🐜مکان های زندگی مورچه های پا سفید
این مورچه ها هم به محیط های شهری و هم به محیط های روستایی حمله کرده و از روش های مختلف مانند ظروف آلوده، به مناطق جدید جا به جا می شوند. مورچه های پا سفید ترجیح داده کلنی های خود را در مناطق مرطوب و همچنین نزدیک به منابع غذایی تشکیل دهند تا هم از شکارگرها و هم از شرایط نامناسب محیطی در امان باشند.
در خارج از منزل این مورچه ها در محیط های مرطوب شامل زیر پوست سست درختان و یا در زیر سنگ ها، در شاخه های پوسیده درختان و در لانه های قدیمی موریانه ها زندگی می کنند. در داخل خانه مورچه های پا سفید می توانند در حفره های دیوارها، زیر تخته های چوبی، اطراف پنجره های سقفی و در آشپزخانه و حمام ساکن شوند.
#مورچه
🐝@hasharat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺سلام به صبح
☘سلام به زندگی
🌺که برای بودنش زنده ایم
🌺سلام به مهربانی
☘که همه بهش محتاجیم
🌺سلام به صداقت و درستی
☘که در ذات وجود همه هست
🌺🍃سلام دوستان
صبحتون رویایی🌺🍃
🐝@hasharat
🔅سرخرطومی گندم (Sitophilus granarius) که با نام سرخرطومی دانه یا سرخرطومی نیز شناخته میشود، حشرهای است که از دانههای غلات تغذیه میکند و در بسیاری از نقاط یک آفت رایج است. این می تواند آسیب قابل توجهی به دانه های ذخیره شده برداشت شده وارد کند و ممکن است عملکرد محصول را به شدت کاهش دهد. مادهها تخمهای زیادی میگذارند و لاروها داخل دانههای دانه را میخورند.
#سرخرطومی
🐝@hasharat
🔅شته جالیز با تغذیه از شیره گیاهی عسلک ترشح میکند و خروج عسلک منجر به ایجاد خسارت غیرمستقیم میشود.
با افزایش جمعیت آفت، سطح برگ توسط عسلک پوشیده میشود. در این صورت سطح فتوسنتز گیاه کم شده و شرایط برای ایجاد بیماری قارچی دوده یا فوماژین مساعد میگردد. به علاوه آفت شته ناقل بسیاری از بیماریهای ویروسی گیاهی است.
#شته
🐝@hasharat
🔹روش بیولوژیکی برای کنترل آبدزدک
▫️شخم زدن به جهت از بین بردن تخم های حشره ی آبدزدک که در لانه ها گذاشته شده است.
▫️غرقاب کردن زمین به این جهت که پوره های آبدزدک مجبور به ترک لانه های خود شوند و سپس جمع آوری آبدزدک ها
▫️پوشاندن اطراف بوته ها با پلاستیک
▫️نصب تله های تشتکی. در این روش از فرمالین 5% استفاده می شود به این صورت که آنها را در ظرف هایی ریخته و در داخل گودال هایی به اندازه ی ظرف قرار می دهند پس از یک شبانه روز آبدزدک به تله می افتد.
#آبدزدک
🐝@hasharat
🐝زنبور چه زمانی نیش می زند؟
به طور کلی، حشره هایی مانند زنبورها تهاجمی نیستند و فقط برای دفاع از خود نیش می زنند. در بیشتر موارد، این موضوع منجر به یک یا شاید چند نیش می شود. در برخی موارد، فرد یک کندو یا لانه زنبورها را خراب می کند، این موضوع می تواند موجب تهاجم زنبورها شود. برخی از انواع زنبورها مانند زنبورهای عسل آفریقایی بیشتر از سایر زنبورها به صورت گروهی نیش می زنند.
#زنبور
🐝@hasharat
🔅جلوگیری از پروانه موم خوار در منزل
اگر شما هم عسل را با موم تهیه میکنید باید مواظب باشید که عسل مومدار شما مورد هجوم پروانه موم خوار یا به عبارتی بید موم خوار قرار نگیرد.
بدین منظور عسل باموم را ترجیحا بصورت بسته بندی شده تهیه کنید تا پروانه موم خوار نتواند به داخل موم نفوذ کرده و تخم ریزی کند.
#پروانه
#عسل
🐝@hasharat