🔹 میری آمار کرونا رو از سایت جهانی چک کنی؛با آگهی استخدام کارمند اطلاعاتی از طرف اسرائیل مواجه میشی!حالا #طرح_صیانت رو کاری ندارم اما در این بازی کثیف نابرابر که علیه ایران عزیز ما راه انداختن با این ولنگاری قابل جمع نیست
ای تاریخ؛نفرین به تو که اگر نگی ما اینروزا یک به صد جنگیدیم
✍ پوریا فاضل
- - - - -
🔹 با توجه به پیگیری های انجام شده در مورد طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضایمجازی» احتمال زیاد این طرح در دستور کار مجلس قرار نخواهد گرفت و در دولت جدید هم قطعا این طرح رأی نخواهد آورد.
✍ سيد علي موسوي
- - - - -
🔹 اگر جبهه انقلاب برای هر طرح و برنامه مشغول چنین فرسایشی بشه؛ قطعا باید منتظر دودستگیهای عجیب؛ شکافهای اجتماعی عمیق و همچنین از بین رفتن نگاه تحولگرایانه به مسائل باشیم
این #طرح_صیانت زنگ هشداری بود برای مدیران میانی که بدونن چقدر با "اقناع عمومی" فاصله دارن
✍ پوریا فاضل
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 چند نکته درباره طرح مشهور به صیانت
✍ سیدنظام الدین موسوی - نماینده مجلس شورای اسلامی
🔹 برخلاف آنچه در برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی عنوان شده، طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی(مشهور به #طرح_صیانت) در مجلس تصویب نشده است و تا قبل از تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان، قانون نیست و اجرا نمیشود.
🔹 آنچه روز 6مرداد با رای 121نماینده مجلس تصویب شد، سپردن این طرح به یک کمیسیون مشترک(طبق اصل 85قانون اساسی) جهت بررسی دقیق، جامع، با حوصله و تخصصی طرح است. در کمیسیون مشترک، هم از نظرات و پیشنهادات کارشناسان استفاده خواهد شد و هم حذف و اصلاحات متعددی در طرح فعلی صورت میگیرد.
🔹 کمیسیون مشترک شامل نمایندگانی از کمیسیونهای تخصصی مرتبط با موضوع مجلس( نظیر کمیسیونهای فرهنگی، حقوقی و قضایی، صنایع، اقتصاد و...) است که هم کلیت طرح و هم اجزای آن را با دقت مورد بررسی قرار داده و نهایتاً تصویب هر جزئی از طرح، نیازمند رای دو سوم اعضای کمیسیون است.
🔹 پس از بررسی دقیق و کارشناسی طرح و حذف و اضافات احتمالی در آن، در صورتی که دو سوم اعضای کمیسیون مصوب کنند، طرح به صحن مجلس می آید. مصوبات مشمول اصل 85 نیاز به تعیین دوره آزمایشی برای اجرا دارد. پس از مشخص شدن این مدت توسط مجلس، طرح برای تایید به شورای نگهبان ارسال میشود.
🔹 مطابق آنچه بیان شد، فعلاً طرح حمایت از حقوق کاربران در مجلس تصویب نشده و برای تصویب راهی طولانی در پیش دارد و احتمالاً طی بررسی در کمیسیون مشترک دستخوش تغییر و تحولات قابل توجهی بشود.
فلذا برخی تحلیلها در این باره با عنوان "مصوبه مجلس درباره اینترنت و فضای مجازی" نادرست است.
🔹 مثل هر طرح پیشنهادی دیگر، طرح حمایت از حقوق کاربران هم دارای نقاط قوت و ضعفی است.
بخش عمده طرح مربوط به ساماندهی مدیریت کلان و تنظیم گری فضای مجازی است و ورود چندانی به جزئیات نشده است.
🔹 "قطع کردن اینترنت" بر اساس این طرح،بزرگترین دروغی است که این روزها به خورد خلق الله میدهند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اینترنت ماهوارهای مدتی است که به تهران رسیده است
🔹 روایت رئیس مرکز ملی فضای مجازی از قیمت و مشخصات تجهیزات جدید دسترسی به اینترنت
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عبرت آیندگان
🔹 مروری بر تجربه اعتماد به غرب، همراه با گفتگوی #منتشرنشده رهبر انقلاب با هاشمی رفسنجانی درباره بینتیجه بودن مذاکره با آمریکا
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ماجرای شنیده نشده تذکر رهبرانقلاب به هاشمی رفسنجانی درباره مذاکره با آمریکا از زبان صفارهرندی
💬 عضو مجمع تشخیص مصلحت:
🔹 در یک جلسه دیدار اعضای مجمع با رهبرانقلاب، ایشان فیلمبردارها را از جلسه بیرون کردند و به آقای هاشمی گفتند این چه حرفهایی بود که شما درباره مذاکره با آمریکا زدید؟!
🔹 آقای هاشمی گفتند من زمان امام هم حرفهایی که مصلحت میدانستم را میزدم! رهبرانقلاب فرمودند: اما مذاکره با آمریکا را که امام نپذیرفتند. و آقای هاشمی پاسخی درباره استدلالهای رهبری نداشتند.
🔹 آقای هاشمی انتظار اینکه رهبرانقلاب این موضوع را علنی کند را نداشت چون مشخص بود ایشان میخواستند جمعی شاهد این تذکر باشند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 «تدوین مرامنامه حافظ منافع عامه» و «تعیین شاخصهای سنجشپذیر متناظر با هر یک از مدیران ارشد مرتبط با رئیس جمهور»
🔹 «ایتان، پژوهشکده سیاستگذاری شریف، اندیشکده اقتصاد مقاومتی پژوهشکده آیندگان، پژوهشکده چشمانداز و آیندهپژوهشی، بنیاد توسعه فردا، اندیشکده معنا، مؤسسه فتوح» در نامهای به سید ابراهیم رئیسی آمادگی خود را برای «تدوین مرامنامه حافظ منافع عامه» و «تعیین شاخصهای سنجشپذیر متناظر با هر یک از مدیران ارشد مرتبط با رئیس جمهور» اعلام کردند.
✍ متن این نامه به شرح زیر است:
باسمه تعالی
جناب حجتالاسلام و المسلمین دکتر رئیسی زید عزه الشریف
رئیس جمهور منتخب و محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام و آرزوی توفقیات الهی برای حضرتعالی؛ مستحضرید که رأی مردم به جنابعالی بیانگر اعتماد ایشان به شما برای «سکانداری پیشرفت کشور» است. پیشرفت کشور از یک سو در گرو عزم و اراده مدیران ارشد و از سوی دیگر منوط به اتخاذ تصمیمات اثربخش توسط ایشان است. تجربه اندیشکدهها در بررسی مسائل اساسی کشور طی سالهای اخیر نشان میدهد که نظام تصمیمگیری کشور را دو عامل مهم با اختلال جدی مواجه ساخته است:
1. عامل نخست «تعارض منافع» مدیران ارشد است؛ تعارض بین «منافع فردی / گروهی / صنفی» با «منافع عامه» عامل قدرتمندی است که به صورت خودآگاه یا ناخودآگاه مسیر اتخاذ و اعمال تصمیمات صحیح را مسدود میکند.
حکایت پُر کردن چاه آب منزل عالم جلیل القدر علامه حلّی برای صدور فتوا درباره نجاست یا طهارت آب چاهی که در آن حیوانی مرده است، مثال بارزی از اثر ناخودآگاه تعارض منافع بر تصمیمگیری است. از جمله مصادیق بارز تعارض منافع میتوان به «عضویت مدیران در هیئت مدیره شرکتهای خصوصی مرتبط پیش از تصدی مسئولیت دولتی»، «اشتغال همزمان یک مدیر در نهادهای متعدد عمومی به ویژه در فعالیتهای نیازمند کار تمام وقت»، و «تابعیت مضاعف مدیران یا بستگان درجۀ یک ایشان» اشاره کرد.
2. عامل دوم نیز «فقدان نظام مؤثر پایش و ارزیابی عملکرد مدیران ارشد» است. در نبود ساختار معتبر ارزیابی عملکرد، اگرچه گزارش عملکردهای متعدد و متنوع تولید میشوند؛ اما در واقع هیچکس در قبال مسائل کشور پاسخگو نیست؛ از این رو مسائل اساس به صورت حقیقی مرتفع نمیشوند.
مبتنی بر مسئلهشناسی فوق، به منظور تقویت و تسریع حرکت کشور در مدار پیشرفت و با توجه به اراده و انگیزه جنابعالی برای تحقق این مهم، پیشنهاد میشود:
- اولاً «فقدان تعارض منافع» به عنوان شرط لازم در معرفی مدیران ارشد دولت به مجلس شورای اسلامی و یا انتصاب ایشان مدنظر قرار گیرد و تمامی ایشان نیز ملزم به امضا و انتشار عمومی «مرامنامه حافظ منافع عامه» باشند.
هر مدیری در این مرامنامه باید عدم تعارض منافع خود را حین و پس از اتمام مسئولیت تأیید نموده و در صورت اثبات خلاف واقع بودن اظهارات، مجازاتهای مشخصی را بپذیرد.
- ثانیاً پیش از معرفی مدیران ارشد دولت به مجلس شورای اسلامی و یا انتصاب ایشان، انتظارات شما از ایشان تصریح شده، به صورت تعداد محدودی «شاخص سنجشپذیر» با ایشان توافق و به صورت عمومی منتشر گردد.
🔹 بدین ترتیب اهمّ وظایف هر مدیر مشخص میشود و در نتیجه به طور واقعی در برابر آنها پاسخگو خواهد بود. بدیهی است همه گزارشهای عملکرد دستگاهها نیز باید بر اعلام وضعیت این شاخصها متمرکز شود.
🔹 برای تحقق این مهم، اندیشکدههای امضاکننده این نامه آمادگی خود را برای «تدوین مرامنامه حافظ منافع عامه» و «تعیین شاخصهای سنجشپذیر متناظر با هر یک از مدیران ارشد مرتبط با رئیس جمهور» اعلام میدارد.
🔹 امید است دولت با اتخاذ نگرشهای نو و با ارادهای راسخ در جهت اصلاح ساختارهای معیوب حکمرانی، بتواند زمینه ساز حرکتی بیسابقه در تعالی کشور باشد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بازگشت جواد فروغی با لباس پرستاری پس از کسب مدال طلای المپیک 2020 به کشور
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 نگاهی به کتاب صاعقهی گناه
🔻 صاعقههایی که اعمال را خاکستر میکنند جدیدترین کتاب انتشارات انقلاب اسلامی
🔹 رهبر انقلاب موفقیت و پیروزی را از آثار ترک گناه برمیشمارند و تقوا را فقط مخصوص دین نمیدانند، بلکه دربارهی آن میفرمایند: «تقوا عبارت است از اجتناب و پرهیز از خطا و گناه و اشتباه و آلودگی و ناپاکی و انحراف از راه و پیروی از هوسها و دل سپردن به خط مستقیم تکلیف و وظیفه در میدانهای مختلف؛ همه باید با تقوا باشند تا موفق بشوند. تقوا شرط توفیق در هر راهی است؛ مخصوص دین هم نیست؛ منتها تقوای دینی، روشن و واضح و شیرین و خوش عاقبت است.»
🔹 گمان بعضیهایمان این است همین که نمازی بخوانیم و آن را به تسبیحات حضرت زهرا سلاماللهعلیها ختم کنیم و واجباتمان را از روی عادت انجام دهیم، در اعلیعلیّین همنشین پیامبران، شهدا و صالحین خواهیم بود و با هر سبحانالله یا الحمدللهمان نیز بیتوجه به تراکم در شهرداری بهشت، طبقهای بر روی خانهی سهطبقهمان در جنتالاعلی ساخته و طلح منضودی در حیاط خانهی تککلیدمان غرس خواهد شد؛ امّا در این میان، از صاعقههایی که بر زندگیمان اثرگذارند غفلت میکنیم.
از صاعقههایی که گاهوبیگاه و خواستهوناخواسته هرچه بافتهایم را به چشمبرهمزدنی به خاکستر تبدیل میکند.
🔹 «صاعقه گناه» همان صاعقهای هست که اگر مراقب نباشیم و غفلتورزیم، دانهبهدانه باغهایمان که «تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَار» نیز هست را نابود میکند و آبادیها را به تلی از خاک بدل میکند تا آنجا که چیزی باقی نمیماند و آنگاه به طمع «اسفلالسافلین» و انکار آیات الهی پیدرپی به ما حمله خواهد کرد.
📕 کتاب «صاعقه گناه» مجموعهای از سخنرانیهای رهبر انقلاب دربارهی گناه است و دیدگاه ایشان را در اینباره بیان میکند. کتاب با تعریف معنای «گناه» آغاز میشود و در چند فصل به «تبیین ابعاد گناه»، «انواع گناه»، «عوامل گناه»، «عواقب گناه»، «آثار ترک گناه»، «موانع ارتکاب گناه» و «راههای علاج گناه» میپردازد.
📖 رهبر انقلاب در هر فصل از کتاب از شواهد قرآنی و احادیث معصومین علیهمالسلام برای فهم و درک بهتر عنوان فصل و زیر عنوانهای آن استفاده میکنند. در واقع کتاب مجموعهی کاملی از دیدگاه رهبر انقلاب دربارهی «گناه» است که با شیرینی مثالها و نقل احادیث از زندگی ائمهی اطهار به تبیین «گناه» و ابعاد مربوط به آن میپردازد.
🔹 در نگاه رهبر انقلاب «موانع راه کمالِ انسان» گناه شمرده میشود. ایشان از سه منظرِ «گناه از نظر نتیجه»، «گناه بهلحاظ گناهکار» و «گناه بهلحاظ کیفیت» به بررسی انواع گناه میپردازند و میان گناه سیاسیون و افراد عادی تفاوت قائل میشوند و اثرات تصمیمات و گناه مسئولان را بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بر زندگی مردم بیان میکنند.
🔹 ایشان همچنین اشارهای به «گناه عرفی و قانونیشده» در جوامع غربی میپردازند و آن را «انحرافی بینظیر» مینامند.
🔹 رهبر انقلاب عوامل گناه را به دو دستهی عوامل درونی و عوامل بیرونی تقسیمبندی میکنند و ذیل آنها عواملی همچون عدم مراقبت و غفلت، کبر و نشاطبخشیهای غلط را برمیشمارند. در نگاه ایشان گناه هم عواقب فردی دارد و هم عواقب اجتماعی؛ عواقب اجتماعی گناه، دامن جامعه را خواهد گرفت و یکی از آثار آن «ناکامی معنوی و عدم موفقیت در میدانهای تحرک» است. مانند آنچه در جنگ احد اتفاق افتاد و کوتاهی و تقصیر جمعی از مسلمین باعث شد پیروزی اوّلیه به شکست منجر شود.
🔹 دو فصل پایانی کتاب نیز به «موانع ارتکاب گناه» و «راههای علاج گناه» میپردازند. در اینجا رهبر انقلاب تفاوت تقوای در حرکت و تقوای در سکون را مطرح میکنند و به تعبیری میتوان گفت گوشهنشینی و عزلت را نقد میکنند. ایشان در اینباره میفرمایند:«تقوای در حرکت معنایش این است که شما یک اقدام مثبتی بکنید و در این اقدام مثبت خویشتندار باشید و خود را از خطا نگه دارید، این تقوای در حرکت است؛ امّا تقوای در سکون این است که شما کاری نکنید. معروف است میگویند: کسی که کاری نمیکند هیچ اشتباهی هم نمیکند.»
🔹 در بخش پایانی کتاب رهبر انقلاب تصور مجازاتنشدن بهخاطر شیعهبودن را مدنظر قرار میدهند و روایتی از پیغمبر اکرم نقل میکنند. در روایتی پیغمبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم به فاطمه زهرا سلاماللهعلیها با این مقام میفرمایند: «پیش خدا، نسبت با من و ارتباط با من به درد تو نمیخورد.» در این بخش نیز ایشان راهکارهای مؤثری را برای مقابله و دفع گناه ارائه میدهند و مخاطب را برای مقابله با گناه آماده میکنند.
🔹 این کتاب در 113 صفحه توسط انتشارات انقلاب اسلامی گردآوری و به چاپ رسیده است که شامل 7 فصل است و هر فصلی تکمیلکنندهی فصل قبلی خود است.
https://farsi.khamenei.ir/book-content?id=48274
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 السَّلامُ عَلَيْكَ يا أَمِينَ اللّٰهِ وَابْنَ أَمِينِهِ...♥
#يا_باب_الحوائج
💬 امام موسی کاظم «ع» فرمودند:
🔹 مَا مِن شَیءٍ تَراهُ عَینَاک إلّا وَ فِیه مَوعِظَه.
چیزی نیست که چشمانت آن را بنگرد، مگر آن که در آن پند و اندرزی است . . .
🔹 در نهان از خدا شرم كنيد همچنان كه در آشكار از مردم شرم مى كنيد .
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students