🔵یکی از حکمتهای ایجاد روز قدس توسط امام این بود که دنیا مسئله فلسطین را فراموش نکند.
🔹 حجت الاسلام والمسلمین حسنی نسب امام جمعه روداب در خطبه دوم نماز جمعه ضمن برشمردن مناسبتهای هفته مثل سالگرد آزادی امام از بازداشت خانگی، روز ملی فناوری هستهای و روز عید فطر گفت :بعد از انقلاب یکی از مهمترین کارهایی که حضرت امام انجام داد اعلام آخرین جمعه های ماه رمضان به عنوان روز قدس بود.
🔹 رژیم شاهنشاهی قبل از انقلاب مدافع رژیم صهیونیسم بود اما امام و ملت ایران بعد از انقلاب مدافع فلسطین شدند و در ایجاد روز قدس حکمتهای فراوانی وجود دارد.
۱- دشمن سعی میکند دنیا مسئله فلسطین را فراموش کند .
دو: دلگرمی بین مبارزین و زندانیهای فلسطینی به وجود میآورد .
۳- دنیا باید بداند انقلاب اسلامی پای آرمانهای خود یعنی مبارزه با ظلم ایستاده است در این راه شهید دادهایم و اخیراً در سوریه و راسک و چابهار شهید دادیم ولی ادامه میدهیم چون به این کار عقیده داریم.
🔹دنیادرمقابل رژیم صهیون سکوت کرده است ،امروزجنگ روایتهاست وبهترین روایت جریان روزقدس است.
🔹خطیب جمعه ادامه داد:مقام معظم رهبری می فرماید:شریانهای اقتصادی رژیم صهیونیستی راکه دست شماست قطع کنید.
@hasaninasab
پیام تشکرامام جمعه روداب بمناسبت شرکت حماسی مردمدرراهپیمایی روزقدس
بسمه تعالی.
خدای متعال ،قدردانی ازحضورحماسی مردم مؤمن بخش روداب درراهپیمایی روزقدس رابه بهترین وجه ممکن انجام داده وبرکات آن را جهان خواهددید.
شماثابت کردید که مسئله فلسطین هیچگاه فراموش نشده وجزءآرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی ایران است.
اینجانب ضمن محکوم نمودن مجدد حمله به کنسولگری ایران درسوریه وجریان راسک وچابهار،ازحضورحماسی شمادرروزقدس واعضاءمحترم برگزارکننده،تشکرنموده وآرزومیکنم روزقدس آینده ،نمازرا درمسجدالاقصی به امامت ولی امراقامه کنیم.
حسنی نسب امام جمعه روداب خراسان.
۱۴۰۳.۱.۱۷
@hasaninasab
📚 مقدار و مبلغ فطریه
💠 سؤال: مقدار فطریه برای هر نفر چه مقدار است و چه چیزی باید به عنوان فطریه پرداخت شود؟
✅ جواب: مکلف باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند این ها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از این ها را هم بدهد کافی است.
ضمنا مبلغ زکات فطره امسال (۱۴۰۳) به قیمت گندم برای هر نفر، «شصت و پنج هزار تومان» و به قیمت برنج برای هر نفر « یکصد و هشتاد هزار تومان» اعلام شده است.
#احکام_زکات #زکات_فطره
🔴 اثر مهم "احترام خانم به آقا و محبت آقا به خانم" بر روی فرزندان
💠 این که مرد دل خانم را نشکند و زن غرور مرد را، دو اثر بر روی فرزندان خواهد داشت. پسری که ابراز محبت پدر به مادر را در محیط خانه دیده است، میداند اساساً خانمها دارای یک جایگاه خاصی هستند، چون رفتار لطیف پدر با مادر را دیده است، در نتیجه به خودش اجازه نمیدهد به خانمها در سطح جامعه تعدی کند.
💠 از طرف دیگر دختری که احترام و اطاعت مادرش از پدرش را در خانه دیده است، پدر او در ذهنش دارای جایگاه خاصی قرار میگیرد. محبت این پدر که دارای احترام و عزت مناسبی در خانه است، دختر را از طلب محبت دیگران در سطح جامعه مستغنی میکند.
📚 پرداخت زکات فطره قبل از شب عید
💠 سؤال: آیا می توان فطریه را در ماه رمضان و قبل از شب عید فطر پرداخت کرد؟
✅ جواب: بنابر احتیاط واجب جایز نیست اما می تواند آن مبلغ را به عنوان قرض* به فقیر بدهد و سپس شب عید فطر آن را به عنوان فطریه حساب کرده و بدهی او را تسویه کند.
* به عنوان مثال به فقیر گفته شود این قرض است و او هم به عنوان قرض قبول کند.
#احکام_زکات #زکات_فطره
📚 زمان ادای زکات فطره
💠 سؤال: چه زمانی باید برای ادای فطریه اقدام کرد؟
✅ جواب: از غروب شب عید فطر می تواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید بپردازد، ولی اگر نماز عید نمی خواند، می تواند دادن فطریه را تا ظهر به تأخیر بیندازد و در صورتی که آن را از مال خود جدا کرده و کنار گذاشته، تأخیر در پرداخت چنانچه برای غرض عقلایی باشد و سهل انگاری محسوب نشود، اشکال ندارد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمی شود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
#زکات_فطره #زمان_پرداخت_فطریه
۶ آوریل، ۱۲.۱۳.mp3
4.74M
#نمازجمعه پایگاه ایمان وامید.
#لحظاتی باقرآن(سطرسطرزندگی با قرآن).
جلسه شانزدهم حجه الاسلام والمسلمین حسنی نسب.
@hasaninasab
۷ آوریل، ۱۲.۱۶.mp3
4.16M
#نمازجمعه پایگاه ایمان وامید.
#لحظاتی باقرآن(سطرسطرزندگی با قرآن).
جلسه هفدهم حجه الاسلام والمسلمین حسنی نسب.
@hasaninasab
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 حاشیهای از دیدار دانشجویان:
پاسخ رهبر انقلاب به ابراز علاقه یک دانشجو: خوش به حالتان که بنده را میبینید و دوست دارید، من شما نمیبینم و دوستتان دارم!