🔰 اینجا امارات است؛ مزرعه پیشرفته پرورش میگو و ماهی
خوب است بدانید تصفیه و گندزدایی آب این مجموعه با یک سامانه الکترولیز تمام ایرانی است! کاری از جوانان شرکت آتیه پردازان شریف با بهرهمندی از فناوری #نانو
باور کنیم که پیشرفت در گرو حمایت از فناوری و بها دادن به این جوانان است!
✍ محمد اکبرزاده
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 دولت فعلی یک دولت خسته، پیر و مغرور است/ مدعیان نجات کشور از قحطی، از تنظیم بازار شب عید عاجز بودند
💬 مهدی غضنفری وزیر اسبق وزارت صنعت، معدن و تجارت به ادعای مضحک عباس آخوندی، وزیر حاشیه ساز، ناکارآمد و مستعفی وزارت راه و شهرسازی در پنج سال ابتدایی دولت های روحانی که این روزها در خلا عدم محاکمه برای کاندیداتوری ریاست جمهوری هم هوایی شده، واکنش نشان داده است.
🔹 اگر براساس ادعای آقای آخوندی کشور در آستانه قحطی بود باید این موضوع در شب عید همان سال 1392 بروز میکرد که خوشبختانه چنین اتفاقی رخ نداد. علاوه بر این دولت روحانی در چند ماه اول با توجه به برخی امورات از جمله انتخاب وزرا کار خاصی برای تنظیم بازار انجام نداده بود و هر تصمیمی که اتخاذ کرده بودند از زمستان 92 نمایان میشد. بنابراین اگر کشور در آستانه قحطی بود این قحطی باید در تابستان و یا پاییز 92 رخ میداد که چنین اتفاقی هم نیفتاد و بر این اساس کاملا روشن است که دولت یازدهم کشور را با ذخایر کافی و وافی تحویل گرفته بود.
🔹 اگر اینها مدعی تنظیم بازار هستند و قدرت تنظیم بازار را دارند و در سال 92 باعث نجات کشور از قحطی شده اند چرا از تنظیم بازار شب عید 1400 عاجز بودند؟ لذا از آنجا که در آن روزها هیچ مشکلی برای آنها در تنظیم بازار رخ نداد، ناشی از آن بود که ما در دولت دهم ذخایر کافی از کالاهای اساسی برای آنها فراهم کرده بودیم و در نتیجه سخنی که آقای آخوندی در مورد قحطی گفتند درست نیست. اما برداشت من از مجموعه رفتارهای آقای آخوندی این است که مطالب مطرح شده از سوی آقای آخوندی باور درونیشان بوده است.
🔹 دولت روحانی اطلاعات کافی از مجموعه داشتهها و داراییهای کشور نداشت و متاسفانه باید بگویم که این چیزی که دولت فعلی قرار است به دولت سیزدهم تحویل دهد دهها برابر دارای مشکلات بیشتری نسبت به آن چیزی است که از دولت دهم تحویل گرفته اند.
🔹 مشکلات فعلی فقط منوط به بی توجهی دولت در چگونگی رفع تحریمها نیست و دلایلی دیگری نیز دارد از جمله اینکه دولت فعلی دولتی خسته، پیر و دولتی مغرور است که با منتقدان بسیار بد برخورد میکند و ادبیات بسیار زشتی را علیه منتقدان بکار میگیرد.
🔹 زمانی بازار دچار نافرمانی و سرکشی می شود که عده ای که فهم بازار و توان حکمرانی بازار را ندارند مسئولیت تنظیم بازار را به عهده می گیرند.
🔹 گناه را گردن مردم و بخش خصوصی نباید انداخت. مردم سوال میکنند جناب آقای رییس جمهور اگر شما و دولت شما قادر به رفع مشکلات نیستید درواقع اگر برای شما امر حکمرانی بازار آن قدر پیچیده بود که نتوانستید آن را تنظیم کنید چرا از تجربیات موفق گذشته بهره نمیگیرید؟ چرا فرافکنی میکنید؟ چرا دروغ میگویید؟ چرا مشتی لاطائلات تحویل مردم میدهید؟ شما برای اینکه کاستیهای خود را توجیه کنید میگویید هشت سال پیش قرار بوده قحطی بیاید و شما جلوی آن را گرفته اید. اگر شما چنین طبیب حاذقی هستید پس چرا حالا پس از هشت سال تجربه بیشتر قادر به انجام ساده ترین کارها در بازار نیستید.
🔹 آقای آخوندی جمله خودت را اینگونه اصلاح کن: «مردم عزیز ایران! اگر در ابتدای کار دولت یازدهم، بازار به نظم و به سامان بود چون ما بر سر سفره آماده نشستیم و حالا که نوبت خودمان شده که کاری بکنیم متوجه شدیم از پس آن برنمیآییم. ما را ببخشید» آخوندی باید این جمله را اعتراف میکرد نه اینکه راجع به گذشته سیاه نمایی کند.
🔹 این افراد اغلب آدمهای سیاسی هستند یعنی آدمهای حکمرانی تخصصی نیستند، مثلا قواعد حکمرانی اقتصادی را نمیدانند. من نمیدانم شما چرا از این آدمها انتظار دارید که یک اتفاق مثبتی در کشور رخ دهد. زیرا آدم سیاسی بودن و حکمران اقتصادی بودن دو منظر و دو ساحت کاملا جدا از یکدیگر است.
متن کامل در:
jahannews.com/news/759389
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کنایه "جهانپور" سخنگوی سازمان غذا و دارو به بسته بودن سفر به کربلا در کنار باز بودن تمام تورها و سفرهای داخلی و خارجی
✍ واکنش "علیرضا وهابزاده" مشاور وزیر بهداشت به ادعای مسئولین وزارت گردشگری:
🔹 نه سفر تاثیر داشت، نه صف مرغ، نه باز بودن جادهها، نه تورهای کیش و قشم، نه روزی 20 پرواز #ترکیه، نه لغو نشدن پروازهای خوزستان. لعنت به این ویروس که خودش پرواز می کند و شهر به شهر می چرخد.
✍ "جهانپور" در پاسخ به این توئیت نوشت:
🔹 فقط کربلا و عتبات موثر است ظاهرا و لاغیر!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روایت آقای سعید جلیلی، رئیس سابق تیم مذاکره کننده هستهای ایران از تفاوت #نطنز و #فردو و دلیل تاکید طرفهای غربی بر محدود کردن غنیسازی به نطنز!
✍ محمّد مَهدی همّت
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مامور عادیسازی رابطه ایران با اسراییل (صادق زیباکلام) یک روز قبل از حمله اسرائیل به #نطنز از "فرصتها و چالشهای پیشروی ایران و اسرائیل" با مئیر جاودانفرِ اسراییلی میگفت و میشنید..
🔹 جلال آل احمدم آرزوست که بیاد و اینبار از "خیانت روشنفکران" در عصر جمهوری اسلامی ناله و فریاد کنه
✍ مریم سادات ایرانپور (هاجر)
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 روحانی چه باید بکند که مشمول عدم کفایت سیاسی بشود؟
✍️ پرویز امینی
🔹 اکنون یک پرسش در نزد افکار عمومی با بسامد بالا، این است که دولت روحانی چه باید بکند که مشمول شرط عدم کفایت سیاسی شود؟ آیا او هنوز لازم است کارهای دیگری نیز بکند که شرط عدم کفایت سیاسی را احراز کند؟
1️⃣ آیا به خطر افکندن جان ایرانیان در کرونا،
2️⃣ بی حاصل کردن چند باره مجاهدت های کادر بهداشت و درمان و همراهی مردم در کنترل نسبی کرونا با تشخیص و اجتهاد شخصی(پیک کرونا پایان یافته است)،
3️⃣ نابود کردن دارایی مردم در بورس، بی اعتنایی به سایر نهادهای قانونی از جمله مجلس،
4️⃣ ایجاد شکاف در حاکمیت سیاسی جمهوری اسلامی در برابر جبهه متحد و پرفشار خارجی و خنثی و بی اثر کردن هر راهبردی در برابر این فشارها،
5️⃣ رکورد زدن در تورم، در افزایش نقدینگی و کسری بودجه،
6️⃣ در بی اعتبار کردن پول ملی،
7️⃣ در زوال رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی،
8️⃣ در تشدید فقر و نابرابری،
9️⃣ در ایجاد حس بی قدرتی و بی اعتمادی در شهروندان و صورت بخشیدن به حوادث تلخی مثل آبان 98،
🔟 مرجعیت بخشیدن به خارج در حل مسایل کشور حتی تا آب خوردن و تضعیف استقلال ملی و..... کافی نیست؟
✅ اگر اولا به هر دلیلی روحانی، مطابق عرف نظام های مردم سالار، قدرت را ترک نمیکند و یا ثانیا به مصالح گوناگونی نمی توان او را مانند رییس جمهور نخست جمهوری اسلامی کنار گذاشت و یا ثالثا اکنون زمان برای این اقدام دیرهنگام است، اینها نباید واقعیت عدم کفایت او در حکمرانی را منتفی کند و این واقعیت را به عنوان واقعیت، در سایه این مسایل به حاشیه ببرد.
💢 این دلایل و مصالح سه گانه قابل درک است و می توان حتی با آنها همدلی کرد اما هرگز نمی تواند واقعیت عدم کفایت حکمرانی روحانی را زایل کند.
@kh_enghelab
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔴 بانکها ما را به گروگان گرفتهاند
#طرح_جدید_بانکداری
▫️بخش سوم
💢در نشست خبری تحلیلی واکاوی طرح جدید بانکداری، علی رهجو اقتصاددان و عضو هییت علمی اندیشکده یقین نیز در انتقاد به طرح بانکداری اذعان داشت؛
🔻وقتی بناست طرحی در جامعه جاری و ساری بشود، ابتدا این طرح باید از سوی افکار عمومی بخصوص نخبگان شنیده شود و در نهایت با طرحی بالغ و جامع به سمت اجرا قدم برداشت. چرا باید بعد ازین که در سال 94 بحث این طرح بوده؛ تازه الان در وبسایت مجلس قرار بگیرد و البته بدون اطلاع رسانی عمومی!
🔻لذا برخی آقایان مجلس که در جواب انتقادات قشر علمی و حوزوی به طرح بانکداری بیان میکنند اگر کسی طرحی دارد بیاورد و تا کنون از جانب این قشر پیشنهادی صورت نگرفته؛ پاسخ بدهند مگر شما بطور علنی این نیاز را مطرح کرده اید؟! بگذارند همه طرح ها را بخوانند و انتقادات و جایگزینها مطرح شود.
🔻وی خطاب به یکی از طراحان اصلی طرح بانکداری، حسینی زاده بحرینی بیان داشت: بجای سد راه بودن مسیر تعامل؛ بگذارید انتقادات و پیشنهادات اقشار فعال در این حوزه نیز شنیده شود. تا افراد با طرح های سطح بالاتری به این نیاز و دغدغه در حوزه اقتصادی بپردازند. نمایندگان مجلس انقلابی در نسبت با طرح پیش رو هوشیار باشند.
🔻رهجو یادآور شد: متاسفانه تحولی در این طرح رقم نخورده است. و صرفا وضع موجود را تثبیت و قانونی میکند. این در حالی است که امام خامنه ای بارها خواستار برگزاری جلسات کرسی آزاد اندیشی در این زمینه ها بوده اند تا به نتیجه درخوری رسید.
🔻ما کمبود طرح و نظریه جایگزین و پیشنهادهای کارآمد نداریم بلکه تعاملی در این جهت وجود ندارد؛ از طرفی چرا اقایان حتما و لابد دنبال طرحی کلی هستند درحالی که مشکلات فعلی تولید را بطور مثال در حوزه بانکداری بخصوص مشکل جریمه تاخیر می توان بطور جزئی در مجلس بررسی و به تصویب رساند و این مشکل را حذف کرد. اگر بند به بند جلو بروید مشکلات به راحتی مرتفع خواهد شد.
💢 در ادامه این نشست سید امیر خاکزادیان به نمایندگی از تولیدگنندگان در رابطه با طرح جدید بانکداری بیان داشت؛
🔻نمایندگان صرف این نکته به مجلس وارد نشده اند که اقتصاددان یا طراح و دانشمند باشند؛ بلکه به نمایندگی از طرف مردم به مجلس راه یافتهاند تا بتوانند نظرات را تجمیع کرده و از این پیشنهادات استفاده کنند. امروز بانکداری اسلامی هم راستا با تحریمها به تولید لطمه میزند و طرح پیش رو مسیری مشابه را دارد.
🔻وی با بیان اینکه نهضت ممانعت از ربا به این بحث به موقع ورود کرده است و گرچه به تنهایی اما نباید گذاشت برخی افراد با طرح هایی بیش از پیش اینگونه مناسبات داخلی کشور خصوصا قشر تولید کننده را تحت تاثیر و فشار بگذارند.
💢مجید حسینی نیز بعنوان تولید کننده و کارآفرین عضو کمپین حذف ربا گفت:
🔻بانک ها با سوء نیت تام و در روز روشن اموال تولید کنندگان را به غارت بردند. 135 نفر بنا به آمار رسمی مجلس؛ 85 درصد منابع بانکی کشور در دسترس شان است. و در همه جاها نفوذ کرده اند.
🔻بانک ها با پول، رانت، زور و تربیت یافتگان خود هر آنچه خواسته اند در این کشور کردهاند. امام خمینی می فرمود آمریکا هیچ غلطی در این کشور نمی تواند بکند و مانیز همچنان بر این باور هستیم. اما امروز بانکها هر غلطی خواستهاند انجام داده اند.
🔻وی افزود: بنده در جلسه ای که آقای بحرینی نیز حضور داشتند و قرار بود قانون تسهیل بدهی بدهکاران بانکی تصویب شود، به ایشان گفتم این قانون و طرح اسمش از بن و پایه اشتباه است و ابتدا ثابت کنید چه کسی به چه کسی بدهکار است؟ از نظر من همه بانک ها به مردم کشور بدهکارند. پول چه کسی در بانکها است جز مردم؟!
🔻چرا تولید کنندگان که متاثرترین قشر از هر قانون اقتصادی هستند؛ نبایست حرفهایشان بعنوان بخش خصوصی در تدوین قانون دخالت داشته باشد؟
🔻وی در ادامه تاکید کرد: امروز تمام مشکلات ما از بانکها نشأت گرفته است؛ آنچه ما میخواهیم رفع موانع سخت و دست و پاگیر از جلوی راه تولید کنندگان است. در حالی که بانک ها ما را به گروگان گرفته اند.
💢علی رهجو :
🔻در حوزه ربا سه گروه مطرح هستند 1_افرادی که مدافع رباخوران اند 2_افراد رباخوار 3_زخم خوردگان ربا. اذعان میکنم؛ همواره تریبون ها در مقابل زخم خوردگان ربا بوده است بجای اینکه صدای آنها باشد.
💢 در پایان دبیر نهضت ممانعت از ربا؛ ضمن تقدیر و تشکر برای تداوم برقراری این دست نشستها ابراز امیدواری کرد و با اشاره به راه اندازی پویش ممانعت از طرح جدید بانکداری ضمن دعوت از اقشار مختلف مردمی؛ خواستار امضاء بیانیه رسمی نهضت به آدرس Reba.ir/banking-plan در صفحه رسمی پویش کرد.
▫️پایان
منبع: خبرگزاری دانشجو
_____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آنهایی که در این 8 سال پایشان به حساس ترین مراکز هسته ای باز شد ، بازرسان آژانس که نه ، جاسوس موساد بوده اند.
🔹 بنویسید در تاریخ : ایرانی ها در حالی برای دومین بار در تاریخ خود مجددا به مدیترانه رسیده اند که کشورشان به لطف دولت روحانی به بهشت جاسوس ها و نفوذی ها تبدیل شده است
🔻 توضیح ویدیو : فیلم آرشیوی بازرسان از #نطنز که توسط اورشلیم پست منتشرشده است.
@mrtahlilgar
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔹 گویا کم کم باید شک کنیم که تعبیر حمله سایبری، اسم رمز ایفای نقش مستقیم و عملیاتی عناصر وابسته به دشمن است و در واقع راهکاری برای فراری دادن نفوذیهای دشمن است..
🔹 به نظر میرسد آنچه اخیراً در نطنز اتفاق افتاده و طی آن صدمات جدی به بخشهای مهم این تاسیسات اتمی وارد شده، بر خلاف چیزی که بعضاً ادعا شده، نه تنها به خاطر حمله سایبری نبوده، بلکه ناشی از یک عملیات خرابکاری با استفاده از بستههای انفجاری بوده است..
🔹 به گمانم اگر دولت، به جای پردهپوشی و پنهانکاری پس از انفجار تیرماه سال گذشته در نطنز، بر مقابله شناسایی و مقابله با عوامل نفوذی مسبب آن خرابکاری تمرکز میکرد، شاید امروز شاهد بروز آسیبهای جدی در نطنز نمیبودیم..
✍ آسید پویان حسینپور
@sp_hos
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 رعایت نقشه راه نظام یا نایاک؟
✍ دکتر رضا سراج
🔹آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است.
🔹 مجموعه اخبار و گزارشهای رسمی و غیررسمی که از مذاکرات کمیسیون برجام در وین می رسد، نگرانیهایی در تحلیلگران در مورد رعایت سیاستها و اصول مبتنی بر منافع ملی کشور در مقابل طرف غربی و به ویژه امریکاییها برمی انگیزد. به نظر میرسد در اسرع وقت ضروری است جوانب گوناگون این امر و مخاطرات پیش روی آن مورد مداقه قرار گیرد.
🔹 آقای ظریف وزیر امور خارجه در توئیتی ضمن ارائه پیشنهاد طرف ایرانی با بیان این که «ایالات متحده که دلیل اصلی بحران موجود است باید اول به برجام بازگردد و ایران پس از راستیآزمایی سریع، پاسخ متقابل میدهد» از عبارت «راستیآزمایی سریع» (rapid verification) استفاده می کند که مبهم است. در عین حال برخی رسانههای خارجی مدعی شده اند قرار است « پس از اعلام آمریکا، روز بعد از آن اعلامیه بازگشت ایران به کل تعهدات، صادر گردد. » اگر این ادعا درست باشد درواقع مقصود آن است که ایران باید در کمتر از 24 ساعت را راستیآزمایی کند. آیا به واقع چنین کاری در عمل ممکن است؟
🔹 از سویی گفته می شود که توافقی برای برداشته شدن تحریمهای دوره ترامپ در حال شکلگیری است. در این خصوص چند ابهام جدی وجود دارد؛ نخست آنکه آیا فراموش کردهایم که نقض برجام از دوره اوباما و کمتر از گذشت یک سال از عمر برجام آغاز شد؟ آیا نقض عهد برجام در دوره اوباما و زمانی که «امضای کری تضمین بود»، نادیده انگاشته میشود؟ ثانیاً آیا قرار است بازی تلخ «فریب واژگانی» تکرار شود و مذاکرهکنندگان ایرانی «تعلیق» (Suspend) را در داخل «لغو» ترجمه نمایند؟ به خوبی میدانیم که اگر تحریمهای آمریکا تعلیق (و نه لغو) شود، اولاً سایه شوم آنها بر اقتصاد و تعملات تجاری ایران همچنان پایدار بوده و ثانیاً به عنوان اهرم فشاری در اختیار آنها برای تحمیل اراده در آینده خواهد ماند.
🔹 در واقع آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است. «عدم رعایت ضوابط و شروط مصوب رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی و مجلس در اجرای برجام»، «ادعاهای خلاف واقع در داخل با ارائه ترجمهها و تفاسیر غیرنافذ از توافقات» و «موجسواری با شرطیسازی جامعه» همه و همه از ماجراهای تلخی است که گویی از سر شتابزدگی یا سیاسیگری در حال وقوع دوباره است.
🔹 در این نکته تردیدی نیست که دشمن به همین سطح قانع نمانده و مایل است با یک استراتژی چندمرحلهای بتواند حداکثر امتیاز را در جهت تضعیف ارکان اقتدار ملت ایران کسب کند. به نظر می رسد در مرحله نخست بازگشت آمریکا به برجام در قبال امتیازاتی حداقلی و ناپایدار رخ خواهد داد و واشنگتن امیدوار است با عبور از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و تداوم حضور غربگرایان در قدرت بتواند با بهرهگیری از اهرم فشار موجود در «تعلیق یا بازگرداندن تحریمها»، جمهوری اسلامی ایران را وادار به مذاکره مجدد و تحمیل توافقی جدید شامل محدودسازی همه مولفههای اقتدار ملت ایران از جمله توانمندی موشکی، نفوذ و قدرت منطقهای و ... نماید.
🔹 با این تفاسیر به نظر میرسد ریلگذاری طراحی شده توسط نهادهای هدایتگر نفوذ همچون نایاک (NIAC) در حال کمرنگسازی خطوط قرمز منافع ملی و سیاستهای قطعی نظام در مذاکرات پیش رو است. به نظر میرسد نقشه راه تجویزی از سوی نایاک به دنبال شرطیسازی جامعه و بهرهبرداریهای خاص انتخاباتی است. آقای ظریف باید به این سوال به صورت شفاف پاسخ دهند که در حال رعایت ضوابط ابلاغی نظام هستند یا نقشه راه پیشنهادی نایاک؟
🔹 از سویی این مقطع آزمون مهمی در برابر نهادهای نظارتی نیز هست. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به عنوان نهاد بالادستی و ناظر باید با هرگونه نقض آشکار و ضمنی سیاست قطعی نظام در این باره مقابله کند و از مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم آن نیز انتظار می رود، ضامن اجرای قوی قانون مصوب این مجلس در خصوص «لغو تحریمها» باشند.
🚩 @DrRezaSeraj
mshrgh.ir/1202012
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مذاکره در شرایط کنونی با دشمن، تسلیم شدن محض است
💬 شهید سرلشکر قاسم سلیمانی، در بیست و سومین همایش سراسری فرماندهان، رؤسا و مدیران ناجا - 98/2/9:
🔹 امروز دیگر آمریکا و ایادیش جریان قدرتمند قابل اعتنا در غرب و شرق آسیا ندارد و همه اتکایش به دولتهای نامشروع است.
🔹 آمریکا و همدستانش به جریانهای القایی و انحرافی متوسل شدهاند و باید بدانند که امروز ایران اسلامی کشور قدرتمندیست و از نظر نظامی و امنیتی به بلوغ بالایی رسیده است.
🔹 دشمن امروز به میزان تهدیدی که میکند هزینههایش نیز افزایش مییابد، جمهوری اسلامی ایران حقیقت تبلوریافته و عینیتیافته از دین است، دشمن میخواهد با فشارهای اقتصادی ما را به میز #مذاکره بکشاند که این مذاکره مصداق #تسلیم است اما مردم ما هوشیار و هوشمندند و معتقدند که مذاکره در شرایط کنونی با دشمن، تسلیم شدن محض است و قطعاً تن به این ذلت نمیدهیم.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students