از بالا دستور دادن به میمنت پیروزی بایدن،دلار را پایین،طلا را پایین و در گمرک ها در ترخیص اجناس مهم تسریع بشه.
شکایت این قوم ظالم را به کجا ببریم !
امیر امیدنژاد
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
بنظرم هیچ مسوولی خائن تر از این نیست که معیشت مردم رو به گروگان بگیره تا انتخابات شیطانی ترین کشور دنیا بر وفق مرادش بشه و بعد شیر فلکه معیشت رو باز کنه!
خدا ان شا الله با معاویه و عمروعاص و ابن زیاد محشورتون کنه که خون به جگر رهبری کردید!
#فشار_حداکثری
#بایدن
⚜ زهراسادات موسوی ⚜🚩
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
باید اعتراف کرد که با پیروزی بایدن اوضاع اقتصادی ایران شکوفا میشود و دیگر خبری از تورم نخواهد بود.
همانطور که با پیروزی روحانی در انتخابات، قیمت دلار از ۳هزار تومان به هزار تومان کاهش یافت و خطر دلار ۳۰ هزار تومانی که با آمدن رئیسی یا جلیلی کشور را تهدید میکرد، از سر ملت رفع شد!
امیرحسین ثابتی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
هنوز زخم لغو بالمره تحریمها در زمان اوباما استشفا نیافته و جای تدبیر و امید قبلی روحانی درد میکند
اما با آمدن بایدن(معاون اوباما)، سخنگوی دولت از پایان فشار حداکثری در ایران میگوید و جراید حامی دولت از بازگشت امید به ایران میگویند!
رو که رو نیست ماشالله، سنگ پای قزوین است!
•محمد/پاداش•
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 مصاحبه قدیری ابیانه با آفتاب یزد در مورد امکان شرکت نامزدهای متعدد اصولگرا در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری
1⃣ بخش نخست
💬 محمد حسن قدیری ابیانه از فعالین اصولگرا در پاسخ به این پرسش که آیا تشتت در جناح اصولگرایی را میپذیرید یا نه میگوید:
🔹 بحث اینکه گروههای مختلف اصولگرا وجود دارند که ممکن است نامزدهای متفاوتی را برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کنند امری طبیعی است و اگر وحدت حاصل شود وحدت در کثرت است این مسئله را به هیچ عنوان تشتت در گروهها نمیتوان عنوان کرد. این امر طبیعی است که هر حزب و گروهی برای تحقق اهداف نظام، افرادی را مناسبتر بداند. این مسئله به شناختی که از افراد دارند برمی گردد. چنین دیدگاهی در انتخابات مجلس شورای اسلامی هم بود اما در نهایت به یک لیست واحد رسیدند. به نظر بنده حتی اگر در رابطه با برخی از افراد به اشتراک نظر میرسیدند و الباقی لیست را هر گروه نامزد خود را معرفی میکرد بلامانع بود. و این یک امر طبیعی است. اما فرق انتخابات مجلس با ریاست جمهوری این است که در ریاست جمهوری باید به یک فرد رای دهند اما در مجلس یک لیست سی نفره برای تهران و برای شهرهای دیگر تعداد دیگر. بنده این را منفی نمیدانم.
🔻 احمدینژاد را انقلابی نمیدانم!
🔹 بنده دیگر آقای احمدینژاد و طیف وابسته به ایشان را نیروهای انقلابی نمیدانم. معتقدم گرچه او کاندیدا خواهد شد ولی احراز صلاحیت نخواهد شد. اخیرا جملهای را گفته است که حکومت دینی حکومت من درآوردی است. اگر این چنین است چرا میخواهد رئیس جمهور این حکومت من در آوردی شود؟ بنابراین او را جزء طیف اصولگراها در نظر نمیگیریم.
🔻 «اصلاحطلبان شانسی ندارند» را قبول ندارم!
🔹 این مسئله که شانسی برای اصلاحطلبها برای احراز صلاحیت در نظر گرفته نشده اینگونه هم نیست. اگر فردی باشد که حداقل شرایط لازم را داشته باشد شورای نگهبان تایید خواهد کرد.
وی ادامه میدهد: گروههای اصلاحطلب باخت را پذیرفتهاند چون آن را در انتخابات مجلس تجربه کرده اند. گروههای مختلف اصلاحطلب در انتخابات مجلس شورای اسلامی آقای مجید انصاری را سرلیست مشترک خود معرفی کردند و او حدود ۷۰ هزار رای بیشتر نیاورد. افراد منفرد مثل آقای رسایی یا آقای یامین پور که در لیست ائتلاف نیروهای انقلاب هم نبودند چند برابر آقای مجید انصاری رای آوردند. اگر نیروهای انقلابی و ولایت مدار هر کدام از یک نامزد حمایت کنند و ببینند ممکن است رقیب برنده شود یعنی اصلاحطلبها پیروز میدان باشند به سمت وحدت میروند و روی یک نفر به اجماع میرسند.
🔻 صحنه خالی شود اجماعی هم نخواهد بود!
🔹 اما اگر اصولگرایان بدانند رقابت اصلی بین نامزدهای انقلابی و ولایتمدار است آنگاه شاید روی یک نفر به توافق نرسند و اجازه دهند رقابت بین آنها شکل بگیرد. چون در نهایت گروه اصولگرا پیروز است. همان طور که گفتم این مسئله طبیعی است. مثلا در انتخابات مجلس به یک گزینه سرلیست رسیدند که آقای مجید انصاری بودند. اما هر حزب هم تعدادی از خودش را معرفی کرد مثلا کارگزاران لیست سی نفرهای منتشر کردند که بعضی از آنها سه هزار رای بیشتر نیاوردند و در لیست بقیه هم نبودند. نکته مهمی در انتخابات وجود دارد و آن این است که قرار نیست معصوم انتخاب کنیم. روی هر فرد که دست بگذاریم نقاط مثبت و منفی دارد. مهم این است که این افراد دلسوز باشند، وفادار به نظام بوده و به فکر مردم باشند. و بالاتر از همه این موارد، دارای برنامه باشند. معتقدم اگر کسی در انتخابات پیروز شد از رقبای خود که صلاحیت دارند در دولت
استفاده کند.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مصاحبه قدیری ابیانه با آفتاب یزد در مورد امکان شرکت نامزدهای متعدد اصولگرا در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری
2⃣ بخش دوم (پایانی)
❓ آیا به جریان سوم اعتقاد دارید؟
🔹 محمد حسن قدیری ابیانه در پاسخ به این پرسش که آیا به جریان سوم اعتقادی دارید یا نه، میگوید: اگر نیروی انقلابی وارد صحنه شود انقلابی و ولایتمدار باشد هر چند عضو حزبی نباشد که مردم بتوانند به او اعتماد کنند میتواند پیروز شود. ما وقتی کسی را اصولگرا میگوییم الزاما منظور عضو احزاب اصولگرا بودن نیست بلکه پایبندی به اصول است و منظورمان اصول اسلامی و انقلابی است. ممکن است فردی بیاید عضو حزبی هم نباشد و رای بیاورد اما باید اصولگرا باشد به این معنا که پایبند به اصول انقلاب، اسلام و نظام باشد. معتقدم اصلاحطلبها هم اصولگرا هستند اما اصولشان اسلام نیست. اصول دیگری دارند. افرادی هستند که عضو هیچ حزب و گروهی نیستند. مثلا آقای رئیسی یک نیروی انقلابی و ولایتمدار است که تاکنون عضو هیچ حزب و گروهی نبوده است و اگر تخریب نمیشد چه بسا پیروز میشد. بر این عقیدهام که اگر باز هم نامزد شود پیروز میشود. یا اگرسردار سلیمانی شهید نمیشد و با اینکه عضو هیچ گروه و حزبی نبود پیروز میشد. اگر جناح سوم منظور امثال رئیسی و سردار سلیمانی هستند بله این امر ممکن است چون این افراد هم مورد حمایت مردم هستند و هم جناحهای مختلف اصولگرا و حتی برخی اصلاحطلبان و بسیاری از کسانی که در انتخابات قبلی به رئیسی رای ندادند اگر او شرکت کند به او رای خواهند داد.
aftabeyazd.ir/?newsid=173515
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
جو بایدن رابشناسید
از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون اول رئیسجمهور آمریکابود و در دوره معاونت او آمریکا؛
۳۵ بار یمن را،
۱۲٫۰۹۵ بار عراق را،
۱٫۳۳۷ بار افغانستان را بمباران کرد،
و..
اوباما و جوبایدن طراح وشروع کننده جنگ در سوریه بودند؛
وقتی شهیدسلیمانی شهید شد بایدن گفت حقشبود
سمیه جوان
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
بایدن در آخرین سخنرانی خود: ما نزدیک به 20 میلیون جمعیت داریم که سرپرستهایشان نگران تامین یک وعده غذایی هستند ...
پ.ن:اونایی که از قدرت خرید 100 دلاری فیلم میگرفتن پخش میکردن کجای مجلس نشستن؟
🇱🇧 پوریا-فاضل 🇮🇷
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
اصلاحات: ما در انتخابات شرکت نخواهیم کرد، امیدی به آینده وجود ندارد؛ کشور به بنبست رسیده؛ شکست را بپذیریم
+احتمال پیروزی بایدن افزایش مییابد
اصلاحات: تنها ظریف و تیمش لایق استفاده از این فرصت ویژه هستند! رویای آبان را محقق کنیم!
حالا چه کسی پیگیر انتخابات امریکاس؟ مردم!؟
🇱🇧 پوریا-فاضل 🇮🇷
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است. در سراسر قرن ، بهویژه پس از غرق شدن امپراتوری سوسیالیزم در فقر و سرکوب و خشونت، بوقهای سرمایهداری کوشیدند هژمونی آمریکا را بهمثابه نماد دمکراسی و جامعۀ مدنی، پدر قانوناساسینویسی، الگوی جمهوریت و حقوق شهروندی، مظهر مدیریت علمی، ارتش سوپرمنهای شکستناپذیر، تجسم مدرنیته و پایان تاریخ تا ابد تثبیت کنند. پس از کمونیستها، نوبت لیبرالیستها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تا متون علوم اجتماعی در دانشگاه، پروژۀ بتپرستی مدرن تعقیب شد.
🔹 بت بزرگ، باید نشکن به نظر میآمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگینامه کندی و نیکسون را حفظ میکردیم. به نسل ما چون میت در قبر، تلقین میشد که ارباب خوبی دارید، تعظیم کنید، اربابی که:
۱. پلیسش قانونمند و مودب است. در فیلمها از متهم میخواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود.
۲. مدینۀ فاضله «برابری شهروندی» است و نمیدانند تبعیض چیست؛ بهویژه تبعیض نژادی!
۳. سیستم انتخابات لیبرال، حسابشده و پاسخگو است و دموکراسیاش، تقلبناپذیر.
۴. مقر نهادهای بینالملل و سازمانهای جهانی است و پای تعهدات بینالمللیاش میایستد.
۵. کشور رویاها و مهد رفاه عمومی است. شهروند فقیر و غنی ندارد.
۶. قانون اساسیاش، الگوی حقوق بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حسابشده است.
۷.در نظام دموکراتیک لیبرال، خشونتها و شکافهای اجتماعی مهارشدهاند. جامعۀ مدنی و رفتار متمدنانه،نهادینه شده و در عقلانیت سرمایهداری، معضلات به بحران تبدیل نمیشود.
۸.رسانههای آزاد و بیطرف،بدون سانسور و مستقل ازمافیاهای سرمایهداری، هیچ نقطۀ کورسیاسی و اجتماعی باقی نمیگذارند.
۹. مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالشها و نابرابریها را در خود حل میکند.
۱۰. چیز پنهان و ناگفتهای در امور پابلیک ندارند و همه چیز شفاف است.
۱۱. نظام پزشکی و بهداشت و سلامت بی نقص و پیشرفته که برای جان انسان، بی توجه به پول، ارزش قائل است.....
اما دراین چهل سال و دراین چهل روز،چه چیزها که ندیدیم!و درچلۀ دوم انقلاب خمینی،چه چیزها که نخواهیم دید.درگیریهای خیابانی در اکثر ایالتها،به جان هم افتادن مردم مسلح،دو مدعی همزمان ریاست جمهوری و هر دو مدعی تقلب وشهروندی که پرچم آمریکا را آتش میزد و میگفت:بدتراز آمریکا،آمریکاست!
به هر که میگوید خبری نیست،بگویید:آری،یک خبر نیست،خبرهاست.
حسن رحیمپور
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
یه استاد اقتصاد لیبرال بیاد بگه دقیقا چه پارامتری جابهجا شد که سکه و دلار ارزون شد
اگه با عوض شدن یک اسم گشایش به وجود میاد که علم اقتصاد رو بذارید در کوزه آبشو بخورید
اگه این گشایش حقیقی بوده، چرا یک ماه پیش ایجاد نشد؟ آیا اقتصاد رو برای مقاصد سیاسی خودتون به گروگان گرفته بودید؟
Amin Mosavi 2
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
✍ امیرعبداللهیان در صفحه توئیتری خود نوشت:
🔹 ما با حزب دموکرات و جمهوریخواه US مذاکره داشتیم. برجام از زمان اوباما نقض آمریکایی را آغاز کرد. ذوق زدگی از آمدن یکی و رفتن دیگری همان یافتن سراب آرزوها در آمریکاست. واقعیت آنجا همین است که می بینیم.بی تردید ایران قوی است و با اقتصادی قوی بیمه خواهد شد.با جهان رابطه عزتمند داریم.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در این ویدیو که هریس معاون جو بایدن در حال سخنرانی است در سمت راست او دو خانم با یک لباس و شال قرمز به نام یاسمین طائب از اعضا سابق نایاک و نگار مرتضوی عضو نایاک حضور داشته که هر دو روابط خوبی با محمدجواد ظریف دارند، ذکر این نکته لازم است که توجه شود جو بایدن دو هفته دیگر در ۲۰ نوامبر ۷۸ ساله شده و به علت ضعف جسمی یا توان اداره امور را نداشته یا با مشکلات جدی تر جسمی مواجه شده و یا حتی عمرش به پایان برسد که در این صورت هریس اداره امور را به عهده خواهد گرفت.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students