🔰 نگاهی به شباهت رفتاری اصلاحطالبان و طالبان
🔻 اصلاحطالبان ایران داشتیم وقتی طالبان مد نبود/ از دیوار کشی اصلاح طلبها در دانشگاه تا مخالفت خاتمی و معاونش با ویدیو و عینک!!
🔹 همان اصلاح طلبهایی که علیه مقاومت مردم ایران در برابر آمریکا، اسرائیل و تروریستهای داعش سخن می گفتند و با ربط دادن آب خوردن و واکسن و... به این مقاومت، حتی از مذاکره با داعش حرف می زدند حالا در موضوع جنگ داخلی افغانستان چون حامیان آمریکا دربرابر طالبان قرار گرفته اند از ایران می خواهند به جنگ داخلی افغانستان دامن زده و به جبهه پنجشیر کمک کند!
🔹 اما از نگاه دیگر، ژست مخالفت اصلاح طلبها با طالبان هم از اتفاقات جالب تاریخی است.
🔹 اصلاح طلبهایی که در کلاسهای دانشگاه بین دختر و پسر دیوار می کشیدند و از امام و رهبری تذکر گرفتند... اصلاح طلبهایی که روی پیشانی دختران بد حجاب پونز چسباندند و یا خاتمی و تاج زاده ای که ویدیو را با مواد مخدر مقایسه می کردند و یا معاون خاتمی که عینک دودی را ممنوع اعلام کرد! و یا اوج خشونت علیه زنان توسط یکی از لیدر های اصلاحات که همسرش را در حمام به رگبار گلوله بست و یا ماجرای هولناک قتل های زنجیره ای!
🔹 گزارش زیر مستندی از شباهت های رفتاری اصلاح طلبها با طالبانیسم است که خواندن آن خالی از لطف نیست
dana.ir/1767525
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 یاغی انقلاب، محمد خاتمی نامهای درباره افغانستان منتشر کرده که از چند زاویه جالب توجه است:
الف. همین رویکرد حداقلی را در قبال سوریه نداشت
ب. هیچ حرفی از ربع قرن عقب نگهداری کشور توسط آمریکا به میان نیامده!
پ. اعلام کرده بدون دخالت نظامی مشکل باید حل شود!
🔹 آنچه جالب است، توصیه اکید به لیبرال دموکراسی به عنوان راه حل مشکل افغانستان است. اگر طالبان دولت فراگیر تشکیل دهد اما قواعد اصلی دموکراسی را برنتابد، این آقایان همچنان بر کوس ناامیدی میدمند!
چرا که ایراد اصلی اینان نه صلح و ارامش بلکه لیبرالسازی عموم جوامع است. مثل عربستان!
✍ محمدهادی مذهبجعفری
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 حکومت طالبان و منافع ملی ایران
🔹 اندیشکده کارنگی در مصاحبه با فاطمه امان، کارشناس افغانستانی مسائل غرب آسیا به ارزیابی موضع ایران نسبت به طالبان پرداخته است. او معتقد است آنچه نه فقط ایران بلکه دیگر بازیگران منطقهای و بینالمللی را نیز نگران ساخته، ساختار مبهم و غیرشفاف طالبان و پیشبینیناپذیری آن است.
🔹 او بیان میکند حکومت مطلق طالبان، خلاف منافع ملی ایران است و جمهوری اسلامی از دولتی فراگیر و ائتلافی دفاع میکند. با این وجود، ایران به دلیل نگرانی از گسترش داعش در افغانستان و اهمیت امنیت مرزهای شرقیاش، حاضر به گفتگو با طالبان شده است.
🔹 به نظر امان، استقرار حکومت طالبان میتواند باعث افزایش نفوذ رقبای منطقهای ایران شامل پاکستان و عربستان شود و این از سوی دیگر ممکن است به سوءاستفاده این بازیگران از برخی اقلیتهای مذهبی و قومی داخل ایران و انجام عملیاتهای تروریستی و خرابکاری منجر شود.
🔹 او در برابر این پرسش که شیعیان هزاره به نیابت از ایران وارد نبرد با گروههای شبهنظامی تکفیری شوند، بیان میکند که هزارهها فاقد وفاداری ایدئولوژیک به ایران هستند و تیپ فاطمیون نیز نمیتواند وارد یک جنگ داخلی بیپایان در افغانستان شود. زیرا تنشهای قومی درون افغانستان را تشدید خواهد کرد.
🔹 در عین حال که با تشکیل کابینه موقت طالبان، نگرانیهای ایران نسبت به انحصارگرایی و استبداد در افغانستان افزایش یافته، همچنان به نظر میرسد رویکرد سیاست خارجی ایران مبنی بر گفتگو با طالبان و تأکید بر تشکیل دولت فراگیر، ناگزیر و در عین حال نزدیکترین رفتار به منافع ملی ایران بوده است.
https://carnegie-mec.org/diwan/85186
@Tabyincenter
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رئیس جمهور لغو اجرا سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد
💬 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹 هفت مصوبه مهم این شورای که مدتها بر زمین مانده بود، از سوی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شد
🔹 لغو اجرا سند ۲۰۳۰، بنیاد ایرانشناسی، قانون تشکیل هیئات امنا دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، تاسیس گروه برنامهریزی مراکز و موسسههای آموزشی و پژوهشی خاص و اصلاح و تکمیل آیین نامه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور از جمله مهمترین مصوباتی است که از سوی رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "فخر ملی"
🔹 مروری بر روند تولید واکسن فخرا
🏴 @Dana_News