی جهت جلوگیری از این هرج و مرج ها.
🔹 اما با همه موارد ذکر شده، نباید از ظرفیت های ژئواستراتژیک افغانستان در خط لوله های انتقال گاز "تاپی TAPI" و راه آهن ترکمنستان-افغانستان-تاجیکستان و امثالهم و مبادلات آب و هوایی با ایران و تاثیر امنیت این کشور بر چین و روسیه و نور چشم بودن برای هند و پاکستان نباید ساده گذر کند.
‼️ امنیت منطقه ی وسیعی، منوط و مشروط به امنیت افغانستان است.
🇮🇷 @iran1444_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 کسب اجازه سید ابراهیم رئیسی از رهبر معظم انقلاب برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید 🔹 در ص
🔰 انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه با حکم رهبر انقلاب اسلامی
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
✍ متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته
اکنون که جناب آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
و ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه.
و ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
و رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری.
و خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف.
و سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
توفیقات جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم و امیدوارم خدمات شما موجب رضای خدا و خلق گردد. بحوله و قوّته.
و السلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
10 تیر 1400
https://www.instagram.com/p/CQxmaaSMZv0/?utm_medium=copy_link
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 زندگینامه و سوابق قضایی و اجرایی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای؛ رئیس جدید قوه قضائیه
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 با سوابق اجرایی رئیس جدید دستگاه قضا بیشتر آشنا شوید+ مستندات
🔹 دستگاه قضا در حالی با ریاست فساد ستیز حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی خداحافظی میکند که تغییر و تحولات خوب و مثبتی در دوران مدیریتی وی در این دستگاه اجرایی اتفاق افتاد.
🔹 از اواسط اسفند ماه سال 97 حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب به سمت ریاست قوه قضائیه منصوب شد و سکان هدایت یکی از حساسترین دستگاههای اجرایی کشور را به دست گرفت.
🔹 مبارزه با فساد و عوامل فساد انگیز رخنه کرده در دستگاههای مختلف و همچنین توجه ویژه به مقوله تولید و رفع موانع تولید و هموار کردن مسیر تولید کنندگان با هدف حمایت از تولید کنندگان داخلی برای توسعه و پیشرفت روزافزون کشور، از مهمترین اقدامات سید ابراهیم رئیسی رئیس پیشین قوه قضائیه به شمار میرود.
🔹 با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان رئیس جمهور جدید کشور، زمان ریاست وی بر قوه قضائیه به پایان رسیده است و شخص دیگری در این سمت منصوب شده است.
مشروح گزارش:
snn.ir/003xry
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مرکز استعداد های جهان عرب، مصر یا عراق؟
🔻 به مناسبت رژه نظامی حشدالشعبی در مراسم سالگرد تاسیس اش
✍ امیر ایوب
🔹 عراق و مصر در جهان عرب دو ثقل نظامی_ فرهنگی اند که همیشه به قدرت نظامی، جنگاوری و فرهنگ خاصشون شناخته میشدند.
🔹 ریشه تاریخی این امر به تمدن های سومری و آشوری در بین النهرین و در کنار فرات و دجله و تمدن مصر باستان در کنار نیل باز میگردد.
🔹 بین النهرین، زمین و جغرافیایی ناامن داشت، از سمت راست تهدیدی از بالای کوه های زاگرس به سمتش سرازیر میشد(مثل تمدن عیلام) و از سمت شمال و کوه های حمرین تا منتهی الیه آناتولی در معرض تهدید قرار میگرفت(مثل تمدن هیتی) زندگی در این زمین ناامن که به شدت حاصلخیز و در عصر کشاورزی، استراتژیک به حساب می آمد، باعث شد مردمان این سرزمین بیش از همسایگان خود به جنگاوری و لزوم برقراری امنیت فکر کنند و در راستایش عمل کنند.
🔹 اما مصر یک سرزمین حاصلیخر بر بستر نیل بود که مثل قلعه ای در بیابان های سخت العبور و لم یزرع، دشمن شکن و مرد افکن بود، از سمت راست صحرای سینا و از سمت چپ صحرای لیبی امنیت پایداری را به مصر اعطا میکردند هر چند از سمت جنوب و اتیوپی که منشاء نیل است تهدید میشده و میشه
🔹 در دوره مدرن عراق، در حداعلی در عصر عبدالکریم قاسم (افسر چپ گرا) متاثر از جمال عبدالناصر رئیس جمهور چپ گرای مصر بود که الهام بخشی بالایی در منطقه داشت و در نبرد کانال سوئز شاخ انگلیس را هم شکونده بود.
🔹 فرهنگ دینی و روشنفکری نیز توسط مصر تولید میشد، از الازهر بزرگترین حوزه علمیه در قاهره تا مشهور ترین قاریان قرآن تا بزرگترین تشکیلات اسلامگرا یعنی اخوان المسلمین(که الهام بخش جریانات فرهنگی اسلامگرا در ایران و عراق بود) و همچنین تولید مکتوبات روشنفکری متعلق به مصر بود. در جهان عرب جمله مشهوری در باب فرهنگ وجود داره که میگه : "کتاب ها در قاهره نوشته میشن در بیروت به چاپ میرسن و در بغداد خوانده میشن"
بزرگترین روشنفکران، ادبیان، اساتید مطرح دانشگاه در رشته های مختلف متعلق به مصر بود.
🔹 با قدرت نظامی حشدالشعبی که جنگی که به قول سازمان CIA سی سال به طول می انجامید را با وجود شکسته شدن کمر ارتش عراق سه ساله به سرانجام رساند. حالا قدرت نظامی جمال عبدالناصر نیست که الهام بخش عراقی هاست بلکه برعکس این حشدالشعبی عراق است که الهام بخش مصری هاست در ماه های گذشته کانال های معاندین از انتقال نیروهای کتائب حزب الله عراق برای آموزش و کادر سازی به مصر خبر دادند(درست یا غلط، مهم وجود چنین پتانسیل تاثیر گذاری است)
🔹 ایضاً امروز زعیم حوزه نجف یعنی الله سیستانی یک تشکیلات اسلام گرای منسجم در اختیار دارد
نه حوزه الازهر و تشکیلات منحل شده ی اخوان المسلمین در مصر
امروز نسل جدید تولید کنندگان فرهنگ اعم از شعرا، نویسندگان، روحانیون، ادبیان و هنرمندان که به تبع حشدالشعبی و امیدی که حشدالشعبی و هویتی که حشدالشعبی ایجاد کرد، به وجود آمدند عراق را تبدیل مرکز تجمع استعداد های جهان عرب و فرهنگ اسلامی_عراقی و مکتوبات و الگوی سیاسی _ فرهنگی را صادر کردند.
🔹 جمله "عراق مرکز استعداد های جهان عرب است" توسط امام خامنه در تاریخ 1391/2/4 در خطاب به نخست وزیر اسبق عراق(نوری مالکی) گفته شده است.
▫️ @forattanile
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه با حکم رهبر انقلاب اسلامی 🔹 رهبر مع
🔰 پیام تبریک سید ابراهیم رئیسی به حجتالاسلام والمسلمین اژهای
✍ متن پیام رئیسجمهور منتخب مردم، خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه:
بسمهتعالی
برادر ارجمند جناب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای
با سلام و احترام
🔹 انتصاب شایسته جنابعالی از سوی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی به سمت ریاست قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، باتوجه به سوابق درخشان علمی، عملی و قضایی و داشتن روحیه انقلابی برای جنابعالی و نظام قضایی ایران اسلامی مبارک و مایه خیر و برکت است.
🔹 این جانب ضمن تبریک اعتماد معظمله و انتخاب جنابعالی، به آن برادر عزیز، با تأکید بر لزوم تعامل و همکاری بیش از پیش قوای سهگانه در جهت پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و خدمترسانی به مردم این مرز و بوم، آمادگی خویش و دولت آینده را جهت همکاری و کمک به تحقق مأموریتهای قوه قضاییه اعلام میدارم.
🔹 توفیق بیش از پیش جنابعالی را در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و استمرار، تحول و ارتقای قوه قضاییه از خداوند متعال خواستارم.
سید ابراهیم رئیسی
10 تیر 1400
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تحلیل اندیشکدههای بینالمللی از چشمانداز ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی
🔹 پیروزی سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران بازتاب گستردهای در اندیشکدهها و اتاقهای فکر غربی داشت به گونهای که کارشناسان و تحلیلگران این مؤسسات واکنشهای متنوع و متفاوتی نسبت به چشمانداز مسیر پیشروی ایران داشتند.
🔹 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم باربارا اسلاوین، مدیر ابتکار آینده ایران و متیو کروئنیگ معاون مدیر مرکز استراتژی و امنیت اسکوکرافت از کارشناسان مسائل ایران در این اندیشکده آمریکایی دیدگاههای خود را نسبت به ابعاد این انتخابات اعلام کردند.
🔹 موسسه کشورهای عربی خلیج فارس در واشنگتن در یادداشتی به قلم علی آلفونه عضو ارشد این اندیشکده آمریکایی که به نوعی نقش لابی کشورهای عربستان و امارات را در آمریکا به عهده دارد نوشت: رئیسی به عنوان رئیسجمهور، با همان چالشهایی روبرو خواهد بود که روحانی با آنها بود. اصلیترین چالش، تحریمهای آمریکاست که مانع از محقق شدن پتانسیل اقتصادی ایران میشود.
مشروح گزارش:
mshrgh.ir/1238161
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 قالیباف: 5 ساله میتوان آرامش را به کشور برگرداند
🔹 امیدواریم در دولت جدید و مجلس و قوه قضائیه در کنار جوانان خلاق و مردم عزیز این فرصت یکبار دیگر فراهم شود که بی وقفه در یک زیست و سیاستورزی مومنانه و خالصانه گام برداریم.
🔹 ظرفیت کشور به نحوی است که با همین شرایط سخت تحریم میتواند در یک برنامه 5 ساله آرامش و ثبات را به اقتصاد کشور و زندگی مردم بازگرداند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اندیشه جویان: یک عضو شورای روابط خارجی جمهوری اسلامی و این قدر شلختگی فکری ؟! از تجویز تداخل اقتصادی ایران و آمریکا به عنوان ضامن برجام ، تا حذف سفارتخانه ها به دلیل عدم مناسبات اقتصادی ! این تفکر افلیج موجب فلج سیاست خارجی مملکت شده است . راز ناکارآمدی شورای بی فروغ روابط خارجی را در نظرات این افراد می توان دید.
➖➖➖➖➖
💬 عبدالرضا فرجیراد، عضو شورای راهبردی روابط خارجی:
🔻 در 10 سال آینده نفت ارزش خودش را از دست خواهد داد/ باید هرچه میتوانیم نفت بفروشیم و خرج زیرساختها کنیم
🔹 (در تبیین برنامهها و سیاستهای احتمالی دستگاه سیاست خارجی در دولت آینده) باید ضمن حفظ اصول، تعامل با دنیا را حفظ کنیم و حتی افزایش دهیم.
🔹 دستگاه سیاست خارجی باید هر چه زودتر قضیه برجام را در وین تمام کند./ این اقدام اولیه است. یعنی مثل کلیدی است که شما میخواهید به داخل خانهای بروید/ برجام و مذاکرات وین کلید ورود به این خانه است. اگر این انجام نشود، در واقع شما نمیتوانید به داخل این خانه نیز دست بزنید.
🔹 برجام از نظر حقوقی ریشه ندارد/ تا زمانی که کنگره، مجلس نمایندگان و مجلس سنا برجام را تصویب نکند، رئیسجمهور بعدی که احتمالاً نیز یک جمهوری خواه خواهد بود و یا حتی خود ترامپ است، دوباره از برجام خارج میشود./ بنابراین آمریکا نیز باید در اقتصاد ایران فعال شود و ایران نیز در اقتصاد آمریکا فعال شود./ اگر آمریکا در اقتصاد ایران مانند دیگران فعال نشود، طبیعتاً بعد از دوره بایدن، که حتماً بایدن در دوره بعدی نخواهد بود، برجام امنیتش بدتر خواهد شد.
🔹 این نفت 10 سال دیگر ارزشش را از دست میدهد./ در 6 یا 7 سال دیگر، در اروپا بر اساس قوانینی که تصویب کرده است باید همه ماشینها برقی شود و بعد از اروپا، آمریکا نیز در حال برنامه ریزی برای برقی کردن ماشینها هستند./ چینیها نیز که اینقدر مصرف سوخت دارند، ماشینهایشان را برقی میکنند
🔹 بنابراین باید این نفت را تبدیل به فرآوردههای دیگر کنیم و تا میتوانیم باید نفت بفروشیم و با درآمد آن، زیرساختهایمان و معیشت مردم را درست کنیم
🔹 ما توان کار با آفریقا را نداریم./ البته معنیاش این نیست که بیاییم قطع رابطه کنیم.
🔹 ما که ترکیش ایر نیستیم که به تمام نقاط دنیا پرواز داشته باشیم.
🔹 در چندین کشور آسیایی و اروپایی، سفرای ما هزینه دلاری بیخودی دارند.
🔹 ما الان با برخی از کشورهای آفریقایی، حتی یک دلار معامله نیز نداریم، اما ماهیانه دهها هزار دلار خرج سفارتخانههایمان میکنیم. معتقدم به راحتی میتوان 20 سفارت و نمایندگی را در آفریقا موقتاً تعطیل کنیم.
🔹 در هر گوشهای از این قاره، یک نمایندگی داشته باشیم که نمایندگیهایی که ما با آنها کار نداریم را پوشش بدهد. اینها هزینههای هنگفتی است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 هدف این است که ما آنها را با این نعمت فراوان بیازماییم؛ و هر کس از یاد پروردگارش روی گرداند، او را به عذاب شدید و فزایندهای گرفتار میسازد!
(جن / آیه 17)
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 برنامه روزانه رهبر انقلاب
💬 غلام شاهپسندی از محافظان رهبری درمورد برنامه روزانه آیت الله خامنه ای گفت:
🔹 ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از نماز صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است. روزهایش هم با هم فرق میکند، شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند...
🔹 بعدش نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان توی دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
🔹 ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند
بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند.
🔹 بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
🔹 آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را توی خانه ورزش میکنند.
پس از ورزششان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
🔹 اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند.
🔹 بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا توی دفتر است. اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز را بخوانیم بعد بیاییم؛ نماز اول وقت.
🔹 بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازة ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان توی کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
🔹 هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا ذکر میگوید یا قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند.
🔹 همه افراد خانواده آقا حافظ کل قرآن هستند. منزل حضرت آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
🗞 یک روز با رهبری،ماهنامه امتداد،شماره64،ص16
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 بالاخره بعد از خروارها اشک و آه، و پی بردن به حقارت خودم در برابر این ابرانسان، کتاب را تمام کردم
📕 «درگاه این خانه بوسیدنی است»؛ خاطرات بانوی بزرگوار فروغ منهی مادر شهیدان خالقیپور
🔹 معتقدم ساخته نشدن فیلم و سریال از زندگی این مادر بزرگوار جفای بزرگی در حق شهدا و انقلاب خواهد بود
✍ Amin Mosavi 2
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تخریب کعبه برای کسب امتیاز در بازی رایانهای
🔹 «الازهر» مصر به بازی رایانهای «فُرتنایت» که برای کسب امتیاز باید نماد کعبه تخریب شود، واکنش نشان داد و بر حرامبودن بازیهایی که خشونت یا توهین به دین و مقدسات را ترویج میکنند، تأکید کرد.
fna.ir/2fo4x
- - - - -
🔻 وقتش رسیده بازی بسازیم و توش برای کسب امتیاز مراحل حسینیه شدن کاخ سفید رو امتیاز بندی کنیم ✌️
✍ پوریا فاضل
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 امام یک جمله گفت که پنجاه سال علم ودانش پشتش بود، ولی بعضی ازمقدسهاهم نفهمیدند!فرمود'اسلام آمریکایی'
🔹 اگر روزی بیست رکعت نماز جعفر طیار بخوانی آمریکا با تو کاری نداره!کافیه یک جمله بگویی که موجی درجامعه ایجادکنی! اونوقت کارت داره،میادسراغت.بهشتی رومیکشندرجایی و باهنر را می کشند
💬 استاد فاطمی نیا
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تذکرات مهم خیرخواهانه و دقیق به آقای رئیسی، منتخب ریاست جمهوری 1400
💬 علیرضا پناهیان
🔹 آقای رئیسی، بنده بهعنوان طلبهای که خیلی از حرفها و درددلهای مردم را میشنوم، از شما تقاضا میکنم
1️⃣ الان مردم شما را دوست دارند؛ وقتی محبت مردم به کسی تعلق گرفت، مسئولیت بسیار بزرگی بر دوش او خواهد بود. اگر رئیسجمهور شدید، این مردمی بودن، خاکیبودن، بیپیرایه بودن و این «مثل روحانی نبودن» را در خودتان حفظ کنید.
2️⃣ آقای رئیسی، مردم به شما امید پیدا کردهاند، طعم شیرین یک دولت اسلامی را به مردم بچشانید بهحدی که غیرمذهبیها هم لذت ببرند از اینکه دولت اسلامی و مسئولین مسلمانی دارند. اما غربگرایی را که مملکت را به این مشکلات انداخته، در نحوۀ مدیریت کشور ریشهکن کنید.
3️⃣ آقای رئیسی، تقاضای مردم فقط این نیست که فساد را ریشهکن کنید، اگر بعدها برخی با اغواگری دوباره آمدند و فساد را تکرار کردند، چه کنیم؟! کاری کنید که فساد، تکرارناپذیر باشد و دیگر نتواند دوباره برگردد. طوری ریشۀ فساد را از بین ببرید که دیگر فقر و فساد و ظلم نتواند به میان مردم برگردد.
4️⃣ آقای رئیسی، بساط جناحبازیِ بیهوده را از این کشور جمع کنید، این سیاستبازی مسخره و این چپ و راست دروغینی که راهانداختهاند، را برای همیشه از این مملکت دور بریزید، تا مملکت با مدیران شایسته و لایق بهسوی پیشرفت حرکت کند. هر آدم لایقی که دیدید، بهاندازۀ لیاقتش از او حمایت کنید و هر کسی لیاقت نداشت، او را کنار بگذارید.
5️⃣ آقای رئیسی، جوانان و بهویژه دهۀ شصتیهای مظلوم را دریابید. جوانان ما استعدادهای فراوانی دارند. مسئولین را دنبال کشف استعدادهای جوانان بفرستید، نه اینکه جوانها مراجعه کنند و جواب منفی بشنوند. أمیرالمؤمنین(ع) میفرماید: این مردم معادن طلا و نقره هستند. مسئولین باید بهسراغ استعدادها و ظرفیتهای مردم بروند. اگر یک مسئول بنشیند تا به او مراجعه کنند، طبعاً پُر سر و صداترها میآیند و بسیاری از استعدادهای بالا از سرِ حیا و نجابت، پشت در میمانند.
6️⃣ آقای رئیسی، شما ذاتاً آدم مهربانی هستید، من مواجهۀ شما با افراد ضعیف را دیدهام، این مهربانی را با مردم حفظ کنید، ولی این مهربانی را با استانداران، وزراء و معاونین و به مسئولینی که نصب میکنید نداشته نباشید، و مانند أمیرالمؤمنین(ع) در مقابل تخلف مدیران خود سختگیرانه برخورد کنید. و به امامزمان(ع) تأسی کنید که به مردم مهربان، ولی با مسئولین خود سختگیر است. همانطور که در قوه قضائیه، قاضیِ فاسد را بیرون کردید، در مدیریت کشور هم با همان قدرت عمل کنید.
7️⃣ آقای رئیسی، میدانیم اگر رئیسجمهور بشوید، توپخانۀ سرزنشکنندگان و برخی سیاستبازهای حرفهای علیه شما فعال میشود، از این سرزنشها واهمه نداشته باشید، همانطور که در قوۀ قضائیه، به حرف و حدیث دیگران توجه نکردید و خدا و مردم از شما راضی شدند. ولی در اندیشۀ یک مجموعۀ قوی برای تنویر افکار عمومی باشید تا سوءتفاهمهای فراوانی که سالهاست نسبت به انقلاب و انقلابیون ایجاد شده از بین برود.
8️⃣ آقای رئیسی، به گونهای کار کنید که بعد از دوران ریاستجمهوریتان، مردم آرزو کنند رئیسجمهور بعدی هم مثل رئیسی باشد. مثل سردار سلیمانی که همه آرزو میکنند، کاش همه مدیران مانند ایشان باشند. نه مثل امروز، که مردم آرزو دارند رئیسجمهور بعدی مثل روحانی نباشد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تجربه غرب همچون تجربه هر تمدن دیگر ارزشمند است و باید خوبیهایش را آموخت و از بدیهایش اجتناب کرد. اما تجویزهای غرب، برای تداوم استعمار ملتهاست. لیبرالهای ایرانی چشم بر تجربه غرب بسته و گوش برای تجویزش تیز کردهاند. به همین دلیل است که کارکرد طبیعیشان، تامین منافع غرب است.
💬 سید یاسر جبرائیلی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 جبهه اصلاحات در مسیر نابودی!
💬 محمدرضا تاجیک، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری در دولت اصلاحات:
🔹 هسته سخت اصلاحات، سخت به بازی قدرت خوگر شده است. تا هسته سخت اصلاحات دود نشود و به هوا نرود، تغییر و تحولی در اصلاحطلبی ایجاد نمیشود
🔹 اصلاحطلبان باید از هجمه نقادانه کسانی که اصلاحطلبی مرسوم و رسمی را بیرحمانه بیقرار و جابهجا میکنند، استقبال کنند. تنها از طریق چنین بیقراری و جابهجایی بیرحمانهای است که میتوان جریان اصلاحطلبی را به جریان انداخت.
🔹 جریان اصلاحطلبی باید سخت هوشیار باشد که در فرایند خودنقادی و خودسازی، اسیر رویا، ایدئولوژی، و مصالحههای فرصتطلبانه نشود تا این هسته سختِ سنگینپا و مومیاییشده هست، آش اصلاحطلبی همین آش و کاسه آن همین کاسه خواهد بود.
🔹 باید بپذیریم که برای ایجاد یک وضعیت جدید، یک امکان جدید، باید چیزی نظیر خلاقیت جدید زمان و خلاقیت جدید وضعیت داشته باشیم.
🔹 خلاقیت همان اکسیری است که ناممکن را ممکن تواند کرد. آن مشکل که جریان اصلاحطلبی را به یک «ایما» و «خاطره» و «داستان قدیمی» تبدیل نموده است، فقدان خلاقیت یا استعداد آفرینشگری است.
🔹 اصلاحطلبان مدتی است دل در گرو سیاستی دارند که به تعبیر بدیو، با قدرت و ثروت گره خورده. ادامه ناوضعیت سترونی و اختگی و کودنی از جریان اصلاحطلبی جز پیکرهای مومیاییشده و نامی که دیگر نمیتوان بر جریانی نهادش، باقی نخواهد گذاشت
🔹 اصلاحطلبی در نخستین و ضروریترین گام، باید از هسته سخت خود امتناع و تخطی کند و هستهای نرم و انعطافپذیر و خلاق را جایگزین آن نماید.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students