انقدر نخ نما !
مثل عراق، اول اعلان میکنین نیروهای امریکایی خارج شدن و میشن
بعد گروه های تکفیری رو میندازین به جون مردم افغانستان
بعد به بهانه مهار این بلا پایگاهاتون رو افزایش میدین
دولتی که این طرح را شروع کرد دولت باادب اوباما بود که امروز معاونش بایدن سعی داره ادامش بده
امیر ایوب
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 واحد 731 ژاپن را میشناسید؟!
🔹 یک واحدِ محرمانهٔ تحقیقات سلاحهای میکروبی در ارتش ژاپن، که حدود 200هزار چینی در آزمایشات آنها کشته شدند!
✍ نیورک تایمز در مورد نتیجه آزمایشات آنها مینویسد: مردم در سطح شهرهای چین به بیماریهایی مثل کلره، تیفوئید و طاعون گرفتار شدند.
🔹 بدترین بخش آزمایش آنها، حبس زندانیان در اتاقک فشار پایین بوده. یک گاز سمی به زندانیان تزریق میشده و سپس آنها را درون اتاقک فشار میانداختند. در نهایت چون فشار اتاقک با فشار بیرون تفاوت فاحش داشته، چشمان آنها از حدقه بیرون میزده و پزشکها فرد را زنده زنده تشریح میکردند!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 وحشت خاخام صهیونیست از ایران / آلمان ها از نژاد ایرانی ها بودند
🔹 این ویدئو را با دقت ببینید . این خاخام یهودی اینجا اشاره میکند به آلمانی ها و بلایی که بر سر یهودی ها آوردند.
🔹 او سپس می گوید : آلمان ها از نژاد ایرانی ها بوده اند و افتخار می کردند که از نژاد آریایی بوده اند. او سپس می گوید ما باید خدا را شاکر باشیم که فرزندان ما حفظ شدند و گیر نیفتادند ...
@iran_onlin_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سوال رسایی درباره اخلال در مذاکرات هستهای
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 درباره دور جدید مذاکرات هستهای در وین
✍ حمید رسایی
❓ چرا مواضع مقامات آمریکایی مهمتر از مواضع مقامات ایرانی است؟
🔹 حمید رسایی: این یکی از سئوالات آقای رشیدپور در گفتگویی بود که اسفند 94 داشتیم. شاید شما هم این سئوال را از زبان حامیان دولت شنیده باشید که چرا به جای اعتماد به مواضع مقامات خودمان (با همه اختلاف نظرها) مخالفان و منتقدان برجام و این شیوه از مذاکرات، دائما به مواضع مقامات آمریکایی استناد میکنند؟!
🔹 پاسخم به آقای رشیدپور و به همه کسانی که این سئوال را دارند روشن بود و هست. بله در این موارد، ما به سخنان مقامات آمریکایی استناد میکنیم نه مواضع دولتمردان خوش خیال خودمان. اما چرا؟
🔹 به آقای رشیدپور گفتم اگر فردی در بیرون اتاق با اسلحه منتظر شما باشد تا اگر از اتاق خارج شدید به سمت شما تیراندازی کند و سابقه این کار را درباره دیگران هم داشته و این تهدید را دائما و با صدای بلند و علنی اعلام میکند، شما چه میکنید؟ به حرف اطرافیانتان که میگویند از اتاق برو بیرون، گوش میکنید یا احتیاط میکنید و بیگدار به آب نمیزنید؟ عقلتان کدام را میپذیرد؟ بدیهی است که شما به جای سخنان دلخوش کننده اطرافیانتان، برای سخن فرد بدسابقهای که اسلحه به دست دارد، اعتبار بیشتری قائل خواهید بود! طبعا اوست که میخواهد شلیک کند، اسلحه در دست اوست.
🔹 اینجا هم همان قاعده است. چه کسی باید تحریمها را لغو کند؟ آیا عراقچی و ظریف و روحانی باید تحریمهای ظالمانه را لغو کنند که ما به سخنان خوشبینانه آنها دلخوش کنیم یا آمریکاییها؟ طبعا آمریکاییها این تحریمها را وضع کردهاند و آنها باید آن را لغو کنند، وقتی آنها اعلام میکنند که خبری نیست، چرا باید سخنان مقامات ایرانی را باور کنیم؟!
🔹 در حال حاضر مطابق اعلام مستند برخی رسانههای داخلی چون پرس تی وی، مواضع علنی و روشن مقامات آمریکایی شامل رییس جمهور آمریکا، وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور و یکی از مقامات بلندپایه آمریکایی که اخیرا با خبرنگاران مصاحبه کرده، جملگی به روشنی نشان میدهد که آمریکا همچنان علنا بر مواضع غیرمنطقی خود پافشاری میکند و هنوز از مواضع خود عقب نشینی نکرده است.
🔹 این مواضع علنی شامل موارد متعددی است که برخی از آنها عبارت اند از:
عدم لغو بسیاری تحریمها بویژه تحریمهای اقتصادی مهم و صرفا تعلیق و توقف موقت آنها در بازه های 4 ماهه و 6 ماهه.
عدم برداشتن همه تحریمها حتی تحریمهای مغایر برجام همچون آیسا، ویزا و کاتسا در حالی که آقای ظریف صراحتا تحریمهای ایسا و ویزا که بعد از اجرایی شدن برجام وضع شده را مغایر برجام دانسته است.
عدم لغو بسیاری از تحریمهایی که با برچسبهای به ظاهر غیربرجامی در دوره ترامپ وضع شدهاند که در واقع هدف از تصویب آنها باقی ماندن فشارها بر ایران حتی در صورت احیای برجام بوده.
عدم قبول راستی آزمایی اقدامات آنان در برداشتن برخی تحریمها و سپس بازگشت ایران به تعهدات برجامی.
عدم لغو یکجای تحریمها و تاکید چند باره بر مرحله ای بودن برداشته شدن تحریمها در برابر اقدامات مرحلهای ایران در توقف اقدامات جبرانی و حتی عدم پذیرش اجرای کامل برجام و بند 29 آن که آمریکا را موظف میکند اقداماتی را که مانع عادی شدن روابط تجاری و اقتصادی ایران با جهان است متوقف کند.
🔹 وقتی مقامات آمریکایی که باید طبق #سیاست_قطعی اعلام شده از سوی رهبر انقلاب، #کلیه_تحریمها را لغو کنند، چنین مواضعی دارند، چرا باید به لبخندهای عراقچی و وعدههای توخالی روحانی و ظریف امیدوار باشیم! کاملا مشخص است که مواضع چهههای دولتی در راستای مصرف داخلی، فریب مردم و امیدواری بیجهت به آنهاست و به نوعی، بزک کردن دشمنی آمریکا است.
@www_rasaee_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 «همه به خواسته های خود برسند»
آقای عراقچی!
ایراد شما دقیقا اینست که حقی هم برای آمریکا قائلید! آنها قبلا به تمام خواسته های برجامی و فرابرجامی شان رسیده اند
اکنون "نوبت مردم ایران" است که به همه خواسته هایش رسیده، خسارتها هم جبران شود:
«#لغوتحریم + #راستی_آزمایی = انتفاع اقتصادی»
✍ مالک شریعتی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 دیپلماسی قوی و ایجاد تعاملات اقتصادی پایدار به ویژه با همسایگان، از مولفههای سیاست خارجی واقعی است
💬 دکتر جلیلی در گفتگوی خود تحت عنوان «روایت سیاست خارجی واقعی»:
🔹 سیاست خارجی فعال زمینهساز تقویت اقتصاد داخلی است.
🔹 صادرات کشور در سال گذشته، 34 میلیارد دلار بوده که نسبت به هشت سال پیش دچار ریزش شده است؛ مگر نگفتید با مذاکره مسائل را حل خواهیم کرد؟!
🔹 سیاست خارجی فعال یعنی استفاده از همه فرصتهای روابط خارجی نه آنکه همهی تخم مرغها را در یک سبد و آن هم در مذاکره با تنها چند کشور بگذاری و محدود کنی.
🔹 دیپلماسی قوی و ایجاد تعاملات اقتصادی پایدار به ویژه با همسایگان، از مولفههای سیاست خارجی واقعی است. هر جوان مرزنشین به جای آنکه بخواهد کولهبری کند، میتواند به سهم خود، اقدام به صادرات نماید. در همین نگاه، بازارچههای مرزی نیز هرکدام به عنوان سکوی صادراتی برای کشور خواهند بود.
🔹 اگر فرصتهای اقتصادی به خوبی استفاده شود تا تحریم بیاثر گردد، دست دشمن در مذاکرات نیز خالی خواهد شد. وقتی شما بتوانید نفت را به فرآورده تبدیل کنید، دیگر نیازی به مذاکره برای برداشته شدن تحریم فروش نفت نخواهد بود.
🔹 وقتی حدود 200 واحد سیاسی در دنیا وجود دارد چرا باید معطل 5 کشور ماند؟ تشکیل «باشگاه تحریمیها» یک راهکار خلاقانه برای مقابله با تحریمهای آمریکاست.
🔹 در حال حاضر نه تنها ایران بلکه چین، روسیه و تعدادی دیگر از کشورهای دنیا مورد تحریمهای آمریکا قرار گرفتهاند که این تقابل میتواند زمینهساز همکاری میان این کشور در جهت ایجاد فرصت اقتصادی باشد.
🔹 در هشت سال گذشته چند کار برنامهریزی شده در حوزه تعاملات اقتصادی خارجی به ثمر رسیده است؟ باید اینها را بررسی کنیم تا ببینیم آیا سیاست خارجی ما موفق بوده است یا خیر؟
🔹 اگر ما موضوعی را شش بار در سطح رئیس جمهور کشور همسایه پیگیری میکنیم یعنی در سطوح پایین باید شصت بار پیگیری بشود تا مسئله حل شود.
🔹 دیپلماسی اقتصادی نیازمند یک کار قرارگاهی است تا فرصتهای پیش رو را رصد کند و نگذارد حتی یک فرصت نیز از دست برود.
🔹 کار مهم دولت، تشخیص اولویت در امور مختلف و به ویژه کارهای اقتصادی است. ایجاد تعاملات اقتصادی قدرتمند نیازمند نقش فعال همهی وزارتخانهها در این عرصه است.
🔹 هنر و کارویژه رئیس جمهور آنست که در عرصه تعاملات اقتصادی با سایر کشورها موجبات همافزایی و هماهنگی میان دستگاههای مختلف دولت را بوجود آورده و فعالیتها را نتیجهبخش کند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 میدان و دیپلماسی!!!
🔹 وزیری که 250 هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را خرج دیپلماسی کرد!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 یعنی روحانی نمیفهمد که بیان چنین نظراتی، موضع جمهوری اسلامی را تضعیف میکند! وقتی #سیاست_قطعی جمهوری اسلامی #لغو_کلیه_تحریما و #راستی_آزمایی است و تحریم یوترن، کاتسا و ایسا باقی است و روحانی اینطور سخن میگوید، چرا آمریکاییها باید تحریمهای اصلی را لغو کنند؟!
#خیانت
✍ حمید رسایی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظر صریح مردم درباره مذاکرات هستهای دولت در وین
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
دلار رو میکنیم 30 تومن
سکه رو میکنیم 15 تومن
پراید رو میکنیم 150 تومن
قیمت خونه رو 7برابر میکنیم
فقر رو به اوج میرسونیم
مذاکراتمون جواب نمیده
کشور رو دوقطبی میکنیم
یه خونه دست مردم نمیدیم
قیمت خدمات پزشکی رو میبریم بالا
ولی بیخود میکنید مارو تایید نمیکنید، ما خیلی بدرد میخوریم
✍ Amin Mosavi 2
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 حاجی دلیگانی: در زمان مذاکرات برجام برخی در داخل کشور اصرار داشتن زودتر توافق صورت بگیرد چرا که در فلان تاریخ اعلام جشن کرده بودند!
💬 عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در همایش سیاسی «وین نان نمی شود»:
🔹 فرد مذاکره کننده در کمیسیون امنیت ملی مجلس در آن زمان گفت نماینده ویژه رییس جمهور با آرنج به پهلو من می زد و می گفت زودباش تموم کن توافق رو بریم!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 46 سال قبل، این تصویرِ فرار خفتبار آمریکاییها از سفارت این کشور در ویتنام، در همین روزها ثبت شد. جالبه وقتی آخرین آمریکایی از نردبان بالا رفت، نردبان رو برای ویتنامیهای وطن فروش و خائن داخل سفارت نگه نداشتن! این سرنوشت تلخ و قطعی جریان غربگرای ایران هم خواهدبود!
✍️ سیّدایمان بِیدُختی
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
🔰 ناگفته ای از خدمات حاج قاسم؛ دفع خسارت 1000/000/000/000 دلاری
✍ محمد ایمانی
🔹 تحریف گران بالغ بر یک دهه ادعا کردند «جنگهای منطقه ربطی به ایران ندارد، و پول ملت ایران را می دهند فلسطینیها و لبنانیها (و سوریها و عراقیها) بخورند»! اما حماسه تشییع سردارسلیمانی، بر دهان همه یاوهگویانی زد که قصد «مردم ربایی» و «تحریف از زبان مردم» را داشتند.
🔹 برخی محافل، پس از رحلت امام خمینی (ره) مدعی شدند باید میان توسعه اقتصادی یا انقلابیگری، یکی را انتخاب کرد و به کشوری نُرمال در تراز توقع غرب تبدیل شد. اما هر چه دولت های هاشمی، خاتمی و روحانی، بیشتر کوتاه آمدند، فشار آمریکا و برخی رژیمهای اروپایی افزونتر شد؛
🔹 برای هاشمی حکم جلب صادر کردند، ایران را در دولت خاتمی جزو محور شرارت قرار داده و تهدید به حمله اتمی کردند، به هواپیمای ظریف سوخت ندادند، و فرد منتخب روحانی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل را تروریست خوانده و برای او ویزا صادر نکردند!
🔹 کارنامه این طیف در حوزه اقتصادی نیز همان است که روزنامه شرق، بهمن 98 نوشت؛ «تندترین اعتراضات اقتصادی اجتماعی در دولت هاشمی و روحانی رخ داده. برنامه اقتصادی دولت هاشمی، منجر به اعتراضات مردم شد؛ مانند آنچه که در آبان 98 هم رقم خورد. تا قبل از آبان 98، گسترده ترین اعتراض، سال 71 در مشهد و پرتلفات ترین حادثه، فروردین 74 در اسلامشهر رقم خورده. اعتراضها به برنامه اقتصادی و تورم 50 درصدی در دولت هاشمی بود که موجب کوچک شدن سفره مردم شد».
🔹 پرسش مهمی که این طیف به موازات سوء مدیریت خود پاسخ ندادهاند، اینکه: آیا بدون تامین امنیت و ثبات منطقهای میتوان سنگی روی سنگ برای توسعه و رونق اقتصادی گذاشت؟
🔹 جنگ نیابتی که توسط صدام تحمیل شد، طبق برآورد سازمان ملل، هزار میلیارد دلار خسارت برای کشور ما به همراه داشت. یک دهه بعد، آمریکاییها جنگ جهانی چهارم را با حمله به دو همسایه ایران کلید زدند و در دهه بعدی، آتش جنگ نیابتی را تا کنار مرزهای ما گسترش دادند.
🔹 قطعا اگر این جنگها به داخل خاک ما سر ریز میشد، خسارت هایی به مراتب بیشتر از جنگ 8 ساله به همراه داشت. هنر سردار سلیمانی این بود که در سینه سپر کردن مقابل خطری بزرگ، نه از تهدیدها و نه از ملامتها نهراسید. «يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَه وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَهًْ لَائِمٍ. ذَلِكَ فَضْلُ الله يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَالله وَاسِعٌ عَلِيمٌ».
🔹 او قهرمانی دورانسازی است که جان و آبروی خویش را پای تولید قدرت و عزت خرج کرد. این، نقطه مقابل سیاست بازانی است که منابع قدرت ملی را هزینه بازی سیاسی خود کرده، و جز خسارت بر جا نگذاشتهاند.
🔹 درست در دورهای که اروپای نیرنگ باز، تجارت با ایران را به زیر یک میلیارد دلار رسانده بود، رویکرد جامع سردار سلیمانی، موجب افزایش تجارت ایران با عراق، به نزدیک ده میلیارد دلار شد.
🔹 «حماسه سلیمانی»، آن رویداد روشنگری است که میتواند نخبگان ما را در برابر بمباران خط تحریف برای «تحمیل بیمعیاری و بیهنجاری» مصونیت بخشد و یک جهش مهم در عرصه تقویت «ساخت درونی قدرت» و «اقتدار ملی» را به دنبال داشته باشد.
@IMANImohamad51
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دیپلماسی از قدیم ناکارآمدی اش را گردن میدان میاندازد
🎞 فیلم سینمایی موج مرده ابراهیم حاتمی کیا سال 1379
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students