✅ فلسفه حجاب بالا بردن ارزش زن است
🔸حیا و عفاف و ستر و پوشش تدبیری است که خود زن با یک نوع الهام برای گرانبها کردن خود و حفظ موقعیت خود در برابر مرد به کار برده است. زن، با هوش فطری و با یک حس مخصوص به خود دریافته است که از لحاظ جسمی نمیتواند با مرد برابری کند و اگر بخواهد در میدان زندگی با مرد پنجه نرم کند از عهده زور بازوی مرد برنمیآید، و از طرف دیگر نقطه ضعف مرد را در همان نیازی یافته است که خلقت در وجود مرد نهاده است که او را مظهر عشق و طلب و زن را مظهر معشوقیت و مطلوبیت قرار داده است. در طبیعت، جنس نر گیرنده و دنبالکننده آفریده شده است.
🔹 وقتی که زن مقام و موقع خود را در برابر مرد یافت و نقطه ضعف مرد را در برابر خود دانست، همانطور که متوسل به زیور و خودآرایی و تجمل شد که از آن راه قلب مرد را تصاحب کند، متوسل به دور نگه داشتن خود از دسترس مرد نیز شد. دانست که نباید خود را رایگان کند بلکه بایست آتش عشق و طلب او را تیزتر کند و درنتیجه مقام و موقع خود را بالا برد.
🔸... به طورکلی رابطه ای است میان دستنارسی و فراق از یک طرف و عشق و سوز و گرانبهایی از طرف دیگر، همچنانکه رابطهای است میان عشق و سوز از یک طرف و میان هنر و زیبایی از طرف دیگر؛ یعنی عشق در زمینه فراقها و دستنارسیها میشکفد و هنر و زیبایی در زمینه عشق رشد و نمو مییابد.
🔹... یکی از مجلات زنانه از آلفرد هیچکاک- که به قول آن مجله به حسب فن و شغل فیلمسازی خود درباره زنان تجارب فراوان دارد- نقل می کند:
«من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پرهیجان و پرآنتریک باشد، بدین معنی که ماهیت خود را کمتر نشان دهد و برای کشف خود مرد را به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد. باید زنان پیوسته بر همین شیوه رفتار کنند یعنی کمتر ماهیت خود را نشان دهند و بگذارند مرد برای کشف آنها بیشتر به خود زحمت دهد».
📕 استاد مطهری، مسئله حجاب، ص۶۷-۶۲ (با تلخیص)
#عکس_نوشته👆#تکنیکبیتوجهی👆
#تربیت_فرزند
چون بچه ها برای احساساتشون دلیلی ندارن
و نمی تونن منطقی بحث کنن
ازشون قول نگیرید که این کارو نکنیا چون قولهاشون رو فراموش میکنن
و به مرور محکوم به دروغگویی میشن.
💠 حضرت عبدالعظیم حسنی مبلّغی نمونه و تاثیرگذار
✍ حسینعلی عبداللهی
🔸 بنابر آنچه از مطالب تذکره نویسان اسلامی برمیآید، حضرت عبدالعظیم حسنی در حدود سال ۲۵۰ ه.ق بر حسب امر مبارک امام هادی (علیهالسلام) برای ترویج و تبلیغ احکام دین مبین اسلام و پیشوائی جماعت شیعیان از عراق وارد شهر ری گردید.
🔹 این نوشتار، میکوشد تا کارکردهای تبلیغی حضرت عبدالعظیم حسنی را در طول عمر با برکتش بررسی نماید.
▫️شخصیتشناسی حضرت عبدالعظیم حسنی
▫️حضرت «عبدالعظیم» مورد پسند رسول خدا بود
▫️تربیت یافته مکتب سه امام (علیهم السلام)
▫️تبلیغ پنهانی (چهره به چهره)
▫️غروب خورشید ری
▫️زیارتش معادل زیارت امام حسین علیه السلام
▫️انتظار فرج از دیدگاه حضرت عبدالعظیم حسنی
▫️مبارزه با افکار خرافی رویکرد تبلیغی سیدالکریم
▫️برکات هجرت سیدالکریم به ری
🌐 مشاهده کامل متن یادداشت
#یادداشت_تبلیغی
شهید ابراهیم هادی دشمن رو بغل کرد! 😳👇
«در یکی از عملیاتها نیمه شب به سمت دشمن رفتم. از لا به لای بوتهها حسابی به دشمن نزدیک شدم. یک سرباز عراقی روبرویم بود. کس دیگری نبود. دستم را مشت کردم و با خودم گفتم: با یک مشت او را میکشم.
اما تا در مقابلش قرار گرفتم، دلم برایش سوخت. اسلحه روی دوشش بود و فکر نمیکرد اینقدر به او نزدیک شده باشم. چهرهی مظلوم سربازی را میدیدم که به زور به جنگ آورده بودند. به جای زدن، او را در آغوش گرفتم. بدنش مثل بید میلرزید. دستش را گرفتم و با خود به عقب آوردم.
او را تحویل یکی از رفقا دادم تا به عقب منتقل شود و خودم برای ادامه عملیات جلو رفتم...»
🌹 شهید ابراهیم هادی
🏷 #خاطره
📗 سلام بر ابراهیم، ج۲، ص۲۳۰
📚 رعایت نکردن نوبت
💠 سؤال: آیا رعایت نکردن نوبت و حق تقدم دیگران در صف نانوایی یا معاینه پزشکی و امثال آن، حرام است؟
✅ جواب: اگر ظلم در حق دیگران محسوب شود، حرام است.
#احکام_حق_الناس #رعایت_نوبت
🟢 دلیل عمیق و خواندنی میرزای شیرازی برای تأیید نکردن یک عالم باتقوا
🔸بعضی از دوستان میرزای شیرازی گفته بودند ما نامهای خدمت ایشان نوشتیم و از ایشان برای یک ملایی که در یکی از شهرستانها بوده است، تأیید خواستیم. مرتب نامه به ایشان نوشتیم که فلان شخص در این شهر مردی است خیلی عالم، در این حد عالم است، مجتهد است و خیلی هم باتقوا، شما ایشان را تأیید کنید.
🔹 میگوید: ما نامه نوشتیم، میرزا جواب نداد. بار دیگر نامه نوشتیم، باز میرزا جواب نداد. تا بالأخره آن کسی که اینهمه او را تأیید میکرده میرود سامره که چرا میرزا جواب نداد؟ رفت و گفت: آقا! چرا ما هر چه برای این آقا تأیید خواستیم شما تأیید نکردید؟ میرزا فرمود: تو همواره در نامههایت نوشتی که این چقدر عالم است و چقدر باتقواست، در یک نامهات ننوشتی که عقلش در چه حدی است؟
🔸من نمیتوانم کسی را فقط به دلیل علم و تقوا تأیید کنم درصورتیکه برای من محرز نیست که از نظر عقل و تدبیر و هوشیاری و درک شرایط زمان و درک و شناخت مردم در چه حدی است. بسیار خوب، آدم عالم و باتقوا برای خودش آدم خوبی است، اما من نمیتوانم مقدّرات اسلامی مردم را در دست کسی بدهم که عقلش برای من محرز نیست.
📝 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۸، ص۱۵۰-۱۴۸ (با تلخیص)
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
🔴 حتی یکبار هم به من، تو نگفت!
💠 همسر شهید بهشتی میگوید: چیزی که در بیست و نه سال زندگی مشترکمان دیدم ملایمت و صبر ایشان بود.
در کارهای خانه به من کمک میکردند، در خرید لوازم مورد نیاز، رسیدگی به باغچهها و بعضی وقتها شستن ظروف آشپزخانه مشارکت داشت.
مطلبی که هیچ گاه از یادم نمیرود احترام او نسبت به من بود و در مقابل من هم حرمت ایشان را رعایت میکردم، در سراسر زندگی حتی یکبار هم به من تو نگفت!!
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 چرا یک روحانی و استاد دانشگاه پشت سر شهید مطهری نماز نمیخواند؟
🔹 خاطراتی از شهید آیتالله مطهری(۱)
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
❣ #سیاست_های_رفتاری :
از ظاهر دیگران تعریف کنید.با دست گذاشتن روی نقاط مثبت دیگران، اونا رو شیفته خود می کنید.
👩❤️👨
#کلام_رهبری
🔺 یکی از فواید نماز جمعه، توجه همزمان به فکر و دل است 🔺
✅ عرض نمیکنم که نماز جمعه را به بحثهای اعتقادی پیچیده مخصوص کنیم؛ نه. اگر یک جملهی معرفت اعتقادی در نماز جمعه باشد، مردم استفادهی زیادی میکنند. یکی از فواید نماز جمعه این است. البته نماز جمعه، فقط به فکر کار ندارد. به دل هم کار دارد. نماز جمعه حال است؛ ذکر است. «فاسعوا الی ذکر الله. (۱)» نماز جمعه ذکر است؛ توجه به خداست. یک هفته تلاش و کار برای مادیات، برای زندگی و یک روز در یک مجمع عظیم، دل را به خدا دادن؛ خود را در معرض انوار معرفت الهی و الطاف او قرار دادن. شستشو دادن و تطهیر کردن دل، امر لذتبخشی است. شنیدن آیات قرآن و کلمات الهی از زبان امام جمعه در خطبه، برای هر مسلمانی لذتبخش است.
🗓 ۱۳۷۱/۰۶/۳۱
💬ارتباط با ما از طریق سامانه پیامکی 6868
🔰با نماز جمعه همراه باشید...
کانال ستاد نماز جمعه تهران↙️
@namazjomeh_tehran
موضوع بحث امام جمعه روداب در خطبه اول نماز جمعه حضرت عبدالعظیم حسنی و حضرت حمزه علیه السلام بود.
ایشان گفت :حضرت حمزه سردار جنگ و همراه با پیامبر و حضرت عبدالعظیم حسنی سردار اعتقادات و مبانی دین و امامزادهای انقلابی بود .
ایشان در تبیین شخصیت جناب حمزه و حضرت عبدالعظیم گفت:
اهتمام ویژه اهل بیت و نبی مکرم اسلام این بود که شخصیت محوری حضرت حمزه برای مردم الگو بشود القابی مثل سیدالشهدا اسدالله اسدالرسول حاکی از آن است که قرار است جناب حمزه به عنوان نماد شجاعت و به عنوان تلاش دشمن ستیزانه و بذل تمام سرمایه وجودی خود برای خدا، مطرح بشود تا دیگران یاد بگیرند.
اگر درباره حضرت عبدالعظیم حسنی نیز گفته میشود اگر میخواهید امام حسین علیه السلام را زیارت کنید قبر حضرت عبدالعظیم را زیارت کنید به این معناست که باید ایشان هم به عنوان الگوی دشمن ستیزی در جامعه معرفی بشود.
@hasaninasab