روزنامه هاآرتص اسرائیل:
با وجود آنکه ٧٠ درصد ساختمان های جبالیا تخریب و این شهر نوار غزه به شهر اشباح تبدیل شده اما سر نخی حتی از یک اسیر صهیونیست هم به دست نیامده است.
یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
با ۸ موشک و ۱۷ پهپاد به ناو آمریکایی یو.اس.اس هری ترومن حمله کردیم و جنگنده اف ای-۱۸ آمریکایی ساقط شد.
#دروغگویان_درباره_ثابتی_چه_میگویند؟ (قسمت ۱)
در چند ماه گذشته و بعد از حضورم در مجلس، به قدری اخبار دروغ درباره ام زیاد شده که از این به بعد در سلسه مطالبی با عنوان "دروغگویان درباره ثابتی چه میگویند؟" به آنها پاسخ میدهم.
جدیدترین دروغ برای کانال سهام نیوز است که از خارج اداره میشود و علاوه بر اینکه در انتشار دروغ مشهور است، جزو حامیان پر و پا قرص کروبی و پزشکیان است.
این کانال تلگرامی با انتشار عکسی از بنده در کنار دکتر جلیلی و کاترین اشتون مدعی شده تاریخ عکس برای سال ۸۷ و یکی از مذاکرات هسته ای است و بعد هم لاطائلاتی بهم بافته که من چرا عضو تیم مذاکره کننده بوده ام و...
در حالی که اولا این عکس برای ۱۸ اسفند ۹۲ است، یعنی زمانی که مسئول تیم مذاکره کننده ایران ظریف بود نه جلیلی. ثانیا من تا زمانی که آقای جلیلی مسئولیت مذاکرات را برعهده داشت، هیچ ارتباطی با او نداشتم و شروع همکاری من با او به بعد از انتخابات ۹۲ برمیگردد، یعنی زمانی که دولت روحانی مستقر شده بود.
این رسانه کذاب، در ادامه نیز دروغهای دیگری نوشته از جمله اینکه در زمان جلیلی ۸۰۰ قطعنامه! علیه ایران صادر شده در حالیکه احتمالا منظورش ۸۰۰ تحریمی است که بخش زیادی از آن مربوط به دوران لاریجانی بوده و از همه مهمتر اینکه وقتی روحانی سال ۱۴۰۰ دولت را تحویل داد، همان ۸۰۰ تحریم را با برجام به ۱۵۰۰ تحریم تبدیل کرده بود!
از انتشار دروغ توسط دروغگویان تعجبی نیست، تعجب از کسانی است که این مهملات را باور میکنند اما از خود نمی پرسند که چرا امثال سهامنیوز مقابل حضور جاسوسهایی مثل دری اصفهانی در تیم ظریف ساکت هستند؟
Sabety_ir ✅
هدایت شده از روایت ها و حکایت ها
آیت الله سعادت پرور (ره)نسبت به احترام و قدردانی از زحمات همسر می فرمودند:
از آنها تشکر کنید هر چند غذایی که پخته اند شور یا بد شده است. وقتی از غذا ابراز رضایت می کنید همسرتان خوشحال می شود و این باعث رشد و پیشرفت معنوی شما می شود
پس از این نکته فرمودند:
یک بار من در جوانی در خانه با خانواده بد اخلاقی کردم در عالم معنا به من گفتند: بیست سال ناله های تو بی اثر شد.
👈مکرر در جلسات می فرمودند:
در مسائل مختلف معنوی و اجتماعی به خودتان سخت گیری کنید ولی به خانواده های خود کاری نداشته باشید و عقاید خود را به همسرتان تحمیل نکنید.
مثلاً اگر خواستند تلویزیون ببینند مانع نشوید ولی اگر خودتان تشخیص دادید نگاه نکنید.
#حکایت_داستان
🔁 #مرور_سریع | مطالب در مورد طرح ولایت
✅دوره های آموزشی طرح ولایت چیست؟
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3397
✅برخی بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درباره طرح ولایت
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3406
✅آیت الله مصباح: کاری به برکت طرح ولایت سراغ ندارم!
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3409
✅آیت الله مصباح: مبادا هفتاد سال اشتباه رفته باشیم!
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3315
✅آیت الله مصباح: آنچه برای نسل جوان ما لازم است
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3369
✅آیت الله مصباح: مبارزه با انحراف، ثمره طرح ولایت
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3379
✅آیت الله رئیسی: رهبری به من فرمودند: اگر این طرح [طرح ولایت] زیر نظر آقای مصباح هست، تأييد میشود و واقعاً به نشرش کمک کنید.
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3334
✅آیت الله رجبی: مکرر گفته اند که در این طرح ما تولدی دوباره پیدا کردیم.
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3339
✅برنامه آموزش و پرورش برای طرح ولایت
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3322
✅نماینده ولی فقیه در نیروی انتظامی: اگر بخواهیم نظام ما از تهاجمات دشمن در امان باشد راهی جز طرح ولایت نداریم
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3323
✅گزارش تصویری از همایش بزرگداشت علامه مصباح یزدی (قدس سره) در اجتماع دانش آموختگان طرح ولایت کشور
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3396
📚 فهرست #معرفی_کتاب ها
1️⃣ معرفی کتاب معرفت شناسی(ج۱ طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3407
2️⃣ معرفی کتاب خداشناسی(ج۲ طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3413
3️⃣ معرفی کتاب انسان شناسی(ج۳ طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3414
4️⃣ معرفی کتاب فلسفه اخلاق (ج۴ طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3415
5️⃣ معرفی کتاب فلسفه حقوق (ج۵ طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3416
6️⃣ معرفی کتاب فلسفه سیاست (ج۶ طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3417
7️⃣ معرفی کتاب بنیادی ترین اندیشه ها (خلاصه ۶ سرفصل طرح ولایت)
https://eitaa.com/mesbahyazdi_ir/3418
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
📢 یک ملاک ساده برای نقد و گلایهها/ امیدبخش باشد و حرکتی رو به جلو
✍ مدیر مسئول همشهری در یادداشتی نوشت:
◀️ این متن کوتاه برای کسانی است که هدف شان از نقد به معنای واقعی کلمه اصلاح است. هدف شان رشد کشور است. هدف شان حقیقتا خدمت به مردم است.
◀️ واقعیت اینست که اگر نقد می کنیم تا دوقطبی دیو و دلبری انتخابات روی زمین نماند و ادامه یابد، خیلی این متن به کار نمی افتد. اگر قصد و غرض مان از گلایه ها، خنک شدن جگرمان است باز هم این متن ها بی ثمر است. یا اگر خدای نکرده نقد مان بساط دکانداری است و آدم جمع کردن و لایک گرفتن و هورا کشیدن و غیره که دیگر هیچ اندر هیچ. خطاب این متن دلسوزان مردم و کشور هستند. کسانی که حقا و انصافا تلخی ها و زشتی ها و نقایص را می بینند و نمی توانند دم فرو بندند. حق هم همین است، سکوت نکنند و زبان به گلایه باز کنند. اما طبیعی است که برای این دسته خود گلایه و قلم گرفتن هدف نیست و غرض نهائی تغییر و اصلاح است. با این توصیف یک سوال کلیدی وجود دارد و آن اینکه کدام نقد سازنده است؟ آیا با این دست گلایه ها کار کشور جلو می رود؟ سودش به جیب مردم می رود؟ برای انقلاب مفید است؟ خلاصه بااین دست نقدها اخلاق و عدالت و عقلانیت رعایت می شود؟
◀️ معیار ساده اینست؛ وقتی نقطه پایانی نقد و گلایه تان را گذاشتید، به حال مخاطب نگاه کنید. این روزها با وجود رسانه های اجتماعی خیلی فهمیدن حس و حال مخاطب بعد از خواندن یک متن یا دیدن یک عکس سخت نیست. از واکنش مخاطب در نظرات تا ابراز احساسات و تکرار متن های مشابه تا چه و چه. نگاه کنیم ببینیم اثر متن ما در مخاطب چیست؟ کدام اثر؟ به واقع چه اثری را باید در مخاطب رصد کنیم؟ پاسخ روشن است: امید. امید به حرکت. امید به اصلاح. امید به تغییر. اگر مخاطب بعد نقد ما احساس کرد که در حال حرکتیم و تغییر میسر است یعنی دقیق نوشتیم. اما اگر حس ناامیدی داشت و از راه طی شده پشیمان شد و به ساز و کارهای انقلاب مثل مردمسالاری بدبین شد یعنی خطا کردیم. ناامیدی زمانی ایجاد می شود که مخاطب بعد از نقد کردن احساس کند نقدشونده، دیو است. اهریمن است. شیطان است. فاسد و خائن است. ناکارامد محض است و هیچ. چک کنیم ببینیم کدام مدل نقد ها با مخاطب چنین می کند.
◀️ مسخره کردن، تحقیر کردن، موضوعات کوچک را بزرگ کردن، موضوعات اصلی را ندیدن، مشکلات و موانع را به حساب نیاوردن، مشکلات پیچیده را ساده تحلیل کردن، موفقیت ها را به هیچ گرفتن، حرکت های رو به جلو را در نظر نگرفتن، توان آدم ها را ندیدن و راه حل منطقی نداشتن و غیره ثمره اش می شود ناامیدی. میشود یاس و کینه و حقد و لجاجت و عصبانیت. مهم نیست چه کسی سرکار باشد؛ با هرکس چنین کنیم نتیجه اش یک کلام است: بن بست؛ و خیانتی از این بالاتر نیست. ظلم اکبر همین است و لاغیر.
◀️ کشور در شرایطی است که نیاز به حرکت دارد. مردم نیز بین این و آن فرق نمی گذارند. همه یک دست حاکمیت هستند. این روزها فقط و فقط باید تلاش کرد و کشور را جلو ببریم. مشکلات را رفع کنیم و بار روی دوش مردم را کمتر سازیم. به مدد الهی.