اکونومیست در گزارش «اندازهگیری تغییرات زمان واقعی در بازار نفت» بررسی میکند که معیارهای جدیدی برای تغییرات سریع بازار جهانی نفت مورد نیاز است. در پایان سال 2018 ذخایر جهانی نفت به کمترین میزان خود در 5 سال گذشته رسیده است. در دو سال گذشته کاهش عرضه روسیه و اپک باعث شده تا عرضه و تقاضا در تعادل بمانند. در عین حال عواملی که میتواند بازار نفت را مختل کند افزایش یافته است. تحریمهای ایران دوباره از سر گرفته شده و به 8 کشور معافیت داده شده تا بتوانند نفت ایران را برای 6 ماه خریداری کنند. ناپایداری در سیاستهای ترامپ میتواند هر لحظه بازار نفت را دچار اختلال کند. این گزارش کوتاه به برسی صادرات نفت ایران پس از تحریمها، ذخایر نفت و قیمت نفت WTI میپردازد.
@strategicreports
https://t.me/joinchat/AAAAAEDqLiow1bbweKbACA
🔺اسماعیل بخشی کارگر هفت تپه ای که به دروغ مدعی شده بود مورد شکنجه قرار گرفته است، قبل از وصل شدن به تیم خروج از کشور، دقایقی پیش دستگیر شد.
🔻بخشی که با طراحی صورت گرفته از صبح متواری شده بود و مقرر بود با برنامه ریزی صورت گرفته از کشور خارج و پروژه شکنجه سازی علیه نظام را در خارج از کشور اجرایی و ادامه دهد با اشراف موثر نیروهای امنیتی دستگیر شد.
👉 fna.ir/bqvs3j
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
📑 یادداشت فعالین جنبش مقاومت در جنگ ارزی بر روی سایت رسمی امام خامنهای، در مورد بحران بدهی آمریکا
🏷 #اختصاصی_جنبش
🎙 رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود با مردم قم فرمودند:«ثروتمندترین دولتهای دنیا، امروز مقروضترین و گرفتارترینِ دولتهای دنیا است»
🎙 ایشان همچنین در تاریخ ۹۷/۸/۱۲ فرمودند: «آمریکای امروز از آمریکای چهل سال قبل بهمراتب ضعیفتر است؛ قدرت آمریکا رو به افول است... آمریکا ۱۵ تریلیون دلار بدهکار است؛ رقم، رقمی افسانهای است؛ اینها درواقع عقبماندگیهای اقتصادی است. حالا با زرقوبرق، با شعار، با حرفهای گوناگون، با ظاهرسازیها روی اینها را میپوشانند.» آنچه رهبر انقلاب درباره ۱۵ تریلیون بدهی آمریکا فرمودند ناظر به بخشی از بدهی دولت آمریکا به مردم است که Public Debt خوانده میشود. اما حجم کل #بدهی آمریکا بیش از این است.
⁉️ اما بدهی مدنظر امام خامنهای چیست؟
حجم کل بدهی ایالات متحده آمریکا چقدر است؟
چه میزان از این بدهی قابل جبران است؟
📎 جهت آگاهی از انواع بدهی آمریکا به یادداشت ذیل در وب سایت امام خامنهای مراجعه بفرمایید:
📎 http://farsi.khamenei.ir/others-report?id=41436
➖➖➖➖➖➖
@currency_war
📡 مركز آمريكايي مطالعات امنيت كه مبدع طرح براندازي جمهوري اسلامي ايران قبل از چهل سالگي است، در گزارشي پيرامون استراتژي جديد آمريكا در منطقه غرب آسيا، آن را اينگونه بيان مي دارد:
🔻تحريم و تقويتِ يك ائتلاف ضد ايراني قطعاًبه جمهوري اسلامي ايران آسيب وارد خواهد كرد اما اين آسيب با حمايت مردم ايران مؤثر خواهد بود. به گونهاي كه اگر حاكميت را مجبور به توقف فعاليتهاي منطقهاي خود كنند، آيندهاي موفق در انتظار آنها خواهد بود. مردم ايران بايد بدانند كه ما با آنها مخالفتي نداريم.
🔻 آمريكا با فروش سلاح به متحدان منطقهاي خود و حمايت از ائتلاف امارات-عربستان، با اشراف و نفوذ ايران بر آبراههاي حياتي انرژي جهان به خصوص در يمن مقابله خواهد كرد.
🔻عربستان سعودي و امارات بايد در بازسازي عراق و سوريهی پسا داعش ايفاي نقش كنند اما بايد دانست كه جمهوري اسلامي ايران به واسطه جنگ با گروه تروريستي داعش نفوذ زيادي در اين دو كشور پيدا كرده است. به گونهاي كه نيروهاي نيابتي ايران در اين دو كشور گسترش يافته و به آن وفادار هستند. پس بايد براي مواجهه با آنها آماده بود.
🔻 تركيه بزرگترين كارت بازي آمريكا در مواجهه با دوست و دشمن آمریکا خواهد بود. اما بايد توجه داشت كه تركيهی تحت حاكميت اردوغان روابط نزديكي با ايران و روسيه دارد. بر اين اساس در سناريوي خروج آمريكا از سوريه سازوكار ويژهاي براي ترغيب تركيه جهت ايجاد يك ائتلاف راهبردي پيش بيني شده است. اين سازوكار شامل معامله براي فروش سامانه موشكي پاتريوت به همراه توافقات امنيتي و حفاظتي از متحدان كُرد آمريكا در شمال سوريه بوده است.
🔻در حال حاضر مسئله «فلسطين »در جهان عرب كه به عنوان شاخصي براي امكان ايجاد رابطه با رژيم صهيونيستي مدنظر قرار گرفته ميشد به محاق رفته و با مؤلفههايي همچون «تهديد ايران برای اعراب» و «توسعه اقتصادي اعراب » جايگزين شده است.
🔻قطر ميزبان پايگاه نظامي آمريكاست اما با اين حال در سال اي اخير رابطه نزديكي با ايران برقرار كرده است. در اين راستا متحدان منطقهاي آمريكا تلاشهاي زيادي در حوزههاي ديپلماتيك و اقتصادي انجام دادهاند تا قطر را از رفتار غير قابل قبول خود دور كنند. كه امروز وقت آن است كه آمريكا از نفوذ خود براي حل اين مسئله استفاده كند.
https://securitystudies.org/a-new-strategy-for-the-middle-east/
📱 به مابپيونديد : @vezvaei
هدایت شده از وحید یامین پور
⭕اینکه مردم از جمهوری اسلامی همان چیزی را مطالبه میکنند که مبنا و آرمان انقلاب اسلامی بوده، یعنی ارزشهای انقلاب نهادینه شده، حتی اگر بخشی از مسوولین و نهادها هم منحرف شوند این مردم بر اساس همان آرمانها نظام را اصلاح خواهند کرد.
اینکه رهبری میگویند مردم حامی و مدافع انقلاباند بر همین اساس است.
هرچند گاهی به خاطر پروپاگاندا یا ضعف تجربه و آگاهی سیاسی در تطبیق بر مصداق خطا کنند
🆔️ @yaminpour
ارتش لبنان یک بازی موبایلی را ممنوع کرد
بازی جدیدی در کشورهای عربی فراگیر شده که کلش را در جیب بغلش گذاشته.
بازی پاپجی یک بازی اول شخص بصورت شبکه ای است که با صد نفر از کاربران مختلف از سراسر دنیا در یک جزیره فرود می آیید و باید به سرعت به جمع آوری سلاح و مهمات و تجهیزات از ساختمانها و مکانهای مختلف بپردازید و هر کسی را دیدید بکشید تا تجهیزاتش را غارت کنید. کسی که در انتها باقی بماند برنده است. در این بازی نمی توان جایی مخفی شد و انتظار کشید چون هر از مدتی زون یا فضای قابل بازی کوچکتر می شود و اگر بیرون آن بمانید می میرید.
کاربران می توانند از طریق میکروفون با یکدیگر حرف بزنند. چون نقشه کشور کاربر کنار اسمش ظاهر می شود، دعواها و فحاشی های زیادی در کشورهای عربی بین کاربران درگرفته و علیه یکدیگر در شبکه های اجتماعی جنجال آفرینی می کنند.
بازی PUBG که عربها به آن بوبجی می گویند مختصر عبارت Player Unknown's Battle grounds به معنای میدان نبرد بازیگران ناشناخته است.
این بازی در 23 مارس 2017 به بازار آمد و اکنون هم روی ویندوز، اکس باکس و تلفنهای اندروید و ios در دسترس است.
این بازی در کشورهای عربی بشدت فراگیر شده و همه جوانها درحال بازی کردن آن هستند. آنقدر این موضوع در عراق زیاد و مشکل آفرین شده که کار به استفتا از مراجع رسیده و ائمه جمعه درباره آن صحبت کرده اند. تعداد طلاق ها به علت این بازی بالا رفته و زنان زیادی از اینکه همسرشان تمام روز بیکار نشسته و آدم می کشد اعتراض داشته اند.
به گزارش بی بی سی امام مسجد النعمان در عراق جمعه پیش در این مورد سخن راند و از خطراتی که برای جامعه پدید می آورد صحبت کرد. در مصر بسیاری خواستار صدور فتوا و ممنوعیت قانونی این بازی شده اند. مرکز بین المللی الازهر برای فتواهای الکترونیک بیانیه ای صادر کرد و نسبت به این بازی هشدار داد. این بیانیه پس از فتوای حرام دانستن این بازی صادر شد.
جالب است بدانید این بازی در اولین روزهای انتشار یک میلیون پرداخت داخلی داشت که 100 میلیون دلار بدست آورد.
ارتش لبنان بخشنامه ای صادر کرده و بازی پاپ جی موبایل و مشابه آن را برای نظامیان ممنوع کرد. کسانی که تخلف کنند بشدت تادیب خواهند شد. ارتش دلایل این ممنوعیت را جلوگیری از ارتباط ناخواسته با صهیونیستها و همچنین جلوگیری از هک شدن و سرقت اطلاعات ذکر کرده است.
همچنین در اردن پلیس این کشور اقدام مشابهی را انجام داده است. آنها بر این عقیده اند که این بازی باعث پرورش خشونت شده و شما را وا می دارد هر انسانی را دیدید بکشید و روحیه دزدی و غارت را افزایش می دهد.
instagram.com/p/BsVmSU1lP9C
@yaminpour
📡 اندیشکده صهیونیستی مطالعات امنیت ملی در بررسی استراتژی رژیم صهیونیستی در قبال تغییرات میدانی سوریه پس از خروج آمریکا، راهبردهای این رژیم را در میدان سوریه اینگونه بیان می دارد:
1️⃣ در درجه اول باید برای بازیگران بالقوه (روسیه، سوریه و ترکیه) مرتبط با سوریه اینگونه تصویرسازی شود که حضور ایران و حزبالله در سوریه سبب وسعت میدان جنگ و بیثباتی در سوریه خواهد شد. به گونهای که وجود تسلیحات با کیفیت بالای ایرانی در سوریه عامل اصلی تشدید دامنه جنگ در سوریه معرفی شود.
2️⃣ باید حملات خود را در مقابل خطرات بالقوه موجود در سوریه و جبهه مقاومت ادامه داده و افزایش دهیم تا ایران درگیر یک جنگ فرسایشی شود چرا که این فضا برای رژیم صهیونیستی راحتتر است و بهتر میتواند سازوکار مبارزاتی خود را در سوریه پیش بگیرد. تا به واسطه آن تأمین امینت مرزهای خود را تثبیت کند.
http://www.inss.org.il/publication/israeli-strategy-response-changes-syrian-arena/
📱 به مابپيونديد : @vezvaei
🔴 نیویورکتایمز: هیچ کشوری مانند ایران لیاقت رهبری خاورمیانه را ندارد.
🔺جان لیمبرت یکی از دیپلماتهای آمریکایی حاضر در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در تهران در بحبوحه انقلاب اسلامی 1979 ایران در یک مصاحبه در این باره گفت:
💬در تئوری، هیچ کشور مسلمانی به اندازه ایران به دلیل موقعیت، ثروت و فرهیختگی و باتجربگی مردمش برای ایفای نقش رهبری در خاورمیانه مناسب نیست.
🔺نیویورک تایمز مینویسد: اگر ترامپ خواهان برقراری ثبات در خاورمیانه است باید با ایران تعامل کند اما فضای حاکم میان دو کشور هنوز مسموم است و حتی فردی مثل جان لیمبرت که مشتاق سفر به ایران با خانواده و نوههایش است بعید است اجازه چنین کاری را پیدا کند.
نتانیاهو: ایران قدرتمندترین نیروی اسلامی است
این درحالی است که بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز شامگاه دوشنبه در نشست خبری مشترک با «پترو پروشنکو» رئیسجمهور اوکراین در قدساشغالی، ضمن اذعان به توان و اقتدار جمهوری اسلامی مدعی شد: «ما اکنون از سوی نیروهای اسلامِ ستیزهجو مورد حمله قرار داریم. قدرتمندترین نیروی اسلامستیزهجو، رژیم ایران است. آنها در حال بلعیدن یک کشور پس از دیگری هستند – سوریه، یمن، لبنان، عراق».
🌐 kayhan.ir/fa/news/152995
—————————-
🔸پی نوشت:
🔹جان لیمبرت، همان دیپلمات آمریکاییست که چندی قبل در مقایسه جالبی مابین جمهوری اسلامی ایران و موریتانی گفته بود رئیس جمهوری اسلامی ایران نامش علیست و جمهوری سالامی موریتانی نامش معاویه و میان این دو تفاوت بسیاریست.
#جنگ_جهانی_چهارم
📹 aparat.com/v/QGM0B
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
جناب آقای جواد ظریف.
علی ماجدی که تا دو ماه پیش سفیر شما در آلمان بوده در مصاحبهای با خبرگزاری ایسنا گفته است: «اروپاییها در مورد ادعاهایی که [درباره عملیات تروریستی ایران در خاک اروپا] مطرح کردهاند اسنادی آورده اند که ما نمی توانیم آن را به راحتی رد کنیم. گرچه آنها نیز نمیتوانند این اسناد را به راحتی اثبات کنند. ما می بینیم در هنگامی که آقای روحانی به اتریش سفر میکند مسائل آلمان رخ میدهد. قبل از آن نیز مسائل دیگری وجود داشت. آنها با یک دوگانگی در سیاست ایران مواجه شدهاند، آنها شواهدی برای ادعاهای خود دارند که میتوانند بر روی آن دست بگذارند و در این جا است که من می گویم این اقدامات این احساس اعتماد و امنیت را دچار مشکل میکند. روابط بینالملل مبتنی بر احساسات نیست بلکه مبتنی بر واقعیت است و یک حرکت اشتباه هر چند کوچک میتواند این احساس امنیت را از بین ببرد. ما در داخل کشور با موضوعی همچون "عملیات خودسرانه" مواجه هستیم، آیا میتوانیم منکر شویم که در خارج از کشور نیز نمونه ای از این اتفاقات رخ نمی دهد؟ عملیات هایی که اعتماد را دچار خدشه میکند.»
جناب آقای ظریف. یعنی به زبانی دیگر علی ماجدی عملا اتهامات اروپا به بخشی از وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی را پذیرفته و قبول کرده که بخشی از نیروهای خودسر جمهوری اسلامی به دنبال بمب گذاری برنامه مجاهدین خلق و عملیات تروریستی دیگری بودهاند. خبرگزاری ایسنا بدون در نظر گرفتن بدیهیات امنیت ملی این مصاحبه را چاپ کرده و این تیتر بلافاصله خبر اول بی بی سی فارسی شده و میشود با اضطراب منتظر بود که «اعتراف ایران به عملیات تروریستی در خاک اروپا» به زودی بمب خبری جهانی شود و در صدر اخبار رسانههای آمریکایی و بریتانیایی و فرانسوی بنشیند.
آقای ظریف! سوال مشخص این است که در وزارت خانه شما چه میگذرد؟ که این فرد «خودسر» چگونه تا دو ماه پیش به انتخاب و صلاحدید شما سفیر ایران در یکی از مهمترین کشورهای اروپایی بودهاست؟ آقای ظریف! کجای دنیا سفیری میشناسید که دوماه بعد بازنشستگی کشورش را متهم به تروریسم کند؟ کجای دنیا سفیری میشناسید که دعوای جناحی کشورش را به رسانه ها ببرد تا خبر اول رسانههای دشمن شود؟ آقای ظریف! کجای دنیا سفیری را میشناسید که در زمانیکه تمام ایرانستیزان جهان متحد شدهاند پاس گلی به این راحتی به دشمنان ایران بدهد؟ کجای دنیا سفیری میشناسید که برای تحریم اقتصادی کشورش مدرک سازی کند؟ آقای ظریف! فردی مثل علی ماجدی که در چنین شرایطی چنین خبرسازی میکند یا خائن است یا یک نادان و در هر صورت شما مسئول انتخاب او به مقام سفارت هستید و باید به افکار عمومی پاسخگو باشید.
کانال تلگرام علی علیزاده @jedaal
https://twitter.com/Jedaaal/status/1088104865761542144