فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نمونه هایی از نقض برجام توسط رژیم آمریکا در دوره اوبامای دموکرات؛ مودب و باهوش
Saeed Jalili
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 روحانی و لاریجانی بخاطر اتفاقات آبان ماه، باید محاکمه شوند!
💬 بازنشر گفتگوی حجتالاسلام پژمانفر با «نسیم آنلاین» به مناسبت سالگرد اتفاقات آبان ماه ۹۸:
🔹 لاریجانی طرح سوال از رئیسجمهور را با ۱۸۰ امضا چند ماه داخل کشوی خود نگه داشت.
🔹 مقصر اتفاقات آبان ماه روحانی و لاریجانی بودند.
🔹 وقتی راه پیگیری قانونی مطالبات مردم را بستیم، مردم برای پیگیری مطالباتشان به خیابان آمدند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اسناد رسوایی خائنان به ملت
🔹 ۱۸ آذر ۸۸ | ویکیلیکس: در ۱۲ آذر ۸۸، هاشمیرفسنجانی از سفیر اتریش خواست تا اروپا در زمینه انتخابات و حقوق بشر به ایران فشار وارد کند!
🔹 ۱۴ آذر ۹۵ | هاشمیرفسنجانی: اسناد ویکیلیکس میتواند خیلی از نکات و نقاط مبهم پیروزی انقلاب اسلامی را تبیین نماید
🔹 ریچارد نفیو طراح تحریم در ص ۵۸ کتاب هنر تحریمها: "در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ (مصادف با آغاز فتنه سبز در سال ۱۳۸۸)، کارشناسان تحریم در وزارتخانههای خارجه و انرژی آمریکا داشتند از ایده تحریم های بیشتر نسبت به ایران فاصله می گرفتند که یک دفعه هیلاری کلینتون، وزیرخارجه اوباما، تحریم را از سر گرفت"
🔹 در نتیجه تلاشهای کلینتون به اعتراف خودش در کتاب "تصمیمهای سخت"، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت در ۹ ژوئن ۲۰۱۰ (۱۹ خرداد ۸۹) دقیقا در آستانه سالگرد فتنه ۸۸ با بهانههای حقوق بشری در حمایت از فتنه ۸۸ صادر میشود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 یه خبر خوب برای مخاطبان ثریا
🔹 از همین هفته منتظر پخش مجموعه مستند جدید و متفاوت ثریا در ۱۳ قسمت باشید
فکر می کنید بعد از مجموعه مستند آفریقا، مقصد جدید مستند اقتصادی ثریا کدوم کشور منطقه بوده باشه؟
این مجموعه مستند انشاالله یکی از مهمترین و راهبردی ترین مجموعه مستندهای ثریا هم هست
✍ محسن مقصودی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت: "۹۰درصد وارادت چادر قاچاق است!"
پی نوشت: ۲۰ و اندی مجموعه، سازمان و وزارت خانهی متولیِ عفاف و حجاب و فرهنگ در این کشور هستند که بابت همین اقدامات ردیف بودجه دارند و جالبتر اینکه هنوز نتوانستند با مافیای واردات وتولید چادر مقابله کنند!
Ali Gholhaki
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کدام_آبان ؟
همون آبانی که بعضی بازیگرهای کشتهشدهش اونقدر باحیا بودن که بعد از مردن هم لباسشون رو درست میکردن😏
حاج آقا صادق🚩
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بدون شرح...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اصلاحطلبان از «جو» ملک «بایدن» بهرهای میبرند؟/ بزک دمکراتها بوسیله روزنامههای «اصلاحات»!
✍ محمدحسین طارمی
1⃣ بخش نخست
🔹 بسیاری از کارشناسان معتقدند در آمریکا چه بایدن رای بیاورد و چه ترامپ، راهبرد جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا مشخص است؛ چراکه آنها به کمتر از نابودی ما فکر نمیکنند و تمام ظرفیتهای خود را علیه ما به کار میگیرند. آمریکاییها با وجود ثابتبودن راهبردشان در قبال ایران، در برخی تاکتیکها و روشها با یکدیگر متفاوت هستند، اما در مجموع برای جمهوری اسلامی ایران فرقی نخواهد داشت.
🔹 برخی کارشناسان سیاسی میگویند اصلاحطلبان در دولت آقای روحانی آمدند و مردم را فریب دادند و گفتند که مشکلات را از طریق مذاکره و برجام حل خواهیم کرد، اما نهتنها مشکلات را حل نکردند، بلکه مشکلات بیشتر شد. بسیاری از مشکلات و معضلاتی که در کشور بهخصوص در حوزه اقتصادی وجود دارد، به خاطر رویکرد غلط جریان اصلاحات و دولت است، که به برجام و مذاکرات امید بستند و نهتنها نتیجه نگرفتند؛ بلکه هر روز فشارها و تحریمها بیشتر شد.
🔹 از واکنشهای سیاسی جالبی که بیشتر دلواپسان بایدن درباره انتخابات آمریکا منتشر کرده اند در ادامه میآید:
🗞 روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «روزنه دولت جدید آمریکا برای اقتصاد ایران» با طرح این ادعا که مسئولان ایرانی همواره سعی کردهاند نتایج انتخابات آمریکا را بر سرنوشت عمومی ایرانیان بیارتباط بدانند و یادآوری پیروزی ریگان، بوش پسر و ترامپ به عنوان ۳ رئیسجمهور جمهوریخواه پس از انقلاب اسلامی، سخن از تاثیر حداکثری انتخابات آمریکا بر فضای داخلی ایران به میان آورد و نوشت: «نهتنها انتخابات ریاستجمهوری بزرگترین اقتصاد جهان باید به عنوان یک اتفاق مهم مورد توجه و ارزیابی سیاسیون قرار بگیرد؛ بلکه حتی باید به انتخابات آینده قدرتهای اقتصادی درجه چندم هم توجه لازم را داشته باشند. با چنین نگاهی، همسویی دولت و همه جریانهای سیاسی درگیر در دوران پس از برجام و تلاش برای استفاده از فرصت تجارت و تنشزدایی آن ایام، میتوانست مانع پیروزی ترامپ در سال ۲۰۱۶ و افزایش قیمت دلار تا مرز ۳۰ هزار تومان شود!».
🗞 روزنامه اعتماد، دیگر روزنامه اصلاحطلبی بود که در یادداشتی با عنوان «استفاده از فرصتها» با اشاره به این فرض که بایدن وعده بازگشت به برجام را داده است، پیشاپیش آن را به عنوان جرقهای برای انتخابات سال ۱۴۰۰ توصیف کرد و نوشت: «پاداش این همراهی (مردم ایران) و مزد این صبوری به باور من استفاده از فرصت روی کار آمدن دموکراتها و فعال شدن دیپلماسی پیشبرنده ایران در منطقه و جهان است. دیپلماسیای که با تکیه بر منافع ملی، استقلال و حفظ تمامیت ارضی کشور در خدمت پیشرفت همهجانبه و بهبود و رشد اقتصاد و در نهایت رضایتمندی مردم باشد. اگر نگاه به دیپلماسی تحقق اهداف گفتهشده باشد و تاثیری عینی در زندگی مردم بگذارد چه بسا میتواند شکافهای موجود بین حاکمیت و مردم را نیز ترمیم کند؛ مشروط بر آنکه منافع ملی به پای منافع جناحی ذبح نشود و این همراهی در مجموعه ارکان حاکمیت در ایران نیز شکل بگیرد. در چنین صورتی شاید از هماکنون بتوان پیشبینی کرد که انتخابات ۱۴۰۰ ایران هم میتواند انتخابات پرشوری باشد».
🗞 همچنین روزنامه آرمان ملی در مطلبی با عنوان «از انتخابات آمریکا تا انتخابات ۱۴۰۰ ایران» نوشت: «دونالد ترامپ، با وجودی که همیشه رو بازی میکند اما فردی بیسیاست و بیتدبیر است که تا آخرین نفس شمشیرش را برای ایران از رو بسته و با اعمال تحریمهای دقیقه نودی و فشار حداکثری، شرایط زندگی را برای مردم سخت کرده است. او همچنین هزینههای بسیاری برای آمریکا از جمله در تقویت نژادپرستی و جنگ داخلی در پورتلند، ماجرای دیوار مکزیک و برخورد با مهاجران داشته است. اما جو بایدن، آرامتر و محافظهکارانهتر برخورد میکند، لیکن نمیتواند خسارتهایی را که ترامپ به کشور زده به آسانی حل کند».
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students