فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نماهنگی زیبا از شهید لطفی نیاسر با صدای حجت اشرفزاده
❇️ مادر شهید محمدمهدی لطفی نیاسر میگوید:
«همیشه برای مهدی دعای شهادت میکردم و میگفتم که انشاءالله شهید شوی، اما آنقدر خدمت کنی تا خدا و امام زمان (عج) از تو راضی باشند و بعد شهادت نصیبت شود»
❇️ و پدر بر بالین فرزند، خطاب به او میگوید: «خوش بحالت، بابا.. انشاءالله برادرانت هم به به تو ملحق شوند..»
💠 براستی که سید شهیدان اهل قلم، در وصف این اصحاب آخرالزمانی سیدالشهدا (ع) چه زیبا گفت:
خداوند، مقربترین بندگان خویش را از میانِ عُشاق برمیگزیند؛ و هم آنانند که گره کورِ دنیا را به معجزه عشق میگُشایند..
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 بازخوانی #کنفرانس_برلین، افتضاح تاریخی دولت اصلاحات
🔹 اواخر فروردین 1379 کنفرانس برلین توسط حزب اسلامستیز «سبزهای آلمان» برگزار شد که از تعدادی چهره #اصلاح_طلب نیز برای حضور در کنفرانس دعوت شده بود.
🔹 کنفرانس برلین تنها یکی از قطعات مجموعهای بود که در راستای آن باید نظام اسلامی مورد هجمه قرار میگرفت تا در نهایت با مطرح شدن مبانی ترجمهای و سکولار در پوشش دموکراسی و آزادیخواهی، پروسه #استحاله_جمهوری_اسلامی با سرعت بیشتری رقم بخورد.
🔹 بخشی از اپوزیسیون خارج نشین در آغازین روز کنفرانس، بیانیه مشترکی صادر کرده و در آن خواستار تشکیل یک حکومت لائیک و سکولار در ایران شدند!!
🔹 همچنین عزتالله سحابی، #اکبر_گنجی، یوسفی اشکوری (روحانی خلع لباس شده)، کاظم کردوانی، علیرضا #علوی_تبار، حمیدرضا جلاییپور، چنگیز پهلوان، فریبرز رئیس دانا، علی افشاری، محمود دولتآبادی، مهرانگیز کار، شهلا شرکت، شهلا لاهیجی، منیره روانی پور، جمیله کدیور، خدیجه مقدم و محمدعلی سپانلو از حاضران در این کنفرانس بودند.
🔹 سخنرانان این کنفرانس رسماً بسیاری از مبانی دینی جمهوری اسلامی را زیر سؤال برده و به قانون اساسی و چارچوبهای نظام حمله بردند! در بخشی از این کنفرانس، عزت الله سحابي گفت: «شما كه عليه ديكتاتوري داخل ايران مبارزه ميكنيد، بايد بدانيد كساني كه اينجا هستند نيز همچون شما در حال مبارزه با ديكتاتوري در داخل هستند»
🔹 برگزار کنندگان این کنفرانس در ابتدا از حاضران خواستند كه براي ضدانقلابيون تروریستی كه در ايران اعدام شدهاند، يك دقيقه ایستاده و اداي احترام نمايند و اصلاحطلبان نيز بهپاخاسته و به منافقین اعدام شده در ایران ادای احترام کردند!
🔹 فارغ از اظهارات ساختارشکنانه دیگر اصلاح طلبان در این کنفرانس از جمله اکبر گنجی، علیرضا علویتبار، حسن یوسفی اشکوری، علی افشاری و ... آنچه که در این بین بسیار دردآور بود، اهانتهای بیشرمانه تعدادی از ضد انقلاب شرکت کننده در این کنفرانس به مقدسات بود که صحنههای کوتاهی از آن توسط صدا و سیما پخش شد.
🔹 کنفرانس برلین، طیف وسیعی از واکنشها در داخل و خارج از کشور علیه این کنفرانس برانگیخت. محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات پس از انعکاس محتوای کنفرانس در روزنامهها سکوت کرد، اما چند روز پس از پخش نیم ساعته این کنفرانس واکنش نشان داد و با اینکه صداوسیما را محکوم کرد نتوانست از بار شناعت این حرکت منسوب به اصلاحطلبی فرار کند.
💬 رهبر معظم انقلاب پس از برگزاری این کنفرانس طی یک دیدار، چند نکته را گوشزد کردند:
1️⃣ ترکیب هدفمند افراد دعوت شده (با دعوت از یک روحانی، دانشجو، استاد دانشگاه، برادر شهید، یک انقلابی سابق، نویسنده و یک سیاسی قدیمی، چند زن و یک نمایندهی مجلس در پی آن بوده تا حاضران این کنفرانس را نمایندگان آحاد ملت ایران معرفی کنند.)
2️⃣ کنفرانس برلین، جلسهی محاکمه انقلاب و نظام اسلامی/ القای آنکه اصلاحات اساسی تنها با حذف اسلام، ولایت فقیه، شورای نگهبان و حدود اسلامی از قانون اساسی و یا نوشتن قانون اساسی جدید ممکن است.
3️⃣ نمایش کندذهنی سیاستمداران آلمانی در تحلیل مسائل و جریانات سیاسی داخلی ایران/ روسیاهیای که برای آلمان میماند
4️⃣ دعوت از گروههای سیاسی فعال به ویژه اصلاحطلبان به داشتن مرزبندی مشخص با تعرض کنندگان به «انقلاب، راه امام، ولایت فقیه و قانون اساسی» زیر پوشش اصلاحات
aparat.com/v/dwA0e
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
🔰 از کنفرانس برلین، چه به خاطر دارید؟!
✍️ حمید رسایی
🔻 بازخوانی یک پرونده برای شناخت جریان امروز نفاق
1️⃣ بخش نخست
🔹 از جمله حوادثی که در افشای ماهیت و چهره واقعی تجدیدنظرطلبان و اصلاح طلبان آمریکایی، سهم بسزایی داشت، «کنفرانس برلین» در فروردین سال 79 و نمایش صحنه هایی از آن در سیمای جمهوری اسلامی ایران به مدیریت علی لاریجانی بود.
🔹 اکنون که در فروردین ماه سال 1400 هستیم بازخوانی این پرونده، کمک میکند تا شناخت بهتری نسبت به جریان نفاق جدید داشته باشیم.
🔹 از آن روز 21 سال میگذرد. برای همین در جلساتی که از طرف حوزه، دانشگاه یا محافل مردمی دعوت می شوم تا در باره مسائل روز یا تحلیل جریانات سیاسی صحبت کنم، وقتی از مخاطبان در باره میزان آشناییشان با اتفاقاتی که در گذشته رخ داده (از جمله کنفرانس برلین) میپرسم، واکنش مخاطبان گیجی، گنگی و بیاطلاعی است و میپرسند «کنفرانس برلین دیگه چیه؟»
🔹 در حالی که بازخوانی این کنفرانس و نقش چهره های فعال در آن و حواشی پس از انعکاس آن در صدا و سیما، برای خیلی ها عبرتآموز خواهد بود. خصوصا اگر مخاطب امروز بداند، اصلاح طلبان و علی لاریجانی که این روزها دستانشان در دست هم است و برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 نقشه میکشند، سال 79 به دلیل پخش فیلم کنفرانس برلین از سیمای جمهوری اسلامی، تشنه خون هم بودند.
🔹 کنفرانس «ایران پس از انتخابات» (Iran After the Elections Conference) که بیشتر با عنوان «کنفرانس برلین» شناخته میشود، نام همایش سه روزهای بود که از 19 تا 21 فروردین 1379 به مدت سه روز از سوی حزب سبز آلمان و به دعوت بنیاد هاینریش بل (داستان نویس آلمانی) در خانه فرهنگهای جهان در برلین برگزار شد.
🔹 در این کنفرانس، تعدادی از چهره های پیادهنظام جریان اصلاحات و روشنفکران غربزده (که اکثرا در حال حاضر با خروج از ایران اسلامی، به نظام سلطه پناه بردهاند) از فعالان سیاسی تا نویسنده و نظریهپرداز کهنهکار و تازه از راه رسیده مانند: «عزتالله سحابی، اکبر گنجی، حسن یوسفی اشکوری، علیرضا علویتبار، حمیدرضا جلایی پور، علی افشاری، کاظم کردوانی، چنگیز پهلوان، فریبرز رئیسدانا، محمود دولتآبادی، مهرانگیز کار، شهلا شرکت، خدیجه مقدم، شهلا لاهیجی، جمیله کدیور، منیرو روانی پور، محمدعلی سپانلو» حضور داشتند و سخنرانی کردند.
🔹 شرکت کنندگان و مخاطبان حاضر در این جلسه هم عمدتا از ایرانیان خارج از کشور بودند که به گروهکهای برانداز مثل منافقین و سلطنتطلبان وابستگی داشتند. سخنرانان جلسه به تناسب تغییر و تحول ایجاد شده پس از روی کار آمدن سید محمد خاتمی در ریاست جمهوری سال 76 و پیروزی اصلاح طلبان در مجلس ششم، به دنبال این بودند که چهره ای متفاوت از گذشته خود نشان دهند، برای همین از هر تریبونی استفاده میکردند تا ضمن اعلام برائت از گذشتهشان، پنجه به صورت انقلاب اسلامی و آرمانهای آن بکشند. طبیعی بود که محتوای سخنان این افراد، هیچ نسبتی با انقلاب خمینی (ره) نداشته باشد. برای همین جلسه تبدیل شد به نشستی برای محاکمه انقلاب اسلامی!
🔹 اما فضاحت این نشست فقط در سخنان رد و بدل شده و شعارهایی که علیه جمهوری اسلامی سر دادند، خلاصه نشد. هنگام سخنرانی یوسفی اشکوری (روحانی تجدید نظر طلبی که به نمایندگی از طیف حوزوی این جریان با لباس روحانیت در این کنفرانس حضور داشت و البته الان بدون لباس پناهندگی گرفته) زنی نیمه عریان از میان جمع به رقصیدن مشغول شد و مردی هم در وسط سالن و در برابر انظار عمومی، خودش را به صورت کامل، لخت و برهنه کرد.
🔸 t.me/www_rasaee_ir/10544
ادامه متن را در پست بعدی بخوانید...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 از کنفرانس برلین، چه به خاطر دارید؟!
✍️ حمید رسایی
🔻 بازخوانی یک پرونده برای شناخت جریان امروز نفاق
2⃣ بخش دوم و پایانی
🔹 ... به دستور علی لاریجانی، رئیس وقت صدا و سیما، گزارشی 30 دقیقهای از این کنفرانس در حالی که قسمتهای غیر اخلاقی آن شطرنجی شده بود از شبکه یک سیما پخش شد. انعکاس به موقع آن، مردم و مسئولان را از این رسوایی بزرگ آگاه کرد و موجی از تحلیل و واکنشهای مختلف را در داخل کشور آفرید و بعض و کینه اصلاح طلبان آمریکایی نسبت به علی لاریجانی را در دل این جریان نشاند.
💬 علی لاریجانی، رئیس وقت صدا و سیما درباره ماهیت شرکت کنندگان، چگونگی پخش این فیلم از رسانه ملی و در پاسخ به منتقدان گفت:
«نوارهای آن جلسات از دو کانال به دست ما رسید و معلوم شد که برخی از آقایان حتی در نزد اجانب، حرمت منافع ملی را حفظ نکرده اند لذا در معاونت سیاسی، برنامهای تدوین شد که حدود نیم ساعت بود و اجمالاً ماجرای زشت آن جلسه را روشن میکرد . این برنامه را با من در میان گذاشتند. من موافق بودم که پخش شود. پس از پخش آن، فشارها و سروصداها بلند شد اما تا حد زیادی اشتباهات سیاسی رخ داده را روشن کرد.»
💬 علاوه بر لاریجانی، هاشمی رفسنجانی هم که آن سالها به شدت مورد تخریب احزاب اصلاح طلب و برانداز بود، در خطبههای نماز جمعه در پاسخ به بهانه جوییهای این جماعت گفت:
«حالا این حرفها را میزنند که یک خانم برهنه دارد آنجا میرقصد، چرا این را آوردید و نشان دادید؟ این دیگر، از آن حرفهاست. شما هر شب در فیلمها از این خانمها میبینید و کسی هم غصه این چیزها را نمیخورد، لااقل شما نمیخورید. انصافا زور نیست که ما در یکجا بخواهیم همه چیز شفاف و اطلاع رسانی واضح باشد و در یکجا بخواهیم شفاف نباشد؟ ...در کنفرانس برلین میخواستند همه شؤون انقلاب را محاکمه کنند و برای این کار طراحیهای زیادی کرده بودند. افرادی را به نمایندگی از جناح ها و اقشار مختلف اعم از نویسنده، شاعر، حزبچی، روزنامهچی، حقوقدان و لیبرال را دعوت کرده بودند تا به قول خودشان همه شوون انقلاب را محاکمه کنند.»
🔹 از برگزاری کنفرانس برلین حدود بیست سال میگذرد. دانشجو و جوان بیست ساله امروز، حتی بسیاری از بزرگترهای فعال در عرصه سیاست، نمیدانند و به یاد ندارند، روزگاری همین علی لاریجانی که امروز نقطه اتکا و امید اصلاحطلبان و اصلاح طلبان سرمایه اجتماعی او شده اند، دشمن شماره یک همدیگر بودند!
🔹 لاریجانی با پخش کنفرانس برلین، ماهیت ضددینی اصلاحات آمریکایی را نشان داد و به همین دلیل تا سالها شعار مرگ بر لاریجانی و سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد، از جمله مهمترین شعارها در تجمعات اصلاح طلبان بود.
🔹 امروز علی رغم گذشت 20 سال اما این دو دشمن دیروز، دست در دست هم برای انتخابات ریاست جمهوری مهرهچینی میکنند و برنامه میریزند. چه رخ داده است؟ تجدیدنظر طلبان و اصلاح طلبان آمریکایی تغییر کرده اند یا لاریجانی؟ این جماعت که بر کجی مسیر خود افزوده اند، بسیاری از عناصر اصلی آنها یا به خارج از کشور پناه برده اند یا در کودتاهای داخلی، ماهیت اصلی شان را نمایان کرده اند. اما لاریجانی چه، او هم تغییری نکرده؟ پس چرا دستان شان در دست یکدیگر است و پروژههای مشترک سیاسی، بینالمللی و فرهنگی را دنبال می کنند؟
مشروح گزارش کنفرانس برلین در:
mshrgh.ir/298702
@www_rasaee_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اصلاح طلبان فیلم کنفرانس برلین را سانسور کردند
🔹 اگر فیلم کنفرانس برلین کامل پخش شده بود، اصلاح طلبان دیگر جایی در ایران نداشتند!
🔹 اصلاح طلبان در کنفرانس برلین دستاوردهای ایران را نادیده گرفتند و افراد خارجی را در امور داخلی دخالت دادند، به همین دلیل مردم آنها را طرد کردند!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 اصلاح طلبان فیلم کنفرانس برلین را سانسور کردند 🔹 اگر فیلم کنفرانس برلین کامل پخش شده بود، اصلاح ط
🔰 کاش یه شیر پاک خورده ای پیدا میشد یه فیلم از دستاوردهای اصلاح طلب ها در #کنفرانس_برلین میساخت و دلایل سانسور فیلم این جلسات و نامحرم هایی که به جای مردم ایران در این جلسه ها محرم اسرار شدن رو نشون میدادن تا ببینیم چطور این جماعت روشون میشه تکرار کنن و مردم چه جوابی بهشون میدادن!
✍ مجتبی روحی زاده
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روایتی از غربت تشییع شهدا در روزهای کرونایی
🔹 صبح دیروز پیکرهای مطهر 63 شهید دوران دفاع مقدس از مرز زمینی شلمچه به میهن اسلامی منتقل شدند
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کتاب #عصرهای_کریسکان، پر از درس است برای ما نسل جوانی که از وجود قهرمانان گمنام و کم نظیر کشورمان بی اطلاع مانده ایم. این کتاب را با جان و دل بخوانیم تا درک کنیم برای آنکه ایران سرافرازمان سرافراز بماند چه سختیها و رنجهایی کشیده شد و قدر این نعمت و گوهر گرانبها را بیشتر بدانیم.
✍ زینب سلیمانی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 شومنیسم روحانی: حُر نمایی شمر!
🔹 وقتی جناب حُرّ بن یزید ریاحی از سپاه یزید جدا شد و به محضر امام حسین (ع) رسید، گفت "هل لی من توبه؟ آیا توبه من پذیرفته است".
🔹 ما نمی دانستیم می شود شمر و عُمر سعد را جناب حُر جا زد . آقای روحانی که چند سال قبل گفت "داستان کربلا، ماجرای مذاکره است"، امروز ادعا کرده "آمریکا آمده توبه کند؛ می گوید هل لی من توبه"!
🔹 او از کدام گفتار یا رفتار مقامات آمریکایی دریافته که آنها توبه کرده اند؟ این که بایدن گفت "روش های هوشمندانه تری برای سخت گیری بیشتر علیه ایران وجود دارد"؟ یا این موضع او و بلینکن و رابرت مالی که می گویند اگر ایران به تعهدات برجامی برگردد، و دائمی کردن محدودیت های برجام را بپذیرد، آمریکا به برجام بر می گردد و آن را سکویی برای مذاکره برای محدود کردن توان موشکی و نفوذ منطقه ای ایران قرار می دهد؟!
🔹 آقای روحانی از کدام گفتار یا رفتار دولتمردان آمریکایی احساس کرد آنها دنبال توبه هستند؟ و اگر توبه ای در کار نیست -که نیست- چرا روحانی اصرار دارد آدرس خلاف واقع به مردم بدهد؟
🔹 دولت آمریکا اگر از رویکرد ترامپ پشیمان بود و اراده توبه داشت، باید بدون هیچ قید و شرطی به برجام باز می گشت و تحریم های وضع شده در پسا برجام (توسط دولت های اوباما و ترامپ) را بر می داشت، نه این که همان خباثت ها را ابزاری برای فشار و طلبکاری بیشتر قرار دهد.
🔹 شیطان را فرشته جا زدن، شراکت در خدعه اوست. و سوال مهم این است که آقای روحانی با چه انگیزه ای، مجددا این شراکت را پذیرفته است؟ او با برجام، واگذاری یا تعلیق و توقف فعالیت 95 درصد دارایی های هسته ای را پذیرفت و حالا منتقدان را متهم به دروغ گویی می کند.
🔹 واگذاری 9700 کیلو گرم اورانیوم غنی شده از مجموع 10 هزار کیلو گرم، از کار انداختن 15 هزار سانتریفیوژ از 19 هزار سانتریفیوژ، توقف غنی سازی 20 درصد و تغییر کاربری رآکتور اراک، واقعیت های این معامله نقد در برابر وعده های نسیه است که به چند برابر شدن تحریم ها در قالب آیسا، سیسادا و کاتسا انجامید.
🔹 کارگردان سریال گاندو نه، کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92؛ اگر بخواهد فیلم بسازد، چه فیلم باید بسازد تا واقعی باشد؟ یعنی مثلا اوباما و بایدن را در شکل و شمایل جناب حُر تصویر کند؟ از هم گسیختن چرخه سانتریفیوژ ها را مونتاژ سانتریفیوژ جدید جا بزند؟ یا صف های مرغ و روغن را صف تشکر مردم از دولت نشان دهد؟!
🔹 ما چه کنیم که حتی کارگردان (و سناریو نویس) فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92 هم او را "شومن" می داند و می گوید «متن های سخنرانی روحانی را در سال 92 من نوشتم. 27- 28 جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»... روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار».
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آیت الله رییسی: اگر برخی آقایان آنقدری که برای حل مشکل به دست غربی ها وقت گذاشتند برای رفع موانع وقت صرف می کردند مشکل تولید حل می شد / ما اصحاب «ما می توانیم هستیم»
🔹 2000 واحدتولیدی در 2 سال اخیر توسط قوه قضائیه بازگشایی شده یا از تعطیلی خارج شده است
🔹 مسئله تولید برای دستگاه قضا، محوری است
🔹 مسئولانی که با ترک فعل خود باعث تعطیلی
یک واحد تولیدی شده اند باید پاسخگو باشند
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 10 نمونه از خسارات بزرگ دولت تدبیر و امید که گریبان دولت بعد را خواهد گرفت
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 تاملی درباره سریال گاندو ✍ وحید یامین پور 1.علاقه به داستانهای معمایی و پلیسی ماجرای چند لایه و
🔰 تاملی درباره گاندو
✍️ وحید یامین پور
🔹 چرا اصولگرایان گاندو را دوست دارند؟
1️⃣ در حال حاضر جدی ترین رقیب ایده نئولیبرال در اداره کشور، ایده «دولت مقتدر» است. نئولیبرالها اداره کشور را منوط به الحاق به اقتصاد جهانی و گره زدن مقدرات کشور به دیپلماسی سیاسی و اقتصادی در ارتباط با کشورهای شمال می دانند. از نظر آنها امنیت هم از مسیر درهم آمیختگی سرمایه های خارجی با منابع و امکانهای داخلی به دست میآید. در مقابل، دولت مقتدر اداره کشور را بر اساس بدبینی به بیرون مرزها و اتکای تام و تمام بر داخل برنامهریزی میکند. برای دولت مقتدر، توسعه و رونق تولید در سایه اقتدار حاکمیتی در درون مرزها بوجود می آید.
2️⃣ «تهدید امنیتی» که از بدخواهی قدرتهای بزرگ و «دیگران» ناشی می شود، برای کسانی که به دولت مقتدر میاندیشند(اصولگرایان)، مفهوم یاریگر مهمی است تا ضرورت و اهمیت خود را در برابر ایده رقیبشان یعنی دولت نئولیبرال اثبات کنند. در حالیکه نئولیبرالها تهدید امنیتی را «توهم توطئه» میدانند و آنچه را رقیبشان دشمن یا «قدرتهای بدخواه» یا «جهانخوار» می نامند، به شریک تجاری یا طرف قرارداد فرومیکاهند.(تعبیرهای آقای روحانی و وزیر امورخارجه اش را درباره آمریکایی ها به یاد بیاورید)
#گاندو با ایجاد سمپاتی میان مخاطب با نیروهای امنیتی در مبارزه با «دیگران» نقش مهمی را در آماده سازی اذهان برای فهم ایده دولت مقتدر ایفا میکند. گاندو از اینکه آشکارا مسوولان دولت فعلی را همراستا با «دیگران» معرفی کند، ابایی ندارد. بنابراین مخاطب به نظام حق می دهد به هرکسی که از آنسوی مرزها می آید بدبین باشد و برای حفظ خود به جای توسعه ارتباط با خارج(ایده نئولیبرالها)، درونگراتر شود.
3️⃣ گاندو حتی پا را پیشتر می گذارد و با نشان دادن دائمی کل شهر زیر لنز دوربین ناظران امنیتی، به مخاطب ایرانی میگوید باید به من حق بدهید که «سراسربین» باشم. این دستاوردی بزرگ برای اصولگرایانی است که در کنار دنبال کردن ایده دولت مقتدر، هنوز پاسخی برای مساله میزان نظارت بر شهروندان ندارند. آنها همیشه با این چالش مواجه بوده اند که رقیب نئولیبرال با طرح پوپولیستی مطالبات آزادی خواهانه و شعار مبارزه با محدودیتها(مثلا دیوار کشی در پیاده روها یا فیلترنگ در فضای مجازی) بخشی از آراء طبقه متوسط را مال خود کرده است. همراهی مخاطب با گاندو در واقع مجوز دادن به او برای محدودکردن بخشی از آزادی اجتماعی است در قبال بدست آوردن امنیت. گاندو به اصولگرایان کمک خواهد کرد که بتوانند توضیح دهند مردم باید با بخشی از سختگیری سیاسی و اجتماعی و نظارت بر خود توسط حاکمیت همراهی کنند و آنرا لازم بدانند.
اما نقطه درست برای ایستادن در میان دوگانه امنیت و آزادی چیست؟ در میان تبلیغات پوپولیستی اصلاحطلبانه برای آزادی و فرار محافظه کارانه از پاسخ به آن، کجا باید ایستاد؟ پاسخ به این سوال سالهاست در غرقاب سیاسیکاری انتخاباتی به محاق رفته است.
شاید در یادداشت بعدی دربارهاش سخن بگوییم.
@yaminpour
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
📢 #اطلاع_رسانی
➖ برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: ویژه برنامه روز ملی فناوری هستهای
🌹 با حضور خانواده شهید فخری زاده
➖ بررسی اقدامات ١+٤ و رفتارشناسی دولت در آستانه انتخابات
🗓 جمعه ۲۰ فروردین ۱۴۰۰
⏰ ساعت ۱۶:۰۰
📲 #پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام | یوتیوب | روبیکا | آپارات | گپ | سروش
🔸 پخش مستقیم صوتی | پخش مستقیم ویدیویی
فهرست پخش زنده (Live) برنامههای استاد حسن عباسی را در آدرس زیر ببینید:
sn.andishkadeh.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔹 «تیپ» تثبیت شدهی مردان مذهبی/انقلابی در سینمای ایران عموما نمایشدهنده «خشونت» یا «ریاکاری» است. مردانی خشن و بیمنطق که عامل و تشدیدکننده بحراناند و تحت عنوان «غیرت» یا «ایدئولوژی» هر خشونتی را توجیه میکنند. کاراکتر مذهبی در سینمای ایران یا خانمباز است؛ مانند شریفینیا در دوجین فیلم شبیه «دنیا» و ... یا تندرو و خشن؛ از گروههای فشار در سینمای دهه هشتاد؛ «مکس»، «نان، عشق، موتور هزار»، «آواز قو» تا «عصبانی نیستم» در دهه نود، تا خشونت خانوادگی در «خانه پدری» و...
🔹 «تیپسازی» و تثبیت یک تصویر ذهنی مشخص از یک طیف یکی از مهمترین تاثیرات بلندمدت فرهنگی-اجتماعی سینماست و یکی از موفقترین تیپسازیهای سینمای بعد از انقلاب هم تثبیت شمایل مذهبی/انقلابی. مخاطب ایرانی از جوان انقلابی/حزباللهی/بسیجی تصویری جز ایستبازرسی، گشت ارشاد یا چماقدار به یاد میآورد؟
🔹 حالا مهمترین ویژگی «گاندو» همین ارائه «شمایل»ی واقعی و همدلیبرانگیز از تیپ «جوان انقلابی» است. تصویر «محمد»(وحید رهبانی) در گاندو خلاف جریان تصویری است که سالها در سینما و تلویزیون ایران از کاراکتر مذهبی ارائه شده است. در اینجا «محمد» به جای اینکه خود عامل بحران/تنش باشد، قهرمان است و عامل حل مسئله. او منطقی است، شجاع است و متخصص. البته بخش زیادی از جذابیت کاراکتر از دل بازی بیتکلف، روان و بیاغراق «وحید رهبانی» میآید و نه از دل متن یا کارگردانی.
🔹 «محمد» به دلیل گسترهی مخاطبان «گاندو» حالا تبدیل به «شمایل» و «تیپ» جوان مذهبی/انقلابی شده است که حاکمیت/سیستم را نمایندگی میکند و این دستاورد کمی نیست. و گمان میکنم انتخابش برای «شیشلیک» مهدویان هم دقیقا برای استفاده از این پیشزمینه ذهنی مخاطب بوده است. استفاده از او به عنوان نماینده سیستم؛ اینبار اما برخلاف گاندو و مطابق کلیشهی قدیمی به عنوان یک ریاکار.
🔹 حالا اما سازندگان و حامیان «گاندو»، بدون در نظر گرفتن ابعاد فرهنگی و اجتماعی چنین محصولی، در فرامتنها و حاشیههای رسانهای نیز اثر خود را در حد محصولی تبلیغاتی برای استفاده روزمره سیاسی تقلیل میدهند و نمیدانند که چندسال بعد، مخاطب عام اساسا متوجه هیچکدام از دلالتهای سیاسی روز «گاندو» نخواهد شد، اما اثر همچنان زنده است و کار خواهد کرد و موضوع با اهمیت همین بازنمایی است که از سیستم و قهرمانهایش ارائه میدهد، نه طعنههایی که به دولت مستقر میزند. کار مهم «گاندو» همین تیپسازی است، تقلیل آن به یک ابزار سیاسی روزمره ظلم به محصول است.
📷 https://uupload.ir/files/gxec_img_20210409_132614_363.jpg
💬 amir abili
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
آوینی را دوباره بخوانیم.pdf
522.6K
🔰 آوینی را دوباره بخوانیم
🔹 مروری بر همه کتابهای آوینی در سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی
✍ علیرضا معاف
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🌹 راز ماندگاری شهید آوینی
💬 استاد حسن عباسی:
🔺ویژگی اساسی که موجب شد #شهید_آوینی به سلک و سیره بقیه شهدا و انسانهای ماندگار، ماندگار بشود، هنری زندگی کردن بود.
🔺راز ماندگاری شهید آوینی در عدالتخواهیاش در عرصه اجتماعی، در یک زیست هنرمندانه، در #سبک_زندگی انسانِ الهی و نگاه غیبباور و معادگرایش بوده است.
🔺 بیشتر از آنکه آثار هنری شهید آوینی گویای آوینی باشد، زندگیکردن، زیستن، تغییر و تحول و دگردیسیِ شخصیت او اهمیت دارد، او که در دوره دانشجویی فرد دیگری است، در دوره انقلاب فرد دیگری و شکل دیگری میشود.
🔺 حالِ آوینی هرچه جلوتر آمد بهتر، مناسبتر و کاملتر شد تا مرحلهای که لیاقت شهادت پیدا کرد.
سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی
20 فروردین - روز هنر انقلاب اسلامی
یادداشت استاد حسن عباسی - روزنامه جوان - 19 فروردین 97
💬 @Hasanabbasi_quote
26.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ برشی از زندگی حسن روحالامین؛ چهره هنر انقلاب سال 98
🔸 20 فروردین؛ روز هنر انقلاب اسلامی
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
📣📣 #هم_اکنون
▫️سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: ویژه برنامه روز ملی فناوری هستهای
🌹 با حضور خانواده شهید فخری زاده
➖ بررسی اقدامات 1+4 و رفتارشناسی دولت در آستانه انتخابات
#پخش_زنده از:
🔹 اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.live
🔹 آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
🔹 یوتیوب:
▫️ youtube.com/hasanabbasi/live
🔹 روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
🔹 گپ:
▫️ gap.im/HasanAbbasi_ir
🔹 سروش:
▫️ sapp.ir/sapp_events/hasanabbasi_ir
🔹 پخش مستقیم صوتی:
▫️ ydac.ir/alive
🔹 پخش مستقیم ویدیویی:
▫️ ydac.ir/vlive
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir