🔺اینکه گفتید کشور شما نه حکومت دارد، نه اقتصاد دارد، نه مرز دارد، نه امنیت دارد، نه وزارت دارد، نه رهبری دارد، هیچی ندارد، اینکه نیست؛ اینکه درست عکس آن چیزی است که واقعیت دارد. شما ببینید الان وضع ما از لحاظ ادارهی کشور، از لحاظ حضور جوانان، از لحاظ رواج همین چیزی که شما میگویید -یعنی انتقاد- چگونه است. الان روزنامههایی منتشر میشوند، به همه هم انتقاد میکنند؛ شما میگویید چرا به رهبری انتقاد نمیکنند! اوّلاً که عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟ رهبریای که در نظام جمهوری اسلامی اشارهی انگشتش باید بتواند در یک لحظهی خطرناک و حسّاس، مردم را به جانفشانی وادار کند، آیا این مصلحت است که یک نفر به میل خودش بیاید بایستد و بدون حق و بدون موجب، نسبت به او بدگویی کند!؟ آیا این به نظر شما کار خیلی خوبی است!؟ این کار بد است؛ رواج نداشته باشد، بهتر است.
🔺راجع به صدا و سیما و قوّهی قضاییّه و بنیاد مستضعفان هم که شما فرمودید، روزنامهها مرتّب مینویسند، این هم اشکالی ندارد، هیچ مانعی ندارد؛ چون رهبری که رئیس صدا و سیما نیست؛ رهبری رئیس صدا و سیما را معیّن میکند. آن چیزی که میشود از رهبری سؤال کرد، این است که آیا شما بهتر از این کسی را نداشتید در آنجا بگذارید؛ یا ندارید بگذارید؟ رهبری هم باید جواب بدهد. اما اینکه چرا فلان برنامه را دارد، یا چرا خبر را تحریف کرد، یا چرا فلان کرد، اینکه از رهبری سؤال نمیشود؛ یعنی طبق هیچ قانونی، هیچ مقرّراتی، هیچ منطقی، از رهبری سؤال نمیشود. البته من نمیخواهم راه سؤال شما را ببندم؛ چون من خودم آدمی هستم که سرم برای گفتگو و سؤال شنیدن و انتقاد شنیدن درد میکند؛ هیچ ناراحت هم نمیشوم. این جلسهای که شما الان اینجا پیش من دارید، من نظایر این جلسه را -البته با غیر جوانان، احیاناً هم با جوانان- مکرّر دارم. افراد میآیند اینجا حرف میزنند، سؤال میکنند، حرف خود را مطرح میکنند، اشکال میکنند، نامه مینویسند، تلفن میزنند؛ به من هم خبرش داده میشود؛ اما توجه داشته باشید که انتقاد کردن به معنای عیبجویی کردن، یک ارزش نیست که ما حالا بگوییم این در جامعهی ما نیست. البته این هست و متأسّفانه به شکل غیرمنطقیاش هم هست! انتقاد معنایش این است که هر انسانی بنشیند عیارسنجی کند، ببیند نقطهی ضعف کجاست، نقطهی قوّت کجاست؛ بعد ببیند این نقطهی ضعف -اگر میتواند علّت یابی کند- به کجا برمیگردد، سراغ آنجا برود؛ یعنی آن ریشه را پیدا کند، اصل را پیدا کند. اگر این کار انجام شد، درست است؛ این همان چیزی است که انسان از جوان توقّع دارد؛ درست همان چیزی که جناحهای سیاسی به این چیزها عقیدهای ندارند. جناحهای سیاسی، یکباره، غالبی، خطکشی شده و بدون تمحیض در مسائل کار میکنند.
🔸امام خامنهای
▫️جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی - ۱۳۷۷/۱۲/۰۴
🌐 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7571
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
👊 قویترین ضربه، به ضعیفترین نقطه
🏷 #اختصاصی_جنبش
📸 b2n.ir/64422
استاتید هنرهای رزمی، به هنرجویی که بعد از آمادگی جسمانی شروع به آموزش روشهای مبارزهی فردی میکند، یک اصل مهم رزمی را میآموزانند.
آنها به هنرجوی خود میگویند: «قویترین ضربهای را که میتوانی بزنی، به ضعیفترین نقطهی بدن حریف بزن»
در آناتومی رزمی، نقاطی را به عنوان نقاط ضعف بدن مشخص میکنند. مثلا میگویند دیواری بینی یا آبگاه سر دل نقطهی آسیبپذیری است که با یک ضربهی خوب و قدرتمند، حریف را از پا میاندازد.
قدرت پول آمریکا که به واسطهی آن بر جهان سلطه یافته است، قویترین ضربهی اوست که میتواند از آن استفاده کند.
همچنین اقتصاد نفتی و دلار زدهی ایران، ضعیفترین نقطهای است که بیشترین احتمال برخورد ضربه را به خود اختصاص داده است.
برایان هوک نماینده ویژه امورخارجه آمریکا در امور ایران در اجلاس آیپک گفت که در راستای اعمال فشار حداکثری بر رژیم ایران، آمریکا درآمدهای نفتی این کشور هدف قرار داده است.
این یعنی ایالات متحده، در حال وارد کردن قویترین ضربه خود به ضعیفترین نقطه بدن اقتصاد ایران است.
در تمرینهای قبل از مسابقات رزمی، ورزشکاران سعی میکنند آستانهی تحمل ضربات سنگین حریف به نقاط ضعیف خود را افزایش دهند تا در صورت عدم توانایی در دفاع از نقطهی حساس و غافلگیر شدن بتوانند تحمل کنند و مبارزه را ادامه دهند؛ این بدان معناست که عدم وابستگی به درآمد دلاری از ن#فت تمرین ما قبل از صفر شدن درآمدهای نفتی خواهد بود.
دو نقطه ضعف مهم کشور، یعنی وابستگی قیمتگذاری تمامی محصولات به دلار و کاهش توأمان آن به دلیل کاهش فروش نفت، خطری که اقتصاد ایران را در سال ۹۸ تهدید میکند.
✅ لذا امام خامنهای در ۱ فروردین ۱۳۹۸ فرمودند: «فشارِ کاهش درآمد منابع طبیعی، این حُسن بزرگ را نه فقط برای ما، [بلکه] برای همهی کشورهای مشابه ما دارد که آنها را از وابستگی به این منبع طبیعی، از این تک محصولی بودن، از این اقتصاد نفتی -که یکی از بزرگترین مشکلات اقتصاد ما این است که نفتی است، وابسته به نفت است- نجات خواهد داد.»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊ جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war
🔹یکی از شبهات بیاساس اما رایج درباره انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری این است که بر اساس قانون اساسی، یکی از شروط رهبری مرجعیت بوده، اما ایشان در آن زمان مرجع تقلید نبودهاند. اما واقعیت این است که بر اساس قانون اساسی وقت، "صلاحیت مرجعیت" شرط رهبری بود نه "مرجعیت بالفعل".
🔺وقتی در سال شصت و چهار، خبرگان آیتالله منتظری را به رهبری آینده انتخاب کردند، همین مسئله مطرح شد که آیا مرجع تقلید بودن برای رهبری شرط است یا خیر. آقای سید مهدی روحانی از اعضای خبرگان گفت: "آیا آیتالله منتظری الان مرجع است یا مرجع نیست؟ محکم باید جواب این سوال را بدهید". آقای امینی در پاسخ به وی گفت که در قانون اساسی، نه مرجعیت بالفعل، که مرجعیت بالقوه ملاک است و آقای منتظری این صلاحیت را دارند که در آینده مرجع شوند. اکثر اعضای خبرگان معتقد بودند آقای منتظری مرجع تقلید نیست، اما "صلاحیت مرجعیت" را ملاک قرار داده و ایشان را به رهبری آینده انتخاب کردند.
در جریان انتخاب آیتالله خامنهای به رهبری نیز، خبرگان به ملاک "صلاحیت مرجعیت" عمل کرد نه مرجعیت بالفعل، و اینکه گفته میشود ایشان موقت انتخاب شد تا شرط مرجعیت از قانون اساسی حذف شود، کاملا بی اساس است.
🔺چیزی که به نام رهبری موقت مشهور شد، از این جهت بود که قانون اساسی در حال بازنگری بود و شرایط رهبری در قانون اساسی جدید تغییر میکرد. قاعدتا وقتی شرایط رهبری در قانون اساسی تغییر میکند، باید خبرگان انطباق شرایط جدید را بر رهبر مستقر بررسی کنند. این بود که در ابتدای جلسه چهاردهم خرداد، یعنی اساسا پیش از مطرح شدن آیتالله خامنهای، اعلام شد که با توجه به در جریان بودن بازنگری قانون اساسی، هر تصمیمی گرفته شود، موقت خواهد بود. پس از بازنگری، خبرگان تشکیل جلسه داد و شصت عضو از شصت و چهار عضو حاضر به انطباق شرایط جدید بر آیتالله خامنهای رای دادند.
🔹در کتابی که انشاءالله به زودی از سوی دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای منتشر خواهد شد، سه رویداد ناظر به رهبری در تاریخ انقلاب اسلامی، یعنی رهبری حضرت امام، مسئله آیتالله منتظری، و رهبری حضرت آیتالله خامنهای را بررسی کردهایم که امیدواریم در نمایشگاه کتاب سال جاری بتوانیم در اختیار خوانندگان قرار دهیم. در این کتاب اسناد و خاطراتی آمده است که برای نخستین بار منتشر میشود.
✍️سید یاسر جبرائیلی
🔸مستند «قائم مقام» را در این رابطه ببینید:
📹 yjc.ir/00RkBb
🔸همچنین مستند «روایت رهبری» در سه قسمت به شبههی وارده پاسخ مستدل داده است که توصیه میکنیم آن را هم ببینید:
📹 t.me/hasanabbasi_students/8946
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️مدیریت بحران با آدمهایی که لکنت دارند؟
🔺#مدیریت_بحران، گذشته از آنکه آدمهای ورزیده، باهوش، کاربلد و باتجربه میخواهد، ضمناً آدمهایی میطلبد که بتوانند خوب و دقیق و جذاب حرف بزنند، دایرۀ واژگانی وسیعی داشته باشند، اصول روانشناختی بدانند و جغرافیا و حتی فرهنگ عمومی محیط بحرانی را بشناسند.
🔺مدیران بحران، اگر نتوانند در کمترین زمان، با دقیقترین، رساترین و موثرترین کلمات و جملات، پیامشان را برسانند، ماموریت خود را به شکست میکشانند. بویژه سخنگویان و آدمهای رسانهای مدیریت بحران، اگر چنین ویژگی مهمی را نداشته باشند، تنها تفاوتشان با آدمهای معمولی در کاوری است که بر تن دارند!
🔺تجارب بحرانهای اخیر در کشور ما، این نکته را بیش از هر زمان دیگری آشکار کرد که متولیان مدیریت بحران، فارغ از اینکه چقدر آدمِ تخصصیِ این حوزه هستند، نمیتوانند خوب حرف بزنند. آدمهایی نوعاً کَسل، که با ریتم کُند حرف میزنند و توانایی جذب مخاطب و انتقال پیام و تهییج او برای کنش یا واکنش را ندارند.
پیامِ مدیریت بحران، باید پیامی فکرشده، موثر و برانگیزاننده باشد که دارد از زبانِ آدمهایی تاثیرگذار صادر میشود.
🔺تلفات اندوهبارِ سیل اخیر، میتواند بهانۀ خوبی برای سنجش اثربخشیِ هشدارهای مدیریت بحران باشد.
مسئولان مدیریت بحران میگویند «ما هشدار داده بودیم، اما مردم اعتنا نکردند.» این بیاعتنایی به پیام و هشدار را نمیتوان صرفاً به پای گیرندگان پیام نوشت و قضیه را فیصله داد. باید سوی دیگر قضیه (صادرکنندۀ پیام و خود پیام) را هم بررسی کرد.
روح الله رشیدی
✅ @teribon
🔺جلوهای دیگر از #نورمالیزاسیون اصلاحطلبها
🔻وقتی میگیم اصلاحطلبها در پی #عرفی_کردن_فقه_شیعه هستند، از چی حرف میزنیم
♨️ قصه این است که دولت سبز و بنفش متشکل از اصلاحطلبها و حزب لیبرال کارگزاران و سازندگی با تمام قوا پا به میدان گذاشت. همه عناصر شاخص کارگزاران و اصلاحطلب، جزو کادر مدیریتی دولت هستند؛ ولی هنوز سه سال مانده به پایان دوره هشت ساله خود، رکورد ضعیفترین دولت تاریخ انقلاب را با فاصله از آن خود کرد؛ به پایینترین سطح محبوبیت رسید به طوری که حامیان سرسخت آن هم دیگر روی حمایت از کوه ناکارآمدیاش را ندارند. موجی از افسردگی سیاسی، دامنگیر سرمایه اجتماعی رفورمیستها شده؛ اما از قضاء درست همزمان با اینکه دولت بیشترین اختیارات را در قانون اساسی دارد (٣٨ اصل از #قانون_اساسی) و مدیریت ۹٣درصدی بودجه را هم به دست دارد، هیچ آجری برای مردم روی هم نگذاشت، در آن سو، اما نیروهای نزدیک به رهبری یکی پس از دیگری حماسه میساختند. دیدند هر قدر محبوبیت خودشان رو به افول است، از دیگر سو سرمایه اجتماعی برای نظام تولید میشود؛ پس فرارِ رو به جلو را بر قرار ترجیح دادند. نخست گفتند طوری وانمود و فرافکنی میکنیم تا رهبری را همهکاره و مسئول ضعف و ناکارآمدی خود جلوه دهیم. کمی بعد از لزوم تغییر قانون اساسی و حذف رهبری گفتند و حالا هم همان را در قالب ادغام ریاست جمهوری و رهبری میگویند.
☑️ صد رحمت به مسعود رجوی که وقتی میگفت با قانون اساسی مشکل دارم از حاکمیت کناره گرفت، خارج شد و از بیرون به نظام یورش برد. اصلاحطلبها معترفند اعتقادی به قانون اساسی ندارند؛ زیر بیرق جواد طباطبایی سینه میزنند که معتقد است «اسلام مُرده است»، علیه قانون اساسی و حاکمیت نظام خروج کردهاند؛ اما همزمان که در همه انتخاباتها حضور دارند؛ و در همه مناصب دولتی حی و حاضرند، به نظارت استصوابی میتازند و تز اصلاح قانون اساسی را در قالب #نورمالیزاسیون و عرفی کردنِ فقه شیعه میدهند! از همه مواهب حاکمیت برخوردارند و از بُن میبُرند!
📷 t.me/hasanabbasi_students/9286
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
♦️دانشجویان المپیادی بورسیه میشوند
🔹معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشجویان رتبه های اول تا سوم المپیادها را در یک سال آخر تحصیلشان به کشورهای خارجی بورسیه می کند.
👌خیانت بصورت رسمی و با اطلاعیه های رسمی انجام می شود بعد یک عده به دنبال دستگیری جاسوس و نفوذی هستند!!!
😡به چه مجوزی همه ی سرمایه های کشور را برای آبادانی غربی ها، هدیه میفرستید؟!
@AntiSchool124
♨️ دونالد ترامپ: مدیر عامل #گوگل کاملاً به ارتش ایالات متحده متعهد است
🔺 دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده به تازگی با انتشار توییتی از ملاقات خود با ساندار پیچای مدیر عامل گوگل خبر داد.
🔸ترامپ در توییتر نوشته است:
همین حالا با ساندار پیچای رئیس گوگل، که مسلماً عملکرد خوبی دارد، ملاقات داشتم. او صراحتاً تأیید کرد که به ارتش ایالات متحده متعهد است، نه ارتش چین.
📱 @Digiato 📡
◼️پایگاه های #عشق_اینترنتی
🔻🔻🔻🔻🔻
🔷 در حال حاضر در #اینترنت می توان #پایگاه_های_عشق زیادی را در سرتاسر جهان پیدا کرد که بعضا قانونی نیز هستند. آنها در مقابل مبلغ ناچیزی دو نفر را به هم دیگر معرفی می کنند. در عین حال این پایگاه ها ابزار خوبی برای شناسایی اشخاص و بهره برداری #اطلاعاتی از آنها نیز میتواند باشند. 🔶 هرچند این پایگاه ها قانونی هستند اما ممکن است برخی از افرادی که در فهرست آنها وجود دارند عامل #جاسوسی باشند. برای مثال در یکی از این پایگاه ها اسامی ۳۱ کشور فهرست شده اند و نام بیش از ۳۵۲۸ زن از شهروندان این کشورها نیز به چشم می خورد. بر روی این پایگاه ها عکس های رنگی و توصیف این #دختران و #زنان درج شده که شامل شرحی از زندگی نامه، علایق آنها به سرگرمی و نیز شماره تلفن و آدرس پست الکترونیکی آنها می باشد.
🔷اکثر این زنان حرفه ای و تاحدودی آشنا به زبان انگلیسی و بسیاری از آنها تحصیل کرده هستند. #سرویس_های_اطلاعاتی نیز از این زنان جهت اهداف #جاسوسی و برقراری ارتباط با سوژه های مدنظر خود بهره برداری می کنند.
📚ویلیام سی بونی، جرالد آل، کواسیچ، ۱۳۸۳، ۲۰۰
📣کانال جامع نفوذشناسی:
@nofozshenasi
🔰سیل و زلزله به خودی خود بلا نیست. میتواند بلا یا رحمت باشد.اگر مردم و مسؤولین با بیاعتنایی برخورد کنند و آن را وسیلهای برای شناختن راههای سازندگی قرار ندهند، حقیقتاً چنین سیل و زلزلهای بلا و مصیبت و خسارت است. اما اگر هنگامی که سیل یا زلزله اتفاق میافتد، مردم زیان دیده برای جبران ضایعات، تحرک بیشتری نشان دهند و مردم سایر نقاط به آنها یاری برسانند و نسبت به آنان اظهار برادری و محبت کنند؛ خود این، امر بسیار خوبی است.
💬امام خامنهای - ۱۳۷۱/۱۲/۰۷
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| #نعمت_بلا
بلاها، زمینه آزمایش و رشد و تعالی ماست..
🔸هر بلایی کز تو آید رحمتیست..
🔸استاد حسن عباسی و امام خامنهای
به بهانه سیلهای اخیر در کشور
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir