🪲سوسک قالی
سوسک قالی یکی دیگر از حشرات مخرب فرش است که به الیاف طبیعی مانند پشم، ابریشم، و سایر مواد ارگانیک علاقه دارد. این سوسکها، مانند سوسک سیاه قالی (Attagenus unicolor) و سوسک خالدار قالی (Anthrenus verbasci)، میتوانند به شدت به فرشها، مبلمان، و سایر وسایل پارچهای آسیب بزنند. سوسکهای قالی به ویژه در مرحله لاروی بسیار خطرناک هستند، زیرا این لاروها از الیاف تغذیه میکنند.
#سوسک
🐝@hasharat
دیدن طلوع هر صبح وخورشید☀
یعنی:
🌼فرصتی دوباره که
🦆خدا بهت هدیه داده
🌼فرصتی برای خندیدن
🦆فرصتی برای مهر ورزیدن
🌼فرصتی برای شادی
🦆فرصتی برای زندگی
🌼پس
🦆توکل کن بر خودش و
🌼یک روز جدید رو به بهترین شکل آغاز کن
🌼"صبحتون پر از عشق و آرامش"🌼
🐝@hasharat
🐝 زنبور فاخته زرد اروپایی (Epeoloides coecutiens)
بیشتر زنبورهای منفرد لانه های خود را می سازند و تهیه می کنند. اما برخی لانه های گونه های دیگر زنبورها را غصب می کنند. این انگلهای مولد یا زنبورهای «فاخته»، تخمهای خود را روی ذخایر گردهای که زنبور میزبان برای فرزندانش جمعآوری میکند، میگذارند. آذوقه های ذخیره شده توسط زنبور میزبان برای حفظ رشد لارو میزبان و انگل مولد کافی نیست و انگل باید فرزندان میزبان خود را بکشد تا تغذیه کافی برای تکمیل رشد خود به دست آورد.
#زنبور
🐝@hasharat
🦋 پروانه آبی نقره ای (Plebejus argus)
پروانه آبی نقرهای در میان مراتع گلهای وحشی میچرخد و بالهایش مانند جواهرات ریز زیر نور خورشید میدرخشند. با لکههای ظریف نقرهای در امتداد لبههایش، در نسیم میرقصد، تقریباً آنقدر سریع که نمیتواند نگاهی اجمالی به رنگهای درخشانش داشته باشد.
#پروانه
🐝@hasharat
🔅کنه تارتن ترکستانی یکی از انواع کنه گیاهی
این نوع کنه، بیشتر در مناطقی مانند ایالت متحده آمریکا، اروپا، روسیه و ایران مشاهده میشود.
کنه تارتن ترکستانی بیشتر در استانهایی مانند اردبیل، همدان، کرمان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، آذربایجان غربی و اصفهان مشاهده شده است. این آفت میتواند به طیف گستردهای از گیاهان مانند توت فرنگی، لوبیا، بادمجان، پنبه، آفتابگردان، کرچک، سویا، شبدر، یونجه و برخی از سبزیجات یا گیاهان جالیزی حمله کند.
این کنه، شباهت زیادی به کنه دو نقطهای داشته و فقط انتهای بدن این آفت، یک برآمدگی وجود دارد و با توجه به آن، میتوانید تشخیص دهید که کنه ترکستانی است یا عنکبوتی.
#کنه
🐝@hasharat
🐚رنگ حلزونهای زگیلدار خاکستری تیره و اندازه آنها ۸۰–۳۰ میلیمتر است. نمونههای اصلی آنها تخممرغی شکل و بدون صدفاند. شاخک واجد چشم و برجستگی زگیلمانند دارند.
پراکندگی آنها در بسترهای صخرهای در ناحیه پایین جزرومدی است و بیشتر در اقیانوس هند و در کرانههای ماداگاسکار و موزامبیک یافت میشوند. در ایران این حلزون رو میتوان در اطراف جزایر فارو و هندورابی پیدا کرد.
#حلزون
🐝@hasharat