فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گزارش خبرنگار بیبیسی از انتظار کشنده صهیونیستها از ترس انتقام مقاومت:
🔺بعضی از مردم از ترس حمله تا صبح خواب ندارند! اسرائیل در 10 ماله گذشته هیچ دستاوردی نداشته
کسری ناجی:
🔸مردم اسرائیل نگرانند؛ خیابانها روز به روز خلوت و خلوتتر میشود؛ مردم از ترس حمله ایران اینجا خواب ندارند!
🔸خطر حزبالله بسیار جدی است و آنها میتوانند ضربه زیادی به اسرائیل بزنند!
🔸فراموش نکنیم اسرائیل در جنگ غزه هم هیچ دستاوردی نداشته است!
@Kayhan_online
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔻جنگ زرگری تندروهای جبهه اصلاحات و گردن نگیری همیشگی شان، با وجود اذعان به این که دست کم ۶۰ درصد فهرست وزیران پیشنهادی را مستقیما خودشان (با شورای زیر نظر ظریف و کمیته های تحت نظر) چیده اند.
🔻در عین حال، بخشی از این دعوا، به سهم خواهی درون جبهه ای بر می گردد و بخشی هم به تهیدستی این طیف در زمینه داشتن مدیرانی توانمند، پاکدست و بدون سوء سابقه!
👤 محمد ایمانی
@Kayhan_online
📷 پایگاه اطلاع رسانی دولت کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم با میانگین سنی 60 سال را «تازه نفس» نامید!
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفریحات شاه VS تفریحات مردم در زمان شاه
بعله، شاه ۱۰۰ سال از مردم خودش جلوتر بود :)
فرار ظریف از ميدان کار و خدمت!
مرد عربدههای مستانه هنگام کار که رسید ميدان را خالی کرد!
او با انتشار متن #شبهاستعفا تلاش کرده علیه آقای پزشکیان #تولید_فشار کند تا بر فرایند انتخاب کابینه اثر بگذارد.
آقای ظریف! به جای طلبکاری و #فرار_به_جلو دلایل واقعی فرار را توضیح دهید!
از آقای پزشکیان باید بخاطر برخی تصمیمات درست این روزها تشکر کرد.
رئیسجمهور نباید از #جیغ_بنفش لشکریان مجازی غربگرایان ابا کند و انشاالله نمیکند!
#لوییجرگه_ظریف هیاهو برای #هیچ بود.
در این کشور #تجربهها_متراکم و #قوه_عاقله در حکمرانی وجود دارد که اجازه نمیدهد عناصر رادیکال غربگرا میداندار شوند.
ظریف در فقره اخیر نشان داد، علاوه بر ناکارآمدی و جنجالآفرینی و امتداد #خط_سازش، در هنگام واقعه #مرد_میدان نیست و پشت رفیقان خود را هم خالی میکند!
او در کوران تحولات محور مقاومت بخاطر رفتار کودکانهاش موجب سرافکندگی امت حزبالله و مردم ایران شد!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
👌صرفا جهت اطلاع
صحت و سقم مطلب و انگیزه شبه استعفا تایید نمی شود.
🔴 اشتباه استراتژیک دولت محترم در معرفی خانم مالواجرد
متاسفانه برای وزارت راه و شهرسازی، یکی از مخالفان عرضه زمین به مردم و موافقان کوچکسازی و انبوهسازی که قبلا سالها در وزارت راه و شهرسازی مسئولیت داشته است و نتایج سالها سیاستهای اشتباه ایشان و همفکرانشان در مخالفت با عرضه زمین به مردم و وضعیت بغرنج امروز مسکن هویدا شده است به مجلس معرفی شد
با توجه با کارنامه قبلی خانم مالواجرد در عرصه سیاستهای زمین و مسکن، اعتقاد دارم که اگر ایشان موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شوند باید هم فاتحه مسکن را بخوانیم و هم فاتحه راه را
لذا در وظیفه خود برای روشنگری درخصوص تبعات سیاستهای خطرناک ایشان وهمفکرانشان فروگذار نخواهم کرد.
خدمت ایشان هم پیشنهاد میکنم که قبل از حضور در مجلس برای اخذ رای اعتماد، حتما ویدئوی مناظره دیشب حقیر و دکتر حناچی رابا دقت ببینند و برای نقدهای متعددی که بنده به سیاستهای مورد علاقه ایشان ودکتر حناچی بیان کردم پاسخهای علمی و قانع کنندهای را مهیا بفرمایند.
ظاهرا معرفی ایشان به عنوان تنها بانوی پیشنهادی به عنوان وزیر، سهم بانوان از ترکیب وزرا بوده است که اگرچنین بوده گلایه خودازرئیس جمهور محترم را بیان میکنیم. وزارت راه وشهرسازی به عنوان بزرگترین و عمرانیترین وزارتخانه که با انبوهی از مسائل مهم عمرانی مردم سر و کاردارد، جای این نوع مانورهای جنسیتی نبود وبهتر بود سهمیه بانوان محترم در وزارتخانههای دیگری که سنخیت بیشتری بابانوان دارندادا میشد ونه آنکه مسائل مهم عمرانی مردم نظیر مسکن وراه را به مانورهای جنسیتی گره بزنیم!
منان رئیسی نماینده قم
با سوابق وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی آشنا شوید
🔹سید رضا صالحی امیری بهعنوان وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی به مجلس معرفی شد. او متولد سال ۱۳۴۰ در شهرستان بابل است.
🔹صالحی امیری پیشتر رئیس کمیتۀ اجتماعی شورایعالی امنیت ملی، عضو هیئترئیسه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری، معاون بررسیهای استراتژیک، عضو هیئت امنای مؤسسه مطالعات راهبردی، مشاور رئیسجمهور در دولت خاتمی، عضو شورای اجتماعی کشور و عضو شورای اطلاعرسانی دولت بوده است.
🔹او در سال ۹۲ مدتی سرپرست وزارت ورزش بود و برای تصدی وزارت هم معرفی شد اما رای نیاورد. پس از آن هم رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی شد. صالحی امیری در سال ۹۵ توانست بهعنوان وزیر ارشاد از مجلس رای اعتماد بگیرد. او از سال ۹۶ تا ۱۴۰۱ رئیس کمیتۀ ملی المپیک بود.
@Farsna - Link
وزیر پیشنهادی وزارت امور خارجه را بیشتر بشناسید
🔹سیدعباس عراقچی امروز بهعنوان وزیر پیشنهادی امور خارجه به مجلس معرفی شد. دبیر کنونی شورای راهبردی روابط خارجی و مشاور وزیر امور خارجه، متولد سال ۱۳۴۱ در تهران و اصالتا اصفهانی است.
🔹معاون سیاسی وزیر خارجه، عضو تیم مذاکرهکننده هستهای در مذاکرات با گروه ۱+۵ ، سفیر ایران در ژاپن، سخنگوی دستگاه دیپلماسی، معاون آسیا و اقیانوسیۀ وزارت خارجه، معاون حقوقی وزارت خارجه، رئیس دانشکدۀ روابط بینالملل، رئیس ادارۀ اول اروپای غربی، سفیر ایران در فنلاند، سرپرست نمایندگی ایران در سازمان کنفرانس اسلامی و معاون اداره مجامع اسلامی، منطقهای و غیرمتعهدها از جمله سوابق کاری عراقچی است.
🔹عراقچی دارندۀ مدرک دکترای اندیشۀ سیاسی از دانشگاه کنت انگلیس در سال ۱۳۷۵ است و از تیر ۱۳۸۴ عضو هیئت علمی دانشکدۀ روابط بینالملل با درجۀ استادیاری است. او استاد مدعو دانشگاه توکیو نیز بوده و به زبانهای انگلیسی و عربی مسلط است.
@Farsna - Link
گزینۀ پیشنهادی وزارت ارتباطات کیست؟
🔹پزشکیان امروز ستار هاشمی را بهعنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات معرفی کرد. هاشمی متولد سال ۱۳۵۵ در شهر یاسوج و استاد گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز است. او فارغ التحصیل دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه موناش استرالیاست.
🔹از سوابق اجرایی هاشمی باید به معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، معاونت فناوری اطلاعات شرکت ارتباطات زیرساخت، مدیرکلی ارتباطات استان فارس و معاونت فناوری سازمان ثبت اسناد اشاره کرد.
🔹هاشمی یکی از موسسین انجمن هوش مصنوعی ایران و عضو هیئتمدیرۀ این انجمن است. او یکی از ۲ درصد دانشمندان برتر جهان است و در حوزۀ هوش مصنوعی مقالات بسیاری دارد.
🔹براساس گوگل اسکولار او ۱۵۸ مقاله دارد که نزدیک ۱۰ مورد آن در همین دو سال اخیر منتشر شده؛ یعنی در اوج فعالیت اجرایی و مدیریت در سازمان ثبت.
🔹یکی از انتقادهایی که کارشناسان دربارۀ سپردن کرسی وزارت ارتباطات به هاشمی مطرح کردهاند این است که تخصص او در حوزۀ هوش مصنوعی و ریاضیات است و به موضوع شبکه و رگولاتوری اشراف کافی ندارد.
@Farsna - Link
وزیر پیشنهادی علوم کیست؟
🔹امروز حسین سیمایی صراف بهعنوان گزینۀ پیشنهادی وزارت علوم به مجلس معرفی شد. او متولد ۱۳۴۷ در مشهد است و علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسی حقوق دانشگاه تهران است.
🔹او از شهریور ۱۳۹۸ تا اسفند ۱۴۰۰دبیر هیئت دولت بوده و سوابق اجرایی متعددی در وزارت علوم داشته است.
🔹سیمایی صراف معاون حقوقی وزارت علوم دولت دوازدهم، قائممقام معاون حقوقی رئیسجمهور در دولت یازدهم، مدیرکل دفتر حقوقی وزرات علوم دولت یازدهم، عضو شورای مرکزی بورس دانشجویان، رئیس ستاد مستندسازی وزرات علوم، عضو ستاد آمایش آموزش عالی، عضو اصلی هیئت تجدیدنظر تخلفات اعضای هیئت علمی و جانشین وزیر علوم در کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری بوده است.
🔹وزیر پیشنهادی علوم در حال حاضر دانشیار دانشکدۀ حقوق دانشگاه شهید بهشتی است. او در سال ۱۳۹۲ پژوهشگر برتر دانشگاه، برنده دوۀ چهارم کتاب سال حوزۀ علمیه قم، برگزیدۀ دوره هفتم جشنواره بینالمللی فارابی و رتبه اول بیستوسومین کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران شده است و بیش از ۵۰ اثر شامل کتاب و مقالۀ فارسی و انگلیسی توسط او تالیف شده است.
@Farsna - Link
📝 #گزارش | چه کسانی باید میداندار باشند؟
🔸رهبر معظم انقلاب در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم خطاب به رئیس جمهور جدید، بر دینداری و انقلابی بودن و عدم دلبستگی کارگزاران نسبت به آمریکا تأکید ویژه و خاص کردند، موضوعی که قطعا باید شاخص کلیدی دولت و مجلس در انتخاب وزرای دولت چهاردهم باشد: «بعضی از سیاسیّون در کشور ما تصوّر میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند؛ و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ، در کشور نمیشود پیش رفت...خیال میکنند که همهی راههای #پیشرفت از آمریکا میگذرد؛ نه، اینها نمیتوانند... کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما #همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.» ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
🔹«خط رهبری» در آستانهی رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهاد شده از سوی دکتر #پزشکیان، شاخصهای #کارگزار_تراز را براساس بیانات رهبر انقلاب بررسی کرده و مطالبات ایشان در موضوع انتخاب وزرا را بازخوانی و تبیین میکند.
⏪ متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.
@rahbari_plus
سوابق ورزشی وزیر پیشنهادی ورزش چیست؟
🔹رئیسجمهور احمد دنیامالی را بهعنوان وزیر پیشنهادی ورزش به مجلس معرفی کرد. دنیامالی متولد ۱۳۳۹ در بندر انزلی است و در سابقۀ ورزشی او ریاست فدراسیون قایقرانی، مدیرعاملی باشگاه ملوان و عضویت در هیئترئیسۀ فدراسیون جهانی کانوئینگ دیده میشود.
🔹او از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۹ رئیس فدراسیون قایقرانی ایران بود و همچنین عضویت در هیئترئیسۀ فدراسیون جهانی کانوئینگ (ICF)، مسئول توسعه کانوئینگ در آسیا و معاون فدراسیون جهانی دراگون بوت بوده است.
@Farsna - Link